GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα! Λαμόγιο και η Σάρα Φέργκιουσον...

Ζήτησε 500.000 λίρες για να "κλείσει" συνάντηση με τον πρίγκιπα Άντριου. Άνω - κάτω η Βρετανία... Από το http://www.cosmo.g/ Α...

Ζήτησε 500.000 λίρες για να "κλείσει" συνάντηση με τον πρίγκιπα Άντριου. Άνω - κάτω η Βρετανία...

Από το http://www.cosmo.g/

Αποκαλυπτικό βίντεο της πρώην Δούκισσας της Υόρκης, Σάρα Φέργκιουσον, να προσφέρει σε δημοσιογράφο που παρίστανε επιχειρηματία, την προνομιακή πρόσβασή της στον πρώην σύζυγό της, πρίγκηπα Άντριου της Αγγλίας έχει αναστατώσει τη Βρετανία.
Η είδηση και το βίντεο της Σάρα Φέργκιουσαν να κλείνει συμφωνία έναντι αδρού χρηματικού ποσού, ύψους 500.000 λιρών (575.000 ευρώ) προκειμένου να συστήσει το δημοσιογράφο στον πρώην σύντροφό της κάνει το γύρω του κόσμου.
Το βίντεο που δημοσιοποίησε σήμερα (23/5) η κυριακάτικη News of the World απεικονίζει την...
 50χρονη Σάρα Φέργκιουσον να ζητά 500.000 λίρες από το δημοσιογράφο. Στη συνάντηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Σάρα Φέργκιουσον είχε δεχθεί προκαταβολή 40.000 δολαρίων, και αναφώνησε, αφού είχε τα χρήματα στο χέρι, «μπορώ να σας ανοίξω διάπλατα όλες τις πόρτες που θέλετε».
«500.000 λίρες, όποτε μπορείτε, στο όνομά μου», τονίζει η πρώην Δούκισσα, όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η News of the World. Όπως σημείωσε, τα χρήματα θα μεταφέρονταν στον βρετανικό τραπεζικό λογαριασμό της και θα της καταβαλλόταν και προμήθεια για τις μελλοντικές εμπορικές συμφωνίες που θα κλείνονταν με τον Άντριου, ο οποίος από το 2001 αποτελεί τον αντιπρόσωπο της Βρετανίας για το διεθνές εμπόριο και τις επενδύσεις.
Ενώ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας επισημαίνεται πως ο πρίγκιπας Άντριου δεν γνώριζε τίποτε για τη συναλλαγή, η Σάρα Φέργκιουσον στο βίντεο αναφέρει πως ο Άντριου καθόρισε το ποσό των 500.000.
“Γνωρίζει πως πρέπει να με βοηθήσει γιατί σήμερα δεν έχω χρήματα. Λοιπόν, εάν θέλετε να τον συναντήσετε για τις υποθέσεις της, φροντίστε εμένα και εκείνος θα φροντίσει εσάς. Θα βγάλετε δύο φορές αυτά τα χρήματα”, φέρεται να δηλώνει στον δημοσιογράφο, τον οποίο συνάντησε δύο φορές (μία σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και άλλη μία σε ιδιωτική λέσχη στο Λονδίνο) προτού μεταβεί στο διαμέρισμα όπου έγινε η συναλλαγή.

6 σχόλια

  1. μηπωσ τα μισα εδινε στον πρωην συζυγο??

    μηπωσ καναν μαζι δουλειεσ?/

    μηπωσ τα ιδια γινονται και εδω?? (πιπεσ χρηματα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 23 Μαϊ 2010 9:36:00 μ.μ.Άσε τις μαλακίες και κοίταξε γύρο σου !!Ο Ελληνικός λαός θεωρεί την κυβέρνηση Παπανδρέου την τελευταία ελπίδα της χώρας για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδά της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ερώτημα «από πού προβλέπετε ότι θα προέλθει μια λύση αν δεν σας καλύπτει η κυβέρνηση Παπανδρέου;» το 66% δηλώνει: «Δεν ξέρω, δεν απαντώ». Ποσοστό 14,3% πιστεύει ότι η λύση θα προέλθει από το Κέντρο, ποσοστό 10% από τη Δεξιά, ενώ το 9,7% έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στην Αριστερά.Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανείς σε αυτή τη χώρα να αναλάβει τις ευθύνες και να μας ξελασπώσει εκτος από το ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας αντιγράφει η κυρία.

    Εμ΄βέβαια, όταν όλος ο κόσμος μιλάει για τις μίζες των πολιτικών μας, τί περιμένεις να κάνουν? Αναγκαστικά θα μας αντιγράψουν. Είναι μιμητικό ζώο ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - για την βενζίνα γράψε, ζώο.
    - για τις συντάξεις ΠΟΥ δεν θα πάρουμε γράψε, ζώο.
    - για το μισθό των 540 ευρω !!!!
    που αν θα βρούμε, γράψε, ζώο.

    για την ΠΕΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ μας
    που έρχεται απο το πασοκ,
    γράψε, ζώο.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η Μαρία Τζάκρη (αδελφή),
    Αθηνά Σημαιοφορίδου (νύφη της υφυπουργού),
    Τρύφων Μάζνης (συγγενής, κουμπάρος).
    Κάποιοι απο αυτούς μπορεί να βολεύτηκαν προς το τέλος διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά αυτό δεν είναι πάλι διαβολική σύμπτωση – τόσους ικανούς έχει το σόι της υφυπουργού;

    Επίσης ο Κώστας Καραγιάννης, γαμπρός της (σύζυγος της Μαρίας Τζάκρη που αναφέρεται πιο πάνω) στο...υπουργείο στην Θεσσαλονίκη. (παλιό όνομα: Μακεδονίας και Θράκης).

    Ο Καραγιάννης και εάν έχει προσόντα!!
    Στο χωριό λένε ‘κόβει και ράβει’ στο υπουργείο.
    Ποιός... ο Κωστας ο Καραγιάννης που μέχρι χθες ειχε καφετέρια στην Πέλλα’.
    Ο αδελφός της υφυπουργού Λάζαρος Τζάκρης είναι απ’ οτι ακούω σωματοφύλακάς της.
    Ο άνδρας της υφυπουργού ειναι απο οτι ακούω στο πολιτικό της γραφείο στα Γιαννιτσά (έδρα της υφυπουργου) και πληρώνεται απο οτι ακουω με κανονικό μισθό και μάλιστα είναι αρκετά μεγάλος.

    Απ’οτι ακούω η υφυπουργος και η αδελφη της κόβουν και ράβουν στα αρχαία/μουσείο της Πέλλας – ειναι τα αφεντικά"


    Κοιτάξετε στα μάτια τώρα όλους τους Έλληνες πολίτες και πείτε τους την λέξη ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ!

    *** εκτός αν νομίζετε ότι είναι μάρκα απο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ αυτή η λέξη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση