GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη στην παραλία του Αγίου Κοσμά...

Tην παραλία του Αγίου Κοσμά στην περιοχή του πρώην νυχτερινού κέντρου Φαντασία, όπου γίνονται κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, επισκέφθηκε νωρίς το ...

Tην παραλία του Αγίου Κοσμά στην περιοχή του πρώην νυχτερινού κέντρου Φαντασία, όπου γίνονται κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, επισκέφθηκε νωρίς το πρωί ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, συνοδευόμενος από...
την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την απελευθέρωση του παραλιακού μετώπου έως και τη Γλυφάδα, και την άμεση απόδοσή του στους πολίτες. Και όπως είπε η υπουργός, μετά την κατεδάφιση του πρώην νυχτερινού κέντρου οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ελεύθερη πρόβαση των πολιτών στην παραλία...

40 σχόλια

  1. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ΞΕΥΤΙΛΑ ήταν πάλι αυτή
    με την ΛΕΠΡΗ σε πρώτο πλάνο.

    ΠΑΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ
    ΒΙΛΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ
    ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ.


    ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΣ ΣΕ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ.
    ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ
    ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟ !

    ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΦΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
    Πήγε σε κατεδάφιση με την Μπιρμπίλη σε κτίριο που έχει εγκαταλειφθεί!


    Πήγε άνετος και ωραίος ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με την υπουργό Τίνα Μπιρμπίλη να κατεδαφίζουν ένα αυθαίρετο στην παραλία στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο και το έκαναν με κάμερες!

    Μόνο που πήγαν και κατεδάφισαν την παλιά "Φαντασία" που είναι εγκαταλελειμμένη και εκτός από τις λαμαρίνες και τα μπάζα δεν υπήρχε τίποτα άλλο στην περιοχή.

    Να τους δούμε να πάνε να γκρεμίσουν με κάμερες τα αυθαίρετα σπίτια της χλιδής που μένει μέσα κόσμος...

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΕΙΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ, αγοράζεις και διαρκώς μια άλλη ζωή στο μυαλό σου παρασκευάζεις. Όλα εξωτερικά, όλα για προϊόντα, όλα αναλώσιμα, όλα χωρίς βαθύτερη ουσία καμιά. Η ύπαρξή σου η απροσμέτρητη τραπεζική κατάθεσή σου. Το εξοχικό, το σκάφος, το χρηματιστήριο, η στιγμιαία ηδονή σου. Κι όμως ολοκλήρωση δεν βρίσκεις πουθενά. Κι όμως ικανοποίηση ούτε με τις βίλες, τα οικόπεδα, τις καταθέσεις, τα υλικά. Και όσο περισσότερα συσσωρεύεις τόσο μέσα σου αδειάζεις. Όσο περισσότερα καταναλώνεις τόσο από την αληθινή ζωή βρίσκεσαι μακριά. Όσο περισσότερα εφήμερα και υλικά τόσο πιο κοντά στου ψυχίατρου την αγκαλιά. Τα έχεις όλα και όμως πάθος για τίποτα, ούτε ακόμα για τα οικογενειακά. Ελεύθερος μόνο στα χαρτιά. Η δύναμή σου, η φυλακή σου. Ο πλούτος σου, η ομηρεία και η παράδοσή σου. Μια ζωή για ένα κεραμίδι πάνω από την κεφαλή σου. Μπαγάσα, τα κατάφερες. Έφτιαξες το χρυσό κλουβί σου. Εσύ είσαι όλα αυτά.

    Ένας άνθρωπος. Ένα μεγάλο κεφάλαιο με πολλά μηδενικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδη θα γκρεμισουν οτι αυθαιρετο υπαρχει κατω απο την Σουνιου?
    Χα χα χα ακομη και σε αυτον τον τομεα μας κοροιδευουν οι ανικανοι.
    Πηγαν να κατεδαφισουν το εγκατελειμενο κτηριο της πρωην Φαντασιας και πηραν και τα καναλια μαζι,κανενα παλατι μεσα στα δαση θα γκρεμισουν?
    Αντε ελατε και στα λιοσια εχει και εκει αυθαιρετα φτωχων και απορων ,δουλεια βρηκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να κάνουν μπάνιο, για να πέφτουν στην θάλασσα να πνίγονται ….
    για να κανουν κανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφήστε ρε αλήτες του πρές της παρλαπίπες.
    Τα χαϊρια της κυβέρνηση του πασόκ δεν τα βλέπουμε μόνο, ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ καθημερινά.
    Το Σεπτέβριο του 2009 η απλή αμόλυβδη βενζίνη είχε πανελλαδικό μέσο όρο 1,01 ευρώ το λίτρο.
    8 μήνες αργότερα ο Γιωργάκης την πήγε στο 1,55 ευρώ το λίτρο, παρόλο που οι διεθνείς τιμές έχουν μείνει ίδιες.
    Δηλαδή, καπέλλο πάνω από 50%.
    Τότε γέμιζα το ρεζερβουάρ με 45 ευρώ, τώρα θέλω τουλάχιστον 75 και φαίνεται ότι έχουμε και "μέλλον".
    Ευτυχώς που "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα", οπότε δεν με νευριάζει πια η κοροϊδία των Γιωργοκάναλων και των πρασινο-πληρωμένων blogs.
    Τη συνήθισα.
    Αλλά έννοια σας, ο λαός δεν θα ξεχάσει την κοροϊδία.
    Θα σας περάσει και ο τσίπρας στις δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γιωργάκης έδωσε θεατρική παράσταση στην κατεδάφιση του παραλιακού κέντρου.
    Θα πάει ο Γιωργάκης και στις παραλίες που παράνομα έχουν φράξει τα διάφορα ξενοδοχεία ?
    Το Λιμενικό που είναι και κάνει πως δεν βλέπει ?

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι στο συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σήμερα, Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα.

    Η ΟΤΟΕ και καλεί όλους τους εργαζόμενους στις τράπεζες να παρευρεθούν και να διαδηλώσουν ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των οικονομικών μέτρων και του νέου Ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

    Το παρών θα δώσουν και οι Οικολόγοι Πράσινοι.

    Σήμερα επίσης θα υπάρξει κοινή συνεδρίαση των συνδικάτων για να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις.

    Οι εργαζόμενοι της χώρας με τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου συνεχίζουν τον αγώνα και την αντίθεσή τους στο πακέτο των άδικων και σκληρών οικονομικών και αντιασφαλιστικών μέτρων της κυβέρνησης και της τρόικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΛΟΙ ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ ΨΕΥΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Υπατος αρμοστης του ΔΝΤ γιατι δεν φούνταρε στη θάλασσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ,
    ΟΠΩΣ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ»,
    «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ.»,
    «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΚΩΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ»,
    ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

    1. Οι ανοησίες που γράφονται και λέγονται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τις ενέργειες της κυβέρνησης μπροστά στη διεθνή κερδοσκοπική «τέλεια καταιγίδα» που αντιμετώπισε, δεν έχουν προηγούμενο. Διάφοροι, πρώην υμνητές του «καταλληλότερου», παντελώς άσχετοι με τη διεθνή οικονομική πραγματικότητα, τα ελληνικά οικονομικά δεδομένα και την έννοια της διαπραγμάτευσης, και τυφλωμένοι από το μίσος τους για οτιδήποτε φέρει τη σφραγίδα «Γιώργος Παπανδρέου» γράφουν, περιγράφουν και εκστομίζουν τέρατα και σημεία εναντίον των πεπραγμένων του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του...

    α) Υπάρχουν π.χ. οι αρρωστημένοι συνομωσιολόγοι που διακινούν στα μουλωχτά -γιατί στα φανερά φυσικά δεν το τολμούν - ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε δισεκατομμύρια ευρώ που δήθεν της προσέφεραν, είτε κάποια -παντελώς άγνωστα- διεθνή hedge funds, είτε κάποιος απροσδιόριστος αριθμός κρατών, είτε κάποιο άλλο φιλόπτωχο και αφιλοκερδές ταμείο που εμείς αγνοούμε... Σύμφωνα με αυτά τα εξωφρενικά σενάρια, στόχος του ΠΑΣΟΚ ήταν η ένταξη της Ελλάδας, σώνει και καλά, στο μηχανισμό της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ... Κάτι που αυτοί οι «υπερπατριώτες» δεν αποδέχονται, ενώ εμείς οι υπόλοιποι που δεν υπερασπιζόμαστε το εθνικό συμφέρον σκύβουμε το κεφάλι ...

    - Απάντηση: Οι διακινητές τέτοιων σεναρίων, χαραμίζονται πραγματικά στην Ελλάδα. Πρέπει να αναζητήσουν την τύχη τους στο Χόλυγουντ. Και αν στο δρόμο προς τα εκεί, βρουν κάποιον που θα δάνειζε 110 δισεκατομμύρια στην Ελλάδα για...την ψυχή της μάνας του, να μας τον φέρουν ώστε να μην έχουμε ανάγκη της στήριξης της ΕΕ και του ΔΝΤ. Ή να τον κρατήσουν για τον εαυτό τους. Γιατί με παπατζιλίκια δεν πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, ούτε αναχρηματοδοτείται το χρέος.

    - Όσο για αυτούς που αμετανόητοι συνεχίζουν, ακόμη και σήμερα, να αμφισβητούν τον πατριωτισμό μας και τον πατριωτισμό του Γιώργου Παπανδρέου, τους παραπέμπουμε στην απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στον άτυχο βουλευτή της Ν.Δ. που είχε το θράσος να κάνει ανάλογο σχόλιο πρόσφατα στη Βουλή.

    - Και κάτι ακόμη που γράψαμε και χθες: ήταν οι ίδιοι αυτοί οι «υπερπατριώτες» που ρεζιλεύτηκαν επειδή βιάστηκαν να υποστηρίξουν ότι, σε αντίθεση με την περίπτωση της Ελλάδας, στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης του ευρώ δεν υπάρχει συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Πράγμα τελείως ψευδές αφού προβλέπεται η συμμετοχή του Δ.Ν.Τ. με τα μισά τουλάχιστον χρήματα σε σχέση με τα χρήματα που βάζει στο μηχανισμό η Ε.Ε. Ρεζιλεύτηκαν δις γιατί από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν ότι η συμμετοχή του Δ.Ν.Τ. στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας ήταν αποτέλεσμα ενεργειών και λαθών της ελληνικής κυβέρνησης! Πράγμα απολύτως αστείο γιατί η γερμανική ηγεσία έχει η ίδια παραδεχθεί ότι η συμμετοχή του Δ.Ν.Τ. στο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας ήταν δική της απαίτηση, πράγμα που αποδεικνύεται και από την πίεσή της να συμμετέχει το Δ.Ν.Τ. και στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης του ευρώ.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:47
    Εγώ χέστηκα ποιός θα κερδίσει τις Δημοτικές εκλογές.
    Την Ελλάδα την φαλήρισε ο χοντρός κλασσομπανιέρας ακαταλληλότερος.
    Πιό άχρηστο ζωο από αυτόν είναι αδύνατο να υπάρξει σολον τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οποιος κατάλαβε τί λάθος έκανε μπορεί να το διορθώσει.......

    όποιος δεν έχει καταλάβει και επιμείνει ας είναι υπεύθυνος για ό,τ συμβεί και στους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O ΜΑΛΑΚΑ poisine. Ο Παπανδρέου
    έχει ΦΑΝΤΑΣΙΑ !!!
    Μην τον βλέπετε τόσο ηλίθιο !!!

    Δείτε τον Πανταζή νιάτα, δείτε τον Μενιδιάτη, τον μπαμπά, και την Άντζελα Δημητρίου. Είναι όλοι νέοι σαν τα κρύα τα νερά.

    Βρε Γιώργο αυτοί τραγουδούσαν στην Φαντασία, που γκρέμισε. Μόνο που τώρα...έπρεπε να περάσουν πολλά πολλά χρόνια για να το γκρεμίσεις. Όλοι αυτοί πλέον είναι ηλικιωμένοι.
    Εντάξει ο Μενιδιάτης μόνο δεν άλλαξε, γιατί ήταν παππούς από τότε, απλά, ο γιος του, θα ήταν νεογέννητο.

    Καλά έλεγε ο Λαζόπουλος, πόσα χρόνια να πράσουν για να γίνει κάτι σε αυτό τον τόπο; 30,35;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από την εφημερίδα "Veto της Κυριακής": " ο διακεκριμένος Οικονομολόγος Μαρκ Βάϊσπροτ αναφέρθηκε στην Αργεντινή όπως την ε΄ζησε από κοντά τις ημέρες της καταστροφής: "θυμάμαι μια αγελάδα να τρέχει κυνηγημένη από ένα πεινασμένο πλήθος ανθρώπων που την κομμάτιαζε ζωντανή για να εξασφαλίσει λίγο κρέας...".
    Αναφέρεται σε αποκεφαλισμούς και σφαγές υψηλά ιστάμενων τραπεζικών υπαλλήλων, δημοσιογράφων, κυβερνητικών στελεχών.
    Ο αργαντίνικος λαός έγινε τιμωρός όλων όσων θεωρούνταν υπεύθυνοι για τη διαφθορά και την εξαθλίωση της χώρας.
    Το κόστος; 25000 ανθρώπινες ζωές!
    Ό σο για το παιχνίδι των διαμορφωτών της παγκόσμιας κοινής γνώμης; "Με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης τα ΜΜΕ διατυμπάνιζαν την ανάγκη για βοήθεια.
    Έκαναν τον κόσμο να πανηγυρίζει με την είσοδο στο ΔΝΤ.
    Τους έπεισαν με το φόβο της πτώχευσης.
    Αλλ'α τελικά η σωτηρία ήρθε μόνο με την πτώχευση.
    Πρέπει εσείς στην Ελλάδα να ξυπνήσετε προτού να είναι αργά και να αποφύγετε το ΔΝΤ.
    Αν δεν κατεβαίνετε κάθε μέρα όλοι στο δρόμο δεν θα σωθείτε.
    Με αυτό τον τρόπο θα αναγκαστεί η ΕΕ να δώσει χρήματα άτοκα.
    Είναι η μόνη λύση για να εξαναγκάσετε τη Γερμανία να πληρώσει όλα αυτά τα δισ. που χρωστάει στην Ελλάδα".
    ¨Ο σον αφορά δε στην οικονομική κρίση που αντιμετώπισαν πρόσφατα οι βαλκανικές χώρες εικάζει πως "στην Ουγγαρία ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται μαζική καταστροφή όλου του κοινωνικού ιστού.
    Το μηνιαίο εισόδημα θα μειωθεί από 1000 ευρώ στα 250 και οι τράπεζες δεν θα επιτρέπουν ανάληψη άνω των 100 ευρώ μηνιαίως".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΘΙΑΣΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΕΙΟ ΤΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΞΥΠΟΛΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΡΙΠΕΙΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΩΝΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ.
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΤΟ IQ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ......
    ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ.
    (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε με αυτά τα ξεπερασμένα κόλπα του πολιτικού μάρκετινγκ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΛΟΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΕ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ
    ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ
    ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ.
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΓΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατεδαφισανε το "προς κατεδαφιση".....
    Θα βρεθει αραγε κανεις να τους κατεδαφισει κι αυτους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χαχόλε Έλληνα πολίτη, σε "διαχειρίζονται" με την συμπαράσταση των καναλαρχών, μεγαλοεκδοτών και πάσης φύσεως κομματόσκυλων με εικόνες και ειδήσεις θεατρικές, απόλυτα άνευ ουσίας και ταυτόχρονα σε εξοντώνουν από την πρώτη ημέρα που θα πατήσεις το πόδι σου στο σχολείο εώς και μία ημέρα πρίν την τοποθέτηση σου στο φέρετρο. Πολύ απλά τους το επέτρεψες και τώρα με την ανοχή σου σταυρώνεις τους μελλοντικούς Έλληνες πολίτες πρίν κάν γεννηθούν. Ξυπνάτε, γιατί από τον πολύ καναπέ φάρδυναν οι κώλοι σας και δεν καταλαβαίνετε το αγγούρι που σας έχωσε ο Γιωργάκης παρά μόνο όταν μετά από έξι μήνες θα βγεί από το στόμα σας μαζί όμως και με την ψυχή σας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιωργο

    διωξε τις λολες
    μην την πατασεις σαν τον τουρκο ΜπαυΚαυλη...

    οι ιδιες τραβανε βιντεο για εκβιασμο

    ξυπνατε μαλακες κανατε ολες τις τσούλες βουλευτίνες και υπουργίνες

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΧΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ...
    ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΡΕΙΠΙΟ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ....ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ...ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. blakes xasiklides pou mas kubernate, kotes lurates pou to paiksate magkes me tis plates twn kanaliwn se hdh egkatalelhmenes paragkes, tsampa magkes, an exeis arx.ia pane re na gkremiseis ta paranoma megathiria sth paralia. souhdomalaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΩΘΩΝΙΑ - ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λαικιστής σαν τον πατέρα του, εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτός με τη μπριμπίλω του χτενίζονται.

    Αλλά βέβαια, αυτοί τα έχουν λύσει τα δικά τους προβλήματα, αλίμονο στον απλό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ
    ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    Ω ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...
    Α ρε προπαγανδα τι κανεις...
    Για ποσο ζωα μας περνανε ρεεεεεεεεεεεεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πήγε να κατεδαφίσει εγλαταλελειμένη και μισογκρεμισμένη παράγκα με τα κανάλια παραμάσχαλα.
    Ντροπή, ποτέ δεν είχαμε τόσο ξεφτιλισμένο πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συγχαρητήρια κύριε πρόεδρε για την παρουσία σας στην κατεδάφιση της "ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ". Μήπως όμως θα πρέπει να δώσετε εντολή στην αρμόδια υοουργό σας να ξεκινήσει έρευνα για την νομιμότητα ενός άλλου οικοδομικού εκτρώματος; Και μιλάω για το "THE MALL" κύριε πρόεδρε. Που φημολογείται ότι έχει οικοδομηθεί παράνομα πάνω σε κλεμένη δημόσια γη, και με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση που "παρέκαμψε" απόφαση του ΣτΕ. Αν αληθεύουν αυτά κύριε πρόεδρε θα προχωρήσετε στην κατεδάφιση του "THE MALL" ; Και θα ξηλώσετε από την υψηή θέση που κατέχει διορισμένος από εσάς τον πρόεδρο της εταιρείας που το διαχειριζόταν;
    Κύριε πρόεδρε είμαι σίγουρος ότι εκπλήσεστε. Και ότι θα διατάξετε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΜΟΚ !!!!
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ
    Ιδού το εμμετικό ακροδεξιό ξέσπασμα του Γ.Καρατζαφέρη


    "ΦΙΜΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

    Τόσο καιρό κρύβει καλά τα ακροδεξιά-φασιστικά πιστεύω του για να βγαίνει στα κανάλια άνετος και cool. Σήμερα δεν άντεξε και του ξέφυγε ένα άκρως φασιστικό ξέσπασμα ενάντια στην ελευθερία των blogs.

    Πρακτικές που μόνο απόψεις της Χούντας μπορούν να θυμίσουν... τίποτα παραπάνω. Επώνυμα για να μπορούμε να ελέγχουμε και να φιμώνουμε ότι δεν μας αρέσει.

    Λαϊκιστής που καπηλεύεται την ορθοδοξία για να παίρνει ψήφους απο τις γιαγιάδες και τους παππούδες.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θέμιστοκλής12 Μαΐ 2010, 9:02:00 μ.μ.

    Οι δημοσιογραφίσκοι οι άξεστοι και αγράμματοι, βρήκαν δουλειά. Ο κόσμος άρχισε να πεινάει και εσείς τρέχετε να διαφημίσετε την κατεδαφισμένη από 15/ετίας και πλέον Φαντασία, ότι κατεδαφίζετε.
    Δημοσιογράφοι είστε οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ της Ελληνικής Κοινωνίας. Ο Λαός σας γυρίζει την πλάτη, δεν έχετε καταλάβει τίποτα? Που ζήτε εσείς, μήπως είσαστε σε ύπνο βαθύ ή είσαστε πληρωμένα φερέφωνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΤΑ
    ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ....
    ΑΓΚΟΥ ...
    ...
    ΝΤΑ ΝΤΑ, ΚΑΚΟ ΠΑΙΖΙ ....
    ΝΤΑ ΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ....
    ΤΕΤΟΙΑ ΠΤΥΧΕΣΑ ...

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
    ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΠΑΤΑΤΕΣ
    ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΠΕΛΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ....

    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΓΕΣΕΕ, ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ !!!

    ......
    ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ !!!

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ''PASOK poisonous''

    12 Μαϊ 2010 1:09:00 μ.μ.


    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ...
    ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ... ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΧΕΣΙΜΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΨΥΧΑΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!! ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΕΕ....ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΗΣ ΤΒ.

    ΕΔΩ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ
    "ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΥΣ" ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑ.
    ΠΕΛΑΓΑ-ΒΟΥΝΑ-ΛΑΓΚΑΔΙΑ-ΝΗΣΙΑ.

    ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
    ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΜΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΓΙΑ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΕΔΩ ΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΓΕΝΤΡΙΑΚΗΔΩΝ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ !


    ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
    ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΗΣΜΕΝΕΣ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΕΣ.ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Α.. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση