GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτωσαν οι "σαμαρικοί" στο Τεχνικό Επιμελητήριο...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/ Ήττα μεγάλων διαστάσεων υπέστη η Δημοκρατική Κίνηση μηχανικών στο ΤΕΕ. Επικεφαλής της παράταξης ήταν...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/

Ήττα μεγάλων διαστάσεων υπέστη η Δημοκρατική Κίνηση μηχανικών στο ΤΕΕ. Επικεφαλής της παράταξης ήταν ο «ταλιμπάν» του Σαμαρά, κ. Αλεξιάδης Σωκράτης, όπου καθάρισε αρκετούς παλαιούς και έντιμους μηχανικούς.
Με αποτέλεσμα τα εξής:
Δημήτρης Παπαγιαννίδης (Πρόεδρος Πολιτικών μηχανικών και πρώην Γ.Γ. στο Υπουργείο Γεωργίας).
Τέλος στη συνδικαλιστική του θητεία.
Βίκυ Ευταξά (η αναπληρωτής γραμματέας στο περιβάλλον και υποψήφια....βουλευτής Θεσ/κης). Πάτωσε το κορίτσι..... κρίμα τα κάλλη της....
Στέλιος Διαμαντίδης (Πρώην πρόεδρος ΑΣΠΡΟΦΩΣ, γραμματεία...
 τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Δ., κολλητός Μιχαλολιάκου – Σαμαρά)
Μας τελείωσε αυτό το παλικάρι.....! Τι δουλειά θα κάνει τώρα άραγε;;;;;;
Βασίλης Πατριανάκος (αδερφός Φεβρωνίας)
Από τους..... τελευταίους.
Γρηγόρης Μπαρμπαγιάννης (από τη ΔΕΗ το ταλέντο. Αυτός πήγαινε στη Ντόρα προεκλογικά και έπαιρνε μάτι τι γινόταν εκεί. Για τις υπηρεσίες αυτές ανταμείφθηκε ως τομεάρχης στο οργανωτικό της Ν.Δ. για το νομό Αρκαδίας) Πάτωσε και αυτός.
Κων/νος Σάσσαλος (σύμβουλος Τατούλη στο Υπουργείο Πολιτισμού. Πρόεδρος των μηχανικών του Δημοσίου, κολλητός του Αλεξιάδη και πρωτοστάτης στην εκλογή Σαμαρά στους μηχανικούς στην Πελοπόννησο.Από καραμπόλα κατάφερε να εκλεγεί παρά την άνοδο της παράταξης στην Πελοπόννησο
Βασίλης Αξιώτης. Μεγάλο ταλέντο (ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ) Πάτωσες και εσύ Βασιλάκη, κρίμα τα έξοδα.
Μελέτιος Τζαφέρης (κολλητός του Μαρκόπουλου – πρώην Γ.Γ. στα Υπουργεία Υγείας και Τουριστικής Ανάπτυξης. Πρώην αριστερός – πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου …. ΡΩΜΗΣ) «Α….ξέχασα! Πέρασε ένα Φεγγάρι από την Πολιτική Άνοιξη». Και αυτό το παιδί πάτωσε.

2 σχόλια

  1. Αντώνη Σαμαρά, κάνε το καθήκον σου.
    ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ (ΕΣΤΩ ΑΚΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ) ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Τα κάνανε σκατά και τώρα ας φάνε σκατά.
    Καμμία συναίνεση με τους απατεώνες.
    Καλύτερα είναι να πτωχεύσουμε και να ξεκινήσουμε πάλι με τη δραχμούλα μας από την αρχή, παρά να πληρώσουμε τις μίζες και τα σπασμένα του Παπανδρεϊσμού, του Σημίτη και των επιχειρηματιών / καναλαρχών που τους στήριζαν τόσα χρόνια.
    Ότι πήρανε - πήρανε, τώρα ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO ΜEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.
    *** βαρδινογιάννης-μπομπολας-λαμπράκης.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ** μπομπολας-αναστασιάδης και cia.

    EΠΙΣΗΜΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΖΩΩΝ.
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΝΤ - ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΔυΝαΤο.
    ...........
    ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ...ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    Δεν υπαρχει πολιτικος σχηματισμος που να εχει εξαπατησει τοσο συστηματικα, τοσο οργανωμενα, τον ελληνικο λαο οσο το ΠΑΣΟΚ.

    Παραδοσιακα στελεχωνεται απο λαοπλανους, δημοκοπους, ψευτες και απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου.Στην αρχη ηταν ψιλικατζηδες και χαρηκαν με κατι λιγα, μετα μυριστηκαν οτι εχει μεγαλη μασα και πεσανε με τα μουτρα.

    Επι 25 χρονια τα στελεχη του, απο τους μικρους των Τ.Ο, ως τους υπουργους, λυμαινονται την περιουσια του ελληνικου λαου, τον κοπο του και ασελγουν στα ονειρα του, στα ονειτα μας. Οταν ειδαν οτι γινονται αντιληπτοι εβαλαν και ορισμενους οριακης ηθικης και πατριωτισμου, στο κολπο, αφου φροντισαν να “επενδυσουν” ιδεολογικα στο δικαιο ή εν πασει περιπτωσει, στο μη ιδιαιτερως βλαπτικο, της παρανομιας τους.

    Οι ελαχιστες εξαιρεσεις προσωπικοτητων που προσεταιριστηκαν τα οραματα του ΠΑΣΟΚ, που δεν ανηκουν στην ανωτερω κατηγοριες (υπαρχουν μερικοι), ειναι/ηταν απλα αφελεις, αν και πλεον και αυτο δυσκολευομαι να το πιστεψω.

    Το συστημα ΠΑΣΟΚ διελυσε την ελληνικη κοινωνια τοσο ηθικα, οσο και οικονομικα. Οι κλεφτες άλλαξαν ονομα σε μαγκες και οι καιροσκοποι σε “γατες”.

    Μετρημενες ειναι οι μερες τους. Τωρα δεν υπαρχει πιτα για να βαλουν και αλλους Εφιαλτες, συνενοχους στο κολπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση