GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκε μπροστά ο Λ. Γρηγοράκος...

...με την πρόταση να κληθεί να καταθέσει ο Κ. Σημίτης, που όμως απέρριψαν τα κόμματα! Από τον Στάθη Παλαιολόγο Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ...

...με την πρόταση να κληθεί να καταθέσει ο Κ. Σημίτης, που όμως απέρριψαν τα κόμματα!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens Λεωνίδας Γρηγοράκος υπήρξε ένας από τους ουσιαστικούς πρωταγωνιστές της σημερινής ημέρας επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι ανήκει στους τολμηρούς. Πήγε από νωρίς στην Επιτροπή, έθεσε τα "νέα δεδομένα" που δημιούργησε η ομολογία του Τ. Μαντέλη και ζήτησε να κληθεί να καταθέσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης γιατί σε διαφορετική περίπτωση, όπως τόνισε, θα...
συμβεί ο,τι και με τον κ. Καραμανλή που κατηγορείται ότι "κρύβεται".
Το ίδιο είπε ο βουλευτής αργότερα και σε δημόσιες δηλώσεις του, προκαλώντας θετική αίσθηση, αν και τα κόμματα δεν δείχνουν (γιατί άραγε;) διατεθειμένα να υιοθετήσουν το αίτημα. Αυτός πάντως τα είπε και "αμαρτίαν" ουκ έχει...
Εκτός από τα κόμματα, δεν θέλει όμως να πάει να καταθέσει και ο ίδιος ο κ. Σημίτης. Δυστυχώς...

15 σχόλια

  1. Αλεπουδιάρα27 Μαΐ 2010, 10:22:00 μ.μ.

    Μπράβο κ. Γρηγοράκο.
    Οι απατεώνες-επίορκοι να γνωρίζουν υπάρχουν ακόμη ΑΝΤΡΕΣ με κεφαλαία.
    Τον κ. Γρηγοράκο, τον ακολουθούν πιστοί και από άλλα κόμματα.
    Να επιστρέψουν τα μιζαδόρικα ή άλλως πως χορηγίες στο κράτος, κατά την Μαντέλειον ρήση, ως μετανοούσες παρθένες. Ίσως γλυτώσουν ελαφρώς το ρεζιλίκι στην Ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Σημίτης δεν πρέπει να κληθεί στην Εξεταστική για τη SIEMENS;

    Ο κ. Μαντέλης, δεν ήταν ένα απλό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ηταν
    εκλεκτός του Κινήματος και στενός συνεργάτης του κ. Σημίτη.

    Ο κ. Σημίτης τον τοποθέτησε Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Βιομηχανίας και στη συνέχεια τον διόρισε Γενικό Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, όταν έγινε πρωθυπουργός.

    Ηταν άνθρωπος του δηλαδή!

    Χθες ομολόγησε ότι έπαιρνε …χορηγίες από τη SIEMENS, η οποία αναλάμβανε έργα ενός Οργανισμού του οποίου ο κ. Μαντέλης είχε την πολιτική εποπτεία.

    Είναι ο ορισμός της πολιτικής συναλλαγής.
    Ενας άλλος, εξ απορρήτων συνεργάτης του κ. Σημίτης, ο κ. Τσουκάτος, ο επωνομαζόμενος και στρατηγός του, ομολόγησε ότι εισέπραξε χρήματα από τη SIEMENS για το ταμείο του ΠΑΣΟΚ, όταν ο κ Σημίτης ήταν Πρόεδρος.

    Για όλα αυτά ο κ. Σημίτης δεν είχε ιδέα;
    Και αν δεν είχε ιδέα, δεν έχει πολιτικές ευθύνες;
    Δεν πρέπει να τις αναλάβει;
    Μετά από όλα αυτά, δεν πρέπει να κληθεί στην Εξεταστική Επιτροπή για να δώσει εξηγήσεις;

    Υ.Γ. 1. Αλήθεια το συγκυβερνών κόμμα, το ΛΑΟΣ, που επιμένει να καλέσει τον Καραμανλή για την υπόθεση Βατοπεδίου, θα προτείνει και την κλήση του κ. Σημίτη

    Υ.Γ. 2 . Ο κ. Μαντέλης άφησε να εννοηθεί και για άλλα ποσά. Οι κύριοι Παπανδρέου και Σημίτης, μπορούν να μας διαβεβαιώσουν
    ότι τα ποσά αυτά δεν πήγαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ;

    Υ.Γ. 3. Ακούγονται κάτι φήμες για μερικές δεκάδες δημοσιογράφων που ήταν στο …payroll της SEIEMENS. Η ΕΣΗΕΑ δεν ενδιαφέρεται να μάθει ποιοι μας …ενημέρωναν αντικειμενικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν πρωτοις αυτη η “κριση ειλικρινειας” του ΠΑΣΟΚ καιη εισοδος στη χωρα και καταθεση μαντελη ειναι απο πολυ υποπτη εως συνομωτικη…
    Ομως ο Νεονακης ειναι αγνος?
    Ο Τσουκατος? Ο Πανταγιας ?

    Κι εν πασει περιπτωσει προφανως καποια αντεπιθεση ετοιμαζεται με θυμα η “θυμα” το Μαντελη, ερωτημα γιατ ιδεν ειναι τι εκανε ο Κουτρουμανης
    επι προεδρειας στου στα ασφαλιστικα ταμεια ???? Επνεδυσε στο χρηματηστηριο με εντολη ποιων η ποιου?
    Εριξε τα λεφτα των ασφαλιστικων ταμειων στα λεγομενα τοξικα ομολογα η οχι και με ποια αποφαση ?
    Για να μη πιασουμε Διαμαντοπουλου Τζακρη Γερουλανο ε?
    αυτοι ειναι εν ενεργεια και υπαρχει περιπτωση να πανε μεσα η εχουνε ισχυρους προστατες????


    AΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το αγαμητο κοντοχοντρο καθαρμα
    ο βενιζελος, εφτιαξε ολους τους αθλιους πορνονομους που προστατευουν τα πολιτικα καθικια.

    Ουσττ ρε σιχαμα και το εμφραγμα ειναι κοντα αγαμητε πουστοχοντρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.songknight.com - tzaba musiki na katevasis. ade kai kati kalo na akume apo tis idisis ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πουτανες Ζηλευετε γιατι δεν κονομησατε…………

    Αμα κονομαγατε δεν θα ομιλαγατε…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΣΔΟΕ

    Πηγαίνετε να ψάξετε στο Βόλο, περιοχή Λεχώνια, ποιοί εφοριακοί έχουν κτίσει πολυτελέστατες βίλλες και ξεσκονίστε τους λογαριασμούς τους.

    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφήστε τα κόλπα και μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΜΕ ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.
    Στο Βατοπέδι η Ν.Δ. κατηγορείται για εύνοια την Μονής, δεν έγινε όμως ανταλλαγή χρηματων.
    Αντίθετα, στη Ζίμενς, έγινε ανταλλαγή χρημάτων και μάλιστα εκατονταδων εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι στιγμής η Ζίμενς αφορά το πασόκ και καθόλου τη Ν.Δ.
    Αυτά είναι τα πραγματικά δεδομένα, τα σάπια να τα παρατήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η χώρα του Μαντέλη παραμένει υπό κατοχή.

    Μπορεί ο Μαντέλης να γλίτωσε άθελά του τον Λοβέρδο από το… λιντσάρισμα λόγω των άστοχων χειρισμών του, ωστόσο, η … Μαντελειάδα δεν μπορεί να σβήσει με μιας τα όσα περιμένουν χιλιάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους.

    Πέρα από τα δελτία των 8 με τις περισπούδαστες αναλύσεις περί διαφάνειας, υπάρχει κι ένας κόσμος που περιμένει με αγωνία να δει τι τον περιμένει, πότε θα παίρνει σύνταξη και πόσα χρήματα.

    Ηλθε λοιπόν το απόγευμα της Πέμπτης το ΔΝΤ να μας θυμίσει ότι η… χώρα του Μαντέλη είναι υπό κατοχή και μόλις βγάζει φιρμάνι το αφεντικό εμείς πρέπει να καθόμαστε σούζα.

    «Οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι παραμένουν σταθερές προσηλωμένες στο πρόγραμμα και δεν έχουν καμία πρόθεση να ανοίξουν εκ νέου ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των μεταρρυθμίσεων του συνταξιοδοτικού συστήματος», αναφέρει εκπρόσωπος του ΔΝΤ. Αυτό σημαίνει ότι και «κωλοτούμπες» να κάνουμε δεν αλλάζει ούτε κεραία στα συμφωνηθέντα. Αν η συμφωνία είναι για 40 χρόνια αυτό ισχύει, αν θα υπάρξει περικοπή 6% για κάθε χρόνο πρόωρης συνταξιοδότησης πριν τα 65 έτη, αυτό ισχύει.

    Η δήλωση του ΔΝΤ έρχεται ως απάντηση στα παπαγαλάκια που διαρρέουν ότι γίνεται σκληρή μάχη για να πάμε από τα 40 στα 37. Πρώτο θέμα το είχαν την Πέμπτη «Τα Νέα» δίνοντας έμφαση στον… σκληρό αγώνα της Ελλάδας προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

    Το μνημόνιο είναι ευαγγέλιο για το ΔΝΤ κι αν αλλάξει θα γίνει προς το χειρότερο, ας μην έχουμε αυταπάτες.

    Κι όσο κι αν πιστεύουν κάποιοι ότι με «μια δόση Μαντέλη την ημέρα τον Λοβέρδο κάνεις πέρα» αυταπατώνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρέ βρέ ο 11:24,
    έγραψε αλήθεια μεγάλη.
    Αλλά φίλε μου,άκουσε τό τραγούδι
    τού Μυτηλιναίου:
    "Δέν είναι φίλε όλες ίδιες οί
    καρδιές".
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.
    Διότι παράγουμε λαμόγια πού είναι
    σέ ύπνωση,μετά τή γνωστή ρήση τού
    Ανδρέα(Keep walking) γιά τά 500.
    Τώρα άς γράψουμε γιά τή προσπάθεια
    απόδοσης ευθυνών.
    Οί άνθρωποι πού ψάχνουν τούς επί-
    ορκους χρειάζονται στήριξη.
    Aναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. “Ανοίγει ο δρόμος για δικαστική ανατροπή των μέτρων του ΔΝΤ”
    απο την ΛΕΤΤΟΝΙΑ.

    Όλοι γνωρίζουμε πως το Σύνταγμα δεν καλύπτει μονομερείς αποφάσεις για περικοπή αποδοχών.
    Οι συνομοσπονδίες όμως,(ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ κλπ),ποιούν προς το παρόν την νήσσαν,ενώ ήδη θα έπρεπε να είχαν κινηθεί νομικά.
    Από την άλλη όμως,στην Λεττονία,τον ασφαλιστικό νόμο,τον ακύρωσε το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας. Παντού,απ ότι λένε,η Δικαιοσύνη είναι τυφλή.Στην Ελλάδα μας,πολύ φοβάμαι ότι είναι λίγο …αλλοίθωρη και ο νοών νοείτω.


    ΕΛΛΗΝΕΣ ..Οταν οι βουλευτες δεν θα τολμουν να βγουν απο το σπιτι και οι υπουργοι θα τεξειδευουν στο εξωτερικο συνεχως, τοτε, και μονο τοτε, θα γινει ξανα ανθρωπινη η Ελλαδα.
    Οι μαιμουδιες με τον Μαντελη δεν ξεγελουν κανενα.
    Χρειαζονται υπευθυνες λυσεις εδω και τωρα, οχι επικοινωνιακες διαχειρισεις της δεκαρας που δεν εξαπατουν πλεον κανενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η λυση ειναι μια. Βρισκουμε τους πρασινους και γαλαζιους ενοχους, τους βαζουμε φυλακη και τους αναγκαζουμε να επιστρεψουν τα κλοπιμαια στο Ταμειο του Κρατους συν τους τοκους. Αν δεν εχουν χρηματα, τοτε τους δημευουμε προσωπικη περιουσια μεχρις του ποσου το οποιο οφειλουν να πληρωσουν. Αν παλι δε φτανει ουτε η περιουσια, περα απο τα ισοβια θα πρεπει να εκτελουν και υποχρεωτικη κοινωνικη εργασια.
    Με αυτον τον τροπο πολιτευονταν στην Αρχαια Ελλαδα. Η δεσμευση της προσωπικης περιουσιας του καθενος πολιτευτη, γινοταν ΠΡΙΝ την αναληψη καθηκοντων, για να ξερουν οτι σε περιπτωση μαλακιας πεφτει πελεκυς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Xριστος και η Παναγια !

    κοιτα ποιος μιλαει!!!!

    Ο μιζαδορος της Υγειας , ο ψηφοδεκτης του ανθρωπινου πονου ,ο ενδιαμεσος των κλινικων και του πασχοντα ανθρωπου .....θα μιλησει για ΗΘΙΚΗ !!!!!

    Να μας πει ολα αυτα τα χρονια ποιοι κολητοι του πηραν τις επιδοτησεις στη Λακωνια.

    Να μας πει ο κυριος γιατρος ποσους ασθενεις με σοβαρα προβληματα υγειας κυριως καρκινοπαθεις , ξεπροβοδισε στον αλλο κοσμο με ανταλαγμα τη ψηφο τους.
    τη ψηφο των μελλοθανατων.
    ο μεγαλος ανθρωπιστης. Φευ !!!!!!

    Να μας πει ποσο καιρο ηταν κοντα στον Τσουκατο το δεξι του χερι. μηπως απο το 1992 μεχρι το 2001 ????

    Η συζυγος του , σημερα υπαλληλος της Βουλης η Σοφια , ηταν γραμματεας του Τσουκατου επι μια πενταετια ?????

    Αν ειναι δυνατον !!!!!
    Να παραδιδει μαθηματα ηθικης ο γιατρος !!!!

    Σε αυτο το τοπο εχουμε τρελαθει εντελως.

    Κριμα !!!!!!!!

    Ασ απαντησει ο κυριος Γρηγορακος την περιοδο που φερεται οτι ο Τσουκατος πηρε τα χρηματα απο τον Χριστοφορακο ποια ηταν γραμματεας του Τσουκατου !!!!!

    Θου κυριε φυλακην τω στοματι μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ.
    ΤΟ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση