GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Nα ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των πολιτικών»...

«....και ας μας πει για τις δικές του κουμπαριές ο κ. Πάγκαλος!». Μια πολύ σκληρή συνέντευξη του Α. Βγενόπουλου για το πολιτικό σύστημα... «...

«....και ας μας πει για τις δικές του κουμπαριές ο κ. Πάγκαλος!». Μια πολύ σκληρή συνέντευξη του Α. Βγενόπουλου για το πολιτικό σύστημα...

«Το επόμενο βήμα για την ελληνική οικονομία είναι το ΔΝΤ και η Ευρώπη», δήλωσε μιλώντας στην Τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τους «Νέους Φακέλους» ο πρόεδρος της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος και εκτίμησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν τα spreads, από τη στιγμή που το Πρόγραμμα Σταθερότητας απέτυχε να πείσει τις αγορές.
«Προς το παρόν δε χρεοκοπούμε... η προσφυγή στο ΔΝΤ δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή μίας νέας περιόδου, με αρκετά όμως νεφελώδη στοιχεία τα οποία θα πρέπει να ξεκαθαριστούν...», σημείωσε ο κ. Βγενόπουλος και πρόσθεσε: «Το ΔΝΤ μπορεί να βοηθήσει, αλλά μπορεί να αποδειχθεί και δαίμονας».
Ο πρόεδρος της MIG επεσήμανε ότι...

ζούμε το τέλος μίας εποχής, λόγω της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης που οδήγησε η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και κάλεσε τον πρωθυπουργό να μην υπολογίσει κανένα πολιτικό και κομματικό κόστος «και να ηγηθεί προς μία νέα κατεύθυνση». «Φοβάμαι, όμως - πρόσθεσε - ότι ο κ. Παπανδρέου δε θα αντέξει να προχωρήσει μπροστά, όσο έχει γύρω του έναν κρατικό μηχανισμό, ο οποίος θα αρχίσει να αποκαλύπτει σκάνδαλα».
Αναφορικά με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο πρόεδρος της ΜΙG ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς –όπως υποστήριξε - «ο κ. Σαμαράς κουβαλάει τις αμαρτίες του παρελθόντος».
Σε ερώτηση εάν εξακολουθεί να έχει την ίδια γνώμη για την κυβέρνηση σε σχέση με αυτή που είχε εκφράσει πριν από δύο μήνες, ο πρόεδρος της MIG απάντησε: «Έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά πράγματα από τότε που είχα εκφράσει την άποψή μου. Σε κάποια βαθμό του βγήκε η μάχη του κ. Παπανδρέου, ενώ σε κάποια άλλα όχι...».
Όπως εξήγησε, «το Πρόγραμμα Σταθερότητας δεν έπεισε και αυτό ήταν ένα από τα αρνητικά στοιχεία των προσπαθειών του πρωθυπουργού... κάποια στιγμή θα έπρεπε να παρθούν μέτρα και ένα πρόγραμμα σταθερότητας τεχνοκρατικά άρτιο, ώστε να πεισθούν οι αγορές. Κάτι τέτοιο δεν έγινε γι΄αυτο και δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα να πέσουν τα spreads».
Ο πρόεδρος της MIG επανέλαβε την πρότασή του για δημόσιες επενδύσεις υπό τη μορφή της ακίνητης περιουσίας, αφού -όπως υποστήριξε-, οι μεγάλες επενδύσεις κυρίως από το εξωτερικό «δεν είναι δυνατό να υπάρξουν με τη δημοσιονομική και φορολογική αστάθεια που επικρατεί στη χώρα μας».
Πολιτικοί μουσειακού είδους: Ο πρόεδρος της MIG ερωτήθηκε για το εάν σκέφτεται να κατέβει στην πολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «έχω βαρεθεί να απαντάω σε αυτή την ερώτηση. Όσοι θέτουν αυτά τα ερωτήματα, αντί να αντιπαρατεθούν μαζί μου με επιχειρήματα, προσπαθούν να βρουν κίνητρα για να μειώσουν την αξία μου... Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να ασχολείται με τα κοινά ειδικά σε μία τέτοια περίοδο... Εγώ δε θα γίνω κατεστημένος επιχειρηματίας της χώρας και δε σκοπεύω να μπω στην πολιτική".
Ο κ. Βγενόπουλος κάλεσε τον πολιτικό κόσμο να απαντήσει πού πήγαν τα λεφτά, και σημείωσε ότι τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει η τιμωρία, αλλά η κάθαρση. «Να δοθεί στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες των πολιτικών και ταυτόχρονα να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των πολιτικών». «Οι εξεταστικές επιτροπές το μόνο που κάνουν είναι να αυξάνουν την αναξιοπιστία του λαού», σημείωσε.
Σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε προσωπικά και στον κ. Πάγκαλο, καλώντας τον να αποδείξει τις κατηγορίες εναντίον του, αλλιώς να παραιτηθεί. «Ας αφήσει ο κ. Πάγκαλος τις κουμπαριές τις δικές μου και ας μας πει για τις δικές του...».
«Υπάρχουν πολιτικοί μουσειακού είδους, που θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί
», κατέληξε ο κ. Βγενόπουλος. (Πηγή: http://www.skai.gr/)

20 σχόλια

  1. 21 Απριλίου. Η δική μας στιγμή...‏

    Ζητω ο εθναρχης Γεωργιος Παπαδοπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίσανε τα όργανα από επιχειρηματικούς κύκλους εναντίον της κυβέρνησης. Κλαψαμπέλη ξύπνα!!! ΔΝΤ=5 τοις εκατό (μελλοντικά) στις εκλογές για το κόμμα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει και ένας άλλος διάλογος που αποσιωπάτε ΕΠΙΜΕΛΩΣ από τους ενεπίδεικτους μαθήσεως ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ και δημοσιογράφους, που ασφαλώς συμφέρει τους πολιτικοοικονομικούς παράγοντες.

    http://www.scribd.com/doc/7070743/-

    ο οποίος διάλογος έχει άμεση σχέση με την ουσία του χρήματος

    http://vimeo.com/7824149

    ΚΑΙ τον ρόλο των "ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ" του ΔΝΤ.

    http://www.zeitgeistanalysis.site50.net/2meros/2010.htm

    Οι πρεζάκιδες είναι πιο ενημερωμένοι από τους πολιτικούς και του οικονομολόγους, ΑΛΛΑ το πέος της εξουσίας το επιβάλουν τα υποχείρια, υποτελείς, των διαπλεκόμενων στη διαφθορά.

    Τελικά αιρετοί των ΟΤΑ, οι ΑΛ ΚΑΙΝΤΕΣ των διαπλεκόμενων στην αφαίμαξη των περιουσιών των Δήμων και του Δημοσίου, εκπρωσοπούν τη διαφθορά, εκμετλευόμενοι την αντιπροσώπευση της ψήφου του πολίτη της Εκκλησίας του Δήμου.

    Ο Βγενόπουλος τι δεν κατέχει από αυτά? Υπάρχουν βέβαια ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΡΓΙΑ!

    Ο θάνατος ενός διαφθαρμένου Mort d' un pourri με τον Αλαίν Ντελόν κ.α. βασισμένο πάνω στο μυθιστόρημα του Ράφ Βαλλέτ γυρισμένο το 1977 με ζαχοπουλιακές παραφυάδες Το βλέπεις το απολαμβάνεις ξεδείνεις και περιμένεις τον ντέντεκτιβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φώναζαν τα δεξιά μπλόγκς δεκαπέντε μέρες τώρα για το Τ+10.
    Έπρεπε να το πεί ο Βγενόπουλος για να δεί το φώς της δημοσιότητος;
    Και εκείνος ο βαρύγδουπος ξερόλας, το τσιράκι του μογγόλου του σημίτη ο Παναγιώτης ο Γεννηματάς δεν είχε πάρει τίποτε χαμπάρι;
    Ο Χριστοδούλου της Goldman Sachs που έχει βάλει ο Γιωργάκης να διαχειρίζεται το χρέος της χώρας, τίποτε και αυτός;
    Ρε αλήτες, σταματήστε να δουλεύετε το λαό, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    Έχετε καταχρεώσει τη χώρα μέσα σε λίγους μόνο μήνες.
    Θα γίνει της Βαστίλλης εάν συνεχίσετε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το επόμενο στάδιο της ελληνικής οικονομίας ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.56, Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤΕΙΝΑΡΑΚΙΑ ΒΛΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάγκαλε,δέν μάς λές,πώς εδημιούργησες τόν αμπελώνα στήν Ήπειρο καί παράγεις
    ''ποικιλίες''!!!
    Μέ τί χρήματα ρέ αρχιλαμόγιο,άχρηστε,
    γουρουνογούρουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο σοσιαλιστής Στρος Καν, ο δημοκρατικός Τζορτζ Σόρος, ο σοσιαλιστής γιωργάκης…………”Να φύγετε κύριοι να πάτε αλλού”. Οι μεγαλύτερες κλοπές στις κοινωνίες των εθνών, έχουν γίνει από τα ”πεφωτισμένα” σοσιαλιστικά καθεστώτα.

    Λεφτά υπάρχουν…..
    Μονόδρομος δεν είναι ο δρόμος των αγορών……
    Έλεος Mr. Jeffrey.
    Παραιτηθείτε άμεσσα μπας και γλυτώσουμε κανένα ασημικό….

    Και αν το συμφέρον της χώρας επιτάσσει να παραιτηθείτε αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @1:52:00 π.μ.

    MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ....ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ.
    2Ιη ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΝΤ.

    Ο ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑ............

    ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ανθρωπος εχει αρχιδια ποιος παγκαλος και σηφουνακης αυτοι δεν επρεπε να υπαρχουν απο χρονια.επρεπε να ειναι φυλακη.μπραβο βγενοπουλε συμφωνω απολυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά τις καταγγελίες του κ. Βγενόπουλου για τους κυρίους Πάγκαλο και Σηφουνάκη, ο κ.Παπανδρέου έχει μόνο δύο επιλογές:
    1. Να τους ζητήσει εντός της ημέρας να καταθέσουν πειστικά στοιχεία και να καταθέσουν μηνύσεις και αγωγές εναντίον του κ. Βγενόπουλου.
    Μάλιστα, επειδή η συκοφαντική δυσφήμηση εμπίπτει στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικαιοσύνη μπορεί να κινηθεί αυθημερόν.

    2. Σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να ζητήσει την παραίτησή τους.

    Ούτως ή άλλως Πάγκαλος και Σηφουνάκης οφείλουν σήμερα κάποιες απαντήσεις, διότι είναι έκθετοι στα μάτια της κοινής γνώμης

    Αλλά! Το πάχος του δέρματος…
    Πως το λένε ,δεν θυμάμαι…
    Οταν(αν) ακούσετε την απάντηση του κ.Σηφουνάκη κρατειθείτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ

    Νεες σκεψεις στην κυβερνηση μετα το αρθρο του δρ Κουτσουκου στο πρεσσ

    εξαλλου δανεισθηκαμε σημερα με 2 δις ας κανουμε το ιδιο κολπο καθε βδομαδα με 5 δις

    φασουλι το φασουλι

    να βγει ομολογιακο δανειο ομογενων


    Συγκλονιζεται το Πασοκ για να μην παμε στο δΝΤ που τελικα μαλλον δεν θα παμε

    καποιοι κερδοσκοπουν και αυτο δεν μπορει να ειναι παντα οι ξενοι

    και οι "δικοι μας στο κολπο"!

    Η Ευρωπη με το ηφαιστειο μπορει να είναι η Νεα Ανλαντιδα που χαθηκε για παντα ειπε ο δρ Κουτσουκος

    που πιστευει οτι σε λογο η Μερκελ θα ερθει για δανεικα στην Ελλαδα!!

    Περιμενετε συντροφοι, αντισταθειτε, οχι στο ΔΝΤ, τουλαχιστον οχι τωρα
    Αντισταση....

    Τιτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @@@@ 20/10:07 π.μ.

    Tί έγινε ρέ ζώο???
    Θυμήθηκες τήν καταγωγήν σου καί βελλάζεις ή πείνασες καί θέλεις γρασίδι διά νά βοσκήσης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εδώ δες αίσχη απο τα βόδια του Πασόκ
    που τρώνε σαν ΥΑΙΝΕΣ !
    ---------------------------------
    To μεγάλο σκάνδαλο με τα 50εκ. δρχ - Ο Σηφουνάκης θέλει να μας πει ότι απλά ενημέρωνε τον Βγενόπουλο;

    ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    Εδώ έχουμε ένα περίεργο παιχνίδι που ξεφτιλίζει την ίδια την κυβέρνηση. Ο Βγενόπουλος λέει ότι έδωσε 50 εκ. δρχ στο υπουργείο που ήταν τότε υπουργός ο Ν.Σηφουνάκης για τα καμμένα της Σάμου και ο πρώην υπουργός λέει ότι δεν πήρε τίποτα.

    Προσέξτε τώρα:

    Η φωτογραφία είναι από ΚΟΙΝΗ συνέντευξη τύπου που έδωσαν τότε και που ο Σηφουνάκης μας περνάει για βλίτα και λέει...
    ότι την έδωσαν μετά την ενημέρωση που του έκανε για την πορεία των έργων! Αφού δεν τα έδωσε όπως λέει τα χρήματα γιατί δεν του έβγαινε στο τηλέφωνο να του πει ότι δεν μας έδωσες τα χρήματα που μας υποσχέθηκες; Αντιθέτως ο Βγενόπουλος πήρε 4-5 φορές όπως είπε και ο Σηφουνάκης δεν του βγήκε στο τηλέφωνο! Και ποιος είναι ρε Σηφουνάκη ο κάθε Βγενόπουλος(και μάλιστα το 2001) που τον ενημερώνεις για την πορεία της αναδάσωσης και μετά κάνεις συνέντευξη τύπου;

    Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι συνεντεύξεις τύπου δίνονται αν ο επιχειρηματίας έχει δώσει κάτι και ο υπουργός βγαίνει μαζί του να τον ευχαριστήσει. Εδώ βλέπουμε όλα τα κανάλια. Πως πήγαν εκεί χωρίς να έχει να πει τίποτα επί της ουσίας και γιατί τα φώναξαν; Για μια ενημέρωση; Ο πρόεδρος της δημοκρατίας είναι ο Βγενόπουλος και τον ενημερώνατε κ.Σηφουνάκη ή πράγματι έδωσε 50 εκ, δρχ και κανείς δεν ξέρει που πήγαν;

    Και κάτι άλλο. Ολόκληρο κράτος με το ίδιο κόμμα στην εξουσία και θέλετε να μας πείτε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε αν πήγαν στο ταμείο του υπουργείου 50 εκ, δρχ; Τα κάψατε τα αρχεία ή τα πετάξατε;

    Κόψτε το δούλεμα κ.Πεταλωτή και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μάθουμε που πήγαν τα χρήματα και αν δόθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. “O Βγενόπουλος “εκτελεί” Σηφουνάκη”

    ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ.. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ
    ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    - Πότε φεύγει ο Σηφουνάκης ;
    Απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί ;

    - Θα στόλιζα το Σηφουνάκη με κάποια κοσμητικά επίθετα αλλά θα με κόψουν, οπότε αρκούμαι να πω ότι τον θεωρώ διαχρονικά αναξιόπιστο.

    - Άντε πάρε το κουβαδάκι σου Σηφουνή μου και χαιρέτα μας…
    Και άλλη φορά κοίτα να κουνηθείς σε κανέναν που είναι στα κυβικά σου…

    - Σιγά μην χάσει η Βενετιά βελόνι,απ’την απουσία του κυρίου.Παρ’ολ’αυτά,χαμένος δεν θα πάει.Διότι και ‘κολλητός’ είναι,αλλά και ως παιδί φρονίμων, ‘μαγείρεψε’ από πολύ καιρό πρίν φθάσει στο σημείο να πεινάσει.

    - Το λυπηρό είναι ότι έτρεξε ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ σήμερα το πρωί να καλύψει τον ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ,πίστευα ότι αυτή η κυβέρνηση σε τέτοια θέματα ήταν τίμια ,στο διάλο όλοι τους .

    - Σιγα μην ιδρωσει κανενα ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΙ!!! τι ηταν 50.000.000 τοτε για εναν ΠΑΣΟΚΟ? Στραγαλια…!!

    - Μην ξεχνας βγηκε το ξανθο αυτιστικο εκπρόσωπος τυπου και βιαστηκε να υπερασπιστει τον Σηφουνακη….!! συνπεως σιγα μην τον ξαποστειλουν.!!!…μπορει να του ειπαν και λιγα εφαγες..!!

    - Τώρα τα 50; Πάνε! Πέρασε ο πράσινος Σήφουνας, που τα κάνει αόρατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ας μιλησει επιτελους τουλαχιστον κι ενας αυτοδημιουργητος.

    ολο ασχετους ανεπαγγελτους κολλεγιοφλωρους πολιτικους ακουμε καθε μερα να πετανε απειρες μπουρδες για απειρα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΓΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση