GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φωτογραφίζει" τον Σημίτη ο Μαντέλης...

..και καρφώνει τους τότε υπουργούς Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου και Ν. Χριστοδουλάκη Από τον Γιάννη Παπαζήση "Προεκλογική χορηγία" ...

..και καρφώνει τους τότε υπουργούς Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου και Ν. Χριστοδουλάκη

Από τον Γιάννη Παπαζήση

"Προεκλογική χορηγία" χαρακτήρισε, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο Τάσος Μαντέλης τα 200.000 και 250.000 μάρκα που πήρε από την Siemens και υπαινικτικά πρόσθεσε ότι "μίζα για έναν υπουργό είναι τα 10.000.000 ευρώ"...
Η ερμηνεία για τον υπαινιγμό αυτό είναι ότι στρέφεται προς την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη αλλά και προς...
τους τότε υπεύθυνους του κομματικού ταμείου του ΠΑΣΟΚ. Και αφήνει να εννοηθεί ότι τα πολλά λεφτά πήγαιναν προς άλλες κατευθύνσεις...
Τι ξέρει και ποιους "κρατάει" ο πρώην υπουργός;
Επίσης, ενδιαφέρον έχει και η αναφορά του ότι αρμόδιος για τον ΟΤΕ δεν ήταν εκείνος ως υπουργός Μεταφορών αλλά ο υπουργός Οικονομίας. Δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς έστρεψε τα φώτα προς την πλευρά του Γιάννου Παπαντωνίου και του Νίκου Χριστοδουλάκη...

17 σχόλια

  1. Με λίγα λόγια πλιατσικολόγοι ήταν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Κορυδαλλό όλα τα ΠΑΣΟΚικά λαμόγια, με πρώτο το Σημίτη και από δίπλα τους τα γαλάζια λαμόγια με αρχηγό το χοντρό τεμπέλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλ. έτσι σού ήρθε πετάς και μια ερμηνεία, λές και εμείς μαλάκες είμαστε δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε.

    Μικρότερο φτυάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ---- ΕΚΤΑΚΤΟ -----
    ΤΩΡΑ !

    Σύμφωνα με επείγουσα τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο που κατέθεσε σήμερα ο υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης,
    όταν είσαι νεοδημοκράτης και η Ζίμενς σου στείλει ένα ένα ημερολόγιο τοίχου ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΖΑ.

    Σε περίπτωση που είσαι πασόκ και η Ζίμενς σου στέλνει εκατομμύρια ευρώ, ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ.

    Μετά από διαβούλευση (διάρκειας 35 δευτερολέπτων) με τους εμπλεκόμενους κοινωνικούς εταίρους, το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί κατεπειγόντως απόψε στη Βουλή και τό αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι να τυπωθεί στο ΦΕΚ.
    Πάνω από όλους ο νόμος (μας).

    Υ.Γ. θα εξαιρείται η συνεταίρος της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ .
    Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ.
    Σαν μάρτυρες, γνώστες και επίσημοι καταδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. _________________________________
    Ξέρετε πόσο κόστισε στο ελληνικό δημόσιο η μίζα του Μαντέλη;

    Ο Μαντέλης παραδέχτηκε ότι ως υπουργός Μεταφορών, πήρε μίζα 200.000 μάρκων από τη siemens, για να την... βοηθήσει στο ψηφιακό κέντρο του ΟΤΕ.
    Ο Μαντέλης το είπε αυτό την ώρα που ξέρει ότι έχει παραγραφεί το αδίκημα και είναι έτοιμος να φύγει από την Ελλάδα για...
    ...το εξωτερικό όπου δραστηριοποιείται τον τελευταίο καιρό.

    Πόσο όμως κόστισε αυτή η μίζα στο ελληνικό δημόσιο;

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ

    Η μίζα των 200.000 του Μαντέλη, κόστισε στον ΟΤΕ, ζημιά 57.000.000 ευρώ! ___________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαντάζεστε να είχε βγει ο γαλάζιος υπουργός «Μαντέλης» και να είχε πει «μάλιστα κύριοι, πήρα 200.000 ευρώ από την Siemens ως προεκλογική εισφορά;»

    Φαντάζεστε να είχε βγει ο γαλάζιος «Τσουκάτος», δεξί χέρι πρώην γαλάζιου πρωθυπουργού, και να είχε πει « μάλιστα, κύριοι πήρα 1.000.000 ευρώ από την Siemens και πήρα τα κουπόνια και τα έδωσα στο κόμμα;».

    Φαντάζεστε να είχε βγει ένας υπουργός κολλητός του Καραμανλή και να είχε πει ότι βαλτοί δημοσιογράφοι τον κατηγορούσαν ότι πήρε 10 εκατομμύρια μάρκα από τη ΖΙΜΕΝΣ για να ξεπλύνουν έτσι τις μίζες που είχαν πάρει άλλοι υψηλότερα ιστάμενοι από αυτόν;

    Τι θα είχε γίνει;

    Θα μιλάγανε για Βατοπέδια;

    Θα είχε γίνει πόλεμος. Στους δρόμους θα τα σπάγανε όλα , μέχρι και τα λούκια και τις υδρορροές. Θα ξηλώνανε την άσφαλτο.

    Τα ΜΜΕ θα είχαν αφηνιάσει. Η Τρέμη θα γινόταν 18 χρονών ο δε Πρετεντέρης θα έκανε εκπομπή για άντρες με ανάγκες λαϊφστάϊλ.

    Φανταστείτε λοιπόν πόσο βαθειά είναι η σήψη και το Αλτσχάιμερ – επιλεκτικό πάντα.

    Να λέει ο Πράσινος «ναι ρε τα πήρα» και τα κανάλια να μας λένε την ίδια στιγμή για τον…Καραμανλή.

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΩΝ
    ΜΜΕ-ΠΑΣΟΚ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ?

    MA AYTO EINAI ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
    ΠΟΡΝOI ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ..
    =================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΟΘΡΟΙ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΟΧΕΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ?
    ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ?
    Ή ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ -ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΙΚΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ?
    Έ?ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ????
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ, ΘΥΜΩΝΩ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!


    Υ.Γ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ!!Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!!ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απιστευτο,δεν πιστευω αυτα που διαβαζω και ακουω απο το πρωι.Μα ειναι δυνατον? γινοντουσαν τετοια επι πασοκ και Σημιτη? Μιζες? σκαναδαλα? οχι οχι δεν μπορω να το πιστεψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδία,
    Ο κλέφτης, απατεώνας και μιζαδόρος Μαντέλης εκείνη την εποχή, ήλθε στην Κατερίνη και μας μίλησε στο πνευματικό κέντρο του Δήμου κατερίνης.
    Συνοδευότανε από τρεις γραφικούς τύπους και τσιράκια του Θεοφάνη Τόμπρα, δεν ξέρω αν ζούνε οι άνθρωποι, τους τότε «διευθυντάδες» του ΟΤΕ: Σαϊτάνη, Ρούσο & Χρόνη Άγγελο (κουμάσια όλοι τους), και προσκεκλημένοι μιας υπαλλήλου του ΟΤΕ, αν θυμάμαι καλά κάποιας Ευαγγελίας, με την οποία ήταν όλο αγκαζέ και αγκαλιές, δεν θυμάμαι το παρόνομά της (ήταν αυτή που έκαμνε τις προγραφές στον ΟΤΕ εκείνη την εποχή, και κυνηγούσε τους αντικαθεστοτικούς, αλλά αν ερωτηθεί κανένας παλιός υπάλληλος του ΟΤΕ ίσως να ξέρει), ήταν όλοι τους κύκλωμα, και μας προκαλούσαν με τις μαλακίες τους και τη συμπεριφορά τους.
    Μας έλεγε ο μιζαδόρος, για την απόφασή του Υπουργείου, ς να δημιουργήσουν την κρατική βιομηχανία παραγωγής Τηλεπικοινωνιακού υλικού ΕΛ.ΒΙΛ (το σχέδιο όμως εγκαταλείφθηκε γιατί αντιλήφθηκαν καθώς φαίνεται, ότι από μια κρατική επιχείρηση δεν μπορείς να πάρεις μίζες,), και ήταν όλο νουθεσίες και παπαριές. Μας έλεγε φερ΄ειπείν ότι «HARDWARE» ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΑΡΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (δηλ. οι μεταλλικές ντουλάπες-τα μεταλλικά ερμάρια) ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ EWSD ΤΗΣ SIEMENS. Αυτά ήξερε ο άνθρωπος, αυτά έλεγε. Ήταν ανίδεος, και έλεγε συνέχεια παπαριές. Αυτή η διοικητική υπ’άλληλος του ΟΤΕ του υπαγόρευε στην έδρα (στο πάνελ) τι να πει κάθε φορά που έπαιρνε το λόγο, για να απαντήσει στις ερωτήσεις των ακροατών του κόμματος που γέμισε την αίθουσα.
    Καθώς προκύπτει σήμερα, μόνο να κλέβει ήξερε ο άνθρωπος, γι΄αυτό και δεν είχε χρόνο να ενημερωθεί τι σημαίνει hardware και τι software. Και να σκεφθείτε κανείς ότι, με βάση τη σημερινή του κατάθεση, αυτός «ο άγνωστος» που τον «πήρε τηλέφωνο» και του είπε ότι θα του βάλει τις μίζες στο λογαριασμό του, του μιλούσε στα Αγγλικά!!!.
    Ο Αριστείδης Μαντάς, αυτός που ήταν ιδιαίτερός του στο Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών, δηλ. αυτός που αποφάνθηκαν οι γραφολόγοι ότι έγραψε το ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο έλεγε στους μιζοχορηγούς της SIEMENS να βάλουν τα λεφτά της μίζας στο λογαριασμό Α. ROCOS για λάδωμα του Μαντέλη, τοποθετήθηκε το 1996 στην Επιτροπή κρίσεως και αξιολόγησης των υποψηφίων Στελεχών του ΟΤΕ, για να κρίνει δηλαδή, όσους εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για κατάληψη θέσεων ευθύνης στον ΟΤΕ. Μέλος στην ίδια Επιτροπή ήταν και ο Σπύρος Αυγερινός (αδελφός του Παρασκευά Αυγερινού-φίλου του Ανδρέα Παπανδρέου), ταμίας του ΠΑΣΟΚ. Είναι αυτός που δήλωσε ότι «οι μίζες που πήρε ο Τσουκάτος, δεν εισήλθαν στα ταμεία του κόμματος»!!!!!!!
    ΌΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, «ΣΟΪ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ»!!!!!!!!!!!!!!!
    Και ο Μαντάς και ο Αυγερινός, τοποθετήθηκαν στην υπόψη Επιτροπή αξιολόγησης των καημένων των υποψηφίων στελεχών του ΟΤΕ, για να αποκλείσουν κάθε αντιφρονούνττα από του να καταλάβει θέση ευθύνης. Με τον τρόπο αυτό καρατόμησαν άξια στελέχη και προώθησαν τους αρεστούς του κόμματος. Αν δείτε τις ερωτήσεις που κάνανε στους αντιφρονούντες, θα τρελαθείτε. Τους ρωτούσαν άσχετα πράγματα που δεν είχαν καμία σχέση με «management» με «διοίκηση επιχειρήσεων», με «οικονομικά μεγέθη», με διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού κλπ, με σκοπό να μην μπορέσουν να απαντήσουν για να τους κόψουν. Ενδεικτικά αναφέρω ότι, όπως μου είπαν, ρωτούσαν σε υποψήφιους Διευθυντές, «πόσα καρτοτηλέφωνα είναι εγκατεστημένα στην τάδε οδό της τάδε πόλεως»!!!!!
    Αυτά, καλά είναι να τα ξέρουν και να τα θυμούνται οι νέοι, σήμερα και στο μέλλον, γιατί τέτοια χούντα σαν εκείνη, δεν ήταν ούτε η χούντα του Παπαδόπουλου, και γιατί επίσης τέτοια ακραία πράγματα σπάνιας εφευρητικότητας, είναι αδύνατο να συμβούν στο μέλλον, στον αιώνα τον άπαντα..
    Όσον αφορά στην επισήμανσή του Μαντέλη στην Επιτροπή, ότι η Επιτροπή της Βουλής θα πρέπει να ερευνήσει ποιος πήρε την υπόλοιπη μίζα των (10.000.000 € - 100.000 € = 9.900.000 €), θα πρέπει να ερωτηθεί ο Σημίτης, μπας και κατά λάθος τα βάλανε σε δικό του λογαριασμό και δεν το ξέρει κι΄αυτός, και εκτεθεί ο άνθρωπος άδικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Παπανδρέου εδώ έχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΛΕΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ;
    Πόσοι Έλληνες θα την εμπιστευόταν να τους τηγανίσει έστω και δυο αυγά;
    Ναι την εμπιστευτήκατε και την τοποθετήσατε στο Υπουργείο, αλλά ήταν λάθος, παραδεχτείτε το και ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΜΑΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαντέλης + ΠΑΣΟΚ = Διαπλοκή + Διαφθορά.

    Ανατρέχουμε σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας (Διαπλοκή) για να δείτε τον κεντρικό ρόλο που είχε ο κ. Μαντέλης στην εξέλιξή της διαχρονικά και πως έγιναν όλα.

    Ο κ. Μαντέλης διετέλεσε πρόεδρος του ΟΤΕ την περίοδο 1985-1988

    Σεπτέμβριος 1986: Τα τηλέφωνα του ΟΤΕ χρειάζονται ανανέωση και το ΚΥΣΥΜ, με εισήγηση της υφυπουργού Βιομηχανίας Βάσως Παπανδρέου επέλεξε δύο συστήματα ψηφιακών, δήθεν για να μην υπάρξει εξάρτηση της χώρας από ένα και δημιουργηθεί μονοπώλιο. Το ένα από αυτά τα συστήματα κατασκευαζόταν από την Ζήμενς και το άλλο από την ..Στάζι και το εισήγαγε στην Ελλάδα η Ιντρακόμ

    1988: Το Δ.Σ. του ΟΤΕ (πρόεδρος ο κ. Μαντέλης) αναθέτει χωρίς διαγωνισμό και με διπλάσιες τιμές την πρώτη μεγάλη προμήθεια τις εταιρείες Intracom και Siemens, Είναι οι περιβόητες 470.000 ψηφιακές παροχές για τις οποίες επιβλήθηκαν αργότερα περιοριστικοί όροι 470 εκατομμυρίων (!!!) στον Σ. Κόκκαλη

    Ιούνιος 1989: Επί κυβερνήσεως Τζαννετάκη ο Μητσοτάκης παγώνει την σύμβαση και η διοίκηση του ΟΤΕ αποφασίζει επαναδιαπραγμάτευση. Καταλαβαίνεται όλοι γιατί το έκανε ο «Ψηλός».

    Νοέμβριος 1989: Αναλαμβάνει η «οικουμενική κυβέρνηση» υπό τον Ξενοφώντα Ζολώτα. Αναπληρωτής υπουργός Επικοινωνιών είναι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης που αντιδρά στις πιέσεις του Μητσοτάκη να υπογράψει την σύμβαση. Αυτό προκαλεί μεγάλη κρίση στην κυβέρνηση και από τότε αρχίζει ουσιαστικά η κόντρα Βαρδινογιάννη – Κόκκαλη.

    31 Ιανουαρίου 1990: Συνεδριάζει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (Μητσοτάκης – Παπανδρέου – Φλωράκης) και με την συμμετοχή του γηραιού Ζολώτα αποφασίζει να ανατεθούν οι συμβάσεις του ΟΤΕ στην Siemens και την Intracom

    Ιανουάριος 1992: Λόγου του σάλου που προκαλείται, ο 7ος τακτικός ανακριτής ασκεί ποινική δίωξη εναντίον των Siemens και Intracom για τις συμβάσεις των 470.000 παροχών. Η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο τον Μάρτιο του 1993, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη φυσικά.

    Ιανουάριος 1992 (τον ίδιο μήνα με τη δίωξη !!!): Προκηρύσσεται διεθνής …διαγωνισμός, στον οποίο λαμβάνουν μέρος οι εταιρείες Intracom, «Ζημενς Τηλέ» (θυγατρική της Siemens), Alcatel, ΑΤ&Τ και Northern. Πίσω από αυτές είναι όλοι εκείνοι που ο Μητσοτάκης χαρακτήρισε τότε για πρώτη φορά «διαπλοκή».

    21 Ιουλίου 1992: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναθέτει την προμήθεια άλλων 150.000 παροχών στην Siemens και την Intracom.

    Σεπτέμβριος 1993: Η επιτροπή προμηθειών του αποκλείει με διάφορα προσχήματα τις άλλες εταιρείες και αφήνει μόνο την Siemens και την Intracom να …διαγωνίζονται μεταξύ τους.

    Οκτώβριος 1993: Ο Μητσοτάκης χάνει τις εκλογές και έχει το θράσος να πει ότι τον ανέτρεψε ο ….Κόκκαλης.

    Μάρτιος 1994: Η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου κατακυρώνει τις 1.000.000 ψηφιακές παροχές στην Siemens και την Intracom. Πρόεδρος του ΟΤΕ είναι ο κ. Π. Λάμπρου που αποκαλείται και «ταμίας του ΠΑΣΟΚ»

    Δεκέμβριος 1994: Ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Ζορμπάς διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την προηγούμενη σύμβαση και τον Ιούνιο του 1995 ζητεί να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά Siemens και Intracom. Aναλαμβάνουν δυο εφέτες – ειδικοί ανακριτές και το 1998 η υπόθεση μπαίνει κι αυτή στο αρχείο

    12 Μαρτίου 1996: Η κυβέρνηση Σημίτη αναθέτει με τη σειρά της την προμήθεια από Siemens και Intracom άλλων 270.000 ψηφιακών παροχών.

    Ιανουάριος 1997: Η κυβέρνηση Σημίτη τους δίνει ακόμα 338.000 ψηφιακές παροχές.

    9 Δεκεμβρίου1997: Η κυβέρνηση Σημίτη συνάπτει προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ άλλων για την προμήθεια 3.000.000 παροχών συνολικού ύψους 370 δισ. δρχ.

    Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών είναι ο κ. Μαντέλης
    Συνάδελφος Υπουργός του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    που το..ξέχασε !!! ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΙΟΣ
    ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ. ΣΚΡΟΦΑΣ ΜΗΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤAI ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ ΠΕΡΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ,ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ-ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοψοχεριασμένος27 Μαΐ 2010, 7:39:00 μ.μ.

    Το επίσημο ΠΑΣΟΚ τι κάνει για την περίπτωση αυτή, δηλαδή το πλιάτσικο του τέως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε 26/5/10-9,14, ίσως και το πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι. Το πολιτικό σύστημα με τις ενέργειες ορισμένων σε καθημερινή βάση απαξιώνεται. Οι σωστοί πολιτικοί, με τις κατάλληλες γνώσεις, πρέπει να βγουν μπροστά και να καθαρίσουν το τοπίο, το επιζητούμε όλοι.
    Υπάρχουν άτομα με ικανότητες που μπορούν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ να αναλάβουν την τύχη της Ελλάδος και να την βγάλουν από την κρίση. Αυτά τα άτομα πρέπει να ανζητήσουμε και να τα προωθήσουμε για να πάμε μπροστά.
    Δεν θέλουμε πολιτικούς που έχουν σαν σκοπό, μέσα από την πολιτική θέση, να πλουτίσουν. Θέλουμε αγνούς πολιτικούς που θα εργασθούν για τα συμφέροντα και μόνο της πατρίδας, όλους τους άλλους να τους βάλουμε στο περιθώριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση