GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτείται και από βουλευτής η Ντόρα...

Χαμός στη ΝΔ. Κυριολεκτικά ραγδαίες οι εξλίξεις στην αντιπολίτευση. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Μπακογιάννη σκέπτεται ακόμη και...

Χαμός στη ΝΔ. Κυριολεκτικά ραγδαίες οι εξλίξεις στην αντιπολίτευση. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Μπακογιάννη σκέπτεται ακόμη και την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα πριν από την αποψινή ψηφοφορία.
Αυτό σημαίνει ότι δρομολογούνται εξελίξεις εντός και εκτός ΝΔ;
Κανείς από τους συνεργάτες της δεν λέει πάντως τίποτε συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή ενώ η ΝΔ βράζει.
Αν παραιτηθεί η κ. Μπακογιάννη, τη θέση της στη Βουλή στην Α' Αθηνών παίρνει η Ελενα Κουντουρά.

27 σχόλια

  1. klaston Ntora , tora kai fyge.
    Parata tous olous tous filorosous synodoiporous.
    Toulaxiston den 8a sygkatalegesai se osous paredosan tin patrida stous faiokokkinous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο καλο να παει κι αυτη κι οποιος αλλος μας εφερε σε αυτο το χαλι... Αντε να παιρνουν κιμ αλλοι σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα αρχίδια μας και εμάς για την (Δ)ΝΤόρα!! Άλλο είναι το θέμα: Η Χούντα συνέλαβε τον Χατζάρα!!!! Γράψε κανά post ρε μαλάκα Κλαψαμπέλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είναι τώρα τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων να μας πουν τι πιστεύει ο Ελληνικός λαός για την προσφυγή στο ΔΝΤ ?
    ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ. Άρα μέσα στην διαπλοκή της εξουσίας και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων.


    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Wishful thinking

    Ποτέ στην ιστορία του τοπου,

    Κανένας Μητσοτάκης Ποτέ δεν παραιτήθηκε.

    Να πάει Πού;

    Να κανει τί;

    Να χάσει και το Μιστό;

    3 Μιστούς παίρνει ο γέρος Μητσοτάκης, ένα η Ντόρα τέσσερεις, ένα ο Κυριάκος πέντε.

    Πώς τα βγαζει πέρα αυτή η οικογένεια;
    Πεινάνε.

    Η Ντόρα μήπως εχει και απο καπου αλλού Μιστό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν τσακώνονται δεξιοί με πασόκους με ΚΚΕ με ΣΥΡΙΖΑ κλπ να ξέρετε ότι ΔΙΝΟΥΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
    Μην τσιμπάτε και υποσυνείδητα παίρνετε το μέρος κάποιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΣΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΠΡΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ...ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ...ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγα μην παραιτηθει το αρχιλαμογιο......
    Οι Μητσοτακεοι θελουν να ειναι παντα μεσα σ'ολα. Μακαρι να φυγει για να ξεβρωμιζει σιγα σιγα ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τί άλλη μαλακία θα σκεφτείς ρε Καψαμπέλη;
    Καλά τους τάλεγε ο Βγενόπουλος ότι είναι θρασύδειλοι και απατεώνες οι Παγκαλοσηφουνάκηδες.
    Τα μπλόγκς των πρασινοφρουρών προσπαθούν σήμερα να μας πείσουν ότι φταίει ο Βγενόπουλος για το θάνατο των τριών υπαλλήλων του και όχι τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα του Παπαντρέου που κατέβασαν 200.000 ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας.
    Μωραίνει ο κύριος . . .
    Ειλικρινά πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος;
    Ούτε μιά συγνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μακάρι, να φύγει η μοσχομούρα να ξεβρωμίσει η Νέα Δημοκρατία από το βόθρο τον μητσοτάκηδων.
    Μακάρι παναγία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χεστηκε η φοραδα μου στο αλώνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαράδεκτο και ταπεινωτικό για την Ελλάδα η επιτροπεία και η κηδεμόνευση. Την πορεία μας πρέπει να την καθορίσουμε μόνοι μας, όποια και εάν είναι.
    Η χώρα χρειάζεται εκλογές, άμεσα.
    Μπορεί η εντολή του λαού προς τον Παπαντρέου να είναι νωπή, αλλά το προεκλογικό του μανιφέστο δεν έχει να κάνει τίποτε με τα μέτρα που παίρνει.
    Με απλά λόγια, έχει χάσει τη δεδηλωμένη.
    Όταν οι βουλευτές επαρχίας του πασόκ φτάνουν στο σημείο να μην πηγαίνουν καν στις περιφέρειές τους, με το φόβο ότι θα τους λυντσάρουν οι ψηφοφόροι τους, αυτό ΞΕΚΑΘΑΡΑ δείχνει ότι η κοινωνία πρέπει να επανακαθορίσει τις επιλογές της, με γνώμονα τα σημερινά δεδομένα, και όχι τα μουσαντένια του περασμένου Οκτώβρη.
    Εκλογές τώρα, είναι θέμα επιβίωσης της χώρας.
    ΥΓ. Εκείνος ο πρώην πρωθυπουργικός δανειστής που σήμερα παριστάνει τον πρόεδρο της δημοκρατίας καλά θα κάνει να σοβαρευτεί, να θυμηθεί τον υπερκομματικό του ρόλο, να αναλογιστεί τις προσωπικές του ευθύνες, να πάρει πρωτοβουλίες και να σταματήσει να είναι όργανο του καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τουλάχιστον η Κουντουρά είναι μουνάρα.
    Η Θοδώρα είναι μουλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΛΙΓΑ ΠΙΑ.

    ΟΡΘΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ.

    Ειναι σαν ενας αραπης με μια πουτσα 3 μετρα, να μπαινει στο σπιτι σου, να σε βιαζει, να σε κλεβει και να φευγει, και μετα να σου λεει:

    φιλε, μην αντιδρασεις ή φωναξεις γιατι θα αμαυρωθει η εικονα σου στην γειτονια, και δεν θα ερχεται και κανενας να σε επισκεφτει στο σπιτι.

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΩΑ?

    ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΠΑΣΟΚ Η ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ, Η ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΝΕ ΘΥΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    Αφου δεν τους μειωνουνε σε αριθμο θα τους μειωσουμε εμεις.

    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΕΥΕΛΛΕΣ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ";

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕΣ (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ) ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ.

    ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν παραιτείται από την πολιτική καλύτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χα Χα!!! Φίλε 3:52:00μμ ωραία παρομοίωση. Είσαι άπαιχτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.
    ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΜΑΣ,ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ,ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 3.52 ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηπας της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα (απ’την οργή του λαού) και κλούβια Χρυσά Αυγά...Πουουφ!
    Πουουουφ…Βρωμιάρηδες!! Γυρίστε πίσω στις τρύπες σας, στο σκοτάδι- εκεί όπου ανήκετε, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μητρός τε,πατρός τε,τιμιότερον κι ιερότερον εστί ή Πατρίς!!!!!
    Εύγε Ντόρα,παρ΄ όλο δέν σέ συμπαθώ ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ ΔΟΟΞΑ ΤΩ ΘΕΕΩΩΩ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
    σφηνα στην καρδια των βρυκολακων…forever!
    εμπρος για μια ελλαδα περηφανη με ελπιδα..
    και αξιοπρεπεια….


    ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΞΕΡΑΣΤΕ ΕΔΩ:
    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δήλωσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει αναγκαστικά «ναι» για τη σωτηρία της χώρας.

    ΩΡΑΙΑ !!!!

    Ο Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ
    ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ του Γιώργου ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..
    ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΩΝ __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 06 Μαϊ 2010 6:22:00 μ.μ.


    ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ .........


    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΣΕ "ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ"

    ΠΑΠΑΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πασοκ

    Την Μερκελ την τελειωσε ο δρ Κουτσουκος μιλωντας εχθες στη γερμανικη τηελεοραση στο Συνταγαμ

    Η Ελλαδα πληρωσε την Αμερικανικη και Ευρωπαικη κριση.

    Η Ευρωπη δενεχει κοινο ταμειο, ή θησαυροφυλακιο ή "μηχανισνμό" για τη στηριξη του Ευρω, αντιθετα

    Η Αμερικη εχει για το δολαριο!

    Η Μερκελ εμφορουμενη απο κρυπτο-ναζιστικα και κρυπτο-σταλινικα στοιχεια της προσωπικοτητας της αντι να επιλυσει το προβλημα

    επιτεθηκε εθνικιστικα εναντιο της Ελαδας, αλλα εχασε για παντα!!

    Μαύρο στην "μαύρη Μέρκελ" φωναξε ο δρ Κουτσουκος και ολοι οι εργαζομενοι χειροκροτησαν μποραστα στον αγνωστο σρατιωτη

    και οι τσολιαδες χαμογελεσαν με εθνικη περηφανεια που επιτελους βρεθηκε ενας να απαντησει στην ανθελληνικη μαυρη προπαγανδα των ξενων ΜΜΕ

    Οσοι κλεψανε στη φυλακη συνεχισε ο δρ Κουτσουκος, με την κατηγορια της "εσχατης προδοσιας", που δεν παραγραφεται!!

    Ας απολυθουν και μερικοι εισαγγελεις και δικαστες αφου βαζουν ολα τα σκανδαλα στο αρχειο!!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση