GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την επίθεση στη Νομική Σχολή...

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πέρα από κάθε όριο και λογική ήταν η επίθεση που δέχτηκαν οι φοιτητές της Νομικής Σχολής Αθηνών σήμερ...

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΑΠ – ΝΔΦΚ

Πέρα από κάθε όριο και λογική ήταν η επίθεση που δέχτηκαν οι φοιτητές της Νομικής Σχολής Αθηνών σήμερα το απόγευμα από οργανωμένους «μισθοφόρους» τραμπούκους της ΠΑΣΠ.
Πιο συγκεκριμένα, ενώ ολοκληρωνόταν η καταμέτρηση της κάλπης του Γ΄ έτους και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ είχε εξασφαλίσει μια πολύ μεγάλη διαφορά από...
 τη δεύτερη ΠΑΣΠ, οργανωμένες ομάδες εξωπανεπιστημιακών μελών της ΠΑΣΠ έκαναν την εμφάνιση τους στο Αμφιθέατρο 1 της Νομικής.
Αφού επιδόθηκαν αρχικά σε ύβρεις και σε λεκτικές επιθέσεις προς τα μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, στη συνέχεια εκτόξευσαν γυάλινα μπουκάλια και σιδερένιους λοστούς στο χώρο όπου βρίσκονταν όχι μόνο τα μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, αλλά και απλοί φοιτητές που παρακολουθούσαν την καταμέτρηση. Στην προσπάθεια τους οι φοιτητές να περιφρουρήσουν τη διαδικασία και να προφυλάξουν τους εαυτούς τους από τις δολοφονικές διαθέσεις των μελών της ΠΑΣΠ, τους απώθησαν εκτός αμφιθεάτρου.
Τότε, η επίθεση της ΠΑΣΠ έλαβε μορφή οργανωμένης δολοφονικής ενέργειας. Μπράβοι με σιδερογροθιές, λοστούς και πτυσσόμενα κλομπ εξαπέλυσαν άνανδρη επίθεση σε μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, τραυματίζοντας τέσσερεις εκ των φοιτητών – μελών της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ. Σε όλη τη διάρκεια της επίθεσης των «μισθοφόρων» σε φοιτητές, τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΣΠ, βρίσκονταν στο 2ο όροφο της Νομικής όπου και εκτόξευαν από τα παράθυρα σιδερολοστούς και πέτρες προς τους φοιτητές που προσπαθούσαν να ξεφύγουν.
Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, δηλώνει ξεκάθαρα, πως τέτοιες ενέργειες στόχο έχουν την Δημοκρατία και την Ελευθερία μέσα στα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα. Καλά θα κάνουν οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ, να τοποθετηθούν άμεσα και να καταδικάσουν την απρόκλητη βίαιη και δολοφονική επίθεση των μελών τους. Φαίνεται πως η ΠΑΣΠ δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι οι φοιτητές και οι σπουδαστές για 25η χρονιά επέλεξαν τη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, υπερψηφίζοντας το δρόμο της ευθύνης και της συνέπειας. Εμείς, δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τις καταδικασμένες από την κοινωνία βίαιες τακτικές τους.

6 σχόλια

  1. εξω οι φασίστες του Παπαμιμίκου και της ΔΑΠ από τις σχολές!!! είναι απαράδεκτο η Νο μική σχολή που διδάσκει τους θεσμούς και την Δημοκρατία να βρίσκεται στο έλεος ανεγκέφαλων βαρβάρων, που για να νοθεύσουν και φέτος το αποτέλεσμα,
    ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΜΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεολαία ΝΔ άντε και γαμήσου μαζί με όλη τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ..ΑΚΟΜΗ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ/?..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ..ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ.. ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΑΧΘΗΚΑΝ..ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ...ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ..ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ Η ΤΑΧΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ?..ΝΤΡΟΠΗ..ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ..ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΖΑΓΟΡΙΤΗ..ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕΜΝΑ..ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ..ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ..ΜΟΥΓΚΑ?ΦΤΑΝΕΙ..ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η πριγκίπισσα Θεοδώρα του ΠαΣοΚ διόρισε όλο το σόι της"

    Οπως γράφει η εφημερίδα σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η Υφυπουργός Εσωτερικών του ΠαΣοΚ διόρισε όλο το σόι της

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας.

    Η εφημερίδα δημοσιεύει όλα τα ονόματα με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς έως ξαδέλφια.

    Ρε αυτοί μας είπαν ότι θα κάνουν αξιοκρατία και θα σταματήσουν τα ρουσφέτια. Μας δουλεύουν τελικά.......

    αναρτήθηκε από kafeneio στις 7:20 πμ την 22 Μαϊ 2010

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ρε η κωλοσκοπιανή Τσάκρεφ άρχισε τα ρουσφέτια στους ομόριζους της και συγγενείς της. Αντε στα κομμάτια ρε σούργελο.
    Πού είναι ο παπατζής να τη διώξει;.
    Δεν θα το κάνει βέβαια επειδή είναι σκοπιανής-σλαβικής καταγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ;
    Τώρα που "αισθάνομαι" το σοσιαλισμό ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H anakoinwsh ts dap leei anakriveies giati otan ekanan ntou oi trampoukoi ts, h katametrhsh t 3ou etous dn exei ftasei kan st misa,enw dn kanei kamia anafora stn ektetamenh no8eia p ekane h dap nomikis st 1o etos!!As mn anafer8w k st ksylo p eriksan oi ''antres'' ths dap, ths onned k loipwn ''dhmokratikwn'' dynamewn s anyperaspistes foithtries ths nomikhs...fainetai pantws pws h dap ndfk leitourgei opws leitourgouse o politikos progonos ths[h ekof,neiolaia ths ere] st xronia t parakratous ths deksias!!NTROPH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση