GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Πώς είπατε; Όχι, κύριε, ουδεμία σχέση με τον Μαντέλη έχω εγώ. Λιάπης λέγομαι... Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Πώς είπατε; Όχι, κύριε, ουδεμία σχέση με τον Μαντέλη έχω εγώ. Λιάπης λέγομαι...

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

13 σχόλια

  1. "Θα μπορούσε να λέει..."

    Εχει καταντήσει περίγελος ο άνθρωπος ξεπέρασε και τους πλέον γραφικούς του βουλευτικού αξιώματος.
    Τωρα μαλιστα θα παραιτηθει!

    Μαρθα Βουρτση εχει καταντησει στα πρωινα.Ο υπουργος που τον εβαζε ο Αυτιας να πλησιαζει στο παραθυρο για να πιανει καλυτερα το κινητο.

    Και μετά θα βγαίνει και θα ισχυρίζεται πως αυτός έδωσε μεν τον αγώνα τον καλόν για την 37ια,
    αλλά δεν άφησε η κακούργα η Τροϊκα,επίσης για όλα φαίει η κακούργα η Δεξιά που μας χρεωκόπησε και επίσης να μην ξεχνάμε πως το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου είναι το μεγύτερο σκάνδαλο από την εποχή των Ερμοκοπιδών,24 αιώνες πριν,
    έτσι λέι το Πρώτο Θέμα στους βαλκάνιους ιθαγενείς.

    Καμμενος ηταν ετσι κι’αλλιως!!
    και τοχω ξαναπει και σε προηγουμενη αναρτηση, ηταν το παιδι για να βγαζει τα καστανα απτην φωτια αυτους τους πρωτους 7-8 δυσκολους μηνες.
    Στο μιξερ του ανασχηματισμου ,η αφελεια του θα αποδειχτει και η αχειλιος φτερνα του.

    Clown Loberto!!
    ΠΑΣΟΚ = ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε πασόκε άσε τα εσκεμμένα σχολιάκια για άλλους ενώ δεν εκρεμμούν κατηγορίες και δεν ασκείται δίωξη.σταματήστε πια τον αποπροσανατολισμό και το ρίξιμο στάχτης στα μάτια.άλλοι εξευτελίζονται και διασύρονται τα ονόματά τους και στο τέλος άλλοι έχουν τσεπώσει τα ευρώπουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ο ΦΠΑ ενώ παραμένουν ανοιχτές και οι ..τρεις πληγές του Φαραώ: Nοσοσκομεία,Φάρμακα,ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλος διαπλεκόμενος κι αυτός, κολλητός του Χριστοφοράκου.

    Μάλιστα, όταν ήταν υπουργός Συγκοινωνιών κι΄ Επικοινωνιών (γι΄ αυτό ο ΟΣΕ πήγε κατά διαόλου), είχε πάρει το ρόλο του στα σοβαρά και νόμιζε ότι είναι πολιτικός προϊστάμενος του ΟΤΕ (να χάσουμε το φέουδο???).

    Ήταν τότε που χάλασε ένα τυπωμένο κύκλωμα (πλακέτα) στον ασυρματικό σταθμό ΟΤΕ Πελασγίας (τι ποιο φυσιολογικό, ηλεκτρονικά κυκλώματα είναι, κάποτε μπορεί να χαλάσουν, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΤΕ που βρισκόταν στην Αθήνα έφταιγε ??), στις 14 Αυγούστου 2004, που διένειμε το σήμα της ΕΤ1 και της ΝΕΤ σε περιοχές της κεντρικής και βορείου Ελλάδας, με αποτέλεσμα ο Λιάπης, να καρατομήσει τον άξιο, ικανότατο και εξαιρετικά ενημερωμένο Γενικό Διευθυντή Περιφερειών κ. Χρ. Μαλαπάνη
    Όμως ο κ. ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ, ως μάγκας και έξυπνος που ήταν (και είναι) τον άδειασε,
    κοινοποιώντας εμπεριστατωμένη γνωμάτευση των Νομικών Υπηρεσιών του ΟΤΕ που έλεγε ότι εποπτεύον Υπουργείο του ΟΤΕ είναι το Ανάπτυξης και όχι το Επικοινωνιών του άσχετου του Λιάπη. Τότε, καθώς λέγεται, για να ξεχάσει την τρίμπλα και να ξεσκάσει, έδωσε έγλυψε το Χριστοφοράκο ζητώντας του να κλείσει ξενοδοχεία για να κάνουν ένα ταξίδι αναψυχής στη Γερμανία, το οποίο τον εξέθεσε, και εξέθεσε το κόμμα και τον εξάδελφό του Πρωθυπουργό (ακόμη κι ο Λιάπης τον πούλησε, πώς να μη φύγει νύχτα ο άνθρωπος!!). Ούτε το όνομα του θείου του δεν σεβάστηκε. Ο άθλιος!!!!
    Ευτυχώς που «αυτοεξαιρέθηκε» από την πολιτική, πήδηξε πρώτος από το πλοίο (επιβάτης ήταν άλλωστε), ξεκουμπίστηκε, και ανάσανε ο τόπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΡΤΕΜΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΜΕ - ΠΑΣΟΚ......
    εντάξυ άρχησε η ανθρωποφαγία των ανεπιθύμητων λαμόγιων πολιτικών και οι δημοσιογράφοι μέσω των εντύπων ιδιοκτησίας των γνωστών νταβατζίδων κάνουν πάρτυ και πυροβολούν.

    Κανένας όμως δεν αναφέρει για
    την αφύσικα τεραστια περιούσία των κουρήδων,τα χρέη και τα εικονικά τιμολόγια
    τα χρήματα που διακινούσε σε πλαστικές σακούλες ο θέμος και η τράπεζα στο κολωνάκι που δέχονταν μαυρα χρήματα ως καταθέσεις
    πως ο νίκος έχει βίλα 3 εκατομ ευρώ και πόρσε
    πως ο μάκης βρέθηκε στην Εκάλη και καγιέν
    πως ο γιώργος έγινε καναλάρχης ,εκδότης κλπ
    πως ο νικος της τατιάνα
    πως ο………πως ο………κλπ κλπ κλπ

    ας πάει και εκεί το πόθεν έσχες να δούμε και αν οι ανθρωποι τα κάνανε με την δουλεία τους ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ και μάλον τότε κάναμε λάθος επάγγελμα.

    ΠΑΝΤΩΣ.....
    Θέατρο παίζουν την Κάθαρση, μοιράζουν τους ίδιους ρόλους σε στελέχη Πασόκ ΝΔ, κατάσταση τάλε κουάλε με το βρώμικο 89.

    Η διαφορά είναι πως το ζητούν πιεστικά και οι δανειστές φοβούμενοι μη χάσουν τον έλεγχο από τη λαϊκή οργή.
    Νομίζω πως θα καθησυχαστούν οι ανησυχίες τους.
    Κάποια στιγμή θα ξεμείνουν πάλι από καύσιμα, θα σταματήσουν τα επιτελεία να τροφοδοτούν με στοιχεία και …τούβλα!

    Οχι τόσο γρήγορα κι απότομα πάντως όπως έγινε με τη βίλα της Μιμής(…).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ο ΦΠΑ ενώ παραμένουν ανοιχτές και οι ..τρεις πληγές του Φαραώ: Nοσοσκομεία,Φάρμακα,ΟΣΕ.

    29 Μαϊ 2010 8:07:00 μ.μ.


    ΠΕΡΙΕΡΓΟ,
    ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ
    Η ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ
    Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ????

    ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ...
    "ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΙΑ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΣΑΝ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΦΗΝΑ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ !!!!

    ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ .... ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

    ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΟΛΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !!!!

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ, ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ..

    ΑΜ ΔΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδηση

    Μολις εφτασε με την Παραλο απο την Δηλο στην Μυκονο ο δρ Κουτσουκος που ειχε παει να παρει τους χρησμους του δηλιου Απολλωνα

    τον σταματησε στην προβλητα ενας πρωην δεξιος και του ειπε:

    "Εσεις ειστε ο δρ κουτσουκος?? Σε παρακλω σωσε τον κοσμακη απο τους τραπεζιτες

    ολη μερα δουλευουμε για τις τραπεζες ειμαστε δουλοι των τραπεζητων. Καντο και θα ψηφιζουμε ολοι για παντα Πασοκ"!!

    Αυτα ακουσε ο δρ κουτσουκος και καταλαβε οτι ο Απολλων μιλησε παλι μεσω αυτου του πολιτη και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσ για την συγχρονη σκλαβια!!

    Κατσελη Λουκα φερε τον νομο για δανειοληπτες στην βουλη εδω και τωρα!!

    Μαντω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΑ (?).
    ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΠΕ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ , ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕΒΟΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.
    ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι εντελώς άχρηστος ο Παπανδρέου, μας στέλνει στην καταστροφή.
    Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να απαγγέλει λόγους σε συνέδρια και να ευχολογεί στα κανάλια.
    Γίνεται δουλειά με τέτοια μυαλά;
    Εάν δεν τον διώξουμε δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΟΥΦΝΙΑΝΟΣΚΑΤΑ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
    ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΟΡΔΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΣΑΣ.
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ ΣΑΣ.

    Πλαστό το έγγραφο για τον γαλάζιο υπουργό;

    Δήλωση βόμβα έκανε προ ολίγου στο Antinews, ο επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς, Κώστας Τζαβάρας

    «Φοβάμαι ότι ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκης (αν είναι αυτός που σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να κατέχει έγγραφο που αποκαλύπτει μίζα σε γαλάζιο υπουργό) άθελά του γίνεται διακινητής ή χρήστης πλαστού εγγράφου.

    Επειδή είναι αδύνατο ο κ. Χριστοφοράκος να έχει δώσει το 2008 εντολή για πληρωμή μίζας σε υπουργό της τότε κυβέρνησης, αφού βρίσκεται εκτός Ελλάδος από τις 15/12/2007.

    Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος έχει δηλώσει ότι γινόντουσαν πληρωμές σε κόμματα και πολιτικούς μέχρι το 2006, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα στη συνέχεια.

    Σε κάθε περίπτωση, μετά το μείζον θέμα που δημιουργείται τον καλούμε να κατονομάσει τον «γαλάζιο υπουργό» για να τον καλέσουμε στην Επιτροπή και να τον εξετάσουμε.

    Ζητούμε επίσης να κληθούν να καταθέσουν και οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν το ρεπορτάζ»

    Διαβάστε κι αυτό: Προσπάθεια αντιπερισπασμού με «υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ (?!?) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΡΗΜΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Η 20ΕΤΕΙΑ.

    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ,
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ,

    ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 500 ΕΥΡΩ.
    ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ, ΣΚΑΨΙΜΟ, ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΑ Κ.Λ.Π.

    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ,
    ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ.

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,
    ΦΤΑΙΤΕ, ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ !!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση