GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μηνυτήρια αναφορά του Μ. Γιομπαζολιά για τον Τ. Μαντέλη...

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ του Γεράσιμου Γιομπαζολιά του Γεωργίου Δημοσιογράφου Κατοίκου Αθήνας Τσαλαβούτα 9 Περιστέρι Προς κ. Εισαγγελέα Πρωτο...

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
του Γεράσιμου Γιομπαζολιά
του Γεωργίου
Δημοσιογράφου
Κατοίκου Αθήνας
Τσαλαβούτα 9 Περιστέρι

Προς κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών
Κύριε Εισαγγελέα,
Ο πρώην Υπουργός κ. Αναστάσιος Μαντέλης ομολόγησε χθες ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Ελληνικής Βουλής, η οποία διερευνά το «σκάνδαλο SIEMENS» ότι...
 έλαβε σε τραπεζικό λογαριασμό συμφερόντων του χρηματικά ποσά από την Γερμανική Εταιρία Siemens, σε περίοδο που ήταν Υπουργός και πάντως ενεργό στέλεχος της ελληνικής πολιτικής ζωής.
Σαν Έλληνας πολίτης, σαν νομοταγής δημοσιογράφος, σαν Δ/ντής ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Extra channel3 και σαν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, υποβάλλω σε σας την παρούσα μηνυτήρια αναφορά, με βάση τα δικαιώματα που μου παρέχουν το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους και σας ζητώ να ενεργήσετε τα δέοντα, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας, κινούμενοι ποινικά εναντίον του Αναστασίου Μαντέλη για τα εξής:
1. Παθητική δωροδοκία
2. Φοροδιαφυγή
3. Συμμετοχή σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Και τούτο διότι, όπως ο ίδιος ομολόγησε ενώπιον της Επιτροπής, τα ως άνω ποσά κατατέθηκαν σε λογαριασμό συμφερόντων του σε ξένη τράπεζα, ως χορηγία για εκλογικές του δαπάνες, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ή ως «πολιτική μίζα» όπως ισχυρίζομαι εγώ. Επιπλέον τα ποσά αυτά που εισέπραξε δεν τα δήλωσε και δεν φορολογήθηκε επ’ αυτών.
Και τέλος τα ποσά αυτά προέρχονται από τα λεγόμενα «μαύρα ταμεία» της εταιρίας Siemens, από τα οποία δωροδοκήθηκαν Έλληνες πολιτικοί και άλλοι δημόσιοι λειτουργοί, όπως ο φυγόδικος Μ.Χριστοφοράκος και άλλοι μάρτυρες έχουν καταθέσει στις Γερμανικές εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές.
Ενόψει των παραπάνω, ζητώ να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του Αναστασίου Μαντέλη και να διαταχθεί η σύλληψή του και πάντως να απαγορευθεί ή έξοδός του από τη χώρα, δεδομένου ότι είναι σύμβουλος-συνεργάτης ξένης κυβέρνησης και μπορεί βάσιμα να πιθανολογηθεί η αναχώρησή του στο εξωτερικό, πιθανώς και για την αποφυγή ενδεχόμενου ποινικού κολασμού του.
Το δικαίωμα μου γι’ αυτή τη μηνυτήρια αναφορά στηρίζεται στο Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας, προκειμένου να ερευνηθούν όλες οι πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης, που μπορεί να παραπέμπει και σε άλλες ανάλογες, για να αποκαλυφθούν και να ξεκαθαρισθούν επί τέλους άνομες και απαράδεκτες συμπεριφορές πολιτικών και άλλων προσώπων, που μπορεί να συνέβαλαν στο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο, που αντιμετωπίζουν η πατρίδα μας και οι πολίτες της.
Με εκτίμηση
Γεράσιμος Γιομπαζολιάς
Δημοσιογράφος
Σύμβουλος Διοίκησης Extra Channel3
με καθήκοντα Γεν. Δ/ντή και Δ/ντή ειδήσεων
και ενημέρωσης

21 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ εξωτερικού – στείλτε τους όλους σε προανακριτικές, να φύγουν αυτοβούλως με νυκτερινή πτήση (και χωρίς σύνταξη, εννοείται)

    …αυτοί είναι στον οικονομικό αγώνα εξωτερικού!

    γιωργακη ηλίθιε, αυτοί γατί δεν κάνουν επενδϋσεις εδώ, σε σένα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    "Μόλις προσγειώθηκε στo Αζερμπαϊτζάν ο Μαντέλης"


    "Μόλις προσγειώθηκε ο Μαντέλης στο Αζερμπαϊτζάν στο Baku International Airport. Μάλιστα αγόρασε...
    ...από τα dute free Αθήνας, προϊόντα. "

    Αναγνώστης

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 5:39 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΘΩΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!! ΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ "ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ" (ΑΣΤΕΙΟ) ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕΜΕΛΙΑ. ΓΙΑ ΠΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με κάτι τέτοια, μου φαίνεται πως τελικά θα συμπαθήσω τον αχώνευτο γύφτουλα, τον Μαντέλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Παράκληση στoν Μαντέλη"

    "Παράκληση στον κ μαντελη μια και βρίσκεται στο αζερμπαϊτζάν να κάνει τον κόπο να ψηφίσει το opa.
    Απλά θυμίζω σε περίπτωση που το ξέχασε μια και ανήκει ο κύριος αυτός στον απόδημο Ελληνισμό πλέον, έτσι δεν είναι ;...

    ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΑΦΡΟΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Ο
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ. ΤΟΤΕ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ
    ΣΚΑΤΑ-ΟΥΡΑ-ΕΥΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ
    ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ !

    * ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ
    ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΧΕΣΕ ΠΑΤΟΚΟΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να και ένας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, με κεφαλαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΜΜΙΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΗ ??

    Π.χ. για την Citibank που συχνά πυκνά υπονομεύει την ελληνική οικονομία ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφήστε τα αυτά... Το ποινικό σκέλος έχει παραγραφεί. Αν υπάρχει πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του ας του "τραβήξει" μία αστική αγωγή και να του ζητάει 10 εκ ευρώ όσα έχασε το ελληνικό δημόσιο + ηθική βλάβη + ψυχική οδύνη κλπ...Η αξίωση για αποζημίωση δεν παραγράφεται για 25 χρόνια και δεν ισχύει η ασυλία των βουλευτών....εδώ σας θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κ. Σημίτης δεν πρέπει να κληθεί στην Εξεταστική για τη SIEMENS;

    Ο κ. Μαντέλης, δεν ήταν ένα απλό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ηταν
    εκλεκτός του Κινήματος και στενός συνεργάτης του κ. Σημίτη.

    Ο κ. Σημίτης τον τοποθέτησε Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Βιομηχανίας και στη συνέχεια τον διόρισε Γενικό Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, όταν έγινε πρωθυπουργός.

    Ηταν άνθρωπος του δηλαδή!

    Χθες ομολόγησε ότι έπαιρνε …χορηγίες από τη SIEMENS, η οποία αναλάμβανε έργα ενός Οργανισμού του οποίου ο κ. Μαντέλης είχε την πολιτική εποπτεία.

    Είναι ο ορισμός της πολιτικής συναλλαγής.
    Ενας άλλος, εξ απορρήτων συνεργάτης του κ. Σημίτης, ο κ. Τσουκάτος, ο επωνομαζόμενος και στρατηγός του, ομολόγησε ότι εισέπραξε χρήματα από τη SIEMENS για το ταμείο του ΠΑΣΟΚ, όταν ο κ Σημίτης ήταν Πρόεδρος.

    Για όλα αυτά ο κ. Σημίτης δεν είχε ιδέα;
    Και αν δεν είχε ιδέα, δεν έχει πολιτικές ευθύνες;
    Δεν πρέπει να τις αναλάβει;
    Μετά από όλα αυτά, δεν πρέπει να κληθεί στην Εξεταστική Επιτροπή για να δώσει εξηγήσεις;

    Υ.Γ. 1. Αλήθεια το συγκυβερνών κόμμα, το ΛΑΟΣ, που επιμένει να καλέσει τον Καραμανλή για την υπόθεση Βατοπεδίου, θα προτείνει και την κλήση του κ. Σημίτη

    Υ.Γ. 2 . Ο κ. Μαντέλης άφησε να εννοηθεί και για άλλα ποσά. Οι κύριοι Παπανδρέου και Σημίτης, μπορούν να μας διαβεβαιώσουν
    ότι τα ποσά αυτά δεν πήγαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ;

    Υ.Γ. 3. Ακούγονται κάτι φήμες για μερικές δεκάδες δημοσιογράφων που ήταν στο …payroll της SEIEMENS. Η ΕΣΗΕΑ δεν ενδιαφέρεται να μάθει ποιοι μας …ενημέρωναν αντικειμενικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. milaei o alitis o giompzolias to pasoko lamogio tis ert
    *ar8ei i ora sas kolodimosiografoi pou tolmate na kanete kai miniseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ με τον 08,02.
    Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών θα ξεκινήσει αυτήν την διαδικασία?
    Ο Υπουργός Οικονομικών τι θα κάνει για την περίπτωση αυτή?
    Ο Πρωθυπουργός της Χώρας τι θα πράξει?
    Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα αφήσει το θέμα?
    Μήπως όλοι οι παραπάνω περιμένουν κάποιον πολίτη να γίνει ο μπροστάρης της κάθαρσης?
    Ας ενεργήσουν οι αρμόδιοι φορείς, να επιστραφούν στην Πολιτεία όσα της ανήκουν.
    ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    Να μην ξεχνάμε τα κάποια εκατομύρια του ζεύγους Βοσκοπουλου, τα έχει ανάγκη η πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγά ρε παιδιά, πώς κάνετε έτσι; Χορηγίες πήρε ο άνθρωπος, όπως παίρνει ένας τραγουδιστής για να αφοσιωθεί απερίσπαστος στο έργο του. Ο κ. Τάσος τραγουδάει στο μπάνιο του και είπαν να του δώσουν μια χορηγία για να συνεχίσει να τραγουδάει απερίσπαστος... Μπααα, πώς κάνετε έτσι για μια χορηγία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εν πρωτοις αυτη η “κριση ειλικρινειας” του ΠΑΣΟΚ καιη εισοδος στη χωρα και καταθεση μαντελη ειναι απο πολυ υποπτη εως συνομωτικη…
    Ομως ο Νεονακης ειναι αγνος?
    Ο Τσουκατος? Ο Πανταγιας ?

    Κι εν πασει περιπτωσει προφανως καποια αντεπιθεση ετοιμαζεται με θυμα η “θυμα” το Μαντελη, ερωτημα γιατ ιδεν ειναι τι εκανε ο Κουτρουμανης
    επι προεδρειας στου στα ασφαλιστικα ταμεια ???? Επνεδυσε στο χρηματηστηριο με εντολη ποιων η ποιου?
    Εριξε τα λεφτα των ασφαλιστικων ταμειων στα λεγομενα τοξικα ομολογα η οχι και με ποια αποφαση ?
    Για να μη πιασουμε Διαμαντοπουλου Τζακρη Γερουλανο ε?
    αυτοι ειναι εν ενεργεια και υπαρχει περιπτωση να πανε μεσα η εχουνε ισχυρους προστατες????


    AΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο ορισμος του τριτοκλασσατου δημοσιοκαφρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το αγαμητο κοντοχοντρο καθαρμα
    ο βενιζελος, εφτιαξε ολους τους αθλιους πορνονομους που προστατευουν τα πολιτικα καθικια.

    Ουσττ ρε σιχαμα και το εμφραγμα ειναι κοντα αγαμητε πουστοχοντρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς 27 Μαϊ 2010 6:47:00 μ.μ.

    Εσύ έχεις πολλά ανακατέματα με τα "μουνόπανα"...
    Θα σε ρωτήσω και πάλι, μήπως το μουνόπανο είσαι συ?
    Κια μια και δεν απάντησες, θα σου το πω εγώ...
    Και βέβαια είσαι!... Μουνόπανο χρησιμοποιημένο....
    Μουνόπανο!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΣΟΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΝΟΥΣ ΣΛΛΣ ΒΡΗΣΚΕΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ JEFREY ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑΥΤΟΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΙΡΙΑ......ΚΑΛΑΑΑ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΤΕ!!!!!!

    ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΑΡΠΑΚΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ( ....Σαν Έλληνας πολίτης, σαν νομοταγής δημοσιογράφος, σαν Δ/ντής ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Extra channel3 και σαν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, υποβάλλω σε σας την παρούσα μηνυτήρια αναφορά, με βάση τα δικαιώματα που μου παρέχουν το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους και σας ζητώ να ενεργήσετε τα δέοντα, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας, κινούμενοι ποινικά εναντίον του Αναστασίου Μαντέλη για τα εξής:....)

    Γιομπαζολιά,όλες αυτές τίς σάλτσες τί τίς θέλεις στήν αναφοράν σου???
    Επειδή είσαι δημοσιογράφος,δ/ντής κ.λ.π,έχεις πρόσθετα συνταγματικά δικαιώματα,έν σχέσει μέ τό ""Ελλην Πολίτης""?????
    Τό ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ???
    Πάντως μεγάλη πλάκα έχει αυτό τό ""νομοταγής δημοσιογράφος""!!
    Σκέτο ""θέατρο"" ήσουν καί παραμένεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. [Image]ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
    του Γεράσιμου Γιομπαζολιά
    του Γεωργίου Δημοσιογράφου
    Κατοίκου Αθήνας
    Τσαλαβούτα 9 Περιστέρι
    ////////////////////////////////
    Τσαλαβούτα έεεεε,άμωμη διορισμένη
    παρθένα....
    Τί Α.Π.Υ. έκοψες?Επιστρέφοντα Ροφέ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. “Ανοίγει ο δρόμος για δικαστική ανατροπή των μέτρων του ΔΝΤ”
    απο την ΛΕΤΤΟΝΙΑ.

    Όλοι γνωρίζουμε πως το Σύνταγμα δεν καλύπτει μονομερείς αποφάσεις για περικοπή αποδοχών.
    Οι συνομοσπονδίες όμως,(ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ κλπ),ποιούν προς το παρόν την νήσσαν,ενώ ήδη θα έπρεπε να είχαν κινηθεί νομικά.
    Από την άλλη όμως,στην Λεττονία,τον ασφαλιστικό νόμο,τον ακύρωσε το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας. Παντού,απ ότι λένε,η Δικαιοσύνη είναι τυφλή.Στην Ελλάδα μας,πολύ φοβάμαι ότι είναι λίγο …αλλοίθωρη και ο νοών νοείτω.


    ΕΛΛΗΝΕΣ ..Οταν οι βουλευτες δεν θα τολμουν να βγουν απο το σπιτι και οι υπουργοι θα τεξειδευουν στο εξωτερικο συνεχως, τοτε, και μονο τοτε, θα γινει ξανα ανθρωπινη η Ελλαδα.
    Οι μαιμουδιες με τον Μαντελη δεν ξεγελουν κανενα.
    Χρειαζονται υπευθυνες λυσεις εδω και τωρα, οχι επικοινωνιακες διαχειρισεις της δεκαρας που δεν εξαπατουν πλεον κανενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση