GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επί προσωπικού...

Tης Αλεξίας Π. Μπακογιάννη Ετούτη την ώρα, που τελείωσαν ουσιαστικά 32 χρόνια πορείας της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία, έχω –εκ...

Tης Αλεξίας Π. Μπακογιάννη

Ετούτη την ώρα, που τελείωσαν ουσιαστικά 32 χρόνια πορείας της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία, έχω –εκτός από την πολιτική ανάλυση, που την αφήνω σε πολλούς άλλους- κάποιες σκέψεις επί προσωπικού…
Έχω τη διάθεση να θυμηθώ ότι δεν είμαι παρά 35 χρονών εγώ η ίδια και ότι η ζωή μου ολόκληρη κινούνταν έμμεσα ή άμεσα γύρω από το κόμμα αυτό. Θυμάμαι τις μεγάλες –τότε- συγκεντρώσεις του 85, που ήμουν νομίζω 9 χρονών και που τραγουδούσα με πάθος τα τραγούδια της γαλάζιας γενιάς. Τα είχα μάθει απ’ έξω και σαν να βλέπω το επικριτικό ύφος του πατέρα μου στο «Μύρισε θυμάρι και βασιλικός» ή στο «ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία». Τώρα που γράφω τούτες τις λέξεις συνειδητοποιώ ότι ακόμα ξέρω απ’ έξω όλους τους στίχους… Τα παιδικά τραγούδια τα ξεχνάς δύσκολα, όσο κι αν μεγαλώνοντας αρχίζεις και ακούς τα λόγια κι ανασυντάσσεσαι.
Κάπου εκεί παρακάτω, ο αδερφός μου ο Κώστας, είχε φάει αποβολή γιατί είχε κατεβάσει στο δημοτικό τους ΜΑΚΙ (απαγορεύονταν οι πολιτικές παρατάξεις στα μαθητικά συμβούλια). Λόγια η μάννα μου με τον διευθυντή ατέλειωτα. Ανένδοτος εκείνος, διήμερη. Το σχολικό μας άφηνε Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου, περνούσαμε από το 18 με τη σάκα, «μαμά έλα, πάμε σπίτι να φάμε».
Ύστερα ήρθε η προεκλογική εκστρατεία του πατέρα μου στην Ευρυτανία. Χωριό, χωριό, καφενείο, καφενείο, «γεια σας, είμαι ο Παύλος ο Μπακογιάννης ο γιος του Πάπα-Κώστα και κατεβαίνω με τη Νέα Δημοκρατία…» . Κι εγώ μαζί, να χαμογελάω και ...

να κουνάω σημαίες, να μοιράζω αυτοκόλλητα και αφίσες, να ακούω συζητήσεις που τα μισά δεν τα καταλάβαινα αλλά μου φαινόντουσαν σπουδαία. Εκείνη την εποχή έμαθα και την έκφραση «επί προσωπικού». Γινόταν μια κουβέντα στη Bουλή όπου αναφέρθηκε το όνομά του, και ζήτησε το λόγο. Εγώ που τότε παρακολουθούσα και το πως ανέπνεε, ζήτησα αμέσως διευκρινίσεις για το «επί προσωπικού»… Μου εξήγησε. Ήταν τότε που η Νέα Δημοκρατία και εκείνος μαζί θα άλλαζαν τα πάντα. Δεν πρόλαβε. Στην κηδεία του είχε σημαίες ελληνικές και της Νέας Δημοκρατίας, και στην προκήρυξη του καταλόγιζαν, μεταξύ άλλων, την κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς.
Η Ντόρα κατεβαίνει βουλευτής μες στα μαύρα, της παίρνει 3 χρόνια να χαμογελάσει μες στο σπίτι (τότε ήταν που έμαθε να χαμογελάει έτσι έξω, μαγκιά της, ας είχαν κι άλλοι τη δύναμή της, γιατί όσα ξέραμε oi τρεις δεν τα ήξερε ο κόσμος όλος, που από τότε και πέρα παρακολουθούσε τη ζωή μας ανελέητα). Ξανά Ευρυτανία, ξανά σημαίες, λίγο αλλιώς αυτή τη φόρα. Τώρα δεν έχει τόσο χαρά, έχει πιο πολύ χρέος.
Περάσαμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πολλές ελπίδες αλλά προς το τέλος δυσκολίες, βρίσιμο το 93 πια, και ένας αγώνας υπεράσπισης στο σχολείο της Ν.Δ. επίπονος… Τα παιδιά είναι σκληρά.
Εκανα τότε αίτηση για να μπω στο Harvard και ο αδερφός του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρος, υπεύθυνος για τις συνεντεύξεις του πανεπιστημίου αρνήθηκε να μου κάνει εμένα συνέντευξη διότι «δεν θα ήταν αντικειμενικός». Σπούδασα τελικά στη Γαλλία σε εξαίρετα πανεπιστήμια όπου μπήκα με εξετάσεις κι όχι με αιτήσεις, καλύτερα.
1997, Συνέδριο εκλογής του Κώστα Καραμανλή. Πόντο, πόντο το έχω περπατήσει το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σπούδαζα και δούλευα έξω τότε, αλλά ήρθα για το συνέδριο-μη χάσω. Θυμάμαι, κάθομαι απέναντι σε ένα φίλο δημοσιογράφο που έχει φέρει και τη γραφομηχανή του (ακόμα δεν είμαι σίγουρη ότι χρησιμοποιεί computer) και μου εξηγεί τη δυναμική Καραμανλή «είναι πολύ δεξιό το κόμμα αυτό Αλεξία μου, κατάλαβέ το», «Ναι Γιάννη μου, αλλά ωσότου να γίνει από δεξιό κόμμα μεγάλη, φιλελεύθερη παράταξη της κεντροδεξιάς, μεσολαβούμε εμείς έτσι δεν είναι; Ήμουν 21… Συνωμοσίες, όλων των ειδών, πίσω από κάθε πόρτα, σε κάθε γωνία. «Ήρθε ξανά η ώρα του Καραμανλή» φωνάζει το πλήθος. Ε, αφού ήρθε, ήρθε.
Αργότερα η Ντόρα δήμαρχος, «δεν καταθέτω την κομματική μου ταυτότητα», μα, προφανώς. Εν τω μεταξύ, μεγαλώσαμε, φύγαμε, σπουδάσαμε, δουλέψαμε. Δουλεύω πλέον κοντά 13 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Στα χρόνια αυτά και με την ιδιότητα μου «έξω από το χορό», πολλά είχα να καταλογίσω ανά καιρούς στη Νέα Δημοκρατία και δη στην κυβέρνηση Καραμανλή. Τι ατολμία, τι λαϊκισμό, τι αναποτελεσματικότητα. Πάντα όμως με εκείνα τα νεύρα που έχεις όταν χάνει η ομάδα σου γιατί σέρνεται. Που δεν σε νοιάζει που κέρδισε ο άλλος αλλά που εσύ δεν παίζεις (άλλωστε είμαι και ΑΕΚ).
Ορισμένες φορές μάλιστα, την πρόδωσα τη Ν.Δ. και στην κάλπη, κρυφά, συνωμοτικά, εγώ κι ο εαυτός μου, κάνοντας τη δική μου μικρή επανάσταση. Μα δεν το λεγα πουθενά, γιατί μια φορά θυμάμαι είχα ψελλίσει πως κάτι σκεπτόμουν και ακούστηκε στεντόρεια η φωνή της Μαρίκας «Σα δεν ντρέπεσαι λίγο, το κόμμα με το οποίο κατεβαίνει η μάννα σου, ούτε να το σκεφτείς». Οκ…
Απομακρύνθηκα, έφτιαξα τη ζωή μου μακριά της. Την εταιρεία μου, πέρα και πάνω από πολιτικά. Εκπαίδευσα τον εαυτό μου στην αντικειμενικότητα. Εάν δεν με έλεγαν Μπακογιάννη κανείς στις προσωπικές μου αναλύσεις δεν θα πίστευε τη σχέση μου με τη Νέα Δημοκρατία. (Ίσως βέβαια ακριβώς επειδή με έλεγαν Μπακογιάννη να μην πίστευαν και τις προσωπικές μου αναλύσεις…) Κάθε τόσο όμως τηλεφωνούσα στο γραφείο της Ντόρας, διαμαρτυρόμενη, συμβουλεύοντας, παρακινώντας. Για να μην συζητήσουμε τι γινόταν κάθε φόρα που είχαμε εκλογές. Παλιότερα, δεν έπαιρνα άδεια τη χρονιά των εκλογών, για να τη κρατήσω για την προεκλογική περίοδο… Δεν πάμε καλά.
Αυτή ήταν η σχέση μου με τη Νέα Δημοκρατία. Βιωματική, σημάδεψε τη ζωή μου σε κάθε έκφανση που της το επέτρεπα. Κάτι σαν τη σχέση γονιών και παιδιών. Μεγαλώνεις με τις αρχές τους, είναι αρχικά το παν στη ζωή σου, νομίζεις ότι έχουν πάντα δίκιο, τους υπερασπίζεσαι με πάθος. Υστερα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τέλειοι, ότι έχουν κάνει πολλά λάθη, σε απογοητεύουν, τους αμφισβητείς, τους εκδικείσαι, κάποτε τους συγχωρείς, κάποτε όχι.
Εχω δώσει χρόνο, ενέργεια, σκέψεις, πάθος, και ίσως αίμα σε αυτό το κόμμα. Μπορεί σε κάποιους που ασχολούνται επαγγελματικά με τους κομματικούς μηχανισμούς, η προσφορά μου να μοιάζει αμελητέα. Είναι κομμάτι από το είναι μου όμως, με έναν τρόπο που λίγοι μπορούν να ισχυριστούν σήμερα στην Ελλάδα.
Είμαι πολύ περήφανη για τη στάση που τήρησε η μητέρα μου στη μεγάλη κρίση που περνάει η χώρα. Απλώς θέλω να πω ότι μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη ο Αντώνης Σαμαράς διέγραψε και τη δική μου μικρή ιστορία. Για αυτό και ζήτησα το λόγο σήμερα, επί προσωπικού.

79 σχόλια

  1. Μιλάμε πάντα για μια οικογένεια που αντάμοιψε με δουλειές παντού τα τέκνα της, πλούτισε με τις παράλληλες μπιζνες στη ναυτιλια, επικοινωνια και αλλου, έκανε το ανάλογο λαιφσταιλ, βίλλες, δεξιώσεις, γλέντια και γαμους στη Κρητη, Γλυφαδα, Ευρυτανια, Σιφνο με χιλιάδες όλα πληρωμένα από χορηγούς που ήθελαν να δειξουν ποσο κοντα είναι στην εξουσια (αμιμητο το τι έλεγε μια εταιρεια για τα κονε της με την εξουσια λογω αγχιστειας που ξεφτυλιστικε προσφατα σε εφημεριδα) και έρχεται τώρα να μας διδάξει τι σημαίνει δύσκολες επιλογές. Αν είναι δυνατόν το θράσος δεν έχει όρια πια; Αν θελει μια δευτερη η μαλλον τελευταια ευκαιρια η Ντόρα για να παοδειξει οτι δεν ισχυουν αυτα που πιστευει όλη η Ελλαδα για την ιδια και τους δικους της δεν μας επεισε με μια κινηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 4,5% ΑΝΑΠΤΥΞΗ, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες, τις απογραφές και τα καραγκιοζιλίκια του Αλογοσκούφη που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγκινητικόν !!!!! Δεν μπορώ να πω, αλλά κοπέλλα μου, εμείς οι απλοί νεοδημοκράτες, που δεν είμαστε από τζάκια όπως ο αείμνηστος Πατέρας σου, σας ευχαριστούμε για την ''προσφορά'' της οικογένειας σας. Να πάτε στο καλό και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σας σχέδια, που λίγο - πολύ μας είναι γνωστά. Σίγουρα η παράταξη (τουλάχιστον) θα σας θυμάται !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα φυσικά Όλοι είμαστε Εθνικά περήφανοι για το ΔΝΤ, για τα αμύθητα πλούτη της οικογένειας Μητσοτάκη. 'Οχι μόνο το ζεστό μετρητό αλλά και την εθνική μας Αρχαία κληρονομιά... αγάλματα, κοσμήματα, κλπ κλπ.

    Αλλά τι λέω, να τα προστατέψει ήθελε ο επίτιμος από τον απλό κοσμάκη.

    Μην φοβάσαι καλή μου Αλεξία δεν πρόκειται να φτωχύνετε εσείς.... όχι ...μπορείτε και ξέρετε, αν έρθουν ποτέ τα δύσκολα, να την κάνετε στα εξωτερικά, όπου αυτοεξόριστοι θα δίνετε τον δικό σας σκληρό αγώνα.

    Έλεος τουλάχιστον μην προκαλείτε το κοινό αίσθημα. Γιατί ο καλός και δίκαιος Θεός δεν επεμβαίνει στα τον ανθρώπων ζητήματα εκτός και αν Του ζητηθεί.

    Από όσο γνωρίζουμε σε Θεό δεν πιστεύεται άρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλατε παιδιά καιρός να αραιώνετε όλοι μαζί αφήνοντάς μας να σωθούμε μόνοι μας. Πιστέψτε μας μπορούμε και χωρίς την μεσσιανική σας παρέμβαση. Αρκετά μας έχει ταλαιπωρήσει μέχρι τώρα η μετριότητα τόσο η δική σας όσο κι όλων των υπολοίπων ομοειδών σας καραγκιόζηδων. Στα τσακίδια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει στο blog βγαλτε και τις αποψεις Σημίτη Πάγκαλου Μητσοτάκη Παπανδρέου και όλων των καθαρμάτων μήπως και τους λυπηθούμε.Ρε αυτή είναι η φωνη της ελευθερίας στο ιντερνετ.Βγάλατε μια τυχάρπαστη γόνο πολιτικών για να λυπηθούμε τη μάνα της και ότι καλα έκανε και ψήφισε υπερ.Να χέσω την ελευθερία σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η "βασιλική" οικογένεια άρχισε να μιλάει... θα ξεράσω.
    Ουστ από εδώ λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΙΣΣΙΝΕΣ ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑ...

    Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009
    ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ SIEMENS» ΓΙΑ ΔΩΡΑ, ΔΕΙΠΝΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ...
    Στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη
    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

    Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 17 Απριλίου 2009
    350.000 ΕΥΡΩ, ΜΕΣΩ PLACID BLUE, 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004 ( προίκα της «ΑΛΕΞΙΑΣ » είχε πληρώσει η ΖΙΜΕΝΣ)
    Αυτή η κυρία, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές του 2004 (έγιναν 7/3/2004), στις 12 Μαρτίου 2004, έλαβε από την εταιρεία διανομής πολιτικού χρήματος της Siemens, την Placid Blue Corpotation, 350.000 ευρώ!
    Πάντως η κυρία Αλεξία είναι η νέα αποκάλυψη. Είναι άραγε παρένθετο πρόσωπο κάποιου πολιτικού; Είναι «μέλος» της κλειστής συντροφιάς Χριστοφοράκου; Είναι κομματικό ή οικογενειακό ταμείο που είχε έξοδα στις εκλογές του Μαρτίου του 2004;
    Αυτό το έμβασμα παραμένει ορφανό. Αταυτοποίητο από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ η κυρία Αλεξία για την ώρα δεν έχει περάσει το κατώφλι του ανακριτή…

    O ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΑΣΤΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΗΚΕΙ
    Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ…
    << ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ. >>

    Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΕΞΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ…. ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ .

    ΑΛΕΞΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή μου μικρή Αλέξια,
    σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τίποτα δεν εμποδίζει ε΄σενα να παραμείνεις στη ΝΔ. Μόνο η μαμά σου τα βρίντηξε με τον Σαμαρά. Απλά ξέρεις μερικές φορές ο εγωισμός μας καταστρέφει. Εδώ λοιπόν έχουμε μια καλσική περίπτωση εγωισμού που το αουσάϊντερ κερδίζει.

    Ξέρω ο πόνος της μαμάς είναι μεγάλος. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι προσωπικά εγώ ταξίδεψα 550 χιλιόμετρα για να πάω να ψηφίσω στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου, Δεν έχει σημασία τί ψήφισα εγώ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ έχει ΥΨΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ότι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ συμμετείχα στα δρώμενα ενός κόμματος. Τώρα εάν η μαμά σου δεν έχει μάθει να χάνει το ρόβλημα είναι δικό της. Ο παππούς σου είναι μεγάλος πολιτικός και δυστυχώς δεν πήρε τίποτα από αυτόν.
    Η ελπίδα της οικογένειάς σας είναι ο Κυριάκος. Αυτόν να στηρίξετε και να τον βοηθήσετε όλοι σας. Η μάμα σας τελείωσε για τον κόσμο της ΝΔ με τη συμπεριφορά που είχε. Η ΝΔ δεν είναι το μαγαζάκι τους μπαμπά της. Ανήκει στον ελληνικό λαό και δεν χωρεί η διαδοχή να γίνεται με το δαχτυλίδι όπως στο ΠΑΣΟΚ.

    Ένας πρώην πασοκτζής από τη Γερμανία,

    Σε ευχαριστώ πολύ αν με διαβάσεις, μπας και αλλάξεις λίγο τις ιδέες σου.

    Έλληνας της Διασποράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΕΧΙΑ ,ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ,ΤΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΚΤΗΣΙΑΣ ,ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ...

    Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009
    ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ SIEMENS» ΓΙΑ ΔΩΡΑ, ΔΕΙΠΝΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ...
    Στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη
    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

    < Ο μεγάλος χορηγός Mιχαλης Χριστοφορακος της οικογένειας Μητσοτάκη, ο στενός φίλος και συμπαραστάτης του Κώστα, της Ντόρας, του Κυριάκου και άλλων μελών …υποτακτικών… της οικογένειας Το αρχείο Χριστοφοράκου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό... Προφανώς όμως και αυτοί δεν γνωρίζουν πολλά. Δηλαδή, όσα είναι καταχωρισμένα στα αγαπημένα ημερολόγια του τέως ισχυρού manager της Siemens Ελλάδος Μιχάλη Χριστοφοράκου, που τηρούσε άθικτο αρχείο με όλες τις επαφές του, τις υποχρεώσεις που αναλάμβανε, τα δώρα που έκανε, τις προσκλήσεις που λάμβανε και έστελνε, τα δείπνα, τα ρουσφέτια που ικανοποιούσε, τις χορηγίες που του ζητούσαν και τόσα άλλα.
    Αυτά τα ημερολόγια ξεχειλίζουν από την οικογένεια Μητσοτάκη. Σχεδόν, δεν υπάρχει εβδομάδα που να μη φαίνεται γραμμένη κάποια επαφή με μέλος της οικογένειας ή με έμπιστο πρόσωπο του συστήματος Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει εκδήλωση οικογενειακή, πολιτική ή εταιρική (υψηλού επιπέδου) που να μη μοιράζονται, κυρίως η Ντόρα και ο Κυριάκος, με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
    Δεν υπάρχει αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη για το οποίο να μην κινητοποιείται το σύμπαν στη Siemens κατ' εντολήν του γραφείου Χριστοφοράκου, δηλαδή του μεγάλου πρωταγωνιστή του σκανδάλου των δωροδοκιών της Siemens στο εγχώριο πολιτικό σύστημα, που είναι πια ελεύθερος και με ισχυρό όπλο του το δεδικασμένο.
    Είχαν απαιτήσεις ...>
    ΑΛΕΧΙΑ ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ?

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ=NΕΠΟΤΙΣΜΟΣ=ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ=ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ , ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤOΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
    [ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ,ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN, ΤΗΝ ΑΓΕΤ, ΤΟ ΞΥΣΤΟ , ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ, ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΤΛ. ΚΤΛ.. ΚΤΛ…]
    ΝΤΟΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ
    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ , ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ Η ΤΑ ΓΙΟΥ-ΣΙΟΥΦΑ-ΚΑΙ ΣΟΥ , ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ , ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H ΝΤΟΡΑ H ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, Η ΠΡΩΘIΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ,ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΠΟΤΑΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.
    Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΑ ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΤΛ.) ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ Η ΦΑΤΑΟΥΛΑ.
    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ (Σ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ , ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    OΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ , ΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ , ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΧΡΕΙΑΣ , ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΕΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΕΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ Αλεξία ¨αγωνιζόσουν¨ για την Νέα Δημοκρατία γιατί εκεί ανήκαν οι γονείς σου, και από εκεί, από κάποια στιγμή και μετά, προέρχονταν τα εισοδήματα της οικογένειάς σου...

    Εγώ ο μαλάκας γιατί αγωνιζόμουνα,απο το 1982, αφού οι γονείς μου δεν είχαν κανένα εισόδημα από την Νέα Δημοκρατία ????
    Γιατί ο μαλάκας δεν γραφόμουνα σε μια τοπική του ΠΑΣΟΚ τότε(1982) να είχα διοριστεί στο Δημόσιο και τώρα να είχα πάρει και την σύνταξη ???
    Γιατί ο μαλάκας παραμένω σε αυτήν την παράταξη ακόμα???
    ΓΙΑΤΙ ?
    ΓΙΑΤΙ ?
    Γιατί είμαι μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ κορίτσι μου....
    Αντέ στο καλό εσύ και όλο σου το σόι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την τροπολογία που ψήφισε με πραξικοπηματικό τρόπο η κυβέρνηση
    07/05/10
    Αποτελεί προσβολή, όχι προς το Κοινοβούλιο, αλλά προς το λαό η πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης να καταθέσει την τελευταία στιγμή και να ψηφίσει τροπολογία στο νομοσχέδιο «Μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΕ και το ΔΝΤ» με την οποία εξουσιοδοτείται ο υπουργός Οικονομικών να υπογράφει συμφωνίες και συμβάσεις με την ΕΕ και το ΔΝΤ, χωρίς την ψήφισή τους στη Βουλή αλλά μόνο με ενημέρωση.

    Για μια ακόμα φορά αποκαλύπτεται η μέγιστη υποκρισία των αστικών κομμάτων όταν καλούν το λαό να υποταχθεί στην αντιλαϊκή πολιτική στο όνομα της νομιμότητας. Επίσης καταδεικνύει ότι η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της δεν διστάζουν να φτάσουν στο έσχατο σημείο εξευτελισμού προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη λαϊκή κατακραυγή και κυρίως να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο λαϊκό ταξικό κίνημα, που αντιπαλεύει τα βάρβαρα μέτρα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΑ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΧΑΝΟ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΟΥ TA ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΤΕ…
    ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .

    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ , ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχουν γαμηθή όλα τά ΜΜΕ,
    μετά τό ΝΑΙ τής Ντόρας κι από χθές,στήν προσπάθειαν τους,νά μετατοπίσουν τίς τραγικές συνέπειες τών μέτρων,πού θά έχουν στήν Ελληνική Κοινωνία,
    ξερνούν τόνους δημοσιοκαφρικής μαλακίας,ασχολούμενοι μόνον μέ τό θέμα αυτό (τής Ντόρας.

    Ούτε κάν μέ τούς τρείς τού ΠΑΣΟΚ δέν ασχολούνται).
    Όποιο σταθμό κι άν παρακολουθήσης,
    είτε κρατικόν είτε ιδιωτικόν,τά αρχιλαμόγια δημοσιοκάφροι-οσφυοκάπτες,απόφοιτοι τών κομματικών μηχανών,
    παραγωγής ηλιθίων πράσινων μουζαχεντίν-πρασινοφρουρών-λαμογιών,μάς έχουν ζαλίσει τά αρχίδια μέ τό ΝΑΙ τής Ντόρας καί τό λιβάνισμά τους πρός τόν αρχιμαλάκα ΓΑΠ καί τό σεράι του.

    Τό πρόσταγμα,δημιούργημα τής παλλαϊκής οργής από τά μέτρα,ΚΑΨΤΕ-ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΝ,
    ίσως θά πρέπει νά γίνη ΚΑΨΤΕ-ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΤΙ-ΒΙ!!!!!
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
    Διαφωνεί κανείς???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΝΤΟΡΑ ,ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ KAI OI ΓΝΩΣΤΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ ? ? ? ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ…

    Η ΝΤΟΡΑ με τα δωρεάν κουζινικά και τα δήθεν ξεχασμένα τιμολόγια για τα είδη του πολιτικού της γραφείου (Δραγουμάνος?) ,
    Ο ΚΟΥΛΗΣ με το όμορο οικόπεδο στην Εκάλη και τα τηλεφωνικά κέντρα στα προεκλογικά του γραφεία,
    Ο ΓΑΜΠΡΟΣ (Ισι-Δώρaς ) με τα αιρκοντίσιον στον ιππικό όμιλο ,
    Η τέως ΝΥΦΗ (ΜΑΡΕΒΑ ) με τα παραθαλάσσια γειτονικά οικόπεδα με τον φυγόδικο Καραβέλα, στην Τήνο ,
    Οι λοιποί γνωστοί υποτακτικοί της οσίας οικογένειας του Μητσοτάκη, πρέπει να εξεταστούν και μερικοί να ανακριθούν σχολαστικά για την σχέση των και τα πάρε δώσε με την ΜΙΖΕΝΣ…

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΖΙΕΜΕΝΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ???
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ ???
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Η ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ.???
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωραια! κατσε στην Ν.Δ..

    ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ δεν θα σε κατηγορησει οτι παιρνεις δουλειες λογω "μαμας"!

    Αμα εισαι ικανη κανενας δεν μπορει να σε απορριψει.

    Αν και δεν καταλαβα τι ειδους εταιρεια εχεις και τι δουλεια κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟ ΠΑΣΟΚΟΙ.ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ.ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΛΕΞΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ,ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ,ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΖΗΤΗΘΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ.ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ,Ο ΜΙΣΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ;
    ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΙΩΠΟΜΠΑΙΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;;;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;;; ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ;;; ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ;;;
    ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ,ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ Η ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΜΑΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!
    ΑΥΤΑ ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ
    Το όνομα του νεου κόματος της ΝΤΟΡΑΣ
    Ειναι



    ¨ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΣΗ΄'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Opaaaaaaaaaaaa

    Hroas o Simitis????????
    Anthousa xora.......?????????


    Ase re file antikimenike. Ante na paris to merokamato APO to Simiti. Sto kolonaki opou meni. da capo APO pano
    Fantazomai you know. Me Goldman .... Ti akrivos simfonia
    Ixe kani o Simitis???? You know the American company!!!

    Mas pernate Gia ilithious telika????
    Simens simvolaia Gia Olimpiakous o Simitis den ta ipegrapse....
    C4i. To sistimataki you know o Simitis den to ipegrapse ????
    Signomi stows Amerikanous o Simitis den ipe?????
    Anthousa xora"""""""""

    Anthousa tsepi pare dose. Paredose,,,,,,

    STOP. To doulema. Ftaniiiiiiiiiiiiiiii...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ:
    Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η κατάθεση τροπολογίας στο νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα, σύμφωνα με την οποία ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών εξουσιοδοτείται να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή...
    ή πολυμερή, με την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. Όπως προβλέπει η τροπολογία οι συμβάσεις δανεισμού και οι άλλες συμφωνίες με την ΕΕ και το ΔΝΤ θα εισάγονται στη Βουλή για ενημέρωση και συζήτηση, αντί για κύρωση, όπως προέβλεπε η αρχική διάταξη.
    Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον υπουργό Οικονομικών να υπογράφει τις συνθήκες και αυτές να ισχύουν με τη υπογραφή και να μην χρειάζεται η εισαγωγή και ψήφισή τους στη Βουλή. Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, τη ρύθμιση αυτή πρότεινε στην Ελλάδα η «τρόικα» με στόχο να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.
    στις 17:22
    ΣΧΟΛΙΟ:ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΟΡΙΔΟΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ,ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΧΟΥΝΤΑ(ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΛΑΟΣ,ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΛΥΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητε 8.31 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΕ

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:

    Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ?????????
    C4I ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ??????
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗ SIEMENS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ?????????
    ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ GOLDMAN ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ( ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ)
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κ.Λ.Π. ??????????

    ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ??????????
    ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ- ΣΤΟΝ ΕΟΤ- ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ?????
    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ??????
    ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΕΣΥ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ????
    Π.Χ.
    ΒΕΡΕΛΗΣ?????
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ?????
    ΣΥΦΟΥΝΑΚΗΣ????
    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ?????

    Σ Η Μ Η Τ Η ???? ΕΙΔΕΣ????
    ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ???????

    ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΛΕΨ ΜΗΠΩΣ ΠΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ( ΠΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΩΣ ΘΕΣ) ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ 1982 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?????????????
    ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 23.000 ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ 7 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΘΥΜΑΣΑΙ???????????
    ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ - ΘΥΜΑΣΑΙ????????
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΗΤΙΚΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ- ΟΛΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο πατερας σου ,ηταν ενα τιμιος και καλος ανθρωπος και ειναι πραγματικα κριμα που χαθηκε ,και το πιστευω αυτο ας ειμαι και αντιθετων πολιτικων πιστευω.Δυστυχως η μανα σου ομως εκμεταλευομενη,το ονομα και την προσωπικοτητα του πατερα σου ,και ως μωροφιλοδοξη και αδιστακτη μπηκε στην πολιτικη,ως ενεργοθμενο των αμερικανων,οπως και ο Γιωργακης αλλα αυτος ειναι και βλαξ,κακος και βλαξ συνδυασμος ακτυπητος,αλλα η μανα σου δεν ειναιξυπνια επρεπε να φροντισει να μην την ταυτιζουν με τον δρακουμελ παπου σου.Μπορειτε να να αποσυρθειτε ως η οικογενεια ,να παρετε και τον βλακομετρο, αλλωστε η Αμερικη ειναι μεγαλη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΗΤΗ???

    ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΠΛ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Eυχαριστούμε Ντόρα , να πάς στο καλό και σε παρακαλούμε να μην ξαναγυρίσεις στην πολιτική ΕΙΣΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ 07 Μαϊ 2010 3:28:00 μ.μ.

    ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ...

    ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ: "ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΞΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ"

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80' ΤΟΥ Α.Π.

    ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ, ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ, ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ, ΜΗ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΧΑΙΔΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΛΠ.

    ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80'

    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ…..
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ??
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2001, ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ (ΕΥΡΩ)

    Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:


    "ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ"?


    ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ??
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 2004!!


    ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ??

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΕΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
    ΕΣΤΩ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ .
    ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΠΙΣΑΝΕ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΟΡΙΣΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΑΠΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΤΕ.
    ΜΠΟΧΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΣΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ.............
    ΟΥΣΤ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η νεα γενιά της οικογένειας Μητσοτάκη, έτοιμη να αναλάβει δράση στην πολιτική σκακιέρα του Βυζαντινου Ελλαδισταν! Για την εκλογική πελατεία σε Αθηνα και Κρήτη έχουν φροντίσει ο παππούς και η μαμά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Απέναντι στη βλακεία ακόμα και οι θεοί στέκουν ανίκανοι" είχε πει ο συγγραφέας. Στην περίπτωση της κ. Μπακογιάννη η βλακεία συνδυάζεται με αμέτρητο θράσος και το αποτέλεσμα είναι εμετικό...

    Από την άλλη βέβαια η βλακεία είναι και δική μας που τους ανεχτήκαμε τόσο καιρό σιωπηλοί και αδιάφοροι...

    Καλύτερα να ασχοληθεί με την οικογένεια της και να μας αφήσει ήσυχους. ΔΕΝ θέλουμε να μας σώσουν!!! Αρκετά έκαναν μέχρι τώρα. Στο καλό και να μη μας γράφουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΜΠΙΖΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΡΑΓΕ?
    ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟΥ?

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όλα καλά και όλα ωραία, αλλά, όταν ο παππούς λέει ότι η μαμά καλά έκανε και διαφοροποιήθηκε εννοεί ότι ο θειος που δεν έκανε το ίδιο έκανε καλά;

    Ο μικρός αδελφούλης θα κατέβει με το νέο κόμμα της μαμάς ή με το κόμμα που είναι ο θειος;

    Είναι δύσκολες εποχές για να συγκινηθούμε με προσωπικά βιώματα μιας από τις πιο πλούσιες οικογένειες της χώρας που κανένας μας δεν ξέρει για την βιοποριστική της ιστορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ Ν.Δ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Ν.Δ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ, ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    Η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. πολυ συγκηνιτικη η ιστορια της Ντορας ... τετοια μεγαλα πραγματα εκανε για τον τοπο....
    Ακου φιλε , μερες που ειναι, πιστευε οτι θέλεις, πες τον προσωπικο σου πονο να ξεδώσεις, αλλα θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οσο στεκομαι ορθιος τοσο μαλακας δεν προκειται να γινω για κανενα τους, και κυριως για κατι οικογενειες αιωνοβιων χαραμοφαηδων όπως ειναι οι μητσοτακαιοι κλπ επαγγελματιες του ειδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ..ρε κορίτσι μου γιατί εκτείθεσαι έτσι, μείνε με τον πλούτο της αγίας οικογένειας και βολέψου σε αυτούς τους δύσκολους για τους άλλους καιρούς...
    ..όταν εσύ έτρεχες για τη τρέχαμε για ΝΔ εμείς τρέχαμε γαι την Ελλάδα και τρωγαμε ξύλο από τον αγιο παπού σου... σε παρακαλώ μην ασχοληθείς με την πολιτική γιατί θα καταστρέψεις όπως οιπροπάτορες σου ότι εμεινε... καλή συνέχεια... βαρύ το όνομα που φέρεις κάνε κάτι καλύτερο κοπέλα μου από τα ανήθικα που έκαναν οι προπατορες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι

    Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?

    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    07 Μαϊ 2010 8:31:00 μ.μ.

    ΚΑΛΑ Ε ??!!!
    ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ...
    ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΦΙΛΕ, Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΊΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΒΡΑΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ.

    ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ.

    ΓΡΑΨΕ ΒΡΕ ΣΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΛΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΞΕΣΤΡΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ !!!

    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΕ ....

    Υ.Γ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η Βλάχα κι ἀν πλουτίσει τυρίλα θα μυρίσει. Έξω απ ΄την Ελλάδα κωλοσόϊ. Να πάτε στας Γαλλίας. Να πάτε στο διάολο. Να φύγετε, να πάτε αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. και εγώ που δεν είμαι ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ούτε τι φταίω να πληρώνω το ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΊΙΚΟ . Αν οι ανεγκέφαλοι XριστοδουλοΞηροί δεν πυροβολούσαν τον Μπακογιάννη ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ εν διαστάσει ούσα από τον Μπακογιάννη. Ποιός θα ψήφιζε τη κόρη του Μητσοτάκη ούτε που θα τη κατέβαζε στη πολιτική θα περίμενε το Κυριάκο. Ας ευγνωμονεί λοιπόν η Ντόρα τους ανεγκέφαλους που αντί να πυροβολήσουν το Κουρή την έκαναν πολιτικό , αυτή είναι η προσφορά τους . Ετσι σήμερα πληρώνουμε όλοι το ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΊΙΚΟ και θα το πληρώνουμε για πολλά χρόνια για σκεφτείτε το λίγο πόσο μας κοστίζουν με τα επίσημα και πόσο με τις ρεμούλες τους , μιλάμε για ασύλληπτα ποσά.
    Και ρωτάμε εμείς ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΞΗΡΟκέφαλοι ;;;;;;
    Τάσος Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θα σηκωθεί από τον τάφο του ο αείμνηστος ο Μπακογιάννης.
    Πάνω στη δολοφονία του από την 17Ν "έχτισε" την πολιτική της καριέρα η Ντόρα και γι' αυτό, σε κάθε ευκαιρία, δεν παραλείπει να μας θυμίσει ότι είναι θύμα της τρομοκρατίας.
    Τα παιδιά της κάνανε καλές σπουδές στο εξωτερικό, με τα λεφτά από τις μίζες που πήρε ο παπούς από την πώληση της ΑΓΕΤ, από την εκχώρηση των ψηφιακών παραχών του ΟΤΕ σε Ζήμενς και Ιντρακόμ, από τα μαύρα που του έχωνε ο Αλαφούζος και από τα όσα γεναιόδωρα τους έδωσε ο Χριστοφοράκος.
    Τον Κώστα Μπακογιάννη, κατά το δικό της πρότυπο, που είχε θητεύσει "σύμβουλος" στο γραφείο του πατέρα της, η Ντόρα τον έκανε σύμβουλο ( με τι μισθό άραγε) στο γραφείο της όταν ήταν ΥΠΕΞ.
    Ο Κυριάκος, με τα μάτια του βατράχου, έγινε από το τίποτα βουλευτής και κονομάει και τώρα βγαίνει, δακρύβρεκτα, στο κουρμπέτι και η Αλεξία Μπακογιάννη, που γράφει επί προσωπικού αλλά δεν ξέρει τι λέει.
    Δεν γαμιόσαστε οικογενειακώς, λέω εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ἀλεξία ἔλεος. Θὰ λυπηθοῦμε κιόλας ἐπειδὴ ἡ μαμὰ δὲν ἔγινε πρωθυπουργός. Στὸ ἴδιο ἐπίπεδο ἡ Ἔφη Σαρρῆ, ἔλεγε στὶς κανάλες μετὰ τὶς ἐκλογὲς πόσο στεναχωρημένη εἶναι ποὺ δὲν τὴν ἄφησαν νὰ πραγματοποιήσει τὸ ὄνειρό της, νὰ γίνει βουλευτής.

    Ἅμα ἡ μαμὰ θέλει δυνατὲς συγκινήσεις, νὰ κάνει συλλογὴ ἀπὸ καρφιτσωμένες πεταλοῦδες καὶ νὰ μᾶς ἀφήσει ἡσύχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Είμαι πολύ περήφανη για τη στάση που τήρησε η μητέρα μου..και με τη βοηθεια της - ηθική - το ΠΑΣΟΚ μας εριξε στο στόμα του ΔΝΤ.

    Όπως πρέπει να είσαι πολύ υπερήφανη που ο παππού σου με την στάση του και τις ενέργειες του έφερε την ΧΟΥΝΤΑ στον τόπο.

    Όπως πρέπει να είσαι πολύ υπερήφανη που κάποια δικά σου πρόσωπα κάνενα παζάρια για ηλεκτρικές συσκευές τηε ΖΙΜΕΝΣ.

    Τόσο γυφτιά και τόση περηφάνεια που έχουμε χάσει το μέτρο και το νόημα των λέξεων.

    Κληνύχτα κουρασμένο -από τη δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και στην παράταξη - κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Με εκανες να χαμογελασω με πικρα οταν διαβασα αυτο το οποιο εγραψες....
    μα καλα μας περνας για μαλακες;
    μηπως εισαι τρελη;
    αντε παιδι βαλε το κεφαλι σου κατω απο καμια βρυση με κρυο νερο να ξεσκωτισεις!!!
    η αγνη οπαδος της ΝΔ!!!
    βγες απο την γυαλα που σε εχουν βαλει και Ξ Υ Π Ν Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν μπαινω στην ουσία των όσων λές, αλλωστε εφόσον ειναι επι προσωπικού αφορούν κατα βάση εσενα.
    Ομως εχω να πώ ότι στην Ελλάδα ή κρατας τις αρχες σου και αλλάζεις κομματα, ή κρατας την κομματική ταυτότητα και αλλάζεις αρχές...
    Μην στενοχωριεσαι πολύ, ετσι και αλλιώς η Ελλάδα βουλιαζει, με τη βοηθεια όλων των πολιτικών, ακόμα και ης Ντορας, που δεν ειχαν το θαρρος να σηκωθούν και να πουν στην Α.Μ. τον Μπουχέσα τον Α' να φυγει για κανενα σουβλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ.ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΒΑΝΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ
    Δ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δε μας παρατάς βρε κοπέλα μου κι εσύ και η παράταξη... Μας ρημάξατε, το κατάλαβες; Με τα τραγούδια της γαλάζιας γενιάς, το νεποτισμό και την ασύδοτη πολιτική σας. Άντε και χαθείτε, ψωριάρηδες. Από την αποστασία στην αρχαιοκαπηλία κι από τον φιλελευθερισμό του κώλου στο βατερλώ της οικονομικής πολιτικής (της ποιας;) του χοντρούλη και της εξωτερικής πολιτικής της μαμάς σου (που υπήρξε, επί πλέον, και η χειρότερη Υπουργός Πολιτισμού που υπήρξε, αλλά και η 2η χειρότερη Δήμαρχος Αθηναίων, μετά τον Κακλαμάνη φυσικά). Καληνύχτα χαζούλα, κοιμήσου ήσυχη. Ούφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ...
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ.. ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΣΑΤΕ ΕΤΣΙ???

    ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..
    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΦΙΛΕ 'ΔΕ ΞΕΧΝΩ' ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ Η ΧΑΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ??
    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???????

    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ????

    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ.??
    ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΤΕ
    ΑΣΠΡΑ- ΚΟΚΙΝΑ-ΚΙΤΡΙΝΑ-ΜΠΛΕ

    ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΗΤΗ ΧΑΡΑΥΓΗ 2004 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΩ ΤΟ 2004 ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΤΑ 500.000.000 ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΛΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΕ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ?????

    ΛΕΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΗΜΗΤΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20- 30 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ
    ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΜΕ, ΤΡΩΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ( ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ 120.000.000.EURO ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ( ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ.

    ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    ΑΝ ΕΣΥ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ Η ΤΟ ΣΗΜΗΤΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΘΑΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ
    ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ-ΚΟΜΠΙΝΕΣ-ΚΛΕΨΙΕΣ-ΜΙΖΕΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ Ο Λ Ο Υ Σ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

    ΟΛΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ????? ΟΛΟΙ
    ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ....



    ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ
    ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ

    ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ.......
    ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ..........

    ΤΟ 96 ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΕΒΕΡΤ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ;;;;;;;;;ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ........ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ......ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ;;;;;;

    ΤΟ 98 ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΦΑΓΕ ΑΡΝΗΣΗ;;;;;;ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΗΜΙΤΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ......ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;;;;;;;;ΚΑΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ......

    ΤΟ 00 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ;;;;;;ΝΑ ΕΠΑΝΑΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ................................

    ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ....ΚΑΝΤΕ ΚΟΜΜΑ....ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΔ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ......

    ΔΕ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ.........
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΜΩΣ.....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.....ΚΑΝΕΝΑΣ.....

    ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ......................

    ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ......
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ......ΑΠΟ ΤΟ 65 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ......ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....5 ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ......

    ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ, ΤΑ ΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.......ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΕΡΤ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΣ...

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ.......

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 97.....ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΞΑΝΑ
    ΔΕΥΤΕΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΙ......ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ........ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΣΑΣ.....

    ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΛΑΨΟΜ......ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Βρε Αλεξία, δεν είναι μέρος εδώ να γράφεις κοριτσίστικα φληναφλήματα της συνωμοταξίας dear diary, το Life & Style του Ζαμπούνεως θα ήταν πιό κατάλληλο μέρος. Θα μου επιτρέψεις παρά ταύτα να σου πω ότι η μαμά δεν πήρε δράμι από το πολιτικό πνεύμα του παπού (ένα από τα καλύτερα που γνώρισε ο τόπος, ας όψεται η ρημάδα η φαυλότης) και πήγε να πάρει την αρχηγία του κόμματος κληρονομικώ δικαιώματι σαν την αλησμόνητη μανταμ Σουσού με μόνο όπλο το προκατ χαμόγελο των επικοινωνιολόγων που τόσο αγαπήσαμε. Της την έφερε όμως ο ζαβολιάρης o Αντωνάκης και ο παπούς έγινε τούρμπο, άδικο είχε; όχι πες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τέτοιο παραλήρημα ειλικρίνιας ρε Αλεξία? Τι προσπαθείς να κάνεις δηλαδή? Να μαζέψεις ψήφους για τη μαμά και το νέο της κόμμα?
    Γιατί δεν πάτε να γαμηθήτε οικογενειακά συν γυναιξί και τέκνοις μιας και αρκετά γαμήσατε αυτήν την ταλαίπωρη χώρα τόσες δεκαετίες?
    Α! Και μην ξεχάσετε να πάρετε και τον μπούφο τον Κυριάκο μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Paidia exete dikio

    Gia ola ftaiei I Dora yesssssss

    Xrysoxoidi vrikame tin koukoulofora

    Oloi edo pou milane tin eidan na petaei Kai molotof

    Ante re mirmigakiaaaaaaaaaaaaaaa

    Kala mas kanoun. Oloi eidate na ftaiei I Dora Kai o mpampas tis.
    Oustttttttttt re. Pseftarades. Parapliroforisi sketi

    Oustttttttttt fasistomoutra. Mia zoi tha maste ragiades

    Ante re sainia. Oloi sass.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Α ΣΙΧΤΙΡ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ,ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πάνος Καμμένος8 Μαΐ 2010, 10:00:00 π.μ.

    Αγαπημένη μου Αλεξία,

    Νοιώθω την υποχρέωση να σου απαντήσω επώνυμα στό επι προσωπικού σου αίτημα και κατάθεση ψυχής,γιατί αυτή την μεγάλη σου και όχι μικρή ιστορία και την γνωρίζω και μαζί την ζήσαμε.
    Εδωσες στην πατρίδα μας καί στην παράταξη κατι παραπάνω απο όλους εμάς τον πατέρα σου τον δικό σου και δικό μας Παύλο.
    Με σεβασμό λοιπόν και με ευθύνη σε βεβαιώνω-ξέρεις οτι σε εμένα χρέωναν τότε οτι σε παρασύρω για το θυμάρι και βασιλικό-οτι η ιστορία σου δέν τελειώνει εδώ.
    Δεν τελειώνει γιατι να είσαι βέβαιη
    οτι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας που δεν οδηγείται σε αποδοχή πακέτου βοήθειας απο την εε αλλά σε υποδούλωση στο δντ και στους μεγάλους υπεράκτιους τραπεζίτες με απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας,ο ΠΑΥΛΟΣ μας ο πατέρας σου θα έκανε αυτό που μας δίδαξε με όλη του την ζωή αλλά και με την τελευταία του πράξη να είμαστε ασυμβίβαστοι και να διαλέγουμε τον δρόμο της αντίστασης για το καλό της πατρίδας
    μας.Θα ελεγε δυνατά ΟΧΙ.
    Συχνά θυμάμαι οτι και παλιά διαφωνούσαν μαζί του αλλα του αναγνώριζαν στο τέλος οτι είχε δίκιο.

    Ειμαι ο τελευταίος που θα ήθελα να σε προβληματίσω αλλα επειδή σου ωφείλουμε όλοι σεβασμό και τιμή το κάνω.
    Υ.Γ.-ξέρω οτι θα πούν οτι σε παρασύρω αλλα ούτε για σένα ούτε για μας όλους δεν τελειώνει εδώ η ιστορία σου γιατι είναι γραμένη όπως της Ελλάδας με αίμα -

    Με άγάπη πραγματική

    Πάνος Καμμένος
    όχι ως βουλευτής αλλά ως ώφειλα επι προσωπικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ...J'IRAI CRACHER SUR VOS TOMBES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πάνος Καμμένος8 Μαΐ 2010, 10:12:00 π.μ.

    Αγαπημένη μου Αλεξία,
    Νοιώθω την υποχρέωση να σου απαντήσω επώνυμα στό επι προσωπικού σου αίτημα και κατάθεση ψυχής,γιατί αυτή την μεγάλη σου και όχι μικρή ιστορία και την γνωρίζω και μαζί την ζήσαμε.
    Εδωσες στην πατρίδα μας καί στην παράταξη κατι παραπάνω απο όλους εμάς τον πατέρα σου τον δικό σου και δικό μας Παύλο.
    Με σεβασμό λοιπόν και με ευθύνη σε βεβαιώνω-ξέρεις οτι σε εμένα χρέωναν τότε οτι σε παρασύρω για το θυμάρι και βασιλικό-οτι η ιστορία σου δέν τελειώνει εδώ.
    Δεν τελειώνει γιατι να είσαι βέβαιη
    οτι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας που δεν οδηγείται σε αποδοχή πακέτου βοήθειας απο την εε αλλά σε υποδούλωση στο δντ και στους μεγάλους υπεράκτιους τραπεζίτες με απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας,ο ΠΑΥΛΟΣ μας ο πατέρας σου θα έκανε αυτό που μας δίδαξε με όλη του την ζωή αλλά και με την τελευταία του πράξη να είμαστε ασυμβίβαστοι και να διαλέγουμε τον δρόμο της αντίστασης για το καλό της πατρίδας
    μας.Θα ελεγε δυνατά ΟΧΙ.
    Συχνά θυμάμαι οτι και παλιά διαφωνούσαν μαζί του αλλα του αναγνώριζαν στο τέλος οτι είχε δίκιο.

    Ειμαι ο τελευταίος που θα ήθελα να σε προβληματίσω αλλα επειδή σου ωφείλουμε όλοι σεβασμό και τιμή το κάνω.
    Υ.Γ.-ξέρω οτι θα πούν οτι σε παρασύρω αλλα ούτε για σένα ούτε για μας όλους δεν τελειώνει εδώ η ιστορία σου γιατι είναι γραμένη όπως της Ελλάδας με αίμα -

    Με άγάπη πραγματική

    Πάνος Καμμένος
    όχι ως βουλευτής αλλά ως ώφειλα επι προσωπικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΛΕΞΙΑ
    ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΟΝΩ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,Ή ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,Ή ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ Ο ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΩΣΤΟΣΟ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΒΡΩΜΙΚΑ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΑΣΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αλεξία ,

    Η οικογένεια μας είναι η ζωή μας όλη.
    Η πατρίδα μας είναι το ιδανικό μας.
    Η θρησκεία μας είναι η πίστη μας.

    "Επί προσωπικού" , ο πατέρας σου να είσαι βεβαία οτι ηταν ικανός να αλλάξει την πορεία της χώρας και αυτό οι γνωστοί άγνωστοι δεν το ήθελαν. Εξακολουθεί όμως να το θέλει όλος ο λαός μας.

    Η μητέρα σου , με αυτό το "γεια σας" , δίνει κουράγιο σε όλους.

    Ενας από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ Κ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ.
    Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
    ΘΑ ΦΡΗΞΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΟΥΣΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 4,5% ΑΝΑΠΤΥΞΗ, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.



    Poso malakas prepei na eisai gia na grafeis tetoies malakies? Auto einai telika to prolima autis tis xoras, oti yparxoune ilithioi pou den einai ikanoi na skeftoun antikeimenika alla pisteuoune tis paparies pou leei to komma tous. ainte gamisou re malaka ...pou tha mas peis oti i xora anthouse to 2004...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ρε συ Αλεξία ζείτε σαν βασιλιάδες εσύ, η μητέρα σου, ο παππούς σου, ο αδερφός σου, οι συγγενείς εξ αγχιστείας κλπ, προφανώς ανοίγετε επιχειρήσεις και εταιρείες για την πλάκα σας με τις γνωριμίες που έχετε και κάθε τόσο σας βλέπουμε να τρέχετε και στα προεκλογικά της μαμάς... Γιατί δεν κάθεστε στα αυγά σας?
    Τόσα βγάλατε από την πολιτική, πηγαίνετε στα σπίτια σας στη Κρήτη, Ευρυτανία, Τζια όπου διαβάζουμε ότι έχετε στα περιοδικά και στα μέγαρα που έχετε με τους οδηγούς και φιλιπινέζους που εμείς πληρώσαμε και αφήστε τους υπόλοιπους που δεν έχουν φάει να μιλήσουν πια...
    Με λίγα λόγια βγάλατε δισ και όλοι το ξέρουμε - μην μας δουλεύετε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. για κοιταξε που θα με παρουν τα κλαματα με αυτα που γραφει η "μικρη¨"
    Ρε δεν πας στο διαβολο και εσυ και η μανα σου και ο αποστατης ο βρυκολακας παπους σου..
    εσυ μωρη εχεις το μελλον της οικογενειας σου σιγουρο και δεν προκειται να ιδρωσεις ποτε στη ζωη σου.Ρωτα και μενα αθλια πως σπουδασα τα παιδια μου.τι ιδρωτα εχυσα,ποση κουρασει περασε στο κορμι μου....μην ξαναγραψεις αλλη φορα,,,μονο εμετο προκαλεις και τιποτα αλλο....Μπουρζουαζια του κερατα ολοι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αγαπητε 8.31 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΕ

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΡΜΑΝ

    Α Ν Τ Ε Γ Α Μ Η Σ Ο Υ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αγαπητή μου μικρή Αλέξια,
    σε καταλαβαίνω απόλυτα.
    Ειναι δυνατόν να δημοσιεύσετε στο διαδίκτιο τις φορολογικές σας δηλώσεις και να μας αναφερετε πώς η "άνεργη" ανεπάγγελτη μητέρα σας σε ένα μόλις χρόνο εχτισε την πετρόχτηστη βίλλα στις Γοργιανάδες Ευρυτανίας με θέα τη Ποταμιά.Θα πεθάνω μαυτό το μαράζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΚΟΣΚΩΤΑΣ+ΛΟΥΒΑΡΗΣ+ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ + ΠΑΜΠΕΡΣ-ΚΩΛΟΒΙΛΛΑ (μέχρι κλειστή πισίνα τού έκτισε ό Λούβαρης στήν κωλοβίλλα του!!!
    Ό Σημίτης τόν ειρωνευόταν στούς συνεργάτες του,λέγοντας χαμογελώντας,ότι ό πρόεδρος,επειδή πάσχει από αθροιτικά,εζήτησε από τόν Λούβαρη,νά τού κάνει πισίνα κλειστή-θερμενόμενη!!!!!)
    ΛΑΛΙΩΤΗΣ!!!!!!
    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ!!!!!!
    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ!!!!
    ΜΑΝΤΕΛΗΣ!!!!
    ΤΟΜΠΡΑΣ!!!!!
    ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ + ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ!!!!
    ΛΙΒΑΝΗΣ + ΛΑΛΙΩΤΗΣ (ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ)!!!!!
    ΚΟΚΚΑΛΗΣ!!!
    ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!!!
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!!!!!
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ!!!!
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ!!!!
    ΚΟΥΡΗΣ!!!!!
    ΚΑΨΗΣ!!!!
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!!
    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!!!
    C4I!!!!!
    SIEMENS+ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ+ΠΑΣΟΚ!!!!!
    OTE!!!!!
    ΥΠ.ΕΘΝ.ΑΜ. (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ)!!!!
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ!!!!!
    ΟΣΕ!!!!!!
    HELLAS FERRIES + ΜΙΝΩΙΚΕΣ (ΣΑΜΑΙΝΑ-ΣΦΗΝΙΑΣ!!!!).
    ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ!!!!
    ΤΡΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ΑΦΑΝΤΑ!!!!
    800.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ/ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!
    230 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ Η ''ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ'' ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    ......................
    κ.τ.λ.,κ.τ.λ.π....κ.τ.λ!!!!
    ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ????
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!!!!!
    Δ.Ν.Τ. + ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!
    ΘΥΝΜΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΊ ''Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ''!!!!

    ΚΑΡΙΟΛΙΑ/ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ+ΜΑΦΙΑ+ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ (ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αγαπητή Αλεξία
    Δεν θα έμπαινα στον κόπο να γράψω εδω μέσα στο βουνό απο replies-περιττώματα αναγκέφαλων χαχόλων, που βρίσκουν ιδιαίτερα επίπονο το να σκεφτούν οι ίδιοι για τον εαυτό τους, και προτιμούν να κάνει ο Μήτσος του καφενείου την "βρώμικη δουλειά' γι αυτούς...Ο Μήτσος που τους σέρβιρε στο καφενείο μαζί με το βαρύ γλυκό και την "αποκλειστική πληροφορία" απο "έγκυρη πηγή"(την κυρά Κατίνα που άπλωνε τα σώβρακα στο πλυσταριό απέναντι απ τη Ρηγίλλης)ότι για όλα φταίει ο Μητσοτάκης και η οικογένειά του!Ότι ο Μητσοτάκης "καθάρισε τον Μπακογιάννη", η Ντόρα και ο Κυριάκος "είναι με τα μπούνια στο σκάνδαλο της Siemens", ο "Μητσοτάκης έκλεψε τον Παρθενώνα" και άλλα φαιδρά που λέγονται στα καφενεία και βαφτίζονται πραγματικότητα απο τα κάθε λογής λοβοτομημένα....
    Ο μόνος λόγος που με οδήγησε να βουτήξω σε αυτή τη θάλασσα κοπριάς, είναι για να σου πω, πως οι Νεοδημοκράτες ΔΕΝ είναι μόνο αυτά τα ανεγκέφαλα, ζηλόφθονα, κακεντρεχή και μισάνθρωπα ανθρωποειδή που φέρονται ως "Νεοδημοκράτες" και πέρδονται δια της γραφής εδω μέσα, όπως κάνουν και απο στόματος στα διάφορα καφενεία όπου "πρωθυπουργεύουν" ιδιωτικά....
    Υπάρχουν και οι άλλοι Νεοδημοκράτες!Αυτοί της γαλάζιας γενιάς του '80.Των μεγάλων αγώνων κατά της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, με μπροστάρη τον ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!Δεν ξεχνάμε ποτέ τον τιτάνιο αγώνα του -ήταν άλλωστε ο μόνος που θα μπορούσε να τον φέρει σε πέρας νικηφόρα- εναντίον του πιο άθλιου και δόλιου πολιτικού καθάρματος της Ελληνικής ιστορίας : του Ανδρέα Παπανδρέου.Του καταστροφέα της Ελλάδος μας. Τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής βιώνουμε τώρα.Αυτό βέβαια όλως τυχαίως ο -πάντα γλυψιματικός έναντι του ΑΠ τύπος- ούτε που το αναφέρει....
    Δεν ξεχνάμε τις θυσίες του Ψηλού, θυσίες αίματος όπως αυτή του πατέρα σου και κορυφαίου αγωνιστή της παράταξής μας Παύλου Μπακογιάννη!Δεν ξεχνάμε την ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ λόγω του ότι κατάφερε να αναρριχηθεί στην ηγεσία της ΝΔ.Ας γίνει και πλανητάρχης!Για εμάς θα είναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!
    Υπάρχει αγαπητή Αλεξία και το κομμάτι αυτό του λαού που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟ.Παραμένει σιωπηλό, διότι δεν έμαθε στη ζωή του να τραμπουκίζει,γι αυτό και στην επιφάνεια έρχονται τα περιττά του εντέρου που έμαθαν στο αντίθετο. Την κατάλληλη στιγμή όμως θα μιλήσει, να είσαι σίγουρη γι αυτό.
    Στην εκλογή ψήφισα την μητέρα σου, όχι γιατί είναι κόρη του Ψηλού, αλλά διότι δεν ανέχομαι να σκέφτονται άλλοι για μένα πατώντας με μαρκαδόρο ένα Χ στη λογική μου.
    Ελπίζω την υπέυθυνη στάση που διατήρησε μέχρι τώρα να τηρήσει και στο μέλλον, δίχως λάθη, διότι τη θεωρώ άξια και χρήσιμη στην πολιτική.Απο τις κινήσεις της απο εδω και πέρα θα κριθεί αν θα συμπεριληθφεί και στους μεγάλους της πολιτικής ή απλά θα σβήσει.
    Πάντως ορθά έπραξε να αποκοπεί απο αυτή τη μεταλλαγμένη παρηκμασμένη και "τουρκεμένη" απο τους πολανίτες ΝΔ, η οποία καμμία σχέση δεν έχει με την μεγάλη παράταξη της νιότης μας.Μια παράταξη για την οποία τα γραφόμενά σου - σε αντίθεση με κάποια σκληρά αντράκια, που μόλις πάνε σπίτι τους πλακώνει η γυναίκα με την παντόφλα- εμένα με συγκίνησαν, διότι βιωματικά ταυτιζόμαστε.
    Νάσαι πάντα καλά και εσυ και η οικογένειά σου που τόσα πρόσφερε στην παράταξη!
    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ !!!!!ΤΕΜΠΕΛΑ !!!!ΤΡΩΣ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ !!!ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΙΩΝΙΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. αλεξια,
    σε έχω γνωρίσει, σε μια ξενάγηση που σου ειχα κάνει πριν πολλά χρόνια, και έχω δεί πόσο ευγενική φυσιογνωμία είσαι.
    θα σου έλεγα, με όλο το σεβασμο, ότι καλό θα ήταν να κάνεις ένα απολογισμό της παρουσίας της οικογενειάς σου στο πολιτικο σκηνικο και θα σε συμβούλευα να πάρεις ότι καλό βρείς, ότι χρήσιμο μπορείς να αποκομίσεις και να κάνεις ηρεμα και ήσυχα τη δική σου ζωη.

    με συμπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Δεν μας χέζεις εγγονή του Μητσοτάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πήγαινε να δουλέψεις σε καμιά εταιρεία με 10 αφεντικά να σε πρίζουν από το πρωί ως το βράδυ για 700 ευρώ κι ύστερα κάνε την αυτοκριτική σου. Φάε στη μάπα τον κάθε άσχετο που κάθεται σε καρέκλα κι ύστερα διαμαρτυρήσου για την τροπή των πραγμάτων. Αν είσαι περήφανη όπως λες, άλλαξε το όνομά σου, μοίρασε όλα σου τα λεφτά και τα υπάρχοντα, σε ανθρώπους που πίστεψαν στη μαμά σου και σε άλλους ομοίους της και μην τρως τα έτοιμα. Ότι κι αν αποκτήσεις, όση δουλειά κι αν ρίξεις, είχες απίστευτα εφόδια στη διάθεσή σου, από τη στιγμή που γεννήθηκες. Και θα τα έχεις όσο ζεις. Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που έχουν αυτήν την "τύχη". Που δεν είναι τύχη τελικά, κατάρα είναι. Αφού ποτέ δε θα νιώσεις πως είναι να στηρίζεσαι στα δικά σου πόδια και να μη σε προσκυνάνε όλοι,επειδή φέρεις ένα χ όνομα. Σε τέτοιες περιπτώσεις,ειδικά όταν η χώρα είναι στο κακό της το χάλι, η σιωπή είναι προτιμότερη. Οτιδήποτε άλλο, είναι απλώς προκλητικό και άκρως υποκριτικό κι ανούσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αμα ήξερες γιατί τον καθάρισαν τα μπαμπάκα σου και ποιοί θα το χες βουλώσει από καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αλεξία, πρέπει να καταλάβετε στην μεγάλη οικογένεια σας ότι η κοινωνία σας ξεπέρασε.Η μητέρα σου, πίστευα και πιστεύω ότι είναι πολύ πιο άξια και εν γένει ικανή από τον Σαμαρά. Θεωρώ, ειλικρινές εκ μέρους της ότι "τάσπασε", με έναν άνθρωπο, που ποτέ δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει.Όμως κάποιοι από εμάς, δεν αντέχουμε πιά την ανυπόφορη λογική της παράταξης.Για αυτό φύγαμε για πάντα και καλύτερα πολιτικά άστεγοι, παρά διαχρονικά προδωμένοι. Για μένα τα τελευταία χρόνια η Νέα Δημοκρατία, υπήρξε ένα πολιτικό μόρφωμα, όπου στην ηγετική ομάδα του υπήρχαν άνθρωποι που εμισούντο "θανάσιμα", και συνυπήρχαν για λόγους προσωπικού πολιτικού οφέλους.Και από την λογική αυτή, δεν μπορώ να εξαιρέσω την μητέρα σου, την οποία δεν θα ακολουθήσω σε όποια, τυχόν, νέα πολιτική προσπάθεια της, παρά τις ικανότητες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΛΛΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΒΓΑΛΑΜΕ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ
    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!
    __________________________________
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    Ι) Θα ακολουθήασει δεξίωση για τις φασιστικές δυνάμεις της κατοχής και τους ντόπιους δωσίλογος
    σου. Προσφορά του ΜΠΟΜΠΟΛΑ & ΣΙΑ.

    ΙΙ) χορηγός επικοινωνίας,
    ΤΟ MEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΜΤΑΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 08 Μαϊ 2010 10:32:00 π.μ.

    Poso malakas prepei na eisai gia na grafeis tetoies malakies? Auto einai telika to prolima autis tis xoras, oti yparxoune ilithioi pou den einai ikanoi na skeftoun antikeimenika alla pisteuoune tis paparies pou leei to komma tous. ainte gamisou re malaka ...pou tha mas peis oti i xora anthouse to 2004...

    Αγαπητέ....
    Αν είσουνα πιό έξυπνος...
    1) θα είχες καταλάβει ότι δεν υπάρχει κόμμα που να υποστηρίζει τον Σημίτη ( που μόνο αυτός μπορεί να μας σώσει στην κατάσταση που είμαστε)

    2)Θα είχες καταλάβει ότι όλα όσα γράφεις αφορούν έσένα (πόσο μαλάκας είσαι για να γράφεις αυτά.... ποιός είναι πρόβλημα της χώρας... ότι υπάρχουν ηλίθιοι που δεν μπορούν να σκεφτούν κλπ)

    3)δεν θα έγραφες ΕΛΛΗΝΙΚΑ με λατινικούς χαρακτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. (Φανταστικό πόνημα):

    Αγαπητό μου ημερολόγιο

    Η μαμμά μου πετάχτηκε στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων την τελευταία εβδομάδα. Γι΄αυτό αναγκάστηκε να με σήρει απο την αφάνεια σήμερα, επειδή είμαι ωραία γυναίκα και σχετικά αύθαρτη, επειδή οι Ελληνες έχουν κοντή μνήμη και ξέχασαν τις φήμες πώς η μαμμά με φυγάδεψε στο εξωτερικό για να μην γίνει κανένα σκάνδαλο μεγαλύτερο απο εκείνο το δικό της όταν ήταν μόνο 14 ετών.
    Ποιός τους χέζει τους μαλάκες τους Έλληνες...Αν και εμείς τους αγαπάμε περισσότερο απο τον σημερινό πρωθυπουργό.

    Άδικος κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση