GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει η ΠΑΣΠ για τα επεισόδια...

Από την ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ   http://www.pasplaw.gr/ Η ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ καταδικάζει απερίφραστα την συστηματική προσπάθεια αλλοίωσης του απο...

Από την ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
 http://www.pasplaw.gr/

Η ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ καταδικάζει απερίφραστα την συστηματική προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος των φοιτητικών εκλογών με καταμέτρηση βίας και νοθείας στη Νομική , εκ μέρους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής.
Συγκεκριμένα, φέτος κατά την διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών 2010 στη Νομική, συνέβησαν τα εξής…
- Η διαδικασία παρακωλυόταν συστηματικά από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με αποτέλεσμα μέσα σε...
 διάστημα 3 ημερών να έχουν καταμετρηθεί μόνο 2 από τις 6 κάλπες της Νομικής. Ενώ στις υπόλοιπες σχολές η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί προ πολλού.
- Εδώ και χρόνια στη Νομική η διαδικασία διαλογής και καταμέτρησης των ψηφοδελτίων γίνονται σε κλίμα τρομοκρατίας με δεκάδες ΟΝΝΕΔίτες πάνω από τις ανοιχτές κάλπες. Κατά πάγια πλέον τακτική της φοιτητικής παράταξης της ΝΔ στις σχολές συντελείται νοθεία στη Νομική Αθηνών.
- Σε όλες τις κάλπες προκύπτει ΠΑΝΤΑ αναντιστοιχία πραγματικού αριθμού ψηφισάντων βάσει τετραδίου ψηφισάντων και επαληθευμένων φακέλων και τελικού αποτελέσματος που καταγράφεται στον πίνακα της διαλογής.
-Η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στον πίνακα γίνεται παρανόμως εδώ και χρόνια αποκλειστικά από τη ΔΑΠ, η οποία συστηματικά τραμπουκίζει τους φοιτητές, που επισημαίνουν την υπερκαταμέτρηση των ποσοστών της στον πίνακα.
Έτσι και φέτος, στην προσπάθεια να διασώσει τα ποσοστά της έμεινε συνεπής στις πρακτικές βίας και νοθείας.
-Με τη συνοδεία μπράβων συστηματικά τραμπούκιζε φοιτητές που διαμαρτύρονταν για τον εκφυλισμό του εκλογικού αποτελέσματος, εκδιώκοντας με άγριο ξύλο τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που παρακολουθούσαν τη διαδικασία.
Δυστυχώς, οι πληρωμένοι μπράβοι της ΟΝΝΕΔ και οι χούλιγκανς της ΔΑΠ τρομοκρατούν καθ έξιν τους φοιτητές της Νομικής. Συνεπείς στο ραντεβού τους με την ωμή βία ήταν και φέτος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και τη νοσηλεία φοιτητριών μελών της ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ.
Τα εξωπανεπιστημιακά αυτά στοιχεία απομακρύνθηκαν από το χώρο της Νομικής από φοιτητές που περιφρούρησαν το Άσυλο.
Οι φοιτητές αντιλαμβάνονται το χώρο του Ασύλου ως λίκνο ελεύθερου πολιτικού λόγου και δημοκρατικής έκφρασης του φοιτητικού σώματος.
Γι αυτό και περιφρούρησαν τη διαδικασία και το Άσυλο στη Νομική απαντώντας στους τραμπούκους νοθευτές του αποτελέσματος.
Η βία, η νοθεία και ο τραμπουκισμός είναι ξένο σώμα για το Πανεπιστήμιο και πλήττουν βάναυσα την Δημοκρατία και το Ακαδημαϊκό Άσυλο.
Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε την ομαλότητα των εκλογών και την σωματική ακεραιότητα κάθε φοιτητή.
Ο σεβασμός των δημοκρατικών κεκτημένων του φοιτητικού Κινήματος είναι για μας αδιαπραγμάτευτος.

10 σχόλια

  1. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας..είδα φοθσκωτους μπράβους νυχτερινών μαγαζιών να ΄φερουν διακριτικά αυτοκόλλητα της ΔΑΠ και να ποδοπατούν φποτητές..Συγκεκριμένα, μια φίλη μου φοιτήτρια πήγε να πάθει ασφυξία..δεν ανήκω σε καμία παραταξη αλλά η ΔΑΠ στη Νομική έχει ξεπεράσει κάθε όριο..<οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια, ο πορόεδρος της ΟΝΝΕΔ τι δουλειά έχει στη Νομική???είναι αλήθεια οτι εθεάθη να δίνει εντολές σε ΟΝΝΕΔίτες να σπάσουν όλη τη σχολή??Αυτός έδωσε εντολή να κάνουν οι ΔΑΠΙΤΕΣ διάρρηξη και να καταστρέψουν ολοσχερώς τα γραφεία της ΠΑΣΠ στη σχολή???ουυστττ φασίστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεολαία πασόκ άντε και γαμήσου μαζί με όλο το πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα ΔΑΠιτάκια δεν έχουν πάρει τα μαθήματα που όφειλαν να έχουν αφομιώσει;
    Άντε και του χρόνου ...στη δεύτερη εθνική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκεφτήτε πόση βία από τα παιδικά τους τα θρανία.

    Αυτοί θα επανδρώσουν την ανακύκλωση του παπαπολιτικού και παραδικαστικού κυκλώματος που μαστίζει τη δημοκρατία και μας έφτασε μέχρι το ΔΝΤ.

    ΕΧΕΤΕ ύπ΄όψι κάποιο κίνημα δικηγόρων κατά των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ? ή κάποια παρότρυνση από ένα κόμμα προς τα μέλη του που εξασκούν το δικηγορίν?

    Ενα ερωτηματολόγιο ΜΟΝΑΔΙΚΟ και διαφορετικό απ΄ όλα τα άλλα

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/

    Σίγουρα κάτι έχεις να πεις κι εσύ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ αν πραγματικά ΔΕΝ θέλεις κάποιοι ΑΛΛΟΙ να αποφαίζουν για τι μοίρα τη δική σου, των φίλων σου, των συνμπολιτών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.
    ΤΙ ΛΕΕΙ - ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ.

    Παπανδρέου: Δεσμεύομαι . . .
    Εννοεί: Πόσο ηλίθιος είσαι;

    Παπανδρέου: Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία
    Εννοεί: Δώσε μου το χρόνο να σε ξεσκίσω

    Παπανδρέου: Δεν είναι στη φύση μας αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές
    Εννοεί: Ετοιμάζομαι να κάνω τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που σου είχα τάξει, κοροϊδάρα

    Παπανδρέου: Έχουμε σχέδιο
    Εννοεί: Δεν υπάρχει τίποτε, βλέποντας και κάνοντας

    Παπανδρέου: Παραιτήθηκε από προσωπική ευθιξία
    Εννοεί: Την πήρανε χαμπάρι και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς

    Παπανδρέου: Φέρνουμε επιτέλους τη διαφάνεια
    Εννοεί: Θα συκοφαντήσω τους άλλους και θα κρύψω τους δικούς μου

    Παπανδρέου: Εγώ το μόνο που θα ήθελα να πώ είναι . . .
    Εννοεί: Προσπαθώ να αλλάξω το θέμα που δεν με συμφέρει

    Παπανδρέου: Τελειώσαμε με την αναξιοκρατία και τον κομματισμό
    Εννοεί: Οι κολλητοί μου στις θέσεις κλειδιά για να ελέγχω τα πάντα

    Παπανδρέου: Εμείς στο πασόκ πάντα πιστεύαμε ότι . . .
    Εννοεί: Κολοκύθια στο πάτερο, απλά αραδιάζω τις κοινοτυπίες που αρέσουν στο λαουτζίκο

    Παπανδρέου: Η εξαιρετική αυτή επένδυση θα έχει θετικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη και την απασχόληση
    Εννοεί: Η σύμβαση με τον καναλάρχη είναι σκανδαλώδης

    Παπανδρέου: Η αγορά εργασίας χρειάζεται ευελιξία
    Εννοεί: Δουλέψτε πρωινή-απογευματινή βάρδια με το βασικό μισθό και χωρίς υπερωρίες

    Παπανδρέου: Αποκαταστήσαμε το πρόγραμμα δημοσιονομικών πιστώσεων
    Εννοεί: Ο Αρμαγεδών έρχεται του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΔΑΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ.ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ.ΡΕ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΠ!!!!...ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re mounopana prasina skoulikia akoma milate eseis patsavoures pou exetai katastrepsei tin ellada ante SKOULIKIA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φορανε διακριτικα τησ δαπ οχι για να τουσ αναγνωριζουμε οταν κανουν επεισοδια αλλα για να γνωριζονται μεταξυ τουσ,χαρακτηριστικο ειναι το παραδειγμα που μελοσ τησ δαπ μη φορωντασ διακριτικο εφαγε ξυλο απο μπραβουσ κ μελη οννεδ καθωσ τον περασαν για πασπιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καποιοι εξυπνοι απο εδω ακροδεξιοι προφανως αρχισαν αμεσως μετα απο σχολια αναγνωστων ν βριζουν κομματικες νεολαιες οπως αυτη του πασοκ.."πρασινα σκουλικια" κ "νεολαια πασοκ αντε κ γαμησου μαζι με ολο τ πασοκ"..λυπαμαι πραγματικα που υπαρχουν τετοια ατομα ακομα στη χωρα αυτη..εγω οντας παρων στην καταμετρηση του 3ου ετους της νομικης σχολης αθηνων κ μαλιστα ανηκοντας σε παραταξη π δν εχει σχεση ουτε με πασπ ουτε με δαπ σας πληροφορω ειλικρινα οτι ειδα με εκπληξη κ απεχθεια απο το προαυλιο της σχολης,δαπιτες να πετανε στους τοιχους κοριτσια της παραταξης της πασπ κ να τους τραβανε με μισος τα μαλλια..πραγματικα δν πιστευα ποτε οτι θ δω κατι τετοιο..εχασα πασσα ιδεα..μαλιστα μετα καποια απο τα κοριτσια αυτα κατεβαινοντας κλαιγοντας απο τ προαυλιο πληροφορησαν τους συγκεντρωμενους οτι παιδι της παραταξης δαπ νομικης μπηκε μπροστα σε φανατισμενους δαπιτες αλλων σχολων για ν προστατεψει τις κοπελες της πασπ..το απιστευτο ειναι οτι το παιδι αυτο μετα απο την ενεργεια του αυτη ξυλοκοπηθηκε αγρια απο ατομα ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!!!ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΑΠ!!!ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΙΑ???...ΗΜΑΡΤΟΝ..Ν ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΠΕΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση