GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χρονικό της προαναγγελθείσας χρεοκοπίας...

Από το http://www.sofokleous10.gr/ Μολις πριν από ένα μήνα ο πρωθυπουργός μας αλώνιζε την υδρόγειο κηρύττοντας ανένδοτο στους “κερδοσκόπου...

Από το http://www.sofokleous10.gr/

Μολις πριν από ένα μήνα ο πρωθυπουργός μας αλώνιζε την υδρόγειο κηρύττοντας ανένδοτο στους “κερδοσκόπους” και στα CDS .
Εμείς τότε είχαμε ρισκάρει δύο προβλέψεις: ότι η δημοσιονομική αδυναμία και έλλειψη ευρωπαϊκής αλληλεγγύης θα μας οδηγήσει στην αγκαλιά του ΔΝΤ, και ότι ακόμα και τότε, δύσκολα θα γλυτώσουμε την χρεωκοπία -εκτός και εάν εφαρμόσουμε έναν πρωτότυπο μηχανισμό υποτίμησης.
Η ενδεχόμενη συμμετοχή του ΔΝT επισημοποιήθηκε σχετικά γρήγορα, με την αρχική συμφωνία «στήριξης» από την ΕΕ της 25ης Μαρτίου. Κάτι σαν comic relief, στην ίδια συμφωνία η ΕΕ υποσχέθηκε δάνεια με...
 επιτόκια της αγοράς (λες και το πρόβλημα μας δεν ήτανε τα επιτόκια της αγοράς καθαυτά). Το παραμύθι ήτανε καλό για εσωτερική κατανάλωση αλλά όχι για τις αγορές. Μετά από την κατακόρυφη άνοδο των spreads, η Γερμανία πείστηκε να άρει μερικώς την πολιτική μη-στήριξης και σε μία δεύτερη συμφωνία στις 11 Απριλίου αποφασίστηκε η διάθεση δανείων με επιτόκιο περίπου 5%.
Αλλά και αυτή η δεύτερη συμφωνία δεν έπεισε τις αγορές ότι θα αποσoβήσει την χρεωκοπία. Το spread από περιπού 350 bps στις 11 Απριλίου σε λιγότερο από δύο εβδομάδες απογειώθηκε σχεδόν στα 600 bps που πολύ χοντρικά μπορεί να ερμηνευθεί ότι η αγορά εκτιμά ότι υπάρχει 25% πιθανότητα για 25% απώλεια του κεφαλαίου (ή 60% πιθανότητα για 10% απώλεια κ.ο.κ). Το απαγορευτικό κόστος δανεισμού οδήγησε τον πρωθυπουργό στην ενεργοποίηση του μηχανισμού υποστήριξης και ουσιαστικά στην προσφυγή στο ΔΝΤ.
Ούτε αυτό όμως στάθηκε αρκετό για να ηρεμήσει τις αγορές. Τα επιτόκια δανεισμού παρέμειναν σε απαγορευτικά επίπεδα και η χώρα έκανε ένα ακόμα βήμα προς το αδιέξοδο.
Ακόμη και την περασμένη εβδομάδα που η Ευρώπη ξεπερνώντας ουσιαστικά τον εαυτό της και την σύντομη ιστορία της ανακοίνωσε το πακέτο-μαμούθ του σχεδόν ενός δισεκατομμυρίου ευρώ οι αγορές παρέμειναν δύσπιστες. Η ευφορία κράτησε μόλις 48 ώρες και χθες τα επιτόκια δανεισμού επανήλθαν κοντά στα απαγορευτικά επίπεδα του 8%.
Συνεπώς μεσοπρόθεσμα την χρεωκοπία, είτε σαν στάση πληρωμών, είτε σαν αναδόμηση του χρέους, δεν θα μπορέσουμε να την αποφύγουμε.
Η αριθμητική του χρέους είναι πολύ απλή. Το κρίσιμο μέγεθος είναι η βιωσιμότητα του χρέους (debt sustainability) η οποία εξαρτάται από τρεις παράγοντες: επιτόκιο δανεισμού, ανάπτυξη της οικονομίας και ισοζύγιο του προυπολογισμού. Εάν είμαστε αισιόδοξοι και υποθέσουμε επιτόκιο δανεισμού ίσο με 5% και ανάπτυξη 0% , το πρωτογενές πλεόνασμα του προυπολογισμού που χρειάζεται για να μην χρεωκοπήσουμε είναι περίπου 6.5% του ΑΕΠ (υποθέτουμε μεσοπρόθεσμο χρέος επί του ΑΕΠ κοντά στο 130%). Αυτό σημαίνει 25% μείωση όλων των δημοσίων δαπανών (ελαστικών και «ανελαστικών»), με παράλληλη αύξηση των φορολογικων εσόδων 8%. Εκτός εάν κάποιος μας εγγυηθεί μόνιμα χαμηλό επιτόκιο δανεισμού (όχι παραπάνω από 3%), θα πρέπει να ετοιμαστούμε για την διαχείριση της χρεωκοπίας.
Για λόγους εθνικής αξιοπρέπειας και εσωτερικής πειθαρχίας θα πρέπει να κάνουμε το παν να πληρώσουμε τα χρέη μας. Αυτό, δεν μας εμποδίζει όμως να αναβάλλουμε την πληρωμή μερικώς και έντοκα. Με απλά λόγια, ένα μεγάλο ποσό από τα 150 δις που θα πρέπει να πληρώσουμε μέσα στα επόμενα τρία χρόνια ύφεσης, θα πρέπει να γίνει roll-over για τις επόμενες χρονιές όπου ελπίζουμε ότι οι μεταρρυθμίσεις θα έχουν επιτρέψει στην οικονομία να ανακάμψει.
Ένα διαπραγματευτικό χαρτί που κρατάει η κυβέρνηση και μπορεί να χρησιμοποιήσει είναι το να δώσει supersenior status στα δάνεια που θα πάρουμε από την ΕΕ, το οποίο σημαίνει ότι θα πληρωθούν πριν από το υπάρχον χρέος. Αυτό αυτόματα θα σήμαινε υποβάθμιση των τωρινών χρεών, αναγκάζοντας τους πιστωτές σε συμφωνία αναβολής. Αυτή η λύση θα μας δώσει μία ανάσα για την δύσκολη πορεία μπροστά μας.

11 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΕΡ ΕΠΕΙΓΟΝ
    ΕΠΩΛΗΘΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ .
    Χθες , 14 Μαΐου 2010 Παρασκευή απόγευμα ,
    Επωλήθη η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος στους Τούρκους ,
    στον Ερτογάν , και έτσι από χθες , 14-5-2010
    κατέχει το 51% των μετοχών ,το επόμενο διάστημα θα έλθει
    ο τούρκος διοικητής της τράπεζας και μέσα σε ένα χρόνο
    θα διώξει τους μισούς υπαλλήλους της τράπεζας .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ , ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ , ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,
    ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ , ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΞΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΛΟΙ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΟΤΟΕ Η ΑΔΕΔΥ Η ΓΕΣΕΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ .
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΑΚΕΣ:
    1. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ
    2. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΧΩΡΑ
    3. ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ
    4. ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΠΑΡΙΣΤΑ ΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΟΙΟΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ?ΤΡΟΜΠΕΣ ΞΕΡΟΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προαναγγελθείσα η χρεοκοπία, τη φωνάζανε, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρακαλώ να ξαναψηφίσετε πασοκ. Αφού ο "αντιαμερικάνος" (ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ) Σημίτης ξεπούλησε τα Ίμια o yorgos το παιδί της Marie Jana Korbelová (Madeleine Albright - τελικά ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ π.χ. Τσαντ, Μινέϊκο είναι τα μεγαλύτερα πουλητάρια)), θα τα ξεπουλήσει ΟΛΑ

    Mπούγιουρουμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....SHOW IS OVER!...JUST A QUESTION OF DAYS FOR THE BIG CRASH!...TAKE YOUR MONEY OUT FROM YOUR BANK,TRY TO CHANGE THIS IN GOLD!..

    http://www.zerohedge.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ.
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΦΙΛΩΝ, ΑΛΛΑ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περίπου μισό εκατομμύριο «ημετέρους» του διόρισε το ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο, μόνο μέσα σε δύο χρόνια, 2002–2004!
    Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα προχθές...
    και δεν επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση…
    ΠΑΝΩ από άλλους 500.000 διόρισαν οι κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου στα προηγούμενα χρόνια, αρχής γενομένης από το ’81!
    (Θυμάστε τα σημειώματα της «Κλαδικής», που χρόνια έπαιζαν ρόλο… ΑΣΕΠ;).
    ***
    ΚΑΙ όμως!.. Χρόνια τώρα ακούμε για διορισμούς «γαλάζιων» από τη Ν.Δ.! Ουδέν αναληθέστερον…
    Για να δείτε μέχρι πού φθάνει η φαυλότητα, το ψεύδος, η μαύρη προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ (αλλά και η επικοινωνιακή αδυναμία της Ν.Δ.), έφθασαν να μιλάνε για «προσλήψεις 250.000 μόλις ανέλαβε την κυβέρνηση η Ν.Δ.
    ***
    ΑΛΛΑ πράγματι η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή αναγκάστηκε να ανανεώσει τις συμβάσεις 250.000, Πασόκων επί το πλείστον!..
    Ολους αυτούς όμως τους είχε προσλάβει η κυβέρνηση Σημίτη και τους βρήκε η Ν.Δ.!..
    …Ε, λοιπόν, η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ διαλαλούσε και διαλαλεί ότι η Ν.Δ. προσέλαβε 250.000 «γαλάζιους»!!! Δεν είναι αθλιότητα;
    ***
    ΚΑΤΑ 80% ευθύνεται η εισβολή στην εξουσία του λαϊκίστικου ΠΑΣΟΚ στη δημιουργία ενός άθλιου, απέραντου, σπάταλου και παρασιτικού κράτους με πάνω από 1.300.000 κρατικοδίαιτους υπαλλήλους!!!
    Σκεφθείτε ότι από τα 50 δισ. ευρώ που εισπράττει το κράτος από τους φόρους, τα 32 δισεκατομμύρια φεύγουν για την πληρωμή των μισθών!!!
    Από αυτό το σπάταλο Δημόσιο, λοιπόν, αρχίζει η ελληνική χρεοκοπία.
    Ας φροντίσει η Ν.Δ. να ενημερώνει τον παραπλανημένο Ελληνα πολίτη, που είναι μονίμως θύμα της «πράσινης» προπαγάνδας…
    Αδέσμευτος τύπος..για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι νεότεροι.
    και για να μην ξεχνίομαστε ξεκίνησαν οι προσλήψεις συμβασιούχων (ήδη σε Περιφέρεια και Διευθύνσεις Αλλοδαπών και κυκλοφορεί και για 550 άτομα σε ΙΚΑ)τα λεγόμενα 8μηνα ορισμένου χρόνου με αδιαφανείς διαδικασίες που αντικαθιστούν την παλαιά φρουρά συμβασιούχων.Εγώ θυμάμαι πως διατυμπάνιζε η κυβέρνηση πως θα σταματήσουν τα ρουσφέτια στο Δημόσιο και θα γίνονται οι προσλήψεις μόνο μέσω ΑΣΕΠ και είχαμε στραφεί όλοι εναντίον των τότε stagers και συμβασιούχων..έχε γούστο να μας λέγανε ψέμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (Ο κ. Πάγκαλος αναγνωρίζει εδαφικές διαφορές με την Τουρκία που πρέπει να λυθούν από τρίτους !!!)

    Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έδωσε πάτημα στους στρατηγούς της Τουρκίας που τόσα χρόνια ισχυρίζονται ψευδώς ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Τουρκία

    Ο Γ. Παπανδρέου δικαιολόγησε την τουρκική επιθετικότητα !!!

    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο κ. Παπανδρέου επέτρεψε στον Ερντογάν να κάνει και υποδείξεις στα άλλα κόμματα για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στην κυβέρνηση του φίλου του του Γιώργου.

    Φυσικά για να μην μένει καμιά αμφιβολία προς ποίους απευθύνονται όλα αυτά και με τις υποδείξεις ποίων γίνονται ο κ. Παπανδρέου φρόντισε να ομιλεί σε άπταιστα αμερικανικά (Επίσημη γλώσσα της Ελλάδας τα αμερικανικά)

    **********
    Περιμένω πως και πως
    τα ΓΑΠημένα,
    να βγουν τα υπερασπιστουν τον εφέντη τους…Πάλι για διεθνές δίκαιο θα ακούσουμε, για ψηφίσματα του ΟΗΕ, για ειρήνη και ευημερία και άλλα πολλά γραφικά…
    Περιμένω.

    Κανείς απολογητής ;
    Κανείς ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ με ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ ;;;;;;

    #####..
    ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΥΟ ΚΟΝΤΑΡΙΑ
    ΣΤΟΝ ΤΡΟΦΑΝΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταγγελία για την σύζυγο του πρώην Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

    Που είναι διευθύντρια στο Κτηματολόγιο ΑΕ


    ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟ’ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΓΑΜΟΥ,ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ Η’ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...

    ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΑΝΔΡΕΔΑΚΗ-ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ(Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ). ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ,ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τρεξτε να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ.τα SEX και και
    την ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ DVD.......

    Χαμός στα επιτελεία του ΒΗΜΑΤΟΣ, των ΝΕΩΝ , του ΕΘΝΟΥΣ και του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    - Αγώνας δρόμου για το πια εφημερίδα
    θα βάλει DVD με τις ΤΣΟΝΤΕΣ της ΑΝΝΑΣ ΦΟΝΣΟΥ ! ( Υποψήφια Βουλευτής του πασοκ ).

    - Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα έχει κασσετίνα με 4 ΤΣΟΝΤΕΣ της παλαμαριάρας του πασοκ ( διαχρονικές ) -.

    - Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σαν πιο κουλτουριάρικη θα έχει ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΟ δράμα...με την ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ
    (άλλη υποψήφια και αυτη, του πασοκ)
    to Η ΛΕΣΒΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    - Η πληροφορία ότι η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΑ απο πίκα θα κυκλοφορήσει ΣΕΧ ΦΩΤΟ
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ DVD , στις FREE εφημερίδες....ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟ
    ΠΑΙΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.. το ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

    12 Σεπτεμβρίου 2009 10:13 μ.μ.
    ---------------------------------
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ !!!!!!!
    ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΑΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ...ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση