GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι μας έφερε μέχρι εδώ;...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου Φαίνεται πως δεν έχουμε ακριβώς καταλάβει τι έχει συμβεί . Τα πάντα ακούγονται εκτός από την αλήθεια. Ήρθε τ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου

Φαίνεται πως δεν έχουμε ακριβώς καταλάβει τι έχει συμβεί. Τα πάντα ακούγονται εκτός από την αλήθεια. Ήρθε το ΔΝΤ να εξανδραποδίσει τους Έλληνες. Αυτή την εκδοχή την διακινεί κυρίως η Αριστερά και η λεγόμενη Λαϊκή Δεξιά. Οι ανίκανοι πολιτικοί διέλυσαν την χώρα και πολλοί έχουν ευθύνη για τα λεφτά που λείπουν γιατί τα έκλεψαν. Αυτά κυρίως ακούγονται από λογής σχολιαστές των ραδιοφώνων και γράφονται σε διαδικτυακά μπλόγκς. Να πληρώσει η πλουτοκρατία (Τράπεζες, βιομήχανοι, εφοπλιστές) που ξεζούμισε τα δημόσια ταμεία. Κι όχι ο λαός, που δεν φταίει σε τίποτα. Την άποψη αυτή προωθούν εκπρόσωποι του ΚΚΕ και κάποιοι φωνασκούντες του Σύριζα.
Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Η ελληνική κοινωνία δυσκολεύεται να καταλάβει και πολύ περισσότερο να αποδεχθεί πως το πρόβλημα είναι το ίδιο το κράτος. Κι όχι τόσο πολύ οι πολιτικοί που το διοικούν. Η αποκαλούμενη από πολλούς «πολιτεία» δεν αποτελεί, όπως η ελληνική κοινωνία έχει μάθει, την λύση. Αλλά την καρδιά του προβλήματος. Η ελληνική κοινωνία ζεί για...
 πάνω από τριάντα χρόνια με δανεικά. Οι αυξήσεις που είχε δώσει τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου σε μισθούς και συντάξεις, κάτω από τους θριαμβευτικούς αλαλαγμούς του συνόλου σχεδόν των μέσων ενημέρωσης και την ενθουσιώδη υποδοχή λογής κοινωνικών φορέων, ήταν από πόρους ανύπαρκτους. Από χρήματα δηλ. που δεν υπήρχαν. Και βέβαια δανείσθηκε για να μπορέσει να τα πληρώσει. Από ποιους δανείσθηκε; Μα και βέβαια από τους σημερινούς υποτίθεται δυνάστες του ελληνικού λαού. Από τους διεθνείς τραπεζίτες δηλ. και τους απανταχού κερδοσκόπους.
Το πρόβλημα όμως δεν ήταν απλά πως τα ποσά των παροχών αυτών προήλθαν από δανεισμό. Αλλά ότι οι δαπάνες αυτές αποτελούσαν υποχρεώσεις του κράτους πλέον μόνιμες και διογκούμενες. Μόνιμες διότι δεν επρόκειτο ποτέ οι αυξημένοι αυτοί μισθοί και οι συντάξεις να μειωθούν στο μέλλον. Και διογκούμενες διότι, καθιερώνοντας ταυτόχρονα και την αυτόματη τιμαριθμική προσαρμογή, τα ποσά αυτά αναπόφευκτα αυξάνονταν συνεχώς. Με τις πρόσθετες μάλιστα προσλήψεις στο δημόσιο, την σταδιακή αύξηση των κρατικών φορέων και την διόγκωση του αριθμού των κρατικών οργανισμών και υπηρεσιών η μεγέθυνση των χρηματικών αυτών εκροών γιγαντώθηκε. Ολες όμως αυτές οι καινούργιες και μεγάλες δαπάνες πραγματοποιούνταν από πόρους που δεν υπήρχαν. Το εισόδημα της χώρας αυξανόταν ελάχιστα σε σχέση με τις καινούργιες της υποχρεώσεις. Φυσιολογική λοιπόν προσφυγή ήταν και πάλι ο δανεισμός.
Κάθε καινούργιος δανεισμός βέβαια προσέθετε μεγαλύτερα βάρη στα οικονομικά του κράτους. Διότι εκτός των δαπανών για μισθούς και συντάξεις μεγάλωναν και οι υποχρεώσεις για την εξυπηρέτηση του εξωτερικού χρέους. Ηδη από το 1985 τα πράγματα είχαν φθάσει σε οριακά επίπεδα. Η αντικατάσταση Αρσένη από τον Κ. Σημίτη στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας έγινε για να συμμαζευτούν κάπως τα πράγματα. Το 1990 η κυβέρνηση Ζολώτα δυσκολευόταν να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξασφάλισε ειδικό δάνειο από την ΕΕ για τον σκοπό ακριβώς αυτό (δεν υπήρχε τότε η Ευρωζώνη και σε αντάλλαγμα του δανείου απελευθερώθηκε η αγορά των καυσίμων και εισήχθησαν αυστηρότεροι κανόνες ανταγωνισμού).
Το δημόσιο όμως συνέχισε να μεγαλώνει. Τα κόμματα ψηφίζονταν με βάση την ικανότητά τους να διορίζουν πολίτες στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι οποίοι, αφού διορίζονταν, έβρισαν φανατικούς συμπαραστάτες και στα κόμματα της Αριστεράς. Οι χτεσινοί ρουσφετολόγοι (σύμφωνα με το λεξιλόγιο της Αριστεράς) μετατρέπονταν σε ένα βράδυ σε καταπιεσμένους εργαζόμενους με δίκαια μισθολογικά και θεσμικά (βλ. μονιμοποίηση) αιτήματα.
Μπήκαμε στην συνέχεια με παραποιημένα στοιχεία στη Ευρωζώνη κι αναλάβαμε – σαν τελειωτικό χτύπημα – τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και ήρθε η κυβέρνηση Καραμανλή, με προμετωπίδα την λαική δεξιά και την αντι-φιλελεύθερη «ήπια προσαρμογή», για να ολοκληρώσει τον ενταφιασμό της οικονομίας. Είναι λοιπόν προφανές πως η καταστροφή δεν προήλθε από κάποιο δήθεν πάρτυ της πλουτοκρατίας. Αλλά από την γιορτή των παροχών, σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και κυρίως στον δημόσιο τομέα, από χρήματα που δεν υπήρχαν. Τα λεφτά δεν τα έφαγαν πολιτικοί και λαμόγια. Αφού το 70% των δαπανών του κράτους πηγαίνει σε μισθούς και συντάξεις του δημοσίου. Που κυρίως εξανεμίζουν τους κόπους του λαού. Μόνο το 10% πηγαίνει σε δραστηριότητες, Οπου βρίσκονται οι εργολαβίες και οι προμήθειες. Αρα και οι πιθανές «λοβιτούρες». Τέλος, τα μέτρα του ΔΝΤ, και συνολικά της τρόικας, δεν έχουν στόχο την καταβαράθρωση των Ελλήνων. Αλλά την εξασφάλιση των χρημάτων (των φορολογουμένων τους) που θα μας δώσουν.
Καλοπερνώντας, σε σχέση με τις δυνατότητές μας, προκαλέσαμε την κρίση. Δίχως να υποφέρουμε, δυστυχώς, δεν θα βγούμε από αυτήν. Οσοι προειδοποιούσαμε για κάτι τέτοιο από το 1993, το σύστημα μας έστειλε στα σπίτια μας.

65 σχόλια

  1. Πάλι τα ίδια αυτός ο κώλος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oi malakies pou grafeis mas eferan mexri edo

    oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανδριανόπουλε,

    Όσοι διαφωνούν μαζί σου είναι μεγάλοι μαλάκες.
    Η αλήθεια -και πρέπει να το καταλάβουν όλοι- είναι ότι όλη η καταστροφή ξέκίνησε την πρωτη τετραετία του καταραμένου και σκατόψυχου Ανδρέα Παπατζή.
    Ας βασανίζεται στην κόλαση που βρίσκεται, για το κακό που προξένησε στον τόπο....
    Ο ....μεγάλος οικονομολόγος (του κώλου) που έφερε την "αλλαγή" , που ήταν αλλαγή προς την καταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Πάγκαλος αναγνωρίζει εδαφικές διαφορές με την Τουρκία που πρέπει να λυθούν από τρίτους !!!

    Το ειχα πει, η μολυσμενη ατμοσφαιρα του βρωμερου Αστεως επηρρεαζει επι το αρνητικον την ορθολογικη λειτουργια του εγκεφαλου.
    Τι σοϊ “Ελληνες” ειναι αυτοι;
    Εικονα που δεν θα την ξεχασω:
    Ο Παγκαλος και διπλα του η τουρκικη σημαια. Αφεριμ, αξιος ο μισθος σας εθνικα γιουσουφακια.

    Κι όμως αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός εξωτερικών και τώρα αντιπρόεδρος!
    Γιατί Θεέ μου οι Έλληνες έγιναν τόσο πολύ ηλίθιοι, και ψήφισαν αυτά τα εμετικά υποκείμενα να μας κυβερνήσουν;
    Τόσο πολύ έπεσε το πολιτικό αισθητίριο αυτού του λαού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε μια χωρα που το μονο που ακους ειναι ο ρογχος του μελλοθανάτου οι μονοι που μας περιτριγυριζουν ειναι τα ορνεα και οι υαινες που ειναι ετοιμα να σκυλεψουν το κουφαρι.
    Σε μια χωρα που χαθηκαν οι αξιες, η αξιοπρεπεια ,η υπερηφανεια,ο σεβασμος και η εκτιμηση ειναι απολυτως σαφες οτι θα μας συμπεριφερονται σαν κοινους απατεωνες και τυχοδιωκτες.
    Η καταντια και η ξεφτιλα που ζει σημερα ο Ελληνικός λαός δεν ηταν κατι τυχαιο ή που μας προεκυψε συμπτωματικά αλλα ενα καλα μελετημένο σχέδιο εξοντωσης και εξαθλιωσης της Ελληνικής με οικονομίας ασφαλως με την βιαιη ανακατανομή του πλουτου αυτου τοπου σε χερια λιγων και ελεγχομενων.
    Συμμετοχοι σε αυτο το σχεδιο εκτος απο τους κερδοσκοπους του παγκοσμιου κεφαλαιου στον τοπο μας βρηκαν αμεριστη συμπαράσταση απο τους εκαστοτε πολιτικους που κυβερνησαν αυτο τον τοπο τους οποιους κρατουσαν με στοιχεια και επιβαρυντικά για αυτους θεματα ως απειλη για διαπομπευση και αφανισμο του αντιρρησια δινοντας ομως σε αυτους που ηταν πειθηνια οργανα τους την καταλληλη αμοιβη αισχρου πλουτισμου για αυτους ,οι πατρονες τους με σκοπο να λειτουργησουν ως ο ιθυνων και κατευθυντηριος νους μαζι με τα εκτελεστικά οργανα που ητανε οι τραπεζες που σαφως ελεγχονται εμμεσα η αμεσα απο αυτους υπερχρεωνωντας τους πολιτες γνωριζοντας οτι χιλιαδες απο τους δανειοδοτουμενους δεν πληρουσαν ουτε καν τα εχεγγυα να μεταφερουν γραμμα απο πορτα σε πορτα οχι δανειο.Κλεινανε τα ματια εσκεμμενα στα ψευτικα δικαιολογητικα και εντος 3 λεπτων ενεκριναν δανεια χιλιαδων ευρω για καταναλωση φωναζοντας το δυνατα απο τις τηλεορασεις και τα ραδιοφωνα.
    Η ορχηστρα σε πληρη συνθεση το αποτελεσμα μεθυστικό και απολαυστικο το κοινο ενθουσιασμενο η πληρωμη κατα την εξοδο.Ο στόχος σαφεστατος!!!! αδυναμια πληρωμης εκποιηση περιουσιας ανεργια εκβιασμος απογνωση φτωχεια μαρασμος εξαρτηση υπακοη στις επιθυμιες των πιστωτων.
    Τα αποθεματικα των τραπεζων σε καμμια περιπτωση δεν καλυπτανε τα τεραστια ανοιγματα των χορηγησεων δηλαδη μας χρεωναν λογιστικο χρημα οπου με την μεθοδο των πανοτοκιων το χρεος εφθανε σε δυσθεορατα υψη που σε καμια περιπτωση θα μπορουσε να γινει αποπληρωμη και εξόφληση.
    Η χαλιναγωγηση των μαζων βασιζεται στον μιμητισμο και ενα επικερδες κινητρο-σκοπο.Το εργο το ειδαμε ζωντανα στο χρηματιστηριο που ηταν το πρωτο βημα αφαιμαξης του πλουτου απο τους πολιτες και συνεχιστηκε με τον υπερδανεισμο για ευκολο αλλα ματαιο και προσκαιρο πλουτισμο.
    Δυο παγιδες που εγκλωβησαν χιλιαδες λαου και τωρα ζητανε την πληρωμη, χαρακτηριζοντας ολους μας συλληβδην φοροφυγαδες απατεωνες και εισφοροδιαφευγοντες που καταστρεψαμε την Ελλαδα. Συμμετοχοι σε αυτο το σταδιο τα ΜΜΕ με τα εντεταλμενα πουλημενα τομαρια δημοσιογραφους των 200-600 χιλιαδων ευρω μισθοδοσιες τυπου αυτια καμπουρακη και ολο το σκυλολοι που μας ριχνουν εμμεσως το φταιξιμο για την καταντια εκτελωντας τις επιθυμιες των αφεντικων καναλαρχων που χρωστουν εκατομμυρια ευρω σο κρατος απο ασφαλιστικες εισφορες και φορους ενω εμεις που παιρνουμε 1000 ευρω τον μηνα πρεπει να ξεμαθουμε απο την καλοπεραση και να πληρωσουμε για την διασωση της Ελλαδος.
    Δεν αξιζει πλεον να ζει κανεις σε αυτο τον τοπο εκτος και αν καποιοι δικαστες, η δικαιοσυνη σταθει στο υψος της και συντριψει τα καθαρματα με τις γραβατες ετσι ωστε να αποδοθει εστω για μια φορα το περι δικαιου αισθημα του καταντροπιασμενου λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re valte dr koutsouko

    vazete ton vlaka synexeia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ .


    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ,ΕΙΣΤΕ
    Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Α ΕΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Ολοι οι νεολαιοι διαβαζουν δρ κουτσουκο!!

    Ειναι η μοναδικη φωνη αντιστασης σε στιγμες ξεπουληματος και γιουσουφισμου!

    Εκεινο το νομο για δανειοληπτες τον ειδατε?

    Τον εχει τωρα λενε ο Παπακωσταντινου στο συρταρι του και ΔΕΝ τον υπογραφει!!

    Παπακωσταντινου πες αλευρι, ο δρ Κουτσουκος σε γυρευει!!

    Θα τον υπογραψεις Παπακωσταντινου, τον νομο για υπερχρεωμενους, ειδαλλως τελειωσες, για παντα......!

    Εσυ μας πηγες στο ΔΝΤ, τωρα κανε και κατι καλο!

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά αυτόν το ξεσκονιστήρη κάθε πολιτικού αρχηγού, αυτό το άθυρμα,τον λιγούρη για εξουσία,τον περιπλανώμενο πολιτικό τυχοδιώκτη,τι τον βάζεται με ότι μαλακία του κατεβαίνει;Έχει την εντύπωση ότι είμαστε όλοι λοτοφάγοι και δεν τον θυμόμαστε; Τον πρώτο που πρέπει να κρεμάσουν είναι αυτόν για παραδειγματισμό,διότι διδάσκει στίς νέες γενιές το τσατσιλίκη και το γλύψιμο σε κάθε μεγαλόσχημο φραγκάτο. Βρέ ούστ απο δω ασπάλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο νεοφιλελευθερισμός παίρνει το αίμα του πίσω!!

    «Δηλαδή οι πολιτικοί δεν φταίνε σε τίποτα!! Φταίνε μόνο οι διορισμοί στο δημόσιο, που έγιναν…μέσω του Χάρι Πότερ! Άρα η λύση είναι το ξεπούλημα του δημόσιου τομέα»
    Να τα συμπεράσματα του κ. Αδριανόπουλου. Απλοϊκή νεοφιλελεύθερη λογική!

    Η αποβιομηχάνιση της χώρας, η μεταφορά πλούτου-με νόμιμο ή άνομο τρόπο-από τη χώρα προς το βορά της ΕΕ, η συμπαιγνία του πολιτικού συστήματος με την μεταπολιτευτική νεοαστική τάξη, η χρέωση της χώρας από τις σκανδαλώδεις ιδιωτικοποιήσεις και πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, όλα τούτα και πολλά άλλα δεν αφορούν τον κ. Αδριανόπουλο.
    Η λύση λοιπόν….ΔΝΤ και ξεπούλημα του πλούτου της χώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτός: Βουλευτής Καλοχαιρέτας
    http://www.youtube.com/watch?v=Nq6qU8Qm-PI

    Καπετάν Μακρύς. Και αν δε σε ικανοποίησε η απάντηση, δες και αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=7pVDXxt43Gk (ένα μπράβο σε όποιον ανάρτησε το σχετικό μεταφρασμένο video)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά μου ανθρωπάκια
    εσείς που κάνετε οτι τα ξέρετ όλα
    Θέλω να σας θυμίσω πως
    πως τα λεφτά που μοιράστηκαν σε όλον το λαό επι Παπανδρέου
    ειναι 200 Δις λιγότερα απο αυτά που μοιράστηκαν 15 οικογένειες και οι πολιτικοί υποστηρικτές των.
    Αλλά εσείς προτιμάτε να συνεχίζετε να χτυπάτε τον ανδρέα επειδή έδωσε λεφτά στους πεινασμένους έλληνες και δεν είχατε να πείτε ουτε μια κουβέντα για τα αφεντικά σας επιχειρηματείες.

    Δουλοπρεπή και μικροπρεπή ανθρωπάκια
    με κοντή μνήμη
    και πολιτική νοητική στέρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kalos ton malaka ,anoixan pali oi tafoi kai vgainoun oi vrukolakes !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αδριανόπουλε νομίζεις οτι απευθύνεσαι σε μαλάκες; Ξέχασες οτι διετέλεσες υπουργός οικονομικών; Ξέχασες οτι ήσουν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ;
    Ποιά είναι η προσφορά σου Αδριανόπουλε στην Ελλάδα;
    Πες μας κουφάλα ποιές πολυεθνικές υπηρέτησες; Πες στα ίσια ρε μαλάκα τι πρεσβεύεις και ποιανών γιουσουφάκι είσαι! Πάψε να μυρηκάζεις του νεοφιλελευθερικούς έμμετους και να εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία στους γαμημένους από κούνια Ρόθτσιλντ και Ροκφέλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικα η αλλαζονεια ειναι το κυριο γνωρισμα των τεως αλλα και των νυν πολιτικων.
    Διαβασα το αρθρο του κ. Αδριανοπουλου που δεν το κρυβω σε ορισμενα θεματα ειναι σωστα τοποθετημενος. Εκεινο που πραγματικα ξενιζει στο αρθρο του ειναι η αθωοποιηση των πολιτικων και εξηγουμε.
    1ον Το 70% των πορων παει σε μισθους και συνταξεις. Ποιος διογκωσε τον δημοσιο τομεα σε αυτα τα επιπεδα; 2ον Το 10% των πορων πηγαινει σε εργολαβιες και εργα μηπως θα ητανε ευκολο να μας απαντησει ο κ. Αδριανοπουλος ποιοι ειναι οι μονιμοι εθνικοι εργολαβοι που μονιμα νεμονται το 10% των πορων του λαου πλουτιζοντας χυδαια και ασφαλως μονιμοι χορηγοι των κομματων εξουσιας.
    3ον Το υπολοιπο 20% των πορων θα ητανε ευκολο στον κ. Αδριανοπουλο να μας πει που κατανεμεται και σε ποιους και ασφαλως γιατι;
    Τα αποθεματικα των ταμειων που ειναι χρηματα απο την μισθοδοσια των εργαζομενων που παρακρατηθηκαν βασει της τριζωνικης σχεσης κρατους-εργοδοτη-εργαζομενου με ποιο δικαιωμα οι πολιτικοι τα τζογαρανε σε αγορες με λυκους και συμβουλατορες υαινες; Υπαρχει καποιο συνταγματικο δικαιωμα που να δινει την ευχερεια στον εκαστοτε υπουργο να τζογαρει χρηματα που δεν του ανηκουν;
    Επι των δικων σας ημερων εκτιναξατε τα καυσιμα στον αερα σαν αντισταθμιστικο οφελος απελευθερονωντας την αγορα και εκτινασοντας ολα τα ειδη στα υψη αυξανοντας τον πληθωρισμο και υποτιμωντας βουβα την δραχμουλα κατα 36%!!!!!!! για το ειδικο δανειο του Μητσοτακη να πληρωσει μισθους και συνταξεις.
    Ολοι εσεις που πρεσβευετε τον φιλελευθερισμο την λαικη δεξια και οποιο αλλο ιδεολογημα υπηρετειτε, φορτωνετε ολα στο 1981 λες και η Ελλαδα να δημιουργηθηκε τοτε.
    Ξεχνατε γρηγορα τον Εθναρχη σας οντας προθυπουργος της μεταπολιτευσης που βγηκε το συνθημα λιτοτης.Εχετε πολυ ασθενη μνημη για πριν το 1981 οταν η Ελλαδα ηταν με γκαζολαμπες στα χωρια και την εσωτερικη μεταναστευση του λαου στα αστικα κεντρα.
    Τωρα σε οτι αφορα τις κλεψιες λοβιτουρες και λαμογιες των πολιτικων εχουν ξεφυγει απο τα ορια των φημων και στο φως ηρθαν υπεξαιρεσεις ,κλοπες,μιζες,υπερτιμολογησεις κλπ και ω του θαυματος καμια εξεταστικη επιτροπη δεν βρηκε κανενα μεμπτο στοιχειο εναντι κανενος πραγμα που επιβεβαιωνεται και εσεις με το αρθρο σας σαν ομογαλακτος του συναφιου.
    Συνεπως κατα την αποψη σας για την καταντια και τον εξευτελισμο που ζουμε τωρα φταιει ο Λαος.
    Αυτος επαιρνε τις αποφασεις, αυτον μιζαριζαν οι καθε ειδους Χριστοφορακοι αυτος κατεκλεψε τα ταμεια κλπ.
    Μην στενοχωριεστε στην ιδια γραμμη πλευσης μαζι σας ειναι και οι σημερινοι πολιτικοι τα ιδια λενε ασχετα αν εσας σας εστειλαν στο σπιτι, εισασταν τυχερος γιατι αυτους δεν εχουν καταλαβει ακομα τι τους περιμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλα οσα γράφεις ειμαο ψέμμτα.

    Απο τα επίσημα στοιχεία του κράτους:
    κόστος μισθών δημοσίων υπαλλήλων 26δις ευρώ.
    Κόστος δημόσιας ασφάλισης 15δις ευρώ.
    Σύνολο 41 δις ευρώ.

    ΕΣΟΔΑ απο φόρους που θα ειαπράξει το κράτος ΠΡΙΝ
    τις νέες αυξήσεις του ΦΠΑ κλπ, 56δις ευρώ.

    Κάνεις ΜΟΝΟΜΕΡΗ στάση πληρωμών, επιστροφη στη δραχμή και σου περισσεύουν κιόλας.

    Απλα δεν ξαναπέρνεις δανεικά και τελείωσες, κατι που εμένα δε με χαλάει καθόλου αφού όλα τα δανεικά στην εξυπηρέτηση του χρέους πηγαίναν.

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ που υπάρχει ακόμα οικονομία γιατι μετα θα είναι αργα αν ξεχαρβαλωθεί το κράτος.

    Και δεν είναι απόψεις αυτά που λέει η αριστερα.
    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ! Οι δικές σου θέσεις ειναι απόψεις που δε στέκονται με ΤΙΠΟΤΑ.

    Το κράτος (δημόσιο) είναι πολιτισμός. Οι αγορες είναι ζούγκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΟΡΚΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΕΣ.
    ΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ(?)ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ?
    ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ), ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ , ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ . ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
    Δ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΓΑΛΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΕΣ !!!!!
    ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ;
    ΠΑΨΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρα σύμφωνα με τον κύριο Ανδριανόπουλο η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μείνει με χωματόδρομους, ο Ελληνας να δουλεύει 16 ώρες το 24ωρο και να έχει το μέσο εισόδημα ενός Κινέζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Ανδριανόπουλε για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι; φυσικά φταίνε και αυτοί, με τις υπέρογκες δαπάνες για μισθούς και συντάξεις, αλλά εσκεμμένα παραλείπετε όλα τα άλλα. Κι' εσείς κ. ανδριανόπουλε ως πολιτικός και ως υπουργός, από τον δημόσιο κορβανά πληρωνόσασταν και πληρώνεστε ακόμη. Τουτέστιν στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί. Εξάλλου όλοι οι πολιτικοί έχετε ενδώσει, εξ' ανάγκης σε ρουσφέτια. Σας διαφεύγουν σκόπιμα γεγονότα όπως η κατάρευση του χρηματιστηρίου του 1999 που δημιούργησε την μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος στην σύγχρονη ιστορία, η κατάρευση των ταμείων εξ' αιτίας των δομημένων ομολόγων, οι υπέρογκες δαπάνες ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, γιοα εξοπλισμούς, το μαύρο χρήμα από τις υπερτιμολογήσεις των "εργολάβων" και των πολυεθνικών κ.λ.π. Είναι εύκολο να "τα βάζετε" με τους μισθωτούς, ως νεοφιλελεύθερος βολευτής και όντας μισθωτός- κρατικοδίαιτος και ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ......

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ????

    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠ' ΕΞΩ !!!!

    ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ????
    ΠΟΙΟΣ ????

    ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ, ΑΠΟ 70 ΣΤΙΣ 1290 ΔΡΑΧΜΕΣ ???

    ΠΟΙΟΣ ???
    ΠΟΙΟΣ ???

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΛΙ ?????

    ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟ ....
    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανδριανόπουλε,
    Όσοι διαφωνούν μαζί σου είναι μεγάλοι μαλάκες.
    14 Μαϊ 2010 8:28:00 μ.μ.

    ΒΕΒΑΙΑ,
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ....

    ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ !!!!
    ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ....

    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....

    (ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΤΗ ΨΩΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ - ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΉΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΤΟΥ ?????!?!?!?!?!?!?!?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κανε και κατι καλο!

    Πασοκ

    14 Μαϊ 2010 8:41:00 μ.μ.

    ΝΑΙ ΡΕ,
    ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ...

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΔΕ ΠΑΣ ΩΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ???

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ?!?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πες στα ίσια ρε μαλάκα τι πρεσβεύεις και ποιανών γιουσουφάκι είσαι! Πάψε να μυρηκάζεις του νεοφιλελευθερικούς έμμετους και να εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία στους γαμημένους από κούνια Ρόθτσιλντ και Ροκφέλερ.

    14 Μαϊ 2010 8:56:00 μ.μ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ...
    ΜΠΡΑΒΟ ...
    ΑΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ...

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ

    ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΟΣ, ΔΑΜΑΝΑΚΗ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΜΙΝΕΙΚΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ....

    Ο ΜΑΝΟΣ, ΑΛΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !!!!
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ !!!
    Ο ΜΑΝΟΣ ... Ο ΚΟς ΑΛΑΤΙΝΗ

    http://www.elia.org.gr/pages.fds?pagecode=17.03&langid=1

    http://www.elia.org.gr/pages.fds?pagecode=17.29&langid=1



    ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ...
    "Πες στα ίσια"
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ???
    ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ !!!
    ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν καταλαβα καλα εμεις διορισαμε ολους τους τεμπελχαναδες στο δημοσιο, στην βουλη, εμεις ζωγραφισαμε τα μουτρα μας στου τοιχους της βουλης, εμεις δωσαμε αυτα τα προνομια στους παπαδες, φιλε προσεχε γιατι η αγανακτηση μεγαλωνει και παρατα το ΚΚΕ κανεις δεν πιστευη στις μαλακιες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειστε κι εσεις στην λεσχη Μπιλντερμπεργκ κυριε Ανδριανοπουλε?Καπου ειδα το ονομα σας στις λιστες της,μπορειτε να μας πειτε τι συζητατε εκει?Αν ειναι για καλο γιατι το εχετε μυστικο?
    Ευτυχως εχουμε μαθειτ α σχεδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γεια σου κύριε μαλάκα!

    Εδώ που μας φέρατε δεν την γλιτώνετε πια. Θα έρθει η ώρα σας καθίκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε πλαδαρέ αυτή τη στιγμή πόσα παίρνεις από το κράτος ξαπλωμένος; Άχρειστο γουρούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πέρνει και σύνταξη ώς βουλευτής????

    Και μας κάνει μαθήματα χρηστείς διαχείρησης δημοσίου χρήμματος???


    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απο ανθρωπο του ΚΛΑΜΠ BILDEBERGΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Ν'ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ Η ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΜΠΟΥΛΤΟΚ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΟΥ.ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΩΘΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πραγματικά σε λυπάμαι κακομοίρη με τις ανοησίες που γράφεις. Εσύ δεν έφταιξες καθόλου; Καλά θα κάνεις να λουφάξεις μπας και σε ξεχάσει ο λαός, γιατί όπου ναναι θα σε πάρει και σενα η μπάλα. Δικαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μια μεγαλη αληθεια οντως βρισκεται και στο τελος. Οποιος προειδοποιουσε για ασχημες καταστασεις, αποβληθηκε απο το συστημα. Και δυστυχως η πλειοψηφια αδυνατει να καταλαβει το τι συμβαινει και το τι προκειται να συμβει.
    Απλα εχει βολευτει και αρνιεται να δει την πραγματικοτητα. Οταν η πλειοψηφια καποια στιγμη συντομα καταλαβει οτι δεν πεφτει το μηνιατικο και η συνταξη, τοτε μαλλον θα ειναι αργα.
    Καληνυχτα ελλαδιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ναι ρε παπάρα Ανδριανόπουλε όντως ο Αντρέας πήρε δανεικά και τα έδωσε στον κόσμο, αλλά ρε αρχίδι γιατί αποκρύπτεις ότι τα ΜΟΠ (Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα) στην Ευρώπη ήταν δημιούργημα του Αντρέα??? Για τους νεότερους που δεν ξέρουν τα ΜΟΠ είναι τα πακέτα στήριξης. Τέσσερα πακέτα στήριξης ρε μαλάκα μπήκαν στην Ελλάδα (μήπως υπολόγησες ποτέ πόσα δισεκατομμύρια είναι??) τα οποία υποτίθεται θα ήταν για αναπτυξιακούς σκοπούς (να μαλάκα πως θα ξεπληρώνονταν τα δάνεια) αλλά τα λεφτά τα φάγανε τα κοράκια οι μεγαλοεπιχειρηματίες φίλοι σου που τα βγάλανε και στο εξωτερικό, άχρηστε οικονομολόγε του κώλου.
    Τουλάχιστον αφήστε τον Αντρέα εκεί που βρίσκεται. Είστε πολύ μικροί και στην ηλικία και στο μυαλό για να τον πιάνετε στο στόμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ....ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΛΟΙ..........ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ 14 Μαϊ 2010 9:08:00 μ.μ.

    Καλά και εσύ από μαλακία δεν πας πίσω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ναι ρε παπάρα Ανδριανόπουλε όντως ο Αντρέας πήρε δανεικά και τα έδωσε στον κόσμο, αλλά ρε αρχίδι γιατί αποκρύπτεις ότι τα ΜΟΠ (Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα) στην Ευρώπη ήταν δημιούργημα του Αντρέα??? Για τους νεότερους που δεν ξέρουν τα ΜΟΠ είναι τα πακέτα στήριξης. Τέσσερα πακέτα στήριξης ρε μαλάκα μπήκαν στην Ελλάδα (μήπως υπολόγησες ποτέ πόσα δισεκατομμύρια είναι??) τα οποία υποτίθεται θα ήταν για αναπτυξιακούς σκοπούς (να μαλάκα πως θα ξεπληρώνονταν τα δάνεια) αλλά τα λεφτά τα φάγανε τα κοράκια οι μεγαλοεπιχειρηματίες φίλοι σου που τα βγάλανε και στο εξωτερικό, άχρηστε οικονομολόγε του κώλου.
    Τουλάχιστον αφήστε τον Αντρέα εκεί που βρίσκεται. Είστε πολύ μικροί και στην ηλικία και στο μυαλό για να τον πιάνετε στο στόμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΠΡΙΟΝΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ .....

    ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ, ΝΑ ΜΗ ΚΟΒΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ,

    ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΥΠΟΥΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ, ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.

    ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΓΗ, ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ, ΠΡΙΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.

    ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΜΟ ΣΑΣ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΑΦΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

    Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ (ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ) ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΝ ΣΑΝ ΟΡΟΣ, ΑΦΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΟΣ.


    ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ.


    http://www.jewsagainstzionism.com/index.cfm


    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΘΩΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ κ.ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ.
    ΜΑ ΚΑΛΑ,ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ?
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?
    "ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ 1.000.000 ΔΗΜΟΣΙΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ???"
    ΕΓΩ?????????
    ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΥΡΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.
    Καποιος να ξεκινησει καθαριζοντας το βρωμερο σκουληκι και μισανθρωπο Ροτσιλντ.
    Μετα και τους υπολοιπους (Σορος, Ροκφελλερ, κλπ.)
    Σε λιγο θα παψουν να υπαρχουν και Ανδριανοπουλοι και το γαμημενο κωλοσυστημα που πρεσβευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @@@@ 15/02:18 π.μ.


    .......................
    { Τουλάχιστον αφήστε τον Αντρέα εκεί που βρίσκεται. Είστε πολύ μικροί και στην ηλικία και στο μυαλό για να τον πιάνετε στο στόμα σας.}

    Μήπως είσαι ή ""πλούσια χήρα"",μέ τίς 28.000 ευρώ σύνταξη καί τίς 4 μαιζονέτες???
    Μήπως είσαι ή "" εύθυμη χήρα"" τής Εκάλης???
    Μήπως είσαι ή ""Εβίτα"" τής Ελλάδος??

    Άντε γαμίδια λοιπόν,πού θά μάς λιβανίζεις τόν Ανδρέα,πού ή Ελληνική αλλά κι ή Παγκόσμια Πολιτική Ιστορία,θά τόν καταγράψει στίς μαύρες σελίδες της,μαζί μέ όλους τούς Κουίσλινγκ,
    Αλ Καπόνε,Φαρούκ,Στάλιν καί θά αναφέρεται,ώς ό πλέον διεφθαρμένος πολιτικός,περισσότερο ακόμη κι από τόν Φαρούκ,τής Αιγύπτου!!!!
    Νά καούν τού σκατόψυχου τά οστά καί τήν τέφρα του,νά τήν πετάξουν στά βοθρολύμματα τής Ψιττάλειας!!!

    Όσον διά τόν Ανδριανόπουλον,θά ήθελα νά πώ ότι συμφωνώ,μέ τίς πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικές αναφορές/σχόλια του,όμως θά ήθελα νά ακούσω κι από αυτόν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ,πού μέχρι σήμερα κι αυτός,δέν έχει εκφράσει,άν κι ήτο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!
    ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΄ΣΕΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!
    ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!!!!
    ΑΙΔΩΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εσύ και οι κομματάρχες σου μέχρι το 81 φέρατε για τον Πειραιώτικο Λαό στα όρια της ξεφτίλας και μετά το 81 εσύ και τα αφεντικά σου!κάτι ήξεραν οι θείοι σου ! μόνο που δεν το είπαν στους Πειραιώτες να σε μαυρίζουν απο το 74!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΜΑΖΟΧΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ
    ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Σ'ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πασοκ

    Ολοι στρεφονται τωρα στον δρ Κουτσουκο για να σωσει τη χωρα!

    Ολοι οι νεολαιοι διαβαζουν δρ κουτσουκο!!

    Με τον δρ Κουτσυκο τον Σεπτεμβρη στην Αγιασοφια για θεια λειτουργια!!

    Τα παιξαν οι μεμετ αντιδημοκρατες που ψαχνουν για Πηλιους Γουσηδες σημερα!!

    Ειναι ο δρ κουτσουκος η μοναδικη φωνη αντιστασης σε στιγμες ξεπουληματος και γιουσουφισμου!

    Εκεινο το νομο για δανειοληπτες τον ειδατε?

    Τον εχει τωρα λενε ο Παπακωσταντινου στο συρταρι του και ΔΕΝ τον υπογραφει!!

    Παπακωσταντινου πες αλευρι, ο δρ Κουτσουκος σε γυρευει!!

    Θα τον υπογραψεις Παπακωσταντινου, τον νομο για υπερχρεωμενους, ειδαλλως τελειωσες, για παντα......!

    Εσυ γιουσουφη μας πηγες στο ΔΝΤ, τωρα κανε και κατι καλο!

    Λευτερια στους υπερδανεισμενους!


    Νικηταρας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καψαμπελη γιατι δε βαζεις το Πρωινό σχολιο για τα ΕΛΤΑ.
    ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕς Ε;;
    ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ
    ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΕΙΚΟ;;;
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καψαμπελη γιατι δε βαζεις το Πρωινό σχολιο για τα ΕΛΤΑ.
    ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕς Ε;;
    ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ
    ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΕΙΚΟ;;;
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καψαμπελη γιατι δε βαζεις το Πρωινό σχολιο για τα ΕΛΤΑ.
    ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕς Ε;;
    ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ
    ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΕΙΚΟ;;;
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΡΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΕ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ? ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΑΝ!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΕ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΗΥΞΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ? ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΕΚΔΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΈΟΡΑΣΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩς ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ, ΟΣΙ ΤΟΤΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΟΠΥΣΑΝ ΤΙς ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΡΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ? ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΠΑΨΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΜΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ...
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ. ΚΙ ΟΣΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανδριανόπουλε,

    ζωή ναχεις ρε μπαγάσα,

    μεχρι τώρα που σου γράφω μαζεψες 50 σχόλια.

    Απο αυτά, 5-6 είναι άσχετα, τα υπόλοιπα ..........

    χλαπάτσες !!!!!!!!!!

    Λοιπον επειδή σε ξέρω χρόνια,

    ουτε κορίοιδο είσαι, ουτε φιλοδοξίες πολιτικές μπορεί να εχεις πλέον,

    Αρα;

    Γιατί καθε 15 μας γράφεις ολες αυτές τις ανοησίες;

    Ρε μπαγάσα,

    ρε μπάς και σε εχουν γραψει σε κανένα Pay Roll μυστικών κονδυλιων;

    Ρε μπάς και σε πληρώνουμε και δεν το ξέρουμε;

    Για να κανεις, ταχα μου ταχα μου πως υπερασπίζεσαι τα Δημοκρατικά απόβλητα της Ελληνοχριστιανικής μπανανίας;

    Χαιρετίσματα στο πολιτικό σου κατεστημένο και,

    υγεία στα κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ ΑΥΞΗΣΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΚΑΤΑ 50 ΔΡΧ.ΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ.ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Βαριέμαι πλέον να διαβάζω τις χιλιοειπωμένες μαλακίες σου.

    Σου προτείνω να σταματήσεις να παιδευεσαι διότι δεν πειθεις κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Ο ΦΟΡΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΝΟΜΗΣΕ. ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΔΡΡΕΣ ΠΑΠ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ!! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ, ΡΕ ? ΑΧΥΡΑ Η ΓΙΑΟΥΡΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Προφανώς και δεν πείθει κανένα του δικού σου εγκεφαλικού βεληνεκού. Με καν΄λενα διορισμό στο δημόσιο θα σε έπειθε. Δεν έχω αμφιβολίες. Δεν πειράζει. Το ότι αντιδράς έτσι αποδεικνύει πόσο δίκιο έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @ 15 Μαϊ 2010 10:27:00 π.μ.

    Δεν θα καταδεχτώ να σου απαντήσω ρε φασιστόμουτρο γιατί τα επιχειρήματά σου είναι ανύπαρκτα επιπέδου κυρα Κατίνας.
    Η ψωλή του Αντρέα φαίνεται ότι σε πονάει ακόμα.
    Άντε και γαμήσου μαλάκα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μπράβο Ανδριανόπουλε!!
    Επι τέλους, κάποιος να πεί κατάματα την αλήθεια στους κάφρους. Που τους αρέσουν τα παραμύθια, οι παροχές και τα χαιδέματα. Και το παίζουν τώρα και εξοργισμένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κύριε Ανδριανόπουλε

    Αφού όπως λες (και σωστά)το υπέρογκο δημόσιο καθώς και οι παράλογες αυξήσεις μισθών βασίστηκαν σε δανεισμό, άρα και οι κρατήσεις για τις συντάξεις ήταν παράλογα υψηλές, γιατί να μην θεσπιστεί μια ενιαία σύνταξη κοινή και αξιοπρεπής για όλους ανάμεσα σε 1.000 € και σε 2.000 € για αυτούς που δεν μπορούν πλέον να εργαστούν και η μόνη λύση που προτείνετε όλοι είναι η μείωση των μισθών στους εργαζόμενους σήμερα που στο κάτω-κάτω αυτοί εξακολουθούν να παράγουν?
    Θα πρέπει να επιβραβεύεται μισθολογικά ο εργαζόμενος κατά την γνώμη σας ή ο καλοζωισμένος συνταξιούχος του δημοσίου από τον κλητήρα που αμειβόταν με 2.000€ έως τον τέως Πρόεδρο της <> των 25.000 €?
    Γιατί θα πρέπει οι κρατήσεις να υπολογίζονται με ποσοστό επί τοις εκατό με συνέπεια ένας εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα με εισόδημα 800 € και 10% κρατήσεις να του μένουν 720 € να βγάλει το μήνα, ενώ ένας άλλος στον δημόσιο τομέα με εισόδημα 5.000 € και κρατήσεις 20% να του μένουν4.000€?
    Γιατί όλοι εσείς με τις λαμπρές σπουδές από το καλύτερο νηπιαγωγείο ως τα καλύτερα οικονομικά πανεπιστήμια, όταν έρχεται η ώρα να κυβερνήσετε τελικά και παρά τις πολιτικές σας πεποιθήσεις συμφωνείτε στα μαθηματικά της Τρίτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου δηλαδή 6.000.000 φορολογούμενοι επί 1.000 € =6 δις ευρώ?
    Γιατί για να γίνουμε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να έχουμε μισθούς Κίνας και όχι φορολογία Κύπρου?
    Και για να τελειώνω , ο Ολυμπιακός πρέπει να ψάξει προπονητή με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στο ποδόσφαιρο ή κάποιον με εμπειρία και επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα?
    Κι αφού συμφωνούμε στο δεύτερο τι εμπειρία και ποιες επιτυχίες (σαν ιδιοκτήτης κι όχι σαν υπάλληλος) είχατε εσείς όταν αναλάβατε Υπουργείο ?
    Αλλά βλέπεις στον Ολυμπιακό υπάρχει άμεση απονομή Δικαιοσύνης (φτύσιμο, μπινελίκια, ξύλο) ενώ στην πολιτική και στην Ελλάδα δεν υπάρχει καθόλου απονομή Δικαισύνης.
    Κι αντί για άμεσα οικονομικά μέτρα τι θα λέγατε για το ίδιο άμεση απονομή Δικαιοσύνης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΔΝΤ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΡΙΧΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΝΤ ΔΝΤ ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δεν μας χεζεις βρε Μαλακα Ανδιανοπουλε. ΠΟσα χρονια ησουνα Υπουργος και τι στο διαολο εκανες. Μας φλουμωσες στην κοτσανα. Αει γαμησου ΟΥΦΟ που το παιζεις και διανοια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. να φάει και ΄σένα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. re andrianopoule les paparies megales.den exeis idea apo oikonomika exeis diavasei kati theories kai mas tis plasarei
    eisai gia ton poutso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. @@@@@ 15/07:32 μ.μ.


    Τίς ψωλές,"" διατί νά τό κρύψουμε άλλωστε"",μέχρι τού θανάτου τού σκατόψυχου,τίς ''έτρωγες'' εσύ κι ό ""σκατόψυχος"" έτρωγε ΜΟΝΟΝ τίς........ τούρτες,από τά χεράκια σου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση