GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέγραψε την Ντόρα ο Σαμαράς...

Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ο Αντ. Σαμαράς έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ την Ντόρα Μπακογιάννη που ψήφισε "να...

Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ο Αντ. Σαμαράς έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ την Ντόρα Μπακογιάννη που ψήφισε "ναι"στην ονομαστική ψηφοφορία για τα νέα μέτρα. Δεν ανακοινώθηκε καμιά απόφαση για την Έλσα Παπαδημητρίου.

29 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηπας της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ !!! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΪΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝΤΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ . ΕΡΧΕΤΑΙΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eπιτελους η ντοριτα , απο τους μεγαλυτερους προδοτες της Ελλαδος μας, παιρνει ποδι.
    Ουστ ρε ρουφιανα. Τι προσφερεις τοσα χρονια παλιοαχρηστη??
    Στα τσακιδια και εσυ και ολη σου η σκατοφαρα. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Ποιος αλήτης νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να ζητάει την εδρα ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ σε βουλευτή;;;

    Τέσσερις διαγραφέντες επειδή υπερασπίστηκαν δικαίωμα που κατοχυρώνεται και ορίζεται στο Σύνταγμα.

    Εχουμε δυο συμμορίες, που υποδύονται τα δημοκρατικά κοινοβουλευτικά κόμματα.

    Οι πρακτικές αυτές δεν διαφέρουν σε τίποτα από την γνωστή στάση τους, στις ψηφοφορίες για τις εξεταστικές επιτροπές.

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καί κλάαααμα οί τού Μπίλντεμπεργκ
    καί ο...Παπαγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ BBC ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΤΥΧΩΣ ! Η ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΦΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ? ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...? ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΤΥΧΩΣ ! Η ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΦΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ? ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...? ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ..NORMAL I DIAGRAHI,OXI TETRAPODIA STO KOMA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντόρα στο καλό. Στο μουσείο μαζί με τον μπαμπάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έπραξε σωστά ο κ.Σαμαράς.Ο κάθε βουλευτής έπρεπε να ψηφίζει ελευθέρα.
    Φταίνε όλοι για τα σπίτια που θα μας πάρουν οι τράπεζες πίσω αφού δεν θα έχουμε να δώσουμε τα δάνεια,για την ανεργία μας και τη φτώχεια μας.Μακάρι να τελειώσουν τα κόμματα.Το ότι διέγραψε τη Ντόρα δεν τον κάνει και πρωθυπουργό και εύχομαι να μη γίνει ποτέ.Πνιγόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΝΕΙΚΕ ΑΛΩΣΤΕ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ.
    ΞΕΒΡΩΜΙΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΕΣΤΩ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.
    Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ.
    Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΕ ΟΓΚΟ.
    ΝΤΟΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ;ΟΧΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΣΙΕΜΕΝΣ,ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ή ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ NEOY ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στην μάχη κατά της λαϊκής βούλησης υπάρχουν ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

    Υπόμνημα -λοιπόν- προς τον εθνικιστικοσοσιαλιστικό κυβερνητικό συνασπισμό:

    ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υποτιμούν το λαϊκό αίσθημα

    Το σύστημα που έφερε τον κ. Παπανδρέου στην εξουσία, αναζητά …υποστηλώματα γιατί καταρρέει.

    Και νομίζουν ότι βρήκαν ένα ..ψηλό δοκάρι!

    Όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο!

    Δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της λαϊκής οργής.

    Δεν έχουν εκτιμήσει τις αντιδράσεις του κόσμου.

    Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο χείμαρρος που φουσκώνει θα τους παρασύρει.

    Το στοίχημα για τον Αντώνη Σαμαρά, είναι να δώσει ρεαλιστική ελπίδα και προοπτική στον κόσμο αυτό και να τραβήξει μπροστά. Και αυτοί που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλοί.

    Υ.Γ. Επειδή βλέπω ότι όλοι κοντεύετε να πεθάνετε απ’ τη στενοχώρια που διαγράφηκε η Ντόρα το’ χετε ρίξει στο χορό …εεε στο κλάμα,
    να σας ενημερώσω ότι η κοπέλλα έχει γονείς συνταξιούχους του ΤΕΒΕ και ψήφισε ΝΑΙ γιατί αν τους κοβόταν η σύνταξη δεν θα μπορούσαν να ζήσουν.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τέρμα στην κρατική διαδήμιση ΠΑΕ,ΚΑΕ,καναλιών και εφημερίδων.Τέρμα η χορηγία Μη Κυβερνυτικών οργανώσεων,κομμάτων και εκκλησίας.Να φορολογηθεί η εκκλησία ή να αξιοποιήσει την περιουσία της μόνη της και οι παπάδες να πληρωνονται απο αυτήν και όχι απο το δημόσιο!!!Να καταργηθεί η φοροαπαλαγή των δωρεών.Αν θέλεις φιλανθρωπία σε ουνεσκο, ιδρυμα ελπίδα, ελεπαπ κ.λ.π να γίνεται χωρίς αντάλαγμα!!Κλείστε το ικα να μην ταλαιπωρούνται οι γέροι.Αν δεν γουστάρουν οι γιατροί να πάνε σπίτι τους!!Διώξτε αλβανούς,πακιστανούς και ρωσοπόντιους που έφερε το 1991 ο Σαμαράς σαν υπυργός εξωτερικών να ξεβρωμίσει ο τόπος.Δώστε την άδεια στους πιλότους να ρίξουν ενα τουρκικό αεροπλάνο να πάνε στο διάολο να τελειώνουμε με τους τούρκους, πολύ το συζητήσαμε τόσα χρόνια!!Μπήκες στο αιγαίο φίλε έπεσες!!απλά πράγματα!!Ενημέρωσε και την εοκ απο πριν να ξέρει κι αυτη να αναλάβει τις ευθύνες της!Πιαστε επιτέλους τούς δήθεν γνωστούς αγνώστους και τους χρυσαυγίτες να ησυχάσουμε, ξέρετε ποιοί είναι όπως ξέρατε και τον επαναστατικό αγώνα!!έχουμε γίνει περίγελος στη ευρώπη μ αυτους!!Η κόρη του προδότη και αποστάτη μητσοτάκη θα κάνει κόμμα και νομίζει ότι θα εκφράσει το νεο!!Νομίζει οτι ο κόσμος ξεχνάει τη συνενοχή της με τα αίσχη του καραμανλή!!Γιατί τον κάλυπτες ντόρα μπακογιάννη κούβελου μητσοτάκη τόσα χρόνια?Γιατί έβαζες την καρέκλα πάνω απ΄το συμφέρον της χώρας και δεν έφευγες αφού διαφωνούσες?Κλείστε φυλακή τους δικαστικούς που αθωώνουν παιδεραστές,πολιτικούς,κλέφτες,επίορκους δημοσιους υπαλλήλους!!Οι ψωμιάδηδες, ο μπέος, ο μαντούβαλος, ο κεχαγιόγλου και ο κεφαλογιάννης γιατί είναι Έξω???!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
    σφηνα στην καρδια των βρυκολακων…forever!
    εμπρος για μια ελλαδα περηφανη με ελπιδα..
    και αξιοπρεπεια….


    ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΞΕΡΑΣΤΕ ΕΔΩ:
    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δήλωσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει αναγκαστικά «ναι» για τη σωτηρία της χώρας.

    ΩΡΑΙΑ !!!!
    Ο Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ
    ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ του Γιώργου ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..
    ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΩΝ __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε ξερολα καψαμπελη, πριν δυο μερες εγραφες οτι ο σαμαρας θα ψηφισει ναι. λαθος πληροφορηση η προβοκατσια? γυρναει ο τροχος, καιρος να εχετε και σεις λιγη ανασφαλεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ ΝΤΟΡΑ... ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ηλίθιε
    ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    ηλίθιε κρετίνε που ψήφισεε πασοκ
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
    ΑΚΟΜΑ..
    ΚΑΘΟΤΙ ΖΩΟΝ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ

    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ 171
    ΚΑΙ Η ......ΜΑΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 100.000 ΤΟ ΜΗΝΑ
    ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ (ΕΡΤ)..ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ.
    ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ( ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΜΟΥΦΑ ΝΟ4 ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ) ΒΟΥΛΗ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΛΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Ν.ΑΦΡΙΚΗ ΕΧΘΕΣ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ.

    ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ.
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ.,

    ΑΙΣΘΑΝΣΟΥ ¨ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ΅ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ 4 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΣΟΥ
    Ή ΤΑ 2 ΤΟ ΤΑΦΟΥ ΣΟΥ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ
    ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ... ΜΑΛΑΚΑ !
    ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ....ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είμαστε ΠΑΣΟΚ και το χαιρόμαστε !!
    Όλοι εσείς παραπάνω με τις βρισιές και τις ασυναρτησίες σας ζείτε σε ένα εξωπραγματικό κόσμο γεμάτο μίσος και αγραμματοσύνη !! Πέστε μου ,εσείς οι χαζοί φωνακλάδες , ποιος θα μας κυβερνήσει ,ποιος θα δώσει την λύση !! Η Ν.Δ απλά διαλύεται και τα αριστερά κόμματα είναι απλά διακοσμητικά ,ο κόσμος κατάλαβε ότι άλλο είναι οι επαναστατικές μπούρδες του πραγματικά εκτός τόπου Τσιπρα και άλλο τα πραγματικά προβλήματα .Για την Παπαρήγα δεν μιλάμε ,διότι απαγορεύεται να ασκούμε οποιαδήποτε κριτική κατά του ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ..ade sto diavolo...kariola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 06 Μαϊ 2010 7:18:00 μ.μ.


    ΒΡΩΜΑΕΙ ΧΥΣΙΛΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΛΑΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο καλός πασόκος, ο κακός πασόκος και ο άσχημος πασόκος

    Έτσι που πάμε, “πασόκος” θα καθιερωθεί να σημαίνει αυτός που άλλα εννοεί και άλλα λέει. Ο πρόθυμος να δανειστεί για να ταϊσει το πόπολο και να βάλει και αυτός κάτι στον λογαριασμό του. Αυτός που καταλαβαίνει ότι στις μουσικές καρέκλες κάποιος μένει όρθιος, και φροντίζει να μην είναι αυτός αλλά ο άλλος, αλλά το χειρίζεται επικοινωνιακά και βγαίνει και αδικημένος.

    ΑΡΧΙΔΙΑ .ΔουΝουΤέζικα.
    Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Βάζουν μερικούς να διαφωνούν επιδερμικά για να εκτονωθούν οι αντιδράσεις και συνεχίζουν απερίσπαστοι το έργο τους.
    ΠΑΣΟΚ.
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O Karamanlis psifise KATA ton METRON ... An einai dynaton ... autos kai o Alogoskoufis xrewse tosa tin Ellada... AISXOS !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ
    ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ
    ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ-ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ !!

    ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ
    ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ
    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.

    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ _________
    ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΜΟΔΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 07 Μαϊ 2010 7:59:00 π.μ.


    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΔΕΣΑΙ ΕΣΥ ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση