GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουβέλης: Έπρεπε να συμμετάσχει ο Τσίπρας στο συμβούλιο αρχηγών...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της ανανεωτικής πτέρυγάς του, Φώτης Κουβέλης, με σημερινές δηλώσεις διαφώνησε με τη...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της ανανεωτικής πτέρυγάς του, Φώτης Κουβέλης, με σημερινές δηλώσεις διαφώνησε με τη μη συμμετοχή του κόμματος στη σύσκεψη κορυφής των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Υποστήριξε συγκεκριμένα:
-«Έχουμε την άποψη ότι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να πάρει μέρος στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Η παρουσία του εκεί θα...
 μπορούσε να αναδείξει όλα τα ζητήματα τα οποία προκαλούν συζητήσεις και αντιδράσεις, χωρίς αυτό να σήμαινε συμμετοχή στο όποιο τόξο μιας συναίνεσης χωρίς περιεχόμενο και αναγνώριση».

-«Η μη παρουσία της Αριστεράς την οδηγεί σε μια αυτοεκτόπιση στο περιθώριο της πολιτικής ζωής».
-«Έχουμε παρούσα τη βία που προσβάλλει το δημοκρατικό κίνημα των πολιτών και το μειώνει. Η απερίφραστη καταδίκη της βίας σημαίνει ότι θα έπρεπε να εκδηλωθεί και μέσα και έξω από τη σύσκεψη. Τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτά. Υπάρχουν συνιστώσες που ακολουθούν άλλους δρόμους και υπάρχουν και προβλήματα στο ΣΥΝ».

20 σχόλια

  1. ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ poisine..
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ?
    Ή ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΟΤΙ......
    Εμείς στο ΔΝΤ και τώρα οι Ευρωπαίοι κάνουν μηχανισμό για τις άλλες χώρες,
    χωρίς το ΔΝΤ. !!!!!

    Πειραματόζωο ήταν η Ελλάδα και πλήρωσε την κρίση. Την έβαλαν μπροστά για να δούνε τις αντοχές του ευρώ και τώρα που διαπίστωσαν ότι έρχεται το ντόμινο κάνουν μηχανισμό βοήθειας για τα άλλα κράτη ΧΩΡΙΣ το ΔΝΤ.

    Οι μοναδικοί που ...φάγαμε την χλαπάτσα του ΔΝΤ ήμασταν εμείς και δεν γινόταν αλλιώς. Η πρώτη χώρα ή θα χρεοκοπούσε ή θα έφθανε στον κοινό μηχανισμό.

    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ _______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ηταν ο κουβέλης στην θέση του ηγέτη του συνασπισμού το κομμα θα
    είχε άλλη και μόνο ανοδική εξέλιξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O syriza PREPEI na diaspastei epitelous... Den mporei oi MAO-ikoi na kabalane ton synaspismo...
    Ksypnate!!! Drepomai pou psifisa syriza! Synaspismos kai pali!
    Tsipra prepei na analabeis tis euthynes sou!!

    O alabanos prepei na paei sto psyxiatreio AMESA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aytos o typos -Tsipras - tha sas kanei rezili. O antropos einai 'thalassokoultoura'.
    Eseis pou eisastan mprostarhdes se arketa themata tora fantazeste os to komma ton 'exarxeion'.
    Elpizo na peite to oxi sthn katastrafh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρουμε τί λέχθηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών χωρίς να είμαστε καν εκεί, μην ανησυχείς.
    Ο Γιωργάκης έψελνε τα γνωστά του ευχολόγια, ο Σαμαράς τον έκραζε που άλλα λέει και άλλα κάνει και ο χοντρο-βούβαλος έλεγε εξυπνάδες επιπέδου Στάθη Ψάλτη.
    Άει σιχτίρ με τον παραμυθά που μπλέξαμε, έχει σπάσει τα βλακόμετρα και μας έχει σπάσει και εμάς τα νεύρα με το χαζοχαρούμενα σοβαροφανές στυλάκι του.
    Που να το αντέξεις τόσο ψέμα;
    Αει σιχτίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και βεβαια επρεπε να συμμετασχουν ολοι οι αρχηγοι, πρωτα για να δειξουν οτι νοιαζονται για την Ελλαδα και δευτερο για να δειξουν πως σεβονται τον λαο για τον οποιο κοπτονται. Ο λαος ψηφισε τα κομματα που εκπροσωπουν οι πολιτικοι αρχηγοι, οποτε αν το αρνουνται, αρνουνται την δημοκρατια. Ας κανουν κι αυτοι μια Προταση ρεαλιστικη, οχι μονο αρνηση. Δεν οδηγει πουθενα αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eiste malakes.
    Molis efyge o Alabanos, o Tsipras phre panw tou to komma kai to ebale sth Boulh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στερνη μου γνωση να'σειχα πρωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    Αντιπαλος μας ειναι οι αγορές, δηλ. οιτραπεζες και οι ολιγαρχες!

    Οι αγορες δεν ειναι αορατες εχουν ονοματεπωνυμο: ειναι οι ληστρικοι τραπεζιτες και ολιγαρχες.

    Αρα αφου αντιπαλος ειναι οι τραπεζιτες γιατι τους δινετε 10 δις επιπλεον των 28 δις και γιατί δεν ψηφιζετε τον νομο περι υπερδανεισμενων??

    Γιατί δεν κλεινετε τα μισα τραπεζικα υποκαταστηματα και τις εταιρειες ενημερωσης - κατασχεσης και να ανοιξετε παραγωγικες επιχειρησεις?

    Καποιοι κοροιδευουν καποιους ή αυτοκοροιδευονται?

    Αυτα λεγανστη Μηλιωνη σημερα!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O JEFFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλάς ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΥΒΕΛΗΣ : Εκπροσωπεί ένα κομμάτι της αριστεράς που θέλει με συμμετοχή στο πολιτικό "γίγνεσθαι" να επηρεάσει και να συμβάλλει με μπόλιασμα των αριστερών ιδεών τις όποιες εξελίξεις για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία με πλήρη γνώση ότι ανατροπή του συστήματος ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας και οδηγεί στην καταστροφή .

    ΤΣΙΠΡΑΣ και λοιποί: Εκπροσωπούν ένα υπόλοιπο κομμάτι της αριστεράς που πιστεύουν ότι δραστηριότητες υπονόμευσης και αποδιοργάνωσής του καπιταλισμού στη Ελλάδα προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στο αριστερό κίνημα . Μόνο καλό είναι να βρουν το περιεχόμενο της εναλλακτικής αριστερής πρότασης ( την οποία και σήμερα ευαγγελλίζονται ), το οποίο όπως ξέρουν πολύ καλά είναι ανύπαρκτο και έτσι προσφέρουν υπηρεσίες τελικά στην αποδιοργάνωση και καταστροφή της ίδιας της κοινωνίας , όπως άλλωστε μας αποδεικνύουν οι μέχρι τώρα εμπειρίες μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια ρωσικη χειροβομβιδα διασπορας μεσα σε εκεινο το δωματιο θα ητανε σωτηρια για την πατριδα.

    Κριμα για τα ωραια χαλια αλλα καθε αγωνας εχει και παραπλευρες απωλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυριε Κουβελη-Μπακογιαννη παρε την τσογλανοπαρεα σου και πηγαινετε να ανταμωσετε Μπιστη,Δαμανακη κ.α. τετοιους απατεωνες-κολωνακιωτες.Αλλιως σε βλεπω να χεις την τυχη του Κακλαμανη κλεισμενος σε ενα WC.Μονο που στην περιπτωση σου θα τραβηξουμε και το καζανακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΦΩΤΗ ΥΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ;
    ΝΑ ΠΑΕΙ. ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ;
    ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
    ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:26:00 eisai o klasikos o malaks o ellinas.idea den exeis gia to ti apofasise i evropi (fysika kai syperilamvanetai pali to dnt) alla ekei me ifos 100 kardynaliwn vrizeis tous allous..otan apemplakoume apo esena kai tous omoious sou tote mono tha pame mprosta san xwra... a kai kouveli ti kathesai dipla sto malakistiri..siko kai fyge oso akoma mporeis na swseis tin eikona sou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σιγά τον αριστερο, ας γελάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ.

    10 Μαϊ 2010 4:07:00 μ.μ.

    ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ...
    ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...
    ΒΡΑΧΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ.

    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΈΞΩΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ???

    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.
    ΑΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ...
    ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ, ΝΑ ΦΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση