GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλο να σου μένουν 120 χιλιάδες κι άλλο ...14!

Από την ΡΟΥΛΑ ΤΑΚΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ Κυρία Κατσέλη είναι άλλο πράγμα να σου κόβουν 25.000 ευρώ και να ζεις με τα υπ...

Από την ΡΟΥΛΑ ΤΑΚΗ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ
Κυρία Κατσέλη είναι άλλο πράγμα να σου κόβουν 25.000 ευρώ και να ζεις με τα υπόλοιπα 120.000 και άλλο να σου κόβουν 3000 ευρώ και να ζεις με τα υπόλοιπα 14.000. Ειδικά όταν έχεις παιδιά να μορφώσεις σε ένα κράτος που προσπαθεί να τα κρατήσει αμόρφωτα.
΄Οταν υπάρχουν ηλικιωμένοι που είναι άρρωστοι σε ένα κράτος που η δημόσια υγεία χωλαίνει και πώς να το κάνουμε δηλαδή βολεύει και να πεθάνουνε γιατί θα...

 γλυτώσει και τις συντάξεις τους. Σε ένα κράτος που θεσπίζει ημιυπαίθριους όταν κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις, αλήθεια που θα βρει ο κόσμος λεφτά να πληρώσει; Σε ένα κράτος που η ΔΕΗ αυξάνεται κατά βούληση και που κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει.
Το θέμα είναι ότι ο λαός δεν μπορεί να κάνει τίποτε γιατί είναι εγκλωβισμένος από τις δικές του επιλογές, παρά μόνο να είναι θεατής στο θέατρο το παραλόγου. Του ζητάτε να πληρώσει ενώ την ίδια στιγμή του κόβετε τον μισθό του και αυξάνονται ακόμη και τα τρόφιμα. Λυπάμαι πολύ αν εσείς έτσι εννοείτε την δημοκρατία και κρίμα στον ελληνικό λαό που έχει τέτοιους ανθρώπους να τον εκπροσωπούν. Βέβαια γεγονός είναι ότι έχουμε αυτό που ψηφίσαμε. ΄Εχετε αναρωτηθεί αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι ποσοστό θα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

34 σχόλια

  1. Ας κανονίσει καμιά επιδότηση από το παράθυρο για κάναν γνωστό της καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη η πορνοφυλλαδα το πρωτο θεμα εχει καταντησει εμετικη εδω και καιρο πια με το δουλεμα που προσπαθει να μας ριξει.

    μην την αγοραζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΤΣΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΤΣΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ.
    ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΥΠΟΤΕΛΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΟΥ ΜΑΚΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ ΚΑΨΗΔΩΝ ΤΡΑΓΚΟΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΜΩΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΓΛΥΚΑ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟ[Υ]ΛΕΥΤΕΣ MEGAΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ-ΛΗΣΤΕΣ.
    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ
    ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα ολοι αυτοι τρωνε επι χρονια τις σαρκες μας,ανεπαγγελτοι ξαφνικα σε υπουργεια με ευθυνες που δεν γνωριζουν πως να χειριστουν.
    Πως αληθεια να καταλαβουν τους μισθωτους των 12000 τον χρονο οταν αυτοι τα παιρνουν αυτα σε ενα μηνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Παπακωνσταντίνου είναι βλάξ και κουτοπόνηρος.
    Η Λούκα είναι βλάξ και άχρηστη.
    Ο Καστανίδης είναι φασίστας και κουτοπόνηρος.
    Η Ξενογιαννακοπούλου είναι βλάξ και άχρηστη.
    Ο Χρυσοχοίδης είναι ανισόρροπος και κουτοπόνηρος.
    Ο Χοντροβαγγέλας και η Μπιρμπίλλω είναι από άλλο πλανήτη και κουτοπόνηροι.
    Ο Ρέππας είναι άχρηστος και κουτοπόνηρος.
    Η Μπατζελή είναι βλάξ και άχρηστη.
    Ο Πεταλωτής είναι βλάξ και κουτοπόνηρος.
    Ο Ξυνίδης είναι βλάξ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ, ΒΛΑΚΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    Και που να δείτε τον αρχηγό της παρέας.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ.
    Συγκεντρώνει επάνω του όλα τα "χαρίσματα" της ομάδας του.
    Όσοι δεν έρχεστε σε οργασμό από τη χαρά σας που τους ψηφίσατε τον Οκτώβρη ανάψτε ένα κεράκι και ευχηθείτε να μπορέσετε κάποτε να δείτε ξανά άσπρη μέρα.
    Που ξέρεις;
    Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ Η ΓΡΑΦΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ, ΟΧΙ Η ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΙΜΗΤΗΣ.ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρία Ρούλα, ποτέ δεν είναι αργά. Αυτό ο κόσμος πρέπει να το ξέρει ήδη. Τα στημένα γκάλοπς του τύπου "Πτώχευση ή μονόδρομος ΔΝΤ" ο κόσμος τα έχει καταλάβει. Πλησιάζει η ώρα που θα τους αρχίσουμε όλους τους πολιτικούς και τους υπηρέτες δημοσιογράφους τους στις κλωτσιές και θα τους στείλουμε να...κάνουν παρέα στο Μουσολίνι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εκκληση

    ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

    ΚΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΑΜΕΣΩΣ

    ΚΑΝΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΣΩΣΤΕ ΕΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κυρία μαννα ούσα-σήμερα ημέρα της μητέρας-θεώρησε λογικό και έντιμο να εντάξει τις πάνες για μωρά στην κατηγορία των ειδών πολυτελείας και σε ΦΠΑ 23% καθώς και τις πάνες για ενήλικες.
    Δεν γνωρίζει ιδιαίτερα στην περίπτωση των ενηλικων ότι πρόκειτα περι ατόμων ΑΡΡΩΣΤΩΝ με πολλαπλά προβλήματα πολλάκις κατάκοιτους,ηλικιωμένους με πενιχρές συντάξεις και με την δυστυχία της αρρώστιας.Δεν της θύμισε κανείς ότι ηλικιακά δεν απέχει μακρυά και αυτή και ο ανδρας της από τους χρήστες αυτού του είδους πολυτελείας.Βέβαια δεν έχει καημό αφού οι συντάξεις που της διασφάλισε ο μουζίκος ελληνικός λαός τους κάνουν ιδιαίτερα ανάλγητους για τον ανθρώπινο πόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περικλής Τρ9 Μαΐ 2010, 7:51:00 μ.μ.

    Για να κόβουν 25000, σου μένουν άλλες 125000, σιγά το ποσόν που κόψανε. Ο άλλος που παίρνει 20000, ξέρετε πόσα του κόβουν?
    Μην κλαίτε λοιπόν. Στο κάτω κάτω οι πολιτικοί που διαχειρίσθηκαν τα οικονομικά της χώρας είναι υπεύθυνοι και όχι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, που μια ζωή πληρώνουν. Μάλιστα, πληρώνουν και οι υπεύθυνοι έχουν ΑΣΥΛΙΑ.
    κ.Υπουργέ, σας παρακαλώ τους υπευθύνους της οικονομικής καταστροφής όχι μόνο να τους αποκαλύψετε, αλλά και να τους στείλετε εκεί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο ραδιόφωνο «Θέμα» το πρωί ο εκπρόσωπος των αστυνομικών, αποκάλυψε ότι υπό τον φόβο γενικευμένης εξέγερσης, ετοιμάζουν να εισάγουν μέρος της δύναμης της Ευρωχωροφυλακής όπως την κατονόμασε ο εκπρόσωπος, αποτελούμενη από Ισπανούς , Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς και άλλους μισθοφόρους, «οι οποίοι θα έχουν και το βάρος της καταστολής της κατά τα φαινόμενα επερχόμενης εξέγερσης, αν και εφόσον η ντόπια αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλεία της».
    Κατά τα λεγόμενα η εν λόγο δύναμη μπορεί να επέμβει όπου και όπως θέλει χωρίς να υπόκειται σε έλεγχο και περιορισμούς, λαμβάνοντας εντολές μόνο από την ΕΕ.


    ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ.

    ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ Χ Ω Ρ Ι Σ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΝΤ............ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ.........

    ΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΑΟΣ : Λαδιάρηδες Αγύρτες Ολοι Σιχαμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οδυσσέα Ελύτη,Γιάννη Σκαρίμπα,Αγγελε Σικελιανέ,Γιάννη Ρίτσο,Γιώργο Σεφέρη,Χατζηκυριάκο Γκίκα,Σπύρο Βασιλείου,Εγγονόπουλε, Μόραλη,Πικιώνη,Μελίνα,Κατίνα,Μινωτή,Μαρίκα Κοτοπούλη και τόσοι άλλοι,εσείς γλυτώσατε νωρίς.

    Την Ελλάδα που αγαπήσατε,υμνήσατε και ζωγραφίσατε,την Ελλάδα που παράφορα ερωτευτήκατε,την Ελλάδα που κοσμήσατε,δεν θα την βλέπατε πιά.

    Οι μπογιατισμένες πόρνες ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ οι σαλτιμπάγκοι,
    οι καμποτίνοι,
    οι ζογκλέρ,
    οι τελώνες και φαρισαίοι,
    οι μεταπράτες,
    οι εργολάβοι,
    οι ‘δημοσιογράφοι-κλεφτοκοτάδες’
    και ο λοιπός συρφετός ενός παρακμιακού και γκροτέσκου Life style που κατάφερε να πεθάνει πρίν από το θάνατό του,χέρι-χέρι με αργυρώνητους ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ πολιτικούς,
    έφεραν την Πατρίδα μας,στα θλιβερά τους μέτρα.
    Μικρή,
    πρόστυχη,
    ατιμασμένη,
    σιχαμερή κι αποτρόπαια.
    Απόλυτα αντίστοιχη της αισθητικής τους.

    Ομως σε κάποια σκαλάκια στου Φιλοπάππου,ο Καραγκιόζης δακρύζει την ώρα που η Μανταλένα του λέει λόγια παρηγοριάς κι ο Ελληνας εκλιπαρεί την Παναγιά,γιά μή χειρότερα.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ...

    ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ .........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΕΙΓΟΝ

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΕΡΧΡΕΟΜΕΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!!


    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Η ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!

    Να ψηφιστεί τώρα, η νέα σεισάχθεια, να ηρεμήσει λίγο ο κόσμος! Λέγεται ότι κατατίθεται το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα και ότι ήρθε η θετική επιστολή - γνωμοδότηση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Παραδόξως, ενώ τώρα επεβλήθη «περικοπή μισθών» λόγω της οικονομικής κρίσης και ο πολίτης δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τα δάνειά του, μετά τη ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων προσώπων ο πολίτης θα έχει «περίσσευμα μηνιαίου μισθού», που θα λειτουργεί ως αύξηση ή ως κοινωνικός μισθός, ή ως πράσινος μισθός!!!!! Επείγει για αντιμετωπιστούν οι λαϊκές αντιδράσεις να ψηφιστεί αμέσως!

    Υπάρχουν όμως μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να ακολουθηθούν, όπως :Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα δάνεια με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Δεν πρέπει από τον πολίτη να ζητηθεί τώρα η πληρωμή των καθυστερημένων δόσεων, για να μπει στη ρύθμιση που προτείνετε, αλλά μπορούν οι καθυστερημένες δόσεις να «ενταχθούν μέσα στη συνολική οφειλή με ανάλογη χρονική επιμήκυνση»... Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 5%, είναι τοκογλυφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .....

    Μετατροπή υπολοίπων καρτών σε δάνεια σε κάθε τράπεζα και ενοποίηση διαφορετικών δανείων ανά τράπεζα, ή συνολικά δημιουργία πακέτων μεταφοράς υπολοίπων υπερχρεωμένων σε μία τράπεζα, κατά προτίμηση κρατική, χωρία αναγκαστική πληρωμή τώρα, των μέχρι σήμερα καθυστερημένων δόσεων! Πολλές τράπεζες ακόμα και τώρα για να κάνουν «ρύθμιση οφειλών» μη υπερχρεωμένων προσώπων, ζητούν ως προϋπόθεση να είναι πληρωμένες όλες οι έως σήμερα καθυστερημένες δόσεις, πράγμα αδύνατον!

    Μη ξεχνάμε ότι μερικά πρόσωπα θα μπορούσαν να επωφεληθούν και από το νόμο «περί πτωχεύσεως» που ήδη ισχύει και να πληρώσουν μόνο το 10% των δανείων τους, αλλά πολλά άλλα άτομα που είναι στα όρια της χρεοκοπίας μπορούν να επωφεληθούν από ένα συνδυασμό των δύο νομοσχεδίων προς όφελος και της τράπεζας και του πολίτη Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3 (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις, ή έχει γίνει καταγγελία, ή είναι στον Τειρεσία, ή αν υπάρχει δικαστική διαταγή). Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες!

    Παράταση της απαγόρευσης 3 ετών για κάθε είδους πλειστηριασμού και κατάσχεσης, εφόσον βρισκόμαστε σε περίοδο ύφεσης, κρίσης, και υπό την επίβλεψη του ΔΝΤ αι της ΕΕ. Επίσης, πάγωμα πληρωμών δόσεων έστω για λίγους μήνες λόγω έκτακτων οικογενειακών και οικονομικών αναγκών (ασθένεια κλπ.), με ταυτόχρονη χρονική επιμήκυνση του συνόλου του δανείου. Κατωτέρω παραθέτουμε ένα σκεπτικό και μερικές ωφέλιμες προτάσεις ταχείας εξόδου από την κρίση Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά. Αφού δούμε συνολικά όλες τις οφειλές του πολίτη μέσω Τειρεσία, να υπάρξει διακανονισμός ούτως ώστε να μην πληρώνει μηνιαίες δύσεις στο σύνολο των οφειλών του προς όλες τις τράπεζες, οι οποίες θα καταμερίζονται αναλογικά σε όλα τα δάνεια ή τράπεζες που χρωστάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    Παράδειγμα Α. Αν ο πολίτης κ. Χ παίρνει τώρα μηνιαίο μισθό 1.000 ευρώ, να δώσει για το σύνολο οφειλών και δανείων συνολικά σε όλες τις τράπεζες μόνο τα 300 ευρώ, δηλ. το 1/3 του μηνιαίου μισθού του.. Το ποσό των 300 ευρώ να πηγαίνει αναλογικά σε τράπεζες που χρωστάει ανάλογα του ύψους των δανείων, πχ, στην τράπεζα Α 65 ευρώ (ενώ πλήρωνε πριν 200 ευρώ) , στην τράπεζα Β 45 ευρώ (ενώ πλήρωνε πριν 150 ευρώ) κλπ….

    Παράδειγμα Β. Να δεχτεί μια κρατική τράπεζα μεταφορά υπολοίπων υπερδανεισμένων που είναι στον Τειρεσία ή έχουν διαταγή πληρωμής, ξεπερνώντας όλα τα κωλύματα ή «υποθήκες» κλπ και να κάνει «πακέτα μεταφοράς υπερχρεωμένων, με ανάλογες μηνιαίες δόσεις. Για δάνειο 100.000 η δόση να είναι 200 ευρώ. Για δάνειο 200.000 η δόση να είναι 300 ευρών κλπ…

    ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ

    ΓΙΑΥΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.youtube.com/watch?v=EnPzokFoAow&feature=player_embedded

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΘΗΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. .....
    ΔΝΤ

    Υπάρχει λύση: Να τυπώσει Ευρώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπως κάνει η Αμερικάνικη με το δολάριο, θα σωθούμε όλοι και η ενότητα της Ευρώπης! Το Ευρώ να το πάρουν οι τράπεζες, οι οποίες στη συνέχεια να δεχτούν να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα δημοσίου και έτσι θα σωθούν όλες οι Χώρες της ευρωζώνης και η ενότητα της Ευρώπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΑΔΑ.ΟΜΩΣ Μ.....Σ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.12 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ε.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .ΡΕ ΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΤΟ ΑΠΟΛΑΒΑΥΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ....

    **** ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΡΑΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
    Η μάγια το Τσόλη Νο4 Επικρατείας του πασοκ ????

    ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΩ.
    ΜΕΣΩ ΕΡΤ 100.000 ΤΟ ΜΗΝΑ.

    ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ
    ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.

    ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ
    ΗΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ
    για να φτύνουν και τους τάφους τους.
    ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτα είναι ψιλά γράμματα για την κυβέρνηση και δεν τα καταλαβαίνουν.
    Αν τους έβαζε κάποιος να ζήσουν με αυτά τα χρήματα, δεν θα άντεχαν ούτε μια ημέρα.
    Αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζουν οικονομικά και δεν μπορούν να πάρουν αποφάσεις δίκαιες, αλλά τα μέτρα τους στρέφονται επι δικαίων και αδίκων και μάλιστα χωρίς αίσθημα ενοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αρε Ηλιθιοι δολοφονοι ανθρωποι τις ρεμουλας και της κλεψιας εσας μονο ενας καραμανλης και η Παρεα του σας αξιζει ακυβερνησια και αγιος ο θεός
    η η Παπαρήγα που θελει πολεμο για να δω τοτε Δημόσιοι Υπάλληλοι Να εχετε Κουμουνισμο να παιρνουν οι Υπαλληλοι 300 € τον μήνα και να πλουτιζει το κομμα οπως κανει τωρα το κουμουνιστικο κομμα γιατι Κα Παπαρήγα δεν δινετε αστους εργατες σας 1500 € την ρωτήσανε απάντηση για να μην αισθανονται οι αλλοι που περνου 700 ασχημα καμαρωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 6/5/2010
    Από το Γραφείο της Κυρίας Κατσελη είπαν ότι το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα κατετέθη στη Βουλή προσεχώς , τίποτα ποιο συγκεκριμένο, είπαν ότι υπάρχει χρόνος μέχρι να εκπνεύσει η διορία της αναστολής των πλειστηριασμών κύριας κατοικίας. Είναι για γέλια η για κλάματα? Σε ποια χώρα ζουν αυτοί οι ανθρώποι?
    Πάρτε τηλέφωνο,:210.36.44.260-1,!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μην την αγοραζετε

    09 Μαϊ 2010 7:10:00 μ.μ.

    ΑΣΕ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ .... ΜΟΥΛΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΝΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΣΩΣΤΕ ΕΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    09 Μαϊ 2010 7:44:00 μ.μ.


    ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑ, ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΟΚ

    09 Μαϊ 2010 8:32:00 μ.μ.


    ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10 Μαϊ 2010 1:21:00 π.μ.

    πουστροδεξιε

    σε ψαχνει η πουτσα μας η καυλωμενη
    τώρα σου αρέσει!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ , ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ !!!.

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:

    "ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ".

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παράδοξο 5: Οι ίδιοι άνθρωποι του παρελθόντος, πολιτικοί, βουλευτές, υπουργοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές, δημοσκόποι, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, εισαγγελείς, δικαστές, ψιθυριστές, που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, έχουν το θράσος και δεν πάνε όχι μόνο σπίτι τους, αλλά ξαναβγαίνουν στα κανάλια «προσποιούμενοι ότι είναι άλλοι», και λένε πώς να σωθούμε! ΄Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ....!!!!!
    ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΠΑΣΟΚ ... 2% ΚΑΤΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ !!!
    Ν.Δ. ... ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% !!!
    ΚΚΕ .... ΜΕΙΩΣΗ !!!
    ΣΥΡΙΖΑ ... ΜΕΙΩΣΗ !!!
    ΛΑΟΣ .... ΜΕΙΩΣΗ !!!
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ... ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ...

    35% ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ !!!
    ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ...
    ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ.
    ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πουστροδεξιε

    σε ψαχνει η πουτσα μας η καυλωμενη
    τώρα σου αρέσει!?

    10 Μαϊ 2010 8:07:00 π.μ.


    ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ, ΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΛΕΦΤΗ.
    ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΓΩ ΓΥΡΙΖΑ ...
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, Η ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ???
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, Η ΔΕΞΙΟΣ.

    ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΙΣΤΙΡΙ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΟΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑ, ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΕΙΦΩ ΤΗ ΨΩΛΙΤΣΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΑΩ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ....
    ΞΕΡΕΙΣ ...
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑ ΤΡΕΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ.

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση