GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας βοηθήσουμε αυτές τις γειτονιές‏...

Ας βοηθήσουμε αυτές τις γειτονιές‏ Anypotaxtos Ellhnas

Ας βοηθήσουμε αυτές τις γειτονιές‏
Anypotaxtos Ellhnas

4 σχόλια

  1. Πρέπει σίγουρα κάτι να γίνει με συνεχείς διαμαρτυρίες στην Αστυνομία και το Δημαρχείο. Εάν ξαναβγει αυτός ο ηλίθιος ο Κακλαμάνης δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα, αν και δεν ξέρω αν θα υπάρξει και κανένας σοβαρός υποψήφιος. Πάντως δεν έχει ξαναγίνει να βγαίνει ο κόσμος της Αθήνας να διαμαρτυρηθεί για τις απαράδεκτες συνθήκες ζωής, οι οποίες είναι πλέον επιβίωση και όχι διαβίωση. Έχει ξεχειλίσει το ποτήρι. Να γίνει χαμός. Πήξαμε στην αλητεία και συμεπριλαμβάνω και τους ανευθυνουπεύθυνους αυτής της κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ..
    Καλό είναι να ξεσκονίζουμε και τα γερμανικά μας σιγά σιγά..

    Ορίστε τα χαρτιά μου = Zu meiner Papiere

    Δεν έχω κλέψει το ψωμί = Ich habe nicht stehlen Brot

    τα παιδιά μου πεινάνε = Meine Kinder Hunger

    δεν είμαι έλληνας = Ich bin nicht griechische (σε περίπτωση που σας καταδόσουν οι κατσαπλιάδ..εεε.. άλλοι συμπολίτες σας που πήραν πρόσφατα την ιθαγένεια).

    Μπάς και επιζήσουμε στην Καμπούλ
    του Διεθνούς Σοσιαλησμού..
    ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονο οταν θα κατεβουμε στους δρομους ΟΛΟΙ θα λυθει το προβλημα.....τωρα πριν ειναι πολυ αργα.....μονο εμεις μπορουμε να σωσουμε τους....εαυτους μας, τις οικογενειες μας, τις γειτονιες μας, τα μαγαζια μας, αυτοι εκει πανω εκτελουν ανωθεν εντολες μαζι με καποια τσιρακια του συριζα και καποιοι που το παιζουν αριστεροι (τρομαρα τους, ας ρωτησουν αυτους που βιωσαν και εζησαν στο πετσι τους τον κομουνισμο) για καπιους φτηνους λογους εχουν βαλθει να διαλυσουν την ελλαδα αρχιζωντας απο την αθηνα, την ευρωπαικη και....ολυμπιακη αθηνα!!!!!!
    πω πω..."φασιστας" που ειμαι!! ακου ρε να θελω να ζω ελευθερος και με ασφαλεια!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζητω οι αλγερινοι.....κατω οι νιγηριανοι.....εμεις φερνουμε τη καλυτερη πρεζα και οχι οι νιγηριανοι!! εδω η καλη πρεζαααα, παρε κοσμεεεεε....οι μαροκινοι πουλανε ριγανη αντι για πρεζααααα μονο εμεις εχουμε καλη πρεζαααα μην αγοραζετε απο τους γκανεζους..... μονο απο τους αλγερινους...εδω η καλη πρεζααααα παρε κοσμεεεε παρε και κοιμησου....ησυχος!!! οσοι δεν περνετε πρεζα καθηστε στο καναπε σας να δειτε τον ψινακη (που λεει ωραιες ατακες και δεν περνει κοκα) μεχρι να σας χτυπησει και τη δικη σας πορτα η...πρεζα....
    καληνυχτα..."ελληνες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση