GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ώρα η δύσκολη για τον Γ. Αγγέλου...

Καταθέτει στην Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπέδι ο Π. Δούκας και αναμένεται με ενδιαφέρον αν και τι θα πει για τα "τηλεφωνήματα"...

Καταθέτει στην Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπέδι ο Π. Δούκας και αναμένεται με ενδιαφέρον αν και τι θα πει για τα "τηλεφωνήματα" που δεχόταν από το Μέγαρο Μαξίμου...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου -σε μια οξυμένη φάση λόγω ΔΝΤ και γενικής απαίτησης να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τα σκάνδαλα- ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών της ΝΔ Πέτρος Δούκας. Δεδομένου ότι ...


μέχρι τώρα πολλές φορές έχει δηλώσει ότι το Μέγαρο Μαξίμου "τα γνώριζε όλα" για τις αποφάσεις που υπέγραψε, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς θα πει γι' αυτό. Για ποια πρόσωπα θα μιλήσει. Και κυρίως αν θα αναφερθεί στον διευθυντή του Γραφείου του Κ. Καραμανλή Γιάννη Αγγέλου ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που έκανε τα τηλεφωνήματα στα υπουργεία την κρίσιμη περίοδο των ανταλλαγών...

14 σχόλια

  1. > ΕΝΑΣ
    > ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ:
    > «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ
    > ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ
    > ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ,
    > ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞI
    > ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !»
    >
    > ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΕΕΙ:
    > «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ
    > ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
    > ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ,
    > ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ.. ΣΕ
    > ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
    > ΔΟΥΛΕΙΑ !!»
    > ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ:
    > « ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,
    > ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ
    > ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΥ
    > ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ
    > ΑΤΟΜΟ,
    > ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ
    > ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ
    > ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ « !!!
    > ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
    > ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :
    > « ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ,
    > ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ
    > ΕΛΛΑΔΑ
    > ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ
    > ΕΓΚΕΦΑΛΟ,
    > ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
    > ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ
    > ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    > ΚΑΙ ΤΩΡΑ ..ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
    > ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O JEFFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε 3 ημέρες 4 αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων
    03 Μαϊου 2010, 14:46
    Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
    Σε 3 ημέρες 4 αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων

    Η πρώτη αυτοκτονία αποκαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη της Βέροιας. Γείτονες του 71χρονου συνταξιούχου οικοδόμου τον βρήκαν απαγχονισμένο σε μπασκέτα μέσα σε γήπεδο κοντά στο σπίτι του. Όπως έγινε γνωστό, ο αυτόχειρας άφησε στους δικούς του ένα σημείωμα, με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία πράξη του. Ο 71χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφερόταν σε οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ενώ μεταξύ άλλων στο σημείωμα εξηγούσε την επιθυμία του να δωρίσει το σώμα του για ιατρικούς λόγους.

    «Δεν μπορώ να αντέξω άλλο τη σημερινή οικονομική κατάσταση», φέρεται ότι έγραφε, μεταξύ άλλων, στο σημείωμά του ο 71χρονος οικοδόμος που βρέθηκε κρεμασμένος σε μπασκέτα, απέναντι από το σπίτι του, στην πόλη της Βέροιας.

    Η δεύτερη περίπτωση αυτοχειρίας αποκαλύφθηκε επίσης το βράδυ της Παρασκευής στο χωριό Παλαιοκώμη Ροδολίβους στις Σέρρες. Ένας 49χρονος αγρότης, παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόρτα αντλιοστασίου έξω από το χωριό. Ο 49χρονος δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα, όμως γνωστοί και φίλοι του εξηγούν ότι το τελευταίο διάστημα ήταν απόμακρος καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά και προσωπικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη μοιραία πράξη.

    «Δεν αντιμετώπιζαν κάποια ψυχική νόσο», αρκέστηκε να πει ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή και διαπίστωσε ότι «ο θάνατος και των δύο επήλθε από πνιγμό διά απαγχονισμού», ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο οι θανόντες να έπεσαν θύμα εγκληματικής ενέργειας.

    Η τρ'ιτη αυτοκτονία: Με το υπηρεσιακό του όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του 38χρονος φρουρός υπάλληλος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 38χρονος λίγο πριν από την αλλαγή της βάρδιάς του στις 5.30 το πρωί της Παρασκευής, αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα αλλά ύστερα από 36 ώρες άφησε την τελευταία του πνοή.

    Οπως έγινε γνωστό, στον τόπο του περιστατικού βρέθηκε φάκελος που είχε αφήσει ο 38χρονος για τους συγγενείς του, το περιεχόμενο του οποίου μέχρι χθες δεν είχε γίνει γνωστό.

    Η τέταρτη αυτοκτονία: Οι πιστωτικές κάρτες «έπνιξαν» 45χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος τα ξημερώματα απαγχονίστηκε μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

    Νωρίτερα, ο αυτόχειρας είχε τηλεφωνήσει σε φίλο του και είχε αποκαλύψει τι σχεδίαζε να κάνει. Στο σημείο έσπευσαν οι δύο αδελφές του, αλλά δεν πρόλαβαν το μοιραίο.

    Σε σημείωμα που άφησε ο 45χρονος ανέφερε τον λόγο που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ = ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΜΠΥ.ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ /Ο ΓΑΠ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ .Ο ΣΚΑΤΟΜΑΥΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΔΑΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΘΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.ΜΑΛΑΚΟΠΑΠΟΥΤΣΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΨΙΦΗΣΤΕ ΜΕ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΗΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδικός συνεργάτης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος ενώ πληρώνεται για να είναι στο Υπουργείο κάνει το δημοσιογράφο στην Αιτωλοακαρνανία και δεν έχει πατήσει το πόδι του στην Αμαλιάδος


    Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβαίνουν και μόνο . Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι αγανακτούν για τις θυσίες που τους υποχρεώνουν υπάρχουν κάποιοι γαντζωμένοι στο σύστημα εξουσίας που κονομούν χωρίς να πατούν το πόδι τους στο χώρο εργασίας τους. Περίτρανο παράδειγμα είναι ο συνεργάτης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Θάνου Μωραίτη . Ο δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Τσακανίκας με την Υπ αριθμ 46229/ 07/12/2009 απόφαση της Υπουργού κ. Μπιρμπίλη έχει διοριστεί ως συνεργάτης του Υφυπουργού κ. Μωραίτη με ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων την 20η Οκτωβρίου του παρελθόντος έτους. Όσο τον είδατε εσείς στο Υπουργείο τόσο τον είδαν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι της Αμαλιάδος. Ο κύριος Τσακανίκας απολαμβάνει των προνομίων που του έχει δώσει το κράτος ενώ παράλληλα με άνεση και χωρίς να του το απαγορεύει κανείς παριστάνει τον παράγοντα- δημοσιογράφο στην πόλη του Αγρινίου. Όπως μαρτυρεί το σχετικό σποτ του ραδιοφωνικού σταθμού ο εν λόγω συνεργάτης του Υπουργού από τις 9-11 καθημερινά κάνει εκπομπή ενώ στη συνέχεια μέχρι το μεσημέρι εργάζεται στην καθημερινή εφημερίδα του Αγρινίου «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ» . Ο Υπουργός προφανώς ξεχρεώνει κάποιο γραμμάτιο με την τοποθέτηση του στην θέση ή τον χρειάζεται για να περνά τη δική του γραμμή στα τοπικά μέσα στα οποία εργάζεται παράλληλα ο κ. Τσακανίκας; Όπως και να έχει είναι επιεικώς απαράδεκτο στις σημερινές οικονομικές συνθήκες να υπάρχουν άτομα τα οποία να πληρώνονται για να κάθονται ενώ από την άλλη υπάλληλοι να ματώνουν στην εργασία και να τους γίνονται συνεχώς περικοπές . Την ώρα που κόβονται χιλιάδες μισθοί …ο συνεργάτης του Υφυπουργού περιβάλλοντος πληρώνεται από το κράτος και άλλες 3ης επιχειρήσεις αλλά αυτή είναι η Ελλάδα πώς να το κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας βαλει καποιος πατριωτης δηλητηριο στο φαι του πουστογιωργου να σωθουμε επιτελους απο το ζωο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ Ο ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΤΖΕΦΡΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΑ 10 ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΡΕ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ ΨΕΥΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΛΕΓΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ; ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ..ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!

    Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

    Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ΩΜΕΓΑ BANK, είναι στην ίδια επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη, Τόμας Μίλλερ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. του Νεοδημοκράτη επιχειρηματία κ Λασκαρίδη που ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα.

    (Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος.

    2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος). Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια είναι γνωστή η εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ!!!

    Να σημειωθεί ότι αντιπρόσωπος στο εμπορικό επιμελητήριο είναι εκ μέρους της «Μεγάλης Βρετανίας» ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS!!!

    Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τα διευθυντικά της στελέχη είναι τα ακόλουθα:
    1. Γεώργιος Γαλανάκις, Πρόεδρος
    2. Απόστολος Δοξιάδης, Αντιπρόεδρος
    3. Νικόλαος Δάνδολος Διευθύνων Σύμβουλος
    4. Μωρίς Μοντιάνο, Μέλος
    5. Φίλιππος Σπυρόπουλος Μέλος
    6. Τόμας Μίλερ Μέλος*
    7. Αθανάσιος Παπαδόπουλος Μέλος
    8. Μάρκος Τσακτάνης Μέλος

    9. Νίκος Παπανδρέου Μέλος

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ( ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To 2004 ένας βλάκας και ανεγκέφαλος που τον σηκώσανε από τα μπριζχολάδικα τον έκαναν πρωθυπουργό , επειδή είμαι ένας εξ αυτών που πίστεψαν σε αυτόν και τον υποστήριξα καθώς τώρα μόνο η πίκρα μου έμεινε ένα έχω να πω συννέληνες κλωτσίδια και γαμήσι σε όποιον υπουργό της ΝΔ βρεθεί μπροστά μας γιατί ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ τα κοπρόσκυλα , στον Κορυδαλλό πρώτος- πρώτος ο Καραμανλής το άχρηστο πράγμα που βούλιαξε την Ελλάδα στο χρέος.
    ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ έπρεπε να είχε κάνει αλλαγές από το 2004 αλλά κοιμότανε όρθιος το ΖΩΟΝ.
    Επαναλαμβάνω... ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ- ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ & ΓΑΜΗΣΙΑ όπου βρεθούμαι και σταθούμαι και συναντήσουμε Πολιτευτή Η Βουλευτή Η μεγαλοστέλεχος Η Υπουργό της Ν.Δ.
    Αει σικ τιρ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ποτέ μην ξαναπατήσετε το πόδι σας στην εξουσία κατσικοπόδαροι.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 'Εχει κανένας αμφιβολία ότι ο κύριος υπευθυνος διαπλεκόμενος και ΄΄ενοχος είναι ο Καραμανλής και πρώτος πρέπει να οδηγηθεί στην φυκακή
    Φυσικά παρεούλα με τον άλλο μεγάλο απατεώνα διαπλεκόμενο λαμογιάρη το Σημίτη.
    Στην φυλακή να ξαβρομίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολη η κυβέρνηση και διοίκηση ΝΔ ενας-ενας με τεσσερα μουλάρια χραααααααατς στο συνταγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!
    ( ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚEΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ).

    ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
    Αρ. Φύλλου 66 19Μαρτίου2003 ΝΟΜΟΣ ΥΠΆΡΙΘ.3126 Ποινική ευθύνη των Υπουργών.
    0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής του νόμου 1. Πλημμελήματα ή κακουργήματα, που τελούνται από Υπουργό, .....................
    Αθήνα, 18 Μαρτίου 2003 0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    0 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΣΗΜΙΤΗΣ , ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ,
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙΔΗΜΟΣΙΩΝΕΡΓΩΝ Β. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ. ΡΕΠΠΑΣ , ΓΕΩΡΠΑΣ Γ. ΔΡΥΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    X. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ , ΑΙΓΑΙΟΥ Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ , Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΝ. ΠΑΝΝΙΤΣΗΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠ. - ΑΘ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ , ΥΓΕΙΑΣΚΑΙΠΡΟΝΟΙΑΣ Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ,
    ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ X. ΒΕΡΕΛΗΣ , ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ,
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ , ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤ. ΜΑΝΙΚΑΣ .
    Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους Αθήνα, 19 Μαρτίου 2003
    Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ
    ...................................
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ
    " ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ " ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.!!

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ = ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ = ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ

    ΣΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΟΠ ΜΠΑΤΣΟΣ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΠΙΤΙ, ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΩ 3 ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ;ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση