GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ έγινε "λαϊκίζουσα Δεξιά ή έντεχνη φιλοαριστερά"...

  Η επιστολή αποχώρησης της υποψήφιας βουλευτή Λάρισας Θ. Παρασκευούδη Φίλες και φίλοι, Η συμμετοχή μου στα κοινά, πρώτα ως πολίτης και σ...

 Η επιστολή αποχώρησης της υποψήφιας βουλευτή Λάρισας Θ. Παρασκευούδη

Φίλες και φίλοι,

Η συμμετοχή μου στα κοινά, πρώτα ως πολίτης και στη συνέχεια ως μέλος, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, εδώ και 25χρόνια καθορίστηκε από τις ιδέες τις αρχές και τις αξίες που διαχρονικά εξέφραζε η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, μπήκα στη διαδικασία του «κρίνεσθαι» ,ως υποψήφια βουλευτής γιατί ήθελα να προσφέρω με ευθύτητα και ειλικρίνεια ,να εκφράσω και να αγωνιστώ, με την ιδιότητα του πολίτη και όχι του επαγγελματία «πολιτικού».
Η πορεία που έχει ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία από την εκλογή του νέου της Προέδρου έως σήμερα έρχεται σε...
 σύγκρουση με τους παράγοντες που καθόρισαν την επιλογή μου ως πολίτη, τη στάση μου ως πολιτικού.
Η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή του Γεωργίου Ράλλη του Ευάγγελου Αβέρωφ του Κώστα Μητσοτάκη του Μιλτιάδη Έβερτ αλλά και του Κώστα Καραμανλή, παρά τα μεγάλα λάθη και τις τεράστιες παραλήψεις της κυβερνητικής περιόδου, δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.
Η σχέση της σημερινής Νέας Δημοκρατίας με τη Νέα Δημοκρατία του παρελθόντος είναι μόνο το όνομα και το σήμα του κόμματος. Αυτό αποδεικνύει η στάση της Νέας Δημοκρατίας σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων για το παρόν και το μέλλον του τόπου.
Κορυφαίο παράδειγμα αποτελεί η θέση που πήρε ο Πρόεδρός της, στην ψηφοφορία σταθμό που έγινε στη Βουλή για την ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού πακέτου στήριξης . Θέση που πάρθηκε με καθαρά προσωπική απόφαση του ιδίου, χωρίς καμία συζήτηση στα αρμόδια όργανα του κόμματος, όπως η Κεντρική Επιτροπή και η κοινοβουλευτική ομάδα, δείχνοντας έτσι την αδυναμία του, να συνεργαστεί , να διαπραγματευτεί να αντιπροτείνει.
Δεν θα σταθώ καν , σε αυτά που σε «πηγαδάκια» ομολογούν ανερυθρίαστα κορυφαία στελέχη της νέας ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι καταψήφισαν το ευρωπαϊκό πακέτο στήριξης γιατί απλά δε θέλανε να επωμισθούν τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση .
Θα σταθώ όμως στο ότι ποτέ στο παρελθόν η Νέα Δημοκρατία δε λειτούργησε με τη λογική του πρόσκαιρου κομματικού κέρδους. Η Νέα Δημοκρατία πήγε πάντα κόντρα στο ρεύμα όταν αυτό απαιτούσε το συμφέρον του τόπου. Για παράδειγμα , το 1980 όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Γεώργιος Ράλλης υπέγραφαν την ένταξη της Ελλάδος στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, οι δυνάμεις του λαϊκισμού είχαν δημιουργήσει πλειοψηφικό ρεύμα στην Ελληνική κοινωνία. Το σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» κυριαρχούσε, σάρωνε τη λογική και όποιον έμπαινε απέναντί του. Η Νέα Δημοκρατία όμως δεν φοβήθηκε, δεν έσκυψε το «κεφάλι» στις μεγάλες αποφάσεις που έπρεπε να πάρει για την πατρίδα.
Δε μπορώ να στηρίζω αποφάσεις οι οποίες, όπως εκτιμώ, θα έχουν μεγάλο κόστος στην αξιοπιστία της παράταξής μου στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Αποφάσισα να αποχωρήσω από τη νέα Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.
Ο τόπος έχει ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα και για αυτό οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε για την ανασυγκρότησή του. Η Κοινωνία απαιτεί και οι πολίτες έχουν ανάγκη, να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα με ανθρωπιά, σύγχρονη, καθαρή ματιά , ώστε να επιτευχθεί η ευημερία των πολιτών, η ευημερία της κοινωνίας, η εξασφάλιση του μέλλοντος.
Κατά την άποψη μου ο παρωχημένος πολιτικός λόγος της ηγεσίας της ΝΔ το τελευταίο εξάμηνο μετατρέπει τη ΝΔ σε λαϊκίζουσα Δεξιά ή σε έντεχνη φιλοαριστερά. Η καταψήφιση της οικονομικής στήριξης της χώρας από την Ευρωπαϊκή ένωση και το Δ.Ν.Τ. χωρίς διαπραγματεύσεις και ουσιαστική αντιπολίτευση , η διαγραφή της κας Ντόρας Μπακογιάννη, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη περιχαράκωση, στην απομόνωση, στο λαϊκισμό, στη συρρίκνωση.
Η πορεία αυτή, ήδη αποτυπώνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, καταδεικνύοντας μια φθίνουσα πορεία που δεν έχει προηγούμενο. Δε μένω στην αριθμητική των αποτελεσμάτων μιας έρευνας, αλλά μέσα από αυτή αποτυπώνεται η αγανάκτηση και η χαμένη πίστη που όπως φαίνεται δεν ανησυχεί κανέναν!
Σε μια τέτοια πορεία, δε δύναμαι να συμβάλλω με την παρουσία μου και δεν δικαιούμαι να κάνω ότι δεν καταλαβαίνω. Δεν συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου σε παιχνίδια μικροπολιτικής και σε παράκεντρα εξουσίας . Η περίοδος που διανύουμε δεν επιτρέπει σε κανέναν την επιδερμική προσέγγιση, τη συνθηματολογία, τα μεγάλα λόγια και τις ηρωικές κορώνες.
Εμείς η νέα γενιά οφείλουμε να κερδίσουμε το ηθικό πλεονέκτημα , να πείσουμε, να αγωνιστούμε, έχοντας γνώμονα τις αρχές και τις αξίες μας , αυτές που στην ουσία καθορίζουν τη στάση ζωής μας, έτσι ώστε να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση του πολιτικού συστήματος όσο αυτό είναι δυνατόν.
Ζητώ την δημοσιοποίηση της απόφασης μου, διότι οφείλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου, αλλά και τους φίλους που με στήριξαν στις κατά καιρούς πολιτικές και μη επιλογές μου , για τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Στόχος μου δεν είναι να πετύχω την εύνοια κάποιου ή να παραπλανήσω τους «φίλους» μου, ούτε να σαγηνέψω με τεχνάσματα λόγου.
Κάνω με αυτόν τον τρόπο ολοφάνερη την επιλογή μου με σαφήνεια.
Οι πράξεις από μόνες τους δεν είναι καλές ή κακές. Μόνο από τα χαρακτηριστικά τους προσδιορίζονται.
Κάθε πολιτική πράξη δικαιολογείται εάν προάγει την αλήθεια.
Δεν διεκδικώ την ταμπέλα του επαγγελματία πολιτικού. Είμαι ενεργός πολίτης που επέλεξα να ζω και να δραστηριοποιούμαι στην περιφέρεια και μέσα από την ενασχόλησή μου με θέματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης ως πρόεδρος οργάνωσης που έχει δράσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, την επαγγελματική μου θέση κοντά στον πολιτισμό , αλλά και τη συμμετοχή μου σε εθελοντικές δράσεις θα συνεχίσω να δίνω το παρόν.
Οφείλω ως ενεργός πολίτης να λειτουργώ με συνείδηση.
Η πολιτική για μένα είναι η πηγαία ανάγκη έκφρασης και προσφοράς στην κοινωνία…
Σε μια κοινωνία που αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικούς μα ταυτόχρονα ισότιμους…
Για να ζούμε σ’ ένα περιβάλλον που μπορεί να μας φιλοξενεί όλους με αξιοπρέπεια….
Μέσα από την ανάπτυξη να θέτουμε νέους στόχους για το μέλλον…
Βασιζόμενοι όχι μόνο στον πολιτισμό του παρελθόντος, αλλά αφήνοντας το δικό μας στίγμα με γνώμονα τον πολιτικό πολιτισμό …
Φιλικά,
Θέκλα - Ευαγγελία Παρασκευούδη

(Η Θέκλα Παρασκευούδη υπήρξε
Υπ. Βουλευτής ΝΔ Λάρισας
Μέλος τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών
Μέλος τομέας Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής
Εκλεγμένο Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Εκλεγμένο Μέλος ΝΟΔΕ Λάρισας)

41 σχόλια

  1. Κλέφτες πολιτικοί26 Μαΐ 2010, 1:22:00 π.μ.

    Στ'αρ***ια μας. Άλλη μια πατσαβούρα, κομματόσκυλο. Να πάτ στο διάολο όλοι, παραμείναντες και αποχωρήσαντες της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΚΑΛΟ,
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
    BYE BYE
    TAKE CARE
    GREETINGS
    ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΌΔΙΟ
    ΣΤΟ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στα π@π@ρια μας ρε θεκλα,αι στο διαολο ναπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πήγαινε στη νεα ελλάδα....
    αλλά επειδή αναφέρθηκες σε ένα πολυ σοβαρό ζήτημα, το δντ να ξέρεις ότι και το δικό σου όνομα θαγραφεί στις λίστες με αυτούς που θα ντρέπονται να το λένε

    προφανώς και δε βλέπεις μέλλον
    προφανως και είχες διαβεβαιώσεις ότι αν έβγαινε η καλή σου, εσύ θα ήσουν πρώτο όνομα.....αλλα τί να κάνουμε......αυτή είναι η μοίρα αυτών που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την πλειοψηφία

    η απόφαση για το όχι στο δντ, μάθε λοιπόν ότι είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της βάσης......αλλά εσύ που ήσουν τόσον καιρό που ο γιωργάκης μας πήγαινε κατά εκει;έκανες την κινεζα και θυμήθηξες να δηλώσεις παρον μόνο στο ναι

    η βάση της νδ έδωσε μια ηχηρότατη απάντηση σε όλους αυτούς που συμπεριφέρονταν σαν πλειοψηφία ενώ ήταν μειοψηφία

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ.......

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ Η ΒΑΣΗ

    ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.....ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ Η ΝΔ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΤΟ ΔΝΤ.....
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΗΡΑ ΤΩΝ 48 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ;
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ;
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ;
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ;
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ;

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ;ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ;

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η Κ.Ο ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ;
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ;
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΙΚΗΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΡΘΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ......ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΠ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.... ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.....

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.....ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΝΟΜΕΥΕΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε ρε γαμήσου στην άβυσσο της πολιτικής ανυπαρξίας μητσοτακολάγνα ξεπουλημένη.
    Ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωπααα.Χεστηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιτάξτε τη φωτογραφία: Το μόνο που έχει να επιδείξει η καραγκουνο-γκόμενα είναι το ρόλεξ και η δαχτυλίδα. Είμαι σίγουρος ότι έχει και χρυσό δοντάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καθαρίζουμε σιγά σιγά,πάρε τηλέφωνο και κανένα Παυλόπουλο,Μαρκόπουλο κτλ να τους βάλεις την ιδέα..να μας βγάλεις από την δύσκολη θέση,όχι τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ Ή ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ;

    ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΙΑ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΜΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΓΕΛΑΔΑ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ) ΟΤΙ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΨΟΦΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ASE MAS MWRH TWRA EXEIS KAI APOPSH...KATHE KARYDIAS KARYDI BGAINEI KAI DHMOSIEUEI OTI TOU GRAFOUN ALLOI GIA NA FAINETAI OTI EXEI KAI APOPSH. TRABA PLUNE KANENA PIATO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και ο Στάθης Κουτμερίδης διόρισε συγγενή του
    Σιγά μην έχανε την ευκαιρία ο Στάθης Κουτμερίδης να διορίσει μια συγγενή του στην βουλή.

    Και ο βουλευτής Σερρών εκμεταλλεύτηκε το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος και πέρασε στην βουλή ένα συγγενικό του πρόσωπο. Νόμιμο ναι αλλά ηθικό είναι ένα ερώτημα. Θέλει προσοχή σε αυτά τα πράγματα.

    ΕΣΥ ΦΤΩΧΕ ΚΙΑ ΑΠΟΚΛΗΡΕ ...ΨΟΘΑ.
    ΠΑΣΟΚ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καθηστε ειναι ακομη η αρχη να δειτε οτι θα μεινουνε οσοι ητανε στην πολιτικη ανοιξη ,σιγα τον αργηγο του μεγαλου κομματος,αλλα ηθελα να ρωτησω ρε παιδια το ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ,,Που ειναι?που κρυβεται δεν μας λεει κανενας ,παντως μια φορα τον ειδα στα σκοτεινα ορεινα πατωματα,λετε να σας την κανει? να παει σε καμμια αμερικα για να σπουδασει ,λετε? αλλα ας μας πει ενα γεια να τον ακουσουμε λιγο ,,τονπεθυμησαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ντελάλης των εντολών του ΔΝΤ και της Ε.Ε. έγινε ο Λοβέρδος

    Πως έγινε έτσι ο Λοβέρδος;
    Από πρώτος μάγκας έγινε ο ντελάλης του ΔΝΤ και της Ε.Ε. Βγαίνει σε όλα τα κανάλια και σας άλλος...Άδωνις φωνάζει διαρκώς για τα νέα μέτρα που έρχονται.

    Η κυβέρνηση έχει γίνει και επίσημα το γραφείο τύπου του ΔΝΤ και της Ε.Ε.
    Ο Λοβέρδος είναι εδώ για να...
    μας εξηγεί τι ακριβώς προτείνουν και τι μέτρα θα ληφθούν.

    Και όμως κάθονται στην θέση τους απλά και μόνο για να υπακούν στις εντολές που τους δίνουν. Πλήρως απαξιωμένο το πολιτικό σύστημα.

    ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
    ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ 2.500 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.
    ΣΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ !!!!!

    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 300 !!!!!
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΛΥΕΛΕΙΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ..ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ....Η ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ Η ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ -ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ- ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ- ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΧΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ!!! ..ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,,ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ...ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ..ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ..Υ Π Ο Κ Ρ Ι Τ Ε Σ...ΑΛΛΑ ΒΑΘΙΑ...ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυρία Παρασκευούδη, όταν πηρατε αυτη την απόφαση, που λέτε, να αποχωρήσετε από τη Νεα Δημοκρατία που πια δεν σας εκφράζει, εμενα που σας ψηφισα στις εθνικές εκλογες με ρωτησατε?
    Οχι γιατι θα ηξερα!!!
    Αρα πηρατε μια απόφαση και εμας που σας ψηφίσαμε μας γραψατε εκει που δεν πιάνει μελάνι.
    Να πάτε στο καλό κυριά μου και να μας γράφετε.
    Μονο μην τολμησετε να ζητησετε, εκ νεου τη στηριξη μας, απο κάποιο άλλο κόμμα.
    Εμείς είμαστε Νεοδημοκρατες και έχουμε Αρχηγό, και θα παραμείνουμε Νεοδημοκράτες.
    Αντε, γιατι μας κουράσετε όλοι εσεις οι δήθεν, που νοιάζεστε μονο για οφιτσια και καρεκλες -τις οποιες, κα Παρασκευουδη, με την εκλογη Σαμαρά, χασατε, καθότι δεν βγηκε το σεναριο της Μπακογιάννη και ετσι και εσεις μεινατε στο ...ραφι-.
    Σας μάθαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ !!!!
    ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΑΡΧΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Bravo Thekla !!!! epitelous yparxoun kai politikoi pou exoun perifaneia !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επιτέλους υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν αξιές που τις υπηρετούν με σθένος και αξιοπρέπεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το μόνο ερώτημα που θα έπρεπε (εάν είχε επίγνωση της κατάστασής του) να απασχολούσε τον Παπανδρέου είναι:
    Τώρα που με πήρανε χαμπάρι τί κουμάσι είμαι, να την κάνω μόνος μου ή να μείνω μέχρι να με πετροβολάει ακόμη και ο Λαλιώτης;
    Ακούω πάντως ότι οι μηχανές του ελικοπτέρου είναι αναμένες, για πάν ενδεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. AMAN!!!ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΨΙΜΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΗΧΙΑΣ..ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΖΑΖ.ΜΑΛΟΝ ΚΟΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ..Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ..ΔΕΞΙΩΝ.ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΙΔΙΑ ΠΑΣΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ..ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΑΣ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΛΑΡΙΣΑΣ.ΡΕ ΘΕΚΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΡΕ ΘΕΚΛΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΥΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποιος σε επέλεξε κυρά μου να είσαι υποψήφια βουλευτής ?
    Αντε από δώ με τις κλίκες.
    Οι υποψήφιοι βουλευτές πρέπει να βγαίνουν από την βάση του κόμματος και όχι από τον Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οι προσωπικες επιλογές κρίνουν τον καθένα!!!ξερετε κυριοι τι ειναι να αισθανεσαι οτι δεν ανηκεις στην οικογενεια σου??μαλλον..οχι...ποσο θαρρος θελει ακομα και αν δεν κανεις παντα το σωστο για σενα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ενημερωσου φιλε για το ΔΝΤ και τι ακριβως θα συμβει αν δεν εχουμε αυτη τη στηριξη!!!καλη η δραχμούλα αλλα να μην ξεχασουμε τι σημαινει προοδος και εξελιξη!!!ετσι και αλλιως και ο μαλακας ο Σαμαράς ναι θα πει....δε μποιρει να κανει αλλιως!!!απλα τωρα θελει να αλλαξει σημα και ονομα στη ΝΔ.ασε ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΥΓΕ...ΕΥΓΕ...ΕΥΓΕ... ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΥΠΗΡΧΑΝ) ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.....ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΤΕ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ...ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1975-1977 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΦΡΟΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ
    1993 10 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
    ???????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να πας στο καλό και να μην γράψεις σε κανένα αλλά με την Μπακογιάννη που επέλεξες να πορευτείς θα σε καταστρέψει καυμένη πριν προλάβεις να καταλάβεις τι σου συμβαίνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μόλις βυθίζεται το καράβι τα ποντίκια φεύγουν πρώτα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν ντρέπεσαι λίγο κυρία Παρασκευούδη , δεν ντρέπεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατί κυρία Θέκλα δεν δέχεσαι την επιλογή των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας , σε τι στο διάλο δημοκρατία πιστεύεις εσύ και το αφεντικό σου η Mητσοτάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ποιά ειναι αυτή Θέκλα ; Μήπως προσπαθεί να γίνει γνωστή και να βγεί απο ταν αφάνεια με αυτή την δηλωσή της ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εεεεεεεεεεεεεεε ξυπνάτε όλοι.
    Η Θέκλα έφυγε από την πολιτική Άνοιξη.
    Άιντε σηκωθείτε να φύγετε όλοι μωρέ.
    Να ξαναφτιάξουμε από την αρχή τη Νέα Δημοκρατία και ας αφήσουμε τον Τόνυ (αφρό) να ξαναφτιάξει την άνοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?

    ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΟΥΣΤ, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!Ετσι! Να ψάχνει να βρεί την ψήφο του ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς στις εκλογές!12% να πάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. As ntrepontai kalytera oi pseftofilosofoi twn kafeneiwn kai tis paragkas pou to mesimeri pinoun tsipoura kai nomizoun oti kanoun politiki kai tin kyriaki paragontizoun sta gipeda....
    Oi idioi einai allwste pou trexoun se kathe ekloges apo edw kai apo ekei sta politika grafeia. Oloi tous gnwrizoume.
    Proxwra mprosta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ετσι...να θυμουνται καποιοι τι ειναι το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο!!!!ειναι θαραλλεο αυτο που εκανε η κυρια Παρασκευουδη αλλα και ριψοκινδυνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ!!!!ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΕ???ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!???ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ??ΚΑ ΙΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΦΟΥ ΟΧΙ, ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ!ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!ΑΛΛΙΩΣ ΓΑΙΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΙΤΕΥΣΗ??Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ..ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΔΩ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.Ο Κ.ΑΓΝΙΔΗΣ ΚΙ Ο Κ.ΣΚΙΑΔΑΣ ΠΗΡΑΝ-ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Κ.ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΣΕΠΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ...ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση