GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Γινόταν της κακομοίρας (και) στο Μετρό...

Εκθεση - σοκ από τους επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης. Παράνομες προσλήψεις μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Έτσι έριξαν έξω και την ΑΜΕΛ. Ε...

Εκθεση - σοκ από τους επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης. Παράνομες προσλήψεις μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Έτσι έριξαν έξω και την ΑΜΕΛ. Ευθύνες για Στυλιανίδη, Χατζηδάκη, Λιάπη αλλά και τον Σουφλιά. Από το γραφείο του "έφευγαν" τα περισσότερα fax με τα βιογραφικά. Ποιους διόριζαν...
.
PRESS-GR ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Καταπέλτης είναι η "Εκθεση Ελέγχου" του Γενικού Επιθεωρητή Διοίκησης για τη νομιμότητα των ποροσλήψεων στην ΑΜΕΛ, δηλαδή την εταιρεία για το Αττικό Μετρό, μέχρι τις εκλογές του 2009. Τι νομιμότητα, δηλαδή... Όλες παράνομες αποδεικνύεται ότι ήταν....
Πρόκειται για ένα ακόμη σκάνδαλο της περιόδου της ΝΔ που βαρύνει όλους τους τότε υπουργούς Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη, Κωστή Χατζηδάκη και Μιχάλη Λιάπη.
«Η εξέταση των διαδικασιών για τις προσλήψεις κατέδειξε πρωταρχικά την μη τήρηση των αρχών της διαφάνειας, της δημοσιότητας, της αντικειμενικής και αμερόληπτης κρίσης, της αξιοκρατίας, της αιτιολογίας και επακόλουθα των Συνταγματικών αρχών της ισότητας και του δικαιώματος για ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας και συμμετοχή στην οικονομική ζωή της χώρας» είναι το βασικό συμπέρασμα του ελέγχου που προτείνει να ακυρωθούν οι παράνομες προσλήψεις και να...

ασκηθούν διώξεις στη διοίκηση της ΑΜΕΛ ενώ καταλογίζεται και στους αρμόδιους υπουργούς ότι δεν υπήρξε από πλευράς τους «σε κανένα στάδιο της διαδικασίας παρέμβαση με σκοπό τη διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου όσον αφορά συγκεκριμένα στη διενέργεια των προσλήψεων και στην πορεία των οικονομικών μεγεθών της εταιρίας...».
Σύμφωνα με την Έκθεση, η οποία καλύπτει πάνω από 50 σελίδες, οι προσλήψεις γίνονταν «χωρίς να υπάρχουν ανακοινώσεις-καταχωρήσεις στον έντυπο ή ηλεκτρονικό Τύπο, χωρίς να τηρούνται πλήρη πρακτικά συνεντεύξεων, να υπάρχει θεσμοθετημένη διαδικασία για την εξέταση των υποψηφίων όπως επιτροπή αξιολόγησης και τεστ δεξιοτήτων, χωρίς να υπάρχουν βιογραφικά για όλους τους προσληφθέντες». Επίσης «κατεγράφησαν περιπτώσεις κατά τις οποίες το βιογραφικό απεστάλη ή η συνέντευξη /αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε σε ημερομηνίες μεταγενέστερης της πρόσληψης» και «χωρίς να αναφέρεται συγκεκριμένη θέση εργασίας των προσλαμβανομένων».
Η ΑΜΕΛ μέχρι το 2004 είχε 1139 άτομα. Σημειώθηκε αύξηση των θέσεων εργασίας κατά 228 άτομα από 31.3.2004 έως 31.12.2008, κατά 168 άτομα έως τις 30.08.2009 και κατά 153 ακόμη ατόμων από 30.8.2009 έως και 21.10.2009. Οπως επισημαίνεια μάλιστα αυτές οι τελευταίες προσλήψεις έγιναν "τη στιγμή που η χώρα είχε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο και είχε εκδοθεί εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών στις 7.9.2009 για την αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών". Έτσι βρέθηκε η ΑΜΕΛ να έχει 1688 άτομα με αποτέλεσμα να αρχίσει να παρουσιάζει από το 2008 οικονομικό έλλειμμα για πρώτη φορά, ενώ από τη χρονιά αυτή έπρεπε να ξεκινήσει "συγκράτηση του λειτουργικού κόστους". Το αντίθετο δηλαδή...
Συγκεκριμένα, από τον Αύγουστο του 2009 μέχρι τις εκλογές έγιναν προσλήψεις που ισοδυναμούν με το 30% του προσωπικού της εταιρείας, οι οποίες αποτελούν και το 13% του συνολικού προσωπικού της ΑΜΕΛ από ιδρύσεώς της».) Το μεγάλο "πάρτι" έγινε κυρίως μέσα στις 23 ημέρες που προηγήθηκαν της προκήρυξης των εκλογών...
Το ....καλύτερο που διαπιστώνεται; Ότι από τα 326 άτομα που προσλήφθηκαν μέσα στο 2009, περίπου τα μισά κατάγονταν από την Ροδόπη (πατρίδα του Στυλιανίδη) και την Λάρισα (πατρίδα του Σουφλιά), είχαν εργασιακή προϋπηρεσία ως συμβασιούχοι ή εκπαιδευόμενοι (Stage) σε δημόσιες υπηρεσίες και τα βιογραφικά τους είχαν σταλεί από fax του ΥΠΕΧΩΔΕ!.
Ανάμεσα σε αυτούς που διορίστηκαν; Οδηγοί, ιδιαιτέρες, ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες υπουργών και γενικών γραμματέων, οικοδόμοι, σερβιτόροι, νοσηλεύτριες, υπάλληλοι ινστιτούτων αισθητικής, φοιτητές, μουσικοί σε ορχήστρες, dealer καζίνο, τεντάδες, ψυκτικοί, άτομα χωρίς καμιά εργασιακή εμπειρία αλλά και μια πωλήτρια παιδικών ρούχων...
ΣΕ ΛΙΓΟ MONO ΣΤΟ PRESS-GR ΟΛΗ Η ΕΚΘΕΣΗ - ΣΟΚ

35 σχόλια

  1. ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ.........
    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;;;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΓΡΙΝΙΟ......

    ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΗΣ......Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.....ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.....


    ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΗΣ ΠΑΣΚΕ ΑΝΕΒΗΚΑΝ.....ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΩΛΟΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΑΣΚΕ

    ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι, αλλα δεν λεει κανεις στον ελληνικο λαο οτι θελουμε να διωξουμε δημοσιους υπαλληλους ποσες χιλιαδες τωρα?
    αναρωτηθηκε κανεις γιατι πρεπει να τους διωξουμε? και ποια γενια δημοσιων υπαλληλων ειναι αυτη που πρεπει να φυγει?
    ε αμα τα βαλεις κατω θα δεις οτι πολυ απλα ειναι της δεκαετιας 80!!! ποιος ηταν εκεινη την δεκαετια πρωθυπουργος?γιατι γινανε τοσοι?
    λοιπον παρε τωρα την εκθεση και βαλτην στον πωπω σου.
    οταν θα μιλατε για διορισμους θα λετε μονο πασοκ,
    οι δεξιοι ηταν ερασιτεχνες μπροστα στους πρασινοφρουρους σε αυτον τον τομεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολο το αγρινιο ειναι διορισμενο στο μετρο. σωστος ο 10 Απρ 2010 4:29:00 μ.μ.

    για εμας τους αιτωλοακαρνανες ειναι γνωστο αυτο.
    ο βερελης ξεσκιστικε τοτε.
    για την πασκε λες εσυ?
    ολος ο δημοσιος τομεας ολος πασκε ειναι!
    ρε παιδια 22 χρονια εξουσια οι αλλοι , διορισαν και την κουτση μαρια.
    τι να κλασει η νδ?
    καλα η νδ ηταν τοσο ανικανοι που ουτε εναν εκφωνητη στην ερτ δεν μπορεσαν να αλλαξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΒΟΛΕΨΕ ΤΑ "ΔΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ : NΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ....... ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ( Μ@Λ@Κ@Σ) ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ,ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΩΝ,ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΩΝ ΣΤΟΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ.,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ),ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.

    ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @4.40

    δεν υπάρχουν εκφωνητές στην ΕΡΤ ζώον.
    Εδώ και πολλά χρόνια, δεν υπάρχουν, ΖΩΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. =ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ, ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΠΑΣΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΚΛΠ, ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ.
    -ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ.
    -Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ [ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΚΥΡΙΩΣ] ΠΟΥ ΞΕΡΟΓΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕΣΑ-ΜΕΣΑ, Η «ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΗ» ΠΑΣΚΕ .
    -Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΧΥΡΟ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ/ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ,ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΩΝ,ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΩΝ ΣΤΟΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ.,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ),ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.

    Κε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ(ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΡΑΚΩΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είδα ένα όνειρο, ξημερώνοντας Λαμπρή.
    Κόσμος μαζεμένος στο Στάδιο. Ο ένας πάνω στον άλλο. Αγριεμένοι. Ρακένδυτοι, με το μάτι να γυαλίζει. Για πρώτη φορά δεν ακούγονταν συνθήματα για γαύρους και βάζελους. Απ΄τα σίδερα του Καλατράβα κρέμονταν κρεμάλες. Εκατοντάδες, μπορεί και χιλιάδες κρεμάλες από χοντρό σχοινί σαν καραβόσχοινο.
    Τα μεγάφωνα του σταδίου σύριξαν. Έπεσε σιωπή. Αρχίζει η τελετή απόδωσης δικαιοσύνης είπε η βαριά –σαν του Καρρά- φωνή στα μεγάφωνα. Θα παρελάσουν ενώπιόν μας ένας ένας όλοι οι Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γεν Γραμματείς, Πρόεδροι ΔΕΚΟ, Πρόεδροι Δ.Σ.Τραπεζών, Διευθυντές ειδήσεων καναλιών και όσοι διαχειρίστηκαν Δημόσιο χρήμα ή σπεκουλάρισαν μ΄αυτό στη μεταπολίτευση. Ένας- ένας θα οδηγούνται από τους υπαλλήλους της Βουλής στη σέντρα. Όταν σας πω ΚΡΙΣΗΗΗ, τότε θα κρίνετε: ή θα χειροκροτήσετε και ο πολιτικός θα ανέβει μαζί σας στις εξέδρες, ή θα γιουχάρετε και αμέσως οι υπάλληλοι της Βουλής θα τον οδηγούν στην κρεμάλα. Το κρέμασμα θα δημοπρατείται. Όποιος προσφέρει τα περισσότερα υπέρ εξόφλησης του Δημοσίου χρέους θα έχει την τιμή να κλωτσήσει την καρέκλα που πατάει ο κατάδικος. Μούσκεμο άχυρο για κάπνισμα κάτω από τις αγχόνες απαγορεύεται να ανάψετε, γιατί θα χαλάσει το γκαζόν του γηπέδου.
    Αυτά είπαν τα μεγάφωνα και άρχισε η διαδικασία. Η διαδικασία συνεχίστηκε με προβολείς και οι κρεμάλες γέμισαν γρήγορα. Το τρίξιμο των καραβόσχοινων στα σίδερα του καλατράβα, καθώς ο αέρας κουνούσε πέρα-δώθε τα άψυχα χοντρά κορμιά, δημιουργούσε τη μουσική υπόκρουση της τελετής, καθώς παρέπεμπε στην εισαγωγή του ΄΄καλός-κακός και άσχημος΄΄ από το τρίξιμο της πινακίδας στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του φαρ-ουέστ.
    Εντύπωση έκανε στα πλήθη το ότι η μεγαλύτερη προσφορά για το κλότσημα της καρέκλας του Κώστα έγινε από Νεοδημοκράτη.
    ΕΘΟΥ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΝΥΞ. ΕΙΤΑ ΦΩΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΗΔΩΝ ΑΔΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΜΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΛΙΔΩΝΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΦΩΛΕΑΣ ΑΥΤΩΝ ΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Η ΚΤΙΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ, ΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΧΩΡΗΤΟΝ ΚΑΘΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΖΩΗ, ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ Ο ΦΟΙΝΙΞ. ΟΥΤΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΣΕΤΑΙ.
    Ξύπνησα ανάλαφρος.
    ΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5:01:00 μ.μ.ΝΤΕΝΕΚΕS ΞΕΓΑΝΩΤΟS EISAI KAI FENESAI APO AYTA POY GRAFEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 10 Απρ 2010 5:36:00 μ.μ.

    ΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ?????
    ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ???

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10 Απρ 2010 5:02:00 μ.μ.

    εσυ εισαι πιο βλακας και απο τον βλακα τον αρχηγο σου!
    κοιτα ρε κατι βλακες που θελουν να μας πεισουν οτι ο τζεφρυ ειναι εξυπνος! ρε δεν παμε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Τιτανικός δεν είναι η Ελληνική Οικονομία. Είναι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ»”
    Έτσι είναι.
    Το ΠΑΣΟΚ και το GAP προσωπικά προκειμένου να κρύψουν την ανικανότητά τους να διοικήσουν, καταφέρονται εναντίων όλων. Το πιο εύκολο είναι η Ελληνική οικονομία.

    Ο Σαμαράς σωστά επισημαίνει την πραγματική διάσταση.
    Το ΠΑΣΟΚ και το GAP είναι οι μοναδικοί υπάιτιοι υπονόμευσης της οικονομίας της χώρας με τον ερασιτεχνισμό τους έχοντας για σύμμαχους βρώμικες τράπεζες επενδύσεων του εξωτερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 10 Απρ 2010 6:04:00 μ.μ.
    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ .ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ Η Δ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΤΑΠΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΧΕΙΣ????
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ????
    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ????ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ----------------------------------
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΏΡΑ !!!
    Σε λίγο καιρό οι χαρακτηρισμοί “Δημοκρατικός Πασόκος” ή “σοσιαλιστής” θα είναι ισότιμοι του προδότη

    Η οικογένεια Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν η πέμπτη φάλαγγα πρώτα των Άγγλων και μετά των Αμερικάνων, στα ελληνικά πράγματα.
    Το ΓΑΠ, μοιάζει περισσότερο με τον παππού του.
    Φιλόδοξος όπως κι εκείνος και με αρκετά περιορισμένες πνευματικές ικανότητες τον καθιστούν τον τέλειο αχυράνθρωπο για ανάληψη κάθε είδους “εργολαβίας” την οποία εκτελεί αδίστακτα.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. vre pasokia!!!!!!!posous diorise o verelis sto metro kai to tram prin to 2004 kserete???????????
    monimous kai oxi symvasioyxous .....an fonakseis messologgi tha gyrisoun oi misoi ypallhloi tou metro!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. -------------------
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΏΡΑ !!!
    Σε λίγο καιρό οι χαρακτηρισμοί “Δημοκρατικός Πασόκος” ή “σοσιαλιστής” θα είναι ισότιμοι του προδότη

    Η οικογένεια Παπανδρέου ήταν ανέκαθεν η πέμπτη φάλαγγα πρώτα των Άγγλων και μετά των Αμερικάνων, στα ελληνικά πράγματα.
    Το ΓΑΠ, μοιάζει περισσότερο με τον παππού του.

    Φιλόδοξος όπως κι εκείνος και με αρκετά περιορισμένες πνευματικές ικανότητες τον καθιστούν τον τέλειο αχυράνθρωπο για ανάληψη κάθε είδους “εργολαβίας” την οποία εκτελεί αδίστακτα.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...και ο ΒΕΓΓΟΣ εργατικός ήταν !
    Δημοκρατικέ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ

    ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα συμφωνήσω με τον πρώτο
    σχολιαστή ότι ολα αυτά είναι
    ψευτιές αυτών που θέλουν
    να υπονομευσουν το εθνικό
    έργο που επιτέλεσε ο Κ.Καραμανλής
    (αλήθεια που είναι αυτό το παιδί ;)
    Επίσης να καταγγείλω τους εγκάθετους
    του ΠΑΣΟΚ που επιμένουν ότι ο
    Κ. Καραμανλής παρέδωσε μια ανθηρή οικονομία , μηδενικό χρέος (τι μηδενικό μας χρώσταγαν κιόλας ισαμε
    150 δις ευρω) , μηδενική εγκληματικότητα και ......
    ..............................
    Ελα ρε πως κάνετε έτσι
    που και που λέμε και
    καμμια μαλακία να περάσει η ώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΑΓΜΑΤΙ αδιαφάνεια παντού και παράνομες προσλήψεις γαλάζιων παιδιών σε όλο το δημόσιο τομέα βλέπε ΚΕΕΛΠΝΟ, ΟΚΑΝΑ, ΕΛΓΑ κλπ. ΝΠΙΔ ακόμα και παράνομες μετατάξεις (πάνω από 50)έκαναν από το Ερρίκος Ντινάν, στο Υπουργείο Υγείας.
    Έχουν περάσει σχεδόν 6 μήνες από τις εκλογές αλλά δεν βλέπω ακόμα κανένα εισαγγελέα να πιάνει δουλειά να βάλει κάποιους να πληρώσουν τις προεκλογικές παρανομίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ 10 Απρ 2010 5:54:00 μ.μ.
    ΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ” ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΤΑΨΥΧΟ.
    -Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ, Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ.
    -ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΚΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΣΚΙΤΕΣ, ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10 Απρ 2010 6:32:00 μ.μ.
    ποιον εργατικο?
    καλα ρε το παιδι συμφεροντα των αμερικανων εκτελει μην τρελαθουμε κιολας.
    ρε πρασινοφρουρε το παιδι δεν κανει! ειναι χαζο. δεν το βλεπεις?
    σε περιπετειες μεγαλες βαζει την ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΙΣ ΡΕ BLOOPER ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΣΗΜΕΡΑ.
    Η ΕΡΤ ΤΟΥ ΦΟΥΛ ΠΑΣΟΚ ΟΛΕ!
    80% ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΤ.
    ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΙΣΟΝ ΠΕΝΤΕ ΚΩΛΟΙ.
    ΠΩΣ ΧΩΡΑΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. -- να το γράψεις στα βλάχικα, να μπορούν να το καταλάβει ο στρατός του ΠΑΣΟΚ ΒΕΡΕΛΗ.
    και της ΣΚΡΟΦΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ.

    -- που να καταλάβουν οι χωριάτες
    του πασοκώλου
    που τους διόριζαν και τους φέρνανε
    ομαδικά με τα λεωφορεία απο τα χωριά τους.

    Τα αρχίδια του Πασοκ που ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. [[[[ ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΙΩΞΟΥΝ
    ΠΑΛΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙΑ ΣΑΣ. ΣΤΟΝ ΒΕΡΕΛΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ....εκεί.

    ME THN ΑΠΟΛΥΣΗ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
    ΝΑ ΤΡΩΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ]]]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οι πασόκοι για να αρθρώσουν λόγο θα πρέπει πρώτον να βγάλουν την πούτσα από το στόμα και δεύτερον να σταματήσουν να μασουλάνε τα κλεμμένα. Γενικά πάντως ότι λένε είναι άναρθρες κραυγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!!!!ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΩΝ 1Ο ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΑ!ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!ΑΛΟΙΜΟΝΟ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ,ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ (ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠ ΤΗ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ)ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ!!!ΝΑΙ, ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΟΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΗΛΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΠΑΝΥΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ,ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 5-6 ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ!!!(ΟΧΙ,ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ Ή ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ-ΠΕΛΕΚΗ-ΕΦΡΑΙΜ)ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΕΙ,ΛΕΕΙ).ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!ΕΛΕΟΣ,ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΣΧΕΔΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΛ (ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ).ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΚΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΝΔ-ΛΗΤΕΣ).Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ, ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Ή ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΕΝΑΣ ΕΜΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 10 Απρ 2010 8:55:00 μ.μ.

    Στερημένε αντε γεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ένας μαλάκας δεξιός συνταξιούχος που μας ζαλίζει τ' αρχίδια από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι.
    Συνεπώς από μαλάκα μη περιμένεις επιχειρήματα, απλά χάνεις τον χρόνο σου να του απαντάς.
    Γάμα τον λοιπόν αυτόν και το ανύπαρκτο διαλυμένο κόμμα του. Αφήστε τους στη μιζέρια και την κακομοιριά τους.
    Η πούτσα του GAP φαίνεται είναι πολύ μεγάλη γιατί μετά από 6 μήνες εξακολουθεί να τους τσούζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ρε πασοκια ψευτοσοσιαλιστές,
    άντε τραβάτε να αγοράσετε καμια ζιβάγκο ,έχετε κάτακλέψει όλη την Ελλάδα και βάζετε παιδάκια να ξεπληρώσουν τα χρέη σας δεν ντρέπεστε.

    80% του δημόσιων υπαλλ. τους βάλατε με ρουσφέτι ,όλους αυτούς στη ολυμπιακή ξεχνατε ποιος τους διόρισε και πρέπει να τους πληρώσουμε και την αποζημίωση τώρα

    αλλά φταίει και ο χοντρομαλάκας ο κωστάκης που επί ΝΔ συνέχιζε να διορίζει πασόκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΒΟΛΕΨΕ ΤΑ "ΔΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΕ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ : NΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κοιτάτε,

    Τα κακομαθημένα αλητόπαιδα του κομματικού σωλήνα των μπλέ και πράσινων κόκκων δεν έχουν διαφορά μεταξύ τους...

    Και η αλήθεια είναι ότι από τον Ιανουάριο του 1999 που ξεκίνησαν οι προσλήψεις στην Αττικό Μετρό για την Διέυθυνση Λειτουργίας, μέχρι και το ΑΙΣΧΟΣ των μπλε λεωφορείων που ξεφόρτωναν παραμονές των εκλογών έξω από το νέο κτήριο διοίκησης της ΑΜΕΛ στον Κηφισό λίγα άλλαξαν...

    Αυτά τα λίγα όμως ήταν ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σε ποιότητα και ποσότητα...

    Με ένα + στον όγκο των διορισμών και ένα τεράστιο - στην ποιότητά τους...

    Από τα παιδιά του Πειραιά του Λαλιώτη και τα παιδιά του ΗΣΑΠ του Κίκηρα... περάσαμε στα παιδιά της Καλαμάτας (μπλε και πράσινα και αυτά) του Οικονομόπουλου άλλα και του Σαμαρά και βέβαια στα πιδιά από του νουμό... της Αιτωλίας και της Ακαρνανίας...

    Σε περίπτωση παλαβομάρας ακούστηκε ότι γυρνούσαν στις καφετέριες της Καλαμάτας και ψάχνανε τα κωλόπαιδα ... "ρε συ έλα να πιάσεις δουλειά στην Αθήνα..."

    Όπως το ίδιο έγινε και τον Σεπτέμβριο που συγκεκριμένες οργανώσεις ΟΝΝΕΔ και γαλάζιοι κύκλοι έπαιρναν τα άλλα γαλάζια κωλόπαιδα να πάνε να πιάσουν δουλειά στο μετρό... ΤΗν ώρα που το καράβι φουντάριζε τα ποντίκια κοίταζαν να βολευτόυν!!!

    Και στο Τραμ...

    Και στον PROASTIAKOS....

    Που τον γέμισε αχλαδοκώλες ο Βερελής και ο Λιάπης και ένας διοικητής του Λιάπη έβαλε και καθαρίστριες!!!!!! Τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ όλοι τους!!!! ΚΑι τώρα έχούν μιά Κρετίνου γεμάτοι κουρΑδες, άχρηστους, αργόμισθούς άλλα κόσμο για να ανοίξουν τον Ταύρο, τη Μεταμόρφωση, το ΣΚΑ, τους Αγ. Αναργύρους, το ΣΚΑ στάση Πελοποννήσου με το πρόσχημα ότι ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!!!
    Αει στο διάολο και σεις!!!

    Καταστρέφουνε τη χώρα διαφθήροντας συνειδήσεις...

    Και τις εταιρίες...

    Και εμάς τους υγιείς και θετικά σκεπτόμενους πολίτες και εργαζόμενους...

    Και ξέρετε κάτι;

    Το καθίκι που το 1975 σαν πιτσιρικάς κρέμαγε αφίσες του βασιλιά Κωκού στο Μοσχάτο και τώρα τον ξεπλήρωσαν με μια θέση στο μετρό δεν διαφέρει από το άλλο καθίκι τεϊτζή που έβαλε την κυρά του στο μετρό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η οποία εμφανίστηκε φυσικά μετά τη λήξη της λοχείας της...

    Όπως και το άλλο καθίκι κουραδάκι οννεδιτάκι που ΠΑΡΑΝΟΜΑ πήρε μετάταξη στο υποργείο τουριστικής ανάπτυξης ως λεκανοπαδιάρχης της ΟΝΝΕΔ δεν διαφέρει από το άλλο καθίκι που αφού φέσωσε όλο το μετρό έβαλε και την εν διαστάση γυναίκα του σε πόστο μακριά από τα γραφεία για να μήν το πάρει χαμπάρι ο κόσμος και τον πάρει με τις πέτρες, με αντάλλαγμα βέβαια να μην της καταβάλει διατροφή... Άλλα ήταν τόσο γρόθος και θρασής που έταξε και γάμο σε άλλη συνάδελφο και παραμονή του γάμου βέβαια αποκαλύφθηκε ότι πήγαινε για διγαμία και την έκανε λούης αφού δάγκωσε και τα λεφτά από το κρεββάτι... Πως να ξεπληρώσει τα φέσια...; Μέχρι και άτοκο δάνειο 20000€ πήρε με αποπληρωμή κάαααμποσα χρόνια κατά παρέκλισση....!!! Πολλά τα φέσια και πως να τα καλύψει... Άχχχχχχ....

    Τι να θυμηθείς, τι να ξεχάσεις...!

    Όλη η βρώμα, η μπώχα και η δυσωδία!!!

    Όλα τα λαμόγια τρώνε, τι θέλετε τώρα να μην φωνάζουνε...;

    Λοιπόν κωλοπαιδαράκια, αλήτες από όποιο χρώμα και νομό και αν κατατρίχεστε.......

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!

    ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!

    Εσείς καταστρέψατε τη χώρα μας και συνεχίζετε να το κάνετε....!!!

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ άλλη μια φορά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση