GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oύτε στο ΤΕΕ...

...μπόρεσε να εκλεγεί ο Β. Αξιώτης της ΟΝΝΕΔ ! Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Κινδυνεύει τα όποια θετικά πολιτικά οφέλη από την υποψηφιότητά το...

...μπόρεσε να εκλεγεί ο Β. Αξιώτης της ΟΝΝΕΔ!

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Κινδυνεύει τα όποια θετικά πολιτικά οφέλη από την υποψηφιότητά του για την προεδρεία της ΟΝΝΕΔ, να τα χάσει μετά τις αποτυχημένες κινήσεις που έπονται αυτής της αναμέτρησης. Αρχικά, με την φερόμενη συμφωνία για τη Γραμματεία της ΔΑΠ, που νομίζω τον αδικεί και υποτιμά το γεγονός ότι είναι ο πραγματικά κερδισμένος από τους υποψήφιους και δευτερευόντως από την αποτυχία του να εκλεγεί στις εκλογές της Κυριακής στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).
Αν και...

οι συνάδελφοι του κ. Αξιώτη έβγαλαν μια μεγάλη κάλπη με πάνω από 40000 να ψηφίζουν (βγάζουν βουλευτή!), ο νεαρός δεν βγήκε και ενώ είχε τη στήριξη του πατρός και των πέριξ αυτού. Ο πατέρας Αξιώτης σημειώνω ότι είναι από τους πιο εγνωσμένους αρχιτέκτονες των Αθηνών, λαβών αρκετές μελέτες από τον Δήμο Αθηναίων, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν κατάφερε να εκλέξει τον υιό. Βλέπετε, οι συνάδελφοί του έχουν κρίση και δυσκολεύονται να εκλέξουν γόνους που αρέσκονται να πολιτεύονται δίχως ουσία και να ασκούν την πολιτική ωσάν ακριβό σπορ...

8 σχόλια

  1. Καλή σας ημέρα κύριοι αναγνώστες. Σεβόμενος της ψυχολογικής υποστήριξης που έλαβαν εχθές βράδυ οι Ιπτάμενοι Αξιωματικοί της Πολεμ.Αεροπορίας, μέσω της εκπομπής του κυρίου Χαρδαβέλλα.....θα ήθελα να υπενθυμίσω, να τονίσω, να ΦΩΝΑΞΩ, ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούνται μόνο από το εκλεκτό σώμα των χειριστών των μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών αλλά και από Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και οι οποίοι νοιώθουν έντονότατα στο πορτοφόλι τους την φορολογική επιδρομή. ΔΕΝ θα πρέπει όμως κανείς να ξεχνά την μόνιμα ταλαιπωρημένη τάξη Υπαξιωματικών, η οποία με τη σωρεία υπηρεσιών που μηνιαίως έχει, με τις διαταγές που κάθε λεπτό καλείται να εκτελέσει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν αναφέρεται σε αυτήν την τάξη. Θα ήθελα να ρωτήσετε κάθε έναν από τους Ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας......Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός να επιθεωρήσει το αεροπλάνο, πώς είναι δυνατόν να πετάξει για να αναχαιτίσει??? Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός, να βάλει την υπογραφή του, ότι το αεροσκάφος είναι έτοιμο για απογείωση, ποιός από τους εκλεκτούς αγωνιστές των αιθέρων μας, θα ανέβει στο πιλοτήριο, χωρίς αυτήν την υπογραφή του ταπεινού Υπαξιωματικού??? Για αυτούς τους λόγους λοιπόν καλό είναι όταν γίνεται η όποια αναφορά στο λεπτό θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων, να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο οργανόγραμμα του κάθε σώματος και να μην γίνεται επιλεκτική αντιμετώπιση. Άλλωστε από τις 3000-4000 ευρώ που παίρνουν μηνιαίως οι Ιπτάμενοι, από τα 22 χρόνια της ζωής τους, καλό είναι και αυτοί να προσφέρουν κάτι από τον οβολό τους στο κράτος, ΟΠΩΣ αδιαμαρτύρητα προσφέρουν οι Υπαξιωματικοί των 1300 ευρω στα 35 χρόνια της ζωής τους καρτερώντας και ανυπομονώντας να βρεθεί κάποιος να μιλήσει κάποτε και για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κυβέρνηση άνευ χαρτοφυλακίου
    "Ερώτηση:

    Εφόσον πλέον το ΔΝΤ χαράσσει την οικονομική πολιτική της χώρας
    (και κατ'επέκταση αλυσιδωτά την κοινωνική, την εξωτερική πολιτική) η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
    και οι βουλευτές του είναι άνευ χαρτοφυλακίου,
    δηλαδή είναι πλέον διακοσμητικός ο ρόλος τους εφόσον τώρα πια δεν έχουν την δύναμη να αποφασίζουν και να νομοθετούν μόνοι.

    Αρα ποιός ο λόγος ύπαρξης τους...
    γιατί να τους ταίζουμε τζάμπα και βερεσέ και να βλέπουμε τις ανθυγιεινές τους φάτσες καθημερινά να λένε μπούρδες, για το πώς ξεπούλησαν την χώρα και κατεβάσαμε τα παντελόνια στους αμερικάνους?

    Θα είναι λοιπόν καλύτερο και για αυτούς να εξαφανιστούν, γιατί και στη μείωση του ελλείματος θα βοηθήσουν (βλ.βουλευτικούς μισθούς και μίζες) και την όποια αξιοπρέπεια τους έμεινε θα περισώσουν κάποιοι.
    Στα μάτια μου είστε ανύπαρκτοι και παράνομοι.
    Γυρίστε στο σκοτάδι των υπονόμων εκεί που μάθατε να κάνετε τις βρωμοδουλειές σας τόσα χρόνια, εκεί να μάθετε να ζείτε τώρα! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΞΙΩΤΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιος ο Αξιωτης

    ειναι μελλοντικος ηγετης
    οταν οι απατεωνες πανε φυλακκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ – Δύναμη Αλλαγής !

    Πράγματι, άλλαξε ο κατεστημένος παλαιοδεξιός όρος “Ψωροκώσταινα”.

    Έγινε “Ψωρογιώργαινα”.
    άλλαααααααααααααα
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ του πασοκ !!!!

    Σε δυσθεώρητα ύψη σκαρφάλωσε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, ξεπερνώντας τις 1.000 μονάδες βάσης για πρώτη φορά στην ιστορία, μία μέρα μετά την υποβάθμιση της...

    ΕΕΕ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!! ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το άξιο ιδιαίτερης προσοχής και το μείζον είναι , ότι και πάλι σε όλες τις εκλογές διεκδικούν θέσεις οι ίδιοι κομματικοί .
    Επαγγελματικά σε θέσεις πραγματικής οικονομίας και παραγωγικής διαδικασίας , σε θέσεις μέσα από τις οποίες θα αποδείξουν το βιοματικό τους βάρος , προτού διεκδικήσουν και μία κοινωνική προσφορά και μία δημόσια έκθεση , σε αυτόν τον σκληρό στίβο της καθημερινής βιοπάλης έχουν κάποια παρουσία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Δεν θα χρεωκοπησουμε

    φταινε και οι πολιτικοι του παρελθοντος και η Μερκελ και οι "εφιαλτες" που εδιναν αρνητικα στοιχεια στους κερδοσκοπους και πρεπει να συλληφθουν!

    Αυτο που εγινε στην πολεμικη αεροπορια λεγεται μικρο "προνουτσιαμεντο, δηλ. μικρο καλυμενο πραξικοπημα και πρεπει να λογοδοτησουν καποιοι, αυτοι που ισως θα θα κινηθουν και μελλοντικα,

    ελεγε ο δρ Κουτσουος στη Μηλιωνη, οπου συναντηθηκε με σημαντικα νεα στελεχη και ετοιμαζουν την Ελλαδα του αυριο και εγραφε ενα αρθρο του για το πρεσσ!

    Θα νικησουμε
    Αντισταθειτε ψυχολoγικα
    Καλη Πρωτομαγια!

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΗΔΗ
    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΘΝΙΚΑ
    ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση