GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόλεμος στην ελεύθερη άποψη...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Μετά από πολλά λόγια και κατηγορίες ενάντια στα ιστόλογια αρχίζει και συζητιέται από την δια...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Μετά από πολλά λόγια και κατηγορίες ενάντια στα ιστόλογια αρχίζει και συζητιέται από την διαχείριση της χώρας ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να αντιμετωπίσουν την ελεύθερη γνώμη και άποψη.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην Ευρώπη αλλά ένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί να περάσει έτσι χωρις μάχη,είναι γεγονός ότι η μόνη αντίσταση στις επιλογές των κυρίων αυτών είναι πλέον τα ιστολόγια,ανώνυμα ή επώνυμα.
Τα κανάλια και τους δημοσιογράφους τους έχουν πλέον εδώ και...
χρόνια στην τσέπη τους,δεν υπάρχει από εκεί θέμα σωστής και αληθούς πληροφόρησης,τα περισσότερα νέα διακινούνται από το διαδίκτυο,από εκεί παίρνουμε πλέον όλοι μας τις πληροφορίες μας,από εκεί ασκείται η πίεση στους διαχειριστές μας για όλα που μας αφορούν.
Ο φόβος τους θα γίνει πανικός,ο σκοπός ειναι φανερός,δεν θέλουν την αλήθεια,δεν τους ενδιαφέρει,αυτό που θέλουν είναι να κυβερνάνε χωρίς αντίπαλο,να επιβάλλουν ότι μέτρο τους βολεύει,να μην διαβάζουν κατηγορίες για τους φίλους και κολλητούς τους.
Πρώτα ο πολίτης λοιπόν,εμείς οι πολίτες θέλουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα,αν θέλετε να μας στερήσετε και αυτό όπως μας στερήσατε τόσα δικαιώματα που είχαμε,τότε κάντε και κάτι άλλο.
Αλλάξτε τον τίτλο στο πολίτευμα της χώρας.
Εσείς θα κυβερνάτε τι σας νοιάζει το όνομα;
Δημοκρατία πάντως δεν θα είναι.

13 σχόλια

  1. Κύριε Παπανδρέου εδώ έχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΛΕΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ;
    Πόσοι Έλληνες θα την εμπιστευόταν να τους τηγανίσει έστω και δυο αυγά;
    Ναι την εμπιστευτήκατε και την τοποθετήσατε στο Υπουργείο, αλλά ήταν λάθος, παραδεχτείτε το και ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΜΑΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΙΣΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.

    ΤΑ BLOGS ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

    ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΟΤΙΑ ΔΑΝΙΑ.
    ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ BLOGS ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΚΙΝΔΥΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O JEFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλάς ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΑ BLOGS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντίσταση στην αλητεία των πολιτικών και των δημοσιογράφων.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οτι δεν μπορεί να ελέγξει η εξουσία ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς "Κουρδιστηρι", που ειτε εκτελει εντεταλμενη υπηρεσια ή αλλιως ειναι ενα απεραντα ηλιθιο ΠΑΣΟΚοσκυλο.
    Αραγε γιατι θα πουν εκατομμυρια Ελληνες μπραβο στο Τζεφρυ?
    Μηπως για το νομο της ιθαγενειας που δινει δικαιωμα ψηφου σε εκατομμυρια μεταναστες (λαθραιους ή μη), προς οφελος βραχυπροθεσμο του ΘΑΣΟΚ και μακροπροθεσμο των αφεντικων του Τζεφρυ (ΗΠΑ), αλλα παντα εναντια στο συμφερον της χωρας?
    Μηπως για την παραμονη μουφτηδων στην Ελλαδα που συμμετεχουν σε συνεδρια στην Τουρκια, εχοντας σαν συμβολο τη σημαια της "Δυτικης Θρακης"?
    Μηπως για την προθυμια παραχωρησης εθνικης κυριαρχιας και μερικων στρεμματων γης για να κοιμαται ησυχος τα βραδια ο Τζεφρυ? (Σιγα μην εχει προβλημα θα την εχει κανει για Μαϊαμι μεχρι τοτε)
    Μηπως για το ΝΑΙ που ειχε πει στο σχεδιο Α(Υ)ΝΑΝ?
    Για τον συστηματικο αφελληνισμο μεσω σχολικων συγγραματων και την επικινδυνη αντεθνικη γραμμη Δραγωνα και Ρεπουση?
    Για τα προβληματα σε πιθανη συνεργασια με Ρωσια και Κινα, τα οποια θα ωφελησουν πραγματικα την οικονομια της χωρας και θα μας παρεχουν στρατηγικο πλεονεκτημα αλλα και απεξαρτηση απο την Αμερικανικη επικυριαρχια?
    Για τη μη αντιδραση στις "αβλαβεις" διελευσεις των Τουρκικων στρατιωτικων δυναμεων?
    Για τη συνεχεια της ατιμωρησιας των εμπλεκομενων σε σημαντικα οικονομικα σκανδαλα, ειτε της πρασινης ειτε της γαλαζιας φρουρας?
    Η λυση στο προβλημα ειναι πλεον εξαιρετικα δυσκολη, γιατι εχουν φροντισει οι κυβερνησεις των τελευταιων 5 δεκαετιων (5 οχι 3), να φορτωσουν τη χωρα με χρεη καθιστωντας την σχεδον ανημπορη πλεον να αντιδρασει στον ολεθρο που ερχεται.
    Ας κανουμε μια αρχη λοιπον, συμμετεχοντας ΟΛΟΙ στα κοινα, συμφωνα με τα προτυπα της Αθηναικης Δημοκρατιας (διαβαστε και λιγο Αριστοτελη και Θουκυδιδη για να αρχισετε να καταλαβαινετε τι συμβαινει γυρω σας), επιλεγοντας τουλαχιστον πολιτικες δυναμεις και προσωπα που μπορουν να φερουν πραγματι μια νοτα αισιοδοξιας.
    www.dimokratikoi.gr
    Ενισχυστε την παρουσια και ενημερωση σας απο τα μπλογκς που παραμενουν υπευθυνα (το press δυστυχως εχει καταντησει οργανο του ΘΑΣΟΚ) και συσπειρωθειτε εμπρακτα εναντια στη λαιλαπα. Η ενωση φερνει τη δυναμη και σε συνδυασμο με την ελευθερη ενημερωση μεσω Ιντερνετ, αποτελουν οπλο απεναντι στον καθε υποτακτικο των "πεφωτισμενων" της Νεας Ταξης Πραγματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υποβάθμισε βάναυσα ο Πρόεδρος της Βουλής κύριος Πετσάλνικος τον θεσμό του Προέδρου με την παρέμβαση του ως βουλευτής από το βήμα της Βουλής τοποθετούμενος στην συζήτηση για την Διοικητική Μεταρρύθμιση Καλλικράτης με καθαρά κριτήρια εντοπιότητας, καθώς ως φαίνετε δεν τον εξυπηρετούσε προσωπικά η ρύθμιση περί την περιοχή στην οποία διαμένει και πολιτεύετε, επαληθεύοντας όσους έλεγαν από καιρό ότι παρεμβαίνει ούτως ώστε να ωφεληθεί το χωριό του εις βάρος άλλων!
    Ο Πρόεδρος της Βουλής για δεύτερη φορά σε σύντομο διάστημα μετά και την υπεράσπιση των υπαλλήλων της Βουλής στα οικονομικά προνόμια των, προνόμια που προκαλούν κάθε άλλο εργαζόμενο και μη, εκτός Βουλής, γιατί το να έχεις διοριστεί στην Βουλή ως εργαζόμενος επειδή έχεις τον Μπάρμπα στην Κορώνη, και όχι με ΤΙΜΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, και επί πλέον να αμείβεσαι πλουσιοπάροχα ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ «ΠΑΤΕΡΩΝ» ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ..........

    ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑΞΕ.....ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑ

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ....

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.....ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @11:52:00, σωστόοος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΚ.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΚ αποτελείται από 15 Μέλη. Στο Συμβούλιο μετέχουν εκπρόσωποι από το Κράτος (Υπουργείο Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων και ΥΠΕΧΩΔΕ), Εκπρόσωποι Μισθωτών, Εργοδοτών, ΚΕΔΚΕ, καθώς και αιρετοί εκπρόσωποι των υπαλλήλων του ΟΕΚ.


    Δ.Σ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    Κωτίδου Γεωργία Πρόεδρος Δ.Σ.
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ελισσάβετ Κυβερνητικός Επίτροπος
    ΠΕΤΣΗΣ Ηλίας
    ΞΙΑΡΧΟΣ Στυλιανός Υπουργείο Εργασίας
    ΤΣΙΩΛΗ Βασιλική Υπουργείο Εργασίας
    ΜΑΚΡΗΣ Διονύσιος
    ΥΠΕΧΩΔΕ
    ΠΟΛΑΚΙΣ Ανδρέας ΥΠΕΧΩΔΕ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΙΣΘΩΤΩΝ
    ΘΩΜΑΣ ΦίΛΛιπος (Αντιπρόεδρος ΔΣ) ΓΣΕΕ
    ΜΑΡΙΝΙΔΗΣ Γεώργιος ΓΣΕΕ
    ΠΑΣΟΥΛΑΣ Ιωάννης ΓΣΕΕ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ
    ΚΑΡΑΤΖΑΣ Χρήστος ΣΕΒ
    ΙΩΑΝΝΟΥ Βασίλιος Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ιωάννης ΕΣΕΕ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΕΔΚΕ
    ΣΙΩΜΟΣ Βλάσσης
    ΚΕΔΚΕ
    ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΕΚ
    ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Παναγιώτης
    ΓΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ Ξενοφών Γραμματέας Δ.Σ.

    Μπορεί να μας πει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος,ο Ταμίας της ΓΣΕΕ Φίλιππος Θωμάς,που είναι Αντιπρόεδρος στον ΟΕΚ και εισπράτει μερικές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως,σε πόσες άλλες έμμισθες θέσεις,είναι εκτός ΕΛΤΑ;
    Γιατί στα ΕΛΤΑ,εκτός από υψηλόβαθμος υπάλληλος των 3.000 ευρώ μηνιαίως,είναι και μέλος του Δ.Σ.-ΕΛΤΑ με άλλα 1.000 ευρώ επιπλέον τον μήνα,μέλος του Επαγγελματικού Ταμείου ΕΛΤΑ με αλλα 700 ευρώ τον μήνα και μέλος του Δ.Σ της θυγατρικής των ΕΛΤΑ ΚΕΚ-ΕΛΤΑ με άλλα 600 ευρώ τον μήνα.Μάλιστα στο ΚΕΚ-ΕΛΤΑ ο αθεόφοβος,ήταν και κάποια χρόνια,με μοναδικό προσόν απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου,Διευθύνων Σύμβουλος επιμόρφωσης Εξωτερικού,γνωρίζοντας ως μοναδική ξένη γλώσσα τα Ηπειρώτικα,καθόσον κατάγεται απο την Θεσπρωτία.
    Πότε τα κατορθώνει όλα ο ακατάβλητος και χαλκέντερος Ηπειρώτης;
    Πάντως είναι ''αξιος'' κύριε Παναγόπουλε να σας διαδεχθεί στην ηγεσία της ΓΣΕΕ.
    Ακόμη κύριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Πρωθυπουργέ της χώρας,πρέπει να είναι ''τιμή'' σας που έχετε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ,ένα τόσο ικανό εισοδιστή και πολυπράγμονα σαν τον Φίλιππο Θωμά.Να τον χαίρεστε.Με τέτοιους θα πάει σίγουρα μπροστά το ΠΑΣΟΚ και το εργατικό κίνημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση