GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η αλήθεια για τα λεφτά του Μαντέλη...

Πώς προέκυψε η μίζα των 10 εκ. μάρκων "για τον υπουργό" και πώς ...έμεινε ο ίδιος με τις 450 χιλιάδες. Γιατί δεν ανοίγει ο άλλος λ...

Πώς προέκυψε η μίζα των 10 εκ. μάρκων "για τον υπουργό" και πώς ...έμεινε ο ίδιος με τις 450 χιλιάδες. Γιατί δεν ανοίγει ο άλλος λογαριασμός του "Rocos"και ποιοι κράτησαν τη μερίδα του λέοντος από το "μαύρο χρήμα" της Siemens. Mια συνοπιτική εικόνα για το μεγάλο σκάνδαλο και τους πρωταγωνιστές του.

Από τον Γ. Καρβουνιάρη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μερικές απαντήσεις, με βάση τις πληροφορίες που συλλέξαμε, για το θέμα της Siemens μετά την απολογία και τις άλλες εξελίξεις σχετικά με τον Τ. Μαντέλη.
Κατ' αρχάς, τα περί 10.000.000 μάρκα -για τα οποία ...απόρησε ο Τ. Μαντέλης πώς συνδέονται μαζί του- αναφέρονται σε έγγραφα της ίδιας της δικογραφίας. Δεν τα επινόησε κανένας "αρχιτέκτονας σκευωρός", όπως ισχυρίστηκε στην Εξεταστική Επιτροπή. Μεταξύ αυτών των εγγράφων είναι και ένα σημείωμα του εξαφανισμένου σήμερα Χρ. Καραβέλλα στο οποίο γράφει προς τα κεντρικά της Siemens ότι "10 εκατομμύρια για τον υπουργό", χωρίς βέβαια να αναφέρει όνομα.
Απ' αυτά τα χρήματα, προέρχονται τα 450.000 μάρκα που παραδέχτηκε ότι πήρε ο Τ. Μαντέλης ως χορηγία σε δύο δόσεις στο λογαριασμό του κουμπάρου του με το ψευδώνυμο "A.Rocos".
Επίσης, από τα χρήματα αυτά φαίνεται να προέρχονται και...
τα άλλα 850.000 μάρκα που είχαν πάει σε άλλον λογαριασμό, επίσης με το ψευδώνυμο "Rocos" χωρίς το "Α". Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει μπορέσει να "ανοιχτεί" ο λογαριασμός και να φανεί σε ποιον ανήκει, ποιος είναι ο δικαιούχος, επειδή η μεταβίβαση του ποσού έχει γίνει μέσω άλλης εταιρείας και όχι κατευθείαν από την Siemens όπως στον προηγούμενο λογαριασμό του κουμπάρου του κ. Μαντέλη.
Αν ισχύει ότι και αυτά τα χρήματα έχουν την ίδια πηγή, ότι προέρχονται από τον ίδιο τροφοδότη λογαριασμό, τότε τι απέγιναν τα υπόλοιπα σχεδόν 8.700.000 μάρκα; Οι πληροφορίες λένε ότι δεν δόθηκαν τελικά σε κανέναν και ότι τα κράτησαν για λογαριασμό τους οι τρείς τότε ισχυροί παράγοντες της Siemens στη χώρα μας: Μιχ. Χριστοφοράκος, Ηλ. Γεωργίου και Χρ. Καραβέλλας. Ολες οι συμβάσεις που τους ενδιάφεραν άλλωστε είχαν ήδη υπογραφεί από το υπουργείο Μεταφορών και δεν είχαν λόγο να μην τα κρατήσουν πια οι ίδιοι...
Μια ανάλογη εικόνα υπάρχει και για τα 100.000.000  ευρώ στα οποία υπολογίζονται συνολικά οι μίζες που δόθηκαν από την Siemens για τη χώρα μας. Από τα χρήματα αυτά περίπου τα 60.000.000 έχουν "βρεθεί" ότι κατέληξαν σε λογαριασμούς των τριών στελεχών (Χριστοφοράκο, Γεωργίου και Καραβέλλα) και ότι τα υπόλοιπα 40 εκατομμύρια πήγαν για τα διάφορα "λαδώματα".
Αυτά σε γενικές γραμμές και για να έχετε μια σφαιρική εικόνα εν μέσω βομβαρδισμού πληροφοριών και σεναρίων...

24 σχόλια

  1. Δεν ασχολούμε! Απορώ όμως που είναι οι πνευματικοί άνθρωποι?
    Οι καθηγητές πανεπιστημίου, οι ακαδημαικοί, οι ποιητές μας, οι λόγιοι, οι συγγραφείς? δεν μιλάει κανείς, δεν σχολιάζει κανείς και τίποτα? που είναι οι διανοούμενοι να μιλήσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγγραφο της Τρόικα «καίει» τον Λοβέρδο.

    Έγγραφο – βόμβα της Τρόικα το οποίο αποσυντονίζει πλήρως την κυβέρνηση στο ασφαλιστικό και καίει τον Ανδρέα Λοβέρδο, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Ημερησία του Σαββάτου.

    Το έγγραφο που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο λέει επί της ουσίας ότι η κυβέρνηση κινείται εκτός γραμμής, δηλαδή εκτός μνημονίου και καλά θα κάνει να ξαναμπεί στο πλαίσιο που έχει τεθεί αλλιώς θα έχει κυρώσεις. Κατεδαφίζει έτσι και τις «παλικαριές» του Λοβέρδου ότι δίνει αγώνα για τα 37 χρόνια κι άλλα τέτοια.

    Η Τρόικα λέει ότι η σύνταξη θα είναι για όλους στα 65 έτη χωρίς καμιά εξαίρεση και ανεξάρτητα από το πότε έχει θεμελιώσει κάποιος συνταξιοδοτικό δικαίωμα.
    Δηλαδή αν εργάζεσαι για 40 χρόνια και είσαι 60 χρονών μπορείς μεν να πάρεις σύνταξη αλλά θα έχει μείωση 6% κάθε χρόνο. Αλλιώς θα περιμένεις άλλα 5 χρόνια για πλήρη σύνταξη.
    Αναφέρει επίσης το έγγραφο ότι οι συντάξεις θα πρέπει να μειωθούν έως και 50%.

    Ολόκληρο το έγγραφο εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση αφού της ζητείται να ξαναγράψει το ασφαλιστικό σύμφωνα με τις διαταγές του ΔΝΤ και να το ξαναπαρουσιάσει.

    Το θέμα είναι ότι τόσες ημέρες λένε ψέματα, έχουν το έγγραφο στα χέρια τους, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς αλλά παρ’ όλα αυτά επιμένουν ότι κάνουν διαπραγματεύσεις.
    Για να δούμε πώς θα απαντήσει ο κ. Λοβέρδος διότι ένα τέτοιο θέμα σηκώνει ακόμη και παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:55 Απ' ότι φαίνεται, έχουν πάθει μαλάκυνση εγκεφάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Αυτή είναι η αλήθεια για τα λεφτά του Clown..."

    Εχει καταντήσει περίγελος ο άνθρωπος ξεπέρασε και τους πλέον γραφικούς του βουλευτικού αξιώματος.
    Τωρα μαλιστα θα παραιτηθει!

    Μαρθα Βουρτση εχει καταντησει στα πρωινα.Ο υπουργος που τον εβαζε ο Αυτιας να πλησιαζει στο παραθυρο για να πιανει καλυτερα το κινητο.

    Και μετά θα βγαίνει και θα ισχυρίζεται πως αυτός έδωσε μεν τον αγώνα τον καλόν για την 37ια,
    αλλά δεν άφησε η κακούργα η Τροϊκα,επίσης για όλα φαίει η κακούργα η Δεξιά που μας χρεωκόπησε και επίσης να μην ξεχνάμε πως το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου είναι το μεγύτερο σκάνδαλο από την εποχή των Ερμοκοπιδών,24 αιώνες πριν,
    έτσι λέι το Πρώτο Θέμα στους βαλκάνιους ιθαγενείς.

    Καμμενος ηταν ετσι κι’αλλιως!!
    και τοχω ξαναπει και σε προηγουμενη αναρτηση, ηταν το παιδι για να βγαζει τα καστανα απτην φωτια αυτους τους πρωτους 7-8 δυσκολους μηνες.
    Στο μιξερ του ανασχηματισμου ,η αφελεια του θα αποδειχτει και η αχειλιος φτερνα του.

    Clown Loberto!!
    ΠΑΣΟΚ = ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πουτανες Ζηλευετε γιατι δεν κονομησατε…………
    Αμα κονομαγατε δεν θα ομιλαγατε…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ο ΦΠΑ ενώ παραμένουν ανοιχτές και οι ..τρεις πληγές του Φαραώ: Nοσοσκομεία,Φάρμακα,ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή, ψιχουλακια πηραν οι λαδιαρηδες πολιτικοί και τα υπόλοιπα τα κράτησαν οι Χρηστοφοράκοι και σια..
    Ποίον πατε να κοροιδέψεται τε λαδοπόντικες, πατε να θολώσετε τα νερά ρε λαδοπαπαγαλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αλήθεια για τα "λεφτά" του Μαντέλη είναι μια επίσης άλλη αλήθεια. Ότι δεν υπάρχει υγιής καπιταλισμός αλλά corporatism και ότι αυτό σημαίνει για εμένα, εσένα και όλους μας. Καθώς έτσι δεν υπάρχουν ελεύθερες αγορές αλλά και υπάρχουν πολλές πρόθυμες "κυβερνήσεις" να ξεπουληθούν!

    Όμως μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι και μόνο αυτοί τα "πήραν";
    http://www.youtube.com/watch?v=Z8g__x6ExM8
    Θα πρέπει να γίνουν ταινία...

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοίτα που οι αρχικλέφτες παριστάνουν και τους εθνοσωτήρες. Ρε άει στο διάολο και παραπέρα κοματόσκυλα της συμφοράς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΜΕ - ΠΑΣΟΚ......
    εντάξυ άρχησε η ανθρωποφαγία των ανεπιθύμητων λαμόγιων πολιτικών και οι δημοσιογράφοι μέσω των εντύπων ιδιοκτησίας των γνωστών νταβατζίδων κάνουν πάρτυ και πυροβολούν.

    Κανένας όμως δεν αναφέρει για
    την αφύσικα τεραστια περιούσία των κουρήδων,τα χρέη και τα εικονικά τιμολόγια
    τα χρήματα που διακινούσε σε πλαστικές σακούλες ο θέμος και η τράπεζα στο κολωνάκι που δέχονταν μαυρα χρήματα ως καταθέσεις
    πως ο νίκος έχει βίλα 3 εκατομ ευρώ και πόρσε
    πως ο μάκης βρέθηκε στην Εκάλη και καγιέν
    πως ο γιώργος έγινε καναλάρχης ,εκδότης κλπ
    πως ο νικος της τατιάνα
    πως ο………πως ο………κλπ κλπ κλπ

    ας πάει και εκεί το πόθεν έσχες να δούμε και αν οι ανθρωποι τα κάνανε με την δουλεία τους ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ και μάλον τότε κάναμε λάθος επάγγελμα.

    ΠΑΝΤΩΣ.....
    Θέατρο παίζουν την Κάθαρση, μοιράζουν τους ίδιους ρόλους σε στελέχη Πασόκ ΝΔ, κατάσταση τάλε κουάλε με το βρώμικο 89.

    Η διαφορά είναι πως το ζητούν πιεστικά και οι δανειστές φοβούμενοι μη χάσουν τον έλεγχο από τη λαϊκή οργή.
    Νομίζω πως θα καθησυχαστούν οι ανησυχίες τους.
    Κάποια στιγμή θα ξεμείνουν πάλι από καύσιμα, θα σταματήσουν τα επιτελεία να τροφοδοτούν με στοιχεία και …τούβλα!

    Οχι τόσο γρήγορα κι απότομα πάντως όπως έγινε με τη βίλα της Μιμής(…).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειδηση

    Μολις εφτασε με την Παραλο απο την Δηλο στην Μυκονο ο δρ Κουτσουκος που ειχε παει να παρει τους χρησμους του δηλιου Απολλωνα

    τον σταματησε στην προβλητα ενας πρωην δεξιος και του ειπε:

    "Εσεις ειστε ο δρ κουτσουκος?? Σε παρακλω σωσε τον κοσμακη απο τους τραπεζιτες

    ολη μερα δουλευουμε για τις τραπεζες ειμαστε δουλοι των τραπεζητων. Καντο και θα ψηφιζουμε ολοι για παντα Πασοκ"!!

    Αυτα ακουσε ο δρ κουτσουκος και καταλαβε οτι ο Απολλων μιλησε παλι μεσω αυτου του πολιτη και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσ για την συγχρονη σκλαβια!!

    Κατσελη Λουκα φερε τον νομο για δανειοληπτες στην βουλη εδω και τωρα!!

    Μαντω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ...

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
    "ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ !!!!"

    ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ???
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ, ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ????

    ΔΕ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ??

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ, ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ...
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!

    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ !!!!

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΣΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ, Η ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΣΤΕΠΑ ????
    ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ !!!

    ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΥΟΚΟΛΑΠΤΗ !!!!

    ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΤΙΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΕΙΤΕ, Η ΜΕ 5-10 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ. (ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΧΕΧΕΧΕ)

    Υ.Γ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΡΑ ΣΑΣ ... ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιωργο Καρβουνιάρη,
    σιγα-σιγα βγαζεις λαδι τον καταληλοτερο, δεν εχει παρει το ΠΑΣΟΚ τα 100 εκ. οι διαχειριστες τα κρατησανε.
    Ο καταληλοτερος φερει ακεραιαν την ευθυνη τη γινοτανε στην αυλη του.
    Ποιοι τα κονομαγαν τοσα χρονια ;;;
    Δεν βλεπω να σχολιαζεις τον τεως υπουργο με το νεοκλασικο στη Ακροπολη , το οποιο μεταβιβασε τωρα στη γυναικα του απο την off shore την οποια ειχε και ο οποιος για να του δωσει το διαζυγιο η πρωην της εδωσε πολλα οπως λεει η πιατσα , με τι λεφτα ;; απο που προεκυψαν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε μαγκες ουτε ενας δεν εχει τα αρ@@ια να μας πει για τον ρολο του κοκκαλη ??
    ουτε ενας??
    ουτε σε Blog???
    μπραβο βαρατε ολοι σας τους πεθαμενους και αφηνετε τους καρχαριες ωραιοι εισαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτα ακουσε ο δρ κουτσουκος και καταλαβε οτι ο Απολλων μιλησε παλι μεσω αυτου του πολιτη και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσ για την συγχρονη σκλαβια!!

    Μαντω Πασοκ

    ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ...
    ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΦΗ, ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!

    ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΡ.ΒΛΑΚΑΣ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ...

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ !!!!

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πέστε του εκεί από το ΠΑΣΟΚ, να φέρει πίσω τα λεφτά και αργήσατε κιόλας. Αφήστε τις χαζοφλυαρίες.
    Επίσης να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι τα λεφτά πριν γίνουν ρόμπες. Κλέφτες και μιζαδορολήφτες θα σας κράξουμε όταν μάθουμε τα ονοματά σας. Τουλάχιστον τώρα σας δίνετε ο χρόνος της μετάνοιας και της συγνώμης.
    Στην Εξεταστική πρέπει να πάνε όλοι η φυγοναχία για μένα σημαίνει ΕΝΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Παπανδρέου, γιατί οι εισαγγελείς δεν επεμβαίνουν για τόσο σοβαρό θέμα, πρωτοσέλιδο μάλιστα σε εφημερίδα μεγάλης κυκλογορίας;
    Είναι ή δεν είναι πλαστό το έγγραφο που παρουσιάζει σήμερα το Πρώτο Θέμα του Αναστασιάδη, δηλαδή ότι βουλευτής της Ν.Δ. πήρε μίζα από το Χριστοφοράκο;
    Επί πασόκ, τους κατάπιε όλους τους εισαγγελείς η βαρβαρότητα του Οκτώβρη;
    Εσύ έλεγες ότι θα φέρεις τη διαφάνεια και εμείς ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ.
    Στείλε τον εισαγγελέα και η δημοκρατία θα βγεί κερδισμένη.
    Εάν το έγγραφο είναι αληθινό θα ρεζιλέψεις τη Ν.Δ., εάν όχι θα κλείσεις μια εφημερίδα συκοφαντών από τα πρόστιμα και τις αγωγές.
    Η διαφάνεια θα δείξει την αλήθεια.
    Θέλεις ή δεν θέλεις να μάθει ο λαός την αλήθεια;
    Καλά, άνθρωπέ μου, δεν έχεις πιά ούτε τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aν η Επιθεώρηση των Υπηρεσιών Υγείας καταπιστεί με τις 300-τόσεις συμβάσεις ιατρικού υλικού της ΖΗΜΕΝΣ, δεν θα έχει ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ να κάνει έλεγχο σε ο,τιδήποτε άλλο. Μήπως κάποιοι ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. einai dynaton na thelei na mathoume tin alithia, aytos pou mas paramithizei toso kairo tora??
    kai na vlepeis akoma kai tora na yparchoun atoma pou tou varane palamakia!! ntropi tous!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ;
    ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

    ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΙΠΟΥΝ

    ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ;

    ΡΕ ΕΔΩ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργο Παπαντρέου, δεν μπορώ να στο πώ πιό απλά.
    Άει σιχτίρ.
    Βγαίνεις και φωνάζεις εναντίον του συστήματος Σημίτη που ήταν βουτηγμένο στη διαφθορά.
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΕ;
    Μας δουλεύεις;
    Για να δούμε τη δική σου κυβέρνηση λοιπόν.
    Από τους 35 υπουργούς και υφυπουργούς οι 11 ήταν υπουργοί η υφυπουργοί στις κυβερνήσεις Σημίτη, οι 6 ήταν γενικοί γραμματείς υπουργείων στις κυβερνήσεις Σημίτη, οι 6 ήταν σύμβουλοι δυο στον Σημίτη, τρεις σε σένα και ένας στο ΥΠΕΧ., (2 υφυπουργοί σου ήταν Γ. Γ. στο υπουργείο Μεταφορών επί εποχή Μαντέλη).
    Δηλαδή Γιώργο Παπανδρέου 23 άτομα από τη σημερινή κυβέρνηση υπηρέτησαν στις κυβερνήσεις Σημίτη όπως και εσύ.
    Πως είναι δυνατόν να μας λές τώρα ότι ΕΣΥ ψάχνεις για τη διαφάνεια;
    Είσαι ο ορισμός της πολιτικής υποκρισίας.
    Πάρε και ένα νόμπελ από μένα (με ανοικτές και τις δύο παλάμες).
    Βλάκα.

    ΥΓ. Τα στοιχεία τα πήρα από την olympia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟν Μαυρίδη γιατί τον βγάζετε από το ταμπλό! Καταρχήν ο υπολογισμός είναι τελειως λάθος. Μόνο ο Μαυρίσης επέστρεψε καμία 20.000.000 ευρώ.

    Μετά αναφέρεσαι σε 2 στελεχη (Καραβέλα και Γεωργίου) που έφυγαν το 1998 από την Εταιρία. Ο πακτολός ήταν μετά το 2000 με τα διάφορα.

    Μετά όλα αυτά είναι ικασίες χωρίς αποδείξεις ότι τα πήραν οι ίδιοι.

    Και τέλος και οι ίδιοι να τα πήραν που αμφιβάλλω γιατί ασχολούμαστε. Λεφτά των Γερμανών ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση