GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tαξιδάκι βουλευτών στη Νότια Αφρική...

140.000 ευρώ που θα μπορούσαν να πάνε στο Ταμείο της Βουλής για το δημόσιο χρέος... Από το http://fonaklas.blogspot.com/ Άλλοι δέκα βουλευτέ...

140.000 ευρώ που θα μπορούσαν να πάνε
στο Ταμείο της Βουλής για το δημόσιο χρέος...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/

Άλλοι δέκα βουλευτές συνοδευόμενοι από 20 μέλη των οικογενειών τους μεταβαίνουν στη Νότια Αφρική. Τα έξοδα (εισιτήρια και διαμονή) για την πρώτη αποστολή ξεπερνούν σε κόστος τα 75.000 ευρώ και για τη δεύτερη τα 65.000 ευρώ. Κατά τα άλλα, ο κ. Φ. Πετσάλνικος μαζεύει πενταροδεκάρες για το …Ταμείο Απόσβεσης του χρέους
Τα 140.000 ευρώ Κύριε Πετσάλνικε, θα έδειχναν ότι υπάρχει μια σχετική «κίνηση» στην ιδέα σας και στο λογαριασμό απόσβεσης του χρέους!

15 σχόλια

  1. ο παπανδρεου ειναι πολυ μαλακας με τις μαλακισμενες ιδεες του τις διαβουλευσεις του στο ιντερνετ, καλικρατιδες και το πουτσο κλαιγανε.θα την κανει τσιου απο την ελλαδα ο κολοεβραιος νυχτα ,για αμερικα το χωριο του σκατοκαριολη του ανθελληνα δουλου ,γαμω τα παντελονια που φοραει ο μαλακοπαπουτσας.ο κοσμος χανεται και το χαμενο μουνι ο γαπ"Χρήματα υπάρχουν",
    "Δεν ζητάμε χρήματα",
    "Θα τα καταφέρουμε μόνοι μας",
    "Θέλουμε ένα όπλο πάνω στο τραπέζι",
    "Πετύχαμε μεγάλη νίκη, η ΕΕ στάθηκε στο ύψος της",
    "Οι αγορές και οι κερδοσκόποι πήραν το μάθημά τους",
    "Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τον μηχανισμό",
    "Δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του μηχανισμού βοήθειας",
    "Ο μηχανισμός συγκεκριμενοποιήθηκε, το όπλο είναι γεμάτο",
    "Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τον μηχανισμό" (επανάληψη),
    "Ανακτήσαμε την εμπιστοσύνη των αγορών με το αξιόπιστο πρόγραμμά μας και το έργο μας",
    "Η Ελλάδα απέφυγε την οικονομική χρεοκοπία",
    "Εντός των επόμενων εβδομάδων οι αποφάσεις μας για το μηχανισμό".
    "...", χτενιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλακοκαυλη γαπ ξυπνα το σπρεντ πηγε στου διαολου το μουνι και οσο περναει ο καιρος θα ανεβαινει,πηγαινε δανισου απο κινα ρωσια ιαπωνια απο το θεο ,αντε μαλακα ξυπνα ζομπι κολοευραιε ,δεν θα σε αφησουμε ρε τσοκι αμερικανε να γαμησεις την ελλαδα μας γαμημενε αμερικανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γαπ στις δημοτικες ουτε 19% δεν θα παρει θα εχει φοβερη αποχη και οι συμβασιουχοι θα ειναι αυτοι που θα τον γαμησουνε εντελως τον κολομαλακοκαυλη.τους ξεζουμισε με πληρη 8ωρα και τους πεταειεκτος,θα φαει καλα ο αρχιμαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το πιστεύω κύριε.
    Γράψε μας λεπτομέρειες και όλοι εμείς θα μαζευτούμε να τους κράξουμε.
    Μα είναι δυνατόν ????
    Ας γίνει ένα μπλόγκ με τέτοιες καταγγελείες επιτέλους !!!!
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΞΙΩΤΗΣ

    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

    ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΤΟΝ ΒΓΑΛΛΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΟΝΝΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Grepste ta onomata toys ke fotografia toys, na toys fthnei o kosmos (ke ton Petsalniko). Aytoi den katalavainoun apo oikonomiki krisi. I nootropia toys einai i idia me ton 'pasadon' allon epoxon.
    Otan pane exo to mono pou kanoun einai na pane sta magazia na psonizoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Απελπισμένη ετών 32"


    "Θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου αλλά και την αγανάκτηση μου για τον ρατσισμό προς τις νέες γυναίκες με προσόντα οι οποίες κακώς για την κοινωνία μας ξεπεράσανε ηλικιακά το απαγορευμένο όριο των τριάντα ετών. Είμαι αισίως γυναίκα ετών τριάντα δύο με πλούσιο βιογραφικό και πλούσια εργασιακή εμπειρία αλλά δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι δεν θα μπορούσα να βρω εργασία λόγω ...
    ηλικίας… Όταν προσπαθούσα να ξεκινήσω πριν από αρκετά χρόνια τα πρώτα μου βήματα στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου κανείς δεν με ενημέρωσε πόσο σύντομος θα ήταν ο εργασιακός μου βίος. Τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια και τρέξιμο, αφού δεν είχα τις απαραίτητες γνωριμίες για να με προωθήσουν, κατόρθωσα να βρω κάποια δουλειά παρόλο που οι υποψήφιοι εργοδότες μου μου λέγανε ότι ήμουνα μικρή και άνευ εμπειρίας.
    Το κοριτσάκι αυτό λοιπόν μεγάλωσε και έγινε μία γυναίκα με εμπειρία και γνώσεις και αισιοδοξία για μία ποιοτική και ήρεμη οικογενειακή ζωή … αλλά ήμουνα βλέπετε από τις «τυχερές» όπου οι εταιρίες τους χτυπηθήκανε από την κρίση και έμεινα άνεργη. Άρχισα λοιπόν να παρακολουθώ τις θέσεις εργασίας και τότε διαπίστωσα με έκπληξη ότι το 80% των λιγοστών αγγελιών ήταν χωρίς ουσιαστικά προσόντα αλλά με μόνη επιθυμία των εργοδοτών το όριο ηλικίας των 30 ετών.. Ακόμη και κάποιες προκηρύξεις όπως για παράδειγμα της Εθνικής τραπέζης, των δημοτικών υπαλλήλων κλπ είχανε το όριο αυτό. Το τελειωτικό χτύπημα βέβαια ήρθε από τον ΟΑΕΔ για τα νέα προγράμματα επιδότησης εργοδοτικών εισφορών τα οποία αφορούν τους νέους κατά προτεραιότητα έως τριάντα ετών.
    Νιώθοντας λοιπόν πιο γερασμένη από ποτέ, είμαι βέβαιη πλέον ότι εκτός από μία αποτυχημένη επαγγελματική ζωή θα μείνω μάλλον και άτεκνη αφού κανείς δεν θα ήθελε σαν υπάλληλο του μία γυναίκα 30+ με παιδιά. Τέλος θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που εκτός από εργοδότες είναι και σύζυγοι και γονείς και παππούδες λέγοντας τους ότι ο ρατσισμός τους δεν χτυπά μόνο εμένα μία άγνωστη και αδιάφορη γι’ αυτούς γυναίκα αλλά θα επιστρέψει σαν μπούμερανγκ σύντομα και σε αυτούς, στις γυναίκες τους και στις κόρες του και τότε ίσως καταλάβουν το κακο που προκαλούν στην ελληνική κοινωνία. Όσο για το ρατσισμό του ίδιου μας του κράτους «δικαίου» αυτό έτσι και αλλιώς έχει φτάσει στο κατώτερο σκαλοπάτι και δεν υπάρχει πιο κάτω.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των βουλευτών , να λάβουν την επιβράβευση που τους αξίζει. Διαφορετικά θα είναι συκοφαντίες τα γραφόμενα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο κουμπαράδες μαζεύει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακούστε πέντε πράγματα από έναν άνθρωπο που γνωρίζει, εδώ και χρόνια, τη φάμπρικα που παίζεται με τα ταξιδάκια των βουλευτών σ' όλα τα σημεία του ορίζοντα, στο όνομα τής άσκησης της λεγόμενης και "κοινοβουλευτικής διπλωματίας".
    Οι βουλευτές σκίζονται να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους κοινοβουλευτικές επιτροπές, γιατί έχουν διπλή κονόμα.
    Τα παίρνουν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, για να πάνε, λόγου χάρη, Στρασβούργο, Παρίσι, Βερλίνο, Μόσχα και όπου αλλού "χρειάζεται" να συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις ανούσιων κοινοβουλευτικών επιτροπών αλλά τα παίρνουν και από τις κοινοβουλευτικές συνελεύσεις των Οργανισμών που συμμετέχουν.
    Το θέμα είναι ότι, τόσα χρόνια που Ελληνες βουλευτές συμμετέχουν σε κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες και επιτροπές, του Συμβουλίου της Ευρώπης, τη Δυτικοευρωπαϊκής Ενωσης, του ΝΑΤΟ και της Διεθνούς Ενωσης Κοινοβουλίων, δεν έχουν να παρουσιάσουν ούτε μία επιτυχία για την προώθηση των λεγόμενων και εθνικών μας θεμάτων.
    Γιατί, λοιπόν, πάνε?
    Και για να μιλάμε συγκεκριμένα. Οι αποτυχημένοι της ελληνικής πόλιτικής σκηνής, Ντόρα Μπακογιάνη, Ελσα Παπαδημητρίου και Νικόλαος Δένδιας, ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους, για να αριβάρουν στο Στρασβούργο, όπου την επόμενη βδομάδα, γίνεται η Ολομέλεια της Συνέλευσης του Συμβουλίου τη Ευρώπης.
    Εκεί θα υπογράψουν κάποιες παρουσίες στη Συνέλευση και τις Επιτροπές, για να πάρουν το μπαγιόκο και θα ξεσκισθούνε στο ζαμπονό, στα αλσατικά εστιατόρια.
    Να τους κρίνεις από το αποτέλεσμα Πετσάλνικε και άσε τις παπάρες για συμβολή του Κοινοβουλίου στο δημόσιο έλλειμμα.
    Μ' αφορμή άλλο "ταξιδάκι" θα ακολουθήσουν και συγκεκριμένα παραδείγματα με ονοματεπώνυμο, για τις "δρατηριότητες" των ελλήνων βουλευτών στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα παίξει είδηση στα κανάλια:

    θρίαμβος της πολιτικής Παπανδρέου.
    Παραμένει σταθερά κάτω από το όριο των 500 μονάδων τo spread.
    Οι θυσίες μας πιάσαν τόπο, ήττα των κερδοσκόπων.
    -- οχι, δεν έχουν τον ΘΕΟ τους, τον πούλησαν και αυτόν στο ΔΝΤ.

    ΠΑΝΤΩΣ.
    Δύο τινά πρέπει να συμβαίνουν:
    -ή ο πρωθυπουργός δεν ξέρει σημάδι
    -ή το πιστόλι είχε άσφαιρα
    Γιατί με τόσους θριαμβευτικούς πυροβολισμούς ή αστοχούμε ή οι ξένοι κουφάθηκαν και δεν ακούν…

    Λεφτά υπάρχουν......
    100 μέρες ξύσιμο μέχρι να συνειδητοποιήσουν που πάνε τα τέσσερα.
    Μπλόφα με το ΔΝΤ
    Δεν θέλουμε χρήματα πολιτική στήριξη θέλουμε
    Το πιστόλι πάνω στο τραπέζι να μας αφήσουν ήσυχοι οι κερδοσκόποι!!!
    Το πιστόλι εκπυρσοκρότησε μετά από σωρεία λαθών παραλήψεων και ανεπάρκειας.

    Για 2η φορά 21 Απριλίου η Ελλάδα μπαίνει στο γύψο.
    + ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το συμπέρασμα λοιπόν προκύπτει αβίαστα και είναι το εξής: "ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ", γιατί τα λεφτά αυτά θα τα φάνε και πάλι οι υπόψη πολιτικοί. Αλήθεια πιστεύει ακόμη κανείς αφελής οτι στο ρωμαίϊκο θα αλάξει η κατάσταση, χωρίς να εκλείψουν οι πολιτικοί μας?
    ΕΛΕΟΣ, θεέ μου, ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά, μια με τους 16 μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής που δεν τους αγγίζεις, μια με τα ταξιδάκια των βουλευτών μετά των οικογενειών τους, δε νομίζεις συντροφε Φίλιππε, ότι την τραβάς μακριά την βαλίτσα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση