GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Υπό διάλυσιν...

Φαρσοκωμωδία οι εσωκομματικές εκλογές! Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Αδειάζουν και κλείνουν οι τοπικές επιτροπές της ΝΔ στην Αθήνα.. Σε φα...

Φαρσοκωμωδία οι εσωκομματικές εκλογές!

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Αδειάζουν και κλείνουν οι τοπικές επιτροπές της ΝΔ στην Αθήνα..

Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται η εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη διοικήσεων στις Δημοτικές Τοπικές Επιτροπές και Νομαρχιακές Επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας μια ημέρα πριν από τη διαδικασία. Στις τέσσερις Νομαρχιακές Επιτροπές της Α' Αθήνας η εικόνα είναι καταδηλωτική διάλυσης και με μεγάλο κόπο οι διορισμένες εφορευτικές επιτροπές κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον ελάχιστο αριθμό υποψηφίων, παραβιάζοντας όλες τις εγκυκλίους της Γραμματείας Οργανωτικού καθώς και...
 το καταστατικό του κόμματος. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα παρακάτω γεγονότα:
-Τουλάχιστον 8 από τις 49 Δημοτικές Τοπικές Επιτροπές που υπήρχαν δήλωσαν αδυναμία λειτουργίας λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος των μελών να ασχοληθούν
-Ιδιαίτερα χαμηλό ενδιαφέρον στις υποψηφιότητες. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι ΔΗΜΤΟ στις οποίες για την θέση του Προέδρου οι υποψηφιότητες είναι περισσότερες από μία ,συγκεκριμένα ήταν 2 στις 41 . Ακόμα χαμηλότερο είναι το ενδιαφέρον για συμμετοχή και εκλογή στα συμβούλια των ΔΗΜΤΟ, όπου με το ζόρι κλείνουν τις προβλεπόμενες από τον κανονισμό 10 υποψηφιότητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι έχουν επιστρατεύσει οικογένειες συγγενείς και φίλους για να καλύψουν τα κενά.
-Το ποσοστό των στελεχών τα οποία δεν θέλουν να υποβάλλουν ξανά υποψηφιότητα υπερβαίνει το 60%. Στην θέση τους προωθούνται σταθερά και απροκάλυπτα στελέχη που προέρχονται από την Πολιτική Άνοιξη και συγγενικά τους πρόσωπα για να καλύψουν τις κενές θέσεις υποψηφιοτήτων.
-Οι ποσοστώσεις που έχει εξαγγείλει ο Αντώνης Σαμαράς, με κάθε επισημότητα, ως κρίσιμες και σημαντικές παρεμβάσεις για την ανανέωση του κόμματος αποδείχθηκαν «κούφια λόγια» και πολύ πρόχειρες κινήσεις «εντυπωσιασμού». Έτσι για την εκλογή των συμβουλίων ΔΗΜΤΟ ( ποσοστώσεις 20% νέοι έως 35, 20% πρώτη φορά εκλεγμένοι, 30% γυναίκες ) κατέρρευσαν και είναι αδύνατον να τηρηθούν λόγω της πρωτοφανούς έλλειψης ενδιαφέροντος.
Το κλίμα που επικρατεί στις οργανώσεις της Αθήνας είναι χαρακτηριστικό της διάλυσης και αποσύνθεσης που επικρατεί σε όλες τις οργανώσεις του κόμματος μια μέρα πριν από τις πολυδιαφημισμένες εκλογές του Α.Σαμαρά. Οι μεθοδεύσεις, οι αποκλεισμοί, η ίντριγκα έχουν οδηγήσει σημαντική μερίδα στελεχών των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ στην Αθήνα, τα οποία στο παρελθόν συμμετείχαν ενεργά σε αυτές τις διαδικασίες, όχι μόνο να μη συμμετέχουν αλλά να αποχωρίσουν αηδιασμένοι με δηλώσεις διαγραφής και αποχώρησης από μέλη του κόμματος, τόσο προς τη γραμματεία Οργανωτικού όσο και στις Νομαρχιακές επιτροπές που ανήκουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός τους μόνο τις τελευταίες 3 μέρες ξεπερνά τους 500.
Είναι πλέον φανερό ότι αποτελεί κακόγουστο ανέκδοτο η προσδοκία για μεγάλη συμμετοχή στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές. Αλλά η Γραμματεία Οργανωτικού για άλλη μια φορά θα κάνει το χρέος της και θα πάρει τα «κατάλληλα μέτρα» για να παρουσιάσει για άλλη μια φόρα πολυπληθείς αυθόρμητους ψηφοφόρους.

16 σχόλια

  1. παπαγιωτη....πονάει πολύ η διαγραφή της ντόρας......

    ακου παπαγίωτη.....
    μια το 96
    μια το 00
    με τα καμώματά της χάσαμε....

    τώρα όπως είδες δεν μας ενοχλεί καθόλου.......χαιρόμαστε να βλέπω κάποιους από τους υποτακτικούς της σαν και εσένα να χτυπιούνται..........


    πρέπει να φύγει η μειοψηφία των ψευτοκεντρώων......

    και παπαγιώτη είσαι πολύ θλιβερός όταν λες ότι κόμμα σαν την νδ δεν βρίσκει υποψηφίους....ούτε και εσύ δεν το πιστεύεις......'οσο για τη νδ......καλύτερα 8 χρονια αντιπολίτευση χωρίς τη ντορα παρά σε 4 και με την ντόρα μέσα.....

    έξω τα λαμόγια της ζιμενς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ Η "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΔΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΙΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΓΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΘΟΓΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 1981 ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντωνάκη Παπαγιώτη πες μας ποιος σου έδωσε το "ρεπορτάζ" και από ποιον σιτίζεσαι. Είναι απλό το ερώτημα, απάντησε. Εμεις ξέρουμε, να μάθουν και αυτοί που δεν ξέρουν ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    χαχαχα ανιατων, αστεγων και εξοριστων μιζαΔωρων.

    Παντως τους το αναγνωριζω. εχουν ενα θρασος απεριγραπτο.
    Σχολη Θρασους ΠΑΣΟΚ. τι να λεμε τωρα..
    Αναλογιστειτε τι εχουμε ακουσει τοσα χρονια και πειτε μου.. μπορειτε να γνωριζετε τι θα βρουν να ποουν απο αυριο ??? ΟΧΙ.

    Αυτο ειναι η Σχολη Θρασους ΠΑΣΟΚ.

    Για δυνατους μαθητες με $$$$$$$ διοτι τα μαθηματα και η γνωση παραδιδονται στο σπιτι ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ..

    οπως ο ΜΑΛΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΩΡΑ......
    Αν το σκάνδαλο δεν αποκαλύπτονταν από την εισαγγελία του Μονάχου ακόμα θα κατήγγειλε ο κ Παπανδρέου όσους αποκάλυπταν σκάνδαλα σαν «συκοφάντες».

    Ας μην ξεχνάμε τι έκανε μετά την παραδοχή του Τσουκάτου ότι πήρε 1 εκατομμύριο μάρκα από τη Ζήμενς και τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ.
    Αποφάσισε να ματώσει το ΠΑΣΟΚ και να ερευνηθεί η ομολογία Τσουκάτου;;
    Το αντίθετο διέγραψε τον Τσουκάτο από το ΠΑΣΟΚ και έληξε το θέμα.

    Τώρα μπροστά στις αποκαλύψεις που πέφτουν βροχή και στην ομολογία και του Μαντέλη μας δηλώνει αποφασισμένος για την κάθαρση.
    Πώς να τον πιστέψει, τον μπακλαβά, τον ΑΡΧΙμαλάκα;

    *** ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ
    Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη ΣΤΗΣΟΥ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΩΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. *οι βολευτες ειναι ακομα 300

    *φυλακη δεν εχει παει ακομα κανεις.

    *κανενα λουκετο σε μεγαλους φοροφυγαδες.

    τους μισθους τους κοψανε το ιδιο βραδυ που το ειπανε. Ουτε καν την επομενη μερα δεν περιμεναν. Ισα ισα τα πηρανε και αναδρομικα.

    ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΦΕΤΟΣ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAIΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έγγραφο της Τρόικα «καίει» τον Λοβέρδο.

    Έγγραφο – βόμβα της Τρόικα το οποίο αποσυντονίζει πλήρως την κυβέρνηση στο ασφαλιστικό και καίει τον Ανδρέα Λοβέρδο, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Ημερησία του Σαββάτου.

    Το έγγραφο που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο λέει επί της ουσίας ότι η κυβέρνηση κινείται εκτός γραμμής, δηλαδή εκτός μνημονίου και καλά θα κάνει να ξαναμπεί στο πλαίσιο που έχει τεθεί αλλιώς θα έχει κυρώσεις. Κατεδαφίζει έτσι και τις «παλικαριές» του Λοβέρδου ότι δίνει αγώνα για τα 37 χρόνια κι άλλα τέτοια.

    Η Τρόικα λέει ότι η σύνταξη θα είναι για όλους στα 65 έτη χωρίς καμιά εξαίρεση και ανεξάρτητα από το πότε έχει θεμελιώσει κάποιος συνταξιοδοτικό δικαίωμα.
    Δηλαδή αν εργάζεσαι για 40 χρόνια και είσαι 60 χρονών μπορείς μεν να πάρεις σύνταξη αλλά θα έχει μείωση 6% κάθε χρόνο. Αλλιώς θα περιμένεις άλλα 5 χρόνια για πλήρη σύνταξη.
    Αναφέρει επίσης το έγγραφο ότι οι συντάξεις θα πρέπει να μειωθούν έως και 50%.

    Ολόκληρο το έγγραφο εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση αφού της ζητείται να ξαναγράψει το ασφαλιστικό σύμφωνα με τις διαταγές του ΔΝΤ και να το ξαναπαρουσιάσει.

    Το θέμα είναι ότι τόσες ημέρες λένε ψέματα, έχουν το έγγραφο στα χέρια τους, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς αλλά παρ’ όλα αυτά επιμένουν ότι κάνουν διαπραγματεύσεις.
    Για να δούμε πώς θα απαντήσει ο κ. Λοβέρδος διότι ένα τέτοιο θέμα σηκώνει ακόμη και παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχει καταντήσει περίγελος ο άνθρωπος ξεπέρασε και τους πλέον γραφικούς του βουλευτικού αξιώματος.
    Τωρα μαλιστα θα παραιτηθει!

    Μαρθα Βουρτση εχει καταντησει στα πρωινα.Ο υπουργος που τον εβαζε ο Αυτιας να πλησιαζει στο παραθυρο για να πιανει καλυτερα το κινητο.

    Και μετά θα βγαίνει και θα ισχυρίζεται πως αυτός έδωσε μεν τον αγώνα τον καλόν για την 37ια,
    αλλά δεν άφησε η κακούργα η Τροϊκα,επίσης για όλα φαίει η κακούργα η Δεξιά που μας χρεωκόπησε και επίσης να μην ξεχνάμε πως το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου είναι το μεγύτερο σκάνδαλο από την εποχή των Ερμοκοπιδών,24 αιώνες πριν,
    έτσι λέι το Πρώτο Θέμα στους βαλκάνιους ιθαγενείς.

    Καμμενος ηταν ετσι κι’αλλιως!!
    και τοχω ξαναπει και σε προηγουμενη αναρτηση, ηταν το παιδι για να βγαζει τα καστανα απτην φωτια αυτους τους πρωτους 7-8 δυσκολους μηνες.
    Στο μιξερ του ανασχηματισμου ,η αφελεια του θα αποδειχτει και η αχειλιος φτερνα του.

    Clown Loberto!!
    ΠΑΣΟΚ = ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΩΤΗ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!!
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΝ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ????
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΩΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΜΕ - ΠΑΣΟΚ......
    εντάξυ άρχησε η ανθρωποφαγία των ανεπιθύμητων λαμόγιων πολιτικών και οι δημοσιογράφοι μέσω των εντύπων ιδιοκτησίας των γνωστών νταβατζίδων κάνουν πάρτυ και πυροβολούν.

    Κανένας όμως δεν αναφέρει για
    την αφύσικα τεραστια περιούσία των κουρήδων,τα χρέη και τα εικονικά τιμολόγια
    τα χρήματα που διακινούσε σε πλαστικές σακούλες ο θέμος και η τράπεζα στο κολωνάκι που δέχονταν μαυρα χρήματα ως καταθέσεις
    πως ο νίκος έχει βίλα 3 εκατομ ευρώ και πόρσε
    πως ο μάκης βρέθηκε στην Εκάλη και καγιέν
    πως ο γιώργος έγινε καναλάρχης ,εκδότης κλπ
    πως ο νικος της τατιάνα
    πως ο………πως ο………κλπ κλπ κλπ

    ας πάει και εκεί το πόθεν έσχες να δούμε και αν οι ανθρωποι τα κάνανε με την δουλεία τους ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ και μάλον τότε κάναμε λάθος επάγγελμα.

    ΠΑΝΤΩΣ.....
    Θέατρο παίζουν την Κάθαρση, μοιράζουν τους ίδιους ρόλους σε στελέχη Πασόκ ΝΔ, κατάσταση τάλε κουάλε με το βρώμικο 89.

    Η διαφορά είναι πως το ζητούν πιεστικά και οι δανειστές φοβούμενοι μη χάσουν τον έλεγχο από τη λαϊκή οργή.
    Νομίζω πως θα καθησυχαστούν οι ανησυχίες τους.
    Κάποια στιγμή θα ξεμείνουν πάλι από καύσιμα, θα σταματήσουν τα επιτελεία να τροφοδοτούν με στοιχεία και …τούβλα!

    Οχι τόσο γρήγορα κι απότομα πάντως όπως έγινε με τη βίλα της Μιμής(…).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειδηση

    Μολις εφτασε με την Παραλο απο την Δηλο στην Μυκονο ο δρ Κουτσουκος που ειχε παει να παρει τους χρησμους του δηλιου Απολλωνα

    τον σταματησε στην προβλητα ενας πρωην δεξιος και του ειπε:

    "Εσεις ειστε ο δρ κουτσουκος?? Σε παρακλω σωσε τον κοσμακη απο τους τραπεζιτες

    ολη μερα δουλευουμε για τις τραπεζες ειμαστε δουλοι των τραπεζητων. Καντο και θα ψηφιζουμε ολοι για παντα Πασοκ"!!

    Αυτα ακουσε ο δρ κουτσουκος και καταλαβε οτι ο Απολλων μιλησε παλι μεσω αυτου του πολιτη και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσ για την συγχρονη σκλαβια!!

    Κατσελη Λουκα φερε τον νομο για δανειοληπτες στην βουλη εδω και τωρα!!

    Μαντω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ



    ΤΙ ΒΛΕΠΩ ;

    ΣΕ ΕΙΠΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ;


    ΤΙ ΚΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.



    ΝΑ ΜΗΝ Σ'ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΧΟΛΗ;

    ΝΑ ΜΗΝ Σ'ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΘΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ;


    ΤΙ ΚΑΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι εντελώς άχρηστος ο Παπανδρέου, μας στέλνει στην καταστροφή.
    Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να απαγγέλει λόγους σε συνέδρια και να ευχολογεί στα κανάλια.
    Γίνεται δουλειά με τέτοια μυαλά;
    Εάν δεν τον διώξουμε δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ:

    Ειδηση

    Μολις εφτασε με την Παραλο απο την Δηλο στην Μυκονο ο δρ Κουτσουκος που ειχε παει να παρει τους χρησμους του δηλιου Απολλωνα

    τον σταματησε στην προβλητα ενας πρωην δεξιος και του ειπε:

    "Εσεις ειστε ο δρ κουτσουκος?? Σε παρακλω σωσε τον κοσμακη απο τους τραπεζιτες

    ολη μερα δουλευουμε για τις τραπεζες ειμαστε δουλοι των τραπεζητων. Καντο και θα ψηφιζουμε ολοι για παντα Πασοκ"!!

    Αυτα ακουσε ο δρ κουτσουκος και καταλαβε οτι ο Απολλων μιλησε παλι μεσω αυτου του πολιτη και εστειλε ενα αρθρο στο πρεσσ για την συγχρονη σκλαβια!!

    Κατσελη Λουκα φερε τον νομο για δανειοληπτες στην βουλη εδω και τωρα!!

    Μαντω Πασοκ


    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ (ΠΤΗΝΟ). ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΙΩΝΟΣ. ΧΑΡΗΚΕ Ο ΔΡ., ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ.
    ΤΟ ΠΤΗΝΟ ΔΕ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΑ ΚΑΛΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝΕ???

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αυτοί είναι οι νέοι λόγοι, που δυστυχώς οδηγούν την ΝΔ σε μεταλλαγμένο ακροδεξιό υβρίδιο.
    ο αντιπολιτευτικός του λόγος ήταν ανύπαρκτος, ανεδαφικός , παλιομοδίτικος,
    ακροδεξιός και επικίνδυνος.

    η αναξιοκρατία και ο ρεβανσισμός έγιναν τους περασμένους 6 μήνες,
    η καθημερινή πρακτική στην ΝΔ.


    η επαφή του με το πολιτικό ”γίγνεσθαι”, σε Ελλάδα και Εξωτερικό είναι ανύπαρκτη.


    η συμπεριφορά του και των στελεχών του απέναντι στην εσωκομματική του αντίπαλο, κα. Ντόρα Μπακογιάννη ήταν χυδαία, πονηρή και υστερόβουλη!


    η πολιτική σχέση του με τον παλιό του συμφοιτητή και Πρωθυπουργό,
    ήταν και εξακολουθεί να είναι ύποπτη.


    οι εξαγγελίες του περί σφουγγαριού, αυτό-κάθαρσης, νέας μεταπολίτευσις και ΝΝΔ,
    είναι το λιγότερο φαιδρές.


    ο αποκλεισμός όλων των μη αρεστών συνιστωσών της ΝΔ, από τα όργανα του κόμματος,
    μετέτρεψε τα όργανα σε “άντρα” νέο-ΠΟΛ.ΑΝιτών με τις ευχές του Δ21.


    η μη δημοσιοποίηση του τελικού πρωτοκόλλου των έσω-κομματικών εκλογών του Νοεμβρίου 09,
    όπως επίσης και του οικονομικού απολογισμού,
    είναι μια απόδειξη μαγειρέματος του αποτελέσματος
    και αυτό καθιστά το κόμμα και εκείνον προσωπικά, αναξιόπιστο.


    και βέβαια η συνεχής καταστρατήγηση των κανονισμών λειτουργίας του κόμματος,
    κατά περίπτωση και η μεταστροφή του σε αρχηγικό ακροδεξιό κόμμα,
    δεν μου αφήνουν κανένα περιθώριο να πάω να ψηφίσω…. σήμερα.

    Για όλα τα ποιο πάνω δεν ψήφισα στις εκλογες,
    της ΝΝΔ (νεο-ΠΟΛ.ΑΝ) του Αρχηγ- Αντώνη Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση