GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε πίσω την κατάργηση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις!...

Θυμάστε που το υπουργείο Παιδείας διατυμπάνιζε συνεχώς ότι «τέρμα οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις;». Αρχικώς, αυτή η δια...

Θυμάστε που το υπουργείο Παιδείας διατυμπάνιζε συνεχώς ότι «τέρμα οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις;».
Αρχικώς, αυτή η διακήρυξη συμπεριλήφθηκε στο Ν. 3833/2010 (τα νέα μέτρα για τη σωτηρία της οικονομίας) όπου στο άρθρο 11, παράγραφο 8, πρώτο εδάφιο έλεγε:
«Από τη δημοσίευση του παρόντος δεν επιτρέπεται η απόσπαση εκπαιδευτικού προσωπικού σε θέσεις χωρίς πλήρη εκπαιδευτικά και...
διδακτικά καθήκοντα»
Στο νέο όμως πολυνομοσχέδιο για την παιδεία, που τόσο πολύ διαφημίστηκε, άρθρο 31, παράγραφος 6 (νόμος 3848/2010) το παραπάνω καταργείται!!!!!!
«Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου καταργούνται: α) το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 8 του άρθρου 11 του ν. 3833/2010 (ΦΕΚ 40 Α΄)….»
Μα ποιους κοροϊδεύει  η κυρία Διαμαντοπούλου, και γενικότερα αυτή η κυβέρνηση, επιτέλους;;;
Captain Harlock

22 σχόλια

  1. Ψηφισατε βαρβαρους σοσιαλιστες, λες και δεν είχαν προιστορία στο ψέμα. Τοσο βλακες εισαστε.

    Ψηφισατε τον Παπανδρέου που προσπαθησε να φτιαξει την αλυσιδα ενω εκανε ποδηλατο και που εκανε δυο φορες κανο και την μια χαθηκε.

    Ψηφισατε αυτον που τριάντα χρόνια βουλευτής δεν έχει καταφέρει ακόμη να μάθει καλά Ελληνικα. Μοναδικο φαινομενο παγκοσμιως. Πρωθυπουργος χωρας που δεν μιλαει καλά τη γλωσσα της.

    Ψηφισατε Υπερβαρο συνταγματολογο για να διοικησει τον στρατο.

    Ψηφισατε αλλον άσχετο συνταγματολογο για να λυσει το συνταξιοδοτικο.

    Ψηφισατε υβριστη για αντιπροεδρο. Που ακουει Ιμια και Οτσαλαν και τρεχει η χοληστερινη απο τα αυτια του.

    Ψηφισατε playmate για υπουργο Πολιτισμου

    Ψηφισατε άχρηστο Κλουζω για να παταξει την τρομοκρατια και την εγκληματικοτητα. Ποιος βαζει τωρα τις βομβες? Ποιος σκοτωνει καθημερινα? Ποιος καιει αθωους?

    Ψηφισατε γκαφατζή πιστολερο για υπουργο οικονομιας. Μονο που έβαλε το πιστολι να εκπυρσοκροτήσει αναποδα και τα θυματα ειναι οι ίδιοι οι Ελληνες.

    Βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε μόνοι σας τα ματάκια σας.

    Τώρα συνεχίστε να βλέπετε την προπαγάνδα των ιδιωτικών καναλιών.

    Και η μακακία συνήθεια είναι, σαν το μαζοχισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό θα το πάρει πίσω;;;;


    Εφόσον θίξατε το θέμα του ελέγχου των εκλογών μελών ΔΕΠ: Σχετικά με το διορισμό του Βιτωράτου Ανδρέα του Γεωργίου σε κενή οργανική θέση του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Περιβαλλοντική Προστασία και Αγροχημικά» του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, έχω να παρατηρήσω τα εξής:

    1. Η κ. Βιτωράτος ως πρώην μέλος της Διοικούσας Επιτροπής (ΔΕ) του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ουσιαστικά προκήρυξε θέση για τον εαυτό του. Η υποψηφιότητα του κ. Α. Βιτωράτου δεν συνάδει με την ιδιότητά του ως μέλος της ΔΕ. Συγκεκριμένα, η επιλογή και ο διορισμός του παραπάνω δεν ήταν σύννομη, αφού από το σώμα του πρακτικού της ΔΕ με τον κ. Βιτωράτο Α. ως μέλος της ΔΕ (Υ.Α. με αριθ. 83366/Ε5/24-8-2005, ΦΕΚ 1302/τ. Β'/15-9-2005) προκύπτει ότι συμμετείχε στο συλλογικό όργανο το οποίο ενέκρινε την προκήρυξη θέσης αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Περιβαλλοντική Προστασία και Αγροχημικά», την οποία και ακολούθως κατέλαβε, ενώ κατά νόμον και σύμφωνα με τις αρχές του διοικητικού δικαίου που διέπουν τη σύνθεση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων της διοίκησης, όφειλε να απέχει από κάθε ενέργεια ή διαδικασία που συνιστά συμμετοχή σε λήψη απόφασης ή διατύπωση γνώμης, αφού κατά τεκμήριο η ικανοποίηση προσωπικού του συμφέροντος συνδεόταν με την έκβαση της διαδικασίας προκήρυξης θέσης ΕΠ στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, και προσκρούει η παραπάνω συμμετοχή στην αρχή της αμεροληψίας (Ν. 2690/1999 άρθρο 7, ΦΕΚ 45 Α').

    2. Υπάρχει ιδιάζουσα σχέση του υποψηφίου κ. Βιτωράτου με τον πρόεδρο της εισηγητικής επιτροπής κ. Β. Ζιώγα. Από το σώμα του πρακτικού της 21-3-2008 του εκλεκτορικού σώματος, προκύπτει ότι σε αυτό συμμετείχε ο κ. Ζιώγας, καθηγητής του ΓΠΑ και συγγραφέας σε τρείς (3) δημοσιεύσεις του υποψηφίου Βιτωράτου Α., ενώ κατά τεκμήριο υφίσταται ιδιάζουσα σχέση λόγω μακρόχρονης επιστημονικής συνεργασίας, όπως αποδεικνύεται από σειρά δημοσιεύσεων που καλύπτουν την περίοδο 1990 έως 2006 και από τον πρόλογο της διδακτορικής διατριβής του κ. Βιτωράτου Α. (Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης με ταυτότητα εγγραφής 003145 και ηλεκτρονική τοποθεσία και πρόσβαση http://thesis.ekt.gr/3245), και προσκρούει η παραπάνω σύνθεση στην παραπάνω αρχή της αμεροληψίας.

    3. Απουσιάζει ουσιαστική κρίση για το βαθμό ανταπόκρισης των υποψηφίων στα απαιτούμενα νόμιμα προσόντα. Συγκεκριμένα, έχει γίνει πλημμελής αξιολόγηση των επιστημονικών εργασιών των υποψηφίων από την Εισηγητική Επιτροπή, καθότι δεν αιτιολογείται η ουσιαστική επιστημονική αξία των εργασιών με συγκεκριμένα αντικειμενικά στοιχεία που συνάπτονται άμεσα προς αυτές, όπως π.χ. οι διεθνείς αναφορές άλλων ερευνητών, οι ευρεσιτεχνίες, οι δημοσιευμένες κριτικές, η αποδοχή συγγράμματος ως διδακτικού βοηθήματος εκ μέρους άλλων Ιδρυμάτων κλπ. (Εγκύκλιος ΥΠ.Ε.Π.Θ. με αριθ. πρωτ. Φ.13/10518/Ε5/30-1-2004 «Πλήρωση θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού (ΕΠ) ΤΕΙ» μέρος Δ').

    4. Πώς μπορεί ένας υποψήφιος να καταλάβει θέση Αναπληρωτή Καθηγητή με βάση μόνο μία (1) αυτοδύναμη δημοσίευση σε έγκυρο διεθνές επιστημονικό περιοδικό, δύο (2) ετεροαναφορές από τη διεθνή βιβλιογραφία και καμία (0) συμμετοχή σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο;

    5. Πώς μπορεί ένας υποψήφιος να καταλάβει θέση Αναπληρωτή Καθηγητή χωρίς αυτοδύναμη διδακτική εμπειρία στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, δεδομένου ότι η βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή είναι προχωρημένου επιπέδου και απαιτεί αυτοδύναμο διδακτικό και ερευνητικό έργο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση;

    6. Πώς είναι δυνατόν να ολοκληρώθηκε ο έλεγχος νομιμότητας από τον Πρόεδρο της ΔΕ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, εφόσον από το πρακτικό της εκλογής απουσιάζουν οι υπογραφές δύο μελών του εκλεκτορικού σώματος;

    Ο διορισμός του κ. Βιτωράτου υπογράφηκε από τον νύν πρόεδρο της ΔΕ κ. Ν. Μαραβέγια (ΦΕΚ 413 Γ’/19-5-2010). Ο νέος πρόεδρος έχει δεσμευθεί δημόσια για διαφάνεια στις διαδικασίες διοίκησης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Παρά ταύτα, παρατηρώ ότι ο έλεγχος νομιμότητας για την εν λόγω εκλογή υπήρξε πλημμελής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να διαρρεύσεις το ψεύδος απαιτείται αμοιβή.
    Για να πεις την αλήθεια, δεν χρειάζεται “ανταπόδοση”.
    Γι’ αυτό το διαδίκτυο είναι κατά 90% ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ, ΠΗΓΑΙΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ!
    Το υπόλοιπο 10% το χαρίζουμε στον Παπανδρέου και τους αργυρώνητους ψευτομπλόγκερς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mούσια .. και κοροϊδία..

    Η διάταξη αυτή χρησιμοποιήθηκε για να
    κάνει την ανάλογη προπαγάνδα και όταν
    τελείωση.. επανέφερε τα πράγματα στην
    κατάσταση που ήθελε.

    Άσοι στην επικοινωνία!
    στην προπαγάνδα δηλαδή...

    Αλλιώς, πώς θα πλούτιζαν αυτοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Ιωάννης Μήτσος, Κωνσταντίνα Παπαδογιάννη και Γιάννης Χάλαρης, ενώ ως ειδικοί σύμβουλοι οι Εύη Χατζηανδρέου, Παύλος Γούσης, Ελένη Πετράκη, Ματίνα Στάππα, Ελένη Μωραΐτου, Χαρά Σωτηριάδου, Αργύρης Περουλάκης και Αλεξάνδρα Ιωαννίδου.
    Διευθύντρια του Γραφείου της υπουργού ανέλαβε η Ευγενία Λοκανά με γραμματείς της τις κυρίες Γεωργία Θεοφανοπούλου και Μαρίνα Μαγκουρλίδου.
    Στο ιδιαίτερο γραφείο της υπουργού εργάζονται οι Ρούλα Μπικίδου, Αθηνά Πανούτσου και Μίζη Ελένη, στη Γραμματεία οι Σοφία Κυρούση και η Κατερίνα Καρβέλα, στο Πρωτοκόλλο η Αλεξάνδρα Μπουρνιά, η Δήμητρα Γαζή και η Ουρανία Σταύρακα, στις Δημόσιες Σχέσεις η Σταυρούλα Τσούτσουρα (διευθύντρια) και η Αγγελική Καρακατσάνη.
    Στο Πολιτικό Γραφείο της Άννας Διαμαντοπούλου εργάζονται οι: Αναστασία Χατζηδάκη, Βασιλική Σκαρτσούνη, Χρήστος Δρούζιας, Γιώργος Πλούσος, Μάρθα Παναγιώτου, Διονύσης Τσαγκρής, Ιωάννα Λογαρά, Γιώργος Σταθιάς και Έφη Μεγαγιάννη.
    Το πολυπρόσωπο Γραφείο Τύπου αποτελούν οι: Ρίτσα Γαλογαύρου, Γιάννης Μαστρογεωργίου, Δώρα Τσολάκη, Νιόβη Λακοπούλου, Γιώργος Παπούλιας, Γιάννης Νάστος, Άννα Μπεκρή, Μαργαρίτα Βεβή, Σταματίνα Μοτάκη, Πελαγία Γιαννικοπούλου, Φραντζέσκα Φακάρου, Αλεξάνδρα Σπύρου και Νίκος Διαμανταρίδης.
    Μέχρι στιγμής δηλαδή χρειάζονται 46 άτομα στο γραφείο της υπουργού...
    Είναι που θα μειώνατε τις κρατικές δαπάνες βρε παιδιά και ζητάτε και θυσίες !!!

    Από τρεις συνεργάτες, οκτώ ειδικούς συμβούλους και πολλούς άλλους υπαλλήλους στη Γραμματεία, Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις, ιδιαίτερα και πολιτικά γραφεία κ.λπ. αποτελείται ο μηχανισμός της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου.

    ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΠΑΠΑΝΩ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ...

    ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΩ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ?

    AΠΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    -φταίει μόνο, ο τάδε Υπουργός ή τάδε Υφυπουργός και αρχίδια καλαβρέζικα, στους πράσινους ξεδιάντροπους κώλους τους!!!

    ΤΕΛΟΣ.
    Και ο κάθε πασόκος είναι υπέυθυνος. Το σύνθημα “Κόμμα και Κράτος Θόδωρος Τσουκάτος” δεν το φώναζε η πασοκική ελίτ, το φώναζε ο κάθε ανώνυμος πασόκος.
    Και τους αφήνουμε να γίνουν και τιμητές.

    Είναι υπεύθυνος ΚΑΙ ο κάθε ΠΑΣΟΚος. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η εξουσία και να κλέβουν.
    Γι αυτό ψήφισαν ΠΑΣΟΚ.

    Γνωστός μου έτρεχε με το ΠΑΣΟΚ για ατομικό συμφέρον, διέδιδε τα μύρια όσα κατά το ΚΚ που άπτονται ακόμη και της οικογενείας του γιατί αυτά του μετέφερε ο βρωμερός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ.
    Είναι λοιπόν ή δεν είναι αυτός υπεύθυνος;
    ΕΙΝΑΙ.

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΑΟΚΩΣΤΑ-ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΒΛΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ
    ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΠΟ
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.

    - ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ υπουργός Αλητείας
    - ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ υπουργος ξεπουλήματος όλουτου ελληνικού περιβάλλοντος.
    - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ διεθνής μιζεμαν,υποδούλωσε 2 γενιές ελλήνων
    - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. πουλάει και την ψυχή των παιδιών μας.
    - ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ. τεμαχιοποιεί την πρώην ελλάδα, σε προτεκτοράτα ξένων χωρών.
    - ΠΑΓΚΑΛΟΣ.παγκόσμιος χαφιές και προβοκάτορας.

    και ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΞΕΡΑΤΑΣΜΑΤΑ -ταχα υπουρουφυπάρπαγες ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΤΟΥ MEGA ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ
    ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ΄του ηλιθίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Το...πάρτυ των κολλητών στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Χατζηκώστα!!!"

    "Οι φίλοι του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρυσοστόμου Βούζα,καθώς και του βουλευτή Θανάση Οικονόμου,είναι οι μόνοι άξιοι και ικανοί,από όλους όσους υπέβαλαν τα δικαιολογητικά τους στο opengov,για να διοικήσουν το Νοσοκομείο ...
    Χατζηκώστα Ιωαννίνων!!!'

    Ετσι,στο νέο Δ.Σ. που ανακοινώθηκε,συμμετέχουν:ο επιχειρηματίας κ. Θωμάς Μπέγκας,ο υπάλληλος της περιφέρειας Ηπείρου-χημικός κ. Θανάσης Μανταλόβας,ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Καλατζής,ο δικηγόρος κ. Σπύρος Πάικας και ο δάσκαλος κ. Αντώνης Γάγας!
    Τα ερωτήματα που θέτουμε είναι πολύ απλά:
    Πως γίνεται ρε λεβέντες και διορίστηκε στο Δ.Σ. όλη η παρέα που καθημερινά είναι κοντά σας στο γνωστό στέκι της Οδού Αβέρωφ;

    Τι σχέση έχουν όλη αυτοί με τον χώρο της Υγείας;
    Ποίος από αυτούς έχει σπουδές στην Διοίκηση,Διοίκηση Μονάδων Υγείας,Οικονομικά Υγείας,Δημόσια Υγεία,Δημόσια Διοίκηση,Διοίκηση Επιχειρήσεων κ.α.;
    Τι θα πούν οι κ.κ. Βούζας και Οικονόμου σε δεκάδες νέους Ηπειρώτες που ενώ είχαν τα προσόντα,δεν επιλέχθηκαν;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου καταργούνται: α) το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 8 του άρθρου 11 του ν. 3833/2010 (ΦΕΚ 40 Α΄)….»
    /////////////////////////////////
    Γαμώ τό κομματικό αλησβερίσι σας
    Ρέ κομματογαβγάβ εκπαιδευτικοί
    μέ ειδικότητα γλυψίματος κατουρι-
    μένης ποδιάς καί σύ Διαμάντω καί
    κάθε Διαμάντω,όπου καί νά πάτε,
    τά ίχνη σας ακτινοβολούν.
    Όπως τού γυμνοσάλιαγκα στό φώς.
    Θέλατε μόρια Άη Στράτη καί μετά-
    θεση στό άστυ...
    Άντε ρέ "μόρια',έ "μόρια"
    συφιλιασμένα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νεα

    η Διαμαντοπουλου εχει δρ Κουτσουκο

    ας μεινει και αλλο εκει

    τουλαχιστον ψηφισε νομο παιδειας εκανε καλες πανελληνιες αλαξε το ΔΣ της Ασπαιτε
    Ενταξει

    καλα παει

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το γυφτογκομενικό ποιός το γαμαέι και έχει κάνει την Ελλάδα τσιφλίκι της;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά η Ελλάδα είναι χώρα μαγική, ότι ψηφίζεται την μια μέρα δεν ισχύει την αλλή, τυχαίως και απο μόνοι τους διορίζονται συγγενείς και συγχωριανοί υπουργού, η αγοραζονται κουρτίνες από μονες τους για άλλη υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εν τω μεταξύ διαβάζουμε στο:
    http://gianniotis.blogspot.com/2010/05/46.html
    Από τρεις συνεργάτες, οκτώ ειδικούς συμβούλους και πολλούς άλλους υπαλλήλους στη Γραμματεία, Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις, ιδιαίτερα και πολιτικά γραφεία κ.λπ. αποτελείται ο μηχανισμός της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου.
    Ειδικότερα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, υπό την υπουργό ως συνεργάτες υπηρετούν οι Ιωάννης Μήτσος, Κωνσταντίνα Παπαδογιάννη και Γιάννης Χάλαρης, ενώ ως ειδικοί σύμβουλοι οι Εύη Χατζηανδρέου, Παύλος Γούσης, Ελένη Πετράκη, Ματίνα Στάππα, Ελένη Μωραΐτου, Χαρά Σωτηριάδου, Αργύρης Περουλάκης και Αλεξάνδρα Ιωαννίδου.
    Διευθύντρια του Γραφείου της υπουργού ανέλαβε η Ευγενία Λοκανά με γραμματείς της τις κυρίες Γεωργία Θεοφανοπούλου και Μαρίνα Μαγκουρλίδου.
    Στο ιδιαίτερο γραφείο της υπουργού εργάζονται οι Ρούλα Μπικίδου, Αθηνά Πανούτσου και Μίζη Ελένη, στη Γραμματεία οι Σοφία Κυρούση και η Κατερίνα Καρβέλα, στο Πρωτοκόλλο η Αλεξάνδρα Μπουρνιά, η Δήμητρα Γαζή και η Ουρανία Σταύρακα, στις Δημόσιες Σχέσεις η Σταυρούλα Τσούτσουρα (διευθύντρια) και η Αγγελική Καρακατσάνη.
    Στο Πολιτικό Γραφείο της Άννας Διαμαντοπούλου εργάζονται οι: Αναστασία Χατζηδάκη, Βασιλική Σκαρτσούνη, Χρήστος Δρούζιας, Γιώργος Πλούσος, Μάρθα Παναγιώτου, Διονύσης Τσαγκρής, Ιωάννα Λογαρά, Γιώργος Σταθιάς και Έφη Μεγαγιάννη.
    Το πολυπρόσωπο Γραφείο Τύπου αποτελούν οι: Ρίτσα Γαλογαύρου, Γιάννης Μαστρογεωργίου, Δώρα Τσολάκη, Νιόβη Λακοπούλου, Γιώργος Παπούλιας, Γιάννης Νάστος, Άννα Μπεκρή, Μαργαρίτα Βεβή, Σταματίνα Μοτάκη, Πελαγία Γιαννικοπούλου, Φραντζέσκα Φακάρου, Αλεξάνδρα Σπύρου και Νίκος Διαμανταρίδης.
    Μέχρι στιγμής δηλαδή χρειάζονται 46 άτομα στο γραφείο της υπουργού...
    Είναι που θα μειώνατε τις κρατικές δαπάνες βρε παιδιά και ζητάτε και θυσίες !!!

    Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_8971.html#ixzz0owZxDrt3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΚΟΥΚΙΔΕΣ? ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΤΟΥΣ , ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΣ ΑΛΛΟ ΓΟΥΔΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ. ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρακαλώ την κυρία Υπουργό να μας πεί λίγα λόγια για το τι συμβαίνει στα συνέδρια τηε λέσχης Bilderberg΄.
    Διότι πιστεύω ότι είναι η καταλληλότερη να μας πληροφορήσει,καθ'οτι απ'ότι φαίνεται από την συχνότητα τής εκεί παρουσίας της, πρέπει να είναι η πλέον ευνοούμενη από τούς άλλους Έλληνες πολιτικούς, του εν λόγω μυστικού οργανισμού. Από το 2004 έως το 2009 έχει παραβρεθεί
    τέσσερεις(4) φορές!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ:

    Νεα

    η Διαμαντοπουλου εχει δρ Κουτσουκο

    ας μεινει και αλλο εκει

    τουλαχιστον ψηφισε νομο παιδειας εκανε καλες πανελληνιες αλαξε το ΔΣ της Ασπαιτε
    Ενταξει

    καλα παει

    Κωστας Πασοκ

    25 Μαϊ 2010 1:36:00 μ.μ

    ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτή είναι η Τζάκρη νούμερο 2!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παπανδρεου στειλε τη Διαμαντοπούλου σπιτι της. Η Ελλαδα δεν αντεχει αλλο τη διγλωσια. Ζητησες συστρατευση για να παμε μπροστα. Αποδειξέ το αλλα με εργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κ. Παπανδρεου στειλε τη Διαμαντοπούλου σπιτι της. Η Ελλαδα δεν αντεχει αλλο τη διγλωσσια. Ζητησες συστρατευση για να παμε μπροστα. Αν το εννοεις αποδειξέ το αλλα με εργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση