GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέει "όχι" για την Εξεταστική ο Σημίτης...

Αρνητικά απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης  στο αίτημα της ΝΔ να κληθεί ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της ...

Αρνητικά απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στο αίτημα της ΝΔ να κληθεί ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της Siemens.
Σε δήλωσή του πριν από λίγο αναφέρει ότι:
 -«Το ζητούμενο είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και όχι η κομματική ή προσωπική αντιπαράθεση».
-«Το έργο της εξεταστικής επιτροπής δεν επιτρέπεται να διολισθήσει σε...
 εντυπωσιασμούς και σε παραπλανήσεις. Όταν προτείνεται να κληθεί ένας πρώην πρωθυπουργός σε συζήτηση χωρίς στοιχεία και μαρτυρίες που τον αφορούν προσωπικά, θα κυριαρχήσουν εικασίες, ατεκμηρίωτες υποθέσεις, φραστικές προσβολές και καταγγελίες. Η πρόταση της ΝΔ έχει ως στόχο να ενισχύσει το ηγετικό προφίλ του Αντώνη Σαμαρά, υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθεί η Εξεταστική Επιτροπή».

33 σχόλια

  1. Ο κ Γ.Α.Παπανδρέου υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη. Όταν στην Ελλάδα αποκαλύπτονταν σαν τη βροχή τα σκάνδαλα ήταν παρών και προφανώς καλά ενημερωμένος. Όταν ο κ Σημίτης παρέπεμπε τους καταγγέλλοντας τα σκάνδαλα στον εισαγγελέα, η σιωπή του κ Παπανδρέου ήταν εκκωφαντική. Ουδέποτε ο κ Παπανδρεόυ φάνηκε (σαν και τον προκάτοχό του) να προβληματίζεται για την κατάσταση της χώρας όσον αφορά στην διαφθορά. Σήμερα εμφανίζεται σαν αρχάγγελος της κάθαρσης. Θα ματώσουμε λέει! Πόσο υποκριτικό.
    Αν το σκάνδαλο δεν αποκαλύπτονταν από την εισαγγελία του Μονάχου ακόμα θα κατήγγειλε ο κ Παπανδρέου όσους αποκάλυπταν σκάνδαλα σαν «συκοφάντες». Ας μην ξεχνάμε τι έκανε μετά την παραδοχή του Τσουκάτου ότι πήρε 1 εκατομμύριο μάρκα από τη Ζήμενς και τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ. Αποφάσισε να ματώσει το ΠΑΣΟΚ και να ερευνηθεί η ομολογία Τσουκάτου;; Το αντίθετο διέγραψε τον Τσουκάτο από το ΠΑΣΟΚ και έληξε το θέμα. Τώρα μπροστά στις αποκαλύψεις που πέφτουν βροχή και στην ομολογία και του Μαντέλη μας δηλώνει αποφασισμένος για την κάθαρση. Ποιος θα τον πιστέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάλτα ρέ,καί δέν μού μήναν σπερματοζώρια.Εξυπνάκια,κάποιοι
    σέ πουλάν καί σέ αγοράζουν.
    Ειδικά άν είσαι ψευταράκος.
    Τό "πώς πήγαινε η Κυβέρνηση σου',
    είναι ΦΑΝΕΡΟ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλά και ο 8 χρόνια Πρωθυποργός...
    Και δεν ξερει τιποτα?
    Εστω μια μικρη πληροφορια θα ειναι σημαντικη.

    Αλλα γιατι αρνειτε να παει να καταθεσει ως μαρτυρας ?
    Τι εχει να φοβηθει, ο διάστικτος?
    Να μας πεί ;

    Εξάλλου αυτός, ήπιε το πιό πικρό ποτήρι.
    Αυτό του εξευτελισμού του,από έναν ουτιδανό δακτυλιδοδέκτη.
    Από έναν ΗΛΙΘΙΟ Γιωργάκη !!!

    ΩΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΑΣΟΚ ...ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ποντικομαμή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ



    ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Ο ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΟΣ.ΦΩΝΑΣΚΟΥΣΕ ΚΑΠΟΤΕ "ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ" ΑΛΛΑ Η ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΣ ΑΠΑΞΙΕΙ.Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ,ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΠΩΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ,ΝΕΟΝΑΚΗΣ,ΠΑΝΤΑΓΙΑΣ(ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑΣ)ΜΑΝΤΕΛΗΣ,ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΗΜΙΤΗ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΜΙΧΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΜΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.ΟΠΩΣ Ο ΜΙΧΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ (ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΚΛΗ)ΡΕ ΟΘΣΤ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΧΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΙΜΟ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ.ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝ ΗΞΕΡΕ Η ΟΧΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑΣ, ΕΣΤΩ, ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ξαναβρείτε εσείς της ΝΔ τετοιο πρωθυπουργό σαν τον Σημίτη να κάνει τόσα πολλά έργα, σε τόσο μικρό διάστημα, να μου τρυπήσετε τη μύτη, και καλά θα κάνετε να μην τον βάζετε στο στόμα σας. Και πόσο μάλλον να θέλετε να τον εκθέσετε στην εξεταστική επιτροπή.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΕΥ

    29 Μαϊ 2010 6:05:00 μ.μ.
    ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΕ???
    ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ???
    Ε???
    Υ.Γ.ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ Ν.Δ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ρθει να εξηγήσει που είναι αυτή η "ισχυρή Ελλάδα στην ΟΝΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 29 Μαϊ 2010 6:05:00 μ.μ.


    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ,ΝΑ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ),ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχει καταντήσει περίγελος ο άνθρωπος ξεπέρασε και τους πλέον γραφικούς του βουλευτικού αξιώματος.
    Τωρα μαλιστα θα παραιτηθει!

    Μαρθα Βουρτση εχει καταντησει στα πρωινα.Ο υπουργος που τον εβαζε ο Αυτιας να πλησιαζει στο παραθυρο για να πιανει καλυτερα το κινητο.

    Και μετά θα βγαίνει και θα ισχυρίζεται πως αυτός έδωσε μεν τον αγώνα τον καλόν για την 37ια,
    αλλά δεν άφησε η κακούργα η Τροϊκα,επίσης για όλα φαίει η κακούργα η Δεξιά που μας χρεωκόπησε και επίσης να μην ξεχνάμε πως το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου είναι το μεγύτερο σκάνδαλο από την εποχή των Ερμοκοπιδών,24 αιώνες πριν,
    έτσι λέι το Πρώτο Θέμα στους βαλκάνιους ιθαγενείς.

    Καμμενος ηταν ετσι κι’αλλιως!!
    και τοχω ξαναπει και σε προηγουμενη αναρτηση, ηταν το παιδι για να βγαζει τα καστανα απτην φωτια αυτους τους πρωτους 7-8 δυσκολους μηνες.
    Στο μιξερ του ανασχηματισμου ,η αφελεια του θα αποδειχτει και η αχειλιος φτερνα του.

    Clown Loberto!!
    ΠΑΣΟΚ = ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 4,5% ΑΝΑΠΤΥΞΗ, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες, τις απογραφές και τα καραγκιοζιλίκια του Αλογοσκούφη που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:


    "ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ"?


    ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ??
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 2004!!


    ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ??

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η SIEMENS ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η JOHNSON & JOHNSON, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ SPIEGEL ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΑΚΟ.
    ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,
    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ....

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ, ΕΙΔΕ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ...

    Ε, ΚΑΙ ???
    ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ???
    ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ???

    ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ !!!!
    ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!!!

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕΣ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ...
    ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ,
    ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ, ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΣΟΙ .... ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ...

    ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ, ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ, ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ??
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 2004!!

    29 Μαϊ 2010 9:02:00 μ.μ.

    ΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΟ ???
    ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ???

    ΟΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΙΣΕΙΣ, ΤΟ C4I ΤΗΣ SIEMANS ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ. ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ???
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ???
    ΟΧΙ !!!
    ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΣΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

    ΗΤΑΝ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΡΕ ΒΛΑΧΟΠΟΥΣΤΑ, Η ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΤΣΑ ΤΣΑ ???

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ???
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ !!!
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δε θες να καταθεσεις σημιτακι; δε θες να χαλαστεις, εχεις και ζαχαρο αλλωστε..ε βεβαια, εσυ αλλωστε ΄΄δεν ηξερες τιποτα΄΄..εκεινοι οι αλητες οι υπουργοι και συνεταιροι σου τα φταινε ολα μεγαλε ΄΄εκσυγχρονισταρα΄΄. εσυ, ειπαμε Α Γ Ι Ο Σ. ολα οι αλλοι τα φταινε και ο μπουλης.ο σημιτοελιας ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. τι εγιναν τα λεφτα του χρηματιστηριου ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ;; τι συμφωνησες ρε παλιομαϊμου εκει στη μαδριτη και το ελσινκι;; στη γκολντμαν σακς,ποσα εσκασες για να φτιαξει τα στοιχεια της εισοδου στην ευρωζωνη σας προκειμενου να καταρρευσουμε και να επιτυχετε τον δολιο σκοπο σας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!


    29 Μαϊ 2010 9:02:00 μ.μ.

    ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,
    ΣΥΝΗΘΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ...
    ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ???
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ???
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ???

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕΜΑΛΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ....

    "Ας δούμε αντικειμενικά"
    "Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ"

    ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΟΥ !!!!

    ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ...
    ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΗΜΙΤΗ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ε???
    ΕΒΡΑΙΕΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ, ΞΕΚΩΛΟ ...

    ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ????

    ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ???

    ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ "ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ", ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΥΣ !!!!

    ΑΠΛΑ, ΘΑ ΣΕ ΕΓΔΕΡΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………
    Παρατηρητής
    29 Μαϊ 2010 9:02:00 μ.μ.

    ΟΝΤΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΠΟΥ Ή ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,Ή ΕΙΡΩΝΙΕΣ,ΑΠΑΞΙΩΣΗ,ΥΒΡΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ,
    "ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1996-2004 Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ".
    (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ,3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005 ).
    ΦΙΛΤΑΤΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΕΡΚΕΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕΣ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 29 Μαϊ 2010 9:02:00 μ.μ.


    ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ;


    Η ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΔΟΣΗΣ ;


    ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;


    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ .



    Α , ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΤΗΣΕ .




    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προς 29 Μαϊ 2010 6:23:00 μ.μ.
    φιλέ μου ούτε ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ούτε ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ είμαι. Αντίθετα είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι το Δημόσιο είναι η πληγή της χώρας μας και δεν είμαι και ΠΑΣΟΚ, αλλά περά από αυτό είναι ορισμένα πράγματα που δεν μπορείς να αρνηθείς, έστω και αν ορισμένοι υπουργοί του Σημίτη δεν τίμησαν τον όρκο τους δεν μπορούμε να αρνηθούμε επί πρωθυπουργίας του άλλαξε ριζικά όλη η Ελλαδα.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι δυνατόν ο πρώην πρωθυπουργός μετά τα όσα είπε πρώην υπουργός του να μην πηγαίνει στην εξεταστική προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια?
    Δεν μπορώ να πιστέψω, ότι αυτό είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι φοβάται και λέει όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ:

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:


    "ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ"?


    ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ??
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 2004!!


    ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ??

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

    29 Μαϊ 2010 9:02:00 μ.μ.

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΩΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, ΑΝΑΝΝΕΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ...
    ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΕΥΘΥΜΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ!!!

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλε ΦΕΥ 30 Μαϊ 2010 10:47:00 π.μ.
    Αφού ξανάγραψες με ανθρώπινη πιά γλώσσα και όχι υβριστικά και φανατισμένα,θα σου απαντήσω.
    Να σου πω την αμαρτία μου την μαύρη δεν σε πολυπιστεύω.Αν υποθέσουμε πως λες αλήθεια,μα καλά,
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΓΆΖΟΥΝ...ΣΠΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ?
    Κάτι πρέπει να σου λέει αυτό.Έτσι δεν είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. προς 30 Μαϊ 2010 11:27:00 μ.μ.
    Σπυριά βγάζω και με τον Μητσοτάκη, Και με τον Τσοχατζόπουλο, και με τον Κεφαλογιαννη και πάει λέγοντας. το κακό είναι ότι έχω πια συμβιβαστεί με την ιδέα ότι τίμιος πολίτικος είναι ένα σπάνιο είδος, και σαν συμπέρασμα είπα ότι τουλάχιστον αυτός έκανε παρά πολλά έργα σε πολύ μικρό χρονικό διαστημα.εν πέσει περιπτώσει συγγνώμη για το ύφος μου.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση