GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάρχει λύση για το δανεισμό της Ελλάδας‏...

Από τον Τάσο Ντιβέρη H Ελληνική κυβέρνηση δημιουργεί μια τράπεζα με όνομα "Τράπεζα για την Ελλάδα". Κάθε ένας από εμάς μεταφέρει ε...

Από τον Τάσο Ντιβέρη

H Ελληνική κυβέρνηση δημιουργεί μια τράπεζα με όνομα "Τράπεζα για την Ελλάδα".
Κάθε ένας από εμάς μεταφέρει εκεί τις καταθέσεις του .
Συνολικά υπάρχουν καταθέσεις αξίας 1,3 τρισεκατομμύριων Euro σε όλες τις Τράπεζες της Ελλάδας αυτή τη στιγμή (ποσό που υπερκαλύπτει τις ανάγκες δανεισμού.) Το επιτόκιο που δίνουν αυτή την στιγμή οι Τράπεζες σε εμάς είναι από 1,5 - 2% και πολλές φορές ακόμα λιγότερο.
H " Τράπεζα για την Ελλάδα" μπορεί να δίνει τόκο 3%. Δηλαδή εμείς οι ίδιοι δανείζουμε την Ελλάδα με τόκο 3%. Ακόμα και με 2% μπορούμε να...

βάλουμε εκεί τις καταθέσεις μας αφού πρόκειται για εθνικό ζήτημα.
Οι ξένες Τράπεζες ζητούν τόκο αυτή τη στιγμή 5 - 7 % για να δανείσουν την Ελλάδα.
Μπορεί να τολμήσει κάτι τέτοιο η Κυβέρνηση; Ή θα αφήσει τις Τράπεζες να διαλύσουν την Ελλάδα;
Σίγουρα κάποιες Ελληνικές Τράπεζες θα καταστραφούν αλλά μπρος στην οικονομική καταστροφή ολόκληρης της Ελλάδας;

29 σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΟΡΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΤΟΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΙΖΟΥΜΕ ΑΝΗΛΕΩΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΥΦΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ. ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

    19 Απρ 2010 5:31:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τους ενδιαφερει να σωσουν την χωρα,τους ενδιαφερει να μας βαλουν σε μια θηκλεια και να κλωτσανε απο κατω σιγα-σιγα το σκαμνι ωστε να μην μας πνιγουν αλλα να μας δημιουργουν ασφυξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστή ιδέα. Αλλά οι πολιτικοί μας είναι ξεπουλημένοι στους τραπεζίτες και στο ΔΝΤ μη νομίζετε ότι θέλουν το καλό της Ελλάδας. Δεν θα κάνουν τίποτα. Θέλουν να μας σπρώξουν στο ΔΝΤ για να ξεπουλήσουν τα πάντα. Έστω ας πουλούσαν μερικά ακατοίκητα νησάκια σε αλλοδαπούς μεγιστάνες οι οποίοι θα δίναν και νέα πνοή στον ελληνικό τουρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άσχετα αν είναι πραγματοποιήσιμη αυτή η πρόταση, εμενα απασχολεί που πάνε τα χρήματα που δανειστήκαμε και που θα δανειστούμε. αν είναι να χρηματοδοτούμε με αυτά τα χρήματα κομματόσκυλα, ρουσφέτια, επιδοτήσεις υμετέρων κλπ μακάρι το ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν ιδέα καλή μου ακούγεται αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό και πως μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H νόηση, η κρίση, η φαντασία ή όποια άλλη εγκεφαλική ικανότητα δεσμεύονται σε προϋποθετικές σταθερές: Στις συντεταγμένες του χρόνου και του χώρου, της αιτίας και του σκοπού, του όλου και του μέρους, της αρχής και τους τέλους. Mε αυτές τις a priori οριοθετήσεις νοούμε (αντιλαμβανόμαστε) το υπαρκτό και πραγματικό. Eνας γυμνασμένος νους συλλαμβάνει (κατανοεί) και τις έννοιες του άχρονου, του αδιάστατου, του αναίτιου, του άσκοπου, του άναρχου, του ατελεύτητου. Aλλά τις συλλαμβάνει με νοητική αφαίρεση ή νοηματική αντιστροφή των δεδομένων του «τρόπου» της φυσικής πραγματικότητας. Tις κατανοεί (ως υποθέσεις ή ενδεχόμενα) κυρίως χάρη στην ικανότητα της φαντασίας –στο «φανταστικόν της ψυχής» (Aριστοτέλης)– όπως κατανοεί κάθε εξωπραγματική σύλληψη (τον κένταυρο, τη γοργόνα, την τραγέλαφο). H σύλληψη του εξωκοσμικού προκύπτει από τη νοητική επεξεργασία των δεδομένων της αντίληψης του ενδοκοσμικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καρατζαφερης εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ατάκα Βγενόπουλου στον Παπαχελά:

    Παγκαλοσηφουνάκηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σοβαρα μιλάς που θα εμπιστευθεί ο κόσμος μια τραπεζα την οποία θα διαχειρίζεται η Ελληνική Κυβέρνηση, όποια και να ειναι αυτή??
    Και αν πάμε όλοι να πσρουμε τα λεφτα μας απο την Τραπεζα μας , νομιζεις ότι θα εχει να μας τα δώσει??
    Τι νομιζεις ότι τα εχει στο ντουλαπι και θα ανοιξει το κεμερι να μας τα δώσει??Η ρευστοτητα αποκλείεται να υπερβαίνει το 2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ο Βγενόπουλος έχει δίκιο στην σοβαρή καταγγελία που έκανε για τα χρήματα που έδωσε στον Σηφουνάκη για ένα καμμένο δάσος το οποίο δεν έγινε τότε ο Σηφουνάκης πρέπει να παραιτηθεί άμεσα.
    "Τον Νίκο Σηφουνάκη τον γνώρισα το 2001 στις φωτιές της Σάμου και του λέω ότι θα δώσω 50εκ. δρχ για να φτιάξω το δάσος και να μου δείξετε ότι το δάσος θα πιάσει τόπο.
    Πέρασαν δύο μήνες και τον πήρα δεν μου απαντάει. Τον πήρα 3-4 φορές και δεν μου βγήκε.Αυτή είναι η εμπειρία μου από ...

    τον Νίκο Σηφουνάκη. Που πήγαν τα χρήματα; Ή δείξε μου το δάσος ή δώστε μου τα 50 εκ. δρχ. Είναι πολιτικοί μουσειακού είδους και αν πιστεύει ότι με Παγκαλοσηφουνάκηδες ότι θα πάει μπροστά κάνει λάθος. Αν θέλει να με κάνει εχθρό του ο πρωθυπουργός fine!
    Ασχολούμαι με την πολιτική για να μην είμαι αχρείος. Στην αρχαία Ελλάδα όποιος δεν ασχολείτο με την πολιτική θεωρείτο αχρείος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ Τ+3 ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΕ Τ+10 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΡΙΟ ΣΟΡΤΑΡΙΣΜΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΕΤ+1 ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ 4.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.
    ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ Τ΄ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι μηχανισμοί της διαφθοράς είναι εκεί και περιμένουν ...


    Ακόμα και το χρέος να πληρωθεί και να βγεί καθαρή η χώρα, αυτοί είναι ικανοί να ξαναδανειστούν και να την ξαναφέρουν στην ίδια κατάσταση σε χρόνο μηδέν!

    Εχει δίκιο ο Βγενόπουλος. ΚΑΘΑΡΣΗ! Δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται στη βουλή όλη αυτή η βρωμιά που κατέστρεψε τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλοπροαίρετη η άποψή σου αλλά δυστυχώς ανήκεις στο μεγάλο ποσοστό του ελληνικού (και παγκόσμιου πληθυσμού) που δεν έχει πάρει μυρουδιά πως δουλεύει το παγκόσμιο νομισματικό και τραπεζικό σύστημα. Ως οικονομολόγος, θα σου πρότεινα να δεις το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο απο το ντοκιμαντερ Zeitgeist addendum (ελευθερα στο internet) για να καταλάβεις οτι αυτό που προτείνεις, εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να γίνει στο πλάισιο της λειτουργίας του υφιστάμενου νομισματικού και τραπεζικού συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΑΛΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ- ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για τη λύση που προτείνετε.....ωραία και συζητησιμη ΑΛΛΑ

    ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΓΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΤΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ

    ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φώναζαν τα δεξιά μπλόγκς δεκαπέντε μέρες τώρα για το Τ+10.
    Έπρεπε να το πεί ο Βγενόπουλος για να δεί το φώς της δημοσιότητος;
    Και εκείνος ο βαρύγδουπος ξερόλας, το τσιράκι του μογγόλου του σημίτη ο Παναγιώτης ο Γεννηματάς δεν είχε πάρει τίποτε χαμπάρι;
    Ο Χριστοδούλου της Goldman Sachs που έχει βάλει ο Γιωργάκης να διαχειρίζεται το χρέος της χώρας, τίποτε και αυτός;
    Ρε αλήτες, σταματήστε να δουλεύετε το λαό, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    Έχετε καταχρεώσει τη χώρα μέσα σε λίγους μόνο μήνες.
    Θα γίνει της Βαστίλλης εάν συνεχίσετε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οπως και έγραψαν και οι προηγούμενοι, οι σκατό-πολιτικοί μας προφανώς δεν ενδιαφέρονται για το καλό της χώρας και του λαού της αλλά για να υλοποιήσουν δικά τους σχέδια και συμφωνίες.
    Αν δεν πάρουμε τα κουμπούρια στα χέρια για να χεστούν μερικοί πάνω τους και αν χρειαστεί να πέσουν και κεφάλια, δεν θα γίνει τίποτα.
    Με το καλό, μυαλό δεν βάζουν ούτε αλλάζουν τα χούγια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο σοσιαλιστής Στρος Καν, ο δημοκρατικός Τζορτζ Σόρος, ο σοσιαλιστής γιωργάκης…………”Να φύγετε κύριοι να πάτε αλλού”. Οι μεγαλύτερες κλοπές στις κοινωνίες των εθνών, έχουν γίνει από τα ”πεφωτισμένα” σοσιαλιστικά καθεστώτα.

    Λεφτά υπάρχουν…..
    Μονόδρομος δεν είναι ο δρόμος των αγορών……
    Έλεος Mr. Jeffrey.
    Παραιτηθείτε άμεσσα μπας και γλυτώσουμε κανένα ασημικό….

    Και αν το συμφέρον της χώρας επιτάσσει να παραιτηθείτε αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντε ρε με τον κολοβάζελο το Βγενόπουλο... που τα έκανε όλα πουτάνα φέτος για να πάρει πρωτάθλημα η βαζέλα να έχει αυτός προσωπικό στρατό από πράσινους χούλιγκαν για προστασία μόλις θα βγουν τα άπλυτά του στη φόρα!
    Που τόλμησε να πιάσει στο στόμα του τον τιτανοτεράστιο Πρόεδρο του Θρύλου...
    Ουστ κολοβάζελε, που θα μας κάνεις και μαθήματα ηθικής με την πουλημένη ΚΕΔ, την πράσινη παράγκα, τα φιλικά και επιχορηγούμενα σωματεία, την πράσινη αλητεία των δήθεν αντιεξουσιαστών, και τις στελεχάρες στυλ Νικόλα Πατέρα....
    ΓΑΜ...ΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μετά τις καταγγελίες του κ. Βγενόπουλου για τους κυρίους Πάγκαλο και Σηφουνάκη, ο κ.Παπανδρέου έχει μόνο δύο επιλογές:
    1. Να τους ζητήσει εντός της ημέρας να καταθέσουν πειστικά στοιχεία και να καταθέσουν μηνύσεις και αγωγές εναντίον του κ. Βγενόπουλου.
    Μάλιστα, επειδή η συκοφαντική δυσφήμηση εμπίπτει στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικαιοσύνη μπορεί να κινηθεί αυθημερόν.

    2. Σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να ζητήσει την παραίτησή τους.

    Ούτως ή άλλως Πάγκαλος και Σηφουνάκης οφείλουν σήμερα κάποιες απαντήσεις, διότι είναι έκθετοι στα μάτια της κοινής γνώμης

    Αλλά! Το πάχος του δέρματος…
    Πως το λένε ,δεν θυμάμαι…
    Οταν(αν) ακούσετε την απάντηση του κ.Σηφουνάκη κρατειθείτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. βάσει της συνθήκης της Λισσαβώνας έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί το κράτος να κάνει κάτι τέτοιο. Εχουν στήσει ένα μεγάλο φαγοπότι και αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει ένας Πόλεμος αφού οι πόλεμοι με τα όπλα δεν είχαν επιθυμητά αποτελέσματα να οδηγήσουν τον κόσμο στην πλήρη εξαθλίωση της ανθρώπινης έννοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. poly kali idea

    alla kapoioi skopimos theloyn DnT !!!

    Kapoioi exoun symferonta!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πασοκ

    Νεες σκεψεις στην κυβερνηση μετα το αρθρο του δρ Κουτσουκου στο πρεσσ

    εξαλλου δανεισθηκαμε σημερα με 2 δις ας κανουμε το ιδιο κολπο καθε βδομαδα με 5 δις

    φασουλι το φασουλι

    να βγει ομολογιακο δανειο ομογενων


    Συγκλονιζεται το Πασοκ για να μην παμε στο δΝΤ που τελικα μαλλον δεν θα παμε

    καποιοι κερδοσκοπουν και αυτο δεν μπορει να ειναι παντα οι ξενοι

    και οι "δικοι μας στο κολπο"!

    Η Ευρωπη με το ηφαιστειο μπορει να είναι η Νεα Ανλαντιδα που χαθηκε για παντα ειπε ο δρ Κουτσουκος

    που πιστευει οτι σε λογο η Μερκελ θα ερθει για δανεικα στην Ελλαδα!!

    Περιμενετε συντροφοι, αντισταθειτε, οχι στο ΔΝΤ, τουλαχιστον οχι τωρα
    Αντισταση....

    Τιτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η "εκβιαστική" προσφορά της Τζούλιας στον Παπανδρέου

    Μια "εκβιαστική" προσφορά κάνει η Τζούλια στον πρωθυπουργό. Για να δώσει τα μισά λεφτά απο την τσόντα θα πρέπει να συναντηθεί με τον Παπανδρέου... Αλλιώς δεν τα δίνει!

    ΚΑΝΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΥΠΟΥΡΓΟ
    ΝΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι πίνεις πριν κοιμηθείς και βλέπεις τέτοια
    όνειρα ?
    Μιλάμε για πρώτο πράγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με τέτοιους ανεγκέφαλους σαν τον 11.19π.μ που τα βλέπουν όλα σαν ποδόσφαιρο, καλά κάνουν και μας περνάνε τη θηλειά στο λαιμό.Σε λίγο θα μας αρέσει κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Τάσο Ντιβέρη: αδερφέ δεν δουλεύει έτσι το πράγμα. Οι τράπεζες ΔΕΝ έχουν το ποσό των καταθέσεων σε πραγματικά χρήματα, σε ένα χρηματοκιβώτιο για παράδειγμα.

    Έχουν ένα πολύ μικρότερο ποσοστό το οποίο ορίζεται με νόμο. Στην ευρωζώνη το ποσοστό είναι 2% (του 1.3 τρις που ισχυρίζεσε ότι είναι οι καταθέσεις). Μην τρομάζεις, σε άλλες χώρες το ποσοστό αυτό είναι 0 (μηδέν) στα εκατό. Γιατί νομίζεις οι τράπεζες προτιμούν τις προθεσμιακές καταθέσεις; Άσε που στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμη και αυτό το ποσοστό δεν είναι σε κάποιο υποκατάστημα τράπεζας αλλά στην ΤτΕ.

    Αν έστω λοιπόν πάμε στις τράπεζες μας και επιλέξουμε να ζητήσουμε αυτό το 2% ξέρεις τι έχει να γίνει; Τα λεφτά δεν θα υπάρχουν φυσικά για να καλυφθούν όλοι και μετά το ΧΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πασοκ

    Από τους πρωτους που μιλησαν για την ακυβερνησια και τον κινδυνο του ΔΝΤ και τον κινδυνο καταρρευσης OTI DIOIKOYN AKOMA TA STELEXH THS DEJIAS KAI KANEIS DEN TA ALLAZEI!!!

    την "κομπινα" με τα "επιτοκια", οτι καποιοι "δικοι μας" κερδοσκοπουν,
    ηταν ο δρ Κουτσουκος και παλι τον βριζατε

    τωρα μετα 6 μηνες ανακαλυψατε τον κ. Παπ. οχι τον χουντικο ευτυχως!!

    Υπαρχει ενα ψυχολογικο προβλημα στους Ελληνες δεν μπορουν να ξεπερασουν τα στερεοτυπα του παρελθοντος και να τραβηξουν μπροστα...

    Ειτε το θελουμε ειτε οχι η χωρα δεν θα παει μπροστα με τους πολιτικους του παρελθοντος γιατι ο καθε Βγενοπουλος θα τους "εκτελεσει" με τις αποδειξεις απο τις "μιζες"...

    η Ελλαδα θα παει μποροστα με νεα εντιμα και ικανα προσωπα, οπως ο δρ κουτσουκος και ΕΣΕΙΣ
    (blepete sthn Agglia o tritos neos ypochfios saronei)

    πολιτες διεκδικηστε την συμμετοχη σας στη Δημοκρατια
    Αντισταθειτε ψυχολογικα!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 13.Η Δημοκρατία δεν θα χαθεί, ούτε η Ελλάδα θα διασυρθεί, για χάρη των ντόπιων και ξένων κερδοσκόπων και μαυραγοριτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση