GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρυφό ραντεβού Παναγιωτόπουλου - Παπαντωνίου...

Τι συζήτησε πριν από λίγες μέρες στην Πεύκη ο εκπρόσωπος της ΝΔ με τον κατατρομοκρατημένο πρώην "τσάρο" του ΠΑΣΟΚ; Του Αντώνη-Μ...

Τι συζήτησε πριν από λίγες μέρες στην Πεύκη ο εκπρόσωπος της ΝΔ με τον κατατρομοκρατημένο πρώην "τσάρο" του ΠΑΣΟΚ;

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Σημαντική η αποκάλυψη στην εφημερίδα VETO που παρουσιάζει τη συνάντηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλο με τον πρώην τσάρο των εκσυγχρονιστών Γιάννο Παπαντωνίου σε απόμερο καφέ, στη Πεύκη. Μακριά δηλαδή από τα πολλά μάτια των περίεργων και απομονωμένοι από το κοσμικό και δημοσιογραφικό Κολωνάκι, όπου και οι δύο καθημερινά δίνουν το παρόν για καφέ, συναντήσεις, γεύματα και ποτάκια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα είχε...
 σίγουρα το περιεχόμενο της συζήτησης των δύο αντρών και βασικά, ο σκοπός της συνάντησής τους.
Δεν θυμάμαι να διακρίνει τους δύο άντρες κάποια χρόνια φιλία και νομίζω ότι ο κ. Παπαγιωτόπουλος οφείλει αρχικά να επιβεβαιώσει αν όντως έγινε μια τέτοια συνάντηση και ποιά ήταν η ατζέντα. Έτσι, θα καθησυχάσει όλους εκείνους τους πονηρούς που πιστεύουν ότι ο κόκκινος Πάνος δεν τάχθηκε τυχαία ύστερα από αυτή τη συνάντηση με τον κ. Παπαντωνίου -που ομολογουμένως και δικαιολογημένα βρίσκεται σε δυσχερή θέση μετά από τις αποκαλύψεις για διάφορες σκοτεινές υποθέσεις (βλ.π. υποβρύχια, siemens κτλ)- κατά της οποιασδήποτε "αναδρομικότητας" στον καταλογισμό ευθυνών για τα πολιτικά πρόσωπα και τους πρώην υπουργούς σχετικά με τα σκάνδαλα, μη εξαιρουμένης και της Οικονομίας.
Είναι γνωστή άλλωστε η προσπάθεια του κ. Παπαντωνίου να πείσει τους πάντες ότι δεν συμφέρει κανέναν ούτε καν μια Εξεταστική, πολύ περισσότερο μια Προανακριτική,  που θα συμπεριλαμβάνει και την εποχή Σημίτη και προσπαθεί διακαώς να προσεγγίσει όσους έχουν αντίθετη άποψη. Δεν διστάζει, δε, να... δώσει με ευκολία ότι πληροφορία του ζητηθεί για τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ για να διασώσει την υστεροφημία του. Ίσως, λοιπόν, μιλούμε για τον "Αρτέμη Μάτσα" του ΠΑΣΟΚ, αλλά εκείνο που πραγματικά προσωπικά με προβληματίζει είναι η παρουσία του κ. Παναγιωτόπουλου σ' ένα τετ α τετ με τον φίλτατο Γιάννο.
Μήπως, ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά φοβάται ότι ενδεχομένως μια σε βάθος χρόνου έρευνα από τις εξεταστικές δεν συμφέρει ούτε τον ίδιο, επιβεβαιώνοντας έτσι την πληροφορία ότι κάποιοι ψάχνουν τους... κόκκινους φακέλους από τις ημέρες της υπουργίας του και τις υπογραφές που ο ίδιος έβαζε; Μήπως, λοιπόν, η συνάντηση είχε χαρακτήρα από κοινού συμφωνίας για ομερτά και συγκάλυψη αλλήλων; Αναρωτιέμαι και πιστεύω ότι μόνο ο εκπρόσωπος Τύπου δύναται να φυσήξει τα σύννεφα και τη σκόνη που κάθισαν πάνω από εκείνο το καφέ της Πεύκης, την προπαρελθούσα Πέμπτη που πέρασε και δεν θα ξανάρθει...

16 σχόλια

  1. Ο ενας θα κρυβει την κλεψια του αλλου,θα βρουν τροπους να βγουν λαδι κλεψανε και τρωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθαρση χρειάζεται και η κυβέρνηση ΜΑΛΑΚΑ Γιώργο.

    Αν ο κύριος Παπανδρέου μιλάει για θυσίες του ελληνικού λαού, θα πρέπει να δείχνει και την ίδια ευαισθησία, με τα της αυλής του. δεν μπορεί να χρωστά
    η Γκερέκου με
    τον Τόλη 5,5 εκ.******************
    από φοροδιαφυγή

    και να...ζητά από τους Έλληνες θυσίες.
    Ποια είναι η Γκερέκου που δεν πληρώνει.
    Ας δώσει μια πειστική απάντηση και για την υπουργό του.
    Δεν είναι βέβαια υπεύθυνος για τις οικονομικές ατασθαλίες της, αλλά ηθικά, οφείλει να δράσει.
    Τα αλλάζουμε όλα κύριε Πρωθυπουργέ, εκτός από τα του οίκου μας,
    ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ Η ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθαρση χρειάζεται και η κυβέρνηση ΜΑΛΑΚΑ Γιώργο.

    Αν ο κύριος Παπανδρέου μιλάει για θυσίες του ελληνικού λαού, θα πρέπει να δείχνει και την ίδια ευαισθησία, με τα της αυλής του. δεν μπορεί να χρωστά η Γκερέκου με

    τον Τόλη 5,5 εκ.******************
    από φοροδιαφυγή και να...

    ζητά από τους Έλληνες θυσίες.
    Ποια είναι η Γκερέκου που δεν πληρώνει. Ας δώσει μια πειστική απάντηση και για την υπουργό του. Δεν είναι βέβαια υπεύθυνος για τις οικονομικές ατασθαλίες της, αλλά ηθικά, οφείλει να δράσει. Τα αλλάζουμε όλα κύριε Πρωθυπουργέ, εκτός από τα του οίκου μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 14 χρόνια μαζί με την Γκερέκου ο Τόλης, 17 χρόνια φοροδιαφεύγει

    Έκανε και φιλανθρωπικές συναυλίες στην Κέρκυρα !!!!!!!!!!!!!

    Αυτό και αν είναι ασυδοσία.
    Την ώρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος, δεν έχει πληρώσει τα τελευταία 17 χρόνια, έκανε φιλανθρωπικές συναυλίες- αφορολόγητες δηλαδή- στην εκλογική περιφέρεια της γυναίκας του.

    Τα τελευταία 13 χρόνια, υποβάλλουν...
    κοινή δήλωση, που σημαίνει ότι στο κόλπο είναι και οι δυο.
    Ανοχή το λέμε αυτό κύριε Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΩΤΣΟΣ Ο ΦΛΟΥ17 Μαΐ 2010, 1:12:00 μ.μ.

    Ρε παιδιά εδώ γίνεται πραγματικά της πουτάνας! Υπάρχει άραγε κανένας πρώην, νυν και επόμενος υπουργός που να μην έχει εμπλακεί ή να είναι υπαίτιος για σκάνδαλο; Πόσοι είναι οι αλήτες που πρέπει να πάνε μέσα; Γιατί ο κόσμος συνεχίζει να τους ψ η φ ί ζ ε ι; Μήπως τελικά γιατί όλοι έχουμε τα ίδια μ ο ύ τ ρ α; Μήπως οι "αλήτες" πολιτικοί είναι το είδωλο το δικό μας -ό λ ω ν μας- στον καθρέφτη; Εύχομαι να μην είναι έτσι τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΡΑΣΙΝΑ"...; ΜΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ....; ΒΡΙΖΕΤΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ________________________________
    Αν δεν παραιτηθεί η Γκερέκου να μην ξαναπληρώσει κανένας εφορία

    ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΛΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 5,5 εκ. ευρώ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ

    Αν δεν παραιτηθεί η Άντζελα Γκερέκου τότε η κυβέρνηση θα αποδείξει ότι τα μέτρα που λαμβάνει για την φοροδιαφυγή και την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος είναι για τα μάτια του κόσμου και μόνο τους φτωχούς.

    Όταν ο σύζυγος της Τόλης Βοσκόπουλος χρωστάει στην εφορία 5,5 εκ. ευρώ δεν είναι δυνατόν ξ κυρία να παραμένει στην θέση της.

    Σε περίπτωση που δεν παραιτηθεί τότε ΚΑΝΕΝΑΣ να μην πληρώσει την εφορία και να...περιμένει 17 χρόνια για να ξεκινήσει να δίνει έναντι.

    Μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας και δεν έχουν την ευθιξία να βγούνε και να παραιτηθούν; Έχασε όλες τις δικαστικές διαμάχες ο Τόλης και έχουν γίνει κατασχέσεις από την εφορία όμως δεν έγινε καταγραφή της περιουσίας του. _________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sthn Pefki menei kai o dr koutsdoukos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλη φαντασία έχεις φίλε. Ίσως έγινε αυτή η συνάντηση στα κρυφά για να καρφώσειστην αντιπολίτευση κάποιον ή κάποιους απο τα πράσινα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρονια εχω μιαν απορια ρε παιδια.
    Με τι λεφτα, απο που τα βγαζει, τι δουλεια κανει τελος παντων αυτός ο Παπαντωνιου, και που τον χανεις ,που τον βρισκεις, ποτε στην Αμερική ,ποτε στην Αγγλιοα, ποτε στη Γαλλια, και ποτε στου διαβόλου το κερατο..
    Εγω στα ..Μεθανα θελω να παω που κανει ιαματικαα λουτρά "η Φουκαριαρα η Μανα μου" και δεν τα καταφερνω.
    Αυτος ειναι πολυ εξυπνος η εγω Πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όμοιος ομοίω αει πελάζει.
    Το ίδιο κλέφτες και οι δύο Κλέψανε-κλέψανε τώρα κάνουν συμφωνίες πως θα θολώσουν περισσότερο τα νερά.
    Δεν πρόκειται κανείς να τιμωρηθεί μας δουλεύουν ξεδιάντροπα.
    Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει? Αμ δε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά αλλού είναι το θέμα....Ο καρκινοπαθής είναι σε κώμα (καπιταλισμός) κι εμείς ασχολούμαστε με τον πυρετό του; Αφήστε τον...συχωρεμένο να καταλήξει "εν ειρήνη" κι εμπρός με Νέους Αγώνες για τη Λαϊκή Εξουσία...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ,
    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.


    Το «JK» εγκαταλείφθηκε. Η «Βιβλιοθήκη» ερήμωσε. Το τελευταίο κάστρο του κοινοβουλευτισμού, το «Da Capo», αδειάζει. Στις ρούγες του Κολωνακίου μόνο ο Αλέκος Παπαδόπουλος απέμεινε .
    Τα μεσημέρια επιμένει να τρώει στο «Κεντρικόν» .....

    ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟ, ΜΠΟΥΓΕΛΟΟΟΟΟ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τη βιλλάρα στην Κηφισιά απο που την εφτιαξε ο Παπαντωνιου?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση