GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει η Βάσω για το σκάνδαλο με το "σορτάρισμα"...

Επιμένει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου στις αιτιάσεις της κατά της Τράπεζας της Ελλάδος για διευκόλυνση των κερδοσκόπων σε βάρος τη...

Επιμένει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου στις αιτιάσεις της κατά της Τράπεζας της Ελλάδος για διευκόλυνση των κερδοσκόπων σε βάρος της χώρας μέσω των αλλαγών στις συναλλαγές των ελληνικών ομολόγων.
Η κ. Παπανδρέου δεν καλύφθηκε από τις απαντήσεις που έδωσε η κεντρική τράπεζα, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις της και σε σημερινή της δήλωση τονίζει: «Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) είναι, γιατί μεσούσης της χρηματοοικονομικής κρίσης που ήταν παγκοίνως γνωστό το πρόβλημα των ανοιχτών θέσεων (σορτάρισμα), που...
 γνώριζε τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας μας, σε μία τέτοια συγκυρία αποφάσισε να χαλαρώσει αντί να αυστηριοποιήσει τους κανόνες διακανονισμού/εκκαθάρισης και με τον τρόπο αυτό διευκόλυνε αντικειμενικά την κερδοσκοπία σε βάρος της χώρας μας».
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θεωρεί πως ούτε η επιστολή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που έδωσε στη δημοσιότητα χθες η Τράπεζα της Ελλάδος απαντά στα ζητήματα που έχουν ήδη θέσει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Αναλυτικά, η κ. Παπανδρέου σημειώνει: «Η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) χθες δύο ημέρες μετά την κατάθεση της ερώτησης στην Ελληνική Βουλή, δημοσιοποίησε την απάντηση μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ, χωρίς όμως να δημοσιοποιεί και τα ερωτήματα. Έχουμε δηλαδή απαντήσεις σε ερωτήματά της που δεν γνωρίζουμε, τα οποία μάλιστα έστειλε ημέρα Κυριακή (14-3-10).
»Για αποφυγή παρεξηγήσεων σημειώνεται ότι η επιστολή της ΕΚΤ δεν αφορά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργεί το Σύστημα διακανονισμού/εκκαθάρισης ελληνικών ομολόγων στην ΤτΕ, πράγμα το οποίο είναι το αντικείμενο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. Δεν έχει να κάνει με την προληπτική εποπτεία, με ποιους δηλαδή κανόνες και κυρώσεις γίνεται δύσκολη η κερδοσκοπία από τους σορτάκηδες, σε βάρος ελληνικών ομολόγων.
»Όταν οι φορείς έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν ανοιχτές πωλήσεις ελληνικών ομολόγων, που γίνονται κυρίως στις ξένες αγορές και να εκκαθαρίζουν τις συναλλαγές τους στο Σύστημα της ΤτΕ με χρονική υστέρηση χωρίς κυρώσεις και κόστος, ενθαρρύνεται η κερδοσκοπία.
»Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει η ΤτΕ είναι, γιατί μεσούσης της χρηματοοικονομικής κρίσης που ήταν παγκοίνως γνωστό το πρόβλημα των ανοιχτών θέσεων (σορτάρισμα), που γνώριζε τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας μας, σε μία τέτοια συγκυρία αποφάσισε να χαλαρώσει αντί να αυστηριοποιήσει τους κανόνες διακανονισμού/εκκαθάρισης και με τον τρόπο αυτό διευκόλυνε αντικειμενικά την κερδοσκοπία σε βάρος της χώρας μας. Το ζητούμενο είναι η ΤτΕ να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις και σε κάθε περίπτωση να δοθούν στη δημοσιότητα τα ζητούμενα στοιχεία και έγγραφα».

17 σχόλια

  1. Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς

    WEI JIAFU: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"

    Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco, Captain Wei Jiafu, είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στη Ρηγίλλης. Ο Α. Σαμαράς καλοσώρισε τον πρόεδρο της Κινεζικης εταιρίας και ανέφερε πως στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουν ότι τέτοιες επενδύσεις είναι...
    ...πολύ σημαντικές, για το γεγονός ότι δείχνουν ακριβώς την εμβέλεια, το εκτόπισμα, το βάθος της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας.

    Ο πρόεδρος της COSCO ευχαρίστησε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γιατί -όπως είπε- είναι το κόμμα που έφερε την κινεζική εταιρία στην Ελλάδα, ενώ ευχαρίστησε και τον φίλο του -όπως είπε- Κώστα Καραμανλή.

    ΡΕ ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚ¨ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΡΕΤΙΝΕ
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ...ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Βάσω Παπανδρέου εξελίσεται σαν η συνείδηση του πασόκ.
    Έχει ιδέα ο κόσμος ότι μιλάμε για 100 βατοπέδια μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς

    WEI JIAFU: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"

    Συνάντηση με τον πρόεδρο της Cosco, Captain Wei Jiafu, είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στη Ρηγίλλης. Ο Α. Σαμαράς καλοσώρισε τον πρόεδρο της Κινεζικης εταιρίας και ανέφερε πως στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουν ότι τέτοιες επενδύσεις είναι...
    ...πολύ σημαντικές, για το γεγονός ότι δείχνουν ακριβώς την εμβέλεια, το εκτόπισμα, το βάθος της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας.

    Ο πρόεδρος της COSCO ευχαρίστησε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γιατί -όπως είπε- είναι το κόμμα που έφερε την κινεζική εταιρία στην Ελλάδα, ενώ ευχαρίστησε και τον φίλο του -όπως είπε- Κώστα Καραμανλή.

    ΡΕ ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚ¨ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΡΕΤΙΝΕ
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ...ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΠΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι..καλά.......
    Ο καλός Γερμανός και ο κακός Γερμανός.
    Αποπροσανατολισμός!

    Παπουτσ…ομένη αντίδραση ο καλός ο κακός…ο άσχημος;

    Μην τσιμπάτε.
    Περί οφικίων ο λόγος.
    Δεν έχουμε αμνησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "PASOK: ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ"
    χθές.
    «Στη Νομαρχία Πειραιά εκφράζουμε για ακόμη μια φορά την κατηγορηματική μας αντίθεση στην παραχώρηση από την Κυβέρνηση..... αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να μην επιτρέψουμε στην ελληνική κυβέρνηση και στην COSCO να μετατρέψουν τον ευρύτερο Πειραιά σε China Town,

    Σήμερα...
    έχουμε τη πανηγυρική συνάντηση Παπανδρέου - Wei Jiafou στο Μέγαρο Μαξίμου. Δε μπορώ παρά να συναισθανθώ ρίγη Ιεράς Συγκίνησης.
    ΠΟΣΟ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ?

    Ποσο πολύ σκληρό γαμήσι θελουν όλα αυτά τα ΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΟΚΩΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ΠΟΣΟ !!!!

    Μας σπαζαν τα αρχίδια ότι θα πετάξουν τους κινέζους στη θάλλασα
    και βρίζαν το Βουλγαράκη, βρίζαν τον Καραμανλή, απο το βράδυ μέχρι το πρωί.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
    -ΑΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ
    η κατσέλη και σία.
    - ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥΣ
    "λιμενεργάτες" και μίχες και σκνίπες βουλευτές.

    - ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ
    τα αδελφάκια ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΝΤΡΙΚΟS και ΝΙΚΟS και λένε στον κινέζο
    -καλά έκανε ο Καραμανλής-

    ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΘΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΑΛΙΑΣΗ. ΓΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ..ΝΑΙ.
    φτού σας..φτού...ρε πόρνες
    βρομιάρηδες πασόκοι..βρομιάρηδες
    χειροτερες πουτάνες της γής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να την βράσουμε την ενημέρωσή σας!

    100.000 ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

    Ειλικρινά, να την βράσουμε την ενημέρωσή σας! Εδώ 100.000 διαβητικοί είναι τον αέρα αφού μπορεί να μείνουν χωρίς φάρμακα, λόγω του ότι η εταιρία Novo Nordisk, αποφάσισε να αναστείλει τη διάθεση προϊόντων της στην Ελλάδα, λόγω των υποχρεωτικών μειώσεων των τιμών τους και...

    ...κανένας μεγαλοδιοσιογράφος, ταγός της ενημέρωσης και φύλακας της αλήθειας, δεν είπε μια κουβέντα. Άσε το ρεπορτάζ. Μια λέξη ρε παιδιά! Κατά τα άλλα φταίνε τα Μπλογκ που "παραπληροφορούν" και "διαδίδουν ανυπόστατες φήμες".

    Γι' αυτό σε λίγο θα σας βλέπουν μόνο τα μηχανάκια της AGB και οι διαφημιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΠΑΣΟΚ και το Πακιστάν εκστρατεύουν κατά του διαδικτύου
    αλλάχχχχ !!!

    Πάνω που πήγαμε και εμείς να τα βάλουμε με το νέο ΠΑΣΟΚ, επειδή όπως φαίνεται δεν το βολεύουν τα νέα διαδικτυακά και ανεξάρτητα μέσα επικοινωνίας, δηλαδή τα μπλόγκς, έρχεται μια είδηση από το μακρινό Πακιστάν, που τα βάζει όλα στη θέση τους.

    Το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!
    Το θυμάστε; Εκείνο ντε, το ΠΑΣΟΚ που κόντεψε κάποτε να μας βάλει όλους να φοράμε παλαιστινιακές μαντίλες και να λατρεύουμε τον Καντάφι ως τον νέο Μεσσία.
    Το ΠΑΣΟΚ που αγκάλιασε τους μουσουλμάνους αδελφούς όπου γης, και που έκανε τα τεράστια ανοίγματα προς κάθε πικραμένο ισλαμιστή, με απώτερο σκοπό τα πετροδολάρια. Το ΠΑΣΟΚ που έβλεπε καμηλιέρη και δονούνταν από συγκίνηση. Το θυμάστε;

    Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται, το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή με το μουσουλμανικό Πακιστάν. Και όχι μόνο ανοιχτή, αλλά και κοινή γραμμή.
    Θυμάστε τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού του Πακιστάν προς τον ομόλογό του τον Γιώργο επειδή άνοιξε το δρόμο για να ξεφορτωθεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες του που θα έλθουν να πλένουν τζάμια στην Αθήνα ως Έλληνες πολίτες πλέον;

    Τις τελευταίες ώρες αναπτύσσεται νέο κοινό πεδίο δόξης λαμπρόν.
    Όχι φυσικά πολεμώντας Ταλιμπάν και παρόμοιες αηδίες.
    Η κοινή γραμμή Αθήνας – Καράτσι αφορά τον πανικό και των δυο από τις αποκαλύψεις του Διαδικτύου και τη λυσσαλέα επίθεση που αμφότερες οι χώρες εξαπέλυσαν εναντίον του διαδικτύου.

    Στα καθ`ημάς έχουμε τον κ. Πεταλωτή, που ως άλλος Αγιατολάχ κατακεραυνώνει τους Έλληνες μπλόγκερς, απειλώντας τους με ακατονόμαστες τιμωρίες.
    Στο Πακιστάν, έχουμε τους ιμάμηδες να απαιτούν το κλείσιμο του Facebook και του YouTube.

    Οι δικοί μας μπλόγκερς κατηγορούνται από την επίσημη κυβέρνηση ότι προωθούν την φημολογία και απειλούν τη σταθερότητα του πολιτεύματος και μπλα μπλα μπλα… Οι του Πακιστάν ότι είναι και καλά…ασεβείς.

    Στο Πακιστάν μάλιστα, μπλόκαραν τα δυο παραπάνω δημοφιλή σάϊτς μαζί με 450 άλλα λίνκς, συμπεριλαμβανομένων και σελίδων της Wikipedia! Τόσο καλά. Για λόγους λέει, θρησκευτικής ασέβειας.

    Συνεπώς, τι χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων;
    Το όνειρο του πρώιμου ΠΑΣΟΚ για πλήρη αδελφοσύνη και συνεργασία με τους μουσουλμάνους φίλους μας, μπορεί να απέτυχε πολιτισμικά, πολιτικά, και εμπορικά, κατάφερε όμως να ολοκληρωθεί μέσα από τη κοινή πίστη πως το διαδίκτυο κάνει κακό.
    Για τους Πακιστανούς ιμάμηδες, το διαδίκτυο βλάπτει την επαφή με τα θεία, για τους δικούς μας «πολιτικούς ρασοφόρους»,
    βλάπτει την επαφή με τη βλακεία… που θέλουν να μας επιβάλλουν τηλε-κατευθυνόμενη.

    Αλαχού Ακμπάρ λοιπόν, και ραντεβού … στο κήπο του Αλλάχ!
    Δ' Ενδειαν Δένδιαν Ν. ΠΑΣΟΚΙΚΟ
    ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...ΚΟΙΤΆ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΆ…

    Η ΜΒΟΧΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΆΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φατε και εναν άλλο ΠΟΥΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΟ MEGA κανάλι της ΧΟΥΝΤΑΣ.

    "Μας δουλευουν μεσα στα ματια μας!!!"

    "Καλα,ειναι θρασυτατοι εκει στο mega!!!
    Eβαλαν στο δελτιο ειδησεων να εκφωνησει το ρεπορταζ για την ανακοινωση των υπαλληλων της Βουλης,ο δημοσιογραφος
    Δημητρης...Τακης,
    ο οποιος δουλευει παραλληλα και στο καναλι της Βουλης και πληρωνεται σαν υπαλληλος της Βουλης με 16 μισθους

    Αυτα ειναι αισχη και πρεπει να ντρεπονται.
    Δημοσιευστε το μηνυμα οπωσδηποτε να μαθουν ολοι ποσο μας κοροιδευουν."

    Αναγνωστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κακά τα μαντάτα
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ
    Ένα video για τις τράπεζες, το χρήμα και τη μεγάλη απάτη.

    που εξηγούσε τις μεγάλες αλλαγές στον χώρο της οικονομίας, αλλά και διαφωτίζει την βασική αιτία των παγκόσμιων πολέμων ως μέσω για την επικράτηση των ΗΠΑ ως χώρα εξυπηρέτησης των συμφερόντων των ολιγάρχων του χρηματοοικονομικού συστήματος, μετά το σημείο που επεξηγεί την μετατροπή του αεριτζίδικου χρέους σε ανταλλάξιμη γη ενέργεια και πολιτική εξάρτηση γίνετε κατανοητό το Κυπριακό και οι Ελληνοτουρκικές διενέξεις, ο ρόλος των Σκοπίων για τα συμφέροντα τις κλίκας Τσένει και ΣΙΑ οι πορτοκαλή επαναστάσεις μέχρι και το τελευταίο γεγονός με την Γεωργία, αλλά και η επερχόμενη αλλαγή και απελευθέρωση των πολιτικών, από τους νταβατζήδες κρατών και κυβερνήσεων, οπότε και οι διαπλεκόμενοι στη διαφθορά θα αρχίσουν τις εξομολογήσεις.

    το βιντάκι αυτό που το έβλεπε κανείς κατ΄ ευθείαν από την ιστοσελίδα του VIMEO το έχουν αποκόψη, και πλέον η κοινότητα του δυαδικτύου έχει στερήσει μια μεγάλη προσφορά γνώσης και παιδείας για τον πολύ τον κόσμο.

    Βέβαια υπάρχει σειρά αποσπασμάτων στο youtube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΣΟΚ-ΜΜΕ.

    Έτσι εξηγούνται όλα για την Διαμαντοπούλου και το mega

    Το Mega έβγαλε την Άννα Διαμαντοπούλου για ένα θέμα που μόνο αστείο ήταν για να της δώσει βήμα για 10 λεπτά.
    Να απαντήσει σε φήμες.

    Όμως όλα έχουν την εξήγηση τους. Ο σύζυγος της Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Σαλαβάνος διορίστηκε από την κυβέρνηση μέλος του Δ.Σ της εταιρείας "Κτηματολόγιο Α.Ε."

    και ο αδερφός της συζύγου του διευθυντή του mega
    (παρουσιάστριας Λίνα Δρούγκα)
    _________________________________

    είναι ...
    υπάλληλος στην εταιρεία "Κτηματολόγιο Α.Ε."

    Καταλάβατε βέβαια γιατί κάνουμε τον συνειρμό και γιατί η Διαμαντοπούλου βγήκε στο Mega να δώσει συνέντευξη.

    Μήπως γράψαμε για τον σύζυγο της που διορίστηκε από την κυβέρνηση σε κρατική θέση μιας εταιρείας που διαχειρίζεται πολλά εκατομμύρια ευρώ και ενοχλήθηκε;

    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Η "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ "
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ
    ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ _______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα λυσσάξετε, θα σκάσετε, οι μεταρρυθμίσεις θα γίνουν για να εξασφαλισθούμε για την άτυχη στιγμή που μπορεί: να ξαναέλθει στην εξουσία η συμμορία των λωποδυτών!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά κάνει μόνο αυτή έχει τα κότσια και μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ξεφτιλισμένοι πουλημένοι τελειωμένοι αλήτες της πολιτικής, ο Αρχιμάστορας της αρπαχτής Καραμάν-αλής, ο Αμερικανοτσολιάς Παπανδρέου και τα υπόλοιπα λαμόγια,που για μια χούφτα δολλάρια πουλήσαν την Ελλάδα όχι σε τιμή ευκαιρίας αλλά μας βάζουν να πληρώσουμε και από πάνω.. ρεζίλιδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ.
    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ

    Ακομα να ψηφιστει το νομοσχεδιο για δανειοληπτες!
    Οι τραπεζες τσεπωσαν 39 δις και κανουν το κοροιδο!

    Εχουν παρει καποιοι την κατω βολτα στην κυβερνηση λεγαν σημερα στην Μηλιωνη!!

    Περιεργα πραγματα συμβαινουν μολις 7 μηνες μετα τη νικη του Πασοκ!
    Της εύχεται για τον Κοκό;
    21 Μαΐου σήμερα! Γιορτάζουν ο Κωνσταντίνος και η Έλενα! Ο μικροπολιτικός σήμερα στα Νέα, φιλοξενεί την συγκεκριμένη φωτογραφία. Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος με την … Σοφία Γλύξμπουργκ, η οποία από το 1975 έχει μεταστραφεί στον Ρωμαιοκαθολικισμό, καθώς παραιτήθηκε των δικαιωμάτων της στον ελληνικό θρόνο (στην φαντασία της βέβαια).

    Τι δουλειά έχει τώρα ένας υπουργός Σοσιαλιστικής Κυβέρνησης, με τα βασιλοχουντικά αποβράσματα, δεν μπορώ να καταλάβω. Εκτός αν της εύχεται για το αδελφάκι της … τον Κοκό!!!

    Γιωργο

    καποια στιγμη θα διαλεξεις
    με τους γαλαζοαιματους ή με τον λαό που σε έκανε Πρωθυπουργό?

    Ελπιζουμε να μην ειναι αργα!

    Νωντας πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση