GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κουρτίνες της Άννας...

Διαγωνισμός 200.000 ευρώ εν μέσω κρίσης! Του Γιώργου Πίκουλα Τελικά όταν στη Βουλή ο πρωθυπουργός μιλούσε για κουρτίνες εννοούσε την υ...

Διαγωνισμός 200.000 ευρώ
εν μέσω κρίσης!

Του Γιώργου Πίκουλα

Τελικά όταν στη Βουλή ο πρωθυπουργός μιλούσε για κουρτίνες εννοούσε την υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου που παρεμπιπτόντως στέλνει το γιο της σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ κολέγιο και η οποία έχει προκηρύξει διαγωνισμό για κουρτίνες (!!!) στο υπουργείο της συνολικού κόστους 200.000 ευρώ;!
Έτσι ερμηνεύει η κυρία Διαμαντοπούλου την ανάγκη περιστολής κρατικών δαπανών την ώρα που...
 
 η χώρα σύρεται στο ΔΝΤ και κινδυνεύει να χρεοκοπήσει;
Και ένα ακόμα ερώτημα για την "ηθικά ακέραιη" Υπουργό Παιδείας: για ποιο λόγο αύξησε το κόστος του έργου στις 200.000 ευρώ όταν το κόστος για την εγκατάσταση κουρτινών στο Υπουργείο της είναι μόλις κάτι παραπάνω από 100.000 ευρώ;
Για όσους δεν γνωρίζουν ο διαγωνισμός που ήταν υπό εξέλιξη στο υπουργείο Παιδείας και τον οποίον παρέλαβε η κυρία Διαμαντοπούλου μιλούσε για περίπου 100.000 ευρώ, ποσό το οποίο η ίδια διπλασίασε και αυτή τη στιγμή το δημόσιο ετοιμάζεται να πληρώσει 200.000 ευρώ για τις κουρτίνες του γραφείου της "αυτοκράτειρας" της κυβέρνησης.
Αληθεύει ότι ο κ. Πανάρετος, τον οποίον η Άννα δεν θέλει να βλέπει ούτε "ζωγραφιστό", έχει ήδη ενημερώσει το γραφείο του πρωθυπουργού προκειμένου να τραβήξουν το αυτί της υπουργού Παιδείας για το σκανδαλώδη διαγωνισμό; Τουλάχιστον θα μας πει η κ. Διαμαντοπούλου τι χρώμα έχει επιλέξει να διακοσμήσει τις κουρτίνες του υπουργείου; Ελπίζουμε να ταιριάζουν μονάχα με τα πανάκριβα συνολάκια της...

28 σχόλια

  1. Teleiaaaaaa

    Afto tha pi mialooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den ksexno where are you?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η Διαμαντοπούλου ειναι μεγάλο κάθαρμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν περιμενετε απο ολους αυτους να σας κυβερνησουν με ισσονομια και ισσοπολιτεια καθιστε να περιμενετε και παρτε αρκετη ξερη τροφη μαζι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μάσκες έπεσαν.

    Το ΠΑΣΟΚ ως άλλος Νέρωνας έκαψε για μια ακόμη φορά την Αθήνα.

    Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν τα υπολόγισε ακριβώς κι έτσι είχαμε ανθρώπινα θύματα. Τέσσερις συνάνθρωποί μας έφυγαν από τη ζωή θυσία στο βωμό του ΠΑΣΟΚ.

    Όχι δεν ακούω καμιά δικαιολογία πια.

    Η μολότοφ δε φτάνει στον τέταρτο όροφο αλλά πληρωμένο, εγκάθετο χέρι την βάζει επί σκοπού.

    Σας πείραξε ο Βγενόπουλος με αυτά που είπε ,με αυτά που αποκάλυψε πως έδωσε στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΙΦΟΥΝΑΚΗ και ως σίφουνες κάψατε τράπεζά του και μαζί σας πήρατε αθώους και έμβρυα.

    Τουλάχιστον ζητώ την παραίτηση του ΠΑΣΟΚ και την δημιουργία εθνικής κυβέρνησης σωτηρίας.

    Πρόεδρε της Δημοκρατίας κρατάς τα κλειδιά της χώρας στα χέρια σου.

    Απόδειξε πως είσαι Έλληνας και νοιάζεσαι πραγματικά για την Πατρίδα.

    Ειδάλλως μαύρη βαριά και πένθιμη η σκιά σου θα βαραίνει την Ελληνική Ιστορία μιας και επί των ημερών σου δυο φορές το λίκνο του παγκόσμιου πολhttp://www.stonkolomas.blogspot.comιτισμού έγινε στάχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κι η Χριστοφυλοπουλου με το αυθαιρετο μπουρδελομαγαζι που το νοικιαζει ;; γιατι βαρατε μονο την Διαμαντοπουλου ;

    Ψαχτε, ψαχτε ! Μποχα και βρωμα !
    Ο Στυλιανίδης με τα 84 κινητα,
    ο Αρουλης ο Τσαπερδόνης, - μου θυμίζει προστάδιο Κωστετσου..

    Να γίνει κι ο >Κωστακης υπουργος παιδειας, να συμπληρωθει η μαλακια εκεί μεσα !

    Μεγααααλο μπουρδελο το Υπουργειο παιδειας !! ανεκαθεν.. , περα απο κοματα και ιδεωλογιες..

    Εξω ρεεεεεεεεεεεεε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε καραγκιόζη οι κουρτίνες είναι για το γραφείο της ή για ολόκληρο το υπουργείο, που είναι κάτι χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα; Κατά τον ίδιο τρόπο γιατι δεν βρίσκεις και την προμήθεια χαρτιών υγείας και απορρυπαντικών; Πάλι κάποιο μεγάλο ποσό θα προκύψει; Και ρε καραγκιόζη, γιατί μπερδεύεις στις μαλακίες σου το παιδί ενός πολιτικού; Το οποίο, όπως φαίνεται, θα είναι και ενήλικας και άρα θα έχει την επιλογή του τρόπου σπουδών του; Άντε στο διάολο ρε μαλάκα , γαμημένε λαϊκιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσα απο αυτά τα λεφτά θα είναι η μίζα της υπουργού ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 'δημοσιογραφικες" ερωτησεις που δεν εγιναν απο τους ελληνες "δημοσιογραφους" ποτε!!!!
    πρωτη απλη ερωτηση.....ποιον συνεφερε η τριπλη δολοφονια!!!!?????
    δευτερη αυτονοητη ερωτηση....γιαιτι το ιδιο βραδυ των επισοδειων δεν μπηκαν στο πολυτεχνειο στην αθηνα αλλα και σε καμια αλλη πολη της χωρας, ουτε στο πανεπηστημιο στη σαλονικη μπηκαν ουτε στη πατρα ουτε πουθενα, γιατι αραγε? (ι πιο ησυχη βραδια ηταν μετα)
    τριτη αυτονοητη ερωτηση......γιατι ενω στην οδο σταδιου εχει δεκαδες ελληνικες και ξενες τραπεζες σε αποσταση λιγων μετρων απο τη μαρφιν, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ!!!!???? γιατι χτυπησαν τη συγκεκριμενη τραπεζα του συγκεκριμενου επιχειρηματια τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο-στιγμη!!!!???????
    τεταρτη αυτονοητη ερωτηση.......γιατι ο βγενοπουλος στην επισημη ανακοινωση για τη δολοφονια, τα εβαλε εξ ολοκληρου με το κρατος και τους αποκαλεσε ...δολοφονους!!!?????? (λετε να ειναι κοροιδο ο βγενοπουλος!!!!????)
    πεμπτη ερωτηση......ποιο ειναι ακριβως το αντικειμενο των παρακρατικων της καθε κυβερνησης??? ποιο ειναι το εργο των παρακρατικων στη χωρα μας???? εκτος βεβαια αν .....δεν υπαρχουν παρακρατικοι!!!!! μηπως στη μεγαλη σχολη πρακτορων της cia (που την εχουν βγαλει πολλοι ελληνες πολιτικοι) το πρωτο που μαθαινουν απο το....."νηπιο" ειναι η τεχνη της προβοκατσιας......!!???
    εκτη απλουστατη ερωτηση .....τι συμφερον η οφελος θα ειχε το πα.με η η χρυση αυγη με αυτες τις δολοφονιες!!!?????
    εβδομη ερωτηση-διαπιστωση.......ειναι δυνατον ανθρωπος να θελει να καψει ζωντανος αλλους ανθωπους και μαλιστα ενωπιον τοσων χιλιαδων κοσμου!!!???? οσο κτηνος και να ειναι καποιος!!!!???? (μου θυμιζει την απορια που ειχαμε τοτε που εκαψαν το νομο ηλειας και την αρχαια ολυμπια, που αναρωτηθηκαμε αν ειναι δυνατον να υπαρχει "οφελος" καιγοντας την αρχαια ολυμπια, τοπος που δεν προκειται να γινει ποτε οικοπεδο τουλαχιστον)........μονο καποιος που ξερει οτι δεν θα εχει ποινικες κυρωσεις αλλα και θα εξυπηρετει τεραστιο...."συμφερον" θα εκανε κατι τετοιο μπροστα στα ματια χιλιαδων λαου, εκατονταδων αστυνομικων αλλα και δεκαδων καμερων (απο τα γυρω καταστηματα, απο τις δημοσιογραφικες καμερες απο τα κινητα τηλεφωνα τοσου κοσμου κ.α.) και ολα αυτα στο κεντρο της...ελλαδας!!!! με στραμενο το παγκοσμιο ενδιαφερον!!!!??? ειναι δυνατον να το κανουν ....απλα τσογλανακια αυτο!!!!???????
    ενα ..."σοβαρο" κρατος ετσι ..."δουλευει" ετσι "κλεινει λογαριασμους"......οσο τυχαιο ηταν το dvd της τζουλιας τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη, αλλο τοσο τη δολοφονια την εκαναν τα γνωστα τσογλανακια η το πα.μα. η η χρυση αυγη!!!!!!!!!!!
    και τελος ειναι .....τυχαιο οτι ΚΑΝΕΝΑΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ουτε καν αναρωτηθηκε, ουτε καν ψελισε καποια απο αυτες τις αυτονοητες αποριες......
    μα ποιοι να ειναι οι δολοφονοι αραγε....τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια της......βουλης!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βρωμιαρα θα ερθει και η δικη σου ωρα....ουε η bilderberg θα σε σωσει ουτε κανενας....ολοι σας εχετε μπλεξει ασχημα με τον ελληνικο λαο....δεν προκειται να σωθειται, θα σας παρουμε μαζι μας στο βυθο που μας στελνετε......παλιοτομαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί να μην τις πληρώσει η ίδια απο τις τεράστιες μίζες που έπαιρνε όταν ήταν στο ΥΠΕΧΩΔΕ... για ρωτήστε και κανένα που ξέρει τι ντερλίκωνε απο τότε.Μωρέ δεν πάει στον αγύριστο μάζι με την τρισάθλια κομπανία του "Τουρκολάγνου" υπουργείου Δια βίου μάθησης και εθνικής αποδόμησης και συσκότισης........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καριόληδες πρασινομαλάκες που δώσατε τέτοια αυτοδυναμία στον μέγα κοπηλάτη της βλακείας και μας πηδάει ασύστολα!!!!
    Ζήτω η αριστερά και μόνο η επαναστάση θα δώσει την λύση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το lifestyle της εικονικής προπαγανδιστικής εικόνας που χρειάζεται για να καλύψει τα χάλια της παιδείας για τα οποία εργάζεται επι πληρωμή η κυρία, απαιτεί κουρτίνες.
    Η κουρτίνα κρύβει την πραγματικότητα, αρα είναι χρήσιμη.
    Αυτά βλέπει, η κυρία στα high ιδιωτικά που στέλνει το παιδί της.Αυτά αντιγράφει.
    Οι υπερτιμολογήσεις είναι αυτές που θα επιφέρουν και το απαραίτητο μεροκάματο.
    Σιγά μην περιμένη από την πενιχρή βουλευτική αποζημίωση (η από τον μισθό του δημοσίου) το λαμόγιο , να βγάλει τα έξοδά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί μωρή βίδρα?
    Τί είχαν οί παλιές κουρτίνες?
    Άλλοι κάνουν τό σκατό παξιμάδι καί
    εσύ σκουπίζεσαι μέ κουρτίνες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ .ΟΤΙ ΜΑ.....Α ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ.ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ.ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντόρα Μπακογιάννη.
    Παιδί πρωθυπουργού, γόνος παλιού πολιτικού τζακιού, κολλητή με μεγαλο-επιχειρηματίες, διασυνδέσεις με την υπερδύναμη, ταλέντο στο ψέμμα, μανούλα στη δημιουργία ομάδων και βέβαια, αγαπημένη των καναλαρχών.
    Με άλλα λόγια, Γιωργάκης χωρίς πουλί.
    Μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ.
    ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ?
    ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΕΝΩ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ.
    ΔΥΑΛΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ(ΣΠΑΤΑΛΕΣ,ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ) ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΓΟΝΟΣ?ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μπραβο μαλακες.....συνεχιστε να τσακωνεστε για το ποιος ειναι λιγοτερο....κλεφτης!!!! τοσο βλαμενοι εισαστε που μασατε κουτοχορτο ακομη!!!!! ακομη και τωρα μετα απο ολα αυτα δεν εχετε βαλει μυαλο???????????
    πιστευεται ακομα τους αλητες που διελυσαν μια χωρα??? την ομορφοτερη ψωρα του πλανητη!!!! που ο θεος μας εδωσε το καλυτερο του.....οικοπεδο!!!! με 11 μηνες ηλιο!!!!! συνεχιζετε βερ ζωα να πιστευεται σε διξιους και αριστερους????? σε ..."σεμνους και ταπεινους" και σε σοσια-ληστες!!!!!! κοινοι απατεωνες.....κοινοι λοποδυτες πουσε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου θα ειχαν σαπισει στη φυλακη!!!!!!
    αλλα ειπαμε εδω ειμαστε ζωα....που ενω ξερουμε οτι μας διαιρουν για να βασιλευουν εμεις συνεχιζουμε να τους πιστευουμε τους αλητες αυτους...
    ε ρε bilderberg που μας χρειαζεται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτή τη γυφτογκόμενα ποιος τη γαμάει και είναι πάντα μέσα στα πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΝΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΙΧΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο/Η politis είπε...
    Αυτή τη γυφτογκόμενα ποιος τη γαμάει και είναι πάντα μέσα στα πράγματα;


    σωστος ο παικτης λεμε!!!!!!!
    Οντως πρεπει να εχει πολλες γνωριμιες ΄για ειναι συνεχεια μεσα.
    Ισως εχει πολλα κρυφα ταλεντα οταν κλεινουν οι κουρτινες!
    Για αυτο ηταν και τοσο ακριβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΟΧΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!
    __________________________________
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    Ι) Θα ακολουθήασει δεξίωση για τις φασιστικές δυνάμεις της κατοχής και τους ντόπιους δωσίλογος
    σου. Προσφορά του ΜΠΟΜΠΟΛΑ & ΣΙΑ.

    ΙΙ) χορηγός επικοινωνίας,
    ΤΟ MEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΜΤΑΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ πρέπει να υπομείνουμε τήν τυραννία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

    Κοιτάξτε τι έκανε το Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είπε ότι θα στείλει τους πιστωτές στο διάολο μια Παρασκευή , πριν από το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο εμίρης δεχότανε γλείφτες τραπεζίτες που πήγαιναν να ζητιανέψουν κανα δύο δεκάρες από τον ίδιο. Μετά από αυτό δεν έχει μόνο « επαναδιαρθρωθεί »το χρέος του (επαναδιαρθρωση σημαίνει αν σου χρώσταγα δέκα, θα πρέπει να σου επιστρέψω 4 όποτε εχω ευχέρια ), αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά το ευρώ, αν τα PIIGS αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο, Ο Trichet θα τους φιλήσει τον κώλο για να τους πείσει να παραμείνουν στο εσωτερικό του ευρώ.
    PIIGS σε όλο τον κόσμο, ενωθείτε. ή ακόμα καλύτερα: PIIGS όλου του κόσμου κυρήξτε στάση πληρωμών.
    Η στάση πληρωμών σήμερα ειναι μια επαναστατική ιδέα.
    Ποιος χάνει;
    Αν όλα τα PIIGS αποφασίσουν να πτωχεύσουν από κοινού, θα παραδώσουν το πνεύμα και θα πάνε στον αγύριστο οι παρακάτω " φιλανθρωπικές " επιχειρήσεις:

    •Barlkays Bank PLC
    •BNP Paribas
    •Citi Group Global Markets
    •Commerzbank AG
    •Credit Agricole
    •Credit Suisse
    •Deutsche Bank
    •Goldman Sachs
    •HSBC France
    •ING Bank NV
    •JP Morgan Securities
    •Merryl Lynch INT
    •Morgan Stanley CO
    •Nomura INT
    •Royal Bank OF Scotland
    •Societe’ Generale INV Bank
    •UBS Ltd

    Η " συμφωνία στήριξης " με το Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    Δεν θα ήταν εξάλλου ο πρώτος νόμος στήν Ελλάδα που δεν εφαρμόζεται.
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση