GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μα τον ..."Δία" και τους χίλιους κεραυνούς...

Στην πολυ- διαφημιζόμενη ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. άλλα έταξαν και άλλα κάνουν... Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Η σχέση εμπιστοσύνης εργαζόμενου και ...

Στην πολυ- διαφημιζόμενη ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. άλλα έταξαν και άλλα κάνουν...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Η σχέση εμπιστοσύνης εργαζόμενου και εργοδότη στη σημερινή εποχή θεωρείται απαραίτητη. Συμβάλει στην επίτευξη καλύτερης απόδοσης από το προσωπικό, στην ανύψωση του ηθικού του. Σ' ένα σύγχρονο κράτος, λοιπόν, η εύρυθμη λειτουργία του θα έπρεπε να ήταν βασική αρχή και προτεραιότητα. Η Ελληνική Αστυνομία, όμως , εμμένει σε πρακτικές του παρελθόντος και αντιμετωπίζει το προσωπικό της με το χειρότερο τρόπο.
Στην πολυδιαφημιζόμενη ομάδα “ΔΙΑΣ”, όπως συνήθως, άλλα έταξαν και άλλα κάνουν. Όπως έμαθα από έγκυρες πηγές, υποσχέθηκαν στους αστυνομικούς ότι...

η Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής θα είχε έδρα το Ελληνικό αντ' αυτού όμως λόγω προτίμησης ανώτερου Αξιωματικού τελικά κατέληξε στο Μαρκόπουλο. Υποσχέθηκαν πλήρη εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αλλά στο τέλος οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να τον αγοράσουν με δικά τους έξοδα. Θα κάλυπταν τα μεταφορικά έξοδα για όσους μετακινούνται από μακριά υποτίθεται, αλλά μέχρι τώρα οι εργαζόμενοι πληρώνουν μέχρι και τα κόμιστρα της Αττικής οδού.
Στην συνέντευξη για την επιλογή του προσωπικού που θα στελέχωνε τη “ΔΙΑΣ” κραύγαζαν ότι θα τηρείται το Προεδρικό διάταγμα περί ωραρίου κατά γράμμα, απασχολούν όμως το προσωπικό αυθαίρετα αρκετές ώρες παραπάνω καθημερινά. Βάζοντας τους σε κίνδυνο, αφού μετά από κάποιες ώρες ο αναβάτης της μηχανής λόγω κούρασης είναι εκτεθειμένος στο λάθος, απειλείται δηλαδή η σωματική του ακεραιότητα.
Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Υπουργός γνωρίζει την κατάσταση αυτή. Εξάλλου, θεσμοθέτησε αρκετά δικαιώματα για τους αστυνομικούς και φαίνεται πως έχει διάθεση να προσφέρει. Η νοοτροπία που διέπει τους διοικούντες την αστυνομία είναι το μεγάλο πρόβλημα. Χρειάζεται να συνετιστούν ενταύθα, είτε με το καλό είτε ακόμα και με πειθαρχικές ποινές.
Σαν ενεργός πολίτης, διαπιστώνω καθημερινά ότι το σύνολο των αστυνομικών είναι διατεθειμένο να δώσει ακόμα και την ψυχή του στη μάχη κατά της αυξημένης εγκληματικότητας. Απαιτεί όμως καλύτερες συνθήκες εργασίας και ανθρώπινη μεταχείριση. Οφείλει γι' αυτό, σύσσωμη η κοινωνία και η πολιτική ηγεσία να τους συμπαρασταθεί και να μην αφήνει μερικούς “καραβανάδες” να τους κακομεταχειρίζονται.

9 σχόλια

  1. Αυτος το μονο που περιμενει ειναι να σκασει καμμια βομβα απο ατυχημα γιια να πει οτι εξολοθρευσε την τρομοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    Γαμήθηκε ο Δίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Τιτανικός δεν είναι η Ελληνική Οικονομία. Είναι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ»”
    Έτσι είναι.
    Το ΠΑΣΟΚ και το GAP προσωπικά προκειμένου να κρύψουν την ανικανότητά τους να διοικήσουν, καταφέρονται εναντίων όλων. Το πιο εύκολο είναι η Ελληνική οικονομία.

    Ο Σαμαράς σωστά επισημαίνει την πραγματική διάσταση.
    Το ΠΑΣΟΚ και το GAP είναι οι μοναδικοί υπάιτιοι υπονόμευσης της οικονομίας της χώρας με τον ερασιτεχνισμό τους έχοντας για σύμμαχους βρώμικες τράπεζες επενδύσεων του εξωτερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιχαλάκηηηηηηηηηηηηηηη....
    που είσαι μαλακιστήρι μου ?
    ΠΑΛΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ !
    ------------------------
    TA ΠΡΟΕΡΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ!ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΤΙΤΡΟΙΤ!

    ΑΓΡΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ (ΜΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ!) ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΕΣ ΕΝΕΔΡΕΣ ΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ" ΖΟΥΓΚΛΑΣ!

    ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ!

    Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα ΑΛΛΗ μια νεαρή γυναίκα ενώ ήταν πεζή επί της οδού Σίφνου 14 στην Κυψέλη.

    Η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της όταν τρεις άγνωστοι πετάχτηκαν μπροστά της αιφνιδιάζοντάς την.

    Οι δύο εξ αυτών άρχισαν να την χτυπούν, ενώ ο τρίτος της απέσπασε την τσάντα, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά της έγγραφα – αντικείμενα, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.

    Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου της παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι δράστες ως συνήθως, διέφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. diaspash nd

    shmainei kai

    diaspash pasok??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -------------------
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΏΡΑ !!!
    Σε λίγο καιρό οι χαρακτηρισμοί “Δημοκρατικός Πασόκος” ή “σοσιαλιστής” θα είναι ισότιμοι του προδότη

    Η οικογένεια Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν η πέμπτη φάλαγγα πρώτα των Άγγλων και μετά των Αμερικάνων, στα ελληνικά πράγματα.
    Το ΓΑΠ, μοιάζει περισσότερο με τον παππού του.
    Φιλόδοξος όπως κι εκείνος και με αρκετά περιορισμένες πνευματικές ικανότητες τον καθιστούν τον τέλειο αχυράνθρωπο για ανάληψη κάθε είδους “εργολαβίας” την οποία εκτελεί αδίστακτα.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το βίντεο με την τραγική ανακοίνωση της αστυνομίας

    Περιμέναμε να ακούσουμε την τρομερή ανακοίνωση της αστυνομίας για τις 4 συλλήψεις για τρομοκρατία και τελικά ακούσαμε αυτό...

    Τραγικό.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας έπιασαν ....τσαντάκια! Τέτοιου τυπου ηταν η ενημερωση τους λες και συνέλαβαν κλέφτες

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:17 μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. =================================
    MIA XAΡΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ !

    ΕΧΘΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ
    ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΝΤ.

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ:
    1) NATO. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    2) ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    3) ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.
    **** αχ τi σύμπτωση εχθές που τελικά ο Γιωργάκης μας πούλησε.
    Να συνατήσει το Μιχαλάκη νωρίς το απόγευμα στο Μαξίμου, αχ..*****

    4) ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ..ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ
    ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ.
    5) ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΕΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ
    ΣΥΝΔΕΣΗ.
    6) ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΚΑΤΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    7) ΤΑ ΝΕΑ DVD ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΥΒΛΗ....

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ)
    ΤΑΜΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ !!!!

    - ΕΕ.....ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟ..ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΔΗΛΑΔΗ...
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
    και να πούμε και ευχαριστώ !!!!!!!

    ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ-ΑΛΗΤΕΙΑ-ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠ΄ΕΞΩ ΠΙΑ.
    ==================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση