GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καυτή επιστολή Παπασταύρου για τις παράνομες προσλήψεις επί Μαρκόπουλου...

Φλέγεται η ΝΔ από τα εσωτερικά μαχαιρώματα! Από τον   Κώστα Παπαπολίτη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Δεν ξέρει πού να κρύψουν τον Κώστα Μαρκόπουλο στο πε...

Φλέγεται η ΝΔ από τα εσωτερικά μαχαιρώματα!

Από τον  Κώστα Παπαπολίτη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Δεν ξέρει πού να κρύψουν τον Κώστα Μαρκόπουλο στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Η προσπάθεια ιδιαίτερα του Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Δημήτρη Αβραμόπουλου να οδηγήσουν σε συμψηφισμό τις γκρίζες υποθέσεις της περιόδου Μαρκόπουλου στο υπουργείο Τουρισμού με τα έξοδα που έγιναν επί ημερών του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό με τιμολόγια όμως που, όπως λέει ο ίδιος, δεν υπεγράφησαν από τον ίδιο αλλά από τα στελέχη του ΕΟΤ, προκαλεί αντιδράσεις και ενδεχομένως γυρίζουν μπούμερανγκ. Σίγουρα πάντως η ΝΔ εσωτερικά φλέγεται. 
 Η βόμβα μόλις έσκασε στη Ρηγίλλης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μόλις έφθασε στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά η επιστολή και τα στοιχεία που κατέθεσε η Πρόεδρος της Αγροτουριστική και μετέπειτα ΑΓΡΟΤΗΜΑ ΑΕ Μπριγκίτα Παπασταύρου στον Παύλο Γερουλάνο και την Άντζελα Γκερέκου για το σκάνδαλο των παράνομων προσλήψεων που έγιναν στην εταιρεία λίγες μέρες πριν τις εκλογές, όταν δηλαδή υπουργός Τουρισμού ήταν ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Σας παρουσιάζουμε εδώ αποκλειστικά τα κομμάτια της επιστολής (κάντε διπλό κλικ επάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει) και την υπογραφή της κ. Παπασταύρου η οποία...
 μιλάει ξεκάθαρα για πιέσεις που της ασκήθηκαν για να εγκρίνει τις παράνομες προσλήψεις, δείχνοντας ευθέως τον τότε υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο και τους προϊσταμένους της στο Υπουργείο, οι οποίοι λειτουργόυσαν ως εντολοδόχοι του τελευταίου.
Όπως γράφει η ίδια "οι προσλήψεις ήταν αντίθετες προς την πρόθεση και την πολιτική της εταιρείας" και επιπλέον λέει ότι "δεν εισακούστηκε (σ.σ. από τον Υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο) η προσπάθειά της να αναβληθούν για μετά τις εκλογές η έγκριση των συμβάσεων και να μην τεθούν σε ισχύ".
Η επιστολή κόλαφος για τα έργα και τις ημέρες του κ. Μαρκόπουλου στο Υπουργείο Τουρισμού βρίσκεται ήδη στα χέρια του κ.Γερουλάνου και της κ. Γκερέκου, συνεργάτιδα των οποίων μας έλεγε πριν λίγο ότι "η επιστολή της κ. Παπασταύρου είναι ξεκάθαρη και φορτώνει τον Μαρκόπουλο ακόμα ένα σκάνδαλο".
Η επιστολή όμως έχει φτάσει και στα χέρια των επιτελών του Αντώνη Σαμαρά, και συγκεκριμένα στον Πάνο Παναγιωτόπουλο ο οποίος όλη την ημέρα φέρεται να προσπαθούσε να διασώσει πολιτικά τον κ. Μαρκόπουλο. Η επιστολή της Παπασταύρου είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και το ερώτημα που ακούγεται είναι "αν ακόμα ο κ. Σαμαράς θα επιλέγει να καλύπτει τον στενό συνεργάτη του και πρώην υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο;".

17 σχόλια

  1. Γκρίζες ζώνες ανάμεσα στο Μνημόνιο και ο Νομοσχέδιο!

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    Ο Λοβέρδος προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις για το μνημόνιο και το νομοσχέδιο, και δεν βγαίνει άκρη! Ρωτούν το Λοβέρδο οι δημοσιογράφοι για τον τι ισχύει, αυτό που λέει το μνημόνιο ή αυτό που αναγράφεται στο προς ψήφιση νομοσχέδιο σχετικά με τις συντάξεις, τα όρια ηλικίας, τα......τα βαρέα ανθυγιεινά και άλλα και άλλα αναγράφονται στο μνημόνιο και άλλα στο νομοσχέδιο!

    Για γέλια και για κλάμματα!

    Εμείς σας το είπαμε!

    Δεν ξέρουν!

    Από τον Άννα στον Καϊάφα μας πάνε και στο τέλος θα το ψηφίσουν επειδή "έτσι πρέπει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να παραιτηθει το λαμογιο ο μαρκοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μάγκες, ποιά συντροφικά μαχαιρώματα;
    Ακόμη δεν το πήρατε χαμπάρι ότι η Θοδωρούλα έφυγε κλωτσηδόν από τη Νέα Δημοκρατία την περασμένη εβδομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o αρης και ο μαρκοπουλος να μας πουν πώς δόθηκαν με απευθείας ανάθεση οι πλάζ της νότιας αθήνας και όχι μόνο και με ποιά κριτήρια.
    ο άρης στον φίλο του τον ΛΕΠΑ πιά πλάζ έδοσε?και μετά ο μαρκόπουλος γατί δεν έκανε πλειοδοτικό διαγωνισμό?
    Βέβαια και σήμερα τίποτα δεν άλλαξε και τα ίδια λαμόγια κονομάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών:
    Για να τα λέει αυτά τα όμορφα το giorgaki, κάτι θα έχει στο μυαλό του, δεν μπορεί!
    Αλλά πάλι μπορεί και όχι.
    Που να καταλάβεις;
    Εγω το μόνο που βλέπω είναι το δια ταύτα.
    Τα μόνο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα που έχει κάνει η σημερινή κυβέρνηση το τελευταίο οκτάμηνο ήταν η αύξηση των φόρων, η μείωση των εισοδημάτων και η Ελληνοποίηση των μουσουλμάνων.
    Τά λοιπά του Γιωργάκη είναι τα γνωστά "τζάμπα λόγια του αέρος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ10 Μαΐ 2010, 9:20:00 μ.μ.

    Η κα Παπασταύρου γνωστη κολλητη και διαπλεκόμενη του Λαμπράκη που ειχει διορίσει επί Καραμανλή τον άχρηστο σύζυγό της Παναγιώτη Παπασταύρου ως πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου αρμέγοντας το ελληνικό δημόσιο με ταξιδάκια αναψυχής κλπ., ξεχνά ότι μπαινόβγαινε στα γραφεία του Αλογοσκούφη και του κολλητού του γενικού γραμμματέα του Δρόσου κάθε τρεις και λίγο ζητώντας και λαμβάνοντας απίστευτα κονδύλια για την ΑΓΡΟΓΗ για τα οποία ακόμα διώκεται μέχρι και για ροζ τηλέφωνα !!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. stin filaki stin filaki!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Το αίμα αθώων πολιτών έχει βάψει ήδη τα χέρια σας"

    Αυτές οι τέσσερεις λέξεις κυριαρχούν στα λόγια που ακούγονται αυτές τις μέρες από τα στόματα των κατοίκων της Πρασιάς Ευρυτανίας.
    Κύρια αιτία είναι ο άδικος χαμός του συμπατριώτη μας Κώστα Κουτσούμπα στην «καρμανιόλα» ,όπως λέγετε, στον δρόμο Ραφτόπουλο-Πρασιάς.
    Έχει τονιστεί πάρα πολλές φορές η επικινδυνότητα και η ακαταλληλότητα του δρόμου αυτού από πολλούς συγχωριανούς μας χωρίς δυστυχώς να εισακουστούν από κανέναν αρμόδιο και υπεύθυνο. Πολλά τα συμβάντα κατά καιρούς στην είσοδο του χωριού ,αλλά και στο εσωτερικό μεταξύ των Συνοικισμών ,από μόνιμους και μη κατοίκους που ξέφυγαν από την πορεία τους με το αυτοκίνητο τους και έπεσαν στο γκρεμό πολλών δεκάδων μέτρων.
    Ευτυχώς είχαν πραγματικά «άγιο»όλοι τους, και δεν τραυματίστηκαν θανάσιμα παρά μόνο με κάποια ελαφριά ή σοβαρά τραύματα.
    Αλλά δυστυχώς ήρθε αυτό που όλοι το λέγαμε ….¨ότι κάποια στιγμή θα έρθει και το μοιραίο¨…
    Και δυστυχώς ήρθε με το ποιο χειρότερο τρόπο. Θρηνούμε το χαμό ενός νέου παλικαριού, γεμάτο χαρά και όρεξη για ζωή.
    Και μεχρί τώρα που μιλάμε δεν έχει γίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ….
    Τα αρνητικά χαρακτηριστικά του δρόμου Ραφτόπουλο-Πρασιά και των δρόμων που ενώνουν τους συνοικισμούς είναι τα εξής:
    1)Συνεχής απότομες στροφές με ανάποδες κλίσεις του δρόμου που οδηγούν προς το εξωτερικό μέρος αυτού, δηλαδή προς το γκρεμό.
    2) Μη ύπαρξη τσιμεντένιων στηθών ή σιδερένιων κιγκλιδωμάτων-μπαρών σε όλο το μήκος του δρόμου ώστε να αποφεύγετε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα το ενδεχόμενο πτώσης αυτοκ/των στο κενό(γκρεμός).
    3)Συνεχής πτώσεις βράχων και πέτρες στο οδόστρωμα που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα κάνουν επικίνδυνη την οδήγηση σε αυτούς.
    4)Δεν υπάρχουν πινακίδες σήμανσης της τροχαίας, καθρέπτες, που να ειδοποιούν τους οδηγούς για επικίνδυνες στροφές και πτώσεις λίθων και πάγο στο οδόστρωμα.
    5)Αντιπλημμυρικά έργα στις άκρες του οδικού δικτύου που έχουν μπαζωθεί και δεν εξασφαλίζουν την εισροή των υδάτων σε αυτά
    6)Γέφυρα (προς Κυπαρίσσι) χωρίς σήμανση και προειδοποίηση με επικίνδυνα ανοίγματα στις άκρες.
    7)Δρόμοι που οδηγούν σε ιστορικά μνημεία (προς Λουρισιώτισσα και εκκλησίες-Βασιλέσι)οι οποίοι περνούν μέσα από ποτάμια και επικινδύνους χείμαρρους.
    8)Δρόμος «δασικός» χωρίς ίχνος ασφάλτου που οδηγεί προς Συνοικισμό της Πρασιάς(Βασιλέσι) ακατάλληλος για ΙΧ.
    Θα μπορούσαμε να σας αραδιάσουμε πολλές σελίδες για την ακαταλληλότητα του οδικού δικτύου της Πρασιάς!!!
    Δεν μας ενδιαφέρει το ποιανού ευθύνη είναι οι δρόμοι που περπατάμε καθημερινά. Βρείτε τα μόνοι σας(Δήμος-Νομαρχία-Υπουργείο κ.α).
    Πλέον δεν θα υπάρχει καμία ανοχή απέναντι στους υπευθύνους και τους αρμοδίους. Έχουμε φθάσει στο ζενίθ της υπομονής μας.
    Ενδιαφερθείτε επιτέλους για αυτόν τον τόπο πραγματικά και αφήστε κατά μέρους τα κροκοδείλια δάκρυα σας κατόπιν εορτής και τα μικροπολιτικά σας συμφέροντα.
    -Παίζετε με ανθρώπινες ζωές
    -Δεν είμαστε πολίτες Β κατηγορίας.
    -Ευρυτανία δεν είναι μόνο το Καρπενήσι και τα γύρω χωριά.
    -Έχουμε και εμείς δικαίωμα σε μια ασφαλή διαβίωση.
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
    Δείτε εδω το δελτίο τύπου της Κίνησης Πολιτών Πρασιάς
    http://www.easy-share.com/1910187582/ΚΠΠΕ-ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΔΊΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΑΣ.doc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Θαυμάστε την ξεφτίλα τους, σκάνδαλο ΕΛΤΑ"
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ...

    "Ενώ έχουν πει ότι δε θα ανανεωθεί καμιά σύμβαση ορισμένου χρόνου,
    Ενώ απολύουν τους εργαζόμενους στα Stage,
    Ενώ στραγγαλίζουν τον καημένο το μιρκοσυνταξιούχο κόβοντας...


    του την ήδη πενιχρή σύνταξη, οδηγώντας τον έτσι το περιθώριο και στην εξαθλίωση,
    Ενώ ο πρωθυπουργός ακόμη και σήμερα μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, μίλησε για αξιοκρατία και διαφάνεια, και για την ανάγκη θυσιών από τον λαό.
    Τα ΕΛΤΑ ανοίγουν τις πόρτες για να περάσουν 859 ‘δικά μας παιδιά’ με 8μήνη σύμβαση πλήρους απασχόλησης. Δηλαδή το θέμα δε θα είναι αν θα υπάρχουν συμβασιούχοι αλλά ποίου κόμματος θα είναι.

    ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ

    Ποτέ κανείς δεν έφτιαξε κάτι καινούριο με υλικά κατεδαφίσεως.
    Τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης κάνουν πως δεν ακούν και δε βλέπουν τίποτα.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒLOGs.

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ανέχομαι να πληρώνω άλλο, ΚΑΘΙΚΙΑ και ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ πιλοτικούς που κατέστρεψαν την χώρα μου, (σαν τον Μαρκόπουλο) που το μόνο μέλημα τους είναι το προσωπικό τους όφελος!!

    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος έστειλε προ ολίγου στον Πρωθυπουργό την εξής επιστολή:

    Κύριε Πρωθυπουργέ,

    Στην τελευταία ομιλία σας στη Βουλή, αναφερθήκατε, αποκαλώντας σκάνδαλα, την υπόθεση της ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε. και την προμήθεια κουρτινών για το γραφείο Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας. Χωρίς να αναφερθείτε σε όνομα. Αμέσως μετά, διοχετεύτηκαν από στελέχη του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης σε εφημερίδες , τιμολόγια που αφορούσαν την αγορά κουρτινών κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο.

    Οφείλω επομένως δημόσια να δώσω διευκρινίσεις διότι εκτιμώ ότι οι συνεργάτες σας, σας παρέσυραν σε λεκτικό ατόπημα που με αδικεί κατάφορα.

    Σε ότι αφορά την ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε. οφείλω να σας ενημερώσω ότι τα σημερινά χρέη της οφείλονται σε διακοπή της χρηματοδότησης της από την κυβέρνησή σας. Η πρώτη και μόνη ενίσχυσή της ήταν τα 450.000 ευρώ που έδωσε το Λογιστήριο του Κράτους τον Αύγουστο του 2009 και ήταν το ελάχιστο αναγκαίο ποσοστό του κεφαλαίου της για να λειτουργήσει. Όλες δε οι απαραίτητες προσλήψεις έγιναν, για την εύρυθμη λειτουργία της εν λόγω εταιρείας, πριν από την προκήρυξη των εκλογών και με βάση το νόμο περί ανώνυμων εταιρειών.

    Σε ότι αφορά στην προμήθεια κουρτινών στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης όφειλαν επίσης να σας προστατεύσουν καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι στο τιμολόγιο των 16.000 ευρώ συμπεριλαμβάνονταν και η αγορά σκιάστρων (στόρια) 5 ορόφων του Υπουργείου. Η προμήθεια έπρεπε να γίνει από τον κωδικό του Υπουργού διότι όλα τα χρήματα που αφορούσαν στο Υπουργείο (μεταφορά σε νέα κτίριο κλπ) είχαν ήδη δικαιολογημένα ξοδευτεί. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ικανοποιηθούν οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των εργαζομένων σε ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας με τζαμαρίες σε 2 πλευρές χωρίς προστασία. Όλες οι προμήθειες έγιναν βάσει των κείμενων διατάξεων περί προμηθειών του δημοσίου και έγκριση δαπάνης από το Ελεγκτικό Συνέδριο και αφορούσαν τον εξοπλισμό του νέου Υπουργείου. Είναι απολύτως άδικο ένας Υπουργός να εγκαλείται επειδή φρόντισε από τον ιδιαίτερο λογαριασμό που του παρέχει το κράτος τους υπαλλήλους του Υπουργείου. Συνήθως μέχρι τώρα οι δημόσιες προμήθειες είναι υπερτιμολογημένες. Εγώ κατηγορούμαι επειδή έκανα ακριβώς το αντίθετο! Και δεν είναι μόνον τα σκίαστρα που έπρεπε να χωρέσουν στο λογαριασμό του ιδιαίτερου γραφείου του Υπουργού, είναι και η σήμανση 7 ορόφων του Υπουργείου, ο χώρος υποδοχής του ισογείου, τα διαχωριστικά γραφείων γενικής διεύθυνσης και εντοιχισμένες προθήκες ενημερωτικού υλικού. Έτσι, λοιπόν, συνολικά ξοδεύτηκαν 70.000 ευρώ για διαμόρφωση 2 ορόφων, συνολικά 700 τετρ. μέτρων, διαχωριστικά, έπιπλα, φωτιστικά, αίθουσα συνεδριάσεων και για σκίαστρα ενός Υπουργείου 7 ορόφων. Υποθέτω ότι αυτές οι πράξεις δεν οδήγησαν τη χώρα σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό και στο Δ.Ν.Τ …

    Μπορείτε να εξάγετε εύκολα συμπεράσματα αν αυτό το κόστος συγκρίνεται με διαγωνισμό ύψους 200.000 ευρώ μόνο για σκίαστρα του Υπουργείου Παιδείας σήμερα. Ζήτημα το οποίο επιμελώς αποκρύπετε.

    Όλα αυτά τα γνωρίζει το πολιτικό προσωπικό που έχετε εμπιστευτεί. Ωστόσο, σας παρέσυρε. Είναι δικό σας ζήτημα η διερεύνηση ευθυνών.

    Είναι όμως, δικό μου ζήτημα η υπεράσπιση της υπόληψής μου, καθώς και η αντιμετώπιση ενός απαξιωτικού κλίματος που οι έμπιστοί σας αναπαράγουν. Έγινε μια φορά από τον Υπουργό Οικονομικών με ανύπαρκτο ζήτημα για μια απόδειξη από ψαροταβέρνα. Τώρα, αναπαράγεται από εσάς με άλλο ανύπαρκτο ζήτημα. Είναι απορίας άξιον τι προσθέτει στο ΠΑΣΟΚ η στοχοποίηση μου.

    Τέλος, κύριε Πρωθυπουργέ, πρόσωπα του στενού σας οικογενειακού κύκλου, όπως επίσης μέλος του ψηφοδελτίου Επικρατείας αλλά και εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έχουν συνεργαστεί μαζί μου στη διάρκεια της θητείας μου. Ίσως έπρεπε να σας είχαν ενημερώσει για την προσωπική και πολιτική μου ακεραιότητα, όλους αυτούς τους μήνες που διαρκεί η συκοφαντική εκστρατεία εναντίον μου…

    Μετά τιμής,

    Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΖΩΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ(ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ)ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΓΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.
    ΑΠ'ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΕΝΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ,ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ?
    ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ?
    ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ?
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ.

    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΈΞΩΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ???

    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.
    ΑΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ...
    ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ, ΝΑ ΦΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ " ΣΤΗΡΙΞΗΣ " !!!
    ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ.
    ΠΑΡΑΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΟΝΤΗΤΡΙΑ ΣΕ ΞΕΝΩΝΑ ΤΗΣ ΑΡΝΑΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΥΦΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ .Η ΣΙΩΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαρκόπουλε, το σουτζουκ λουκούμ σου΄ρχεται αγόρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση