GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκαλύπτει ένας δημότης Πέλλας για την Θ. Τζάκρη...

Επί Γερ. Γιακουμάτου μπήκαν με συμβάσεις οι συγγενείς της στο Μουσείο Πέλλας! Aπό το http://karatzova.blogspot.com/ Είμαι μόνιμος κάτοικ...

Επί Γερ. Γιακουμάτου μπήκαν με συμβάσεις οι συγγενείς της στο Μουσείο Πέλλας!

Aπό το http://karatzova.blogspot.com/

Είμαι μόνιμος κάτοικος και δημότης του Δ. Πέλλας.
Εργάζομαι στην ΙΖ' ΕΠΚΑ από το 1995 με συμβάσεις «ανεργίας» κι εδώ και 13 μήνες με ασφαλιστικά μέτρα.
Με λίγα λόγια έχω να παίρνω μόνο και δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν πολιτικό και πολιτικάντη.
Οπότε δεν έχω κανένα συμφέρον να γίνω συνήγορος της κ. Τζάκρη, αλλά μόνο συνήγορος της αλήθειας.
Έτσι επιτρέψτε μου να γνωρίζω από πρώτο χέρι πρόσωπα και πράγματα μέσα από το karatzova.blogspot.com.
Δεν ισχύει τίποτα απ' αυτά που λένε και γράφονται για την Υψυπουργό κ. Τζάκρη. Η προκήρυξη του ΥΠΠΟΤ για την πρόσληψη εκτάκτων υπαλλήλων, ήταν η πιο δίκαιη και αξιοκρατική που έγινε ποτέ τα τελευταία 7-8 χρόνια. Κάποιοι που έμειναν απλώς...

εκτός πινάκων λόγω μορίων ψάχνουν ευκαιρία για να βγάλουν τα εσώψυχα τους. Οι περισσότεροι προσληφθέντες ανήκουν σε διαφορετική παράταξη από την κ. Τζάκρη και δεν είναι καν μετριοπαθείς αντίπαλοι της, αλλά φανερά και φανατικά απέναντί της. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα για να καταγγείλει ο Πελλιώτης είτε ανήκει στον δήμο είτε στον νομό, για παραλείψεις ή ενέργειες της κας Υφυπουργού.
Οι συγγενείς της που απασχολούνται στο Μουσείο της Πέλλας, απασχολούνται με προγράμματα stage από την προηγούμενη κυβέρνηση με την βεβαία συμβολή της κας Τζάκρη, αλλά όχι με απόφασή της, όταν υφυπουργός εργασίας ήταν ο κ. Γιακουμάτος.
Με τέτοιου είδους ανυπόστατες και αφελείς καταγγελίες χάνουμε το δίκιο μας, που θα το χρειαστούμε στην συνέχεια γι' άλλα σημαντικά πράγματα του τόπου μας, συμπεριλαμβανομένης και της απασχόλησης. Τόσο καιρό που στην ΙΖ' ΕΠΚΑ, στο ΥΠΠΟΤ και στα βουλευτικά γραφεία γινόντουσαν «πράγματα και θαύματα» κανείς δεν μιλούσε και τώρα που λειτούργησε επιτέλους ο νόμος και η αξιοκρατία, έβγαλαν ξαφνικά τόσοι πολλοί τα λαρύγγια τους!
Δεν έγινε καμιά μεθόδευση και παρέμβαση σ' αυτή την προκήρυξη, από κανέναν. Όλα έγιναν με σύννομες διαδικασίες και τα παιδιά που δουλεύουν είχαν τα μόρια και μπήκαν, είτε ανήκουν στην παράταξη της κας Τζάκρη (και φυσικά ανάμεσά τους και κάποιοι συγγενείς και συνδημότες της αφού ισχύει το κριτήριο της εντοπιότητας), είτε ανήκουν σε άλλες παρατάξεις και είναι ορκισμένοι εχθροί της, κι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των επιτυχόντων.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

53 σχόλια

  1. Μόνη της έπρεπε να κάνει ΕΔΕ η Τζάκρη για το σκάνδαλο των διορισμών

    Ο κόσμος έχει αντιδράσει με τα ρουσφέτια της Τζάκρη και ούτε θέλει να ακούει για παραμονή της στο υπουργείο.

    Απλά ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι και δεν περιμένει πολλά εκτός και αν γίνει η έκπληξη.
    Μέσα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για όλο τον τουρισμό κάθετα και ...κάνει αποδεκτές προσλήψεις που αφορούν συγγενικά της πρόσωπα και συγχωριανούς.

    Κανονικά θα έπρεπε η ίσια να κάνει ΕΔΕ και όχι τώρα να ζητήσει από τον Γ.Ραγκούση. Η γυναίκα του καίσαρα δεν φθάνει να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πιστεψαμε.

    Αλλα γιατι κατι μου λεει οτι εισαι βαλτος??

    Το δημοσιευμα λεει για τις "ΤΩΡΙΝΕΣ Προσληψεις",αυτες που γινανε επι υφυπουργιας αυτηνης της παρασανταλης.

    Το αν υπαρχουν και παλιοτεροι υπαλληλοι αλλων εποχων,δεν ενδιαφερει το δημοσιευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "με την βεβαία συμβολή της κας Τζάκρη"

    τελικά τους έβαλε ή όχι η λεγάμενη; Άντε γιατί μπερδεμένα μας τα λες κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση της Εφημερίδας στην Τζάκρη

    Η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδώρα Τζάκρη μας απειλεί με μηνύσεις και αγωγές. Αποφεύγει όμως να απαντήσει για την «ταμπακέρα» . Συμπεριφέρεται ως συγχρόνως Μαυρογιαλούρος (σε μια καταφανώς άτεχνη και κακή επανέκδοση του ρόλου που ενσάρκωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας) διορίζοντας δεκάδες συγχωριανούς της και, ακόμα χειρότερα, στενούς συγγενείς της, σε έναν προφανώς στημένο διαγωνισμό.

    Η υφυπουργός, τρομοκρατημένη...
    από την αποκάλυψη της προκλητικής συμπεριφοράς της επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες στον υπουργό πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, υπονοώντας ότι ο σχετικός διαγωνισμός διεξήχθη από τις δικές του υπηρεσίες.

    Βεβαίως, ο κ. Γερουλάνος δεν θα είχε κανένα λόγο - ούτε καν δια της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος - να επιλέξει τους συγγενείς και συγχωριανούς της κ. Τζάκρη. Ούτε είναι τυχαίο το γεγονός ότι μοριοδοτήθηκαν πρόσωπα ως άνεργοι και πολύτεκνοι παρ’ ότι δεν πληρούσαν τα σχετικά κριτήρια. Η κ. Τζάκρη είναι υπόλογη για την συγκεκριμένη πρόκληση σε μια εποχή που η κυβέρνηση αναγκάζεται να λάβει σκληρά μέτρα που οδηγούν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες, ενώ ακόμα παραβιάζει βάναυσα τις εντολές του πρωθυπουργού για αξιοκρατία και διαφάνεια.

    Οι «Αποκαλύψεις» δεν θα διστάζουν να φέρουν στο φως τέτοιες υποθέσεις και σκάνδαλα που αμαυρώνουν τον πολιτικό βίο της χώρας και απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα. Θα συναντηθούμε με τη κ. Τζάκρη στα δικαστήρια όπου απειλεί να μας οδηγήσει, μη έχουσα αλλά επιχειρήματα. Εμείς όμως έχουμε και άλλες αποκαλύψεις για προκλητικές συμπεριφορές της εν λόγω υπουργού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλος ενας βαλτός , "αυθόρμητος" πολίτης , ΑΛΛΟΥ ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με λίγα λόγια θέλεις να μας πεις ότι η διαπλοκή δεν έχει φραγμούς στα συγκοινωνούντα δοχεία τις διαιώνησης του είδους της πολιτικής διαφθοράς, και γιαυτό και εσύ έχεις μόνο! να πέρνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ(ΟΧΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ). ΟΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΡΩΤΣΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ BLOGS, ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΗ ΤΖΑΚΡΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ... ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΤΖΑΚΡΙΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΜΑ, ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Η ΚΑΝΕΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΙΠΟΤΑ; ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ, ΤΗ ... ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ; ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΑς. ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΣΥΓΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΕΔΙΝΑΝ ΘΗΡΙΩΔΗ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΜΑΣ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ". "ΝΑ ΚΑΕΙ". "ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ". "ΚΑΨΤΕ". "ΡΗΜΑΞΤΕ".¨"ΚΡΑΥΓΑΣΤΕ ΤΥΦΛΑ". ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΩΝ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΚΑΙΟΥΝΤΟ ΟΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ (ΔΑΝΕΙΚΑ, ΔΗΛΆΔΗ) ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 1981, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ "ΦΑΓΑΜΕ ΨΩΜΙ". ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ 70% ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΣΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΤΟ 20% ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 10% ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ 70% ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ; ΦΕΡΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ. ΑΓΥΡΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα βγούν και αλλοι "ειλικρινείς" πολίτες σε λίγο , δεν ντρέπεστε ρε λίγάκι μας περνάτε για ηλίθιους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai maw epeises tora. kai esy me meso mpikew kai to xereis!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα που βυθίζεται ο Γιωργάκης βάλε και άλλη ΟΝΝΕΔ και Τζούλια και ότι μαλακία σούρχεται ρε νεκροθάφτη καψαμπέλη.
    Βάλε και τον καιρό, βάλε και δημοπρασίες, βάλε και για τη θεραπεία του καρκίνου, βάλε και άλλα για το Λαμπράκη.
    Μη βάλεις όμως τίποτε για τη βενζίνη, την ανεργία, τη φτώχεια ή τους συνταξιούχους γιατί θα πάς από εκεί πούρθες κολόπαιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγά ρε μεγάλο σε πιστέψαμε τώρα , δεν ντρέπεσε ρε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πόσα πήρες ρε μπαγάσα απο το φρόκαλο για να παίξεις πειστικά τον αβανταδόρο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είχα την ατυχή έμπνευση να πάω προχθές με την γυναίκα μου και το παιδί μου σε ένα ταβερνάκι στο Παγκράτι.
    Μπαίνοντας ήταν μέσα ο Μιχαλολιάκος της ΝΔ...περιστοιχισμένος απο μπράβους που μάλιστα άφηναν προκλητικά να φαίνονται τα όπλα τους για εκφοβισμό..
    Μέχρι να κάτσω να παραγγείλω ήρθε και ο Γερουλάνος με παρέα και αυτός περιστοιχισμένος απο μπράβους το ίδιο προκλητικούς με τους προηγούμενους.
    Η άσχημη βραδιά ολοκληρώθηκε με την είσοδο του Αντώνη Σαμαρά στο κουτούκι περιστοιχιζόμενο απο 7 μπράβους.
    Για να μην τα πολυλογώ κάποια στιγμή μέσα στο ταβερνάκι ήταν περισσότεροι οι μπράβοι απο τους πελάτες.
    Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα.Το παιδί μου ρώταγε συνέχεια...Γιατί μπαμπά έχουν αυτοί όλοι όπλα;;
    Έχουμε δικτατορία και δεν το ήξερα;;Μάλλον ναι.
    Τρέμουν οι πολιτικάντηδες την λαική οργή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν μας έδινες και το ονοματεπώνυμό σου...

    έτσι για να ξέρουμε ότι δεν είσαι ΕΝΑΣ από τους βολεμένους της μαντάμ!


    Α!!! και να μην ξεχάσω.. το ΠΟΤΕ διορίστηκαν μικρή αξία έχει.

    Γνωρίζουν οι πάντες ότι οι κομματικοί στρατοί εξυπηρετούν αλλήλους ακόμα και όταν είναι στην αντιπολίτευση.

    Οι ΠΑ.ΣΟ.Κ οι τους δεξιούς όταν είναι κυβέρνηση και οι Δεξιοί τους ΠΑ.ΣΟ.Κ ους όταν είναι αυτοί στην εξουσία. ΟΠΟΤΕ ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στα παπάρια μας αν ισχύουν ή όχι.
    Η διάψευση αρκούσε.

    Οι απειλές όμως περί μηνύσεων και αγωγών εκ μέρους της βλαχάρας του ασύλου με το χαμηλό IQ, είναι εξοργιστικές.

    Να κυλίσει το αίμα της!

    Πίσω από την ασυλία, τον δωσιλογισμό, την απάτη κατ' επάγγελμα και κατά συρροή και με την βλακώδη αλαζονεία, δεν γίνεται ανεκτή αυτή η συμπεριφορά.

    Θέλω να της φάω το λαρύγγι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά θα κάνει ο Λαζόπουλος το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ να το ονομάσει ΑΛ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΡΙΖΑ NEWS γιατί τέτοια λύσσα εναντίον του Παπανδρέου δεν έχω ξαναδεί ούτε εκπρόσωπος τύπου του συνασπισμού να ήταν, η μήπως είναι και δεν το ξερουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Τι αποκαλύπτει ένας δημότης Πέλλας για την Θ. Τζάκρη..."

    προσοχή,
    σκύλα..
    μπουλ Μαστίφ.
    παραλιακης,
    κατηγοριας εθνικης οδού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πράγματι η Τσακρη κατηγορηθηκε αδίκως
    Να είμαστε δίκαιοι και να λέμε και την αλήθεια.
    Άλλες υποθέσεις πρέπει να ψάξει το ΠΑΣΟΚ άλλα εδώ από ότι φαίνεται κάποιοι λασπολόγησαν για λόγους σκοπιμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κρίμα ρε που κατηγορήσαμε το κορίτσι !!! Ρε συ λεβέντη αυτά τα κόλπα των αυθόρμητων πολιτών ειναι πολύ παληά , αλλάξτε λίγο οι καιροί σας ξεπέρασαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντε ρε δημότη Πέλλας, να μη σου πω τι κάνει η μάνα σου τα βράδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειδηση

    τωρα στη Νετ λενε οτι το συστημα εφτασε στα ορια και χρειαζονται νεοι πολιτικοι να βγαλουν τη χωρα απο τα αδιεξοδο!

    Ε ε ερχεται ο λαικος ηγετης που θα οδηγησει την Ελλαδα στην νεα εποχη ε ε ερχεται

    Ο δρ Κουτσουκος ο προστατης των υπρδανεισμενων ο νεος εθναρχης ερχεται!!!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενας δημότης Πέλλας , ενας απλός πολίτης , πληρωμένος προβοκάτορας η συγγενής του Τζακροτσόκαρου η υπάλληλος των γραφείων του τσόκαρου . Κρίμα , κρίμα , κρίμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Δημοσκόπηση «γροθιά» για κυβέρνηση και αντιπολίτευση


    Απογοητευμένο από την κυβέρνηση δηλώνει το 73,7% των πολιτών και από τη Ν.Δ. το 85,5% σύμφωνα με δημοσκόπηση της Rass για λογαριασμό της εφημερίδας το ΠΑΡΟΝ.

    Σε ποσοστό 73,9% οι ερωτηθέντες θεωρούν ότι την Ελλάδα κυβερνά το Δ.Ν.Τ, ενώ το 63,7% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι κανένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν μπορεί να λύσει το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας.

    Το 54,5% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν είναι διατεθειμένο να κατανοήσει και νέα δέσμη σκληρών μέτρων για την ανάκαμψη της χώρας, ενώ το 21,8% δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ, το 5,7% στη Ν.Δ, το 2,9% στο ΚΚΕ, το 1,6% στον ΛΑΟΣ και το 1,3% στον ΣΥΡΙΖΑ.


    Επίσης
    τωρα στη Νετ λενε οτι το συστημα εφτασε στα ορια και χρειαζονται νεοι πολιτικοι να βγαλουν τη χωρα απο τα αδιεξοδο!

    Ε ε ερχεται ο λαικος ηγετης που θα οδηγησει την Ελλαδα στην νεα εποχη ε ε ερχεται

    Ο δρ Κουτσουκος ο προστατης των υπερδανεισμενων ο νεος εθναρχης ερχεται!!!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αφού η κυβέρνηση υπαναχώρησε στον νέο νόμο για της προσλήψεις και δεν κατήργησε την εντοπιότητα [ δηλ. έχουμε έναν ικανό με 2000 μόρια και έναν ανίκανο με 500 μόρια αλλά ντόπιο, προσλαμβάνεται ο ντόπιος!] ας τα λουστεί τώρα!! Οι προσλήψεις λοιπόν είναι νόμιμες! Το ερώτημα όμως παραμένει, είναι δίκαιες; ηθικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε Δημότη εισαι ξεφτίλας κάτι προσκυνημένοι σαν εσένα με την ανοχή τους και την συμμετοχή τους αποθράσσυναν τελείως τούς πολιτικούς και φθάσαμε εδώ που φτάσαμε , ντροπή σου ρε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αντι να λασπολογειτε και να συκοφαντειτε την κυρια Τζακρη, ειναι καλυτερα να αποδειξετε οτι δεν τηρηθηκαν οι νομιμες διαδικασιες.
    Τωρα, αν το προβλημα σας ειναι που καποιοι γνωστοι της κυριας Τζακρη ειχαν ολες τις προυποθεσεις, για να προσληφθουν, να το πειτε.
    Συκοφαντιες χωρις αποσειξεις ειναι ολα αυτα που γραφετε!!
    Αν ο πατερας μου ειναι υπουργος και εχω ολα τα προσοντα για να διοριστω στο δημοσιο, θα μου το απαγορεψετε εσεις; με ποιο δικαιωμα;
    Με ποιο δικαιωμα διαδιδετε τετοιες φημες; Εμπρος λοιπον, αποδειχτε στον Ελληνικο λαο, οτι οσοι προσεληφθησαν δεν ειχαν τα προσοντα ή οτι η διαδικασια ειναι παρανομη και σταματειστε τις συκοφαντιες και την λασπολογια, γιατι εχετε καταντησει γελοιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ξεφτίλα Τζάκρη αρχισες τις πονηριές με τούς "αγανακτησμένους" για την αδικία που σου γίνεται πολίτες , ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μην το κατηγορείτε το κορίτσι χρειάζεται επαγγελματική ψυχιατρική βοήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πες τα αναγνώστη!!! Έτσι είναι, αλλά απεκτησε γνώμη ο κάθε άσχετος και στο όνομα της Δημοκρατίας θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να σερβίρει στον Ελληνικό λαό την παραπληροφόρηση.
    Απόδειξεις εδώ και τώρα!!! Πείτε στους άνεργους τι δεν έγινε σωστό και πως έπρεπε συμφωνα με το νόμο να γίνει. Διαφορετικά να κρυφτείτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ακόμη ενας δημότης , πολίτης αυτής της χώρας που υπερασπίζεται το δίκιο των Ελλήνων πολιτικών που οι αλλοι οι κακοί Ελληνες τούς κατηγορούν για ψεύτες , κλέφτες , λωποδύτες , ανίκανους ,συνομότες κοκ ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!!!

    YΣ Θα πληρωθείς σε χρήμα η σε διορισμό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το κάθαρμα η Τζάκρη με το που πρωτοβγήκε "διόρισε" τον αντρα της και τον κουνιάδο της !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η Τζάκρη δεν ειναι αυτή που ειπε

    «Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ"
    ( για τον διορισμό του άντρα της στο πολιτικό της γραφείο)

    Η Τζάκρη δεν ειναι αυτή που

    Μόλις ανέλαβε κυβερνητικό πόστο διόρισε τον γαμπρό της μετακλητό υπάλληλο στο γραφείο της στην Θεσσαλονίκη

    ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "Η Μαρία Τζάκρη (αδελφή), Αθηνά Σημαιοφορίδου (νύφη της υφυπουργού), Τρύφων Μάζνης (συγγενής, κουμπάρος). Κάποιοι απο αυτούς μπορεί να βολεύτηκαν προς το τέλος διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά αυτό δεν είναι πάλι διαβολική σύμπτωση – τόσους ικανούς έχει το σόι της υφυπουργού;

    Επίσης ο Κώστας Καραγιάννης, γαμπρός της (σύζυγος της Μαρίας Τζάκρη που αναφέρεται πιο πάνω) στο...
    υπουργείο στην Θεσσαλονίκη. (παλιό όνομα: Μακεδονίας και Θράκης). Ο Καραγιάννης και εάν έχει προσόντα!! Στο χωριό λένε ‘κόβει και ράβει’ στο υπουργείο. Ποιός... ο Κωστας ο Καραγιάννης που μέχρι χθες ειχε καφετέρια στην Πέλλα’. Ο αδελφός της υφυπουργού Λάζαρος Τζάκρης είναι απ’ οτι ακούω σωματοφύλακάς της. Ο άνδρας της υφυπουργού ειναι απο οτι ακούω στο πολιτικό της γραφείο στα Γιαννιτσά (έδρα της υφυπουργου) και πληρώνεται απο οτι ακουω με κανονικό μισθό και μάλιστα είναι αρκετά μεγάλος.

    Απ’οτι ακούω η υφυπουργος και η αδελφη της κόβουν και ράβουν στα αρχαία/μουσείο της Πέλλας – ειναι τα αφεντικά"

    ( αντιγραφή απο ΤΡΩΚΤΙΚΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. βρε ζώα (για όσους βρίζουν χωρίς να περιμένουν να δουν τι θα γίνει) σε μια μικρή επαρχιώτικη κοινωνία όλοι γνωρίζονται (αν όχι όλοι οι περισσότεροι) και πολλοί εχουν μακρινές συγγένειες ή ιδια επώνυμα.. Τι θα μπορούσε να πει δλδ κάποιο πολιτικό πρόσωπο? μη συμμετέχετε σε διαγωνισμό για δουλειά γιατί θα με εκθέσετε? Πάτε καλά??? ή στριμωχτήκατε από τη Μαντέλη για τη siemens και ξεκινήσατε λασποπόλεμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα τελευταία 25 χρόνια όσοι τα κονόμησαν, αφού πρώτα νομοθέτησαν την ασυλία τους, είναι οι πολιτικοί, τα κομματικά στελέχη, τα κόμματα, διαπλεκόμενοι (μεγαλο)δημοσιογράφοι, διαπλεκόμενοι μεγαλοεργολάβοι και κρατικοδίαιτοι μεγαλοβιομήχανοι. Όλοι δηλ. όσοι φορο-εισφορο-κλέπτο-διαφεύγουν. Όλα αυτά τα χρόνια έγινε μεταφορά-ανακατανομή εισοδήματος από τους μη κατέχοντες μισθωτο-συνταξιούχους προς όλους όσους ήταν και είναι οι κατέχοντες. Παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού παντού στον κόσμο μόνο το αντίθετο συμβαίνει. Και ο χαβάς βέβαια συνεχίζεται.
    Εν τω μεταξύ οι μισθωτο-συνταξιούχοι είναι οι μόνοι συνεπείς που πληρώνουν τους φόρους, και οι μόνοι εκ των τριών εταίρων που πλήρωναν-πληρώνουν στο ακέραιο τις εισφορές τους στα ταμεία των συντάξεων της πείνας. Τα δε λεφτά των ταμείων τους, είτε τα απομείωσαν οι πολιτικοί με τις άτοκες καταθέσεις των αποθεματικών τους, είτε τά’ φαγαν στο χρημ/ριο και στα δομημένα ομόλογα, ενθυλακώνοντάς τα (παντελωνιάζοντάς τα, νεοελληνιστί), είτε τα έδωσαν οικιλοτρόπως στους επιχειρηματίες που τάκαναν βίλλες και κότερα και όχι εργοστάσια.
    Επίσης το 80% των αμέσων φόρων το πληρώνουν οι μισθωτο-συνταξιούχοι, ενώ κατέχουν λιγότερο από το 15% του πλούτου.
    Συγχρόνως οι τρίτες, κατά σειρά, υψηλότερες καταθέσεις στις τράπεζες της Ελβετίας είναι των Ελλήνων (μήπως των μισθωτοσυνταξιούχων;).
    Τώρα λοιπόν που τά’ φαγαν όλα και πάμε για χρεοκοπία, πάλι οι μισθωτο-συνταξιούχοι, όπως διδάσκει και η Ελλην. ιστορία αλλά και όπως δείχνουν τα γεγονότα, καλούνται τελικά να πληρώσουν τη νύφη.
    Θα ακουμπήσουν δηλαδή και πάλι τα ρέστα τους, προκειμένου και πάλι αυτά να χορηγηθούν στους έχοντες φορο-διαφεύγο-κλέπτοντες, για να γίνουν και πάλι πλουσιότεροι (αυτούς βλέπει ο παπάρας ο Ανδριανόπουλος να ξοδεύουν στην παραλιακή, στα κέντρα και στις ταβέρνες και ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες ευημερούν).
    Γιατί έτσι γίνεται πάντα. Συντάξεις και μισθοί της πείνας, πάγωμα μισθών, αυξήσεις μηδέν+παχειές κουβέντες=μηδέν, αύξηση εμμέσων φόρων πλήττουσα τους πειναλέους (τους φοροδιαφεύγοντες δεν τους αγγίζει), περικοπές παροχών, αυξήσεις τελών κυκλοφορίας, θαλασσοδάνεια-οικονομικές ενισχύσεις επιχειρήσεων "για να κινηθεί η αγορά" (25 χρόνια το ακούμε το παραμύθι αυτό), ενώ τα πάγια μη παραγωγικά στοιχεία (ακίνητα κλπ), τα πλούτη και οι καταθέσεις στην Ελβετία συνεχώς αυξάνονται και η ανισότητα διευρύνεται (που σημαίνει ότι η πραγματική αγορά όχι μόνο κινείται αλλά παρακινείται, και ν΄αφήσουν τα σάπια), αλλεπάλληλα κλεισίματα φορολογ. υποθέσεων με εγκυκλίους "σκούπα", χάρισμα παλαιών εισφορο-οφειλών στα ταμεία και πληρωμή των υπολοίπων με έκπτωση και σε δόσεις, έκτακτες εισφορές κλπ.
    Οι κλέφτες και αγύρτες που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρους, να φέρουν τα λεφτά πίσω. Να κατάσχουν τις περιουσίες τους, για να σωθεί η Ελλάδα απ' τους απατεώνες.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΘΕΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

    ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ STAGE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 -2009?

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΩΝ BLOGS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗΣ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ!

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΤΗΣ!

    ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΠΑΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. για να σοβαρολογούμε μαλάκα του γραφείου της χαζιάς.
    ___________________________________

    Aπαντήστε μας κυρία Τζάκρη που έχει διοριστεί το σόι σας;

    EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

    Με αυτά που βγαίνουν κάθε μέρα κυρία Τζάκρη δεν πρέπει μόνο να παραιτηθείτε... Πείτε μας το σόι σας πως βολεύτηκε στο δημόσιο και σε θέσεις; Με αξιοκρατικά μέσα;

    Συγκεκριμένα διαβάστε λεπτομέρειες απο κάτοικο στην Πέλλα:

    "Η Μαρία Τζάκρη (αδελφή),
    Αθηνά Σημαιοφορίδου (νύφη της υφυπουργού),
    Τρύφων Μάζνης (συγγενής, κουμπάρος).
    Κάποιοι απο αυτούς μπορεί να βολεύτηκαν προς το τέλος διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά αυτό δεν είναι πάλι διαβολική σύμπτωση – τόσους ικανούς έχει το σόι της υφυπουργού;

    Επίσης ο Κώστας Καραγιάννης, γαμπρός της (σύζυγος της Μαρίας Τζάκρη που αναφέρεται πιο πάνω) στο...υπουργείο στην Θεσσαλονίκη. (παλιό όνομα: Μακεδονίας και Θράκης).

    Ο Καραγιάννης και εάν έχει προσόντα!!
    Στο χωριό λένε ‘κόβει και ράβει’ στο υπουργείο.
    Ποιός... ο Κωστας ο Καραγιάννης που μέχρι χθες ειχε καφετέρια στην Πέλλα’.
    Ο αδελφός της υφυπουργού Λάζαρος Τζάκρης είναι απ’ οτι ακούω σωματοφύλακάς της.
    Ο άνδρας της υφυπουργού ειναι απο οτι ακούω στο πολιτικό της γραφείο στα Γιαννιτσά (έδρα της υφυπουργου) και πληρώνεται απο οτι ακουω με κανονικό μισθό και μάλιστα είναι αρκετά μεγάλος.

    Απ’οτι ακούω η υφυπουργος και η αδελφη της κόβουν και ράβουν στα αρχαία/μουσείο της Πέλλας – ειναι τα αφεντικά"


    Κοιτάξετε στα μάτια τώρα όλους τους Έλληνες πολίτες και πείτε τους την λέξη ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ!

    *** εκτός αν νομίζετε ότι είναι μάρκα απο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ αυτή η λέξη !!
    ____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Iδού η Τζάκρη με την προϊσταμένη του μουσείου που έκανε τις προσλήψεις στο μουσείο της Πέλλας


    AΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η φωτογραφία της Τζάκρη με την προϊσταμένη της Αρχαιολογικής Εφορίας της Πέλλας (αυτής που έκανε τις προσλήψεις) για την οποία σήμερα το πρωΐ έκανε στο Mega ότι σχεδόν δεν την ήξερε κιόλας.


    Αναρτήθηκε από troktiko στις 6:22 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τζάκρη το αργείς πολύ! ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ!

    ΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ
    ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ ΑΠΟ... ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ

    Κανονικά θα έπρεπε, στη μόνη χώρα του κόσμου που υπάρχει η λέξη φιλότιμο, η Θ. Τζάκρη να σηκωθεί και να φύγει μέσα σε 20 λεπτά το πολύ, (δηλαδή στις 18:42), από την ώρα της ανάρτησης του Τρωκτικού που είναι αγκαλιά η με την προϊσταμένη της Αρχαιολογικής Εφορίας της Πέλλας (αυτής που έκανε τις προσλήψεις) στις 18:22 και όχι......να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Βρε κα υφυπουργέ, εδώ ζήταγες ακριβώς, μία προς μία τις θέσεις για το μουσείο, σύμφωνα... με τις ανάγκες των... δικών σου. Υπάρχουν όλα! Τι το ψάχνεις; Άντε στο καλό, προφανώς η πολιτική σου ευαισθησία εξαντλείται στον αυστηρά στενό (άντε και λίγο πιο μακρινό) οικογενειακό κύκλο.

    Έλα μην το κουράζεις άλλο; Δεν το καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι ρεζίλι.

    Πως τώρα, μετά από αυτή τη φωτογραφία να πείσεις τον Έλληνα ότι ενδιαφέρον της κυβέρνησης είναι η αξιοκρατία και η πάταξη του παλαιοκομματισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ 23 Μαϊ 2010 4:50:00 μ.μ.

    Εσυ όταν γίνεις υπουργός βάλε για υπεύθυνο του γραφείου σου τον περιπτερά στη γωνία. Καλά η μαλακία σας εδώ μέσα σπάει καρύδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΈΧΕΙς ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΎΨΕΙς και θες δικό σου άνθρωπο!?!?!?

    Τί εισαι, ΜΑΦΙΑ??? ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ!

    Και αν ο περιπτεράς της γειτονιάς έχει τα προσόντα να την πάρει τη δουλειά γιατι να μη τη πάρει????


    ΔΗΜΟΣΙΟ = ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    Εϊτε αγαθό είναι είτε θέση εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΟΥΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ LADY GIANNA ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Ε ΟΧΙ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ελάτε προλαλησαντες φέρτε οτι στοιχεια εχετε που να αποδεικνυουν οτι η Τζάκρη διορισε το σοϊ της παρανομα. Τα χετε????? Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα !!
    Ελατεεε δειχτε μας ποια νομοθεσια απαγορευει σε συγγενεις υπουργων και γενικα πολιτικων να διοριζονται στο δημοσιο αξιοκρατικα. ΑΠΟΔΕΙΧΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !
    Ομως ουτε συγγενεις της δεν ηταν και σεις συνεχιζετε να γραφετε ψεματα.

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΖΗΤΑΜΕ
    -ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ
    ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
    ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΜΟΡΙΑ

    ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ?

    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΨΑΧΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΖΙΕΡ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2004-2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εκεί στην Αποκάλυψη ίσως είναι Δεξιοί για να πράττουν Αδέξια.
    Δεν διαβάσανε σήμερα στο Βήμα της Κυριακής και στη σελίδα 13Α13 ΔΙΑΦΟΡΑ τα κατορθώματα της Αδέξιας Δεξιάς ηγεσίας του ΕΛΓΑ με ποιό τρόπο αξιολογούσαν τους Διευθυντές. Τσίπα ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ναι ρε πως δεν το σκεφτήκαμε και μεις ρε!

    Ωραίος φασισμός!!!!!!

    Το οτι μπορεί κανείς ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ!!!


    ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΒΑΛΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΤΕ ΓΑΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!


    ΜΑΣ ρωτάς πως περνάμε και μας τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ!?!?!?


    ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΚΟΥΒΑΛΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ που θα μας πεις οτι εχεις περισσότερα δικαιώματα για δουλεια στο δημόσιο!! ΚΌΛΑΡΧΙΔΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΔΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΩΚΤΟΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιατι υπάρχουν αποδείξεις οτι έγινε παρανομία με το βατοπέδι???

    Δείξτα μας ρε!!!!

    ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία βρέθηκε όλο το σόΙ της μέσα στο δημόσιο!!

    ΌΧΙ ρε δεν τα έχω τα στοιχεία γιατι δεν είμαι μέσα στο σύστημα! Δεν μπορω να την ελενξω!

    ΌΤΑΝ όμως βλέπεις τους συγγενείς των βουλευτών να διορίζονται ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

    ώρα ήταν να μας πείς οτι δεν υπάρχουν και ρουσφέτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εβρεξε παιδια η Αποκάλυψη μηπως μαζεψε λασπη;
    Ελαααα, εδω η φρεσκια λασπη.
    Σαν δεν ντρεπεστε λιγο.
    Ααα το fimotro ειχε γραψει οτι εχετε κ αλλο σκανδαλο με την Γκερεκου, ποτε θα το βγαλετε; οταν ξαναβρεξει;
    Προσεχτε ομως αυτη την φορα να χετε και αποδειξεις, να χετε κανει ρεπορταζ, γιατι καποιοι το ψαξανε πριν απο σας. Προσεχτε τις βλαχες γιατι ειναι πονηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εσυ που μιλας για βατοπεδι κυριε, το σκανδαλο του βατοπεδιου ειναι γεγονος, παρ ολα αυτα οι ποινες δε καταλογισθηκαν οταν επρεπε, γιατι η ΝΔ εκλεισε βιαστικα την βουλη, αν θυμασαι. Αθωοι οι κατηγορουμενοι γιατι ετσι την βολευε.
    Με την Τζακρη δεν συμβαινει το ιδιο. Καποιοι νοσταλγοι της επαρατης συκοφαντουν και λασπολογουν για κατι που δεν εγινε, δηλαδη δεν ειναι γεγονος. Αποδειξε μας ποιοι ειναι οι συγγενεις πρωτα, μετα που ακριβως εγινε η παρανομια. Τα συγγενικα προσωπα των υπουργων δεν απαγορευεται απο κανενα νομο να διοριζονται στο δημοσιο, εφοσον πλοιρουν ολες τις προυποθεσεις που προβλεπονται απο την προκύρηξη.
    Σε πληροφορω λοιπον οτι καμια παρανομια ή παρατυπια δεν εγινε και οτι ολα εγινα νομιμα. Επειδη δεν εισαι ικανος να το ψαξεις, δεν ειναι δικαιολογια να λες οτι δεν εισαι στο συστημα. Οι ανεργοι που συμμετειχαν μπορουν ανετα να βρουν και να παρουν ολα τα στοιχεια κ αν αδικηθηκαν να προβουν σε ενστασεις.
    Το βρηκαμε τωρα, ο καθε πικραμενος να βγαινει στα μπλοκς και να συκοφαντει χωρις στοιχεια και να φθανει στο σημειο να ζητα να παραιτηθουν και υπουργοι. Τι ειστε ολοι εσεις δικαστες? ποιος σας ορισε να συκοφαντειτε και να καταδικαζετε; Μηπως η ΝΔ, που δεν μπορει να χωνεψει ακομα την αξιοκρατια, γιατι ετσι την βολευει, προκειμενου να ταζει στα γαλαζια παιδια;
    Το θεμα των υπαλληλων της βουλης δεν το χω ψαξει, αλλα αν ειναι ετσι η αντιπολιτευση γιατι δεν κανει επερωτηση? γιατι δεν κανει και για την Τζακρη?
    Ελεος ομως δεν θ ανεχτουμε αλλο την παραπληροφορηση απο μερικα μπλογκς. Τα περισσοτερα ειναι αναξιοπιστα γι αυτο κ μολις στριμωχτουν αποσυρουν το θεμα.
    Δεν καταλαβα η δουλεια των μπλογκερς ειναι ν αναβουν φωτιες κ να τρεχουν οι αλλοι να τις σβησουν?
    Δεν εχουν υποχρεωση να ψαξουν το θεμα που μας σερβιρουν;
    Αν δεν μπορουν να ψαξουν τουλαχιστον να μας λενε οτι αυτα που γραφουν ειναι φημες κ οχι να μας τα πλασσαρουν σαν γεγονοτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Βρε αντε διαβαστε κανενα νομο πρωτα και μετα ξαναμιληστε.

    ΟΧΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟ OPENGOV ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.
    ΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΣΥΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΦΑΤΕ ΖΩΑ.
    ---------------------------------
    Στο νέο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων η αδερφή της συζύγου του Βουλευτή του ΠαΣοΚ Χρήστου Μαγκούφη

    ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ..ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ !

    Δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ (174/13-5-2010), η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων.

    Σύμφωνα με την δημοσίευση, καθήκοντα Αντιπροέδρου στο νέο Δ.Σ. αναλαμβάνει ο Φαρμακοποιός Δημήτρης Μιχαλίτσης, με αναπληρωτή τον υπάλληλο του ΙΚΑ και Νομαρχιακό Σύμβουλο Γιώργο Καπέλο. Οι δύο τους αντικαθιστούν τους ...
    Νίκο Λιούτα και Αθανάσιο Γεωργολόπουλο.

    Επίσης τοποθετούνται στο νέο Δ.Σ. η αδερφή της συζύγου του Βουλευτή του ΠαΣοΚ Τρικάλων Χρήστου Μαγκούφη, η Εκπαιδευτικός Χρύσα Δραγούτσου με αναπληρωτή τον Οικονομολόγο Αθανάσιο Θεοδώρου και οι οποίοι αντικαθιστούν τους Ιωάννη Ρεντζιά και Γεωργία Κοτρώνη.

    Στο νέο Δ.Σ. τοποθετείται και ο συνταξιούχος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Νίκος Ράκος με αναπληρωτή τον πράκτορα του ΟΠΑΠ Κων/νο Μπουλογιώργο, οι οποίοι αντικαθιστούν τους Χρήστο Φασούλα και Αθανασία Σιώκη.

    Η θητεία της νέας διοίκησης στην οποία προεδρεύει η Αθηνά Πέτσα, ολοκληρώνεται στις 3 Σεπτεμβρίου 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση