GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

"Αντώνη είμαστε τυχεροί που δεν ζει ο μπάρμπας μου να δει τα χάλια της παράταξης. Ζωή σε μας..." . Δια τα ευφάνταστα λόγια Καραμ...

"Αντώνη είμαστε τυχεροί που δεν ζει ο μπάρμπας μου να δει
τα χάλια της παράταξης. Ζωή σε μας..."
.
Δια τα ευφάνταστα λόγια
Καραμανλή: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

20 σχόλια

  1. Γεώργιος Α Παπανδρέου:

    ...η χώρα τελεί υπό κηδεμονία

    (δήλωση του στη Ρόδο)

    Ρωτώ όλους όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα τους βουλευτές της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ:

    έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Βουλή δεν μπορεί να νομοθετήσει για την οικονομία και στην κοινωνία (ανάπτυξη, εργασιακό, ασφαλιστικό, παροχές, κλπ) χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του κηδεμόνα; ή ότι παραδοθήκαμε και μιλάμε απλά για τους όρους της συνθηκολόγησης;

    Ποιος έχει εξουσιοδοτήσει τον κ Παπανδρέου να θέτει την χώρα υπό κηδεμονία παραχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα;

    Η λύση λοιπόν είναι απλή :

    ή τους απολύουμε
    ή ας λάβει η όποια κυβέρνηση νωπή λαϊκή ετυμηγορία

    Δεν υπάρχει καμία λαϊκή εντολή για την παράδοση της χώρας υπό κηδεμονία.



    Τα υπόλοιπα είναι παπαγαλίσματα υμνητών του εντολοδόχου, ο οποίος πριν πράξει πλέον θα μιλάει με τον κηδεμόνα του….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπιτέλους, βρέθηκε ένας έγκυρος οικονομικός αναλυτής να πει τα πράγματα με το όνομά τους: Παρουσιαστής οικονομικών εκπομπών στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, ανάμεσα στα οποία το BBC, το Αγγλικό Αλ Τζαζίρα και το Russia Today, ο Μαξ Κάιζερ μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», χαρακτηρίζει ανούσια τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως τα πραγματικά μέτρα θα μας τα επιβάλει το Δ.Ν.Τ. Θεωρεί πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που θα θυσιαστεί από τις διεθνείς αγορές και προτρέπει τους Έλληνες να εμποδίσουν αυτήν την προοπτική.....



    Υπάρχει η άποψη πως το Δ.Ν.Τ δεν είναι ο «κακός λύκος» αλλά η μοναδική λύση για την Ελλάδα;

    Αν κάποιος σας κάψει το σπίτι για να σας πουλήσει μετά κάρβουνο θα το θεωρούσατε λογικό; Αυτό ακριβώς έκανε και η Goldman Sachs στην ελληνική οικονομία. Σας έκαψαν σαν εμπρηστές και τώρα έρχονται και σας λένε μην ανησυχείτε θα σας δώσουμε κάρβουνο. Είναι εξωφρενικό. Το Δ.Ν.Τ διεμήνυσε στην Ελλάδα πως αν το χρειαστεί θα έρθει για βοήθεια. Τα επενδυτικά hedge funds της Γουόλ Στρητ επιτίθενται στην αγορά ομολόγων της Ελλάδας για να κατευθύνουν την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας. Και ο λόγος που το κάνουν είναι απλός. Να αναγκάζουν τον ελληνικό λαό να ζητήσει τη βοήθεια του Δ.Ν.Τ. Και το Δ.Ν.Τ θα πει, αφού μας φωνάξατε για βοήθεια εμείς απλώς ήρθαμε. Οι τραπεζίτες της Γουόλ Στρητ συνεργάζονται απόλυτα με το Δ.Ν.Τ. Είναι μια οικονομική μαφία και τα hedge funds είναι οι εκτελεστές. Οι έρευνες για την Goldman Sachs στις Η.Π.Α αλλά και στην Ευρώπη δείχνουν το μέγεθος της μαφίας. Είναι αναμεμειγμένοι σε παράνομες δραστηριότητες σε όλον τον κόσμο.
    Τι προτείνετε; Πώς θα καταφέρουμε να ζητήσουμε δάνεια από τις αγορές;

    Να κάνετε δημοψήφισμα. Όπως στην Ισλανδία. Οι Ισλανδοί αποφάσισαν με 93% να μην δώσουν σε μερικούς τραπεζίτες 5 δις ευρώ. Πρέπει εσείς οι Έλληνες να αποφασίσετε αν θέλετε το Δ.Ν.Τ στη χώρα σας. Η κυβέρνησή σας δεν έχει αυτήν την εντολή. Σας θεωρούν ανόητους και δεν ζητάνε τη γνώμη σας; Θεωρούν πως είστε μωρά και δεν έχετε δικαίωμα λόγου; Πως δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τις ζωές σας; Ζητείστε δημοψήφισμα. Θέλετε το Δ.Ν.Τ στη χώρα σας ή όχι; Εσείς έχετε τη δύναμη. Πρέπει να παλέψετε, να αγωνιστείτε. Αν δεν γίνει δημοψήφισμα τότε να γίνουν εκλογές. Να εθνικοποιήσετε άμεσα όλες τις τράπεζές σας, να δημιουργήσετε δύο ή τρεις κρατικές τράπεζες και να αναδομήσετε την οικονομία σας. Μην πάτε μακριά. Κοιτάξτε το μοντέλο που εφάρμοσε η Σουηδία το 1993.


    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - ΟΤΙ Η ΑΝΤΩΝΙΑ ' ΜΑΡΙΑ ' ΠΑΠΑΓΙΩΤΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ
    ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΔΟΠΛΟΒΑΡΔΙΑ

    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ !!!
    ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
    ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ.-
    ---------------------------------
    ANTE ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΣΟΚΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ...ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ζώο του κεράτα ή σκέτο ζώα !


    Σαν σήμερα η πόλις εάλω...
    ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ.

    1) Σαν σήμερα που «Μπήκαν στη Πόλη οι οχτροί», σαν σήμερα που παραδόθηκε η χώρα για λεηλασία στους ξένους, τους νέους «σταυροφόρους» που αντί για σπαθί κρατάνε spread, σαν σήμερα πριν από 806 χρόνια, _______________
    εκείνο τον Απρίλη του 1204,
    οι δυτικοί κατακτητές λεηλατούσαν για πρώτη φορά την Κωνσταντινούπολη.
    Διαβάστε το χρονικό της πρώτης Άλωσης, και θα καταλάβετε τι περιμένει την χώρα. Αντισταθείτε στην λεηλασία της και στηρίξτε αυτούς που αντιστέκονται.

    2) Κατά μία τραγική ιστορική συγκυρία σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου 1941, _______________
    ο στρατηγός Τσολάκογλου υπέγραφε την παράδοση της χώρας στους Γερμανούς.

    Μετά από 69 χρόνια η ιδιότητα του παραδιδόμενου μόνο άλλαξε:
    Ο στρατηγός, έγινε πρωθυπουργός…
    της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ. _______________________________
    Η Ελλάδα δεν είναι αυτοί που την πούλησαν.
    Η Ελλάδα είμαστε εμείς που θα αντισταθούμε.
    Πάντα η Ελλάδα ανήκε στους Έλληνες που αντιστέκονταν.
    Που πολεμούσαν όλους τους κατακτητές, όλων των εποχών: Φράγκους, Τούρκους, Γερμανούς, ΔΝΤ…
    Μην σκύψετε ποτέ το κεφάλι και μην δηλώσετε ποτέ υποταγή.

    Όταν οι “άρχοντες” θα μιλάνε για “κηδεμονία” και “χαμένη εθνική κυριαρχία”, εσείς θα φωνάζετε “ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”. Στις δύσκολες στιγμές αυτών των καιρών που έρχονται, πάντα το γαλάζιο και το λευκό να ντύνει και να ζεσταίνει την ελληνική ψυχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γαμημενα τριτοκλασσατα αγνωστα δημοσιογραφακια του press, ειστε συνυπευθυνοι για τον καθυστερημενο μαλακα που μας πρηζατε να βγαλουμε.

    Ενταξει ξερατε κι εσεις οτι ειναι ανικανος και ασχετος αλλα εσεις περιμενατε να φατε τιποτα μεταα την νικη στις εκλογες.

    τωρα φατε σοσιαλιστικη πουτσα κι εσεις.

    Πρεπει ομως να ζητησετε ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολους τους αναγνωστες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευφάνταστο αρχιδομούνι του κώλου
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''


    ΘΑ ΛΕΝΕ.....
    24/4/04: Επέτειος απόρριψης Σχεδίου ΑΝΑΝ

    Συγκλονιστικό φιλμάκι για την 6ή επέτειο απόρριψης του σχέδιο διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας απο τον Ελληνισμό της Κύπρου.

    ΑΝΑΝ. 6 Χρόνια και το φαντάσμα του παραμονευεί.

    Ας θυμηθούμε τους υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν: Παπανδρέου Μητσοτάκης…

    Ο κ Σαμαράς και ο κάθε πολιτικός από τα υπόλοιπα κόμματα θα πρέπει πλέον να αγνοεί εντελώς τον κ Παπανδρέου, απλά να απαιτεί να μιλά με τον κηδεμόνα του Πρωθυπουργού.

    …αφήστε που και το κύρος του θα διαφυλάσσει αφού δεν μπορεί να μιλά με εντολοδόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μεγάλη ήττα των πολιτκών...αυτών και των άλλων... δεν έχουν θέση στη ζωή μας, καιρός να πάρουν δρόμο. Εδώ και τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μνημόσυνο στην παράταξη που κατάκλεψε τη χώρα. Έκαναν απογραφή μπαίνοντας στα σπίτια μας. Είδανε που φυλάγαμε τα ασημικά και τα τιμαλφή μας και μετά τα βούτηξαν και τώρα ψάχνουν τρόπο για να τα φάνε χωρίς να τους πάρουεμε χαμπάρι, νομίζοντα ςότι επιμασε ηλίθιοι.
    Σωκράτης ο αρχαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Σαμαράς έχει πάρει μαζύ του κάτι καλόπαιδα που έχουν την φωλία τους λερωμέμη και εάν δεν καθαρίσει το τοπίο απο τα αχότραγα κοματόσκυλα δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα.
    Μην ξεχνάτε μετά τον τεράστιο και ιστορικό ηγέτη ΓΑΠ που παρέδοσε την χώρα στο ΔΝΤ, η δυσκολία της επόμενης ημέρας για όλους Εμας ΤΟΥς ιθαγενείς που γενηθήκαμε και θα πεθάνουμε σε αυτά τα άγια χώματα θα είναι δύσκολη.
    Μην ξεχνάτε οτι στο ΔΝΤ μας πήγε αλλά τα τρωκτικά κοματόσκυλα ΠΟΥ ΔΙΩΡΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ -ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑΚΑ- ΑΛΩΝΊΖΟΥΝ σε κρατικές θέσεις κλειδιά και κάνουν παιγνίδι σε βάρος μας.
    Μην ξεχνάτε οτι ο κωστάκης φεύγει για μόνιμη εγκατάσταση στην Βοστώνη και ο γιωργάκης και όλη η οικογένεια διαθέτει και αμερικανικό διαβατήριο ,άρα μετά την σωτηρία μας είναι και αυτός έτοιμος να γυρίσει στην ιδιάιτερη πατρίδα του ΓΙΑ ΜΌΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ.
    Γιαυτό μαλάκες απο τον Εβρο έως την Γαβδο και τις άλλες αγροτικές και αστικές περιοχές μην ξεχνάΜε ότι αυτοί τα κάνουν μπάχαλο οι αυλικοί τους βγαίνουν μέσα απο την κρίση περισσότερο οικονομιμένοι και ρισκάρουν μόνο να τους μαυρίσουμε και να την κάνουνε για άλλες πολιτείες ατιμώρητοι και ΕΜΕΙΣ τα κορόιδα θα πούμε το ψωμί ψωμάκι.

    ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ,ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ
    ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
    ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ-Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΡΙΟΥ-ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕΤΡΟ-ΤΟ ΑΡΓΟ ΣΑΝ ΧΕΛΩΝΑ ΤΡΑΜ-Η 35 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΓΝΑΝΤΙΑ ΟΔΟΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤ,ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ,ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ,ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΛΠ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΚΛΕΚΤΩΝ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ-ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ-ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ,ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΎ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΞΩ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.

    ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για ολα τα μουνοπανα νεοδημοκρατες. περαστε να δωσετε μια πιπα στον πρωην αρχηγο σας. το μοναδικο λαμογιο που μας εφερε σ αυτη την κατασταση.
    ο μοναδικος ανικανος ηγετης απο την αρχαια εποχη μεχρι που δεν θα υπαρχει αλλο. ΚΑΡΑΝΑΝΛΗΣ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΣΤΟΝ ΔΟΤΟ
    ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ.
    ΓΕΩΡΓΙΟ Γ΄ ΤΟΝ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΤ.....ΝΑΤ.....ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ !!!
    ΝΑΤ...ΝΑΤ..
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΤΑ 27.000 ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
    Ο ΣΑΠΙΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ
    ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΟΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ
    ΝΑΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ..ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕ !

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ.ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΗΤΡΑ.
    ΒΟΥΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙ.

    ΣΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. - Είμαι ΔΟΤΟΣ και ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ σε μία πράσινη ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.
    - Με βάλανε να υπογράφω το ξεπούλημα
    βουνων,νησιών, λαγκαδιών στους
    Ανεμογεννητριάδες , για να γίνει
    ΚΡΟΙΣΟΣ ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ο αδελφός.

    - Με βάλανε να πουλήσω όλο το ΑΙΓΑΙΟ-την Θράκη και την Μακεδονία
    για να γίνει ΚΡΟΙΣΟΣ Ο ΝΙΚΟS, ο αδελφός.
    Και να καταστρέψω κάθε σπίτι στην Ελλάδα, κάνοντας τους Ελληνες
    ΑΝΕΡΓΟΥΣ-ΕΞΑΛΙΩΜΕΝΟΥΣ-ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ των σπιτιών και τηε ζωής τους.

    Και άλλα πολλά βε βάζει να κάνω
    ο ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ που κάνει το κουμάνο στην ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ (στο όνομα μόνο).

    Ο "Αξιότιμος" κύριος off soore
    Υπουργός ΑΛΗΤΕΙΑΣ Κ. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    - Άραγε στο σύντομο τέλος μου
    θα με ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ρομαντικά
    θα με εκτελέσουν ψυχρά
    ή θα με ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ρεαλιστικά !

    ....Ο ψυχοπνευματικά προβληματικός
    Γιώργος σας, ο χρεοκοπημένος ψυχικά,πνευματικά και οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗ ΠΡΑΙΤΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ .

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.

    ΛΟΥΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ???
    ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτά που διαδίδονται για τον πρωην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είναι κακοήθειες και όποιος τα υποστηρίζει είναι συκοφάντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ 12:12:00 μμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ


    ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΦΩΝΕΣ ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ.


    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Καραμανλής τους τελευταίους 6 μήνες που ΠΑΡΕΔΩΣΕ την κυβέρνηση στους πασόκους έχει ξεσκιστεί στα ταξίδια εντός και εκτός ελλάδος. Είναι σε μόνιμες διακοπές ο τεμπέλης και αχαρακτήριστος αυτός τύπος. Θα γυρίσει κάποτε ως εθνοσωτήρας από το εξωτερικό όπως ο μπάρμπας του. Στην φούτσα του όλοι και όλα. Τα είχε/έχει παντελώς γραμμένα. Κλασσικός τύπος πολιτικάντη με ξύλινο λόγο, τσάμπα μαγκας (όπως θάλεγε κι' ο Τζέφρυ) και δημαγωγός. Τοποθετήθηκε εκεί για να οδηγήσει την ελλάδα στον Geoffrey και από εκεί στο ΔΝΤ. Το πασοκ ειν'εδώ ενωμένο ΔυΝαΤό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τελικα τον φαγανε τον καραμανλη.

    ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΩΤΑ .

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΕΝΩ ΕΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΠΡΩΧΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΑΛΕΙ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενα έχω να πω εγώ:
    ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ !!!

    Βουλιάξαμε στα ΣΚΑΤΑ του Γιωργάκη
    μέχρι το λαιμό.
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΔΝΤ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.

    * έτσι δεν είναι δοσίλογα τσιράκια
    που ξεσαλώσατε εδώ μέσα -με τα απόβλητα του πράσινου κώλου σας !
    Ηλίθια Μπάσταρδα στα τέσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση