GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις για την τρομοκρατία...

Όπως μεταδίδεται, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε συλλήψεις τριών ανδρών και μίας γυναίκας σχετικα με την τρομοκρατία. Συνελήφθησαν τα ξημερώματα σε κο...

Όπως μεταδίδεται, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε συλλήψεις τριών ανδρών και μίας γυναίκας σχετικα με την τρομοκρατία. Συνελήφθησαν τα ξημερώματα σε κοινή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ, σε Αθήνα και περιφέρεια ενώ ένας από τους συλληφθέντες είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία.

9 σχόλια

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανεναν τιτλο "ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ"
    θα διαβασουμε ποτε να χαρουμε πραγματικα?

    γιατι οι συλληψεις των συγχρονων ηρωων η τρομοκρατων οπως τους λενε οι πολιτικοι, μου προκαλουν θλιψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O JEFFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. =================================
    MIA XAΡΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ !

    ΕΧΘΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ
    ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΝΤ.

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ:
    1) NATO. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    2) ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    3) ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.
    **** αχ τi σύμπτωση εχθές που τελικά ο Γιωργάκης μας πούλησε.
    Να συνατήσει το Μιχαλάκη νωρίς το απόγευμα στο Μαξίμου, αχ..*****

    4) ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ..ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ
    ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ.
    5) ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΕΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ
    ΣΥΝΔΕΣΗ.
    6) ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΚΑΤΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    7) ΤΑ ΝΕΑ DVD ΤΣΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΥΒΛΗ....

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ)
    ΤΑΜΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ !!!!
    _________________________________

    - ΕΕ...ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚ
    ..ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΔΗΛΑΔΗ...
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
    και να πούμε και ευχαριστώ !!!!!!!

    ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ-ΑΛΗΤΕΙΑ-ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠ΄ΕΞΩ ΠΙΑ.
    ==================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να συλληφθεί άμεσα το αμερικανάκι bravoyorgo διότι οι Ευρωπαίοι κοντεύουν να πεθάνουν από τα γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βίντεο με την τραγική ανακοίνωση της αστυνομίας

    Περιμέναμε να ακούσουμε την τρομερή ανακοίνωση της αστυνομίας για τις 4 συλλήψεις για τρομοκρατία και τελικά ακούσαμε αυτό...

    Τραγικό.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας έπιασαν ....τσαντάκια! Τέτοιου τυπου ηταν η ενημερωση τους λες και συνέλαβαν κλέφτες

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:17 μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρχική » Πρώτη Σελίδα » Αντιτρομοκρατικό επικοινωνιακό σόου για να ξεχαστεί το… ΔΝΤ
    Αντιτρομοκρατικό επικοινωνιακό σόου για να ξεχαστεί το… ΔΝΤ
    Από Factorx | Σαβ. 10 Απρ 2010, 20:31 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

    Το επικοινωνιακό σόου στην υπηρεσία της κυβέρνησης για να ξεχαστεί το… ΔΝΤ. Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη πριν από λίγο όταν η Ελληνική Αστυνομία, προφανώς κατόπιν διαταγών του Μ. Χρυσοχοϊδη και της κυβέρνησης, κάλεσε με sms τους διαπιστευμένους συντάκτες να μεταβούν στη ΓΑΔΑ για να τους κάνει ανακοινώσεις για την τρομοκρατία. Τυχαίο ότι στήθηκαν οι κάμερες μόλις ξεκίνησαν τα δελτία των 8; Τυχαίο ότι τα συγκεκριμένα δελτία θα ξεκινούσαν σήμερα με τα καταστροφολογικά σενάρια για τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση κάτω από την πίεση του ΔΝΤ;

    Άλλο να ακούς ότι θα σου κόψουν το μισθό κι άλλο ότι συνέλαβαν τρομοκράτες, θέμα αρκετά δημοφιλές και πολύ καλό φάρμακο για να σου προκαλέσει… αμνησία.

    Αναμφισβήτητη η επιτυχία, εφόσον πράγματι μιλάμε για εξάρθρωση πιθανότατα του Επαναστατικού Αγώνα. Μπράβο σε όσους συνέβαλαν στην υπόθεση, αν και η τυχαία συνάντηση στη Δάφνη όπου σκοτώθηκε ο Λάμπρος Φούντας, ήταν το κλειδί για την επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.

    Αλλά να στήνουν επικοινωνιακά σόου αντίστοιχα της… Ρούλας Κορομηλά έτσι για να ξεχάσουμε σε τι κατάσταση μπαίνουμε τους επόμενους μήνες, αυτό ούτε η Χούντα με το ποδόσφαιρο δεν τα έκανε. Δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλη ώρα; Μα φυσικά, αλλά η τηλεόραση γιατρεύει τις πληγές των απανταχού αναξιοπαθούντων. Γιατί όχι και των… ΔΝΤόπληκτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η "τρομοκρατία" είναι ένα σύμπτωμα κάποιων "καταστάσεων" και όχι η αιτία. Αβίαστα λοιπόν προκύπτει το συμπέρασμα πως το να καταπολεμάς μόνο το "σύμπτωμα" δε σημαίνει πως νικάς και την "ασθένεια".

    Σε μια προσπάθεια πολλαπλής απάντησης του φαινομένου, αλλά και σε κάποιων αναρτήσεων που στερούνται πλήρους ενημέρωσης και ιστορικής μνήμης:
    http://www.youtube.com/watch?v=EfBURwloHsk

    Καπετάν Μακρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Ενδεχομένως... τρομοκράτες!

    Από τον ενδεχομένως αρχιμαλάκα Δημήτρη Καραστεφανή:

    "Ένας από τους συλληφθέντες είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, ενώ ένας άλλος ενδεχομένως να είχε κάποια σχέση με το Λάμπρο Φούντα, ο οποίος σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη."
    (ΣΚΑΙ.GR)

    Επίσης ενδεχομένως, κάποιος blooper να πήδαγε επί τρίμηνο την Μαρία Νικολαίδου από τον κώλο με αποτέλεσμα να την ξεκωλιάσει και πλέον ενδεχομένως να μην μπορεί να συγκρατήσει ούτε πορδή, ενώ ο Γιώργος Βούλγαρης την έφερε από τον 984 και τον AIR επειδή ενδεχομένως, του έκανε καλές πίπες.

    "ενδεχομένως" παλιομαλάκες...
    Μπουρδέλο εκεί μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση