GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε αναζήτηση ευκαιρίας διαγραφής...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Εκείνος ψάχνει την ευκαιρία για να τη διαγράψει από ένα κόμμα που πια μεταλλάσσεται σε κάτι μη οικείο, όχι μόνο...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Εκείνος ψάχνει την ευκαιρία για να τη διαγράψει από ένα κόμμα που πια μεταλλάσσεται σε κάτι μη οικείο, όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για την πλειονότητα των κεντρώων ψηφοφόρων του.
Εν αναμονή για να του δώσει την ευκαιρία εκείνη, πράγμα που ίσως το σκέφτεται η πρώην Yπουργός Εξωτερικών, ο Σαμαράς αναζητά -μέσα σ' όλα τα δεινά- τους τρόπους για να την οδηγήσει στην έξοδο. Αν του δώσει το πρόσχημα αυτόβουλα, θα είναι ίσως μια πολιτική κίνηση που δεν θα βλάψει μόνο την ίδια, αλλά το όλον κόμμα.
Μια αποστασιοποίηση της Μπακογιάννη και μια ταυτόχρονη απομάκρυνση του φόβου που η ίδια αποπνέει στο Νέο Πρόεδρο, θα σήμαινε απόλυτη ευκαιρία μεταστροφής και...

βύθισης της ΝΔ.
Στην ύπαρξη ενός δέους, ο Σαμαράς φοβάται. Πάντα φοβόταν. Και σκέφτεται διπλά τις επιλογές του. Μπορεί να μην το έχει ακόμα δείξει και να δρα σ' ένα εκδικητικό πλέγμα προς καθετί μπακογιαννικό, αλλά αναγκαστικά θ' αλλάξει όταν θα βλέπει την διαφορά να παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα με το ΠΑΣΟΚ και την συντριβή να πλησιάζει στις δημοτικές εκλογές.
Αφορμή για τις προτάσεις αυτές, είναι ένα σκηνικό εν δυνάμει διαγραφής που δημιουργήθηκε σήμερα.
Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ την Κυριακή στο Χίλτον καθώς προτείνει θέσπιση θητείας του προέδρου, κάτι που δεν δέχεται ο κ. Σαμαράς και έτσι η ίδια δια της τηλεφωνικής οδού σε δημοσιογράφους δήλωσε ότι δεν θα παραβρεθεί στη Συνεδρίαση για να μην τροφοδοτήσει -μέσα από μια μετωπική σύγκρουση μαζί του- την εσωστρέφεια, "τώρα που καίγεται η χώρα και η οικονομία βρίσκεται στο κόκκινο"...
Είναι αλήθεια ότι η ηγεσία της ΝΔ το έχει παρατραβήξει με τους κυκλωτικούς διαλόγους, τους μονολόγους στις συνδιασκέψεις, τις άκαιρες συγκλίσεις κεντρικών επιτροπών και την μη παραγωγή νέων ουσιαστικών προτάσεων -τόσο για εσωτερική κατανάλωση στο κόμμα, όσο και για συμβολή για την καλυτέρευση της οικονομίας της χώρας- και η κίνηση της κ. Μπακογιάννη μοιάζει σοφή. Και σίγουρα συνετή και όχι προκλητική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δικαιολογεί σενάριο διαγραφής.
Είπαμε να υπάρξει αφορμή για να την "πιάσεις απ' τ' αυτί και στην έξοδο". Μην γίνεσαι όμως υπερβολικός, Πρόεδρε...

27 σχόλια

  1. Το πρεσ τζη αρ εντωμετξύ λέει ότι η Ντόρα πάει για διαγραφή.

    Αν είναι ψέματα, μπορεί να έβαλε κάποιον δικό της να το γράψει για να μην φάει διαγραφή (όσο και αν φοβερίζει με νέο κόμμα, ξέρει ότι δεν την παίρνει).
    Αν είναι αλήθεια, τότε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Είχε 4,5 μήνες στη διάθεσή της να χωνέψει την ήττα της και να κανονίσει την πορεία της.
    Για μία ακόμα φορά φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων.
    Η κυρία δεν δύναται να συμπορευτεί.
    Ώρα καλή στην πρύμνη της κι αέρα στα πανιά της.
    Τελείωσε ως πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...

    ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
    ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
    ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΣΑΡΚΕΣ

    ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    - ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Goldman Sachs: Το ΔΝΤ στην Ελλάδα τον Απρίλιο

    Αποκαλυπτική είναι η εκτίμηση του επικεφαλής οικονομολόγου της Goldman Sachs στην Ευρώπη, την οποία απέστειλε σήμερα το πρωϊ σε άλλα κορυφαία στελέχη του ομίλου: Εκτιμά 18μηνη εμπλοκή του ΔΝΤ στην Ελλάδα αρχής γενομένης από τα τέλη Απριλίου καθώς και περικοπές μισθών έως 20% στον ιδιωτικό τομέα.

    Όπως ενημέρωσε με email τους κορυφαίους συνεργάτες του λίγες ώρες πριν από την συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τις δηλώσεις Τρισέ, ο Ερικ Νίλσεν εκτιμά ότι συμφωνία για εμπλοκή του ΔΝΤ είναι πολύ πιθανό να κλεισθεί τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

    Στο εμπιστευτικό του σημείωμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Εθνους online, ο επικεφαλής οικονομολόγος αφού ”ομολογεί” ότι «δεν ήταν μια καλή εβδομάδα για την Ελλάδα» θεωρεί δεδομένη την ανάμειξη του ΔΝΤ αν και όπως λέει «παραμένουν ακόμη μερικές αβεβαιότητες όπως:

    1) Εάν η ελληνική κυβέρνηση θα συμφωνήσει στους όρους και τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης από το ΔΝΤ

    2) Πότε και πως θα χορηγηθεί προς την Ελλάδα το ευρωπαϊκό χρήμα και με τι επιτόκιο

    3) Κατά πόσον το πακέτο ΕΕ/ΔΝΤ θα είναι αρκετά μεγάλο.

    «Τα καλά νέα είναι», συνεχίζει ο Νίλσεν «ότι το ΔΝΤ έφτασε στην Αθήνα. Φαντάζομαι ότι η ελληνική κυβέρνηση και το ΔΝΤ είχαν τον πρώτο γύρο των συνομιλιών για το περίγραμμα των προϋποθέσεων για τη χρηματοδότηση εκ μέρους του ΔΝΤ η οποία θα εστιάσει στα εξής ζητήματα:

    Διαρθρωτικές αλλαγές για να ανακτηθεί η ανταγωνιστικότητα. Αυτό είναι μια πολύ δυσάρεστη δουλειά, -διότι άνευ κάποιου θαύματος παραγωγικότητας- η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας θα περιλαμβάνει σημαντικά χαμηλότερους ονομαστικούς μισθούς στον ιδιωτικό τομέα. Με τους δικούς μας υπολογισμούς ίσως χρειαστεί μια περικοπή κατά 15% έως 20%. Δεν ξέρουμε ακριβώς πως θα επιτευχθεί αυτό αλλά θα περιλαμβάνει χαμηλότερους μισθούς στο δημόσιο τομέα και ελαστικοποίηση εν γένει της αγοράς εργασίας.

    Θα υπάρξουν επίσης κάποιες απαιτήσεις για μεγαλύτερο δημοσιονομικό συμμάζεμα. Τα πλάνα της κυβέρνησης για αυτή τη χρονιά είναι αρκετά καλά, αλλά ίσως χρειαστούν κάποιες πιο λεπτομερείς ρυθμίσεις. Εάν δε επιβεβαιωθεί ότι πολλά υπουργεία έχουν ήδη ξοδέψει μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού τους, τότε ίσως χρειαστούν μεγαλύτερες περικοπές στον τομέα των δαπανών. Επιπλέον το ΔΝΤ σχεδιάζει και άλλα δημοσιονομικά μέτρα για τον προϋπολογισμό του 2011.

    Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει μεγάλη σύγχυση αλλά στο τέλος πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πρόγραμμα Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. (συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση). Η δική μου πρόβλεψη εξακολουθεί να είναι η εξής: Πρόγραμμα 18 μηνών με περίπου 25 δις ευρώ (σσ: πακέτο διάσωσης). Το ΔΝΤ θα χρεώσει κάτι παραπάνω από 3% (σ.σ επιτόκιο) ενώ οι Ευρωπαίοι πιθανώς 4% με 5%. Δυστυχώς αυτό θα καλύψει μόνο ένα μικρό μερίδιο των συνολικών χρηματοδοτικών αναγκών της κυβέρνησης για αυτούς τους 18 μήνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθώς, το σχόλιο περί λογοκλοπίας κάποιος το επαναλμβάνει σκόπιμα, ενημερώνω ότι έχει γίνει σχετική διόρθωση και ενημέρωση. Η σχετική αναφορά δεν σημειώθηκε, αλλά όχι από δική μου υπαιτιότητα. Δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανώνυμους, αλλά καθώς αυτό φέρεται λογικό επιχείρημα για την μείωση του ήθους μου, μπαίνω στην διαδικασία να το σχολιάσω.
    Καλή συνέχεια στις ύβρεις.

    Την καλησπέρα μου,
    Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα ειναι δυνατον να ασχολειστε με την ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ντορα??

    Παει αυτη...τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχρηστη ηταν σε οτι εκανε,απο δημαρχος εως και υπουργος,μπλεγμενη η οικογενεια σε ολα τα σκανδαλα,τι θελει?Ας πουμε το κλασικο ελληνικο....αντε πλυνε κανα πιατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδιά ήμαρτον!!!!!!αμα φύγει η Ντόρα απο την Νέα Δημοκρατία πάει το 40%..πουλάκι...και με πόσα θα μείνει ο Σαμαράς???Το χουμε χάσει τελείως...κοιτάει κανείς απο την Ρηγίλλης καμία δημοσκόπηση??Έχει δει κανείς τα ποσοστά της ΝΔ, και μετά την εκλογή του νέου μας Προέδρου??Ή φταίει η Ντόρα??Με τη διαγραφή της θα λυθεί η κατρακύλα που σταματημό δεν έχει...Τόσες γραμματείες κανείς νοήμων δεν βρίσκεται..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαγράφει τη Ντόρα κι αυτή φτιάχνει νέο κεντρώο κόμμα, οπότε κάνει κυβέρνηση ευρείας σύνθεσης με το ΠΑΣΟΚ, ίσως και τον ΣΥΝ. Ο Σαμαράς αγκαλιάζεται με τον Καρατζαφέρη και συρρικνώνεται στην άκρα δεξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H Ντόρα έχασε την ηγεσία της Ν.Δ. τώρα όμως θα επιδιώξει με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολίτικη σκήνη η στο παραπολιτικό παρασκήνιο…
    Όσοι γνωρίζουν καλά την αρχομανία ,την απληστία και την διαπλοκολογια της Ντάρας, προεξοφλούν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξεκινήσει τον υπόγειο πόλεμο και την διαρκή υπονόμευση του Αντώνη Σαμαρά.
    Αν ο νεοεκλεγης λαοφιλής αρχηγός ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ δεν αποκόψει και αποβάλει την γάγγραινα του μητσοτακισμου από το κόμμα τον μελλον του θα είναι σε συνεχη επισφαλεία.
    Αερα αερα να φύγει η χολερα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάτσε φρόνιμα ΝΤΟΡΙΤΣΑ!!!

    Πες Ντοριτσα τι γυρεύεις
    κι όλο θες να με παιδεύεις
    κάτσε φρόνιμα σου λέω
    μη με τυραννάς και κλαίω
    κι άσε τώρα τα γινάτια
    να χαρείς τα δυο σου μάτια

    Κάτσε φρόνιμα Ντοριτσα!!! Οπαδός αγανακτισμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΑ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΧΑΝΟ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΤΕ…
    ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .
    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ , ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΩΝΗΣ προς Ντόρα-κουλα...
    (τραγουδιστά !!!)

    Εμείς οι δυο μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε
    και θα στο πω πως με την αρχομανία σου πάλι άκρη δεν θα βρούμε
    η ψηφοφορία του λαου και η ρητη εντολή ,
    σκληρά σου δίνουν μια διαταγή
    να με υπηρετεις με τυφλή υποταγή.

    Εμείς οι δυο μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε
    και θα στο πω πως με την απληστια σου πάλι άκρη δεν θα βρούμε
    Πες μου αν έχεις κρυφό σχεδιασμό
    εκεί που τρέχεις θα βρεις σιγουρα γκρεμό
    τι έχεις να μου πεις για το σημάδι στο λαιμό ?

    (Αντώνη μάλλον πρόκειται για δράκουλο-δάγκωμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
    ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!
    Οικογενειακό περίγραμμα της οικογενειοκρατίας του μητσοτακικού,νεποτισμου.
    Ο προπάππους ; Πρωθυπουργός (Βενιζέλος)
    Ο πατριάρχης Πρωθυπουργός (Κων/νος Μητσοτάκης)
    O αείμνηστος γαμπρός σύζυγος της κόρης βουλευτής (Μπακογιάννη Παύλος)
    Η θυγατέρα υπουργός δήμαρχος και παρά λίγο αρχηγός της Ν.Δ.(Ντόρα Μπακογιάννη)
    Ο υιός Βουλευτής -τομεαρχης(Κυριάκος Μητσοτάκης)
    Ο εγγονός μυστικοσύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής (Κώστας Μπακογιάννη)
    Ο νυν σύζυγος της κόρης αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Α.πρόεδρος των Μεσογειακών αγώνων, πρόεδρος του ιππικού και .και.. και.( Κούβελος Ισι-δώρας)
    Οι εξ αγχιστείας συγγενείς ολοι παραληπτες στα δώρα ...τα οικόπεδα...και τα κουζινέτα…(Καμπουριδης,Μαrεβα+Κουλης)
    Οι υποτακτικοί όλοι διορισμένοι δημοσυντήρητοι , υπουργοί, υφυπουργοί, περιφερειάρχες,σύμβουλοι,ευρωβουλευτές, δήμαρχοι νομάρχες περιφερειάρχες κτλ. (Μειμαρακης,Βουλγαρακης,Πετραλια,Σκυλακακης,Χατζηδακης , Κακλαμανης,Πευκιανακης, Μανιατης,Μπεχρακης κτλ,κτλ,κτλ,)
    Αυτά όλα μαζί συνθέτουν ένα πλήρες οργανόγραμμα (του ενός σκέλους) του νεποτισμού ,της αναξιοκρατίας, τη ρεμούλας στην χώρα της οικογενειοκρατίας.
    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ , Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΩΝ ΑΔΗΦΑΓΩΝ,ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ Η ΠΑΛΙΟΝΤΡΑΚΟΥΜΕΛ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ Η ΚΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΝΤΟΡΑ,Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ,
    ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤOΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
    [ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ,ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN, ΤΗΝ ΑΓΕΤ,ΤΟ ΞΥΣΤΟ ,ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΤΛ. ΚΤΛ.. ΚΤΛ…]
    ΕΠΙΤΙΜΕ ,ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕ, ΚΑΙ ΛΑΟΜΙΣΗΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απο πού και ως ΄πού εκφράζει τον κεντρώο χώρο η ντορίτσα;;;;;

    ας μάθει ότι κανείς δεν δίνει δεκάρα για αυτήν......και να το θυμηθεί.....όταν θα κάνει κόμμα θα δει πώς θα ανακάμψει η νδ......κανείς δεν την υπολογίζει....
    και αν στις επόμενες εκλογές χάσει η νδ και ξαναγίνουν εκλογες για αρχηγό θα δεί τι θα πάθει......γιατί τότε θα είναι πρόσφατη η υπονόμευση........

    είναι πολύ αστείο να βλέπεις ανθρώπους που δεν κάναν τίποτα στη ζωή τους να θέλουν να γίνουν αρχηγοί κόμματος.......να έχουν αυτό μόνο στο μυαλό τους.....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.......

    Και ας χωνέψει καλά αυτό που έπαθε......εχασε από τον σαμαρά τον οποίο τον είχε βάλει στο περιθώριο.....ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ....

    Ο πατέρας της πρόλαβε τοπολιτικό του τέλος γιατί ο εθνάρχης έκανε ένα μεγάλο λάθος......ας το γράψει αυτή στην οικογένεια της......καιρός είναι να κλείσει αυτή η δυσάρεστη παρένθεση στην ιστορία της ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αν΄ωνυμε που λες οτι η νδ διέλυσε την ελλάδα...........

    για κοιτα λίγο τον πανηλίθιο που έλεγε να νομιμοποιηθεί το χασίσι....

    εγώ ξέρω οτι το πασοκ μου δίελυσε την τσέπη, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου.......

    σαν δοσίλογος πήγε και είπε στους κερδοσκόπους εδώ είμαι-κονομήστε.....

    εγώ ξέρω οτι επί καραμανλή η αγροτική σύνταξη αυξήθηκε, η ανάπτυξη ήταν σταθερή και η ανεργία στο 8%......για κοίτα γύρω σου ΄τι συμβαίνει......
    και βέβαια το παραμυθάκι σας ότι διόρισε στο δημόσιο για κοίτα το καλύτερα.... μπάζει....γιατί πράσινο κομματόσκυλο η πασκε αύξησε τα ποσοστά της στο δημόσιο τομέα......

    τώρα αν ελπίζεις στη διάλυση της νδ πολύ θα στεναχωρηθείς.......μόλις φύγει και η ντορούλα θα δεις τί θα συμβεί.....και θα τρίβεις τα μάτια σου.............γιατί αυτή είναι το βαρίδι που κρατά τη νδ χαμηλά.....και φυσικά οι δυσαρεστημένοι του πασοκ δεν έρχονται πίσω.....πάντως ο αδερφούλης της δεν της μιλάει.....και πλέον μόνο 8 βουλευτες της μείναν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν φύγει η Ντόρα, η Ν.Δ. θα γίνει ένα κόμμα του 5%, όπως η Πολιτική Άνοιξη. Εκεί προσπαθεί να οδηγήσει τα πράγματα ο Σαμαράς. Του αρέσει μάλλον αυτό το ποσοστό.. Ίσως είναι το αγαπημένο του νούμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ


    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ
    ΑΛΗΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ & ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΛΑΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ........

    Καραμανλής: “δεν παίζουμε με το μέλλον του τόπου” – 19/09/2009

    “Το ΠΑΣΟΚ θέλει να βάλει τον τόπο σε περιπέτεια”. Ο Κώστας Καραμανλής κατήγγειλε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν τολμά να αποκαλύψει τα μέτρα που προτίθεται να πάρει για να αντιμετωπίσει η χώρα την κρίση.

    “Θέλουμε να γνωρίζουν οι πολίτες την αλήθεια και να ξέρουν που βαδίζουν”, ανέφερε στην συνέχεια ο πρωθυπουργός . Μάλιστα υπογράμμισε ότι οι έκτακτες περιστάσεις απαιτούν έκτακτες αποφάσεις, τώρα και όχι αύριο. Διότι όπως εξήγησε, «οι πολίτες δικαιούνται να πληροφορούνται άμεσα τί σκέφτονται και τί σχεδιάζουν οι πολιτικές δυνάμεις, δικαιούνται καθαρές απαντήσεις στα ερωτήματά τους, χωρίς μισόλογα και χωρίς ωραιοποιήσεις”.

    Ο Κώστας Καραμανλής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι αποφάσεις που θα πάρουμε, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα κρίνουν την έκταση, την ένταση, αλλά και τη διάρκεια των επιπτώσεων της κρίσης.» Και πρόσθεσε: “Οι καιροί δεν αφήνουν περιθώρια για πειραματισμούς. Με το μέλλον του τόπου δεν παίζουμε. Με το αύριο των παιδιών μας, δεν παίζουμε”.

    Μάλιστα υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ κρατά κλειστά τα χαρτιά του και δεν τολμά να αποκαλύψει κανένα από τα δύσκολα μέτρα που θα έπαιρνε, αν ερχόταν στην εξουσία». Επίσης ο Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι “το ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι είναι ανάγκη να περιοριστεί το έλλειμμα, αλλά δεν λέει, πώς θα το μείωνε. αφού εκείνο που λέει, είναι πώς θα το αυξήσει”.
    Και συμπλήρωσε: “Ένα είναι βέβαιο.

    Οι επιταγές που μοιράζει είναι ακάλυπτες. Ο δρόμος που δείχνει είναι αδιέξοδος. Οι εξαγγελίες του οδηγούν σε περιπέτειες, που δεν αντέχει ο τόπος”.
    “Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους, είναι ώρα συστράτευσης και συμμετοχής, γιατί είναι η ώρα που κρίνεται το μέλλον του τόπου”, υπογράμμμισε, ενώ κάλεσε τους συγκεντρωμένους, “να μην πάει καμιά ψήφος χαμένη, καμιά ψήφος χαρισμένη”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!

    09 Απρ 2010 12:30:00 π.μ.
    τι λεει αυτος? χαζεψε?
    κοιτα ρε κατι ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο μοναδικός υπουργός στον κόσμο που παρέλαβε υποβρύχιο που γέρνει!

    Η κυβέρνηση πήρε υποβρύχιο που έγερνε ρε παιδιά και αντί να βγούμε με ντομάτες για τα χρήματα μας που ξοδεύονται σε αβέρτα σε....φέρετρα, καθόμαστε και τους κοιτάμε. Το Ελληνικό κράτος παρέλαβε το "Παπανικολής" που γέρνει και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για...καφετέρια.

    Ποιος...είναι υπουργός της κυβέρνησης;
    Ο Β.Βενιζέλος και βέβαια έχει ευθύνη που το πήρε χωρίς να ζητήσουμε τα ρέστα και να χαλάσουμε τον κόσμο.

    Σαν να έρχεται μια εταιρεία και να σου παραδίδει ένα λάθος έργο και εσύ να το παραλαμβάνεις. Είναι ή όχι σκάνδαλο; Θα τρελαθούμε τελείως;

    Ο Μειμαράκης είπε ότι είναι ένα υποβρύχιο - φέρετρο!

    Ο μοναδικός στον κόσμο υπουργός που παρέλαβε υποβρύχιο που γέρνει!

    ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΤΑ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟ ...!!!
    ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ...ΓΟΥΡΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επιστολή Καψή προς Δρούτσα

    Από ανοιχτή επιστολή του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών Γ. Καψή (ΠΑΣΟΚ) προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Δ. Δρούτσα.

    “Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σοφότερο επειδή μια 8ετία χειρίστηκα … τα ελληνοτουρκικά. Θέλω να σας πω σε ποιες περιπτώσεις ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου θα με απέλυε αστραπιαία και θα με παρέπεμπε σε εξεταστική επιτροπή για τα περαιτέρω. Και θα υπήρχαν περαιτέρω.”
    “Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου θα με απέλυε, αν τολμούσα:
    α) Ν’αρχίσω οποιουδήποτε είδους συνομιλίες υπό τη δαμόκλειο σπάθη του casus belli – και χωρίς να αρθεί προηγουμένως-, ευτελίζοντας τη χώρα μου και υποβιβάζοντάς την στην τάξη του Χατζηαβάτη.
    β) Να τείνω οποιαδήποτε χείρα βοηθείας (πχ. υποστήριξη στην ΕΕ), πριν δοθούν πληροφορίες, εξηγήσεις, έστω μία συγνώμη για την εν ψυχρώ εκτέλεση 1.450 Ελλήνων αιχμαλώτων στην Κύπρο…
    γ) Να αρχίσω συνομιλίες για εμπορικές ή άλλες συμφωνίες “καλής θέλησης” πριν η άλλη πλευρά δεχτεί την άρση των συνεπειών της μυστικής πράξης 66 και την αποζημίωση των θυμάτων, όπως είχαμε συμφωνήσει με το μακαρίτη τον Οζάλ.” [...]
    “Είναι γνωστό ότι έχετε συμβάλει αποφασιστικά στην κατάρτιση του σχεδίου Ανάν, το οποίο αποδκίμασαν οι λαοί της Κύπρου και της Ελλάδας. Η προσωπική μου γνώμη είναι για ότι για να υποστηρίξει κανείς ένα τέτοιο σχέδιο θα πρέπει να εμπίπτει σε μία από τις εξής κατηγορίες:
    α) Να μην το έχει διαβάσει.
    β) Να το έχει διαβάσει αλλά να μην το κατάλαβε.
    γ) Να το υποστήριξε εν διατεταγμένη υπηρεσία.”

    ΠΗΓΗ: Περιοδικό Επίκαιρα, 18.03.2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.

    ΑΝΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

    ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ 1,5% ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ Ν.Δ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. xeri xeri me ton karatzaferh paei h douleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ???ΑΦΥΓΕ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΤΟΜΑΡΙΑ????ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΙ ΕΔΩ.ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση