GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δύο πρόσωπα του Ιανού …μόλις δύο μέτρα από τον "Ιανό"!

Αμείλικτα ερωτήματα για τη λειτουργία της Τράπεζας στην οποία έγινε η τραγωδια Από τον Σταύρο Κυριαζή Μια αλλόκοτη (!) αλλά ψύχραιμη πρ...

Αμείλικτα ερωτήματα για τη λειτουργία της Τράπεζας στην οποία έγινε η τραγωδια

Από τον Σταύρο Κυριαζή

Μια αλλόκοτη (!) αλλά ψύχραιμη προσέγγιση, μια άλλη οπτική για το ίδιο τίμημα, τη ΖΩΗ
Αποτελεί κοινό τόπο και κοινή διαπίστωση πλέον για κάθε σκεπτόμενο και νουνεχή άνθρωπο, ότι οι "γνωστοί-άγνωστοι" (ή αλλοιώς "κουκουλοφόροι") επανέλαβαν και σήμερα -για άλλη μια φορά- τον ίδιο μελαγχολικό εαυτό τους στον ίδιο βασανιστικά μονότονο ρυθμό και ρόλο, όπως άλλωστε συνηθίζουν εδώ και τόσα χρόνια.
Απλά, κάθε φορά κατεβαίνουν για φιλικό (;) ή/και επίσημο αγώνα, στο ίδιο πάντα γήπεδο και πάντοτε με...

 τον ίδιο αντίπαλο!!!
Αστυνομία vs "γνωστοί-άγνωστοι"
Το ομαδικό άθλημα λέγεται "μολότοφ vs χημικά".
Και τα δύο -μολότοφ και χημικά- βλάπτουν εξ ίσου την υγεία και την ασφάλεια!
Επομένως, έχουν το ίδιο αποτέλεσμα!
Δρούν αποτρεπτικά σε κάθε συλλογική έκφραση των πολιτών και κάθε μαζική διαδήλωση των λαών.
Όμως, εμένα τώρα με αφορμή το σημερινό χαμό τριών συνανθρώπων κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, με βασανίζουν κάποια άλλα ερωτήματα...
...Αυτά που αφορούν στον καταλογισμό των ευθυνών, για τον θάνατο αυτών των τριών εργαζομένων (και ενός αγέννητου).
Και εξηγούμαι!!!
Ευθύνη, φέρουν όλοι όσοι έδωσαν την άδεια για να λειτουργήσει ο συγκεκριμένος χώρος -που στην πράξη, αποδείχθηκε ιδιαίτερα επικίνδυνος- όπως και οι υπεύθυνοι για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας.
Είναι νομοθετικά κατοχυρωμένο, φίλοι μου, να μην χορηγεί τη σχετική άδεια η Πυροσβεστική, εάν δεν έχει ελέγξει το χώρο ως ασφαλή, για κάθε περίπτωση φωτιάς.
Γιατί, εάν υποθέσουμε ότι έπιανε φωτιά στο ίδιο ακριβώς μέρος, από οποιαδήποτε πιθανή αιτία, τι θα έκαναν οι εργαζόμενοι για να σωθούν;
Επιπρόσθετα, η σχετική νομοθεσία ορίζει ότι απαιτείται η λήψη μέτρων ενεργητικής όσο και παθητικής πυροπροστασίας.
Την ευθύνη γι' αυτό φέρει κατ' ολοκληρίαν ο εργοδότης!!!
Χορηγήθηκε άδεια;
Ευθύνες έχει και η υπηρεσία που την χορήγησε!!!
Λειτουργούσε το κατάστημα χωρίς να έχει χορηγηθεί άδεια;
Ευθύνες καταμερίζονται κύρια στον εργοδότη, που ανέλαβε να το λειτουργήσει χωρίς άδεια!!!
Και πιστέψτε με, συμβαίνει πολύ συχνά αυτό!!!
Τέλος, εκτός από το ζήτημα της άδειας της Πυροσβεστικής, ο εργοδότης ευθύνεται απόλυτα για την εκπόνηση σχεδίου εκτάκτων αναγκών (emergency plan), μέρος του οποίου αποτελεί και το σχεδίο εκκένωσης (evacuation plan) του χώρου, σε κάθε έκτακτο γεγονός που μπορεί να απειλήσει τη ζωή των εργαζομένων.
Υπήρχε σχέδιο εκκένωσης;
Υπήρχε έξοδος κινδύνου;
Τελικά, τι δεν λειτούργησε όπως έπρεπε;
Ανεύθυνο κράτος, ανεύθυνες δημόσιες αρχές, ανεύθυνοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, ανεύθυνοι εργοδότες, ανεύθυνοι «γνωστοί-άγνωστοι»!!!
«Τα δύο πρόσωπα του Ιανού»
Ποιοί επέτρεψαν να λειτουργεί ένας δημόσιος χώρος -μια τράπεζα στο χώρο του ισογείου- με εργαζόμενους αλλά και συναλλασσόμενους πολίτες, χωρίς έξοδο κινδύνου;
Θα χάνονταν αυτοί οι δύστυχοι άνθρωποι, αν είχαν ληφθεί αυτά τα δύο μέτρα;
Τι σημαίνει αυτό το κλασσικό "δεν πρόλαβαν", εκτός του ότι θέλουν κάποιοι να αποφύγουν τις ευθύνες;
Αλήθεια, πως δεν χάθηκαν και άλλοι;

28 σχόλια

  1. Γιώργο παπανδρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας των τεσσάρων αυτών αθώων ανθρώπων.
    1.Με το λαϊκισμό σου δεν άφησες τον Καραμανλή επί 5 χρόνια να πάρει οποιοδήποτε σοβαρό μέτρο για την οικονομία.
    2.Προεκλογικά φούντωσες τις προσδοκίες του λαού και έταζες λαγούς με πετραχήλια, παρόλο που ήξερες ότι δεν μας παίρνει.
    3.Κορόιδεψες το λαό που σε εμπιστεύθηκε και τώρα έρχεσαι, με τις πιό αστείες δικαιολογίες, να μας πείς ότι φταίνε οι κερδοσκόποι, οι γερμανοί, η νέα δημοκρατία και ένα σωρό παραμύθια της χαλιμάς.
    4.Επί 7 μήνες χασομεράνε τα υπουργεία σου και βυθιζόμαστε ακόμη περισσότερο στα σκατά του χρέους. Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να ελληνοποιήσουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
    5.Μας έχεις ρεζιλέψει σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα έχει γίνει κράτος-παρίας και παράδειγμα προς αποφυγή.
    Μέσα σε λίγους μήνες έχεις κάνει την Ελλάδα ένα καζάνι που βράζει. Έχεις στρέψει τους ιδιωτικούς υπαλλήλους εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, έχεις στρέψεις του ελεύθερους επαγγελματίες εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων και έχεις στρέψει τους δημόσιους υπάλληλους εναντίον όλων.
    Έβαλες φωτιά στην Ελληνική κοινωνία.
    Για όλα τα παραπάνω, Γιώργο Παπαντρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός των χθεσινών επεισοδίων και βέβαια της δολοφονίας αυτών των 4 ανθρώπων.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
    Θα πληρώσεις, να μην έχεις καμμία αμφιβολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…..
    Τι σου είναι τρεις νεκροί άνθρωποι, τρεις καμένοι ζωντανοί άνθρωποι εκ των οποίων μια γυναίκα έγκυος τεσσάρων μηνών μπροστά στην μακραίωνη ιστορία θυσιών της εργατικής τάξης; Σταγόνα στον ωκεανό!
    Και έτσι πρέπει να το δεχτεί η κοινωνία κατά τους οργανωτές του σημερινού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, οι αγώνες έχουν και θυσίες.
    Πολιτικοί, Συνδικαλιστές, Κόμματα Δημοσιογράφοι, Τηλεπερσόνες και λοιποί, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ από εσάς, που φανατίσατε για τα προσωπικά σας συμφέροντα και τίποτα άλλο τον κόσμο για τα μέτρα που ναι, θίγουν χιλιάδες ανθρώπους αλλά που δεν γινόταν αλλιώς στην κατάσταση που βρίσκετε η οικονομία μας, και που δεν μπορούμε πλέον να ξοδεύουμε παραπάνω από όσα παράγουμε, και τους όρους του δανεισμού δεν τους βάζει ο κακοπληρωτής δανειζόμενος αλλά ο έχων δανειστής, εσείς είσαστε οι δολοφόνοι.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!
    ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ ΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    Α Λ Λ Α Κ Α Ι Τ Ο Υ Σ Δ Α Ν Ε Ι Σ Τ Ε Σ ! Κ Α Ι Τ Ο Υ Σ Δ Α Ν Ε Ι Σ Τ Ε Σ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικό περιστατικό στην Ελληνική Βουλή.
    Προσφέρετε δωρεάν σε όλους μα σε όλους τους ΑΡΙΣΤΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ να το αντιγράψουν, να το βάλουν κάτω από το μαξιλάρι τους, για να βλέπουν κάθε βράδυ εφιάλτες, γιατί αυτό τους αξίζει σαν επιβράβευση για τις πολιτικές και κομματικές τους επιλογές.
    Όταν ήταν ακόμη Υπουργός Ο Ακατανόμαστος και όπως αποδείχτηκε ανίκανος Αλογοσκούφης, όπως και αυτός που του έδωσε το Υπουργείο, τα επώνυμα στους ανθρώπους δεν δίνονταν τυχαία, και ενώ ήμασταν μέσα στην οικονομική κρίση που έδερνε όλον τον κόσμο και εδώ είχε αρχίσει η κατρακύλα έτσι που ο κόσμος να μην ξέρει για την οικονομία τι θα συμβεί αύριο, ο Πάγκαλος από το βήμα του ομιλητή στην Βουλή τον είχε πάρει παραμάζωμα και ο κύριος υπουργός είχε σκύψει την κεφάλα του λες και θα βρει τρύπα να χωθεί.
    Τι είχε συμβεί και γιατί ο Πάγκαλος την είχε στριμώξει;
    Οι τράπεζες ιδιωτικές και ελεγχόμενες από το κράτος είχαν δώσει μπόνους στα μεγαλοστελέχη τους περίπου 850.000.000, ΝΑΙ ΟΚΤΑΚΟΣΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
    Έτσι βάσει της ισχύουσας φορολογίας θα έπρεπε συνολικά να αποδοθεί φόρος στο δημόσιο περίπου 300.000.000, ΤΡΑΚΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
    Τι είχε όμως συμβεί; Ο κύριος υπουργός είχε εκδώσει απόφαση του και η οποία είχε περαστεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ήταν νόμος δηλαδή του κράτους, και την οποία εφημερίδα κρατούσε ο Πάγκαλος και του την μοστράριζε, και η απόφαση έλεγε ότι οι λαβόντες τα 850.000.000, Α Π Α Λ Λ Α Σ Ο Ν Τ Α Ι υποχρεώσεως φόρου για αυτά τα ποσά που έλαβαν ως μπόνους!
    Δηλαδή κατά την αντίληψη της Δεξιάς κυβέρνησης αν θα έπαιρναν 500.000.000 ΕΥΡΩ καθαρά θα τους πείραζε, ΈΤΣΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΌΡΟ ΠΟΥ ΌΦΕΙΛΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!
    Δυαμαρτυρήθηκε η Αριστερά συνολικά; ΟΧΙ ΟΧΙ !
    Διαμαρτυρήθηκε κανείς από την ΔΕΞΙΆ ΟΧΙ ΟΧΙ !
    Διαμαρτυρήθηκε κανείς από Το ΛΑΟΣ ΟΧΙ ΟΧΙ!
    Να λοιπόν γιατί τους αξίζουν οι εφιάλτες !!!!!!!
    Γιατί στήριζαν μια διεφθαρμένη κυβέρνηση που χάριζε φόρους σε χορτασμένους, την στιγμή που η ίδια η χώρα δανειζόταν για να κλείσει τις πληγές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρωτιεμαι αν χτες ηταν κυβερνηση η Ν.Δ τι θα γινοταν.

    Τρεμω σε αυτον τον εφιαλτη.

    Οι τρεις νεκροι αδικοχαμενοι χωρις αμφιβολια,θα γινοταν (για δευετρη φορα) θυματα ,πανω στους οποιους θα σκυλευαν οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκοσκυλία και τα πληρωμενα τσιρακια τους..

    Τι ανικανη κυβερνηση,τι διελυσε την αστυνομια,τι δικαιη αγανακτηση του κοσμου, κλπ κλπ..

    Καθικια.

    Υ.Γ
    Παρατηρησα το εξης εκλπηκτικο:
    ΟΛΑ να ξενα ειδησεογραφικα πρακτορεια παρουσιαζαν εικονες απο την διαδηλωση ,τις συμπλοκες με τα ΜΑΤ ,φωτιες απο δω φωτιες απο κει..

    ΜΟΝΟΝ η πασοκοκρατουμενη ΕΡΤ .."ολως τυχαια" βρεθηκε στο τοπο του συμβαντος και μας εδειξε ισιαμε 300 φορες "MARFIN EGNATIA BANK"..

    Γιατι αραγε?
    Η μονη εξηγηση ειναι οτι ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια ,προφανως να αποτρεψει τον Βγενοπουλο αλλα και αλλους επιδοξους Βγενοπουλους να μην ξανακατηγορησουν την αλητοσυμμορια της πασοκοσκυλιας.
    Θυμηθειτε ο Βγενοπουλος κατηγορει δημοσια ενα υφυπουργο της πασοκοσκυλιας οτι τουφαγε 50 εκατ και οχι μονον ο υφυπουργος δεν παραιτειται ,αλλα το θεμα θαβεται κυριολεκτικα απο τα πληρωμενα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης!!
    Ολως τυχαια!

    Ο Ρεγκουζας παραιτηθηκε μετα την ανηλεητη επιθεση που δεχτηκε επι βδομαδες επειδη σε καποια συγκεντρωση παρωτρυνε τους πρωην συναδελφους του τελωνειακους να σταματησουν η να μειωσουν τπ γρηγοροσημο.
    Και μαλιστα αυτο το βγαλαν 7-8 μηνες μετα!!!

    Ειδατε αντικειμενικη ενημερωση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις 14:00, άτομα επιχειρούν να πυρπολήσουν το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ επί της οδού Σταδίου 24 και επιτίθενται σε διαδηλωτή που προσπαθεί να τους εξηγήσει ότι θα προκληθούν θύματα. Ακολουθεί, σχεδόν αμέσως, επίθεση με βόμβες μολότωφ στην τράπεζα Marfin, επί της οδού Σταδίου 23. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης είναι να τραυματιστεί ενας υπάλληλος σοβαρά, να διαφύγουν τον κίνδυνο ακόμη 3 σκαρφαλώνοντας σε μπαλκόνι διπλανού κτιρίου και ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ της τράπεζας, οι οποίοι βρέθηκαν κατά την πυρόσβεση νεκροί από ασφυξία.

    Οσοι ετυχε να βλεπουν MEGA,ισως να ακουσαν τον υπευθυνο του βιβλιοπωλειου ΙΑΝΟΣ,να λεει οτι τον πλησιασε κουκουλοφορος με μολοτοφ και του ειπε με ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ “Θα σε καψω”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τα λες. Οπως και για τα αυτοκινητιστικά στους δρόμους, φταίνε οι Ελληνες που αγοράζουν αυτοκίνητα, μηχανάκια κ.α. ή χαζοειδώς βγαίνουν από τα σπίτια τους για να περπατάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΟΛΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥΣ, ΡΕΠΠΕΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ.

    ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΚΦΩΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΑΖΕΥΑΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΕ. ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η απιστευτα μεγαλυτερη και πιο οργισμενη συγκεντρωση ανθρωπων απο την εποχη της πρωτης χουντας εγινε.

    Και ακομα τα μετρα ουτε εφαρμοστηκαν..
    Εχει να γινει μεγαλος πολεμος..

    Παρολα αυτα το αμερικανικο βρωμοσκυλο που λυσσαξε να κυβερνησει, ακομα παλευει με νυχια και δοντια να κρατηθει στην καρεκλα του.
    Αλλωστε υποσχθηκε ανταλλαγματα σε αυτους που τον βγαλανε. Αλλιως θα τον καθαρισουν σαν βρωμοσκυλο.

    Η δευτερη χουντα, η χουντα του ΠΑΣΟΚ, αρχιζει και τρεμει.
    Νομιζε οτι για αλλη μια φορα θα γαμουσε τον λαο, και το κωλοκαναλο της το MEGA θα την εσωζε.

    Εχουν πανικοβληθει τα καθαρματα, ετοιμαζουν ελικοπτερα διαφυγης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χθές μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Καμπούλ πυρπολήθηκαν τρεις νέοι, αθώοι άνθρωποι.
    Όχι ! Προς Θεού!
    Μην ανησυχείτε!…
    Ο υπουργός προστασίας του πολίτη ο Χρυσοχοΐδης δεν παραιτήθηκε. Τελικά, αναρωτιέμαι ποιόν ακριβώς προστατεύει αυτός ο υπουργός προστασίας του πολίτη, εκτός από τους άλλους υπουργούς από το λυντσάρισμα του λαού.
    Το Δεκέμβρη του 2008 ο Γιωργάκης κατηγορούσε τον Παυλόπουλο που δεν παραιτήθηκε.
    Σήμερα, με τρείς νέους νεκρούς στο νεκροτομείο ο Γιωργάκης καμαρώνει το χρυσοχοίδη, ξεχνάει αυτά που έλεγε και κάνει την πάπια.
    Πί πί το παπί.
    Πα, πα, πα.
    Απαπα.
    (Ντροπή σας, υποκριτές.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΤΩΣΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΑΤΩΝΕΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ- Η ΚΟΡΝΑ ΑΚΟΥΣ.... ΤΟΥΛΟΥΜΙΑ ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΙΩΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥΣ,
    Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άσε μας ρέ Κυριαζή μέ τήν επιλεκτική
    κρίση.
    ΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗ ΞΕΧΑΣΕΣ.
    Πρώτα μολότωφ καί μετά βενζίνη.
    Εσύ δέν προσεγγίζεις αλλόκοτα,αλλά
    άκριτα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η απιστευτα μεγαλυτερη και πιο οργισμενη συγκεντρωση ανθρωπων απο την εποχη της πρωτης χουντας εγινε.

    Και ακομα τα μετρα ουτε εφαρμοστηκαν..
    Εχει να γινει μεγαλος πολεμος..

    Παρολα αυτα το αμερικανικο βρωμοσκυλο που λυσσαξε να κυβερνησει, ακομα παλευει με νυχια και δοντια να κρατηθει στην καρεκλα του.
    Αλλωστε υποσχθηκε ανταλλαγματα σε αυτους που τον βγαλανε. Αλλιως θα τον καθαρισουν σαν βρωμοσκυλο.

    Η δευτερη χουντα, η χουντα του ΠΑΣΟΚ, αρχιζει και τρεμει.
    Νομιζε οτι για αλλη μια φορα θα γαμουσε τον λαο, και το κωλοκαναλο της το MEGA θα την εσωζε.

    Εχουν πανικοβληθει τα καθαρματα, ετοιμαζουν ελικοπτερα διαφυγης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O JEFFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλάς ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΘΩΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς: Γιώργο, Ντόρα, Καρατζαφέρη
    ............
    Το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας
    ξεγράψτε με απ’ τα κατάστιχά σας
    στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας
    Μένω μονάχος στο παρόν μου
    να σώσω οτιδήποτε – αν σώζεται -
    κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
    συνένοχο στο φόνο δε θα μ’ έχετε
    ............
    Αντώνης Σαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΕΥΕΛΛΕΣ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ";

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕΣ (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ) ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ.

    ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΛΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΠΑΙΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηπας της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά τους τάλεγε ο Βγενόπουλος ότι είναι θρασύδειλοι και απατεώνες οι Παγκαλοσηφουνάκηδες.
    Τα μπλόγκς των πρασινοφρουρών προσπαθούν σήμερα να μας πείσουν ότι φταίει ο Βγενόπουλος για το θάνατο των τριών υπαλλήλων του και όχι τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα του Παπαντρέου που κατέβασαν 200.000 ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας.
    Μωραίνει ο κύριος . . .
    Ειλικρινά πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος;
    Ούτε μιά συγνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρατηρητής

    06 Μαϊ 2010 12:49:00 μ.μ.
    ==
    Γαμημενο πασοκοσκυλο.

    Λεπιδι ρε πουστη σου χρειαζεται.

    Αλλα καλομελετα κι ερχεται.
    Η χτεσινη οργη του κοσμου βρηκε αντισταση στις δυναμεις κατοχης( καταστολης), αλλα ισως καποτε ξυπνησουν και αυτες και δουνε την κατασταση που εχουν δημιουργησει οι αλιτηριοι πασοκοσκυλαιοι.

    Και τοτε προγραφες. (Συλλα).
    Θανατος στους πασοκοσκυλαιους και μαλιστα με αμοιβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαγαζάτορες και λοιποί ενδιαφερόμενοι, Αρπάξτε από μία καραμπίνα και από ταράτσες και παράθυρα ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. Δύο τρεις να στείλετε στο νεκροτομείο και θα δείτε πως θα πάψουν όλα. Στον πόλεμο σκοτώνεις τον αντίπαλο για να μην σε σκοτώσει. Δεν προτρέπω σε αναρχία αλλά άλλοι άρχισαν. Είναι καιρός να προστατέψετε και την ζωή σας και την περιουσία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση