GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωνή φόβου την ημέρα σιγής...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Για άλλη μια φορά απέδειξε το πόσο φοβικά δρα. Φοβούμενος τις σκληρές κριτικές για την στροφή λαϊακισμού του ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Για άλλη μια φορά απέδειξε το πόσο φοβικά δρα. Φοβούμενος τις σκληρές κριτικές για την στροφή λαϊακισμού του από τα ΜΜΕ, αποφάσισε να μιλήσει μια μέρα σιωπής και ενώ μέρες ολόκληρες περίμενε για να δει αντιδράσεις των αντιπάλων του. Εσωτερικών και άλλων. Κίνηση που δεν εκφράζει ηγέτη, αλλά ηγετίσκο ενός κόμματος παρωδίας. Ενός κόμματος που χαρακτηρίζεται από εγωιστικές αντιδράσεις "παιδιών" και όχι σοβαρών πολιτικών. Λυπάμαι ξανά για την ανεύθυνη στάση που τηρεί ο Πρόεδρός σου. Μοιάζει ο κ. Σαμαράς να μην κατάλαβε ότι τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις καιροσκοπισμού και πολιτικού τυχοδιωκτισμού έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα σε αδιέξοδο. Κρίμα για το μέλλον του ίδιου, αλλά και της Παράταξης. Παρατάσσω εν συνεχεία το κοσκίνισμα του παπανδρεϊκού -ανδρεϊκού- διαγγέλματος, το οποίο είναι το επισφράγισμα μια κωμικοτραγικής πραγματικότητας, που καταδηλώνει απερίφραστα το τέλμα του δικομματισμού στη χώρα μας: ο κ. Παπανδρέου να έχει καταστεί αγαπητός στους κεντρώους και φιλελεύθερους ψηφοφόρους της ΝΔ και ο κ. Σαμαράς να καθίσταται αξιαγάπητος στους οπαδούς του Παλαιού ΠΑΣΟΚ. Αυτή η αναντιστοιχία, μόνο σε αρχηγούς παρόμοιων -αν όχι όμοιων- κομμάτων μπορεί να...

 συμβεί.
"Ανακοινώνω απόψε τη θέση του Κόμματός μας για τη Συμφωνία χρηματοδότησης από το Μηχανισμό Στήριξης της Ευρώπης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Το καταψηφίζουμε!" Πρόεδρε, αυτή δεν είναι η συμφωνημένη θέση του Κόμματος, αφού δεν συγκλήθηκε κάποιο κομματικό όργανο και κυρίως η Κεντρική Επιτροπή για να το συναποφασίσει, με δεδομένο τον κομματικό διχασμό και τις εκφρασμένες διχογνωμίες. Eίναι αυταρχική, αντιδημοκρατική θέση ενός ανδρός, που άγεται από τις φωνές του λαϊκισμού εντός του οίκου του. Ενός προέδρου που παρασύρεται από συμβούλους που σκέπτονται με όρους μικροπολιτικής και όχι πραγματικής πολιτικής ουσίας.
"Όχι γιατί αρνούμαστε τη χρηματοδοτική στήριξη, που το ΠΑΣΟΚ κατέστησε απαραίτητη πλέον. Αλλά διότι διαφωνούμε με την πολιτική που μας οδήγησε ως εδώ και με την κυβερνητική οικονομική στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης." Αφού η χρηματοδοτική στήριξη είναι απαραίτητη, πως την καταψηφίζετε; Η πολιτική που μας οδήγησε ως εδώ έχει όνομα και λέγεται Καραμανλής. Η, δε, οικονομική στρατηγική αποτυχίας έχει ταμπέλα με πρώτους και κύριους υπεύθυνους τον κ. Αλογοσκούφη και τον Σουφλιά. Θα τους διαγράψετε αφού διαφωνείτε;
"Σήμερα σημειώνω ότι, ανεξάρτητα από τη θέση μας αυτή, θα σεβαστούμε τα χρήματα που δίνονται την κρίσιμη στιγμή στην Ελλάδα από κυβερνήσεις των εταίρων μας και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο". Τόσο φθηνός είστε τελικά; Όχι μεν, αλλά καλά τα φράγκα;
"Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε τα χρήματα αυτά να πιάσουν τόπο και να επιστραφούν όπως προβλέπει η Σύμβαση". Με αναρίθμητες περιπτώσεις κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος από τα χρόνια της ακυβερνησίας της ΝΔ, πώς τολμάτε να λέτε ότι θα κάνατε τα πάντα για να πιάσουν τόπο τα χρήματα; Όπως κάνατε και με τα ομόλογα; Όπως πράξατε και με τις ανταλλαγές της δημόσιας περιουσίας με Μοναστήρια Α.Ε.; Όπως συνηθίσατε και στο δικό σας Υπουργείο, με περιπτώσεις σκορπίσματος υπέρογκων μισθών για ανύπαρκτες υπηρεσίες, όπως η "ΑΓΡΟΤΗΜΑ ΑΕ";
"Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως πολιτικές δυνάμεις που δεν σκύβουν το κεφάλι, ούτε εξαντλούνται σε διαμαρτυρίες, αλλά χαράζουν προοπτική διεξόδου". Η παραπάνω πρόταση αποτελεί παράδειγμα πολιτικής υποκρισίας, καθώς εσείς ο ίδιος σκύβετε το κεφάλι όταν ο πρώην Πρόεδρος, κ. Καραμανλής ο Νεώτερος, σας συναντά και δεν τον διαγράφετε μαζί με τους συν αυτώ. Προοπτική αδιεξόδου αποδείχτηκε ότι μπορεί να χαράξει η ΝΔ και μάλιστα εύκολα.
"Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτικές δυνάμεις που κρατάνε ψηλά το ευρωπαϊκό ιδεώδες, παρά τις απογοητεύσεις που προκάλεσε ο μηχανισμός στήριξης". Μόνο ρομαντικοί ρεαλιστές, όπως οι παροικούντες στο γραφείο σας, θα μιλούσαν ακόμη και σήμερα για ευρωπαϊκό ιδεώδες..
'Η Ελλάδα χρειάζεται δυνάμεις που ξέρουν να αντιστέκονται στο λαϊκισμό και στα διαλυτικά φαινόμενα". Το διάγγελμά σας αυτό είναι παράδειγμα λαϊκισμού, ανάλογο με εκείνα του μέγα διδάξαντα Ανδρέα Παπανδρέου και είναι διαλυτική ουσία για το κόμμα σας, αφής στιγμής κάποιοι πριν από εσάς δήλωσαν ότι θα υπερψηφίσουν τα κόμματα. Οφείλατε νομίζω μετά απ' αυτό να αφήσετε τους βουλευτές σας να λειτουργήσουν κατά βούλησιν.
"Περισσότερα για τις θέσεις μας επί του Νομοσχεδίου θα πει αύριο στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ο εισηγητής μας και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Τασούλας" Μα, ο κ. Τασούλας δεν ήταν μέχρι σήμερα υπέρ των μέτρων; Θα τον αναγκάσετε για τιμωρία στην αυτοακύρωση και συνακόλουθα στην αυτογελοιοποίηση;
"Και περισσότερα για τη στάση μας θα ακούσετε μεθαύριο κατά την τοποθέτησή μου στην Ολομέλεια της Βουλής". H στάση ενός κόμματος δεν είναι μεξικάνικη σαπουνόπερα για να προβάλλεται σε επεισόδια. Μοιάζει να είναι όμως ένα κακοστημένο πορνό, σαν της Τζούλιας...

30 σχόλια

  1. προχωρα αντωνη και ριξε το δοσιλογο παιντι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα του κλάσει μια μάντρα αρχίδια ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λολαντώνης Σαμαράς σε νεες περιπέτειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο παπανδρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας των τεσσάρων αυτών αθώων ανθρώπων.
    1.Με το λαϊκισμό σου δεν άφησες τον Καραμανλή επί 5 χρόνια να πάρει οποιοδήποτε σοβαρό μέτρο για την οικονομία.
    2.Προεκλογικά φούντωσες τις προσδοκίες του λαού και έταζες λαγούς με πετραχήλια, παρόλο που ήξερες ότι δεν μας παίρνει.
    3.Κορόιδεψες το λαό που σε εμπιστεύθηκε και τώρα έρχεσαι, με τις πιό αστείες δικαιολογίες, να μας πείς ότι φταίνε οι κερδοσκόποι, οι γερμανοί, η νέα δημοκρατία και ένα σωρό παραμύθια της χαλιμάς.
    4.Επί 7 μήνες χασομεράνε τα υπουργεία σου και βυθιζόμαστε ακόμη περισσότερο στα σκατά του χρέους. Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να ελληνοποιήσουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
    5.Μας έχεις ρεζιλέψει σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα έχει γίνει κράτος-παρίας και παράδειγμα προς αποφυγή.
    Μέσα σε λίγους μήνες έχεις κάνει την Ελλάδα ένα καζάνι που βράζει. Έχεις στρέψει τους ιδιωτικούς υπαλλήλους εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, έχεις στρέψεις του ελεύθερους επαγγελματίες εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων και έχεις στρέψει τους δημόσιους υπάλληλους εναντίον όλων.
    Έβαλες φωτιά στην Ελληνική κοινωνία.
    Για όλα τα παραπάνω, Γιώργο Παπαντρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός των χθεσινών επεισοδίων και βέβαια της δολοφονίας αυτών των 4 ανθρώπων.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
    Θα πληρώσεις, να μην έχεις καμμία αμφιβολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εναντίων της βίας το κόμμα του λαού δια στόματος της προέδρου του και ο παρατρεχάμενος έσκιζε τα ιμάτια του υπεραμυνόμενος της θέσεως αυτής.
    Ποιοι; Αυτοί που δια της βίας δεν άφηναν τους Ισπανούς τουρίστες να βγουν στον Πειραιά, αυτοί που δεν άφηναν τους τουρίστες να βγούνε στην ακρόπολη, αυτοί που ο Λοβέρδος, Υπουργός απασχόλησης, τους εκλιπαρούσε μέσα στην Βουλή να μαζέψουν τις δυνάμεις καταστολής, τους εγκάθετους τους, που μέσα στο Υπουργείο του δεν τον άφηναν να εργαστεί με τους ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ


    ΣΟΥ ΕΙΠΑ

    ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΣΟΥ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.



    ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;


    ΚΟΤΑ Ε ΚΟΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αντε πνιξου παντογνωστη ηλιθιε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η απιστευτα μεγαλυτερη και πιο οργισμενη συγκεντρωση ανθρωπων απο την εποχη της πρωτης χουντας εγινε.

    Και ακομα τα μετρα ουτε εφαρμοστηκαν..
    Εχει να γινει μεγαλος πολεμος..

    Παρολα αυτα το αμερικανικο βρωμοσκυλο που λυσσαξε να κυβερνησει, ακομα παλευει με νυχια και δοντια να κρατηθει στην καρεκλα του.
    Αλλωστε υποσχθηκε ανταλλαγματα σε αυτους που τον βγαλανε. Αλλιως θα τον καθαρισουν σαν βρωμοσκυλο.

    Η δευτερη χουντα, η χουντα του ΠΑΣΟΚ, αρχιζει και τρεμει.
    Νομιζε οτι για αλλη μια φορα θα γαμουσε τον λαο, και το κωλοκαναλο της το MEGA θα την εσωζε.

    Εχουν πανικοβληθει τα καθαρματα, ετοιμαζουν ελικοπτερα διαφυγης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χθές μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Καμπούλ πυρπολήθηκαν τρεις νέοι, αθώοι άνθρωποι.
    Όχι ! Προς Θεού!
    Μην ανησυχείτε!…
    Ο υπουργός προστασίας του πολίτη ο Χρυσοχοΐδης δεν παραιτήθηκε. Τελικά, αναρωτιέμαι ποιόν ακριβώς προστατεύει αυτός ο υπουργός προστασίας του πολίτη, εκτός από τους άλλους υπουργούς από το λυντσάρισμα του λαού.
    Το Δεκέμβρη του 2008 ο Γιωργάκης κατηγορούσε τον Παυλόπουλο που δεν παραιτήθηκε.
    Σήμερα, με τρείς νέους νεκρούς στο νεκροτομείο ο Γιωργάκης καμαρώνει το χρυσοχοίδη, ξεχνάει αυτά που έλεγε και κάνει την πάπια.
    Πί πί το παπί.
    Πα, πα, πα.
    Απαπα.
    (Ντροπή σας, υποκριτές.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΆΛΛΟΝ ΣΙΩΠΗ ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΟΡΥΜΑΓΔΟΥ κύριε Καψαμπάλη-press gr Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ άραγε θα αναστηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από κόμμα εξουσίας, η ΝΔ μετατρέπεται σε κόμμα διαμαρτυρίας! Αν λέει όχι, πρέπει να προτείνει μια αντιπρόταση, για να ξέρει ο κόσμος αν υπάρχει άλλος δρόμος. Αλλιώς, είναι ένα δεξιο ΚΚΕ ή ένας δεξιός ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν το παντι μαλακα αποφασισει σε λιγο 181 ψηφους αντι 151 λογω της κρισιμοτητας της καταστασης ωστε να εχει μεγαλυτερη συναινεση τι θα κανει ο μεγας Αντωνης?? μπορεις να κανεις μια προβλεψη??
    Αν δεν γνωριζεις κοπανε σου λεω οτι χθες πηρε σβαρνα στο τηλεφωνο ολους τους ομογαλακτους του και τους βεβαιωνε οτι αυτα ειναι για το εσωτερικο γαιτι αυτος και την συμφωνια σεβετε και τις υπογραφες αλλα κυριως τα μετρα που απτονται της συνφωνιας επομενως. Βεβαιωνει οτι θα πιασιυν τοπο τα χρηματα και πολλες αλλες αηδιες. Αφου λοιπον βεβαιωνει ολα αυτα τα καλα προς τι η διαφωνια και μη φηφιση των μετρων?? μηπως επειδι φοβηθηκε την παραιτηση του καμενου?? η ελπιζει να κρατησει την προθεση της η Ντορα να πει ναι και να την διαγραψει?? αρα πιλιτικοπραττει σε βαρος του μελλοντος της Χωρας.
    Αν τουδωσει σε λιγο τα κλειδια του Μαξιμου μας προειδεαξεις τι θα κανει ψευτοπαλληκαρας?? Χιλια αδικα και αλλα τοσα σφαλματα απο τον Παπανδρεου αλλα μας προσγειωσε στην πραγματικοτητα, καποιος ρε καλοβολεμενοι επρεπε νας σας πει ανοικτα οτι εχουμε ηδη χρεωκοπησει και αν εχει αλλη εικονα ο αρχηγος σου τοτε δεν κανει να ειναι εκει που τον εβαλαν αν και οικονομολογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι να κανει ρε παιδια και αυτος εδω που φτασανε τα πραματα?
    ειναι μονοδρομος πλεον η τροικα.
    εχει κανεις αλλος να προτεινει κατι αλλο και ποια ειναι η διεξοδος?
    επιχειρηματα και οχι μαλακιες παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε κοιταξτε τα χαλια του πανηλιθιου του γιωργακη και αφηστε τον σαμαρα ..αντε..ηλιθιοι...δεν βλεπετε τα χαλια των πασοκων???μας κυβερνας ενας αχρηστος και ενας βλακας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KYRIE ANTWNH MARIE PROYST H AYTOPROVOLH KAI H POLYPRAGMOSYNH SAS KOYRAZOYN OYTE O PRO AIWNWN FAFLATAS MASTORAKOFWSKOLOS NA SASTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ.
    ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΤΙΒΑΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. θα θέλατε όλοι να ταυτίσετε το σαμαρά με το σάπιο κατεστημένο......

    θα θέλατε να τον βάλετε στην λογική της συνυπευθυνότητας.....

    ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ.....ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ.....

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ..Τι κρίμα για τον τόπο να αναγκάζεται αν πορεύεται με τόσο ανάξιους ηγέτες.. Κρίμα ..

    Μας σοκάρει ο κ.Σαμαράς που σκέφτεται μόνο τη θέση του στο κόμμα και αδιαφορεί για την πραγματικόταητα που εχει διαμορφωθεί σε αυτόν τον έρημο τόπο..

    ντροπή του, ντροπή τους, ντροπή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρασινοφρουρέ Παπαγιώτη, αξίζεις λιγότερο από μία τρίχα από το αρχίδια του Αντώνη Σαμαρά.
    Άρχισε να το συνηδειτοποιείς για να συνηθίσεις και στην ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΕΥΕΛΛΕΣ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ";

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕΣ (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ) ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ.

    ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΒΔΗΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΦΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αρχικά να πω ότι μόνο ο πρόεδρος της δημοκρατίας κάνει διάγγελμα , δεύτερον εάν δεν πληρώσουν με στέρηση μισθού και δικαιομάτων οι πολιτικοί που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, ο λαός θα τους κοινηγήσει ανιλλεώς.Και το τρομερο, απο τώρα και στο εξίς όταν τρώνε θα νομίζουν οτι τρώνε σκατά, όταν ξυπνάν απο ύπνο θα νυστάζουν, θα προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό στην οικογενειά τους και θα την διαφθείρουν θα την εξεφτελίζουν μη διακρίνοντας το άσπρο απ'το μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΒΔΗΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΦΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηπας της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλά τους τάλεγε ο Βγενόπουλος ότι είναι θρασύδειλοι και απατεώνες οι Παγκαλοσηφουνάκηδες.
    Τα μπλόγκς των πρασινοφρουρών προσπαθούν σήμερα να μας πείσουν ότι φταίει ο Βγενόπουλος για το θάνατο των τριών υπαλλήλων του και όχι τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα του Παπαντρέου που κατέβασαν 200.000 ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας.
    Μωραίνει ο κύριος . . .
    Ειλικρινά πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος;
    Ούτε μιά συγνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλά τα λογια Αντονη Παππαγιωτη,αλλα,,,,,,
    στη σαλονικη εν μια νυκτι τα ειτηρια των λεωφορειων διπλασιαστικαν,(& δεν εχουμε ακομα μετρο).
    ο κοσμος 'βογγαει',για τα κλεμμενα θα δουμε να γινεται εστω κατι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εδώ ο κόσμος χάνεται και τα κομματόσκυλα χτενίζονατι..!!!

    Δεν έχετε καταλάβει τίποτα ακόμα κουτοί. Εσείς μας έχετε φέρει μέχρι εδώ , ο οπαδισμός και ο σκοταδισμός σας.
    Άχρηστοι..!

    ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!

    Έχετε αλωνίσει ολο το διαδίκτυο για να υποστηρίξετε την ομαδούλα σας,θλιβεροί παρατρεχάμενοι.

    Είστε θλιβεροί οπαδοί κομμάτων , το μόνο που σας ενδιαφέρει ειναι το κόμμα σας, η ομαδούλα σας.

    Είστε θλιβεροί χειροκροτητές και δουλοπρεπείς ανθρωπάκια.

    Μόνο αντιπαλότητα και μίσος εκφράζετε.

    Δεν είστε πολίτες, είστε θλιβεροί και αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση