GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΑΟΣ: Απλά "αντιπυρετικά" τα μέτρα...

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης με αφορμή τα νέα κυβερνητικά μέτρα δήλωσε ότι «οι αναμασημένες επώδυνες ιδέες του κ. Παπανδρέου σημ...

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης με αφορμή τα νέα κυβερνητικά μέτρα δήλωσε ότι «οι αναμασημένες επώδυνες ιδέες του κ. Παπανδρέου σημαίνουν πολλά «αντιπυρετικά» αλλά «αντιγριπικό» κανένα. Μπορεί να ανακουφίζουν σήμερα, αλλά χωρίς ανάπτυξη, τα συμπτώματα θα είναι χειρότερα αύριο».

12 σχόλια

  1. Π Ο Υ Σ Τ Η Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Λ Η

    ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ Κ Α Ρ Ι Ο Λ Η !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αφεντικό σου ο ΙΔΙΟΚΤΗΣ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ το ξερει αυτό ρε φυγόστρατε?
    Άι στο διάλο ρε μαλάκα!
    Έσείς δεν βάζατε πλάτη στο ΓΑΠ?
    Θα την φάτε την ...τσα την μαλιαρή και σεις!!!
    Υπομονή αγορίνα μου!
    Μπανάκι να κάνετε μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν τι προτείνεται εσείς που μέχρι τώρα τον στηρίξατε ?Τι προτείθεστε να κάνετε λοιπόν έχετε το θάρρος να προτείνετε εκλογές σε 15 ημερες με μηδενική χρηματοδότηση έχετε τα α…..α να ανοίξετε λογαριασμους να οδηγήσετε στη φυλακή τους ενόχους ή ειστε ένα μ αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΗΔΙ ΤΟΥ ΛάΟς ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ?
    Ο ΣΑΝΟΠΩΛΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γ) Ο Ομιλος Βαρδινογιάννη, πέρα από το χώρο της Ενέργειας (Motor Oil), είχε στενές συμμαχικές σχέσεις με τον Χρ .Τεγόπουλο (Ελευθεροτυπία, Mega) και τον τραπεζικό Ομιλο Πειραιώς του Μιχ. Σάλλα. Διαθέτει την Τράπεζα Χίου και ελέγχει το Star Chanel στο χώρο των ΜΜΕ. Από την πλευρά του ο Χρ. Τεγόπουλος επιχειρούσε τον έλεγχο του Mega Chanel σε ρήξη με το Χρ. Λαμπράκη. Η συγκεκριμένη συμμαχία μαζί με τον εκδοτικό Ομιλο Αλαφούζου («Καθημερινή», Σκάι) αποτελούσε το βασικό πόλο αντιπαράθεσης στον Ομιλο Κόκκαλη. Με τον πόλο αυτό διατηρούν προνομιακές σχέσεις οι σημερινές ηγεσίες .

    δ) Ο Ομιλος Λάτση αποτελεί την ισχυρότερη ιδιωτική δύναμη στον τραπεζικό χώρο (εξαγορές Τραπεζών Εργασίας, Αθηνών, Κρήτης) ιδιαίτερα μετά τη δύναμη της συμμαχίας με τη Deutsche Bank. Παίζει σημαντικό ρόλο στο χώρο της Ενέργειας (Πετρόλα, συμμετοχή στην κοινοπραξία κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη).

    Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του διαδικτύου μέσω της Comguest που ελέγχει την Hellas on Line και στις κατασκευές/ real estate μέσω της Lamda Developments.

    Σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου στη χώρα μας, ο πρόεδρος της Deutsche Bank κ. Ρολφ Μπρόγιερ, εκδήλωσε έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες και την αγορά ακινήτων την οποία διασυνδέει με τις τουριστικές υπηρεσίες.

    ε) Ο Ομιλος Αλ. Κοπελούζου, που στηρίζεται στη ρωσική Gazprom, παίζει σημαντικό ρόλο στο χώρο της Ενέργειας μετά τη στρατηγική συμφωνία του με την ισχυρή ιταλική ENEL.

    Οι προνομιακές σχέσεις όλων αυτών των ομίλων με τις κυβερνήσεις εκφράστηκαν με πολλούς τρόπους, ακόμα και με την τοποθέτηση σε κυβερνητικές θέσεις - κλειδιά ανθρώπων που υποστηρίζονται από τους Ομίλους. Γνωστές είναι επίσης και οι σκανδαλώδεις συμβάσεις προς όφελος συγκεκριμένων ομίλων και σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος, π.χ. η γνωστή σύμβαση ΔΕΠΑ-ΔΕΗ που ευνοεί τον ανταγωνιστή της ΔΕΗ, δηλαδή την ΠΡΟΜΗΘΕΑ GAZ (Κοπελούζος).


    στ). Ο Όμιλος Μπόμπολα πήρε σχεδόν όποιο έργο υπήρχε στην Ελλάδα! Από την Αττική Οδό μέχρι και την εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ στην Χαλκιδική. Τι να γράψεις για τον όμιλο που γιγαντώθηκε μέσα από όλες τις κυβερνήσεις; Στο λεξικό μπαμπινιώτη η λέξη διαπλοκή δικαιωματικά πρέπει να πάρει την θέση δίπλα στον όμιλο.

    ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...........
    ΤΕΡΜΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
    ΚΑΙ Ο ΠΟΡΔΥΠΟΡΓΟΣ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

    Έτσι χτίστηκε η διαπλοκή για 20 χρόνια! - Διαβάστε όλη την αλήθεια

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ

    Έτσι παρέμεινε στην Ελλάδα η διαπλοκή και γιγαντώθηκε με όλες τις κυβερνήσεις. Τα σχόλια περιττεύουν όταν ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια:

    Διαβάστε τι έγινε την τελευταία εικοσαετία:

    α) Ο Ομιλος Ιντρακόμ του Σωκράτη Κόκκαλη που δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και της πληροφορικής (Ιντρακόμ - Ιντρασόφτ). Μετά το '94 συνεργάζεται προνομιακά με τη Siemens στην κατασκευή ψηφιακών παροχών. Συστήνει στο χώρο της Ενέργειας την ENER-COM από κοινού με τον Ομιλο της Ελληνικής Τεχνοδομικής (Μπόμπολας - Καλλιτσάντσης). Συμμετέχει στις κατασκευαστικές ΚΕΚΡΟΨ, ΔΙΕΚΑΤ και έχει τη θυγατρική Ιντρακόμ - Κατασκευές. Βρίσκεται σε συμμαχική σχέση με τον τραπεζικό Ομιλο του Ι . Κωστόπουλου (Πίστεως, Ιονική κλπ.), ο οποίος με τη σειρά του δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής (συγχώνευση ΔΕΛΤΑ Πληροφορικής και Singular) και στις κατασκευές/real estate (Αστικά Ακίνητα). Υστερεί...
    στο χώρο των ΜΜΕ, όπου προσπαθεί να καταλάβει έδαφος (Flash 9,61 FM, TV Magic, κλπ.). Είχε τη στήριξη όλων των κυβερνήσεων στην τελευταία δεκαετία. Συνεργάστηκε με τη γαλλική εταιρία ΤΟΜΣΟΝ για την κατασκευή ασυρμάτων του ελληνικού στρατού. Δραστηριοποιείται στον τομέα τυχερών παιχνιδιών, μέσω της θυγατρικής του Ιντραλότ. Η στρατηγική συμφωνία με την αμερικανική Cisco Systems έχει καθοριστική σημασία για το μέλλον της Ιντρακόμ (μετατροπή της σε αντιπρόσωπο του διεθνούς μονοπωλίου στο χώρο της Βαλκανικής - Ανατολικής Μεσογείου).

    Σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπου η συνεργασία με τη Cisco θα αφορά εκτός από την Ελλάδα, τις Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Αρμενία, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Κύπρο και Μάλτα.

    β) Ο εκδοτικός Ομιλος Λαμπράκη (ΔΟΛ), ο οποίος έχει πλήθος θυγατρικών στους κλάδους των εκδόσεων, όπως Εκδοτική Βορείου Ελλάδας ΑΕ και Ζάπινγκ ΑΕΕ (συνεργασία με Γ. Μπόμπολα), των εκτυπώσεων π.χ.. Φοίνιξ ΑΕ, του τουρισμού (Travel Plan, Freegate Tousim Co Inc.).

    Στο χώρο της πληροφορικής ανέπτυξε κατ' αρχήν τη θυγατρική Multimedia ΑΕ και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Ομιλο Altec του Θ. Αθανασούλη ο οποίος μετά πούλησε στον Γ.Κουρή. Αργότερα ο Κουρής μέσω του γιου του έκανε άλλες δύο εταιρείες με τον Νίκο Χ. και στήριζαν μέσω του καναλιού ALTER τον εκάστοτε υπουργό οικονομίας και σκανδαλωδώς τον υπουργό οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη
    και συνεχίζεται με τον Παπακωνσταντίνου του Πασοκ.

    Η τότε είσοδος του Λαμπράκη στον προνομιακό για τον Κόκκαλη χώρο της πληροφορικής και η αντίστοιχη προσπάθεια αναβάθμισης του Κόκκαλη στο χώρο των ΜΜΕ (TV Magic) οδήγησε σε αποσταθεροποίηση τις συμμαχικές τους σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ Κ Α Ρ Ι Ο Λ Η !!!


    02 Μαϊ 2010 1:00:00 μ.μ.


    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Η ΨΩΛΟΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ" ("ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ") ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?


    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 02 Μαϊ 2010 1:00:00 μ.μ.

    ΤΡΕΛΛΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρέ μαλάκες τού Λά.ο.Σ!!.ζήτε στόν κόσμον τής Νιρβάνα καί
    ''δηλώνετε'' πάντα μέ ύφος
    ''σοφιστικέ-μαλακιζέ-Αϊβαλιωτέ'',πού μόνον εσείς τό καταλαβαίνετε καί τά μέλη τού μπουρδελοθιάσου σας.
    Ό ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ή Η ''ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ'' ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιωργάκη αυτή τη φορά δεν σε σώζει ούτε το νέο DVD της Ντούβλη…

    Διαφωνώ με τον Αλαβάνο. Δεν έχουμε «κυβέρνηση Μέρκελ». «Κυβέρνηση συνεργασίας Στρως Καν – Μέρκελ» έχουμε.

    Εκπληρώθηκε έτσι και το όνειρο του Μητσοτάκη για κυβέρνηση συνεργασίας
    «Απογειώθηκαν» και οι πωλήσεις του Viagra
    Αγοράζουν μαζικά οι συνταξιούχοι

    Μην αγχώνεστε σύντροφοι. Μπορεί να μας κόβουν μισθούς αλλά κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα θα μας στέλνει δώρο η Γερμανία ένα τελάρο μπίρες.

    Για να καταλάβετε πόσο ανάλγητοι είναι οι δανειστές μας, ανακοίνωσαν τα μέτρα Κυριακάτικα. Κανένας σεβασμός στα όσια και ιερά του Έλληνα.

    Δύο ανθρώπους έχω δει να υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί είναι καλοί και θα μας βοηθήσουν γιατί μας συμπαθούν. Το Γιώργο και τον Αρτέμη Μάτσα σε μια παλιά ελληνική ταινία

    Υπάρχει, πάντως μια διάχυτη αισιοδοξία στην κυβέρνηση ότι σύντομα θα μπει τάξη στα οικονομικά. Επίσης θα αναστηθεί ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και θα πάρουμε την Πόλη.

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ διανοητικά σακάτη. Παπανδρέου Γ΄ του Ηλιθίου.

    * Kourdistiri- ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ -ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ του ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ___________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8675145

    (Ξένη δημοσίευση)- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΛΑΟΣ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Αθήνα, 2 Μαΐου 2010



    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



    ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



    Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:



    «Αδύναμη Κυβέρνηση, αδύναμη διαπραγμάτευση, αδύναμα αποτελέσματα.

    Οι άνθρωποι της «Νέας Ρώμης» επέβαλλαν μέτρα που συνθλίβουν την αξιοπρέπειά μας χωρίς καμία εγγύηση για το αύριο, χωρίς καμία εγγύηση ότι θα μπορέσουμε να έχουμε ανάπτυξη, χωρίς καμία εγγύηση ότι θα μπορέσουμε να αποδράσουμε οριστικά από την κρίση.

    Ο κ. Παπανδρέου κατόρθωσε να γίνει πλέον μέρος του προβλήματος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση