GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπάντηση του υπ. Εσωτερικών στον Αντ. Σαμαρά...

...ο οποίος ζήτησε να αποσυρθεί ο "Καλλικράτης" "Ο κύριος Σαμαράς που καταψήφισε το νόμο για την αξιοκρατία στις προσλήψεις ...

...ο οποίος ζήτησε να αποσυρθεί ο "Καλλικράτης"

"Ο κύριος Σαμαράς που καταψήφισε το νόμο για την αξιοκρατία στις προσλήψεις με την υπαγωγή όλων ανεξαιρέτως στο ΑΣΕΠ και που υπερασπίστηκε μέχρι τέλους τις ρουσφετολογικές συμβάσεις και τις προσχηματικές συμβάσεις μαθητείας που είχαν συναφθεί με τον πιο απαράδεκτο πελατειακό τρόπο,
o κύριος Σαμαράς που οδήγησε τους βουλευτές του στην... αποχώρηση από τη Βουλή για να μην ψηφίσουν τον πρώτο, από συστάσεως ελληνικού κράτους, νόμο για την απόλυτα αξιοκρατική επιλογή των προϊσταμένων – διευθυντών σε όλο το δημόσιο τομέα,

o κύριος Σαμαράς έρχεται τώρα να εναντιωθεί στον Καλλικράτη, στη μεγαλύτερη διαρθρωτική αλλαγή της δομής του κράτους και της διοίκησης που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη συγχώνευση χιλιάδων οργανισμών και ΝΠΔΔ και την εξοικονόμηση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ αλλά και την εγκαθίδρυση διαφάνειας και αποτελεσματικού ελέγχου στα οικονομικά των ΟΤΑ.
Δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Είναι πλέον προφανές ότι αποτελεί τον πιο γνήσιο εκπρόσωπο του πελατειακού και παλαιοκομματικού κράτους, που είναι η αιτία της μεγαλύτερης δημοσιονομικής κρίσης που έχει προκληθεί στη χώρα μας.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες προχωρούν μπροστά, αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους όλες τις πρακτικές και τις αντιλήψεις αλλά και τους εκπροσώπους αυτών που μας οδήγησαν ως εδώ."

29 σχόλια

  1. "Θαυμάστε την ξεφτίλα τους, σκάνδαλο ΕΛΤΑ"
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ...

    "Ενώ έχουν πει ότι δε θα ανανεωθεί καμιά σύμβαση ορισμένου χρόνου,
    Ενώ απολύουν τους εργαζόμενους στα Stage,
    Ενώ στραγγαλίζουν τον καημένο το μιρκοσυνταξιούχο κόβοντας...


    του την ήδη πενιχρή σύνταξη, οδηγώντας τον έτσι το περιθώριο και στην εξαθλίωση,
    Ενώ ο πρωθυπουργός ακόμη και σήμερα μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, μίλησε για αξιοκρατία και διαφάνεια, και για την ανάγκη θυσιών από τον λαό.
    Τα ΕΛΤΑ ανοίγουν τις πόρτες για να περάσουν 859 ‘δικά μας παιδιά’ με 8μήνη σύμβαση πλήρους απασχόλησης. Δηλαδή το θέμα δε θα είναι αν θα υπάρχουν συμβασιούχοι αλλά ποίου κόμματος θα είναι.

    ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ

    Ποτέ κανείς δεν έφτιαξε κάτι καινούριο με υλικά κατεδαφίσεως.
    Τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης κάνουν πως δεν ακούν και δε βλέπουν τίποτα.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒLOGs.

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙ ΡΕ....ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΞΑΔΕΛΦΕ.
    ΓΙΔΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΥΠΗΡΕΤΗ ΜΠΟΦΕΤΖΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΠΑΛΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΒΓΕΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΞΕΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΛΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΣΕ ΛΙΓΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελάτε ζώα...τέλος θα πεθάνετε στην ψάθα...αλλα πασοκ θάνατος Ωραίος!
    ~~~~~~~~~~~~~~

    Χαμός στη Βουλή για το Ασφαλιστικό – δεν εγγυάται τις συντάξεις η κυβέρνηση


    Τηλεοπτικό σόου της κυβέρνησης με κομπάρσους δημοσιογράφους…

    Άλλα έλεγε ο Λοβέρδος στη Βουλή όταν κάλεσε τους συντάκτες του εργατικού ρεπορτάζ και άλλα έγραφε το νομοσχέδιο για το νέο ασφαλιστικό

    Αλλά οι δημοσιογράφοι που να σηκωθούν να φύγουν από τη συνέντευξη παρωδία

    ΒΟΜΒΑ: Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί το κράτος για τη σύνταξη πάνω από τη βασική…

    «Δεν εγγυάται αν το κράτος θα μπορεί να δίνει τα επιπλέον χρήματα..»

    Η βασική είναι 360 ευρώ

    Στη συνέχεια, οκ Λοβέρδος είπε ότι θα δίνονται χρήματα ανάλογα με τη δημοσιονομική κατάσταση – ευχέρεια της χώρας…

    Πιάσαμε εντελώς πάτο…

    Κατέθεσε νομοσχέδιο με ισχύ μέχρι το Σάββατο..

    Διότι όπως είπε θα το πάει να το δείξει στον Ολι Ρεν…

    Χαμός στη Βουλή…

    Δεν εγγυάται τίποτα η κυβέρνηση

    ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κρίση σκοτώνει...

    Σύμφωνα με δηλώσεις της υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου έχουν αυξηθεί οι εισαγωγές στα νοσοκομεία κατά 30% λόγω της οικονομικής κρίσης.

    Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ δεκάδες είναι σε όλη τη Χώρα οι αυτοκτονίες διʼ απαγχονισμού λόγω χρεών.
    ΚΑΙ
    Ν’άσαι λέει ανήμπορος και ημιθανής στο κρεβάτι του πόνου κι όταν επιτέλους ανοίξεις τα ματάκια σου,να δείς μπροστά σου την Μαριλίζα αγκαζέ με την Φωφίτσα !!
    ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    ΦΡΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ξεφτιλισμένοι, ανίκανοι & διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες όλων των κομμάτων,αφου δημιούργησαν την φοβερή αυτή κρίση, προσπαθούν να περισώσουν οτι μπορούν για τα τομάρια τους & τους εκλεκτούς κωλοσφουγγαριούς τους.
    Το ΔΝΤ τους είπε να κάνουν περικοπές στις σπαταλοδαπάνες τους & αυτοί προκειμένου να μην θίξουν τους αγαπημένους τους δημόσιους υπαλλήλους κάθε κατηγορίας, που αποτελούν & την εκλογική τους πελατεία αντι να προχωρήσουν σε οσες απολύσεις επιτρέπονται με το υπάρχον σύνταγμα & να καταργήσουν τα ρουσφετολογικά επιδόματα των αχρήστων,βάζουν χέρι στις συντάξεις & τα ασφαλιστικά όρια του ιδιωτικού τομέα.

    Κάνουν ειδικές ρυθμίσεις για τα δάνεια των δημόσιων κοπριτοτεμεληδοϋπαλλήλων ενω ο υπόλοιπος λαός να πάει να κόψει το σβέρκο του.
    Για να μην πούμε για τον νόμο της ανευθυνότητας των υπουργών, την βουλευτική ασυλία σε απάτες ,βιασμούς ακόμη & θανάτους.
    Τα κόλπα με τις επιτροπές με τα 250αρια ευρώ, τα αυτοκίνητα, lap tops,κινητά & σταθερά τηλέφωνα, αυτοκίνητα, αεροπορικά εισιτήρια,
    αργόμισθους & ετεροαπασχολούμενους αποσπασμένους & μή "συνεργάτες" & διπλές "αποζημιώσεις" ( όχι μισθούς να μην συγκρίνονται με την πλέμπα)απο οσα παίρνουν οι Βρετανοί βουλευτές.

    Οσο περνάει ο καιρός όλο & κάτι θα δίνουν απο τα προνόμια τους αλλά πάντα θα είναι λίγο & θα έρχεται πολύ αργά.

    Η λύση είναι ολική ανατροπή του διευθαρμένου πολιτικού σκηνικού με άφθαρτους πατριώτες προοδευτικούς, μακρυα βέβαια απο δημαγωγοφασίστες Παπαρηγοκαρατζαφερέους, απο χαμένους στο σύννεφο της αυτοικανοποίησης συνασπιστες & βέβαια πιό μακρυά από Πασοκονουδίτες τους φυσικούς αυτουργούς της τραγωδίας μας

    Α-49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά πολύ μα αρέσει να διαβάζω αυτές τις ασυναρτησίες (σε μετάφραση –μαλακίες ) των αναρχοκομουνιστοφασιστων ,οι οποίοι από την ζεστασιά του καναπέ τους και κρυμμένοι πίσω από ένα PC βγάζουνε την χολή τους . ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ .
    Πρέπει να καταλάβετε μια πικρή αλήθεια !!
    Αν νομίζετε ότι θα αλλάξετε κάποιου την γνώμη του για αυτά που γίνονται γύρο μας , ΤΟΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ , διότι ο κόσμος δεν πιστεύει τις βρισιές οι τις ασυναρτησίες .Θέλει να ακούσει προτάσεις και λογικές σκέψεις .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΖΩΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ(ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ)ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΓΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.
    ΑΠ'ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΕΝΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ,ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ?
    ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ?
    ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ?
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρχισαν να ομολογούν τις σκοπιμότητες της απραξίας που φωνάζαμε ορισμένοι…οπότε θα περιμένω με αγωνία την …εξεταστική επιτροπή για την οικονομία γιατί :

    “…”Οταν το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο”,
    είπε και χαρακτήρισε το ΔΝΤ ως “πρώτη επιλογή και μόνη που υπήρχε από τις 5 Οκτωβρίου και μετά”…”
    συνέταξαν προϋπολογισμό, κατέβαλλαν δόσεις επιδομάτων αλληλεγγύης, μετέφεραν δαπάνες και έσοδα από έτος σε έτος και όλα αυτά ενώ είχαν ως μονόδρομο το ΔΝΤ.

    θα ήθελα ο κ Σαχινίδης και ο κ Παπακωνσταντίνου να απαντήσουν ότι αφού είχαν μονόδρομο και επιλογή το ΔΝΤ πως προσέφευγαν στις αγορές για να δανείζονται με +6%
    …κάποιος χρωστά τόκους…

    μήπως ο κ Σαμαράς θα πρέπει να κινηθεί εναντίον του κ Σαχινίδη και του κ Παπακωνσταντίνου για την επιβάρυνση της χώρας με επιπλέον τόκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΉ ΕΞΉΓΗΣΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΉ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ "ΠΡΙΓΚΙΠΆΤΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"

    ΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΠΡΟΓΚΙΠΑΤΑ ΔΕ ΓΊΝΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Κε ΡΑΓΚΟΥΗ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ( Λαδόπουλο - έχουν τα ονόματα σχέση με το τι είμαστε;) ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελάτε ζώα...τέλος θα πεθάνετε στην ψάθα...αλλα πασοκ θάνατος Ωραίος!
    ~~~~~~~~~~~~~~

    Χαμός στη Βουλή για το Ασφαλιστικό – δεν εγγυάται τις συντάξεις η κυβέρνηση


    Τηλεοπτικό σόου της κυβέρνησης με κομπάρσους δημοσιογράφους…

    Άλλα έλεγε ο Λοβέρδος στη Βουλή όταν κάλεσε τους συντάκτες του εργατικού ρεπορτάζ και άλλα έγραφε το νομοσχέδιο για το νέο ασφαλιστικό

    Αλλά οι δημοσιογράφοι που να σηκωθούν να φύγουν από τη συνέντευξη παρωδία

    ΒΟΜΒΑ: Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί το κράτος για τη σύνταξη πάνω από τη βασική…

    «Δεν εγγυάται αν το κράτος θα μπορεί να δίνει τα επιπλέον χρήματα..»

    Η βασική είναι 360 ευρώ

    Στη συνέχεια, οκ Λοβέρδος είπε ότι θα δίνονται χρήματα ανάλογα με τη δημοσιονομική κατάσταση – ευχέρεια της χώρας…

    Πιάσαμε εντελώς πάτο…

    Κατέθεσε νομοσχέδιο με ισχύ μέχρι το Σάββατο..

    Διότι όπως είπε θα το πάει να το δείξει στον Ολι Ρεν…

    Χαμός στη Βουλή…

    Δεν εγγυάται τίποτα η κυβέρνηση

    ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΣΤΙΖ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΑ ΡΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΗΤΑΝ Ο ΕΒΕΡΤ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ,ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΙΖΕ,ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΕ,ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ,ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ,ΑΜΟΡΦΩΤΟ,ΑΝΙΚΑΝΟ Κ.Λ.Π.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΜΟΥ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΗ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η Ν.Δ.ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.ΓΕΩ.ΜΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπορείτε να βάλετε στη φυλακή μερικούς από τους κλέφτες που όλοι (εκτός από εσάς τους 300+) γνωρίζουμε; Ας είναι ρε αδερφέ μόνο από την ΝΔ. Δεν πειράζει. Κάντε μια αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρεπει να αρχισει αμεσα η εκτελεση πασοκοσκυλαιων αγαπητοι μου.

    Χωρις οικτο και χωρις ελεος.

    Θανατος δια πριονισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΟ 1991 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΑΦΙΑ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ!!ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ??ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ!!ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!ΔΟΥΚΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΔΕΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΓΤΑ ΛΕΦΤΑ!!ΕΚΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο κ.Σαμαράς μας έχει απογοητεύσει όλους.

    Φέρεται σαν φοβισμένο παιδάκι που μπήκε πρώτη φορά στη τάξη.

    Το χειρότερο ειναι πως έχουν αρχίσει να υιοθετούν την ίδια συμπεριφορά και οι οπαδοί του.

    Πολιτική χωρίς επιχειρήματα
    Κατρακύλα χωρίς τελειωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάλι αυτός ο γελοίος και πολύ λίγος Ραγκούσης μιλάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ.

    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΈΞΩΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ???

    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.
    ΑΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ...
    ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ, ΝΑ ΦΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ " ΣΤΗΡΙΞΗΣ " !!!
    ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ.
    ΠΑΡΑΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ιστορία θα είναι πολύ σκληρή με το Γιωργάκη και το φασιστικό πασόκ.
    Μερικοί επί χρόνια έλεγαν ότι η δικτατορία ήταν μία μαύρη εποχή για τη χώρα. Οι μελλοντικές γενιές θα λένε ότι το πασόκ ήταν η πιό σκοτεινή και απάνθρωπη εποχή για τους Έλληνες.
    Σε λίγα χρόνια όσοι κάνουν το λάθος να λένε ότι παλιότερα ψήφιζαν πασόκ θα τρώνε ξύλο από τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σιγά ρε Ραγκούση μην μας σώσεις , ποιός σε πιστεύει ρε βρωμιάρη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μέγα σκανδαλο οι κουρτίνες.

    Να ρωτήσει κάποιος το GAP το σπίτι που μένει που το βρήκε, με τι λεφτά χτίστηκε, αν ξεπληρώθηκε το δάνειο του Παπούλια, αν ξέρει τίποτα για τα υποβρύχια, για την Ζήμενς… άσε την Γκολντμαν Σαξ εκεί σίγουρα …δεν κατάλαβε. Α! ξέρει και κανέναν να έβγαλε κανένα ψιλό το τελαυταίο 7μηνο?

    Και τώρα που τα βρήκε τα λεφτά, να μας πει τι θα τα κάνει, να έχουμε το νού μας. Ο Γιωργάκης δεν είναι κλέφτης, αλλά δεν χρειάζεται. Έχουν κλέψει άλλοι για αυτόν.

    Αμ πώς;;;;;;;;
    28.000 ο Μαρκόπουλος ;;;;;;;;
    200.000 το Αννάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ελάτε ζώα...τέλος.
    θα πεθάνετε στην ψάθα...αλλα πασοκ θάνατος Ωραίος!
    ~~~~~~~~~~~~~~

    Χαμός στη Βουλή για το Ασφαλιστικό – δεν εγγυάται τις συντάξεις η κυβέρνηση


    Τηλεοπτικό σόου της κυβέρνησης με κομπάρσους δημοσιογράφους…

    Άλλα έλεγε ο Λοβέρδος στη Βουλή όταν κάλεσε τους συντάκτες του εργατικού ρεπορτάζ και άλλα έγραφε το νομοσχέδιο για το νέο ασφαλιστικό

    Αλλά οι δημοσιογράφοι που να σηκωθούν να φύγουν από τη συνέντευξη παρωδία

    ΒΟΜΒΑ: Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί το κράτος για τη σύνταξη πάνω από τη βασική…

    «Δεν εγγυάται αν το κράτος θα μπορεί να δίνει τα επιπλέον χρήματα..»

    Η βασική είναι 360 ευρώ

    Στη συνέχεια, οκ Λοβέρδος είπε ότι θα δίνονται χρήματα ανάλογα με τη δημοσιονομική κατάσταση – ευχέρεια της χώρας…

    Πιάσαμε εντελώς πάτο…

    Κατέθεσε νομοσχέδιο με ισχύ μέχρι το Σάββατο..

    Διότι όπως είπε θα το πάει να το δείξει στον Ολι Ρεν…

    Χαμός στη Βουλή…

    Δεν εγγυάται τίποτα η κυβέρνηση

    ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10 Μαϊ 2010 11:03:00 μ.μ.,
    δηλαδή, θεωρείς οτι ο Έβερτ έχασε τις εκλογές λόγω της συμπεριφοράς της Ντόρας; Γιατί ο πολύς κόσμος πιστεύει οτι έχασε ακριβώς επειδή ήταν ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ Κ.Λ.Π.

    ΚΑΡ-ΔΙ-ΤΣΑ ! ΚΑΡ-ΔΙ-ΤΣΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...,
    Η ΝΤΟΡΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θαυμάστε απάντηση.............

    Αντί να ξεκινήσει με την ουσία, αρχίζει με κομματική προπαγάνδα.

    "ποιός ήσουν και τι έκανες"

    Λες και μόνο οι ΆΓΙΟΙ πολιτικοί πρέπει να κάνουν αντιπολίτευση.

    Α ρε γελοίε Ραγκούση....

    τοίχο, τοίχο μη σε πετύχω!



    Την ανηψιά σου στα Stage θα την διώξεις κι αυτή; Είναι και αυτή απλήρωτη όπως χιλιάδες νέοι και νέες;

    Είναι και αυτή "πελάτης", "ρουσφετάκιας" και "πορτοφολάς";;;;

    Αλλά τι ρωτάω....

    Της την έχεις έτοιμη την θέση από τωρα....

    Με βιογραφικό φυσικά!
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΓΥΓΓΕΙ Ο Η ΘΗΛΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΜ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΖ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΚΑ ???
    ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΣΑΜΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση