GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα διαγράψει και τον Βουλγαράκη;...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη Μετά τις αποκαλύψεις του Υπουργού Πολιτισμού, κ. Γερουλάνου, για τις σπατάλες και καταχρήσεις στο Υπ. Πολιτι...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Μετά τις αποκαλύψεις του Υπουργού Πολιτισμού, κ. Γερουλάνου, για τις σπατάλες και καταχρήσεις στο Υπ. Πολιτισμού επί των ημερών του κ. Βουλγαράκη δεν θα πρέπει ο Πρόεδρος της ΝΔ να τον διαγράψει ενταύθα;
Eξάλλου, ο κ. Βουλγαράκης έχει βρει ήδη καταφύγιο στο ΛΑ.Ο.Σ.

20 σχόλια

  1. Να τον διαγράψει ΠΑΡΑΥΤΑ, ισως, αλλά ΕΝΤΑΥΘΑ.... μάλλον όχι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα να διαγράψει την ενσάρκωση ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΑ ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ΛΑΟΣ? βρε δε παει και στο ΚΚΕ ο φαλακρος σκιπερ....Αυτο που εγω δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τον φυλανε ακομα στυνομικοι εξω απο το σπιτι του στο Λυκαβηττο.Οχι τοσοι οσοι ηταν υπουργος αλλα και παλι εχει μονιμη φρουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ.

    ΚΑΘ' ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΝΕΝΑ .

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ,ΑΡΚΕΤΟΥΣ !!!!!


    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .

    ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ .

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tην παραίτηση της υπέβαλε η γ.γ. περιφέρειας Ιονίων νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου μετά την καταγγελία ότι πήρε έπιπλα αξίας 20.000 ευρω για το σπίτι της και τα τιμολόγησε στην περιφέρεια!

    Επισης προσπαθησε να παρει απο την περιφερεια τα υπερογκα εξοδα που εκανε απο ενα προσωπικο ταξιδι της στην Τουρκια προσφατα!

    Αν έγινε τέτοιο πράγμα τότε και πολύ...

    άργησε να τα μαζέψει και να φύγει όμως απομένει να πάει και στον εισαγγελέα η κυρία. Δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτό το πράγμα. Άκου έπιπλα για το σπίτι της με τιμολόγια της περιφέρειας. Πολύ ξύπνια περνιέσαι κυρά Βάσω...


    ΠΑΣΟΚ μουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tην παραίτηση της υπέβαλε η γ.γ. περιφέρειας Ιονίων νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου μετά την καταγγελία ότι πήρε έπιπλα αξίας 20.000 ευρω για το σπίτι της στην Κερκυρα και τα τιμολόγησε στην περιφέρεια!

    Επισης προσπαθησε να παρει απο την περιφερεια τα υπερογκα εξοδα που εκανε απο ενα προσωπικο ταξιδι της στην Τουρκια προσφατα!

    Αν έγινε τέτοιο πράγμα τότε και πολύ...

    άργησε να τα μαζέψει και να φύγει όμως απομένει να πάει και στον εισαγγελέα η κυρία. Δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτό το πράγμα. Άκου έπιπλα για το σπίτι της με τιμολόγια της περιφέρειας. Πολύ ξύπνια περνιέσαι κυρά Βάσω...


    ΠΑΣΟΚ μουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ BRAVOYORGO

    Απάντηση των πιλότων της ΠΑ στις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλου για την «λευκή» απεργία τους

    27-04-2010 17:10:46


    «Αυτή την "δουλειά" δεν ξεκινήσαμε να την κάνουμε για τα χρήματα...Δώσαμε εξετάσεις για να μπούμε στην Σχολή Ικάρων γνωρίζοντας ότι θα στερηθούμε 4 από τα καλύτερα χρόνια ενός εφήβου (τα φοιτητικά) κλεισμένοι μέσα σε ένα στρατόπεδο...το τίμημα του να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που λατρεύουμε... να πετάξουμε μια μέρα πάνω από το Αιγαίο.

    Δεν περιμένουμε να γίνουμε πλούσιοι από αυτό. Το μόνο που ζητήσαμε είναι να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή μας ώστε να αφοσιωθούμε ψυχή τε και σώματι στην προσφορά στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο να αφοσιωθούμε στην
    λατρεία μας... στην "δουλειά" μας.

    Σε μια "δουλειά" που πριν φύγουμε το πρωί φιλάμε την οικογένεια και πάμε για απογείωση.

    Σε μια "δουλειά" που στο αεροδρόμιο αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο για να μην χρειαστεί αργότερα να σπάσει κάποιος το παράθυρο του οδηγού για να το γυρίσει στα σπίτια μας.

    Σε μια δουλειά που ούτως ή αλλιώς τα λεφτά ΗΔΗ έφταναν οριακά για να συντηρήσω την οικογένεια μου με την γυναίκα μου να δουλεύει και εκείνη. Η "σπάταλη" ζωή μας; Ένα στεγαστικό δάνειο όλο κι όλο για να έχουμε το δικό μας σπίτι....

    Θα κάναμε ευχαρίστως κύριοι και δεύτερη δουλειά για να μην τους λείψει τίποτα. Δεν προλαβαίνομε όμως όταν 6 μήνες τον χρόνο λείπω για υπηρεσίες σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

    Το να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη φαντάζει δίκαιο. Δεν είναι όμως ρεαλιστικό και δυστυχώς δεν είναι εφαρμόσιμο για όλους. Εμείς θα συνεχίσουμε να πετάμε ακόμα και με 100% μείωση μισθού, ακόμα κι αν "κλείσουν" τα σπίτια μας. Ο λόγος; Η εξάρτηση της πτήσης, η υπερηφάνεια της προσφοράς όχι στο κράτος (αυτό το έχουμε σιχαθεί προ πολλού) μα στις πέτρες αυτού του τόπου» το "πανί" στο οποίο ορκιστήκαμε, και την ευγνωμοσύνη στα μάτια του πατέρα που σώθηκε το παιδί του ή του αγρότη που δεν κάηκε το σπίτι του...

    Μην φοβάστε κύριοι ακόμη και με την χθεσινή "λευκή απεργία" ("απεργία" στην οποία όλες οι ετοιμότητες ήταν όπως κάθε μέρα στο100%). Τα scramble ήταν στον αέρα σε λιγότερο από 2 λεπτά ,τα μεταγωγικά επιχειρούσαν σε αεροδιακομιδές και τα ελικόπτερα συνέχιζαν να σέρνονται πάνω από τα κύματα για να σώζουν ναυαγούς και λαθρομετανάστες με καιρούς που ούτε να τους περιγράψετε δεν μπορείτε.

    Μόνο μια χάρη από όλους εμάς... αύριο το πρωί , σπαταλήστε 2 μόνο λεπτά από τον χρόνο σας και φέρτε στο μυαλό σας κάποιους που δεν είναι πλέον μαζί μας... κάποιους που απογειώθηκαν χωρίς ποτέ να προσγειωθούν... κάποιους που το κράτος και οι κοινή γνώμη τους θυμήθηκε και τους ονόμασε ΉΡΩΕΣ μετά το θάνατό τους... αλλά πριν από αυτόν ήταν απλά.... ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ...

    Σπαταλήστε 2 λεπτά για να κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Αν δεν καταλάβετε τίποτα.......χαλάλι σας! Έτσι κι αλλιώς από ψηλά δεν φαίνεστε καθόλου...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΔΟΚΑΜΠΙΝΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι πασόκοι μιλάνε. Περίεργο. Συνήθως είτε μασάνε τα κλεμμένα είτε έχουν την πούτσα στο στόμα. Τις περισσότερες δε φορές κάνουν και τα δύο ταυτόχρονα εμπνευσμένοι από τη μεγάλη ιέρεια της πίπας και της κλοπής (Σχολή καρριέρας) Μιμή Λιάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΨΕΥΤΗ ΣΑΠΙΟ ΣΠΕΡΜΑ

    Όταν ο κ. Παπανδρέου έλεγε «λεφτά υπάρχουν», ήξερε τι έλεγε;

    α) Αν ήξερε και λεφτά υπήρχαν, τότε η ανεπάρκειά του είναι πρωτοφανής γιατί μέσα σε έξη μήνες διέλυσε τη χώρα!

    β) Αν ήξερε ότι λεφτά δεν υπήρχαν και έλεγε ότι υπάρχουν, τότε είναι ένας αδίστακτος δημαγωγός, ο οποίος υπέκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού και δεν νομιμοποιείται να κυβερνά διότι σφετερίστηκε την εξουσία.

    γ) Αν νόμιζε ότι λεφτά υπήρχαν, και κανένας δεν βρέθηκε να του πει ότι δεν υπήρχαν, τότε η αφέλεια του είναι απίστευτη και το επιτελείο του για τα πανηγύρια.

    δ) Αν ούτε νόμιζε, ούτε ήξερε, ούτε ενδιαφέρθηκε να μάθει, τι λεφτά υπήρχαν, τότε είναι εξαιρετικά επιπόλαιος και είναι επικίνδυνο να κρατάει στα χέρια του τις τύχες της πατρίδας μας .

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

    Μάθαμε, με επιστημονική ακρίβεια, πόσοι είναι οι πνευματικά καθυστερημένοι στην Ελλάδα.

    Το 10,7% του ελληνικού πληθυσμού!

    Τόσοι απάντησαν στη προχθεσινή δημοσκόπηση του MEGA ότι ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτω τα χερια από το παιδί με την μεγάλη χωρίστρα...είναι Εθνικό Κεφάλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πιο συχαμενο βρωμοσκυλο της Ελληνικης κοινωνιας.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥ
    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΑΙΝΑ
    ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ 3 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σώθηκε και ο ΛΑ.Ο.Σ.
    Αμα έχει το Βουλγαράκη, τι άλλο χρειάζεται!...
    Α,ναι, ίσως τον κ. Ψινάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΑΒΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ:

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ....

    "Τρομοκρατία είναι να μην έχεις τα βασικά για να επιβιώσεις, να σου παίρνουν το μισθό και τη σύνταξη, να σου κατάσχει η τράπεζα το σπίτι, να ζεις μέσα στη μόλυνση που σκοτώνει. Τρομοκρατία είναι να ζεις καθημερινά υπό το καθεστώς του φόβου για την επιβίωση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο ΛάΟΣ τα λαμόγια, στο ΣΚΑΪ οι δημοσιοκάφροι. Εκεί, σ' αυτές τις δύο χωματερές πετάμε ΟΛΟΙ τα σκουπίδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;»

    Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι η προκήρυξη της κατοχικής «κυβέρνησης» Τσολάκογλου, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της «κυβέρνησης», στις 29 Απρίλη του 1941.

    «Μετά την κατάληψιν των Αθηνών υπό του γερμανικού στρατού δε δύναται να γίνει ουδείς πλέον λόγος περί συνεχίσεως του αγώνος. Πρέπει να αναλάβωμεν την τύχη της χώρας σθεναρώς εις τα χέρια μας και να ατενίζωμεν κατάματα τη σκληράν πραγματικότητα. Διά να ανταποκριθώμεν εις αυτά αποφάσισα να σχηματίσω υπό την προεδρίαν μου κυβέρνησιν. Αυτή θα είναι η μόνη νόμιμος κυβέρνηση εν Ελλάδι και θα έχει ως εντολήν και μοναδικόν προορισμόν, τη συγκαταθέσει των δυνάμεων κατοχής, να αποκαταστήσει την ησυχίαν και την τάξιν εις τον δυστυχισμένον αυτόν τόπον και να χαρίσει στον ελληνικόν λαόν την ασφάλειαν διά μιας υπευθύνου και δραστηρίας ενεργείας, ώστε κανείς να μην αισθάνεται τον εαυτόν του (…) ως απροστάτευτον».

    69 χρόνια μετά ήρθε και πάλι επιτέλους η ώρα ώστε κανείς Έλληνας να μην αισθάνεται απροστάτευτος. Ο Έλλην πρωθυπουργός Γιώργος ΙΙ Παπανδρέου III έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα προστατεύσω τη χώρα μου». Υπάρχει πάντως μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο ηγετών. Ο Τσολάκογλου δήλωσε τα παραπάνω ατιμάζοντας τη στρατιωτική του στολή και την ως τότε προσωπική διαδρομή προκειμένου να διοριστεί πρωθυπουργός από τους Γερμανούς προστάτες που είχαν καταλάβει τη χώρα. Ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πρωθυπουργός από τον ελληνικό λαό βάσει ενός συγκεκριμένου προεκλογικού προγράμματος και κατόπιν προσκάλεσε τους Γερμανούς και Αμερικανούς προστάτες. Είναι πασιφανές λοιπόν ότι δεν ατίμασε τίποτα και κανέναν. Άλλωστε το παλιό ερώτημα «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;» έχει βρει ήδη την απάντησή του όταν παντού, στους δρόμους, τους τόπους εργασίας, τα σπίτια, τα λειβάδια, τα βουνά και τους λόγκους, όλοι οι Έλληνες τραγουδούν λυτρωμένοι, με δάκρυα χαράς, τον παντοτινό ύμνο του σοσιαλιστικού κινήματος:

    Ο ήλιος ο πράσινος, Ο ήλιος π’ ανατέλλει, Μας οδηγεί

    Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική

    Ελάτε μαζί μας και όλοι αδελφωμένοι να πάμε μπροστά

    Κι άμα σταθούν εμπόδιο σ’ αυτή μας τη πορεία, το δίκιο μας φωτιά

    Πυρωμένες ρομφαίες, Πυρωμένα σπαθιά

    Ο λαός των ελλήνων πήρε απόφαση πια

    Δε θ’ αφήσει ποτέ σκλάβο να τον κρατούν

    Λαϊκή Κυριαρχία Εθνική Ανεξαρτησία, Όλοι-όλοι ζητούν (ΔΙΣ)

    Μαζί οι εργάτες, μαζί οι αγρότες και οι φοιτητές

    Χιλιάδες υπάλληλοι καταπιεσμένοι και οι μαθητές

    Ένας λαός, μία ψυχή, Σε μια κοινωνία σοσιαλιστική (ΔΙΣ)

    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί

    Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική

    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί (ΤΡΙΣ)

    Και βέβαια οι διαχρονικά δεινοπαθούντες Άρχοντες ζητάνε ξανά από τον λαό να καταλάβει.

    «Όταν κάποιος κάνει κάποια παλιανθρωπιά σε κάποιον, έχει την αξίωση ο δεύτερος κάποιος να κατανοήσει την αδήριτη ανάγκη που ωθεί τον πρώτο στη διάπραξη της παλιανθρωπιάς»
    Μ. ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ (στο «10»)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΟΥΜΑΡΙΑ

    Ε ΓΟΥΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Στην εισήγηση του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπανδρέου, μετά από τα ηρωικά του, ανέφερε πως η κυβέρνηση δίνει μάχη για να ανταποκριθεί σε πέντε στόχους ταυτόχρονα.

    Εμείς θα σας τους πούμε και εσείς δείτε τι έχει καταφέρει ο Παπανδρέου στους έξι μήνες πρωθυπουργίας του...
    ...Πρώτος στόχος η σωτηρία της χώρας και την προστασία των πολιτών.
    - Δεύτερος στόχος, η έξοδος από την κρίση με σιγουριά και ασφάλεια.
    - Τρίτος στόχος, η δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων για την αλλαγή της παραγωγικής δομής της χώρας.
    - Τέταρτος στόχος, η δρομολόγηση μιας ανάπτυξης βιώσιμης, πράσινης
    - Πέμπτος στόχος, η κοινωνική δικαιοσύνη.

    Λοιπόν; Ποιους από αυτούς έχει πετύχει;
    Ααα; Για την Ελλάδα μιλάμε και όχι για τη Σουηδία...

    ΡΑΓΚΟΥΣΗ... ΚΟΨΤΟΥ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΤΟ ΧΑΖΕΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ..Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση