GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H κοπέλα που "ανάγκασε" τον Λάκη Λαζόπουλο...

...να διαβάσει το ηλεκτρονικό γράμμα που του έστειλε, καθώς ήταν από ψυχής κι εκ τούτου αληθινό, με γραφή άμεση και καθηλωτική, αποκαλύπτει ...

...να διαβάσει το ηλεκτρονικό γράμμα που του έστειλε, καθώς ήταν από ψυχής κι εκ τούτου αληθινό, με γραφή άμεση και καθηλωτική, αποκαλύπτει την εικόνα της αποκλειστικά στο PRESS-GR.
Η Νίκη Λαζαρίδου χαρίζει (=με τη κυριολεξία της λέξης) το γράμμα για τους αναγνώστες του blog, στον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη.

Αγαπητέ Λάκη,

Ονομάζομαι Νίκη Λαζαρίδου, είμαι 21 ετών και αυτή την στιγμή που σου γράφω κάθομαι αναπαυτικά μέσα στο σαλόνι ενός πανεπιστημίου στην Αγγλία.
Είμαι εδώ μόνο για 5 μήνες αλλά ήδη νιώθω αυτό που μου έλεγαν οι γονείς μου, αυτό που μου είπαν οι γιαγιά μου και ο παππούς μου... η Ελλάδα είναι η μητέρα που πουλάει τα παιδιά της. Γιατί νιώθω έτσι;
Πριν έρθω εδώ έκανα αιτήσεις για τα πανεπιστήμια στην Αγγλία και τα περισσότερα από αυτά με δέχτηκαν. Από τότε η ψυχή μου δεν...

μπορεί να γαληνεύσει.
Εδώ δεν είναι το σπίτι μου, εδώ δεν είναι η πατρίδα μου, εδώ θα είμαι πάντα ξένη μεσ' τους ξένους. Δεν περνάει μέρα που να μην συζητώ με τους γονείς μου για το αν θα τα τινάξω όλα στον αέρα και θα κάνω μια νέα αρχή στην Αγγλία, όπου θα σπουδάζω σωστά, θα βρω δουλειά, θα υπάρξει αξιοκρατία και θα πληρώνομαι σωστά. Με λίγα λόγια θα έχω αυτά που θεωρώ πολυτέλεια ενώ θα έπρεπε να είναι δεδομένα...Κάθε μέρα όταν γυρνάω στο μικρό μου δωμάτιο βλέπω την εκπομπή σου, βλέπω ειδήσεις διαβάζω άρθρα και ενημερώνομαι για την κατάσταση που επικρατεί. Κάθε μέρα που ξυπνάω προσπαθώ να με πείσω πως εδώ είναι καλύτερα να ζήσω. Με το χέρι στην καρδιά σου λέω πως δεν περνάει μέρα που να μην κλαίω για αυτή τη χώρα.
Τη χώρα αυτή που μου την κατασπάραξαν οι άπληστοι πολιτικοί, που οι πολίτες της είναι σε απόγνωση, που έχει τα τεράστια της χρέη.
Σκέφτομαι όλη μέρα πως θέλω να γυρίσω και φοβάμαι.
Να γυρίσω στο ελληνικό πανεπιστήμιο που σπούδαζα και να μην ξέρω πότε θα αποφοιτήσω ή αν θα κλείσει από έλλειψη χρημάτων;
Η δική μου η γενιά φοβάται, ξενιτεύεται όπως τότε με τις Γερμανίες και τις Αμερικές, σφίγγει τα δόντια κλείνει τα μάτια και πηδάει στο κενό.
Σας παρακαλώ μέσα από τον πάτο της ψυχής μου... ελευθερώστε την χώρα μου.
Μην με διώχνετε.. Αφήστε με να χαρώ τα χίλια της κάλλη.
Μητέρα, Πατέρα... θέλω να έρθω πίσω.

40 σχόλια

  1. ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣ...ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση αυτή. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και σκληρη δουλειά από όλους μας. Μόνο έτσι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια αξιοπρεπή χώρα. Όσον αφορά τα λαμόγια που τη λυμαίνονται εδω και μερικές δεκαετίες οι ημέρες τους είναι μετρημένες. Οι ραγιάδες έχουν ΞΥΠΝΗΣΕΙ πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αυτά που γράφει η κοπέλα είναι όχι μόνο αλήθεια άλλά ένα μόνο μέρος της ζοφερής Ελληνικής πραγματικότητας.
    Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός και ας μην σχολιάζεται επαρκώς από την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία, ότι η αφρόκρεμα και το μεγαλύτερο μέρος του επισημονικού δυναμικού της χώρας μας είναι μετανάστες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία γιατί οι δομές αυτού του Αφρικανικού κράτους που λέγεται Ελλάδα δεν τους δίνουν καμία προοπτική.
    Στην κοπέλα που αμφιταλαντεύεται και προβληματίζεται πού και πώς θα φτιάξει τη ζωή της θα της πω, ότι είπα και στα δικά μου παιδιά:
    Κορίτσι μου , χτίσε τη ζωή σου σε οποιδήποτε Κράτος έχει δομές και σέβεται τον κόπο και την αξιοπρέπεια του πολίτη και δεν έχει την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών του αλλά και των πολιτών του χωρίς ηθικές αρχές, ιδιοτελείς, βολεψάκηδες, αρπακτικά, απατεωνίσκους και ραγιάδες που όμως μόλις αποκτήσουν κάποια υποτυπώδη εξουσία γίνονται οι χειρότεροι καταπιεστές.
    Να έχεις την Ελλάδα μόνο γιά διακοπές και αυτό όχι πάντα γιατί μην ξεχνάς ότι ακόμα και τις διακοπές σου θα τις πληρώσεις πανάκριβα και θα σε εξαπατήσουν όλοι πουλώντας σου φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες.
    Κ Αντωνόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'Ετσι κάνουν όλοι οι γόνοι μεγάλων τζακιών. Σπουδάζουν στο εξωτερικό και έρχονται μετά πίσω για να ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι έχουν κάνει όλοι οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα.
    Ο Λαζόπουλος της έδωσε (από αφέλεια ?) βήμα για να προβληθεί από τώρα για να επιστρέψει στην Ελλάδα λαοφιλής.
    Αν αγαπάς την Ελλάδα κυρά μου, σπουδάζεις στην Ελλάδα με τα όποια προβλήματά της.
    Εμένα αυτή η κοπέλα δεν με συγκίνησε καθόλου το αντίθετο μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ούτε ένα σχόλιο; Τι κάφροι είστε εσείς;
    Αλλά ξέχασα, η κοπελίτσα δε λέει κάτι που πουλάει!!!

    Δημήτρης από Γέρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ
    NIKOS
    ΣΤΟ CITRY TOY LONDON
    Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....
    ...ΕΕ.....ΠΑΜΠΟΥΚΗ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΗΣΕ ΛΑΕ28 Απρ 2010, 11:31:00 π.μ.

    ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 29 ΧΡΟΝΙΑ. Ζ Η Σ Ε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δέν γνωρίζω ούτε τίς σπουδές κάνεις ή ποίο είναι τό κοινωνικο-οικονομικό σου υπόβαθρο.
    Αυτό όμως πού διακρίνω στά όσα αναφέρεσαι,καταδεικνύει,ότι τά θέλεις όλα ''έτοιμα'' στήν ζωήν σου.
    Δέν σέ έχουν μάθει νά μάχεσαι!!!
    Τά όποια αγαθά κοπελιά μου,''κόποις κτώνται''!!!
    Κι αυτό τό τελευταίο πού αναφέρεις περί αλλαγής τής κοινωνίας από τόν Λαζόπουλο,ό οποίος μέ πολλούς άλλους όμοιους του επώνυμους,
    οποιουδήποτε κοινωνικού χώρου,
    έχουν τήν βασικότατην ευθύνην,διά τό ''χάλι'' τής Ελληνικής κοινωνίας,αφού ό,τι διεκδίκησε κι ''απόλαυσε'',άν καί ατάλαντος, τό επέτυχε έρποντας καί γλείφοντας κι υποκρινόμενος!!!
    Εάν αυτός,ό Λαζόπουλος δηλαδή, είναι ένας από εκείνους πού αντλείς παραδείγματα καί σέ αντιπροσωπεύουν φιλοσοφικά,τότε φεύ!!!
    Μείνε στήν Αγγλία,διότι σάν κι εσένα έχουμε πολλούς/-λές!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς "28 Απρ 2010 10:10:00 π.μ.":

    Δεν ξύπνησε κανείς ραγιάς αγόρι μου, ούτε και πρόκειται να ξυπνήσει ποτέ. Αυτό είναι το δράμα της Ελλάδας. Δεν το καταλαβαίνεις??
    Δεν βλέπεις τα χθεσινά γκάλοπ που δείχνουν ότι οι περισσότεροι έλληνες ξαναψηφίζουν πάλι τα 2 μεγάλα κόμματα, δηλ. αυτά που όλοι τους τα κατηγορούν ότι μας κλέψαν και μας ρήμαξαν?. Αυτά που όλοι τους τα βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ?.

    Σκέφθηκες ποτέ ότι ο ελληνικός λαός είναι ο μόνος λαός στον κόσμο που θέλει πάντοτε να έχει κηδεμόνες και μάλιστα τους ίδιους πάντοτε, παρ' όλα όσα αντίθετα κουραφέξαλα θέλουμε να πιστεύουμε, ή που μας δίδασκαν στα σχολεία??

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ.
    Όταν θα κρεμάσει στο σύνταγμα τους πολιτικούς του. Τους πολιτικούς του που έκλεβαν, διόριζαν, χάριζαν, έτρωγαν, έπαιρναν μίζες (μέσω τραπεζικών λογαριασμών) από παντού και οικιακές συσκευές, καφεμπρίκια και δονητές από τη SIEMENS, και επίσης άλλες τόσες μίζες, ένα άλλο 50%, από ντόπιους (με βαλίτσες όμως εδώ, γι΄αυτό και δεν ακούγονται)!!

    Δεν βλέπεις ότι στην εξεταστική της Βουλής των καφρελλήνων, αρνούνται οι πολιτικοί να φωνάξουν για κατάθεση, όσους ειπώθηκε και γράφτηκε ότι δώσανε ή πήραν μίζες??

    Στο τέλος όλοι οι έλληνες τους ξαναψηφίζουν, και τελικά ο μόνος δυστυχώς που απομένει να τους βρίζει σε μόνιμη βάση είναι ο γραφικός Βασίλης Λεβέντης.

    Αυτή είναι η κατάντια μας.
    Πάψε λοιπόν να ευελπιστείς και να ονειρεύεσαι ξύπνιος. Οι λύσεις δεν πέφτουν απ΄τον ουρανό. Τις επιβάλει ο λαός.

    Σκέψου λίγο και η λύση θα εμφανιστεί μπροστά σου.!!!!!

    Για την υπογραφή: «Κεφτές»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ – Δύναμη Αλλαγής !

    Πράγματι, άλλαξε ο κατεστημένος παλαιοδεξιός όρος “Ψωροκώσταινα”.

    Έγινε “Ψωρογιώργαινα”.
    άλλαααααααααααααα
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ του πασοκ !!!!

    Σε δυσθεώρητα ύψη σκαρφάλωσε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, ξεπερνώντας τις 1.000 μονάδες βάσης για πρώτη φορά στην ιστορία, μία μέρα μετά την υποβάθμιση της...

    ΕΕΕ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!! ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγά και μην ασχοληθεί ο Λαζόπουλος με τα της ΟΥΣΙΑΣ! για να προετοιμάσει με βάγια τον δρόμο της επιστροφής για τη σταύρωση της κάθε κοπελιάς, και για να ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΑΡΓΥΡΙΑ για την ΠΑΙΔΕΙΑ

    Το 1892 συντελείται μια συμβολαιογαφική πράξη δωρεάς εν ζωή του συμβολαιογραφούνρως Ειρηνοδικειακού γραμματέα Γεωργίου Σκανδούλη παρά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, προς τον ΝΙΚΟΛΑΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

    Το 2006 έκανα καταγγελία στο τμήμα ελέγχου των συμβολαιογράφων, του Υπουργείο Δικαιοσύνης, να ελεγχθεί συμβολαιογράφος για τη συνδρομή του το 1989 στη σύνταξη των προσαυξανωμένα επεκτεινόμενων ορίων συμβολαίου χορτονομής, ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ του ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΤΟΣ Δημοτικού βοσκοτόπου (χορτονομής), άλλοτε του Δημοσίου (ο Δήμος δεν έχει κάνει πράξη αποδοχής) και νυν του Δήμου Σκύρου, προελθούσης εκ της δωρεάς του συμβολαιογραφούνρως το 1892 Ειρηνοδικειακού γραμματέα Γεωργίου Σκανδούλη, παρά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ προς τον ΝΙΚΟΛΑΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

    Η καταγγελεία αυτή εστάλη από τον προιστάμενο του τμήματος, ελέγχου των συμβολαιογράφων ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ στον εν λόγω συμβολαιογράφο, για τις δικές του ενέργειες λόγω αρμοδιότητάς του, χωρίς την υποχρέωση προς αυτόν να επεξηγήσει την ανωμαλία της σχέσεις των πραγμάτων κατά την συνδρομή του στη σύνταξη του συμβολαίου, λόγω μη αρμοδιότητας? ελέγχου των συμβολαιογράφων από το τμήμα ελέγχου αυτών? του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

    Υ.Γ. Προς αποκλεισμό προκαταλήψεων! κάθε διαχρονική συνωνυμία δεν έχει να κάνει με ασφαλιστικές δικλείδες προστασίας των διαπλεκόμενων, στους χώρους της δημόσιας διοίκησης. Ούτε με διαχρονικές μεθόδους διαπλεκόμενων στην κατάχρηση της Δημόσιας περιουσίας, ούτε με της μεθοδολογίες σύνταξης πλασματικών συμβολαίων εκ των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο με τη Μονή Μεγίστης Λαύρας και 7,5 δισεκατομμύρια, για το οποίο υπάρχει εισαγγελική έρευνα, ούτε και με την αιτία προσφυγής στο ΔΝΤ.

    Η καταγγελεία έχει ως εξής..

    Παρακαλώ όπως ελέγξετε ως προς τα του έννομου της μεταφοράς και μεταγραφής των αναγραφόμενων ορίων της Εν Σκύρω 21-12-1989 αριθμ.3564 λαβούσα χώρα Συμβολαιογραφικής πράξης εξ αδιαιρέτου «χορτονομής », και προτρέψετε, τον πρώην συμβολαιογράφο και δικηγόρο, κ. Βαθάκο Γρηγόριο, νυν υποθηκοφύλακα, υποθηκοφυλακείου Σκύρου να επαναφέρει στην τάξη τους κληρονόμους αυτής...

    η συνέχεια στο.. http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2 ... st_03.html

    Έκτοτε μας πρόλαβε η κατάσταση πολιορκίας του χρέους, και η διέξοδος προς επετεία επιβάρυνσης επιπλέον χρέους.

    Σε έξη μήνες κλείνου τρία χρόνια, πολιτικοδικονομικοί διαπλεκόμεοι παράγωντες του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Σκύρου, εκπρωσοπούμενου δια του δημάρχου παρά την πιστωποιημένα ενημέρωση τους

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/ ... ikeon.html

    πασχίζουν συνδράμοντας και καλύπτωντας πολιτικά τους καταπατητές να οικιοποιηθούν τα καταπατημένα του άλλοτε Δημόσιου βσκότοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω την Νίκη,καλό θα ήταν να βγάλει το σκασμό και πάψει να γκρινιάζει διότι πριν φύγει για την Αγγλία έγλυφε πρωί μεσημέρι και βράδυ των κώλο τον κομματικών παρατάξεων και είχε καταντήσει λακές κανονικότατος της εξουσίας.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άμα έχεις γίνει 21 ετών καί σκέπτεσαι τέτοιες ανοησίες, κάτσε στήν Αγγλία, φάε τά λεφτά τού μπαμπάκα σου,

    παίξε τήν "σπουδάστρια" καμμιά δεκαριά χρόνια....

    κι'όταν συνέλθης, γύρνα νά αποτελέσης "κοινό" τού Λαζόπουλου....

    Θά έχει ελευθερωθεί η θέση τής Ανθούλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καί πούσαι.....

    Άμα είσαι καί καλό κορίτσι, καί ...ανοιχτόμυαλο,

    μπορεί καί νά σέ πάρει βόλτα μέ τό κόττερο, ξέρεις τώρα, καί νά σού δώσει καί "διατροφή"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. επέστρεψε λοιπόν, ποιος σε εμποδίζει;
    Συνειδητή ήταν η επιλογή σου να κάνεις αιτήσεις στα αγγλικα πανεπιστημια προκειμένου να γίνεις δεκτή

    Το ίδιο έκανα και εγώ πριν 6 χρόνια οταν , πτυχιούχος της Νομικης Αθήνας,αποφάσισα να έρθω Γαλλία για το μεταπτυχιακό μου

    Και βρίσκομαι ακόμα εδω αφου σε λίγο καιρό υποστηρίζω το διδακτορικό μου

    Ολοι έχουμε οικογένεια, δεν είσαι η μόνη

    Προσωπικα, δεν έχω έρθει στην πατρίδα μου εδω και εναμισυ χρόνο προκειμένου να προχωρήσω τη διατριβή μου ΄

    Δεν μου είναι ευχάριστο, βέβαια, αλλά στη ζωή τιποτα δεν χάριζεται

    Κατανοώ το νεαρό της ηλικίας σου και σου λέω το εξής:Aν πιστεύεις ότι δεν αντέχεις, επέστρεψε

    Διαφορετικά, σφίξε τα δόντια και προχώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re tin ksero aythn! mytilene spudazei. re megalo psonio einai kai poli dythen. imarton..... poso melo pia?? mipos kai kerdisei merika lepta dimosiotitas kai ksefigei apo ta azitita pou vrisketai........

    ftanei to melo kopela m, ksernao

    na ta pisteyes toulaxiston..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδη απο την εμπαθεια μας μερικοι δε βλεπουμε και δεν καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε, προφανως η κοπελα για ναειναι για 5 μηνες στην Αγγλια, ειναι με καποιο προγραμμα ανταλλαγης ERASMUS και γιαυτο αναρωτιεται αν πρεπει να γυρισει να δυνεχισει τις σπουδες της στο Ελληνικο Πανεπιστημιο βρε παιδια.....Η εμπαθεια και η κακια μας εχει φαει σε αυτη τη χωρα.... το οτι δεν καταλαβαινουμε τι διαβζουμε, τι λεμε και το που υπογραφουμε.....Με το κοριτσακι τα βαλατε ξεφτιλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μεινε εκει κυρα μου, δεν πειραζει, μια λιγοτερη,

    αλλα προσεξε , δε θα βρεις εκει κοροιδα με παχυλο πορνετοφολι, οι Αγγλοι δεν εχουν καμια σχεση με τα σημερινα κοροιδα Ελληνες αντρες

    μπορουμε να ζησουμε και χωρις εσενα

    α και που 'σαι, γραψε και κανα βιβλιο, για να διηγηθείς την ιστορία σου σε 20 χρονια
    ειναι in

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πασοκ

    Δεν θα χρεωκοπησουμε

    φταινε και οι πολιτικοι του παρελθοντος και η Μερκελ και οι "εφιαλτες" που εδιναν αρνητικα στοιχεια στους κερδοσκοπους και πρεπει να συλληφθουν!

    Αυτο που εγινε στην πολεμικη αεροπορια λεγεται μικρο "προνουτσιαμεντο, δηλ. μικρο καλυμενο πραξικοπημα και πρεπει να λογοδοτησουν καποιοι, αυτοι που ισως θα θα κινηθουν και μελλοντικα,

    ελεγε ο δρ Κουτσουος στη Μηλιωνη, οπου συναντηθηκε με σημαντικα νεα στελεχη και ετοιμαζουν την Ελλαδα του αυριο και εγραφε ενα αρθρο του για το πρεσσ!

    Θα νικησουμε
    Αντισταθειτε ψυχολoγικα
    Καλη Πρωτομαγια!

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ
    ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΕ ΤΑ 3500€ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΜΠΙΛΝΤ.
    ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΔΟ-ΠΡΟΒΑΤΑ
    ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΛΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΑΤΙΝΕ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άντε ρε χαζό κοριτσάκι που θες να γυρίσεις πίσω στην Ελλάδα.
    Τέτοιες μαλακίες έκανα και εγώ που γύρισα και τραβάω τα μαλιά μου δεκαπέντε χρόνια τώρα στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα.
    Κάτσε εκεί παιδάκι μου και άσε τις αηδίες, εάν αγαπάς τη ζωή και θέλεις να ζήσεις σαν πολιτισμένος και ήρεμος άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΝΟΗΤΑ "ΣΕΝΑΡΙΑ ΦΩΣΚΟΛΟΥ" ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. Η ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK. ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ, ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΗΣ "ΓΚΟΜΕΝΑΣ". ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΑΦΟΥΝ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΤΑΣ. ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ.

    ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    Ν.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. KATSE EKEI POU EISAI.
    EFYGA TO 1967 YIA AMERIKI KAI TIN KSEXASA TIN ELLADA KAI EKANA MIA MEGALI KARIERA KAI LEFTA.
    KATSE EKEI POU EISAI....H MANNA DEN EINAI H ELLADA KORITSI MOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ωραία τα σχόλιά σας ρε καλόπαιδα (θετικά ή αρνητικά δεν έχει σημασία) αλλά η κοπέλα έγραψε με ονοματεπώνυμο κάτι που δεν κάνετε εσείς!!!!
    Οπότε κρατήστε τις όποιες απόψεις για την πάρτη σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΤΟ ... ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!! ....(ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Edo o kosmos chanetai kai to m...i chtenizetai... pou leei kai i risi... ase mas re kopelia me tis mlkies sou kai tin klapsa sou.. edo o kosmos peinaei kai esi anarotiesai an tha katseis agglia i oxi..?? ma eisai sovari? de les kai pali euxaristo pou exeis tin eykairia kai spoudazeis...ego ayta ta leo provlimata politeleias.. Siko apo tis 5 na pas sto ergostasio gia douleia kai tha sou po ego meta ama tha xeis xrono gia tis xazoanazitiseis sou kai tous ilithious provlimatismous. varethika pia me tous famfares pou proekeimeou na kanoun to psonio tous mou to paizoun atoma me koinonikes euaisthisies..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αντε μωρέ γελοία καραγκιόζα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Re pedia les kai vlepo tainia toy ksanthopoulou...... h ftoxia katatregmeni prosfigopoula...... ase mas re vlito... sovarus provlimatismous exeis gia 21 xronon. Ade kai martha bourtsi sou euxomai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Ανωνυμο
    Οποιοσ και να εισαι κυριε ανωνυμε μιας και εθιξες ολες τις πολιτικες σου πεποιθησεις και λογοκρινεις μια νεαρη κοπελα που ειναι μονη της σε ενα ξενο μερος, μπορω να κατανοησω το οτι εισαι κ εσυ ενας ανθρωπος που παλεψε να καταφερει καποια πραματα και τα καταφερε. Μπραβο σου. Δεν ανηκουν ομως ολοι στην ιδια κλαση οπως ειναι η ανωτερη δικη σου. Το να κρυβομαστε και να κατακρινουμε μια κοπελα που ειχε το θαρροσ να εξωτερικευσει την αποψη της (στο κατω κατω στη δημοκρατια μαθαμε ολοι) πισω απο την οθονη του υπολογιστη μας δεν βγαινει κατι. Και αν θελεισ να ξερεις ειμαι και εγω απο τα κοριτσακια που οπως λες τρωνε τα λεφτα του μπαμπακα τουσ στην Αγγλια. Μονο που αν γνωριζες οπωσ λες απο εξωτερικο θα ηξερες πως υπαρχουν και παιδια τα οποια παλευουν και αυυτα να γινουν καποιοι και να εκπροσοπησουν την Ελλαδα με τον κοπο τους και να αποδειξουν οτι ειμαστε και εμεις κατι. Σε πληροφορω λοιπον οτι ναι δεχομαστε καθε μερα (κ ποσο μαλλον σαν κοπελες) τα 1000 οσα απο ρατσισμο μεχρι παρενοχλησεις προσπαθουμε να εκμεταλλευτουμε καποιες ευκαιριες για να διευκολυνουμε τον μπαμπακα που οπωσ λεσ τα σκαει (κριμα ειναι και αυτος). Ναι συμφωνω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι παιδια πλουσιων οικογενειων, αλλα εσυ τους εβαλες οοολουσ στο ιδιο τσουκαλι και κρινεισ με μεγαλη ευκολια τις πραξεισ ανθρωπων που δεν ξερεις αν κοπιαζουν οσο κοπιασεσ εσυ. Αλλα η μεγαλομανια που κρινεις παρακατω εσυ ο ιδιος εδιξες με τα λεγομενα σου ποσο απελπισμενα ηθελες να πεισ κ εσυ το μανιφεστο σου. Ετσι γινεται παντα, παντα υπαρχει ενας ανωνυμος "επαναστατης" που σχολιαζει 250 φορες σε μια δημοσιευση λες και θα ακουστει. Παντως μην κακολογεις κανεναν λαζοπουλο και κανεναν απο τους δηθεν μεγαλουσ καλοσ η κακως απεδειξες οτι παρακολουθεισ κ εσυ κατακορον τετοιου ειδους λαμογια και τισ εκπομπες τουσ ( αφου ηξερες και την ανθουλα).Οποτε την επομενη φορα που θα λογοκρινεις καποιον και θα κατακρεουργησεις τον τοιχο ενος Blog απλα για να κρινεις μια κοπελα με ονειρα καλυτερα να βουτηξεις τη γλωσσα σου λιγο απο το μυαλο σου πρωτα και μετα να απαντησεις. Γιατι οπως ειπες μπορει η Νικη να ειναι μια απ τις πολλες και να μας τα παν και αλλοι, αλλα τολμησε. Εσυ το μονο που μασ εδειξες ειναι το ποσο σκληρος και εγωκεντρικος εισαι. Και σιγουρα εισαι κ εσυ ενας απ αυτους που κατακρινεις. Γιατι σαν ανωνυμος οτι δηλωνεις εισαι. Να σαι καλα. Και μπραβο στην κοπελα κ ασ ειμαι και εγω σαν αυτη κριμα σε οποιον αρεσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όπως λέει και ο ποιητής, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλη.

    Άμα θες καλύτερη χώρα , έλα να τη φτιάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μείνε εκει...Καλλίτερα λοχαγός στην Μπούντεσβερ παρα στρατηγός στο Μομπούτου!!
    Τοσοι και τοσοι μεταναστες ζουν εκεί.Κι΄αν μας πεθυμισες ελα το καλοκαιρακι για μπανακι και ουζακι και όπα το συρτακι...
    Η Ελλάδα από το 1980 εχει παραδοθεί στους Ελληνες..
    Αλλά αν αποφασίσεις να γυρισεις πίσω , "σκάσε και κολύμπα" και μην παραπονιέσαι..
    Στα σοβαρα περιμενεις να σε σωσει ο Λάκης και ο Μάκης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. koykla moyσυνεχισε απο το δικο σου μετεριζι μεγαλωσε μαθε δυναμωσε και ελα μετα να χτισεις μαζι με αλλους αξιολογους ανθρωπους μια νεα ελλαδα ηθους δημοκρατιας και αξιων ως τοτε εμεις θα προετοιμαζουμε το εδαφος με φωτια στα παλατια τους που χτισαν με το αιμα μας ουτε ενας δεν θα μεινει απο αυτους θα παρακαλανε να τους βαλουν φυλακη τα ξερουμε καλα τα σκουλικια ολα ιδια ειναι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. pote den dhlosa oti tha yposthrikso oute to lakh oute to makh. o kathenas leei thn apopsh m h dikh moy htan ayth yposthizontas apla thn gnomh moy. kai pote den eipa oti den thelo na zoristo tha to kano kai tha guriso piso k as mhn exei doyleia k tha valo kai ego to diko moy litho voitheias k as ksero oti den tha ginei tpt. to na kathgoro omos sta 21 moy me toso menos k pathos oloys autoys to vrisko anousio efoson ksero oti oso kai na skaso den tha allaksei tpt. h ellada panta etsi htan k panta etsi tha einai. den prokeitai na allaksei. k ego eimai diatethimenh na guriso kai na kano oti mporo gia mena k gia oti tha mporeso na dhmioyrghso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΤΡΑΔΟΚΑΜΠΙΝΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Η' ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΠΕ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΩ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. ΦΩΝΑΞΕ, ΛΑΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση