GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί μήνυσα τον Μαντέλη...

Από τον Μάκη Γιομπαζολιά http://www.giobazolias.gr/ Δεν έκανα τίποτε περισσότερο από αυτό που είμαι βέβαιος ότι ήθελαν να κάνουν εκατομμύ...

Από τον Μάκη Γιομπαζολιά

Δεν έκανα τίποτε περισσότερο από αυτό που είμαι βέβαιος ότι ήθελαν να κάνουν εκατομμύρια πολιτών αυτής της χώρας. Οι οποίοι, άναυδοι και οργισμένοι από αυτά που αποκαλύπτονται για «πολιτικές μίζες», απαιτούν την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Και τον αυστηρό κολασμό των «μιζαδόρων» και κάθε υπαίτιου και υπεύθυνου, για αυτές τις βρωμιές και για όσα τραγικά ζούμε στην χώρα μας.
Ένας από αυτούς του πολίτες εγώ, πήρα την πρωτοβουλία, να ζητήσω και με τυπικά έγγραφα, την δίωξη του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη και την απαγόρευση εξόδου του από την χώρα.
Μπορεί οι δικαστικές αρχές να είχαν την πρόθεση να πράξουν αυτό που...
έπραξαν σήμερα. Η πολλές φορές ράθυμη λειτουργία τους ( όπως π.χ. στην περίπτωση Χριστοφοράκου ) δείχνει και το αντίθετο.
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ο Τάσος Μαντέλης ομολόγησε χθες ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής, ότι πήρε χρήματα, από την περιβόητη γερμανική εταιρεία Siemens, στην διάρκεια της υπουργικής του θητείας, επί Κυβερνήσεων Σημίτη. Ως «προεκλογική χορηγία» ισχυρίσθηκε εκείνος. Ως «πολιτική μίζα» ισχυρίζομαι εγώ. Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί.
Το θέμα απασχόλησε, όπως ήταν φυσικό την δημοσιογραφική σύσκεψη και στο κανάλι «Extra Channel 3», για το χθεσινό «Αποκαλυπτικό Δελτίο»Και, εκτός από τον δημοσιογραφικό χειρισμό του θέματος, συμφωνήσαμε, να γίνει ενέργεια προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με κύριο αίτημα την απαγόρευση εξόδου από την χώρα του κ. Μαντέλη, για να μην έχουμε νέους «Χριστοφοράκους"
Αυτό ανέλαβα να το κάνω εγώ. Και γιατί έπρεπε να το κάνω, ως επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας. Και γιατί ήθελα να το κάνω, ως πολίτης, ως δημοσιογράφος και ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Τα μέλη του οποίου και τους αγώνες τους ουδείς δικαιούται ατιμώρητος να λερώνει και να προσβάλει. Όποιος και αν είναι…
Πήγα λοιπόν στο Αστυνομικό Τμήμα του Περιστερίου και περίπου στις 10.20 κατέθεσα έγγραφο αίτημα προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντε, ζητώντας να πάρει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε να απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα του κ.Μαντέλη (δηλαδή να ασκηθεί δίωξη εναντίον του, αφού χωρίς αυτήν δεν είναι νομικά δυνατή η απαγόρευση).Παράλληλα κάλεσα το τηλέφωνο του κ. Τέντε και ενημέρωσα, για την ενέργεια και το αίτημά μου, με μήνυμα στον τηλεφωνητή του.
Νωρίς το πρωί σήμερα, με κάλεσε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στο κινητό μου τηλέφωνο. Τον ενημέρωσα και δια ζώσης. Ο κ. Εισαγγελέας επικρότησε την ενέργειά μου, είπε ότι θα έστελνε να του φέρουν την αίτησή μου από το Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, σχολίασε ότι δεν γίνεται απαγόρευση εξόδου χωρίς δίωξη, με ευχαρίστησε για την ενημέρωση και διαβεβαίωσε ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει ό,τι πρέπει.
Το μεσημέρι, γύρω στις 1.15 πήγα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, στην Ευελπίδων και κατέθεσα στην αναπληρώτρια προϊσταμένη της Εισαγγελίας μηνυτήρια αναφορά, για την ίδια υπόθεση. Εκεί πλέον αναφέρομαι σε συγκεκριμένα αδικήματα (παθητική δωροδοκία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος) και ζητώ την άσκηση ποινικής δίωξης, την σύλληψη του κ. Μαντέλη και πάντως την απαγόρευση εξόδου του από την χώρα.
Κοντά στις 2.30 μ.μ. ανακοινώθηκαν η άσκηση ποινικής δίωξης και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα του κ. Μαντέλη.
Αυτά είναι τα γεγονότα!
Χαίρομαι που η Δικαιοσύνη έδρασε γρήγορα και αποτελεσματικά ! Ελπίζω να χυθεί άπλετο φως στην βρώμικη αυτή υπόθεση. Και να «φθάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο». Να αποκαλυφθούν όλες οι υποθέσεις «πολιτικής μίζας». Να τιμωρηθούν αυστηρά οι υπεύθυνοι. Και να καθαρίσει η ελληνική πολιτική ζωή του τόπου μας από σαπρόφυτα και ελεεινές συμπεριφορές, πρακτικές και πολιτικές.
Είναι το ελάχιστο που οφείλεται στον ελληνικό λαό, που υφίσταται βαριά τα επίχειρα αυτών των ανάλγητων πολιτικών συμπεριφορών.
Και είμαι ικανοποιημένος, που εκπροσωπώντας συναδέλφους μου, συντρόφους μου, φίλους και εκατομμύρια πολιτών, συνέβαλα στις σημερινές δικαστικές εξελίξεις.
Γιατί, επαναλαμβάνω : Στην ελληνική κοινωνία και στο ΠΑΣΟΚ, όπως και σε κάθε πολιτικό κόμμα, είμαστε όλοι ίσοι αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Το κείμενο της χθεσινής μου αίτησης προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπάρχει στην προηγούμενη ανάρτησή μου

20 σχόλια

  1. ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .... ΕΛΑ ΤΩΡΑ ! ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..
    ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !! ΟΛΟΙ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ Κ. ΓΙΑΜΠΑΖΟΛΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΙΩΠΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε τα κόλπα και μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΜΕ ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.
    Στο Βατοπέδι η Ν.Δ. κατηγορείται για εύνοια την Μονής, δεν έγινε όμως ανταλλαγή χρηματων.
    Αντίθετα, στη Ζίμενς, έγινε ανταλλαγή χρημάτων και μάλιστα εκατονταδων εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι στιγμής η Ζίμενς αφορά το πασόκ και καθόλου τη Ν.Δ.
    Αυτά είναι τα πραγματικά δεδομένα, τα σάπια να τα παρατήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πας να γαμηθείς μουνόπανο γιομπαζολιά.
    Από θεατρινισμούς άλλο τίποτε, τσαρλατάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιομπαζολιά, σε βλέπω να δημιουργείς, μ' αυτό που έκανες, πολλούς εχθρούς μέσα στο κόμμα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΠΡΑΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ (ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ).
    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά το πάς, 2-3 μηνύσεις ακόμα και θα γίνεις βουλευτής... Αν ξανα-ανοίξεις και το "Ρεπορτάζ" θα μαζέψεις κι άλλους ψήφους.

    Ότι και να κάνεις θα παραμείνεις ένας δημοσιογράφος της πλάκας. Το αποδεικνύεις εσύ και οι υπόλοιποι θλιβεροί τύποι του καθημερινού τηλεοπτικού δελτίου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ Η ΟΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΝΣΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ .
    ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΑΓΟΥΜΙ.
    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ.
    ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΧΥΤΡΑ Η ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ.
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
    ΓΚΡΙΖΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΩΣ ΡΩΡΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΗΝΣΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.
    ΚΑΛΙΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑΤΑΝ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΕΝΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά ρε Μάκη λες και δεν ήξερες τι γινότανε απο τότε με τις κουμπαριές με τη Μιμή που ήσουν παρατρεχάμενος της διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ.
    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ Η ΑΠΟΣΥΡΣΟΥ.
    Η ΡΗΧΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΗΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΜΑΤΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ Γιομπαζολια
    Οσες μηνυσεις και να κανετε σιγουρα δεν θα μπορεσετε να κρατησετε ολα τα΄λαμογια που φαγανε τον τοπο.Ηδη πολλοι απο αυτους βρισκονται εκτος χωρας,αλλοι εχουν απαλλαγει και εχουν παραγραφει τα αδικηματα τους,πολλοι απο αυτους βρισκονται ακομα και σημερα στα εδρανα της βουλης κατω απο την βουλευτικη ασυλια, αλλοι γινανε συμβουλοι σε καποια αλλη κακομοιρη χωρα οπου με τους κυβερνωντες ξεκοκκαλιζουν τον λαο και παει λεγοντας.
    Να ειστε σιγουρος οτι ο κ Μαντελης θα βγει αθωα περιστερα για να μην κελαιδησει και παρει μαζι του και αλλα λαμογια.Μην ξεχνατε πως κουνουσε το δακτυλο του ο κ Παυλιδης προς τους "συναδελφους" του πολιτικους αλλα εμμεσως και προς εμας που τον βλεπαμε απο την tv λεγοντας οτι τον σερνουμε και τον διαπομπευουμε για 100000 ψωρο ευρω και ενα κολοδιαμερισμα.Αυτο μου εφερε στην μνημη τον αειμνηστο Γιαννοπουλο οταν αναφερονταν στην βιλλα της Εκαλης και χαρακτηριστικα την έλεγε σκατοσπιτο.
    Επειδη εισαστε χρονια στην πολιτικη σκηνη και σας θεωρω αρκετα έξυπνο δεν πιστευω να νομιζετε οτι οι παραμυθενιες εξεταστικες επιτροπες της βουλης θα καταληξουν σε ποινικες ευθυνες πολιτικων. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
    Το δυστυχημα ειναι οτι την νυφη θα την πληρωσουμε παλι εμεις νομικα οικονομικα κοινωνικα και οι φελλοι και τα σκατα θα επιπλεουν.
    Οι εταιροι μας και το ΔΝΤ επιβαλλουν μετρα και κυρωσεις στην ΕΛΛΑΔΑ δηλαδη στον απλο λαο και οχι στα λαμογια πολιτικους αυτους πλεον τους εχουν ηδη απαξιωσει σαν αναξιοπιστους ρεμαλια κομπιναδορους τυχοδιωκτες αρριβιστες γενικως σε οτι αθλιοτερο μπορει να χαρακτηρισει καποιος μια ανθρωπινη υποσταση.
    Οποτε συγχαρητηρια για την κινηση σας αλλα εις ματην ο κ Μαντελης με τον ιδιο κυνισμο που ομολογησε οτι τα πηρε με τον ιδιο κυνισμο θα μας πει γεια σας γιατι σε αυτο τον τοπο δεν υπαρχουν πολιτικοι λιγοτερο βρωμικοι και σκατωμενοι ειναι ολοι τους εντελως σκατωμενοι μεχρι το κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όοοολο τό σώμα στή τσίτα καί τό
    χέρι (πού σκουπίζεται)..χαλαρό!
    Αναγνώστη δές τή φωτογραφία.
    Τό άλλο χέρι εισέπραξε.
    Παπάρα ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ?
    Στό club τών εντεταλμένων,ο μπάτλερ
    σού σερβίρει καθημερινά Σουρωτή.
    Γκλούπ γκλούπ γκλούκ...ααααα.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΠΑΝΤΑ???????????????
    Δημοσιογράφε σέ λίστα πληρωμών.
    Κομματογαβγάβ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μας κοροϊδεύουν.
    Το μέλλον που μας επιφυλλάσουν είναι κινέζικα μεροκάμματα των 100 ευρώ το μήνα, με 14 ώρες δουλειά την ημέρα και χωρίς σαββατοκύριακο. Αυτά για τα νιάτα μας.
    Όταν πάψουμε να είμαστε “productive” και όσοι δεν θα’χουμε αυτοκτονήσει (όπως κάνουν σήμερα εργαζόμενοι στη Κίνα) θα μας βάζουν να κάνουμε “εθελοντική” εργασία σε οίκους απορίας-ευγηρίας.
    Καλως ήρθαμε στον 21ο αιώνα, στον αιώνα της επιστροφής της δουλείας.

    KAI
    πανω στο πανικό τους να περάσουν ολα τα αντιλαικά μετρα οι ΠΑΣΟΚοι, τα μετρα του χασάπη!
    κόψε απο αυτόν και δώσε στον άλλο

    καθε βδομάδα θα μας σερβίρουν και ενα σκάνδαλο, των δικών τους ημερών αλλά,
    παραγραμμένο.
    Πιασ τ’ αυγό και κουρευτο.

    Κοροιδεύουν τη κοινωνία,
    οπως κοροιδεύουν οι υπουργοί των, οπως κοροιδεύει ο Πρωθυπουργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απόλυτα γραφικός ο κ.Γιομπαζολιάς με αυτή την ανόητη και φιγουρατζίδικη, δημαγωγική κίνηση. Κάποιος να πει στον κ.Γιομπαζολιά ότι ο δημοσιογράφος δημοσιογραφεί. Αυτή είναι η δουλειά του. Δεν παριστάνει τον καραγκιόζη που κάνει φιγουρατζίδικη μικροπολιτική. Και, επιπλεόν, δεν χρησιμοποιεί το δελτίο του (όσο της πλάκας και να είναι) σαν πάλκο για να δίνει παράσταση (προκειμένου να μαζέψει μετά στο κουβαδάκι του τα κέρματα-ψήφους από τους αποχαυνωμένους τηλεθεατές-ψηφοφόρους). Εδώ που έχουν φτάσει όμως τα πράγματα με καραγκιόζηδες δημοσιογράφους, σχεδόν στο σύνολό τους, και ένα κοινό απονευρωμένο και αποβλακωμένο, οι γραφικότητες του Γιομπαζολιά περνάνε "εξ απαλών ονύχων" - για να το πούμε σε ελληνικά Γιώργου να μας καταλαβαίνει και το εκλεκτό ελληνικό κοινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. “Ανοίγει ο δρόμος για δικαστική ανατροπή των μέτρων του ΔΝΤ”
    απο την ΛΕΤΤΟΝΙΑ.

    Όλοι γνωρίζουμε πως το Σύνταγμα δεν καλύπτει μονομερείς αποφάσεις για περικοπή αποδοχών.
    Οι συνομοσπονδίες όμως,(ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ κλπ),ποιούν προς το παρόν την νήσσαν,ενώ ήδη θα έπρεπε να είχαν κινηθεί νομικά.
    Από την άλλη όμως,στην Λεττονία,τον ασφαλιστικό νόμο,τον ακύρωσε το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας. Παντού,απ ότι λένε,η Δικαιοσύνη είναι τυφλή.Στην Ελλάδα μας,πολύ φοβάμαι ότι είναι λίγο …αλλοίθωρη και ο νοών νοείτω.


    ΕΛΛΗΝΕΣ ..Οταν οι βουλευτες δεν θα τολμουν να βγουν απο το σπιτι και οι υπουργοι θα τεξειδευουν στο εξωτερικο συνεχως, τοτε, και μονο τοτε, θα γινει ξανα ανθρωπινη η Ελλαδα.
    Οι μαιμουδιες με τον Μαντελη δεν ξεγελουν κανενα.
    Χρειαζονται υπευθυνες λυσεις εδω και τωρα, οχι επικοινωνιακες διαχειρισεις της δεκαρας που δεν εξαπατουν πλεον κανενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε αρχικωλοτούμπα γιομπαζολιά, νομίζεις ότι έτσι εξαγνίστηκες;;
    Ρουφιάνοι, θα φτύσετε όλοι σας αίμα
    στα πεζοδρόμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάντως αν πέσει η υπόθεση σε εισαγγελέα και πρόεδρο έδρας διακατεχόμενων από πνεύμα δικαίου όπως..

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    σίγουρα θα αποδοθεί η δέουσα! δικαιοσύνη.

    Άλλως υπάρχουν και φάκελοι για αρχειοθετήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΟΛΟΙ ΓΡΙΝΙΑΖΟΥΝ.??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. PARALOS ΔΗΛΟΣ

    ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΔΗΛΟ ΜΕΤΕΒΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΛΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

    "ΗΞΕΙΣ, ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΕΓΑΣ.
    ΚΑΘΑΡΣΙΣ, ΛΟΙΜΟΣ ΛΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ.
    ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ"

    ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

    ΟΠΕΡ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΜΟΣ

    ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ-ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ
    ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΘΑΛΛΑΣΣΑ!!

    ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ!

    ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΛΟΥ

    ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση