GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε άμυνα η Goldman...

Στελέχη της Goldman Sachs κλήθηκαν χθες Τρίτη να δώσουν εξηγήσεις στην αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ, για τις επενδύσεις που έχουν...

Στελέχη της Goldman Sachs κλήθηκαν χθες Τρίτη να δώσουν εξηγήσεις στην αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ, για τις επενδύσεις που έχουν γίνει, ενώ η αγορά βρίσκεται σε ύφεση. Γερουσιαστές και από τα δύο κόμματα έθεσαν ερωτήματα και...

πίεσαν τα στελέχη της εταιρείας. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Fabrice P. Tourre, ένας αντιπρόεδρος της Goldman ο οποίος συνέβαλε στην δημιουργία και στην πώληση της επένδυσης που κατέληξε σε απάτη, σύμφωνα την αγωγή που κατέθεσε η αμερικάνικη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Στην φωτογραφία διαδηλωτές που βρέθηκαν στην αίθουσα της επιτροπής και παρίσταναν τα στελέχη της Goldman.

12 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιωνιστικές τράπεζες που ρούφηξαν το αίμα ελληνικού λαού με την συνεργασία των πουλημένων πολιτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Κυβέρνηση άνευ χαρτοφυλακίου
    "Ερώτηση:

    Εφόσον πλέον το ΔΝΤ χαράσσει την οικονομική πολιτική της χώρας
    (και κατ'επέκταση αλυσιδωτά την κοινωνική, την εξωτερική πολιτική) η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
    και οι βουλευτές του είναι άνευ χαρτοφυλακίου,
    δηλαδή είναι πλέον διακοσμητικός ο ρόλος τους εφόσον τώρα πια δεν έχουν την δύναμη να αποφασίζουν και να νομοθετούν μόνοι.

    Αρα ποιός ο λόγος ύπαρξης τους...
    γιατί να τους ταίζουμε τζάμπα και βερεσέ και να βλέπουμε τις ανθυγιεινές τους φάτσες καθημερινά να λένε μπούρδες, για το πώς ξεπούλησαν την χώρα και κατεβάσαμε τα παντελόνια στους αμερικάνους?

    Θα είναι λοιπόν καλύτερο και για αυτούς να εξαφανιστούν, γιατί και στη μείωση του ελλείματος θα βοηθήσουν (βλ.βουλευτικούς μισθούς και μίζες) και την όποια αξιοπρέπεια τους έμεινε θα περισώσουν κάποιοι.
    Στα μάτια μου είστε ανύπαρκτοι και παράνομοι.
    Γυρίστε στο σκοτάδι των υπονόμων εκεί που μάθατε να κάνετε τις βρωμοδουλειές σας τόσα χρόνια, εκεί να μάθετε να ζείτε τώρα! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τον ΛΑΟ τον συμφέρει η ελλαδα να δηλώσει αδυναμια πληρωμών.

    Να φύγει απο την ΟΝΕ και αμέσως.

    δεν συμφέρει στους πολιτικούς που απο πισω ειναι οι τράπεζες και πιό πισω οι υπεράκτιες.

    Πάντως ο Μητσοτάκης βρήκε καλο απανεμο λημανι στη γεωργία.

    ξυπνάτε έλληνες..

    Ο καρπαζοεισπράκτορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή σας ημέρα κύριοι αναγνώστες. Σεβόμενος της ψυχολογικής υποστήριξης που έλαβαν εχθές βράδυ οι Ιπτάμενοι Αξιωματικοί της Πολεμ. Αεροπορίας, μέσω της εκπομπής του κυρίου Χαρδαβέλλα.....θα ήθελα να υπενθυμίσω, να τονίσω, να ΦΩΝΑΞΩ, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούνται μόνο από το εκλεκτό σώμα των χειριστών των μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών αλλά και από Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και οι οποίοι νοιώθουν εντονότατα στο πορτοφόλι τους την φορολογική επιδρομή. ΔΕΝ θα πρέπει όμως κανείς να ξεχνά την μόνιμα ταλαιπωρημένη τάξη Υπαξιωματικών, η οποία με τη σωρεία υπηρεσιών που μηνιαίως έχει, με τις διαταγές που κάθε λεπτό καλείται να εκτελέσει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν αναφέρεται σε αυτήν την τάξη. Θα ήθελα να ρωτήσετε κάθε έναν από τους Ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας......Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός να επιθεωρήσει το αεροπλάνο, πώς είναι δυνατόν να πετάξει για να αναχαιτίσει??? Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός, να βάλει την υπογραφή του, ότι το αεροσκάφος είναι έτοιμο για απογείωση, ποιός από τους εκλεκτούς αγωνιστές των αιθέρων μας, θα ανέβει στο πιλοτήριο, χωρίς αυτήν την υπογραφή του ταπεινού Υπαξιωματικού??? Για αυτούς τους λόγους λοιπόν καλό είναι όταν γίνεται η όποια αναφορά στο λεπτό θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων, να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο οργανόγραμμα του κάθε σώματος και να μην γίνεται επιλεκτική αντιμετώπιση. Άλλωστε από τις 3000-4000 ευρώ που παίρνουν μηνιαίως οι Ιπτάμενοι, από τα 22 χρόνια της ζωής τους, καλό είναι και αυτοί να προσφέρουν κάτι από τον οβολό τους στο κράτος, ΟΠΩΣ αδιαμαρτύρητα προσφέρουν οι Υπαξιωματικοί των 1300 ευρώ στα 35 χρόνια της ζωής τους καρτερώντας και ανυπομονώντας να βρεθεί κάποιος να μιλήσει κάποτε και για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΕ-ΔΝΤ, ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝΕ ΙΑΝΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ Ι ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ?? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΦΙΣΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΤΕ ΧΡΕΟΣ ΟΥΤΕ ΕΛΕΙΜΜΑ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
    ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή σας ημέρα κύριοι αναγνώστες. Σεβόμενος της ψυχολογικής υποστήριξης που έλαβαν εχθές βράδυ οι Ιπτάμενοι Αξιωματικοί της Πολεμ. Αεροπορίας, μέσω της εκπομπής του κυρίου Χαρδαβέλλα.....θα ήθελα να υπενθυμίσω, να τονίσω, να ΦΩΝΑΞΩ, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούνται μόνο από το εκλεκτό σώμα των χειριστών των μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών αλλά και από Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και οι οποίοι νοιώθουν εντονότατα στο πορτοφόλι τους την φορολογική επιδρομή. ΔΕΝ θα πρέπει όμως κανείς να ξεχνά την μόνιμα ταλαιπωρημένη τάξη Υπαξιωματικών, η οποία με τη σωρεία υπηρεσιών που μηνιαίως έχει, με τις διαταγές που κάθε λεπτό καλείται να εκτελέσει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν αναφέρεται σε αυτήν την τάξη. Θα ήθελα να ρωτήσετε κάθε έναν από τους Ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας......Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός να επιθεωρήσει το αεροπλάνο, πώς είναι δυνατόν να πετάξει για να αναχαιτίσει??? Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός, να βάλει την υπογραφή του, ότι το αεροσκάφος είναι έτοιμο για απογείωση, ποιός από τους εκλεκτούς αγωνιστές των αιθέρων μας, θα ανέβει στο πιλοτήριο, χωρίς αυτήν την υπογραφή του ταπεινού Υπαξιωματικού??? Για αυτούς τους λόγους λοιπόν καλό είναι όταν γίνεται η όποια αναφορά στο λεπτό θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων, να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο οργανόγραμμα του κάθε σώματος και να μην γίνεται επιλεκτική αντιμετώπιση. Άλλωστε από τις 3000-4000 ευρώ που παίρνουν μηνιαίως οι Ιπτάμενοι, από τα 22 χρόνια της ζωής τους, καλό είναι και αυτοί να προσφέρουν κάτι από τον οβολό τους στο κράτος, ΟΠΩΣ αδιαμαρτύρητα προσφέρουν οι Υπαξιωματικοί των 1300 ευρώ στα 35 χρόνια της ζωής τους καρτερώντας και ανυπομονώντας να βρεθεί κάποιος να μιλήσει κάποτε και για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή σας ημέρα κύριοι αναγνώστες. Σεβόμενος της ψυχολογικής υποστήριξης που έλαβαν εχθές βράδυ οι Ιπτάμενοι Αξιωματικοί της Πολεμ. Αεροπορίας, μέσω της εκπομπής του κυρίου Χαρδαβέλλα.....θα ήθελα να υπενθυμίσω, να τονίσω, να ΦΩΝΑΞΩ, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούνται μόνο από το εκλεκτό σώμα των χειριστών των μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών αλλά και από Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και οι οποίοι νοιώθουν εντονότατα στο πορτοφόλι τους την φορολογική επιδρομή. ΔΕΝ θα πρέπει όμως κανείς να ξεχνά την μόνιμα ταλαιπωρημένη τάξη Υπαξιωματικών, η οποία με τη σωρεία υπηρεσιών που μηνιαίως έχει, με τις διαταγές που κάθε λεπτό καλείται να εκτελέσει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν αναφέρεται σε αυτήν την τάξη. Θα ήθελα να ρωτήσετε κάθε έναν από τους Ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας......Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός να επιθεωρήσει το αεροπλάνο, πώς είναι δυνατόν να πετάξει για να αναχαιτίσει??? Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός, να βάλει την υπογραφή του, ότι το αεροσκάφος είναι έτοιμο για απογείωση, ποιός από τους εκλεκτούς αγωνιστές των αιθέρων μας, θα ανέβει στο πιλοτήριο, χωρίς αυτήν την υπογραφή του ταπεινού Υπαξιωματικού??? Για αυτούς τους λόγους λοιπόν καλό είναι όταν γίνεται η όποια αναφορά στο λεπτό θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων, να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο οργανόγραμμα του κάθε σώματος και να μην γίνεται επιλεκτική αντιμετώπιση. Άλλωστε από τις 3000-4000 ευρώ που παίρνουν μηνιαίως οι Ιπτάμενοι, από τα 22 χρόνια της ζωής τους, καλό είναι και αυτοί να προσφέρουν κάτι από τον οβολό τους στο κράτος, ΟΠΩΣ αδιαμαρτύρητα προσφέρουν οι Υπαξιωματικοί των 1300 ευρώ στα 35 χρόνια της ζωής τους καρτερώντας και ανυπομονώντας να βρεθεί κάποιος να μιλήσει κάποτε και για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ – Δύναμη Αλλαγής !

    Πράγματι, άλλαξε ο κατεστημένος παλαιοδεξιός όρος “Ψωροκώσταινα”.

    Έγινε “Ψωρογιώργαινα”.
    άλλαααααααααααααα
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ του πασοκ !!!!

    Σε δυσθεώρητα ύψη σκαρφάλωσε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, ξεπερνώντας τις 1.000 μονάδες βάσης για πρώτη φορά στην ιστορία, μία μέρα μετά την υποβάθμιση της...

    ΕΕΕ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!! ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΑ
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ
    ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΤΑ 2000 ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Δεν θα χρεωκοπησουμε

    φταινε και οι πολιτικοι του παρελθοντος και η Μερκελ και οι "εφιαλτες" που εδιναν αρνητικα στοιχεια στους κερδοσκοπους και πρεπει να συλληφθουν!

    Αυτο που εγινε στην πολεμικη αεροπορια λεγεται μικρο "προνουτσιαμεντο, δηλ. μικρο καλυμενο πραξικοπημα και πρεπει να λογοδοτησουν καποιοι, αυτοι που ισως θα θα κινηθουν και μελλοντικα,

    ελεγε ο δρ Κουτσουος στη Μηλιωνη, οπου συναντηθηκε με σημαντικα νεα στελεχη και ετοιμαζουν την Ελλαδα του αυριο και εγραφε ενα αρθρο του για το πρεσσ!

    Θα νικησουμε
    Αντισταθειτε ψυχολoγικα
    Καλη Πρωτομαγια!

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση