GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραίτηση από τη ΝΔ και στη Ζάκυνθο…

Από το http://www.lefkadapress.gr/ Η Ελένη Πυλαρινού ένα από τα ιστορικότερα και εντιμότερα στελέχη της Ν.Δ. στη Ζάκυνθο με επιστολή της ...

Από το http://www.lefkadapress.gr/

Η Ελένη Πυλαρινού ένα από τα ιστορικότερα και εντιμότερα στελέχη της Ν.Δ. στη Ζάκυνθο με επιστολή της στον Γραμματέα της Κ.Ε. της Ν.Δ, Λ. Ζαγορίτη, ανακοινώνει την παραίτησή της από το κόμμα και μιλάει …με εκφράσεις που πολλοί θα ήθελαν να είχαν το θάρρος να δημοσιοποιήσουν.
Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια στο...
 χώρο της Ν.Δ. στην Ζάκυνθο και όχι μόνο μια και ήταν και μέλος στην Κεντρική Επιτροπή.

Προς τον Γραμματέα της Κ.Ε. της Ν.Δ.
Κύριε Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, επί είκοσι πέντε χρόνια αγωνίστηκα για τις ιδέες και τις αρχές που η μεγάλη μας, κάποτε, παράταξη πρέσβευε. Για μένα πρωταρχικό ρόλο δεν έχει η μεγάλη ή η μικρή χρονική διάρκεια που κάποιος υπηρέτησε και αγωνίστηκε για τα ιδεώδη της Ν.Δ., αλλά η συνέπεια , η ειλικρίνεια και η πραγματική πίστη σ΄αυτά . Πάντα πορεύτηκα με αυτές τις αρχές και ποτέ με άξονα το προσωπικό συμφέρον ανάλογα με τις πολιτικές συγκυρίες.
Η σημερινή, δεινή για την Πατρίδα μας, κατάσταση απαιτεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την παρουσία μιάς Νέας Δημοκρατίας που θα υπηρετεί το συμφέρον της Χώρας και του Πολίτη και δεν θα τρέμει το πολιτικό κόστος. Δυστυχώς η σημερινή στάση της νέας Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καμμιά σχέση με τα ιδεώδη της φιλελεύθερης παράταξης που υπηρέτησα και πίστεψα. Το πολιτικό θάρρος έχει εκλείψει και η φωνή του απλού νεοδημοκράτη αγνοείται. Αγνοείται, εάν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα, αφού ούτε η κοινοβουλευτική ομάδα συνεδριάζει , ώστε να εκφρασθούν οι εκλεγμένοι από τον λαό βουλευτές , ούτε η κεντρική επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι άσχετοι χειροκροτητές παρά τα μέλη της. Οι αρχές της Δημοκρατίας και της Νέας Δημοκρατίας επιβάλουν στάση ευθύνης από την ηγεσία. Η αγανάκτηση του απλού ψηφοφόρου της Ν.Δ. ολοένα και μεγαλώνει καθημερινά, αφού βλέπει ότι η παράταξη είναι απούσα από τα τεκταινόμενα στην Πατρίδα. Σήμερα βλέπουμε μια Παράταξη απλώς εκδικητική προς αυτούς οι οποίοι με συνέπεια υπηρέτησαν και υπηρετούν τα ιδεώδη της . Ο κόσμος γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι πραγματικά πλήγωσαν την παράταξη .
Η Νέα Δημοκρατία με τίμησε και την τίμησα πάντοτε από θέσεις εκλεγμένες και άμισθες. Συνδικαλίστρια τις ΔΑΚΕ καθηγητών επί χρόνια, δύο φορές Δημοτική Σύμβουλος, υποψήφια Δήμαρχος στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
Ο σεβασμός μου στον απλό νεοδημοκράτη αγωνιστή είναι και θα είναι απεριόριστος αλλά η συνείδηση είναι αυτή που πάντοτε καθόριζε τις πράξεις μου.
Η πολιτική απραξία πρέπει να σταματήσει αν θέλουμε να είμαστε απολύτως συνεπείς στις απόψεις μας. Αυτή την ώρα κανείς δεν μπορεί να κρύβεται. Ο νεοδημοκράτης είναι εξοργισμένος, γιατί περιμένει καθαρό πολιτικό λόγο και δεν τον ακούει, περιμένει ξεκάθαρη άποψη και δεν υπάρχει. Καλείται, όπως και όλοι οι συμπατριώτες μας, να κάνει τεράστιες θυσίες και αυτό το οποίο απαιτεί είναι τουλάχιστον αλήθεια και ουσιαστικό πολιτικό λόγο από την Ν.Δ..
Δεν αλλάζω τις ιδεολογικές αρχές και τα πιστεύω μου, δεν θα συμβάλλω όμως στη διαστρέβλωση των ιδεολογικών αρχών της Παράταξής μας. Δεν αισθάνομαι ότι εγκαταλείπω τη Νέα Δημοκρατία ,γιατί απλά με την σημερινή της μορφή δεν είναι αυτή για την οποία πάλεψα καθημερινά.
Είμαι και θα παραμείνω ενεργός πολίτης, με ελεύθερη σκέψη.
Παρακαλώ να με διαγράψετε από τα μητρώα μελών του κόμματος.
Ελένη Διον. Πυλαρινού
Κοινοποίηση
Πρόεδρο Ν.Ο.Δ.Ε. Ζακύνθου

28 σχόλια

  1. Ωραία θέματα παίζεις γύφτουλα καψαμπέλη.
    Είσαι η επιτομή της δημοσιογραφικής καφρίλας.
    Σου μένει τουλάχιστον κανα καλό ψιλό ή είσαι ακόμα ο μαλάκας της πράσινης παρέας, όπως παλιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ, LOSER:

    ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. _________________________________
    Ξέρετε πόσο κόστισε στο ελληνικό δημόσιο η μίζα του Μαντέλη;

    Ο Μαντέλης παραδέχτηκε ότι ως υπουργός Μεταφορών, πήρε μίζα 200.000 μάρκων από τη siemens, για να την... βοηθήσει στο ψηφιακό κέντρο του ΟΤΕ.
    Ο Μαντέλης το είπε αυτό την ώρα που ξέρει ότι έχει παραγραφεί το αδίκημα και είναι έτοιμος να φύγει από την Ελλάδα για...
    ...το εξωτερικό όπου δραστηριοποιείται τον τελευταίο καιρό.

    Πόσο όμως κόστισε αυτή η μίζα στο ελληνικό δημόσιο;

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ

    Η μίζα των 200.000 του Μαντέλη, κόστισε στον ΟΤΕ, ζημιά 57.000.000 ευρώ! ___________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάζεστε να είχε βγει ο γαλάζιος υπουργός «Μαντέλης» και να είχε πει «μάλιστα κύριοι, πήρα 200.000 ευρώ από την Siemens ως προεκλογική εισφορά;»

    Φαντάζεστε να είχε βγει ο γαλάζιος «Τσουκάτος», δεξί χέρι πρώην γαλάζιου πρωθυπουργού, και να είχε πει « μάλιστα, κύριοι πήρα 1.000.000 ευρώ από την Siemens και πήρα τα κουπόνια και τα έδωσα στο κόμμα;».

    Φαντάζεστε να είχε βγει ένας υπουργός κολλητός του Καραμανλή και να είχε πει ότι βαλτοί δημοσιογράφοι τον κατηγορούσαν ότι πήρε 10 εκατομμύρια μάρκα από τη ΖΙΜΕΝΣ για να ξεπλύνουν έτσι τις μίζες που είχαν πάρει άλλοι υψηλότερα ιστάμενοι από αυτόν;

    Τι θα είχε γίνει;

    Θα μιλάγανε για Βατοπέδια;

    Θα είχε γίνει πόλεμος. Στους δρόμους θα τα σπάγανε όλα , μέχρι και τα λούκια και τις υδρορροές. Θα ξηλώνανε την άσφαλτο.

    Τα ΜΜΕ θα είχαν αφηνιάσει. Η Τρέμη θα γινόταν 18 χρονών ο δε Πρετεντέρης θα έκανε εκπομπή για άντρες με ανάγκες λαϊφστάϊλ.

    Φανταστείτε λοιπόν πόσο βαθειά είναι η σήψη και το Αλτσχάιμερ – επιλεκτικό πάντα.

    Να λέει ο Πράσινος «ναι ρε τα πήρα» και τα κανάλια να μας λένε την ίδια στιγμή για τον…Καραμανλή.

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΩΝ
    ΜΜΕ-ΠΑΣΟΚ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ?

    MA AYTO EINAI ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
    ΠΟΡΝOI ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ..
    =================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τα υπόλοιπα 99 εκατομμύρια της Μίζενς θα μας πεί τίποτε ο κύριος Σημίτης;
    Από χορηγίες δεν ξέρατε τίποτε κύριε Σημίτη;
    Όσο για τον αστείο Παπανδρέου, είναι τόσο μα τόσο αθώος που, επί 30 χρόνια βουλευτής του πασόκ δεν κατάλαβε τίποτε ο φτωχός.
    Τίποτε απολύτως σας λέω, είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και, όπως τώρα πια όλοι έχουμε καταλάβει, επίσης δεν λέει ποτέ ψέμματα.
    Δεν είναι του χαρακτήρος του.
    Το λέω γιατί σήμερα θυμήθηκα που όταν ο Τσουκάτος είπε ότι έδωσε τα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ, ο Παπανδρέου απλά απάντησε "εμείς δεν βρήκαμε τίποτε".
    Η ερώτηση "γιατί τότε ο Παπανδρέου δεν έκανε μήνυση στον Τσουκάτο για το υποτιθέμενο ψέμμα του που διέσυρε το πασόκ" παραμένει σταθερά αναπάντητη.
    Καταλάβαμε, κύριε Παπανδρέου, όλοι έχουμε καταλάβει.
    Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι πόσους ψήφους πασόκ θα βρείς στις κάλπες στις δημοτικές εκλογές.
    Μιλώντας με πολύ πράσινο κόσμο τον τελευταίο καιρό, υποψιάζομαι ότι μόνο από τους Αλβανούς, τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς θα δείς άσπρη μέρα.
    Οι Έλληνες μαύρο, μόνο μαύρο.
    Σαν το μέλλον που μας έχεις στρώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί η κα ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ δεν αναφέρει πουθενά τον πραγματικό λόγο της παραίτησής της , δηλ. το ότι πρόσκειται στην κα Ντόρα Μπακπογιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε ξεφτιλες γελανε και οι γιαγιαδες με αυτα που βαζετε.

    γραψε για το ακροδεξιο πασοκ που ειναι στα ορια της οριστικης διασπασης και διαλυσης.

    της πουτανας γινεται στο κομμα του ψεμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το πασοκ σας εχει χεσμενους και γραμμενους στην πουτσαρα του και θα σας γαμαει κι αλλο.

    ΝΑΙ κλεψανε.

    ε και?
    τι θα τους κανετε?

    σας το λενε και στα μουτρα σας και σας κοβουν και μισθους.

    ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ διεστραμένος πασόκος
    και έχει μπόλικους 10% είναι
    οι άρρωστοι διανοητικά καθυστερημένοι πασόκοι..

    - ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

    - Ετσι ετσι…

    - Καλό!!!
    χο! χο!
    Οι ευθύνες του Καραμανλή είναι τεράστιες.
    Γιατί δεν μιλά?
    Αυτός φταίει. χο! χο!

    - Το GAP έλειπε στο εξωτερικό.
    Δεν ήξερε.

    ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9.47
    ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;
    ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ;
    ΚΛΕΦΤΟΡΗΓΓΙΛΑΡΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.............

    ΑΚΟΥΣΤΕ......

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ 800.000ΣΤΕΛΕΧΗ.......

    ΦΥΓΑΝ 5......ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ 1000......ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ;

    Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΧΤΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ......
    ΟΙ 50 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ.......ΕΙΝΑΙ 10 ΣΤΟΥΣ 90.....ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα ειδαν ολα τα στραβά ολες οι στρατιωτίνες του κόμματος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο καλο και να μας γραφετε ΝΤΟΡΟΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ!!

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φατμέ...γενί τζαμί...κ.τ.λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαθαίνουμε ότι γνωστός από τις εξεταστικές βουλευτής της ΝΔ παίρνει τηλέφωνα στην Κρήτη σε Νεοδημοκράτες για να μην πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή στις εκλογές των Νομαρχιακών Οργανώσεων..μυστικές συσκέψεις, διεργασίες και επαφές στελεχών της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου βρισκόταν σε εξέλιξη έως αργά τη βράδυ.

    Η κυριότερη ήταν αυτή που έγινε σε αναψυκτήριο της Αμμουδάρας με την συμμετοχή και του Μ. Βελγάκη (Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου που τελικά δεν θα βάλει υποψηφιότητα μιας και το κλίμα δεν φαίνεται ευνοϊκό για την Ντόρα στο Ηράκλειο) ο οποίος πριν είχε συνάντηση με τον βουλευτή Λ. Αυγενάκη (ο εκπρόσωπος της Ντόρας στο Ηράκλειο) στο γραφείο του τελευταίου ο οποίος ας σημειωθεί ότι στήριξε την υποψηφιότητά του.

    Στη σύσκεψη που συμμετείχαν περί τα είκοσι μεσαία στελέχη της ΝΔ (Σαν λίγα δεν είναι; Ολόκληρο Ηράκλειο και η Ντόρα μάζεψε μόνο 20 άτομα!!!), συμφωνήθηκε χωρίς να γίνει αναφορά για νέο κόμμα, να μην συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ (Αν τα κουκιά δεν βγαίνουν στο Ηράκλειο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Παπανδρέου εδώ έχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΛΕΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ;
    Πόσοι Έλληνες θα την εμπιστευόταν να τους τηγανίσει έστω και δυο αυγά;
    Ναι την εμπιστευτήκατε και την τοποθετήσατε στο Υπουργείο, αλλά ήταν λάθος, παραδεχτείτε το και ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΜΑΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟ ΤΟ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΑ"

    ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ .

    ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΦΥΓΕ Η ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΛΗΝ ΝΤΟΡΑΣ)ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφού δεν ντρέπεστε και ακολουθείτε μια απαδεδειγμένα αποτυχημένη ,την Ντόρα ,καλά να πάθετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαντέλης + ΠΑΣΟΚ = Διαπλοκή + Διαφθορά.

    Ανατρέχουμε σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας (Διαπλοκή) για να δείτε τον κεντρικό ρόλο που είχε ο κ. Μαντέλης στην εξέλιξή της διαχρονικά και πως έγιναν όλα.

    Ο κ. Μαντέλης διετέλεσε πρόεδρος του ΟΤΕ την περίοδο 1985-1988

    Σεπτέμβριος 1986: Τα τηλέφωνα του ΟΤΕ χρειάζονται ανανέωση και το ΚΥΣΥΜ, με εισήγηση της υφυπουργού Βιομηχανίας Βάσως Παπανδρέου επέλεξε δύο συστήματα ψηφιακών, δήθεν για να μην υπάρξει εξάρτηση της χώρας από ένα και δημιουργηθεί μονοπώλιο. Το ένα από αυτά τα συστήματα κατασκευαζόταν από την Ζήμενς και το άλλο από την ..Στάζι και το εισήγαγε στην Ελλάδα η Ιντρακόμ

    1988: Το Δ.Σ. του ΟΤΕ (πρόεδρος ο κ. Μαντέλης) αναθέτει χωρίς διαγωνισμό και με διπλάσιες τιμές την πρώτη μεγάλη προμήθεια τις εταιρείες Intracom και Siemens, Είναι οι περιβόητες 470.000 ψηφιακές παροχές για τις οποίες επιβλήθηκαν αργότερα περιοριστικοί όροι 470 εκατομμυρίων (!!!) στον Σ. Κόκκαλη

    Ιούνιος 1989: Επί κυβερνήσεως Τζαννετάκη ο Μητσοτάκης παγώνει την σύμβαση και η διοίκηση του ΟΤΕ αποφασίζει επαναδιαπραγμάτευση. Καταλαβαίνεται όλοι γιατί το έκανε ο «Ψηλός».

    Νοέμβριος 1989: Αναλαμβάνει η «οικουμενική κυβέρνηση» υπό τον Ξενοφώντα Ζολώτα. Αναπληρωτής υπουργός Επικοινωνιών είναι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης που αντιδρά στις πιέσεις του Μητσοτάκη να υπογράψει την σύμβαση. Αυτό προκαλεί μεγάλη κρίση στην κυβέρνηση και από τότε αρχίζει ουσιαστικά η κόντρα Βαρδινογιάννη – Κόκκαλη.

    31 Ιανουαρίου 1990: Συνεδριάζει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (Μητσοτάκης – Παπανδρέου – Φλωράκης) και με την συμμετοχή του γηραιού Ζολώτα αποφασίζει να ανατεθούν οι συμβάσεις του ΟΤΕ στην Siemens και την Intracom

    Ιανουάριος 1992: Λόγου του σάλου που προκαλείται, ο 7ος τακτικός ανακριτής ασκεί ποινική δίωξη εναντίον των Siemens και Intracom για τις συμβάσεις των 470.000 παροχών. Η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο τον Μάρτιο του 1993, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη φυσικά.

    Ιανουάριος 1992 (τον ίδιο μήνα με τη δίωξη !!!): Προκηρύσσεται διεθνής …διαγωνισμός, στον οποίο λαμβάνουν μέρος οι εταιρείες Intracom, «Ζημενς Τηλέ» (θυγατρική της Siemens), Alcatel, ΑΤ&Τ και Northern. Πίσω από αυτές είναι όλοι εκείνοι που ο Μητσοτάκης χαρακτήρισε τότε για πρώτη φορά «διαπλοκή».

    21 Ιουλίου 1992: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναθέτει την προμήθεια άλλων 150.000 παροχών στην Siemens και την Intracom.

    Σεπτέμβριος 1993: Η επιτροπή προμηθειών του αποκλείει με διάφορα προσχήματα τις άλλες εταιρείες και αφήνει μόνο την Siemens και την Intracom να …διαγωνίζονται μεταξύ τους.

    Οκτώβριος 1993: Ο Μητσοτάκης χάνει τις εκλογές και έχει το θράσος να πει ότι τον ανέτρεψε ο ….Κόκκαλης.

    Μάρτιος 1994: Η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου κατακυρώνει τις 1.000.000 ψηφιακές παροχές στην Siemens και την Intracom. Πρόεδρος του ΟΤΕ είναι ο κ. Π. Λάμπρου που αποκαλείται και «ταμίας του ΠΑΣΟΚ»

    Δεκέμβριος 1994: Ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Ζορμπάς διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την προηγούμενη σύμβαση και τον Ιούνιο του 1995 ζητεί να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά Siemens και Intracom. Aναλαμβάνουν δυο εφέτες – ειδικοί ανακριτές και το 1998 η υπόθεση μπαίνει κι αυτή στο αρχείο

    12 Μαρτίου 1996: Η κυβέρνηση Σημίτη αναθέτει με τη σειρά της την προμήθεια από Siemens και Intracom άλλων 270.000 ψηφιακών παροχών.

    Ιανουάριος 1997: Η κυβέρνηση Σημίτη τους δίνει ακόμα 338.000 ψηφιακές παροχές.

    9 Δεκεμβρίου1997: Η κυβέρνηση Σημίτη συνάπτει προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ άλλων για την προμήθεια 3.000.000 παροχών συνολικού ύψους 370 δισ. δρχ.

    Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών είναι ο κ. Μαντέλης
    Συνάδελφος Υπουργός του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    που το..ξέχασε !!! ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΙΟΣ
    ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ. ΣΚΡΟΦΑΣ ΜΗΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΗΣ ΕΛΕΙΨΑΝ ΜΗΠΩΣ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ; Η ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑ- ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΒΗΜΑ;
    ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ; (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΛΑΡΙΝΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; Γ.Γ ΤΗΣ Ν.Δ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Ελένη Πυλαρινού ένα από τα ιστορικότερα και εντιμότερα στελέχη της ΝΔ
    /////////////////////////////////
    Δλδ πόσων ετών είναι? Η Ιστορική?
    36 ετών? Μέτρα ρέ...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έτσι έτσι να βλέπω κόσμο να αποχωρεί απο τη Νεα Πολανκρατία!Να μείνει μπουκάλα ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς και να ψάχνει στον πάτο της κάλπης μαζί με τον Τασούλα και το Γεροντόπουλο να βρούν την ψήφο τους!Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχχεεεε!
    Ετσιιιιιιι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ...ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 9.47
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΡΟΥΦΙΑΝΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΔΕΡΦΕ?
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΡΟΥΦΙΑΝΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ???
    Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρόκειται καθαρά για απαγόρευση εισόδου !!!
    Η “δικαιοσύνη” κλείνει την πόρτα πίσω του μήπως τυχόν ξεγελαστεί και επιστρέψει …

    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    Οι Γερμανοι του αεροδρομιου φταινε. Να ζητησουμε τα ρεστα.

    Ε, ρε γέλια που θα ρίχνει -τώρα που έμαθε για την απαγόρευση εξόδου- από το Μπακού, στην αγκαλιά δίμετρων Ρωσίδων… και αμέσως μετά θα «ρίχνει κι έναν», εις υγείαν των κορόιδων…

    Αλήθεια μήπως ο εισαγγελέας θα ψάχνει και τον “στρατηγό” ή περιμένει το πόρισμα του ΓΑΠ;

    ΠΑΣΟΚ. ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΟΡΑΤΑ.
    ΑΠΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ..ΕΩΣ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ.
    ΜΑΘΑΝΕ ΠΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΅ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ¨ ΣΤΟ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ !!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ
    ΑΛΗΤΕΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση