GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η διάλυση στα νοσοκομεία...

Τι επιβεβαίωσε η ...λυχνία που δεν λειτουργούσε στην περίπτωση του Ανδρέα Λοβέρδου Από το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Κυρία Υπου...

Τι επιβεβαίωσε η ...λυχνία που δεν λειτουργούσε
στην περίπτωση του Ανδρέα Λοβέρδου

Από το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Κυρία Υπουργέ της Υγείας, από αύριο κιόλας κάντε μια έρευνα για "παρόμοιες καθυστερήσεις" και για "ύποπτες βλάβες" στο ΕΣΥ... θα βγάλετε λαγούς με άσπρες μπλούζες!!!
Στο νοσοκομείο «Νίμιτς» νοσηλεύεται με φλεγμονή στο έντερο ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος. Ο κ. Λοβέρδος λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν στο νομό Ημαθίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας με κοιλιακό άλγος. Του έγιναν εξετάσεις και...

για αξονική τομογραφία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάουσας, καθώς στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου της Βέροιας είχε εξαντληθεί η λυχνία...
Ο διευθυντής Ακτινολογικού του νοσοκομείου Βέροιας Εμμανουήλ Γουναράς δήλωσε ότι τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί διαπιστώθηκε ότι εξαντλήθηκε η λυχνία και δεν ήταν δυνατή η άμεση αντικατάστασή της (η προμήθειά της γίνεται από το εξωτερικό) λόγω των εορτών του Πάσχα.
Σχόλιο: Χωρίς Λυχνία και το σημερινό ΕΣΥ ακολουθεί σε πρακτική τη Νέα Δημοκρατία!!!
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται μία συνήθης πρακτική που διαιωνίζεται στο ΕΣΥ. Κανένας προγραμματισμός και κανέναν ενδιαφέρον για τον εξοπλισμό και την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων μας.
Εδώ και τώρα ΕΔΕ και ένας εισαγγελέας να εξετάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται οι προμήθεις και οι καθυστερήσεις σε επισκευες κλπ.
Υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι τα ίδια συμβαίνουν σε πολλά νοσοκομεία της χώρας μας.
Πολλοί μας έχουν καταγγείλει ότι το ίδιο συμβαίνει και στο νεοσύστατο νοσοκομείο Λαμίας, με αποτέλεσμα οι εξετάσεις να γίνονται σε παρακείμενη πολυκλινική, με χιλιάδες ευρώ στις τσέπες των ιδιωτών. Εμείς έχουμε κάποια στοιχεία, αλλά δεν έχουμε διάθεση κάποιοι να μας τρέχουν με αγωγές και μηνύσεις.
Κυρία Υπουργέ της Υγείας, από αύριο κιόλας κάντε μια έρευνα για "παρόμοιες καθυστερήσεις" και για "υποπτες βλάβες" στο ΕΣΥ... θα βγάλετε λαγούς με άσπρες μπλούζες!!!
Νάσος

17 σχόλια

  1. Σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας του Αξονικού τομογράφου υπάρχει και στο ΓΝΝ Χαλκιδικής.Ο Αξονικός Τομογράφος εγκαταστάθηκε το 2004. Εδώ και 6 χρόνια λειτουργεί πότε με δύο και πρόσφατα με έναν Ακτινολόγο με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί όλες τις ημέρες(λόγω αδειών του ιατρικού και λοιπού προσωπικού,με αποτέλεσμα οι αξονικές τομογραφίες να γίνονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.Ο Αξονικος Τομογράφος δεν θα λειτουργήσει για διάστημα δύο εβδομάδων(μέχρι 14 Απριλίου) λόγω κανονικής αδείας του Ακτινολόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάποιος έχει γνώση των πραγμάτων , ας μας πει πόσο στοιχίζει μια λυχνία για τον αξονικό τομογράφο .
    Ασχέτως από αυτό είναι δυνατόν , εφόσον τα εξαρτήματα αυτά είναι αναλώσιμα , να μην έχει προβλεφθεί να μην υπάρχει τουλάχιστον μία εφεδρική λυχνία στο νοσοκομείο . Ο τεχνικός αρμόδιος του νοσοκομείου , η αρμόδια τεχνική εταιρεία , τι έκανε για αυτό ; Θα πρέπει να του αποδοθούν οι τυχόν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες .
    Γιατί στα ιδιωτικά νοσοκομεία και στα διαγνωστικά κέντρα , δεν μένουν εκτός λειτουργίας τα ιατρικά μηχανήματα ;
    Και αν δεν ήταν ο κ. Λοβέρδος , το πρόβλημα δεν θα έβλεπε τη δημοσιότητα .
    Είναι καιρός το δημόσιο , να λειτουργήσει με όρους ιδιωτικού τομέα . Δεν μπορεί να σπαταλώνται τεράστια ποσά και ο κοσμάκης να ταλαιπωρείται και να καταξοδεύεται για την υγεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα κι αν κλέισουν όλα τα νοσοκομεία από απολύσεις γιατρών και άλλων υπευθύνων πρέπει να προχωρήσει εδώ και τώρα η κάθαρση από τα καθάρματα. Μη φοβάσαι κυρία Ξενογιαννακοπούλου. Βάλε λουκέτο για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε, Γιατί όπως το πάνε τα καθάρματα η κάθαρση θα μείνει στη σαπίλα της. Δεν θέλουν λύπηση γιατί αυτοί δεν λυπούνται!!!Βλέπουν μόνο τον παρά και βρίσκουν και εφευρίσκουν χίλιους τρόπους για να τα πάρουν!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας έχουν ζαλίσει με την περιπέτεια του Λοβέρδου. Εμείς οι απλοί πολίτες τι κάνουμε και για αυτούς πάντα υπάρχει λύση.Μήπως έδωσε και φακελάκι για τη μεταφορά; γιατι αν τύχει σε άλλον πρέπει να τα ρίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος εκβιάζει μέσω σχολιών.
    Κάποιος μετράει ώρες στους δρόμους του Λονδίνου.
    Κάποιος τρώει λεφτά υποτροφιών που του πρόσφερε ο γαμιάς του.
    Κάποιος πίνει τσάι σε κυρίες της Λόνδρας που γουστάρουν τεκνά.
    Κάποιος είναι το μπάσταρδο του Χρυσοχοίδη
    Κάποιος πέρνει εξεπέραστες πίπες.
    Κάποιος έχει μόνη φίλη το μπάζο τέκνο του Κουλούρη.
    Κάποιου η ωραία μάπα θα γίνει μαπέ..
    Κάποιου η μάνα πέρνει πίπες στο Όλον ΠΑΣΟΚ
    Κάποιος ας σταματήσει να πετά λάσπη στα σχόλια και ας γράφει επώνυμα, έστω κι αν φοράει στριγκάκι όταν κοιμάται.
    Kάποιος δεν έχει που να γράψει, αφού το πέταξε ο Κύρτσος έξω με τις κλοτσιές και η Στάη το πουλάει το site..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς έξη μήνες μετά τις εκλογές και η κυβέρνηση δια του αρμόδιου υπουργείου δεν έχει κάνει τίποτα για την εξυγίανση του τομέα της υγείας. Οι νέες διοικήσεις των νοσοκομείων άργησαν υπερβολικά να τοποθετηθούν και οι παρεμβάσεις για αλλαγή της πολιτικής που εφαρμοζόταν απο τη Ν.Δ. είναι ζητούμενο. Σε κάθε περίπτωση αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας δεν μπορεί να γίνει με πένητες γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και με πιράνχας δίπλα τους να λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα ανενόχλητα και ατιμώρητα.Πολύ φοβάμαι ότι, παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις και υποσχέσεις της κυβέρνησης, τα τεράστια συμφέροντα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας δεν θα αφήσουν τίποτα σωστό να γίνει.
    Σκορπιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ πληρης απελευθερωση του επαγγελματος του φαρμακοποιου
    (ή αλλιως μπακαλης με στολή που παιρνω προμηθεια 30% για να στο δινω απ'το ραφι),

    ζηταει ο λαος για να πεσουν οι υπερογκες τιμες στα φαρμακα.

    δεν παει αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα κορόϊδα σύνταξη στα 65 ή και τα 67 και οι «ξύπνοι» στα 45 ή τα 50 !!!!


    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    Του Στεφ. Β. Αναγνώστου

    26.02.10

    Το ..πόπολο ή τα κορόϊδα θα βγαίνουν στη σύνταξη στα 65 ή και τα 67 και οι «ξύπνοι» οι «δικοί» μας στα 45 ή τα 50 και άσε τα κλιμάκια της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. να κάνουν ελέγχους!
    Τις παραπάνω φράσεις αναφωνεί όποιος διαβάσει δυo πρόσφατες ανακοινώσεις των συνδικαλιστικών εκπροσώπων των εργαζομένων στις ασφαλιστικές εταιρίες, μετά την διαβεβαίωση που έλαβαν από τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνη ότι το καθεστώς των όρων της συνταξιοδότησής τους ,που είναι 25 χρόνια εργασίας και σύνταξη στα 45 ή τα 50, δεν θα αλλάξει παρά τις αλλαγές που θα γίνουν στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Μάλιστα μετά την δέσμευση αυτή που απέσπασαν προ ημερών , που υποτίθεται ότι ο υπουργός Εργασίας κ. Α. Λοβέρδος, είχε βγεί …στο μπαλκόνι του υπουργείου του και φώναζε ότι «δεν υπάρχει σάλιο» και άλλα παρόμοια, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι, μη μπορώντας να κρύψουν τη χαρά τους, έσπευσαν να ανακοινώσουν τα ευχάριστα «μαντάτα» στους εργαζόμενους των ασφαλιστικών εταιριών. Πρώτη έκανε ανακοίνωση στις 19 Φεβρουαρίου η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος και ακολούθησαν μετά και άλλοι σύλλογοι,(22-2-2010) ένας εκ των οποίων είναι και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Αγροτικής Α.Ε.Ε.Γ.Α , δηλαδή της Αγροτικής Ασφαλιστικής, η οποία είναι θυγατρική εταιρία της Αγροτικής Τραπέζης της Ελλάδος.

    Πρόκειται για την έκφραση μιας ακόμη …διγλωσσίας της σημερινή Κυβέρνησης, η οποία , με τον τρόπο αυτό, εκπέμπει μηνύματα αναξιοπιστίας και στους πολίτες της χώρας αλλά και στις περίφημες «αγορές», στις οποίες καταφεύγει η Χώρα μας για να δανεισθεί τα χρήματα που έχει ανάγκη για να καλύψει τις δαπάνες του κράτους, μέσα στις οποίες είναι και οι συντάξεις! Επίσης με τις δεσμεύσεις που έδωσε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων στους προσκείμενους στο ΠΑΣΟΚ συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων στις ασφαλιστικές
    εταιρίες, ουσιαστικά δημιουργεί μια κατηγορία «ημετέρων» στον χώρο της εργασίας και της ασφάλισης, η οποία διατηρεί τεράστια προνόμια προϋποθέσεων συνταξιοδότησης, τα οποία οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δεν θα έχουν! Διότι είναι τουλάχιστο προκλητικό να συνταξιοδοτείται κάποιος πλήρως έχοντα 25 χρόνια εργασίας και ηλικάι 45 ή 50 ετών, ακόμη και όταν αλλάξουν οι όροι συνταξιοδότησης με αύξηση των ορίων ηλικίας, για το σύνολο των εργαζομένων!
    Τέλος , σύμφωνα με πληροφορίες από συνδικαλιστές, η δυνατότητα συνταξιοδότησης και μετά την 1-1-2011 των εργαζομένων στις ασφαλιστικές εταιρίες, την οποία υποσχέθηκε να μελετήσει «σοβαρά» ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, έχει να κάνει και με την επιδίωξη του ΠΑΣΟΚ να εξακολουθήσει να έχει τον πλήρη έλεγχο διαφόρων τομέων εργαζομένων, καθώς έτσι ένας μεγάλος αριθμός συνδικαλιστικών στελεχών, θα μπορούν να παραμένουν στις θέσεις τους στις Ασφαλιστικές Εταιρίες και μετά το 2011 και άρα να διοικούν τους Συλλόγους καθώς οι περισσότεροι από αυτούς στο τέλος του 2010 θα έχουν συμπληρώσει 25 χρόνια εργασίας και θα είναι άλλοι μέν 45 και άλλοι 50 και υποχρεωτικά θα συνταξιοδοτηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Τι επιβεβαίωσε η ...λυχνία που δεν λειτουργούσε .."


    ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΙΕΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ....................

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΞΟΝΙΚΟΙ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΙ !!!!!!


    ΓΙΑΤΙ ????

    ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 30% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ( ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ.

    ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΙ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ -ΥΠΕΡΗΧΩΝ -ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΟΝΙΚΩΝ ΤΟΜΟΓΡΑΦΩΝ - ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !!!!!

    ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ???

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΟΝΙΚΕΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ????

    ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΜΑΡΙ ΚΑΙ Η ΦΩΦΩ
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΚΑΤΑ
    ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ
    ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H MIZA

    THΣ ΜΙΖΑΣ

    Ω !!!! ΜΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας γίνει μία έρευνα για να μάθουμε από πότε είναι χαλασμένος ο Αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου και να εκτιμήσουμε ΠΟΣΑ περιστατικά εστάλησαν στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΟ…
    Μετά να υπολογίσουμε ΠΟΣΟ επιβαρύνθηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία από τον ΙΔΙΩΤΗ και να ζητήσουμε ΠΙΣΩ τα επί πλέον χρήματα από τους Δημόσιους υπάλληλους του νοσοκομείου που ΑΜΕΛΗΣΑΝ να έχουν ανταλλακτικό!!!

    ΥΓ. Για θυμηθείτε τι είχε γίνει στα κανάλια εις βάρος του Αβραμόπουλου, επειδή κάποιοι δεν είχαν αγοράσει patches για καρδιογράφο…
    Μέχρι και θάνατο φόρτωσαν στον Αβραμόπουλο!!!

    Ενώ τώρα…
    ΚΥΡΙΕΣ…
    ΟΛΟΙ κι ας γύρισε ο Λοβέρδος τη μισή Ελλάδα για να καταλήξει στον… θεράποντα ιατρό του!!!

    ΦΕΡΕ ΜΟΥ καψαμπέλη,
    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΚΡΟΦΑ ΚΟΚΚΚΟΡΗ - ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΣΜΑΡΑΓΔΑ..ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΝΑ ΤΗΣ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΞΟΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ...
    ΡΕΜΑΛΙΑ μμε, κωλόπαιδα πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 06 Απρ 2010 11:57:00 π.μ.


    δηλαδη επι τρισκαταρατης δεξιας δουλευαν ρολοι ολοι οι αξονικοι των νοσσοκομειων, μιζες δεν επεφταν , τα ασφαλιστικα τρμεια ηταν οικονοιμικα ευρωστα , κενα στα νοσοκομεια δεν υπηρχαν κλπ κλπ......

    τι λες ρε γρασοφορε νεοδημοκρατη !!!!!


    για ξυπνα απο τον υπνο σου αμετανοητο κομματοσκυλο του κερατα.

    μπορεις φιλε ,να κρινεις αντικειμενικα ? καντο.

    αλλιοως κατσε στην ακρη και παιζε με το πληκτρολογιο σου τριλιζα.

    μην ταλαιπωρεις τη νοημοσυνη μας.

    το ζητημα ειναι και συμφωνα οτι οι γιατροι ειτε ιδιωτες ειτε νοσοκομειακοι παιζουν παιχνιδια με τα ιδιωτικα κεντρα.

    και ειναι πολλα τα λεφτα ...Αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ........Ήταν όμως βράδυ, και το νοσοκομείο της Επαρχίας δεν έχει πλήρωμα για το ασθενοφόρο διακομιδών για την νυχτερινή βάρδια, το δε ΕΚΑΒ με απόφαση του συνδικαλιστικού σωματείου δεν διακομίζει από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για εξετάσεις, το μοναδικό ασθενοφόρο βάρδια του Επαρχιακού νομού ασχολείται μόνο με επείγοντα, δηλαδή τροχαία ή κλήσεις από τα χωριά, αν το επείγον είναι στο νοσοκομείο, ας περιμένει το πρωί, δεν θα πάθει τίποτα.

    ..Ο ασθενής όμως ήταν ο γκριζομάλλης Υπουργός, και όχι κάποιος άλλος επισκέπτης στην Επαρχία. Έτσι κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, ο ίδιος ο Διευθυντής των χειρουργων τον πήγε με το αμάξι του 22 χλμ στο βουνό, για να κάνει αξονική, με άγνοια κινδύνου, αν συνέβαινε κάτι. Και αυτός φυσικά τον γύρισε.

    ....Ο γκριζομάλλης Υπουργός όμως ήθελε να αντιμετωπισθεί από τον ιατρό που εμπιστευόταν ο ίδιος στην πρωτεύουσα, ένα δικαίωμα που το έχουν όλοι οι ασθενείς στον κόσμο, πόσο μάλλον οι Υπουργοί, έστω και ΣοΣΙΑΛΗΣΤΕΣ.

    Έτσι ο Υπουργός διακομίσθηκε νύχτα με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου, με γιατρό του Νοσοκομείου και προσωπικό του νοσοκομείου,
    555 χιλιόμετρα προς τον Νότο, στην πρωτεύουσα. Αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν σε αγγαρεία και χωρις να πληρωθούν υπερωρία, μια που το ΕΚΑΒ ως γνωστόν δεν διακομίζει από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.

    Επειδή δε ήταν ο γκριζομάλλης Υπουργός, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να κάνει το αυτονόητο, να του ζητήσει να υπογράψει ότι με δική του ευθύνη φεύγει από το νοσοκομείο, αφου θεωρητικά και πρακτικά το Νοσοκομείο της Επαρχίας τον κάλυπτε ιατρικά για το πρόβλημα του, αυτός δεν ήθελε να κάτσει εκεί.

    Ετσι φυσικά αν γινόταν κάτι στα 555 χιλιόμετρα της ΣοΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ διαδρομής οι γιατροί, το προσωπικό, οι διευθυντες θα πηγαίνα φυλακή, μια που δεν φαινόταν πουθενά οτι ο ασθενής, έστω και αν ήταν υπουργός, έφυγε νόμιμα.............................
    Ευτυχώς όμως, προς δόξα του κινηματικού Σοσιαλισμού, στον οποίο πίστευε ο γκριζομάλλης υπουργός, όλα πήγαν καλά.

    Και ο Υπουργός ήταν στο κρεβάτι του πόνου, στο νοσοκομείο που ήθελε, με τον γιατρό που ήθελε, με συντηρητική αγωγή, χωρις να τον βάλει χειρουργείο ο κάθε άσχετος και να κοβει ότι βρει, αν δεν χρειάζεται.

    Αυτά όμως γίνονται μόνο στην χώρα των ΣοΣΙΑΛΗΣΤΩΝ..
    Ούτε καν στον πλανήτη Άρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 06 Απρ 2010 1:18:00 μ.μ.

    ME TO ΠΟΝΗΜΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1,50 ΕΣΥ ΑΡΧΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΤΟΥ ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΣΝ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ?

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ παράσιτο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση