GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλεσμα για την εργατική Πρωτομαγιά...

Από την Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. «Οχτώ ώρες δουλειά, οχτώ ώρες ανάπαυση, οχτώ ώρες ύπνο». Με αυτό το σύνθημα χαρακτηρίστηκε ο πρώτος ξεσηκωμός των ε...

Από την Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ.

«Οχτώ ώρες δουλειά, οχτώ ώρες ανάπαυση, οχτώ ώρες ύπνο».
Με αυτό το σύνθημα χαρακτηρίστηκε ο πρώτος ξεσηκωμός των εργατών για καλύτερες συνθήκες εργασίας, η πρώτη Εργατική Πρωτομαγιά. Μια μέρα, που έχει επιλεγεί από το εργατικό κίνημα παγκοσμίως, για να συμβολίσει τους αγώνες του και να τιμήσει τους αγωνιστές του. Μια μέρα που εορτάζεται κάθε χρόνο από το 1886.
Φέτος ο εορτασμός της επετείου αυτής, συμπίπτει με την κορύφωση των δυσμενέστατων και καταστροφικών επιπτώσεων της διεθνούς οικονομικής κρίσης.
Μιας κρίσης, που είχε αφετηρία το χρηματοπιστωτικό σύστημα, συντάραξε την παραγωγικότητα και την απασχόληση και, σήμερα, κατευθύνεται στις χώρες με υψηλά ελλείμματα και χρέος.
Μιας κρίσης που...

φαλκιδεύει δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών και αναγκάζει το εργατικό κίνημα, διεθνώς, να δίνει μάχες «οπισθοφυλακής».
Την ώρα που οι εργάτες, μισθωτοί, συνταξιούχοι, συνέδραμαν στη διάσωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, μέσω των εγγυήσεων των Κρατών, σήμερα, παρακολουθούν τα κερδοσκοπικά συμφέροντα να «οργιάζουν» σε βάρος τους.
Αυτό είναι που φανερώνει τα αδιέξοδα του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού και της «οικονομίας-καζίνο». Αυτό είναι που καταδεικνύει την αναγκαιότητα της συσπείρωσης, του αγώνα και της διεκδίκησης στο διεθνές πεδίο, για έναν κόσμο ειρήνης, ευημερίας, ασφάλειας και κοινωνικής δικαιοσύνης.
Η Ελλάδα, είναι ένα από τα κράτη που βιώνουν εντονότερα τον ασφυκτικό κλοιό των κερδοσκόπων. Οι αδιάκοπες προσπάθειες, που καταβάλλονται, έχουν οδηγήσει την Κυβέρνηση σε μια σειρά επώδυνων και κοινωνικά άδικων μέτρων. Μέτρων, που ελλοχεύουν τον κίνδυνο διεύρυνσης της ύφεσης, της ανεργίας και της φτώχειας.
Σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, η απόδοση ευθυνών δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει από τον ένα και μοναδικό στόχο των παραγωγικών και κοινωνικών δυνάμεων. Ο στόχος αυτός είναι η έξοδος από την κρίση και την επιτήρηση.
Την ώρα αυτή, πρέπει η Πολιτική Ηγεσία, οι Δυνάμεις της Εργασίας, η Νέα Γενιά και οι Παραγωγικές Δυνάμεις να καταστρώσουμε ένα Κοινωνικό Συμβόλαιο εξόδου από την Κρίση. Να συμφωνήσουμε σε νέο, κοινά αποδεκτό, μοντέλο ανάπτυξης και σε δίκαιη κατανομή των βαρών. Να διασφαλίσουμε την κοινωνική συνοχή. Την κρίση δεν πρέπει να πληρώσουν τα συνήθη «υποζύγια», που είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
Την ώρα αυτή η κυβέρνηση πρέπει να εργαστεί σκληρά με γνώμονα το λαϊκό συμφέρον, και μόνο, χωρίς να υπολογίσει κανένα κόστος.
Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι ζωντανό κομμάτι της Νέας Γενιάς. Δεν θα επιτρέψουμε να είμαστε η Γενιά που θα ζει χειρότερα από τις προηγούμενες. Θα δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε αυτοί που θα φέρουμε την Αλλαγή. Το αύριο μας ανήκει
Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ καλεί κάθε νέα και νέο να συμμετάσχει σε όλη την Ελλάδα, στην Εργατική Πρωτομαγιά.
Όλοι μαζί το Σάββατο στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00μμ.

26 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ:
    ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΑΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΝ;
    ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ(ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΝΔ)ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφτά μηνών μυαλό ο ΜΠΟΥΛΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ! Φτου σου να μην σε βασκάνω αντράκι μου! Ναι εφτά μηνών μυαλό το εφταμηνίτικο μας………. !!!!!
    Το είπε σήμερα στη Βουλή ο κανακάρης μας…. Τι είπε; Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου σήμερα Παρασκευή 30/4/2010 είπε το αμίμητο και μην προσπαθήσει κανείς άλλος να το πει εκτός και αν φοράει πάμπερς, -----Κύριε Παπανδρέου εδώ και εφτά μήνες η Ελλάδα υποφέρει εξ αιτίας σας!!! ------
    Προφανώς ο ΜΠΟΥΛΗΣ ή εφταμηνίτικος είναι ή μυαλό εφτά μηνών παιδιού έχει, γιατί ή στο μυαλουδάκι του φαίνετε ότι ο κόσμος είναι εφτά μηνών ή πριν από εφτά μήνες κάθε πρωί σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες στην Ελλάδα μας δηλαδή εν τέλει, κάθε πρωί ένας τεράστιος πελαργός φορτωμένος καλούδια ερχόταν και τα μοίραζε και λογαριασμό δεν έφερνε, πάρε κόσμε φώναζε δηλαδή, εγώ θα σας ταΐζω, εγώ θα σας φροντίζω, μην σας νοιάζει για το αύριο, εγώ είμαι εδώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1η ΜΑΗ 2010.
    ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΡΧΗ...

    Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής :“Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” .

    Θα εξακολουθήσετε !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.

    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
    ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΑΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ..ΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ "ΠΑΣΟΚ" ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΚΕ, ΚΑΙ ΕΙΣΟΡΟΠΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Ν.ΔΟΥΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ντρέπεστε λέω εγώ που έχεται και το θράσος να βγάζεται ανακοίνωση υποκριτική και μάλιστα μέρα που είναι. Αν ήσασταν με τον λαό θα ανήκατε σε άλλες νεολαίες και όχι στην του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ που καταστρέφει τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ....ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΟΥΝΟΥΤΟ...Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ....
    σύνθημα πορειας τώρα !

    ..ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατί αυτά τα χρυσο πληρωμένα παρασιτα του Πασόκ κάνουν σχεδόν ολη την βρομικη δουλεία.

    Υπηρέτες του Μπόμπολα
    του λειωμένου πούστη Λαμπράκη
    του Αλαφούζου
    του Κουρή και άλλων τσόγλανων
    ΓΙΝΑΝ ΚΡΟΙΣΟΙ
    φού κατάφεραν και μας κάνανες ΦΥΤΑ.

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ
    ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
    ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ !

    ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΖΩΑ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ.

    30 Απρ 2010 7:10:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Διότι είναι τής αρχής ''μήν τούς κύκλους τάραττε""!!!
    Θεωρούν εαυτούς έλίτ τής κοινωνίας,εάν καί μέχρι νά ''αναδειχθούν'',υπήρξαν οί χείριστοι οσφυοκάπτες,ερπετά τών εργοδοτών τους καί τής εξουσίας!!!!
    Μήν ασχολείσαι μέ αυτούς τούς κωλογλείφτες (μηδενός εξαιρουμένου),εάν θέλεις νά διαφυλάξης τήν προσωπικότητά σου!!!
    Απλώς νά τούς φτύνεις κι αυτό
    αξία τούς προσδίδει!!!!!!

    ΑΥΤΙΑΣ!!!!!
    ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ!!!!!!!!!!
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!!!!!!!!
    ΤΡΕΜΗ!!!!!!!!!!!
    ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ!!!!!!!!!!!
    ΧΟΥΧΛΗ!!!!!!!!!!!!!
    ΤΡΑΓΚΑΣ!!!!!!!!!!!!
    ΜΑΚΡΗ!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΣΙΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΛΥΡΙΝΤΖΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
    καί σ΄όλην τήν υπόλοιπην σκατόφαρα τους,φτού σας ξεφτίλες,
    γυμνοσιάλαγκες,κοινωνικά ερπετά!!!
    Αμάν αηδίασα γκρρρρρρρρρρρρρρ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέτοιο γλύψιμο !!!!
    δεν ...υπάρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΗΔΙΑ

    Ποιοι έγλειφαν με αυτά τα λόγια μόλις πριν λίγες ημέρες των πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου;
    - «Ο Θεός να σας έχει καλά, κύριε Παπανδρέου»,
    - «Οι Eλληνες έχουν μόνο τον Θεό και τον Γιώργο Παπανδρέου!»,
    - «Αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε»
    - «Εσείς, κύριε πρόεδρε, είστε ψηλός και τρέχετε γρήγορα, εμείς που είμαστε κοντοί πρέπει να τρέξουμε περισσότερο!»

    Οι...
    βουλευτές του κόμματος του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση που έγινε στην βουλή. Μα πόσο αηδία πια. Τα σάλια έφθασαν μέχρι ...υπόνομο που μας έβαλαν.
    Αυτοί μας κυβερνούν;

    "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΚΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ των troktiko του ΠΑΣΟΚ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ίσα από 'δω, εκκολαπτόμενοι πολιτικάντηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σύντροφος Μαϊλης σε παρέμβαση του στο MEGA σε συνέντευξη του Τιμημένου Συντρόφου Μητσοτάκη το δήλωσε καθαρά, δεν ψηφίσαμε το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν το σεβόμαστε και δεν το εφαρμόζουμε,
    ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΩΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΜΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Ή ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ(ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ).ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ,ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    -ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;
    -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ;
    -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ;
    -ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ)ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ;
    -ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ;
    -ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ (ΒΛ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ")
    -ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ;
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΙΣ ΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NEOΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ = ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΚΧΩΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΗ, ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ.

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τόσο ανόητοι? Όχι βέβαια, απλά καιροσκόποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλο ειναι καμμια ανακοινωση να βγαζει τωρα τομεακη,νεολαια.νομαρχιακη του ΠΑΣΟΚ διοτι ο γιωργακης τους πηρε ολους αμπαριζα.Τωρα θα φαει οπως και αυτοι που το στηριζουν ΛΑΟΣ και μερικοι της Ν.Δ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γαβ,Γαβ τα κομματόσκυλα βγάλαν και ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΙΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΣΠΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ! ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΕΙΧΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΧΡΗΣΤΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. To πρώτο κράξιμο έπεσε και ήταν άσχημο..Την πλήρωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης εκεί σε μια καφετέρια στην οδό Κοραή..

    Γλίτωσε τρέχοντας προς την τουαλέτα και τον έσωσε μια διμοιρία ματ..

    Η ξεφτιλισμενη πουτανα του ΠΑΣΑΟΚ
    ο κακλαμανης κρυφτηκε για δυο ωρες! μεσα στην χεστρα του μαγαζιου που επινε καφε!

    απο εξω επεφτε το απιστευτο γελιο και βρισιμο.

    μεχρι που ηρθαν οι κωλομπατσοι και τον εβγαλαν απο την σκατιερα, κατουρημενο επανω του τον παλιοπουστη.

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ troktiko ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νέοι Παπουτσήδες,Λαλιώτηδες και Τζουμάκες εν όψει. Σωθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όσοι έχουμε ακόμη φιλότιμο, για τα παιδιά, τις οικογένειες και τη μνήμη των γονιών μας, να σκίσουμε και να επιστρέψουμε τις ταυτότητες του ΠΑΣΟΚ. Αυτό το κόμμα τελείωσε. Ας το πούνε αλλιώς, γιατί δεν έχουν τη τσίπα να φύγουνε με το κεφάλι ψηλά. Οι Προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιοί των ρουφιάνων των διαβόητων κλαδικών, των μουνόπανων της Μιμής, των ψηφοφόρων των Τσοβόληδων, των Άκηδων, των Γιάννων, των Χριστοδουλάκιδων, των Ανδρουλάκιδων, των Δαμανάκιδων, των Παπανδρέιδων και των λοιπών αποβρασμάτων δεν μπορεί να σας σώσει καμία μάσκα.
    Η ώρα για το κωλοδάχτυλο που θα φάτε στα πεζοδρόμια έφτασε. Η καμπάνα της λαικής οργής που χτυπάει λυπητερά είναι και για τη δική σας κηδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση