GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σημερινός υφυπουργός ήταν στενός συνεργάτης του Τ. Μαντέλη!..

Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών την περίοδο 1998-2001, ήταν  ο νυν υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης! Από τον Χρήστο Σ...

Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών την περίοδο 1998-2001, ήταν ο νυν υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης!

Από τον Χρήστο Σοφιανό

Τώρα που ο Τ. Μαντέλης είναι κατηγορούμενος και επίσημα για το σκάνδαλο της Siemens, ακούω ότι έρευνα σε πολιτικό επίπεδο θα γίνει και για τον (στενότερο και ευρύτερο) κύκλο των προσώπων με τα οποία συνεργαζόταν. Και νομίζω ορθώς, χωρίς τούτο να σημαίνει κατ' ανάγκην κάτι επιλήψιμο για τα πρόσωπα αυτά.
Ανατρέχοντας πάντως στη σχετική λίστα, διαπιστώνει κανείς ότι...
 Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Μεταφορών, κατά την επίμαχη περίοδο που ο κ. Μαντέλης ήταν υπουργός επί κυβέρνησης Σημίτη, ήταν ο σημερινός υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (και βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ) κ. Γιάννης Μανιάτης!!!
Όπως προκύπτει και από το επίσημο βιογραφικό του (δείτε το εδώ), ο κ. Μανιάτης διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών από τις 20.11.1996 έως τις 14.11.1998 και αναβαθμίστηκε σε Γενικό Γραμματέα του υπουργείου από τον κ. Μαντέλη στις 15.11.1998, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι τις 31.06.2001...

20 σχόλια

  1. Η γνωστή θεωρεία της συλλογικής ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΣΔΟΕ

    Πηγαίνετε να ψάξετε στο Βόλο, περιοχή Λεχώνια, ποιοί εφοριακοί έχουν κτίσει πολυτελέστατες βίλλες και ξεσκονίστε τους λογαριασμούς τους.

    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραπονιάρης28 Μαΐ 2010, 8:18:00 π.μ.

    Διάβασα στο τροκτικό ότι είχε κάνει βιογραφικό για πρόσληψη στη siemens. Εάν είναι αλήθεια όποιος μπορεί να βρει το βιογραφικό, ας το αναρτήσει να δούμε τα προσόντα του. Πιστεύω να έχει ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε τα κόλπα και μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΜΕ ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.
    Στο Βατοπέδι η Ν.Δ. κατηγορείται για εύνοια την Μονής, δεν έγινε όμως ανταλλαγή χρηματων.
    Αντίθετα, στη Ζίμενς, έγινε ανταλλαγή χρημάτων και μάλιστα εκατονταδων εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι στιγμής η Ζίμενς αφορά το πασόκ και καθόλου τη Ν.Δ.
    Αυτά είναι τα πραγματικά δεδομένα, τα σάπια να τα παρατήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΟΥΣΤΟΦΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χώρα του Μαντέλη παραμένει υπό κατοχή.

    Μπορεί ο Μαντέλης να γλίτωσε άθελά του τον Λοβέρδο από το… λιντσάρισμα λόγω των άστοχων χειρισμών του, ωστόσο, η … Μαντελειάδα δεν μπορεί να σβήσει με μιας τα όσα περιμένουν χιλιάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους.

    Πέρα από τα δελτία των 8 με τις περισπούδαστες αναλύσεις περί διαφάνειας, υπάρχει κι ένας κόσμος που περιμένει με αγωνία να δει τι τον περιμένει, πότε θα παίρνει σύνταξη και πόσα χρήματα.

    Ηλθε λοιπόν το απόγευμα της Πέμπτης το ΔΝΤ να μας θυμίσει ότι η… χώρα του Μαντέλη είναι υπό κατοχή και μόλις βγάζει φιρμάνι το αφεντικό εμείς πρέπει να καθόμαστε σούζα.

    «Οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι παραμένουν σταθερές προσηλωμένες στο πρόγραμμα και δεν έχουν καμία πρόθεση να ανοίξουν εκ νέου ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των μεταρρυθμίσεων του συνταξιοδοτικού συστήματος», αναφέρει εκπρόσωπος του ΔΝΤ. Αυτό σημαίνει ότι και «κωλοτούμπες» να κάνουμε δεν αλλάζει ούτε κεραία στα συμφωνηθέντα. Αν η συμφωνία είναι για 40 χρόνια αυτό ισχύει, αν θα υπάρξει περικοπή 6% για κάθε χρόνο πρόωρης συνταξιοδότησης πριν τα 65 έτη, αυτό ισχύει.

    Η δήλωση του ΔΝΤ έρχεται ως απάντηση στα παπαγαλάκια που διαρρέουν ότι γίνεται σκληρή μάχη για να πάμε από τα 40 στα 37. Πρώτο θέμα το είχαν την Πέμπτη «Τα Νέα» δίνοντας έμφαση στον… σκληρό αγώνα της Ελλάδας προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

    Το μνημόνιο είναι ευαγγέλιο για το ΔΝΤ κι αν αλλάξει θα γίνει προς το χειρότερο, ας μην έχουμε αυταπάτες.

    Κι όσο κι αν πιστεύουν κάποιοι ότι με «μια δόση Μαντέλη την ημέρα τον Λοβέρδο κάνεις πέρα» αυταπατώνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΡΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ

    ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥΧΕΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

    ΕΞΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΠΟΣΟΚΟΣ ΝΤΡΟΠΗ

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΩΞΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κόσμος είναι άνεργος, ο κόσμος πεινάει, ο κόσμος αγωνιά για το πώς θα πληρώσει το στεγαστικό του ή τις κάρτες και ο νεκροθάφτης ο καψαμπέλης μας αναπαράγει ότι μαλακία βρίσκει στο διαδίκτυο.
    ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.
    Αυτή είναι η επικαιρότητα που θέλει να διαβάσει ο κόσμος;
    Μπλόγκ είναι αυτό;
    Που είναι το ρεπορτάζ για τη βενζίνη ρε πανηλίθιε;
    έχεις ιδέα πόσο έχει ανέβει το καλάθι της νοικοκυράς;
    Μισό κιλό τυρί, μια φρατζόλα ψωμί, έξι αβγά και δύο μπύρες και φεύγουν 25 ευρώ.
    Αν προσθέσεις και τα πάγια του σπιτιού πάει το μεροκάματο (για όσους τυχερούς έχουμε ακόμα δουλειά).
    Άει σιχτίρ σιχαμένοι με το πασόκ σας και τη βαρβαρότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας κοροϊδεύουν.
    Το μέλλον που μας επιφυλλάσουν είναι κινέζικα μεροκάμματα των 100 ευρώ το μήνα, με 14 ώρες δουλειά την ημέρα και χωρίς σαββατοκύριακο. Αυτά για τα νιάτα μας.
    Όταν πάψουμε να είμαστε “productive” και όσοι δεν θα’χουμε αυτοκτονήσει (όπως κάνουν σήμερα εργαζόμενοι στη Κίνα) θα μας βάζουν να κάνουμε “εθελοντική” εργασία σε οίκους απορίας-ευγηρίας.
    Καλως ήρθαμε στον 21ο αιώνα, στον αιώνα της επιστροφής της δουλείας.

    KAI
    πανω στο πανικό τους να περάσουν ολα τα αντιλαικά μετρα οι ΠΑΣΟΚοι, τα μετρα του χασάπη!
    κόψε απο αυτόν και δώσε στον άλλο

    καθε βδομάδα θα μας σερβίρουν και ενα σκάνδαλο, των δικών τους ημερών αλλά,
    παραγραμμένο.
    Πιασ τ’ αυγό και κουρευτο.

    Κοροιδεύουν τη κοινωνία,
    οπως κοροιδεύουν οι υπουργοί των, οπως κοροιδεύει ο Πρωθυπουργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ?
    ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΒΛΕΠΩ ΕΠΟΧΗ ΠΑΜΠΕΡΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μανιάτης : Γνωστός ρουφιάνος των πράσινων κλαδικών στον ΟΤΕ, και πράσινος άλλωστε πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να εξεταστεί ο ρόλος του Μανιάτη στην υπογραφή της σύμβασης του ΟΣΕ με την Siemens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o οποίος Μανιάτης συνδέεται συγγενικά με ποιό άλλο μέλος της Κυβέρνησης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να εξετασθει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ 300 από τη στιγμή που ξεκίνησαν μέχρι τώρα.Να συμπεριληφθούν στο ΠΟΘΕΝ και τα ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ για να δούμε τελικά ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε ποιον ανηκει το πολυτελεστατο συγκροτημα στην Αναβυσο??
    Ποια ειναι η ΑΡΙΑΝΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μονο ο Βερελης τους καθαρισε ολους αυτους τους ρουφιανοΜανιατηδες.. ο βερελης παραιτηθηκε και θα γυρισει με ασπρο αλογο να τον χωσει στον γιωργακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς τον αρθρογραφο αυτου του κειμενου: Καλο ειναι να σταματησετε να αποκαλειτε αυτους ολους΄΄κυριους΄΄
    μπροστα απο το επωνυμο τους. Φοβαστε μηπως τους ... προσβαλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωραιο λουλουδι θα ειναι και η αφεντια του. Στο χωριο μου λενε : Μοποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση